Envira Gallery Review: Η καλύτερη προσθήκη WordPress Image Gallery;

Προσφορές WordPress


Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξετάσουμε μια από τις πιο δημοφιλείς προσθήκες της πλατφόρμας WordPress: Envira Gallery. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με τις καλύτερες δυνατότητες της προσθήκης, πώς να τη χρησιμοποιήσετε και αν είναι μια προσθήκη που αξίζει να πληρώσετε ή όχι.

Ως webmaster, είναι δική σας δουλειά να ικανοποιείτε την εμμονή των χρηστών του Διαδικτύου με φωτογραφίες και όμορφα γραφικά, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετείτε τον ιστότοπό σας με αστραπιαία ταχύτητα. Αλλά δεν είναι αυτοί οι δύο στόχοι, ασυμβίβαστοι; Σε τελική ανάλυση, η προσθήκη ενός τόνου φωτογραφιών στις σελίδες σας είναι σίγουρο ότι θα κάνει τα πράγματα πιο αργά – η χρήση μεγάλων, ποιοτικών εικόνων σημαίνει ότι θυσιάζετε το χρόνο φόρτωσης, σωστά?

Λοιπόν, όχι πάντα. Και σε αυτήν την ανάρτηση πρόκειται να αξιολογήσουμε μια πιθανή λύση σε αυτό το πρόβλημα: το πρόσθετο Envira Gallery.

Ο ισχυρισμός στον ιστότοπο της Envira Gallery είναι τολμηρός και ξεκάθαρος: «Το Καλύτερο Premium WordPress Gallery Plugin». Χτίζει όμορφες γκαλερί εικόνων, είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση και έχει ρυθμιστεί για μέγιστη ταχύτητα. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε από μια προσθήκη γκαλερί, ε;?

Φυσικά, οποιοδήποτε πρόσθετο μπορεί να ακούγεται καλό σε χαρτί. Οι πιο σημαντικές ερωτήσεις είναι: Πώς είναι στην πραγματικότητα; Συνάδει με τις προσδοκίες; Και αξίζει το τίμημα?

Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα, καθώς παίρνω το Envira Gallery για μια δοκιμαστική μονάδα.

Ας αρχίσουμε.

Παρουσιάζουμε την Envira Gallery

Πρώτον, όμως, ένα μικρό υπόβαθρο στην Envira Gallery.

Αρχική σελίδα της Envira Gallery

Μέρος του WPBeginner stable of plugins, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το OptinMonster, το WPForms και το Soliloquy (κάντε κλικ για κριτικές!), Η Envira γιόρτασε τα τρίτα γενέθλιά της τον Ιανουάριο του 2017, οπότε είναι εδώ και λίγο καιρό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Envira έχει καθιερωθεί ως αναμφισβήτητα η κορυφαία προσθήκη γκαλερί, και πιθανώς ένα από τα πιο γνωστά plugins στον κόσμο του WordPress – περίοδο. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι ήδη στο ραντάρ σας.

Ακριβώς από την αρχή, η παράσταση ήταν ανέκαθεν ζωτικό μέρος της φιλοσοφίας του Envira. Ο προγραμματιστής Thomas Griffin ξεκίνησε να δημιουργεί μια προσθήκη γκαλερί που δεν ήταν φουσκωμένη με κώδικα, αλλά θα μπορούσε να αντέξει έναντι άλλων κορυφαίων προσθηκών συλλογής. Στην πραγματικότητα, μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Envira μπορεί να αποδοθεί σε αυτήν την προσέγγιση – η προσθήκη συμπιέζει εντυπωσιακή χρηστικότητα και ρίχνει ισχυρές λειτουργίες σε ένα εξαιρετικά ελαφρύ και εξαιρετικά γρήγορο πακέτο.

Αν και η Envira είναι γνωστή για την ταχύτητά της, κατά τη γνώμη μου, το εντυπωσιακό σετ χαρακτηριστικών είναι ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του plugin.

Μπορείτε, φυσικά, να δημιουργήσετε γρήγορα γκαλερί βίντεο ή εικόνων, με λειτουργίες lightbox και παρουσίασης διαφανειών, αλλά όταν ρίχνετε τα διάφορα premium πρόσθετα στο μείγμα αρχίζετε να ξεκλειδώνετε μερικές από τις πιο συναρπαστικές δυνατότητες για μια προσθήκη γκαλερί εικόνων. Αυτές περιλαμβάνουν γκαλερί με κωδικό πρόσβασης, ενοποίηση WooCommerce και εκτύπωση εικόνων.

Όπως θα περίμενε κανείς από μια κορυφαία προσθήκη το 2017, φυσικά, είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενη.

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά που μας αρέσουν στο Envira, αλλά ας δούμε την απόδοσή του σε έναν ζωντανό ιστότοπο καθώς βυθίζουμε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής ανάρτησης: Η λεπτομερής κριτική μας για τη συλλογή Envira.

Ξεκινώντας με το Envira Gallery

Ας ξεκινήσουμε εγκαθιστώντας την προσθήκη. Μεταβείτε στις προσθήκες > Προσθεσε νεο > Ανεβάστε το Plugin και εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το αρχείο .zip της Envira Gallery.

Μια ειδοποίηση στο επάνω μέρος της οθόνης θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε το κλειδί άδειας χρήσης Envira. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα εάν θέλετε το Envira Gallery να ενημερωθεί με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και ενημερώσεις ασφαλείας. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα, οπότε αξίζει τον κόπο – απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε το κλειδί άδειας που βρίσκεται στην περιοχή του λογαριασμού σας στο Envira Gallery και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση κλειδιού.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας ερώτησης που ζητά από το χρήστη να επαληθεύσει την άδειά του.

Η επαλήθευση της άδειας χρήσης σας διαρκεί δευτερόλεπτα και επιτρέπει τις αυτόματες ενημερώσεις.

Τώρα ήρθε η ώρα να εγκαταστήσετε τα πρόσθετα. Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας κλικ στο Envira Gallery > Πρόσθετα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση σε αυτά που θέλετε.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης των εγκαταστάσεων του Envira Gallery

Όλα τα πρόσθετα είναι διαθέσιμα σε μία οθόνη και μπορούν να εγκατασταθούν με ένα μόνο κλικ.

Τώρα, υπάρχουν έως και 29 πρόσθετα διαθέσιμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα εντυπωσιακό εύρος λειτουργιών στο core plugin. Για ποιους δικαιούστε; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από τον τύπο της άδειας σας, ο οποίος μας οδηγεί όμορφα στο θέμα της τιμής.

Τιμές Envira Gallery

Η Envira Gallery προσφέρει τέσσερις τύπους αδειών.

 • Χάλκινο (19 $) – Υποστήριξη και ενημερώσεις ενός έτους, χρήση σε έναν ιστότοπο και μερικά βασικά πρόσθετα.
 • Ασημί (49 $) – Υποστήριξη και ενημερώσεις ενός έτους, χρήση σε τρεις ιστότοπους και βασικά και ενδιάμεσα πρόσθετα.
 • Χρυσό (99 $) – υποστήριξη και ενημερώσεις προτεραιότητας ενός έτους, χρήση σε απεριόριστους ιστότοπους και πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα.
 • Platinum (249 $) – υποστήριξη και ενημερώσεις premium διάρκειας ζωής, χρήση σε απεριόριστους ιστότοπους και πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα.

Η άδεια που προτιμάτε εξαρτάται από τον αριθμό των ιστότοπων στους οποίους θέλετε να ενεργοποιήσετε το Envira Gallery και από ποια πρόσθετα θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Και, για σύγκριση, ο κύριος ανταγωνιστής της Envira Gallery είναι η NextGen, η οποία τιμά την έκδοση Pro μεταξύ 69 και 99 $. Ως εκ τούτου, το Envira Gallery είναι πιο προσιτό σε επίπεδο εισόδου, ενώ είναι ευρέως ευθυγραμμισμένο στο πάνω μέρος.

Πρόσθετα

Τα πρόσθετα είναι πιθανώς η διακριτική παραλλαγή μεταξύ των αδειών, καθώς ξεκλειδώνουν μερικά πραγματικά ωραία χαρακτηριστικά. Δεν χρειάζεται να σας οδηγήσουμε και στα 29 πρόσθετα, αλλά εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα:

 • NextGen Gallery Εισαγωγέας Addon (Χάλκινο και πάνω) – μετεγκαταστήστε τις γκαλερί απευθείας από το άλλο κύριο πρόσθετο γκαλερί, το NextGen.
 • Πρόσθετο προστασίας (Χάλκινο και πάνω) – αποτρέψτε τους επισκέπτες από το δεξί κλικ και την αποθήκευση των εικόνων σας.
 • Πρόσθετα Instagram και Pinterest (Silver και πάνω) – εισαγωγή εικόνων από ιστότοπους κοινωνικών μέσων.
 • EXIF Addon (Ασημί και πάνω) – για επαγγελματίες φωτογράφους, αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε μεταδεδομένα EXIF ​​σε εικόνες, όπως μοντέλο κάμερας και ταχύτητα κλείστρου.
 • Επιλεγμένο περιεχόμενο Addon (Ασημί και πάνω) – σας επιτρέπει να συνδέεστε σε αναρτήσεις, σελίδες και προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων.
 • Θέματα γκαλερί Addon (Ασημί και πάνω) – προωθήστε τις γκαλερί σας με επιπλέον κομψά πρότυπα.
 • Προσθήκη σελιδοποίησης (Ασημί και πάνω) – για λόγους ταχύτητας, αυτό το πρόσθετο χωρίζει γκαλερί σε πολλές σελίδες.
 • ZIP Εισαγωγέας Addon (Χρυσό και πάνω) – αποθηκεύστε τις εικόνες σας σε έναν εύχρηστο φάκελο .zip και, στη συνέχεια, μεταφορτώστε τις μαζικά σε μία συλλογή.
 • WooCommerce Addon (Χρυσό και πάνω) – ενοποιήστε το Envira με το WooCommerce για να πουλήσετε τις εικόνες σας στους επισκέπτες.
 • Deeplinking Addon (Χρυσό και πάνω) – βελτιστοποιήστε τις εικόνες σας για αύξηση της κατάταξης.

Αυτά τα πρόσθετα ενεργοποιούνται μεμονωμένα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταστήσετε μόνο αυτά που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι το πρόσθετο δεν μεταφέρει περιττές αποσκευές.

Δημιουργία της πρώτης σας συλλογής

Η Envira υπερηφανεύεται για το ότι είναι ένα από τα πιο βελτιωμένα πρόσθετα γκαλερί, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φτιάξετε γκαλερί σε λίγα λεπτά. Σε αυτήν την ενότητα, θα τοποθετήσουμε την προσθήκη μέσω των βημάτων της για να δούμε αν αυτό είναι αλήθεια.

Για να ξεκινήσουμε, πρέπει να πλοηγηθούμε στην Envira Gallery > Προσθέστε νέο και, στη συνέχεια, δώστε ένα όνομα στη συλλογή εικόνων.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας νέας γκαλερί Envira

Ξεκινήστε σύροντας τις εικόνες σας στην οθόνη.

Τώρα, το πιο σημαντικό μέρος οποιασδήποτε γκαλερί εικόνων είναι, φυσικά, η ίδια η εικόνα. Ως εκ τούτου, η επιλογή των εικόνων σας είναι ένα λογικό μέρος για να ξεκινήσετε. Το Envira παρέχει πολλές επιλογές για την προμήθεια των εικόνων σας.

 • Επιλέξτε τα υπάρχοντα από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress.
 • Μεταφορτώστε καινούργια σύροντας και ρίχνοντάς τα στο παράθυρο της συλλογής.
 • Εισαγωγή εικόνων απευθείας από το Dropbox, το Instagram ή το Pinterest (* απαιτεί πρόσθετα *).
 • Ανεβάστε ένα αρχείο .zip που περιέχει όλες τις εικόνες που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε – μια έτοιμη γκαλερί σε ένα φάκελο, εάν θέλετε (* απαιτείται πρόσθετο *).

Όταν έχετε επιλέξει, εισαγάγει ή ανεβάσει τις εικόνες σας, θα μπορείτε να τις δείτε στο πλαίσιο εικόνας στην παρακάτω ενότητα.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης εικόνων που προστίθενται στη συλλογή.

Χρησιμοποιήστε το drag-and-drop για να οργανώσετε την ολοκαίνουργια συλλογή σας.

Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε να τροποποιήσετε τις εικόνες σας ή μπορείτε να τις αναδιατάξετε χρησιμοποιώντας drag and drop. Όλα είναι εύκολα εύκολα και χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να συμπληρωθεί και να οργανωθεί η γκαλερί σας.

Διαμόρφωση της Συλλογής

Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη διαμόρφωση της γκαλερί. Αυτό επιτυγχάνεται με την επεξεργασία των πάνελ Config, Lightbox, Mobile και Misc. * Σημείωση – καθώς ενεργοποιείτε περισσότερα πρόσθετα, νέα πλαίσια θα είναι διαθέσιμα με νέες ρυθμίσεις για διαμόρφωση.

Πρώτα επάνω είναι ο πίνακας Config, ο οποίος σας επιτρέπει να διαμορφώσετε διάφορες βασικές ρυθμίσεις για τη συλλογή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να καθορίσετε πόσες στήλες θέλετε να επεκτείνετε τη συλλογή σας, να επιλέξετε διαστάσεις εικόνας και να ενεργοποιήσετε την αυτόματη περικοπή εικόνας. Εάν έχετε εγκαταστήσει το Πρότυπο συλλογής Addon, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ πέντε θεμάτων συλλογής.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης Envira Gallery Config

Όλες οι βασικές διαμορφώσεις βρίσκονται σε ένα μέρος.

Παρόλο που μπορείτε να οργανώσετε τη συλλογή εικόνων σας χρησιμοποιώντας μεταφορά και απόθεση (όπως κάναμε πριν), μπορείτε επίσης να επιλέξετε εναλλακτικές μεθόδους ταξινόμησης. Αυτά περιλαμβάνουν τυχαία, κατά διεύθυνση URL, κατά όνομα αρχείου ή κατά ημερομηνία δημοσίευσης.

Στη συνέχεια, η καρτέλα Lightbox. Από εδώ, μπορείτε να τροποποιήσετε το lightbox και τον τρόπο συμπεριφοράς των εικόνων όταν κάνετε κλικ.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης διαμόρφωσης lightbox

Υπάρχουν πολλές επιλογές lightbox για αναπαραγωγή.

Εάν έχετε ενεργοποιήσει το Πρότυπο συλλογής Addon, θα μπορείτε να επιλέξετε οκτώ στυλ lightbox – χωρίς το πρόσθετο, περιορίζεστε σε δύο. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το μέγεθος των εικόνων lightbox, εάν οι γκαλερί μπορούν να μετακινηθούν χρησιμοποιώντας τον τροχό του ποντικιού και τα εφέ κίνησης.

Τώρα, στον πίνακα “Κινητά”, ο οποίος σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας της γκαλερί σας.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης διαμόρφωσης κινητού

Μην ξεχνάτε χρήστες κινητών!

Για αρχάριους, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις γκαλερί σε κινητές συσκευές. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε διαστάσεις, να επιλέξετε στυλ lightbox και να ενεργοποιήσετε κινήσεις σάρωσης για πλοήγηση στις γκαλερί.

Τέλος, η καρτέλα Διάφορα. Αυτό σας επιτρέπει να δώσετε στη γκαλερί σας ένα γυμνοσάλιαγκας, καθώς και γκαλερί εξαγωγής / εισαγωγής. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα χρειαστεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε αυτήν την οθόνη, οπότε θα το πετύχουμε.

Τοποθέτηση της γκαλερί

Τώρα η γκαλερί είναι έτοιμη, ήρθε η ώρα να την εμφανίσετε σε όλη της τη δόξα στον ιστότοπό σας! Και, όπως με κάθε πτυχή της Envira Gallery, η διαδικασία δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη – στην πραγματικότητα, η προσθήκη αποστέλλεται με πολλές επιλογές.

Πρώτον, αυτό που φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από εσάς θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε: Επικόλληση ενός σύντομου κώδικα. Αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε τη συλλογή σας οπουδήποτε στον ιστότοπό σας – είτε πρόκειται για ανάρτηση, σελίδα ή προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης. Μπορείτε να βρείτε τον σχετικό σύντομο κωδικό στις ρυθμίσεις της γκαλερί ή στην οθόνη επισκόπησης της γκαλερί – απλώς κάντε κλικ στο Envira Gallery και θα το εντοπίσετε στη δεύτερη στήλη.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης επισκόπησης της γκαλερί με σύντομο κώδικα

Κάντε κλικ στο κουμπί “αντιγραφή στο πρόχειρο” και, στη συνέχεια, επικολλήστε τον σύντομο κωδικό οπουδήποτε στον ιστότοπό σας.

Όσοι έχουν πιο τεχνική κλίση μπορεί να προτιμούν αυτήν τη δεύτερη επιλογή: Ενσωμάτωση αποσπάσματος κώδικα απευθείας στον κώδικα του θέματος. Και πάλι, αυτό είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει, με το απόσπασμα κώδικα άμεσα διαθέσιμο στην οθόνη επεξεργασίας συλλογής.

Τέλος, μπορείτε να τοποθετήσετε μια συλλογή σε μια πλαϊνή γραμμή χρησιμοποιώντας το ειδικό widget Envira Gallery. Απλώς κάντε μεταφορά και απόθεση στον προτιμώμενο χώρο του widget και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη συλλογή που θέλετε από μια αναπτυσσόμενη λίστα.

Η δουλειά ολοκληρώθηκε.

Γκαλερί σε δράση

Λοιπόν, έχουμε δει πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε μια γκαλερί με το Envira, αλλά πώς μοιάζουν πραγματικά οι γκαλερί; Η απόδειξη είναι στην πουτίγκα, όπως λένε, και η εμφάνιση της γκαλερί είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τους χρήστες.

Ευτυχώς, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς πρόκειται να δείτε. Θυμηθείτε, ωστόσο, προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε υπερβολικά από τις εικόνες που εμφανίζονται στα στιγμιότυπα οθόνης της γκαλερί. Εξάλλου, η ποιότητα των εικόνων που χρησιμοποιούνται δεν επηρεάζει την ποιότητα της προσθήκης.

Πρώτα επάνω, εδώ είναι μια απλή συλλογή τριών στηλών.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης της τυπικής γκαλερί τριών στηλών

Εδώ είναι η ίδια συλλογή που χρησιμοποιεί το πρότυπο Polaroid, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Gallery θεμάτων Addon, διαθέσιμο με άδειες Silver και άνω.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας γκαλερί 3 στηλών σε στιλ polaroid

Και εδώ βλέπουμε το πρότυπο Sleek να αναπτύσσεται.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας συλλογής 3 στηλών με το κομψό πρότυπο

Όπως μπορείτε να δείτε, όλες οι γκαλερί φαίνονται πραγματικά κομψές – πολύ καθαρές και μοντέρνες.

Όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε μια εικόνα, ενεργοποιεί τη λειτουργία lightbox. Το φόντο σκουραίνει και η εικόνα επεκτείνεται σε πλήρες μέγεθος. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να πλοηγηθούν σε λειτουργία lightbox χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα κουμπιά ή κάνοντας κλικ αριστερά ή δεξιά στο πληκτρολόγιό τους.

Εδώ είναι το τυπικό lightbox.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του προεπιλεγμένου lightbox

Αυτό είναι το lightbox χρησιμοποιώντας το πρότυπο Sleek.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του κομψού lightbox

Και, τέλος, το lightbox Legacy.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του lightbox παλαιού τύπου

Και πάλι, είναι εκπληκτικά οπτικά με απλή πλοήγηση. Θα δείτε επίσης τις μικρογραφίες των άλλων εικόνων που εμφανίζονται στη συλλογή κάτω από την κύρια εικόνα και οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτές για να μεταβούν κατευθείαν στη συγκεκριμένη εικόνα.

Envira Gallery Lite

Ένα στιγμιότυπο οθόνης του Envira Gallery Lite στο επίσημο αποθετήριο

Οι λειτουργίες που περιγράψαμε παραπάνω είναι όλες καλές και καλές, αλλά ορισμένοι χρήστες θέλουν να δημιουργήσουν γκαλερί εικόνων ποιότητας χρησιμοποιώντας μια δωρεάν προσθήκη.

Εάν αυτό περιγράφει την κατάσταση σας, είστε τυχεροί. Ο επίσημος κατάλογος προσθηκών WordPress αποθηκεύει την έκδοση Envira Gallery Lite. Η προσθήκη έχει συγκεντρώσει 70.000 λήψεις και επί του παρόντος απολαμβάνει μια εξαιρετική βαθμολογία 4,7. Συγκρίνετε αυτά τα στατιστικά με τον κύριο αντίπαλο, το NextGen Gallery Lite, το οποίο έχει πολύ μεγαλύτερη βάση χρηστών – πάνω από ένα εκατομμύριο – αλλά μια σχετικά απογοητευτική βαθμολογία 3,3.

Η έκδοση Lite εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά καλά κωδικοποιημένη και βελτιστοποιημένη ταχύτητα, αλλά έρχεται χωρίς τα περισσότερα από τα κουδούνια και τα σφυρίχτρα του premium αδελφού της. Η προσθήκη είναι εξίσου εύκολη στη χρήση – η διαδικασία κατασκευής γκαλερί είναι ίδια, στην πραγματικότητα – αλλά υπάρχουν λιγότερες επιλογές και καμία από τις λειτουργίες που παρέχουν τα πρόσθετα.

Ωστόσο, αν θέλετε μια δωρεάν προσθήκη γκαλερί, είναι μια εξαιρετική επιλογή ή σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Envira Gallery πριν αγοράσετε την πλήρη έκδοση.

Η ετυμηγορία

Συνολικά, εντυπωσιάστηκα πολύ με την προσθήκη Envira Gallery. Δεν είναι μόνο ένα από τα ταχύτερα – ένα σημαντικό ζήτημα για οποιονδήποτε ιστότοπο με μεγάλη εικόνα – αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη πρόσθετα που είχα το προνόμιο να δοκιμάσω. Η καμπύλη μάθησης είναι τόσο επίπεδη όσο γίνεται.

Όσον αφορά τα σύνολα δυνατοτήτων, το Envira Gallery μπορεί να κάνει ό, τι θα μπορούσατε να ζητήσετε από μια προσθήκη συλλογής εικόνων. Κοινωνική κοινή χρήση, ενσωμάτωση WooCommerce, SEO εικόνας, κομψά πρότυπα, εισαγωγές γκαλερί – η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται.

Κάθε λειτουργία ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, που σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταστήσετε μόνο τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε ενεργά. Αυτό σημαίνει ότι, για χρήστες που αναζητούν απλώς μια βελτιωμένη γκαλερί, δεν υπάρχουν περιττές οθόνες διαμόρφωσης για να πνιγούν. Και για όσους αναζητούν εξειδικευμένες λειτουργίες, υπάρχει μια ειδική οθόνη ρυθμίσεων για κάθε μία, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις γκαλερί στα δικά σας αρέσκεια.

Η μεγαλύτερη απόφαση είναι να επιλέξετε ποια άδεια θα επιλέξετε. Όπως θα περίμενε κανείς, οι πιο ακριβές άδειες αποστέλλονται με πρόσθετα (και πιο εξελιγμένα) πρόσθετα, οπότε είναι μια ανταλλαγή μεταξύ τιμής και χαρακτηριστικών.

Για τους περισσότερους χρήστες, η βέλτιστη άδεια θα βρίσκεται κάπου μεταξύ Ασημιού και Χρυσού – Το Ασημί ξεκλειδώνει το μεγαλύτερο μέρος των καλύτερων πρόσθετων, ενώ ο Χρυσός ξεκλειδώνει την παρτίδα.

Έχοντας εξετάσει προσεκτικά τα διαθέσιμα πρόσθετα με κάθε άδεια χρήσης, εγώ προσωπικά κλίνω προς την άδεια $ 49 Silver και πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει την καλύτερη αξία. Ναι, η αναβάθμιση σε Gold σας προσφέρει μερικά επιπλέον πρόσθετα, αλλά στη διπλάσια τιμή είναι ένα μεγάλο άλμα για όχι περισσότερο. Το Gold προσφέρει επίσης υποστήριξη υψηλής ποιότητας, αλλά λόγω του πόσο εύκολη είναι η χρήση της προσθήκης, πιθανότατα δεν θα το χρειαστείτε τόσο πολύ.

Συνολικά, το Envira είναι ένα πολύ ισχυρό πρόσθετο γκαλερί. Γρήγορη, αξιόπιστη και εύχρηστη – και λαμβάνει πλήρη υποστήριξη από εμάς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me