Gravity Forms Review: Εξακολουθεί να είναι η καλύτερη προσθήκη WordPress Forms;

Προσφορές WordPress


Χρησιμοποιούμενο και σεβαστό από πολλές από τις μεγαλύτερες μάρκες του κλάδου, το Gravity Forms θεωρείται από καιρό το πιο ισχυρό plugin για το WordPress. Αλλά μετά από τόσο καιρό στην κορυφή, εξακολουθεί να ισχύει; Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν αυτή η εξαιρετικά δημοφιλής προσθήκη είναι η καλύτερη επιλογή δημιουργίας φορμών για τον ιστότοπό σας, θα διερευνήσουμε τις δυνατότητες και θα σας καθοδηγήσουμε στην εμπειρία χρήστη της τελευταίας έκδοσης.

Το Gravity Forms γνώρισε αυξημένο ανταγωνισμό από την κυκλοφορία του, κυρίως από πρόσθετα όπως το Ninja Forms και το WPForms. Μέχρι το τέλος αυτής της κριτικής, ελπίζουμε ότι θα είστε πολύ καλύτερα σε θέση να κρίνετε εάν αυτή είναι η λύση που αναζητάτε ή αν θα είστε καλύτερα με ένα διαφορετικό πρόσθετο δημιουργίας φορμών.

Ας σπάσουμε.

Χαρακτηριστικά μορφών βαρύτητας

Το Gravity Forms είναι ένα ιδιαίτερα προηγμένο plugin για WordPress. Παρόλο που είναι εύκολο στη χρήση, τα χαρακτηριστικά του υπερβαίνουν τα χαρακτηριστικά μιας βασικής προσθήκης φόρμας επικοινωνίας.

Gravity Forms Review WordPress Plugin

Με το Gravity Forms, μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο φόρμας, όπως έρευνες χρηστών, δημοσκοπήσεις, φόρμες μεταφόρτωσης αρχείων, αιτήματα υποστήριξης, παραγγελίες στο διαδίκτυο, κουίζ και ερωτηματολόγια. Χάρη στο πεδίο του επεξεργαστή εμπλουτισμένου κειμένου, ακόμη και πλήρως μορφοποιημένες υποβολές ανάρτησης WordPress γίνονται δεκτές από το Gravity Forms.

Μέσω των ρυθμίσεων διαμόρφωσής του, έχετε μεγάλο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τις φόρμες σας και τον τρόπο χειρισμού των καταχωρίσεων φόρμας. Αυτές οι επιλογές καλύπτουν ποιος λαμβάνει ειδοποιήσεις εισαγωγής φόρμας και σε ποια μορφή, τη δυνατότητα να ορίσετε τη διαθεσιμότητα των εντύπων σύμφωνα με την ημερομηνία, τον ρόλο του χρήστη ή τον αριθμό των καταχωρήσεων που ελήφθησαν και πολλά άλλα.

Η υπό όρους λογική λειτουργία των Gravity Forms διαδραματίζει μεγάλο ρόλο στο να καταστεί μια από τις πιο ισχυρές λύσεις φόρμας WordPress. Η υπό όρους λογική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει ποια πεδία φόρμας εμφανίζονται σε έναν χρήστη με βάση τις τιμές που έχουν εισαχθεί σε προηγούμενα πεδία. Χρησιμοποιώντας τη λογική υπό όρους, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη σύνθετη δρομολόγηση των καταχωρίσεων φόρμας, βοηθώντας να διασφαλίσετε ότι τα μηνύματα παραδίδονται στο σωστό τμήμα ή μέλος της ομάδας ανάλογα με το περιεχόμενο των πληροφοριών φόρμας.

Θα εξετάσουμε την εμπειρία χρήστη στην επόμενη ενότητα της εξέτασης Gravity Forms, αλλά πρώτα ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε τι άλλο προσφέρει αυτό το πρόσθετο.

Μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Gravity Forms περιλαμβάνουν:

 • μια διαισθητική διεπαφή δημιουργίας φορμών μεταφοράς και απόθεσης
 • τριάντα τρία πεδία φόρμας
 • τη δυνατότητα δημιουργίας πολλών σελίδων φόρμας με κουμπιά αποθήκευσης-προόδου
 • τη δυνατότητα ελέγχου της διαθεσιμότητας της φόρμας κατά ημερομηνία ή αριθμό καταχωρήσεων
 • τη δυνατότητα δρομολόγησης καταχωρίσεων σε συγκεκριμένες διευθύνσεις email με βάση τα περιεχόμενα της φόρμας
 • υποστήριξη για τη δημιουργία πολλαπλών ειδοποιήσεων εισαγωγής φόρμας
 • τη δυνατότητα χρήσης λογικής υπό όρους για τον έλεγχο των πεδίων φόρμας που εμφανίζονται και πού αποστέλλονται οι καταχωρήσεις φόρμας
 • τη δυνατότητα αποδοχής υποβολών αναρτήσεων WordPress μέσω εντύπων με δυνατότητα WYSIWYG
 • τη δυνατότητα δημιουργίας φόρμας εγγραφής λογαριασμού χρήστη ιστότοπου WordPress
 • βελτιστοποίηση φορμών για κινητές συσκευές
 • ένα αόρατο anti-spam honeypot για τη μείωση του spam form
 • μια επιλογή επίσημων και τρίτων δωρεάν και εμπορικών πρόσθετων.

Πριν εξερευνήσουμε την πολύ σημαντική εμπειρία χρήστη των Gravity Forms, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από αυτές τις λειτουργίες με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τύποι πεδίων μορφών βαρύτητας

Πεδία φόρμας αναθεώρησης φορμών βαρύτητας 01

Τα πεδία Φόρμες βαρύτητας ομαδοποιούνται σε τέσσερις κατηγορίες: τυπικό, προχωρημένο, ταχυδρομείο και τιμολόγηση. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια απλή φόρμα επικοινωνίας, να δημιουργήσετε φόρμες αιτήσεων προσφοράς για την υπηρεσία σας ή να αρχίσετε να δέχεστε παραγγελίες μέσω του ιστότοπού σας, η ποικίλη επιλογή πεδίων σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να δημιουργήσετε τις φόρμες που χρειάζεστε.

Πεδία φόρμας αναθεώρησης εντύπων βαρύτητας 02

Χρησιμοποιώντας τα πεδία ανάρτησης, μπορείτε ακόμη και να σχεδιάσετε μια φόρμα που θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα φόρμας που έχουν υποβληθεί για να δημιουργήσετε πρόχειρα στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Σχόλια επισκεπτών Gravity Forms

Επομένως, εάν ψάχνετε έναν τρόπο απλοποίησης της υποβολής περιεχομένου ιστολογίου, χρησιμοποιώντας τα πεδία ανάρτησης Gravity Forms για να δημιουργήσετε φόρμες υποβολής front-end είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε.

Ρυθμίσεις και επιλογές πεδίου φόρμας

Επιλογές προσαρμογής αναθεώρησης φορμών βαρύτητας

Όλα τα πεδία Φόρμες βαρύτητας μπορούν να προσαρμοστούν και να διαμορφωθούν με διάφορους τρόπους. Ανάλογα με τον τύπο πεδίου με τον οποίο εργάζεστε, μπορείτε να ορίσετε εάν είναι υποχρεωτικό πεδίο, εάν θα χρησιμοποιήσετε κείμενο κράτησης θέσης, το μέγεθος του πεδίου, την ορατότητα του πεδίου, εάν το πεδίο είναι προπληρωμένο με μια σειρά διαφορετικών τύπων δεδομένων και πολλά άλλα.

Gravity Forms Review Advanced Field Settings

Το Gravity Forms εστιάζεται πραγματικά στο να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις προηγμένες φόρμες που χρειάζεστε, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Έλεγχος διαθεσιμότητας φόρμας

Δυνατότητα περιορισμού αναθεώρησης φορμών βαρύτητας

Εάν θέλετε να περιορίσετε τον αριθμό των καταχωρήσεων που μπορούν να αποδεχτούν οι φόρμες σας ή να περιορίσετε τη διαθεσιμότητα της φόρμας σε ένα συγκεκριμένο εύρος ημερομηνιών, οι Φόρμες βαρύτητας το καθιστούν εύκολο. Μέσω των ρυθμίσεων περιορισμού, μπορείτε να ορίσετε τη διαθεσιμότητα της φόρμας και ακόμη και να προσθέσετε χρήσιμα μηνύματα για να ενημερώσετε τους χρήστες σας για την κατάσταση της φόρμας.

Κλειστό Έντυπο Αναθεώρησης Φόρμας Βαρύτητας

Ειδοποιήσεις εισαγωγής φόρμας και επιλογές παράδοσης

Όπως αναφέρθηκε, η λογική υπό όρους παίζει μεγάλο ρόλο στη λειτουργικότητα των Gravity Forms. Ένας ισχυρός τρόπος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι να κατευθύνει τις καταχωρήσεις φόρμας σε συγκεκριμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τα περιεχόμενα της φόρμας.

Κανόνες Ειδοποίησης Αναθεώρησης Φορμών Βαρύτητας

Ένας πολύ καλός τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε θα ήταν να προσθέσετε μια αναπτυσσόμενη λίστα στη φόρμα σας που επιτρέπει στον χρήστη να κατηγοριοποιήσει το περιεχόμενο του μηνύματός του. Αυτή η επιλογή θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για τη δρομολόγηση της καταχώρησης φόρμας στο κατάλληλο τμήμα του οργανισμού σας.

Βασικά πρόσθετα φορμών βαρύτητας

Gravity Forms Review Πρόσθετα

Εάν θέλετε να ενσωματώσετε τις φόρμες σας με την υπηρεσία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχουν βασικά πρόσθετα για κατόχους αδειών για επιχειρήσεις και προγραμματιστές για να το κάνετε αυτό δυνατό.

Οι υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καλύπτονται περιλαμβάνουν AWeber, Campaign Monitor, GetResponse, MailChimp και μερικούς άλλους. Επομένως, εάν θέλετε να προσθέσετε επισκέπτες που αλληλεπιδρούν με τις φόρμες σας στη λίστα email σας ή να χρησιμοποιήσετε τις Φόρμες Gravity για να αυξήσετε τους συνδρομητές σας στο ενημερωτικό δελτίο, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην άδεια Pro $ 159 ή υψηλότερη.

Ωστόσο, ορισμένες ενσωματώσεις με συγκεκριμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το ConvertKit, παρέχονται μέσω δωρεάν προσθηκών, επομένως αξίζει να μάθετε ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες για τη ρύθμισή σας.

Advanced Gravity Forms πρόσθετα

Τα προχωρημένα πρόσθετα Gravity Forms καλύπτουν ενσωματώσεις με άλλους τύπους υπηρεσιών, όπως Dropbox, Fresh Books, Help Scout, PayPal, Slack και πολλές άλλες υπηρεσίες τρίτων. Υπάρχει επίσης ένα προηγμένο πρόσθετο που επιτρέπει την εγγραφή χρηστών στον ιστότοπό σας WordPress μέσω των προσαρμοσμένων φορμών σας.

Ο πλούτος των επιλογών ενσωμάτωσης είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Gravity Forms. Επομένως, εάν αναζητάτε μια προσθήκη φόρμας WordPress που προσφέρει έναν συγκεκριμένο τύπο συνδεσιμότητας, φροντίστε να εξερευνήσετε τη λίστα των διαθέσιμων πρόσθετων.

Εάν δεν σκοπεύετε να ενσωματώσετε τις φόρμες σας με υπηρεσίες τρίτων, τότε η βασική άδεια 59 $ και οι βασικές δυνατότητες των Gravity Forms μπορεί να είναι η σωστή επιλογή τιμολόγησης για εσάς. Ωστόσο, όπως θα καλύψουμε στην ενότητα πληροφοριών τιμολόγησης αυτής της κριτικής, υπάρχουν μερικοί άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στις άδειες επιχειρήσεων ή προγραμματιστών.

Πρόσθετα μορφών βαρύτητας τρίτων

Εκτός από τα επίσημα πρόσθετα Gravity Forms, υπάρχουν επίσης διάφορες επεκτάσεις τρίτων. Το Gravity Perks είναι ένα παράδειγμα που σας επιτρέπει να βρείτε αποσπάσματα κώδικα που προσθέτουν βελτιώσεις στην προσθήκη. GravityView (διαβάστε την κριτική μας GravityView εδώ είναι ένα άλλο ενδιαφέρον πρόσθετο, ενισχύοντας την ικανότητα του plugin να δημοσιεύει καταχωρήσεις φόρμας στον ιστότοπό σας στο WordPress – χρήσιμο για την αποδοχή αναρτήσεων επισκεπτών ή μαρτυριών. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε PDF από υποβολές φόρμας, υπάρχει ένα πρόσθετο τρίτου μέρους για αυτό – κάτι που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο εάν θέλετε να δημιουργήσετε τιμολόγια, συμβόλαια ή άλλα έγγραφα από δεδομένα φόρμας.

Ο κατάλογος προσθηκών WordPress περιέχει επίσης μια επιλογή δωρεάν πρόσθετων για Gravity Forms.

Η βαρύτητα διαμορφώνει την εμπειρία χρήστη

Το Gravity Forms είναι σίγουρα ένα ισχυρό πρόσθετο φόρμας για WordPress. Αλλά αυτή η επιπλέον λειτουργικότητα έχει αρνητική επίδραση στην ευκολία χρήσης της; Ας μάθουμε δοκιμάζοντας την εμπειρία χρήστη.

Ξεκινώντας με φόρμες βαρύτητας

Οι Φόρμες Gravity δεν προσθέτουν προεγκατεστημένες φόρμες στον ιστότοπό σας, οπότε, ανεξάρτητα από το πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη, θα πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον μία φόρμα για να ξεκινήσετε. Ευτυχώς, η χρήση του Gravity Forms είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσθέσετε μια φόρμα σε έναν ιστότοπο WordPress – ακόμα και σε σύγκριση με τις βασικές προσθήκες δωρεάν φόρμας.

Σε αυτήν την ενότητα της εξέτασης Gravity Forms, θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία δημιουργίας μιας φόρμας για τον ιστότοπό σας στο WordPress και θα διερευνήσουμε πώς λειτουργούν μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες αυτής της προσθήκης.

Δημιουργία φόρμας για τον ιστότοπό σας WordPress με φόρμες βαρύτητας

Μενού αναθεώρησης φορμών βαρύτητας

Το Gravity Forms προσθέτει ένα νέο μενού στην πλαϊνή γραμμή διαχειριστή WordPress που ονομάζεται «Φόρμες». Από εκεί, μπορείτε να δείτε τις καταχωρήσεις φόρμας, να διαμορφώσετε την προσθήκη και να δημιουργήσετε μια νέα φόρμα.

Φόρμες βαρύτητας Αναθεώρηση νέας φόρμας

Αφού ονομάσετε τη φόρμα σας, το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε το πρώτο σας πεδίο.

Gravity Forms Review Επιλέξτε πεδίο

Κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί πεδίου αρκεί για να το προσθέσετε στη φόρμα σας. Μετά από αυτό, απλώς σύρετε και αποθέστε τα πεδία για να αλλάξετε τη σειρά ή τη θέση τους.

Έλεγχος φορτίων βαρύτητας Drag-and-Drop

Αφού προσθέσετε ένα πεδίο στη φόρμα σας, μπορείτε να το προσαρμόσετε κάνοντας κλικ σε αυτό. Μέσω των γενικών ρυθμίσεων, μπορείτε να αλλάξετε την ετικέτα και να εισαγάγετε μια περιγραφή για το πεδίο. Μπορείτε επίσης να το ορίσετε ως υποχρεωτικό πεδίο, εάν είναι απαραίτητο.

Έλεγχος Φόρμες Βαρύτητας Επεξεργασία Γενικά Πεδίο

Οι ρυθμίσεις πεδίου στην καρτέλα Εμφάνιση σας επιτρέπουν να προσθέσετε παραδείγματα περιεχομένου κράτησης θέσης για να βοηθήσετε τους χρήστες να κατευθύνουν τη σωστή κατεύθυνση. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα επικύρωσης για να αντικαταστήσετε το προεπιλεγμένο κείμενο που εμφανίζεται εάν ένα πεδίο δεν έχει συμπληρωθεί σωστά.

Άλλες ρυθμίσεις εμφάνισης περιλαμβάνουν την επιλογή από ένα από τα τρία προεπιλεγμένα μεγέθη πεδίου και την προσθήκη προσαρμοσμένης κλάσης CSS για παράκαμψη του προεπιλεγμένου στυλ φόρμας.

Έλεγχος φορμών βαρύτητας Επεξεργασία εμφάνισης πεδίου

Μέσω των ρυθμίσεων πεδίου για προχωρημένους, μπορείτε να εισαγάγετε μια προσαρμοσμένη ετικέτα διαχειριστή και να ορίσετε μια προεπιλεγμένη τιμή – συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε από τις δυναμικές τιμές, όπως η διεύθυνση IP του χρήστη, η τρέχουσα ημερομηνία ή ο τίτλος ή το αναγνωριστικό της δημοσίευσης της φόρμας ενσωματωμένο σε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε την ορατότητα του πεδίου, καθιστώντας το ορατό σε όλους ή απλώς σε χρήστες διαχειριστή.

Gravity Forms Review Edit Field Advanced

Η χρήση λογικής υπό όρους για να καθορίσετε πότε εμφανίζονται τα πεδία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των Gravity Forms και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω των ρυθμίσεων πεδίου για προχωρημένους.

Λογική υπό όρους επανεξέτασης λογικής υπό όρους

Ενεργοποιώντας τη λογική υπό όρους για ένα συγκεκριμένο πεδίο, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα εμφανιστεί ή όχι αυτό το πεδίο ανάλογα με τα δεδομένα που έχει εισαγάγει ο χρήστης στα άλλα πεδία στη φόρμα.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση ενός πεδίου, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο για να συνεχίσετε να δημιουργείτε τη φόρμα σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση της φόρμας ανά πάσα στιγμή για να δείτε πώς θα φαίνεται στους επισκέπτες σας.

Προεπισκόπηση αξιολόγησης φορτίων βαρύτητας

Διαμόρφωση της φόρμας

Δεδομένου ότι το Gravity Forms είναι ένα προηγμένο plugin για φόρμες WordPress, έχετε πολύ έλεγχο σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των φορμών σας.

Ρυθμίσεις φόρμας Gravity Forms Review

Μέσω της ενότητας ρυθμίσεων φορμών του Gravity Forms builder, μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις τοποθέτησης των ετικετών πεδίου φόρμας, να προσαρμόσετε το κείμενο του κουμπιού φόρμας, να περιορίσετε τον αριθμό των καταχωρίσεων φόρμας που θα γίνουν αποδεκτές και να ορίσετε τη διαθεσιμότητα της φόρμας.

Περιορισμοί αναθεώρησης μορφών βαρύτητας

Οι ρυθμίσεις φόρμας στην ενότητα Περιορισμοί είναι ιδανικοί για προσφορές ευαίσθητες στον χρόνο ή τον όγκο, όπως προσφορές ή ευκαιρίες εργασίας. Η δυνατότητα προσθήκης προσαρμοσμένων μηνυμάτων, όπως “η προσφορά έληξε ή” επιτεύχθηκε το όριο του αιτούντος “, για κάθε περιορισμό διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες σας θα γνωρίζουν ποια είναι η κατάσταση σε περίπτωση που η φόρμα δεν είναι διαθέσιμη.

Έληξε Μήνυμα Έλεγχος Φορμών Βαρύτητας

Επιλογές Επιβεβαίωσης Υποβολής Φόρμας

Για να εξοικονομήσετε χρόνο, το Gravity Forms παρέχει ένα προεπιλεγμένο μήνυμα επιβεβαίωσης που εμφανίζεται μετά την υποβολή μιας φόρμας από έναν επισκέπτη.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες πτυχές των φορμών βαρύτητας, αυτό μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί – αυτή τη φορά στην ενότητα Επιβεβαίωση των ρυθμίσεων της φόρμας.

Επιβεβαίωση επισκόπησης εντύπων βαρύτητας

Κατά τη δημιουργία του προσαρμοσμένου μηνύματος επιβεβαίωσης, μπορείτε να εισαγάγετε μια επιλογή δυναμικών δεδομένων στο περιεχόμενο του μηνύματός σας χρησιμοποιώντας τα σύμβολα κράτησης θέσης. Αυτό το δυναμικό περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει τιμές από την καταχώριση φόρμας, όπως το όνομα του χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε άλλες πληροφορίες, όπως την τρέχουσα ημερομηνία, τη διεύθυνση IP του χρήστη ή τη διεύθυνση URL της σελίδας που περιέχει τη φόρμα – χρήσιμη αν έχετε πολλές φόρμες στον ιστότοπό σας.

Σελίδα επιβεβαίωσης επισκόπησης εντύπων βαρύτητας

Αφού ένας χρήστης έχει υποβάλει μια καταχώριση φόρμας, έχετε επίσης την επιλογή να τον ανακατευθύνετε σε μια συγκεκριμένη σελίδα στον ιστότοπό σας ή σε οποιαδήποτε διεύθυνση URL της επιλογής σας. Και πάλι, χάρη στην ισχύ της λογικής υπό όρους, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές επιλογές επιβεβαίωσης και, στη συνέχεια, να ορίσετε πότε χρησιμοποιούνται.

Ρύθμιση ειδοποιήσεων φορμών βαρύτητας

Ειδοποιήσεις Αναθεώρησης Φορμών Βαρύτητας

Όσον αφορά τις ειδοποιήσεις εισαγωγής φόρμας, το Gravity Forms σας δίνει έναν εντυπωσιακό αριθμό επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημιουργίας πολλαπλών ειδοποιήσεων για κάθε φόρμα. Μέσω των ρυθμίσεων Ειδοποιήσεων, μπορείτε να ορίσετε ποιος λαμβάνει μια ειδοποίηση μέσω email μετά την υποβολή μιας φόρμας και το περιεχόμενο αυτής της ειδοποίησης.

Μήνυμα ειδοποίησης αξιολόγησης φόρμας βαρύτητας

Τα παραδείγματα ειδοποιήσεων κυμαίνονται από βασικές επιλογές, όπως ένα email επιβεβαίωσης που αποστέλλεται σε χρήστες που έχουν υποβάλει μια καταχώριση φόρμας, έως τη χρήση λογικής υπό όρους για τη δρομολόγηση μιας καταχώρησης φόρμας σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τα περιεχόμενα της καταχώρησης φόρμας.

Δρομολόγηση ειδοποιήσεων για σχόλια βαρύτητας

Εάν έχετε μια ομάδα που εργάζεται στο έργο σας, τότε χρησιμοποιώντας τη λογική υπό όρους για να διασφαλίσετε ότι αποστέλλονται συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα δεξιά εισερχόμενα μπορεί να βελτιώσει τη ροή εργασίας σας και να μειώσει τον κίνδυνο απώλειας σημαντικών μηνυμάτων.

Προσαρμογή εμφάνισης φόρμας

Όσον αφορά την προσαρμογή της εμφάνισης και του στυλ των φορμών, οι επιλογές σας είναι πιο περιορισμένες. Ενώ είστε ελεύθεροι να προσθέσετε το δικό σας προσαρμοσμένο CSS στις φόρμες και τα πεδία τους, εάν ψάχνετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φορμών WYSIWYG για να αλλάξετε την εμφάνισή τους, θα απογοητευτείτε.

Ενώ οι φόρμες τείνουν να συνδυάζονται όμορφα με τη σχεδίαση του θέματος WordPress, υπάρχουν διάφορα δωρεάν και εμπορικά εργαλεία τρίτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε την εμφάνιση της φόρμας σας, συμπεριλαμβανομένων των Styles & Διατάξεις για Gravity Forms, Gravity Forms Styler και CSS Hero.

Δημοσίευση των φορμών σας

Gravity Forms Review Προσθήκη φόρμας

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τη φόρμα σας, μπορείτε να την ενσωματώσετε στο περιεχόμενό σας με λίγα μόνο κλικ χρησιμοποιώντας το εύχρηστο κουμπί που προσθέτει το Gravity Forms στον επεξεργαστή WordPress.

Gravity Forms Review Publish Επιλέξτε φόρμα

Όταν ενσωματώνετε μια φόρμα στο περιεχόμενό σας, έχετε την επιλογή να ενεργοποιήσετε το AJAX – μια δυνατότητα που θα υποβάλει την καταχώριση φόρμας χωρίς να απαιτείται η επαναφόρτωση της σελίδας. Αυτή η λειτουργία δεν λειτούργησε τόσο ομαλά όσο αναμενόταν και υπάρχουν ορισμένες προειδοποιήσεις σχετικά με το πότε είναι διαθέσιμη αυτή η λειτουργία.

Σύντομος κώδικας αναθεώρησης φορμών βαρύτητας

Όπως συμβαίνει με τις καλύτερες προσθήκες WordPress, επειδή το Gravity Forms χρησιμοποιεί συντομεύσεις για να ενσωματώσει φόρμες στον ιστότοπό σας, εάν κάνετε αλλαγές σε μια δημοσιευμένη φόρμα, αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοστούν αυτόματα σε όλες τις εμφανίσεις αυτής της φόρμας στον ιστότοπό σας.

Με τις φόρμες βαρύτητας, έχετε επίσης την επιλογή να ενσωματώσετε τις φόρμες στα αρχεία θεμάτων σας, καθιστώντας αυτήν την προσθήκη φόρμας WordPress μια εξαιρετική επιλογή για προγραμματιστές που θέλουν να ενσωματώσουν προηγμένες φόρμες στα έργα τους.

Προβολή των καταχωρίσεων της φόρμας

Συμμετοχές κριτικής Gravity Forms

Εκτός από την αποστολή ως email, όλες οι καταχωρήσεις φόρμας είναι επίσης προσβάσιμες από τον Πίνακα ελέγχου του WordPress και μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε όλη την αλληλογραφία μέσω της ενότητας Καταχωρίσεις. Κατά την προβολή μεμονωμένων καταχωρίσεων στον Πίνακα ελέγχου WordPress έχετε τη δυνατότητα να στείλετε ξανά τις ειδοποιήσεις μέσω email και επίσης να προσθέσετε σημειώσεις στις καταχωρήσεις.

Σημειώσεις αναθεώρησης φορτίων βαρύτητας

Η δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων σε μια καταχώριση φόρμας είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό των Gravity Forms, ειδικά εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα άτομα που χειρίζονται τις υποβολές φόρμας ή εάν θέλετε να στείλετε γρήγορα ένα μήνυμα παρακολούθησης στους χρήστες.

Πίνακας ελέγχου αναθεώρησης φορμών βαρύτητας

Το Gravity Forms περιλαμβάνει επίσης ένα εύχρηστο widget που προσθέτει γρήγορους συνδέσμους εισαγωγής φόρμας στον Πίνακα ελέγχου WordPress – τώρα δεν χρειάζεται ποτέ να χάσετε άλλο σημαντικό μήνυμα ξανά.

Πληροφορίες τιμολόγησης με φόρμες βαρύτητας

Το Gravity Forms είναι ένα premium plugin φόρμας WordPress και διατίθεται σε τρία προγράμματα τιμολόγησης:

 • Βασική άδεια: 59 $ (χρήση σε έναν ιστότοπο και πρόσβαση στα Βασικά πρόσθετα).
 • Άδεια Pro: 159 $ (χρήση σε τρεις ιστότοπους και πρόσβαση στα πρόσθετα Basic και Pro).
 • Άδεια Elite: 259 $ (χρήση σε απεριόριστους ιστότοπους και πρόσβαση στα πρόσθετα Basic, Pro και Elite).

Εκτός από την πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα, η επιλογή της άδειας Elite παρέχει επίσης πρόσβαση στο κανάλι υποστήριξης εισιτηρίων προτεραιότητας. Όλες οι άδειες Gravity Forms ισχύουν για ένα έτος, με δυνατότητα ανανέωσης με μειωμένη τιμή μετά τη λήξη.

Μπορείτε να δείτε τις πλήρεις λεπτομέρειες των προγραμμάτων τιμολόγησης Gravity Forms εδώ.

Τελικές σκέψεις

Το Gravity Forms είναι ένα εντυπωσιακό πρόσθετο. δεν υπάρχει όριο στα είδη των φορμών που μπορείτε να δημιουργήσετε. Οι λεπτομερείς ρυθμίσεις και επιλογές σάς δίνουν τον πλήρη έλεγχο του τρόπου λειτουργίας των φορμών σας και, αν επιλέξετε τα σχέδια με τις υψηλότερες τιμές, τα πρόσθετα παρέχουν πολλές δυνατότητες ενσωμάτωσης με προϊόντα και υπηρεσίες τρίτων.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι προηγμένες δυνατότητες και επιλογές δεν έρχονται σε βάρος της χρηστικότητας – Οι Φόρμες βαρύτητας είναι πολύ εύχρηστες. Το πρόγραμμα δημιουργίας φορμών μεταφοράς και απόθεσης καθιστά τη δημιουργία φορμών απλή, ενώ οι ρυθμίσεις και οι επιλογές παρουσιάζονται διαισθητικά. Το οικοσύστημα Gravity Forms των πρόσθετων και επεκτάσεων τρίτων είναι μια άλλη θετική πτυχή αυτής της προσθήκης φόρμας WordPress.

Πρέπει να επιλέξετε Φόρμες βαρύτητας για τον ιστότοπό σας; Εάν χρειάζεστε απλώς μια τυπική φόρμα επικοινωνίας, η δωρεάν προσθήκη φόρμας επικοινωνίας 7 ή WPForms Lite μπορεί να είναι καλύτερες επιλογές λόγω των προτύπων φόρμας και των βασικών ρυθμίσεων και επιλογών.

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε κάτι περισσότερο από μια απλή φόρμα επικοινωνίας, τότε τα Gravity Forms συνιστάται ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τις δυνατότητες των καλύτερων προσθηκών φόρμας WordPress για να δείτε ποια καλύπτει τις ανάγκες σας.

Τελική σημείωση: Εάν μπείτε στον πειρασμό από το Gravity Forms αλλά έχετε ανησυχίες σχετικά με την αναδημιουργία των υπαρχουσών φορμών σε μια νέα προσθήκη, υπάρχουν επίσης αρκετά εύχρηστα πρόσθετα για να βοηθήσετε στη διαδικασία μετεγκατάστασης.

Χρησιμοποιείτε / χρησιμοποιείτε φόρμες βαρύτητας; Σκέψεις?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map