LifterLMS Review – Ένα πρόσθετο LMS WordPress αξίζει τα χρήματά σας;

Προσφορές WordPress


Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το LifterLMS για να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό μάθημα με το WordPress?

Η LifterLMS έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες προσθήκες WordPress LMS, οπότε είναι σίγουρα καλό να υπάρχει στη σύντομη λίστα σας. Αλλά είναι το σωστό plugin για τις ανάγκες σας; Αυτό θα σας βοηθήσω να μάθετε σε αυτήν την ανάρτηση.

Από την οπτική γωνία «χαρακτηριστικά», το LifterLMS είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο. Ωστόσο, ανάλογα με τις ανάγκες σας, μερικές φορές μπορεί να καταλήξει να είναι λίγο ακριβό, κάτι που μπορεί να κάνει μια άλλη προσθήκη καλύτερη επιλογή εάν έχετε προϋπολογισμό.

Ταυτόχρονα, προσφέρει επίσης μία από τις πιο γενναιόδωρες δωρεάν εκδόσεις οποιουδήποτε πρόσθετου LMS, οπότε μπορεί επίσης να λειτουργήσει να είναι πιο προσιτή από ό, τι παρόμοιες προσθήκες, κάτι που είναι περίεργο δυναμικό. Εξαρτάται απλώς από τις δυνατότητες που χρειάζεστε και τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε.

Για να σας βοηθήσω να λάβετε την απόφασή σας, θα καλύψω:

 • τα βασικά χαρακτηριστικά της προσθήκης
 • πώς λειτουργεί, με μια πρακτική ματιά στη διεπαφή
 • τα διάφορα premium πρόσθετα και πόσο θα σας κοστίσουν
 • τα καλύτερα θέματα για σύζευξη με το LifterLMS
 • μερικά πραγματικά παραδείγματα ιστότοπων που χρησιμοποιούν LifterLMS.

Ας σκάψουμε…

LifterLMS Επισκόπηση των χαρακτηριστικών

Με λίγα λόγια, το LifterLMS σας βοηθά να δημιουργήσετε και να παραδώσετε διαδικτυακά μαθήματα – με μαθήματα, εργασίες και κουίζ (εάν το επιθυμείτε).

Ιστοσελίδα LifterLMS

Το LifterLMS έρχεται σε ένα δωρεάν πυρήνα plugin στο WordPress.org που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητας της διαχείρισης μαθημάτων.

Με την δωρεάν έκδοση πυρήνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για να σχεδιάσετε και να δομήσετε τα μαθήματά σας, με απεριόριστα μαθήματα και την επιλογή προσθήκης κουίζ και εργασιών.

Μπορείτε επίσης να περιορίσετε την πρόσβαση στα μαθήματά σας, επομένως οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν για να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Για μεγαλύτερο έλεγχο, μπορείτε επίσης να ορίσετε τις προϋποθέσεις του μαθήματος – για παράδειγμα, θα μπορούσατε να κάνετε τους μαθητές να ακολουθήσουν ένα εισαγωγικό μάθημα προτού δικαιούνται να παρακολουθήσουν το προχωρημένο μάθημα.

Μπορείτε επίσης να:

 • ρυθμίστε προσαρμοσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τη δραστηριότητα των χρηστών, όπως η ολοκλήρωση ενός μαθήματος ή η αποτυχία ενός κουίζ
 • απονομή επιτευγμάτων ή πιστοποιητικά με δυνατότητα λήψης για ορισμένες ενέργειες, όπως η ολοκλήρωση ενός μαθήματος
 • στάξτε το περιεχόμενο των μαθημάτων για να συνεχίσετε τους μαθητές να επιστρέφουν, για παράδειγμα προσφέροντας ένα νέο μάθημα για κάθε εβδομάδα της συμμετοχής ενός μαθητή.

Για να προσθέσετε περισσότερη λειτουργικότητα στα μαθήματά σας ή / και να πουλήσετε πρόσβαση επί πληρωμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από επεκτάσεις premium για να προσθέσετε λειτουργίες όπως:

 • πληρωμές, είτε με πύλες άμεσων πληρωμών είτε με ενοποίηση WooCommerce
 • ενσωματώσεις μάρκετινγκ μέσω email
 • πιο προηγμένα κουίζ και εργασίες
 • κοινωνική μάθηση
 • ιδιωτική καθοδήγηση (που σας επιτρέπει να το αναβαθμίσετε ως επιπλέον υπηρεσία)
 • πρόσβαση σε ομάδα / οργανισμό σε περιεχόμενο μαθήματος.

Καθώς σας βλέπω μια πρακτική ματιά στο LifterLMS, θα δείτε πώς συνδυάζονται αυτές οι λειτουργίες.

Πώς να δημιουργήσετε ένα μάθημα με το LifterLMS (Hands-On)

Κατά την πρώτη εγκατάσταση και ενεργοποίηση της προσθήκης LifterLMS από το WordPress.org, θα ξεκινήσει σε έναν οδηγό εγκατάστασης που θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε σημαντικά βασικά στοιχεία για την πορεία σας, όπως:

 • δημιουργία βασικών σελίδων για βασικές λειτουργίες, όπως ο κατάλογος μαθημάτων και ο πίνακας εργαλείων των μαθητών
 • ρύθμιση προεπιλεγμένων νομισμάτων πληρωμής (εάν προσφέρετε πληρωμένα μαθήματα).

Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα κουπόνι για τις επεκτάσεις premium, εάν επιλέξετε τη μη ευαίσθητη παρακολούθηση, αν και αυτό είναι εντελώς προαιρετικό. Λάβετε υπόψη αυτό εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ορισμένες premium επεκτάσεις, καθώς μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Οδηγός ρύθμισης LifterLMS

Μόλις ολοκληρώσετε τον οδηγό εγκατάστασης, έχετε δύο επιλογές:

 • Δημιουργήστε το πρώτο σας μάθημα από το μηδέν.
 • Εγκαταστήστε ένα δείγμα μαθήματος. Το δείγμα μάθημα πραγματικά σας διδάσκει πώς να χρησιμοποιήσετε το LifterLMS, οπότε αυτός είναι ένας τακτοποιημένος τρόπος για να μάθετε και οι δύο πώς να χρησιμοποιείτε το προϊόν και να μάθετε πώς όλα συνδέονται στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Δημιουργία μαθήματος

Για να δημιουργήσετε ένα μάθημα από το μηδέν, μεταβείτε στο Μαθήματα → Προσθήκη μαθήματος.

Το LifterLMS χρησιμοποιεί τον εγγενή επεξεργαστή WordPress για τις περισσότερες λειτουργίες, γεγονός που το καθιστά εύκολο να ξεκινήσετε, επειδή χρησιμοποιείτε την ίδια οικεία διεπαφή που χρησιμοποιείτε για οτιδήποτε άλλο.

Για τη διαχείριση της κύριας σελίδας πληροφοριών μαθήματος, θα λάβετε αποκλειστικούς αποκλεισμούς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τακτικά μπλοκ για να προσθέσετε περιεχόμενο, όπως περιγραφή μαθήματος ή εικόνες.

Πώς να προσθέσετε περιεχόμενο σελίδας κύριου μαθήματος με το LifterLMS

Θα λάβετε επίσης ένα νέο Επιλογές μαθήματος μετα-πλαίσιο κάτω από τον επεξεργαστή WordPress, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε πρόσθετες πληροφορίες μαθημάτων:

 • Διάρκεια μαθημάτων.
 • Δυσκολία στο μάθημα.
 • Επιλεγμένο βίντεο εισαγωγής.
 • Περιορισμοί, όπως εάν οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν μόνο μεταξύ συγκεκριμένων ημερομηνιών, εάν πρέπει να παρακολουθήσουν προαπαιτούμενα μαθήματα ή εάν υπάρχει μέγιστη χωρητικότητα για το μάθημα.
 • Αν θα ενεργοποιήσετε ή / και θα εμφανίσετε κριτικές πελατών.

Μετα-πλαίσιο μαθήματος LifterLMS

Κάτω από αυτό, μπορείτε να ρυθμίσετε Σχέδια πρόσβασης, που σας επιτρέπουν να ελέγχετε την πρόσβαση στο μάθημά σας, συμπεριλαμβανομένης της απαίτησης από άτομα να πληρώνουν για πρόσβαση (αν και θα χρειαστείτε ένα πρόσθετο επί πληρωμή για τη διεκπεραίωση των πληρωμών).

Σχέδια πρόσβασης σε μαθήματα LifterLMS

Μπορείτε να ρυθμίσετε:

 • μια τιμή (ή μπορείτε να το κάνετε δωρεάν)
 • είτε η πληρωμή είναι εφάπαξ είτε επαναλαμβανόμενη
 • εάν η πληρωμή παρέχει πρόσβαση σε άτομα καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής ή εάν το πρόγραμμα λήγει σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία ή μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.
 • ποιος μπορεί να αγοράσει το μάθημα.

Χρήση του Drag-and-Drop Course Builder

Μόλις ρυθμίσετε τις βασικές λεπτομέρειες του μαθήματος, μπορείτε να προσθέσετε το περιεχόμενο του μαθήματος με τη μορφή:

 • Ενότητες – συγκεκριμένες κατηγορίες μαθημάτων. Π.χ. ένα τμήμα ενός μαθήματος μπορεί να περιέχει πέντε μαθήματα.
 • Μαθήματα – το πραγματικό περιεχόμενο του μαθήματος που θα καταναλώσουν οι μαθητές.

Για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα πάντα, το LifterLMS σάς προσφέρει μια διεπαφή δημιουργίας μαθημάτων μεταφοράς και απόθεσης, η οποία είναι αρκετά βολική.

Για να προσθέσετε μια νέα ενότητα ή μάθημα, το μόνο που κάνετε είναι να το σύρετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ και να πληκτρολογήσετε για να το επεξεργαστείτε:

Εργαλείο δημιουργίας μαθημάτων μεταφοράς και απόθεσης LifterLMS

Από εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εικονίδια κάτω ή δίπλα σε κάθε μάθημα ή ενότητα για να προσθέσετε περιεχόμενο ή να επεξεργαστείτε τη λειτουργικότητά του.

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να αλλάξετε τη σειρά των ενοτήτων / μαθημάτων σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε τα πράγματα μέχρι να είναι τέλεια.

Προσθήκη περιεχομένου μαθήματος

Για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις ενός μαθήματος, μπορείτε να κάνετε κλικ στο βέλος για να ανοίξετε το πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress για αυτό το μάθημα σε ξεχωριστή καρτέλα.

Στο πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress, θα μπορείτε και πάλι να προσθέσετε περιεχόμενο μαθήματος χρησιμοποιώντας το γνωστό πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress, το οποίο διευκολύνει τον έλεγχο περιεχομένου και διάταξης:

Πώς να προσθέσετε περιεχόμενο μαθήματος με το LifterLMS

Κάτω από αυτό, θα λάβετε ένα Ρυθμίσεις μαθήματος μετα-κουτί όπου μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα:

 • Ενσωματώστε ένα αρχείο βίντεο ή ήχου για αυτό το μάθημα.
 • Επισημάνετε το μάθημα ως «δωρεάν», το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να το κάνουν προεπισκόπηση χωρίς να εγγραφούν στο μάθημα. Σκεφτείτε το ως «δωρεάν δοκιμή» για να προσελκύσετε τους ανθρώπους να εγγραφούν στο υπόλοιπο του μαθήματος.
 • Ρυθμίστε προαπαιτούμενα μαθήματα που πρέπει να ολοκληρώσουν οι μαθητές για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν αυτό το μάθημα.
 • Ρυθμίστε το περιεχόμενο που στάζει, ώστε το μάθημα να μην είναι διαθέσιμο αμέσως. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε στους μαθητές πρόσβαση σε ένα μάθημα κάθε εβδομάδα για να τους εμποδίσετε να μπουν και να τους κρατήσετε να επιστρέφουν.
 • Απαιτήστε από τους μαθητές να λάβουν βαθμολογία επιτυχίας σε ένα κουίζ προτού προχωρήσουν στο επόμενο μάθημα.

Προσθήκη κουίζ ή εργασιών

Για να προσθέσετε κουίζ ή εργασίες σε μαθήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εικονίδια στο πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων μεταφοράς και απόθεσης.

Αυτό θα ανοίξει ένα πλαίσιο διαφάνειας όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, εδώ φαίνεται πώς να προσθέσετε ένα κουίζ:

Επιλογές ερωτήσεων κουίζ LifterLMS

Με τη δωρεάν έκδοση, έχετε πρόσβαση μόνο στους τρεις βασικούς τύπους ερωτήσεων. Θα χρειαστείτε ένα πρόσθετο premium για να ξεκλειδώσετε τους επιπλέον τύπους κουίζ.

Σκέψεις για τη δημιουργία ενός μαθήματος με το LifterLMS

Αν και δεν σας έδειξα τα πάντα, οι παραπάνω ενότητες καλύπτουν τη βασική διαδικασία δημιουργίας ενός μαθήματος με το LifterLMS.

Συνολικά, θεωρώ ότι ο συντάκτης είναι αρκετά βολικός. Η σαφής «ιεραρχία δέντρων» και το drag-and-drop διευκολύνουν την οργάνωση του περιεχομένου των μαθημάτων σας, το οποίο διαφορετικά θα μπορούσε να αισθάνεται συντριπτικό.

Επιπλέον, η LifterLMS έκανε καλή δουλειά προσπαθώντας να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στην ίδια διεπαφή, η οποία βοηθά στη μείωση των περιττών επαναφορτώσεων σελίδων και στην επιτάχυνση της δημιουργίας μαθημάτων.

Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες

Σε αυτό το σημείο, ελπίζω να έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το πώς είναι να δημιουργήσετε ένα μάθημα με το LifterLMS. Τώρα, ας δούμε μερικές από τις άλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες που σας παρέχει πρόσβαση.

Δημιουργία συνδρομών για πρόσβαση σε πολλαπλά μαθήματα

Με τη δυνατότητα σχεδίου πρόσβασης που σας έδειξα παραπάνω, μπορείτε να ελέγξετε την πρόσβαση σε ένα μόνο μάθημα. Ωστόσο, το LifterLMS σας επιτρέπει επίσης να προσφέρετε / πουλάτε συνδρομές που παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση σε πολλά μαθήματα.

Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια συνδρομή που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε κάθε μάθημα που προσφέρετε ή να χρησιμοποιείτε συνδρομές για να προσφέρετε περιορισμένες ομάδες μαθημάτων.

Μπορείτε να τα ρυθμίσετε από το Συνδρομές περιοχή στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Εκτός από τη δημιουργία ενός σχεδίου πρόσβασης για κάθε συνδρομή (όπως κάνατε για ένα μάθημα), μπορείτε επίσης να επιλέξετε σε ποια μαθήματα θα προσθέσετε αυτόματα νέα μέλη όταν αγοράζουν μια συνδρομή:

Επιλογές προγράμματος συμμετοχής LifterLMS

Ρύθμιση αυτοματισμού με δεσμεύσεις

Οι δεσμεύσεις είναι μια ισχυρή δυνατότητα που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ενέργειες βάσει της δραστηριότητας ενός χρήστη, όπως όταν ένας μαθητής:

 • εγγράφεται σε ένα μάθημα
 • ολοκληρώνει ένα μάθημα ή ένα μάθημα
 • περνά ή αποτυγχάνει ένα κουίζ
 • και τα λοιπά.

Η κύρια χρήση αυτής της δυνατότητας είναι η ενεργοποίηση αυτόματων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει αυτών των ενεργειών. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να στείλετε σε έναν μαθητή ένα email καλωσορίσματος όταν εγγραφεί σε ένα μάθημα ή να του στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγχαρητηρίων όταν τελειώσει:

Εργαλείο δημιουργίας αφοσίωσης LifterLMS

Εκτός από την αποστολή email, μπορείτε επίσης να τους δώσετε βραβεία:

 • Επιτεύγματα – για μικρές δράσεις, όπως η ολοκλήρωση του πρώτου τους μαθήματος.
 • Πιστοποιητικά – για μεγαλύτερες δράσεις, όπως ολοκλήρωση μαθήματος ή ομάδα μαθημάτων – σαν δίπλωμα. Με μια πληρωμένη επέκταση, μπορείτε επίσης να προσφέρετε πιστοποιητικά ως PDF.

Αναλυτικός πίνακας ελέγχου αναφορών

Για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την αποτελεσματικότητα του ιστότοπού σας, το LifterLMS περιλαμβάνει ειδικούς πίνακες ελέγχου για να σας βοηθήσει να αναλύσετε:

 • Φοιτητές
 • ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
 • Συνδρομές
 • Κουίζ
 • Εκπτώσεις
 • Εγγραφές

Αυτό σας βοηθά να ανακαλύψετε ποιος / τι αποδίδει καλά, καθώς και το αντίθετο:

Πίνακας ελέγχου αναφορών LifterLMS

Εξερευνώντας τα πρόσθετα Paid LifterLMS

Το βασικό πρόσθετο LifterLMS είναι διαθέσιμο δωρεάν στο WordPress.org, αλλά οι περισσότεροι κάτοχοι μαθημάτων πιθανώς θα χρειαστούν επίσης μερικά από τα πρόσθετα επί πληρωμή.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να προσφέρετε μαθήματα επί πληρωμή, θα πρέπει να αγοράσετε τουλάχιστον ένα από τα πρόσθετα πύλης πληρωμής (ή την ενσωμάτωση του WooCommerce).

Ας δούμε τα διάφορα πρόσθετα που είναι διαθέσιμα…

Πρόσθετα πληρωμής

Το LifterLMS προσφέρει τρεις αποκλειστικές ενοποιήσεις πύλης πληρωμής, καθώς και μια ενοποίηση WooCommerce που σας επιτρέπει να συνδέετε μαθήματα με προϊόντα WooCommerce.

Οι τρεις αποκλειστικές πύλες πληρωμής είναι:

 • Ταινία
 • PayPal
 • Authorize.net

Νέα χαρακτηριστικά μαθήματος

Θα βρείτε επίσης μια σειρά από πρόσθετα που προσθέτουν νέες δυνατότητες στα μαθήματά σας:

 • Advanced Quizzes – αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερους τύπους ερωτήσεων κουίζ και άλλες προηγμένες λειτουργίες.
 • Εργασίες – δημιουργήστε διαφορετικούς τύπους εργασιών που πρέπει να ολοκληρώσουν οι επισκέπτες.
 • Προχωρημένα βίντεο – ενώ η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο μαθήματος βίντεο, αυτή η επέκταση προσθέτει νέες λειτουργίες, όπως η αναγκάζοντας τους ανθρώπους να παρακολουθούν ένα βίντεο πριν να ολοκληρώσουν το μάθημα.

Νέα χαρακτηριστικά ιδιότητας μέλους και κοινότητας

Πέρα από τις νέες δυνατότητες του μαθήματος, άλλα πρόσθετα μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια πιο κοινωνική κοινότητα ή να προσφέρετε ομαδική πρόσβαση στα μαθήματά σας:

 • Κοινωνική μάθηση – επιτρέψτε στους μαθητές να συνδεθούν μεταξύ τους με συνομιλίες σε στυλ κοινωνικών μέσων.
 • Ιδιωτικές περιοχές – δώστε σε κάθε μαθητή έναν ιδιωτικό χώρο όπου μπορείτε να προσφέρετε εξατομικευμένο περιεχόμενο.
 • Ομάδες – πώληση ομαδικών μελών ή πρόσβαση σε μαθήματα Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πουλήσετε θεσμική πρόσβαση σε μια επιχείρηση, έτσι ώστε η επιχείρηση να μπορεί να παρέχει σε όλους τους υπαλλήλους τους πρόσβαση στο περιεχόμενο των μαθημάτων σας.

Μάρκετινγκ μέσω email και Ενσωματώσεις φορμών

Μπορείτε να βρείτε πρόσθετα για ενοποίηση με δημοφιλείς υπηρεσίες μάρκετινγκ email και πρόσθετα φόρμας WordPress.

Υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω email:

 • Mailchimp
 • Μετατρέψτε το κιτ

Πρόσθετα φόρμας WordPress:

 • Μορφές βαρύτητας
 • WPForms
 • Έντυπα Ninja
 • Έντυπες μορφές

Ορισμένα πρόσθετα τρίτων προσφέρουν επίσης τα δικά τους πρόσθετα ενσωμάτωσης LifterLMS.

Άλλα πρόσθετα

Ακολουθούν ορισμένα άλλα premium πρόσθετα LifterLMS που δεν ταιριάζουν σε καμία κατηγορία:

 • Προσαρμοσμένα πεδία – προσθέστε προσαρμοσμένα πεδία για τη συλλογή και εμφάνιση πρόσθετων πληροφοριών από μαθητές.
 • PDF – μετατρέψτε σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως πιστοποιητικά, σε PDF.
 • Twilio Integration – αποστολή μηνυμάτων κειμένου (SMS) μέσω Twilio.

Τιμολόγηση πρόσθετου LifterLMS

Τιμολόγηση LifterLMS

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα premium πρόσθετα, μπορείτε είτε να αγοράσετε μεμονωμένα πρόσθετα για 99 $ το καθένα ή να λάβετε δέσμες πρόσθετων για 300 $ ή 1.000 $ αντίστοιχα.

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο σενάρια για τον τρόπο προσέγγισης των πρόσθετων πληρωμένων.

Πρώτον, εάν το δωρεάν core plugin κάνει ό, τι χρειάζεστε φυσικά, ίσως μπορείτε να ξεφύγετε από την αγορά μιας πύλης πληρωμής για 99 $. Αυτός είναι ο φθηνότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα επί πληρωμή με το LifterLMS και είναι μια βιώσιμη προσέγγιση για πολλούς ιστότοπους.

Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο από μια πύλη πληρωμών, ωστόσο, πιθανότατα θα ήταν καλύτερα να αγοράσετε το πακέτο Universe για 300 $ ή για την τιμή τριών μεμονωμένων επεκτάσεων.

Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα που χρειάζονται τα περισσότερα μαθήματα και συνήθως προσφέρει καλύτερη αξία από την αγορά μεμονωμένων επεκτάσεων, εκτός αν είστε απόλυτα σίγουροι ότι χρειάζεστε μόνο ένα ή δύο πρόσθετα.

Πρέπει να λάβετε υπόψη το ακριβό πακέτο Infinity 1.000 $ εάν θέλετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως:

 • κοινοτική μάθηση, είτε με κοινωνική μάθηση είτε με ομαδικές συνδρομές
 • ιδιωτική προπόνηση
 • προχωρημένα κουίζ και μαθήματα βίντεο.

Μερικές φορές, μπορεί να έχει νόημα να αγοράσετε το πακέτο Universe και, στη συνέχεια, να αποκτήσετε ξεχωριστά πρόσθετα για τις επιπλέον δυνατότητες που χρειάζεστε, όπως κουίζ για προχωρημένους.

Νομίζω ότι το Infinity Bundle είναι πιο χρήσιμο για ακαδημαϊκά ή επιχειρηματικά μαθήματα (όπως εταιρικά προγράμματα κατάρτισης), ενώ τα περισσότερα μαθήματα με επίκεντρο τον καταναλωτή θα είναι πιθανότατα καλά με τις φθηνότερες αγορές Universe Bundle ή μεμονωμένες πρόσθετες.

Καλύτερα θέματα για σύζευξη με το LifterLMS

Το LifterLMS λειτουργεί με σχεδόν * οποιοδήποτε θέμα WordPress, αλλά η επιλογή ενός θέματος με την ενσωματωμένη ενσωμάτωση του LifterLMS θα διευκολύνει την εκκίνηση, επειδή δεν θα χρειαστεί να αναπαράγετε πολύ στυλ ή CSS.

* Η εξαίρεση είναι θέματα που δεν περιλαμβάνουν πλευρικές γραμμές, όπως το προεπιλεγμένο θέμα Είκοσι Είκοσι. Αυτά μπορεί να προκαλέσουν κάποια προβλήματα, επειδή το LifterLMS χρειάζεται μια πλευρική γραμμή για να περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για το μάθημα. Το LifterLMS θα σας προειδοποιήσει εάν εντοπίσει κάποιο πρόβλημα με το θέμα σας.

Προσφέρει επίσης το δικό του θέμα LifterLMS LaunchPad, το οποίο είναι μια καλή επιλογή. Κοστίζει 99 $ ή είναι διαθέσιμο ως μέρος του πακέτου Universe 300 $.

Το δημοφιλές θέμα Astra, η κριτική μας προσφέρει επίσης μια αποκλειστική ενσωμάτωση LifterLMS που καθιστά εύκολο τον έλεγχο του σχεδιασμού των μαθημάτων σας.

Μερικά άλλα καλά θέματα LifterLMS είναι:

 • BuddyBoss
 • OceanWP η κριτική μας
 • Edumodo

Παραδείγματα πραγματικών κόσμων ιστότοπων που χρησιμοποιούν LifterLMS

Τώρα γνωρίζετε όλα τα χαρακτηριστικά, θέλετε να δείτε πώς μοιάζουν σε έναν πραγματικό ιστότοπο?

Το LifterLMS είναι αρκετά δημοφιλές, οπότε μπορείτε να βρείτε πολλά πραγματικά παραδείγματα αυτού σε δράση.

Χρησιμοποιείται επίσης από πολλά μαθήματα WordPress και το γεγονός ότι οι άνθρωποι που διδάσκουν για το WordPress χρησιμοποιούν το LifterLMS είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης από μόνη της.

Ένα δημοφιλές παράδειγμα είναι το WP101, το οποίο άρχισε να χρησιμοποιεί το LifterLMS το 2016.

Το WP101 η κριτική μας διαθέτει μια συλλογή από δωρεάν και premium μαθήματα που σας διδάσκουν πώς να χρησιμοποιείτε το WordPress και ορισμένες βασικές επεκτάσεις. Εάν θέλετε να το δείτε σε δράση χωρίς πληρωμή, μπορείτε να εγγραφείτε στο δωρεάν μάθημα WordPress 101, το οποίο προφανώς εκτελείται στο LifterLMS.

Τόσο το Divi Academy όσο και το Divi Space χρησιμοποιούν επίσης το LifterLMS.

Εκτός του χώρου WordPress, άλλα πραγματικά παραδείγματα LifterLMS περιλαμβάνουν:

 • Προπονητής αϋπνίας
 • Η επιδιόρθωση μάρκετινγκ
 • Cook Love Heal (χρησιμοποιεί LifterLMS στον υποτομέα Learn.cookloveheal αλλά όχι τον κύριο τομέα, που είναι μια άλλη προσέγγιση που μπορείτε να ακολουθήσετε)

Τελικές σκέψεις

Το LifterLMS είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress LMS. Περιλαμβάνει ένα βάθος λειτουργικότητας που απλώς δεν προσφέρουν οι περισσότεροι άλλοι, και επίσης καλύπτει τις πτυχές συμμετοχής των διαδικτυακών μαθημάτων, τα οποία δεν λειτουργούν καλά από όλα τα πρόσθετα.

Λόγω λειτουργικότητας, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το προτείνω αυτό, και οι κριτικές στο WordPress.org δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου. Είχε μια αστρική βαθμολογία 4,6 αστέρων (στα 5) τη στιγμή της γραφής.

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η τιμή. Είναι σε αυτό το περίεργο είδος λάμπου όπου μπορεί να είναι ταυτόχρονα προσιτό και ακριβό, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Λοιπόν, πώς είναι προσιτό; Λοιπόν, επειδή η δωρεάν έκδοση στο WordPress.org είναι τόσο γενναιόδωρη, οι περισσότεροι «κανονικοί» μαθητές θα βρουν όλα όσα χρειάζονται στο δωρεάν πρόσθετο.

Αυτό σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα από τα πρόσθετα πύλης πληρωμής για $ 99 και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την πώληση διαδικτυακών μαθημάτων, κάτι που είναι πολύ φθηνότερο και πολύ φθηνότερο από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού.

Ωστόσο, εάν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ένα μόνο πρόσθετο πύλης πληρωμής, τότε μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Το φθηνότερο πρόσθετο πακέτο είναι $ 300, με το πιο ακριβό πακέτο να κοστίζει 1.000 $.

Εάν το συγκρίνετε με το LikeDash στα 159 $, το LifterLMS δεν φαίνεται πλέον τόσο φθηνό.

Αυτή είναι λοιπόν η πρότασή μου:

Εγκαταστήστε τη δωρεάν έκδοση από το WordPress.org και δείτε αν μπορεί να κάνει ό, τι χρειάζεστε. Περιλαμβάνει έναν τόνο χαρακτηριστικών, οπότε μπορεί πιθανώς να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα πρόσθετο πύλης πληρωμής και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε έναν προϋπολογισμό και διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε ένα από τα πακέτα ή πολλές ξεχωριστές αγορές πρόσθετων, ίσως θελήσετε να δείτε τις επισημάνσεις του LearnDash με την κριτική μας για να δείτε εάν μπορεί να κάνει τη δουλειά για χαμηλότερη τιμή. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε άλλες προσθήκες LMS.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τα premium πρόσθετα LifterLMS, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια επίδειξη 30 ημερών με πλήρη χαρακτηριστικά με όλα τα premium πρόσθετα για να δοκιμάσετε τα πράγματα πριν ξοδέψετε 300 $ plus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map