Οι καλύτερες προσθήκες και υπηρεσίες ασφαλείας WordPress – Δωρεάν και Premium

Προσφορές WordPress


Είστε ένας από τους πολλούς webmaster που υιοθετούν μια παθητική προσέγγιση στην ασφάλεια του WordPress; Εάν ναι, παίζετε με φωτιά, επειδή η πραγματικότητα είναι μόνο μια παραβίαση ασφαλείας που θα μπορούσε να είναι αρκετή για να μετατρέψει ολόκληρη την διαδικτυακή σας επιχείρηση σε σκόνη!

Όσον αφορά τη λειτουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης, η ασφάλεια του ιστότοπου είναι αναμφισβήτητα (και δυστυχώς) ένας από τους πιο υποτιμημένους τομείς σπουδαιότητας – και πολλοί άνθρωποι απλώς δεν συνειδητοποιούν τον καταστροφικό αντίκτυπο σε μια επιχείρηση που μπορεί να έχει μια παραβίαση ασφάλειας.

Η προσωρινή απώλεια κίνησης και πωλήσεων είναι αρκετά εύκολο να μετρηθεί, φυσικά, αλλά πώς υπολογίζετε το πιθανό κόστος μιας μόνιμα κατεστραμμένης φήμης ή / και κατάταξης μηχανών αναζήτησης; Στην πραγματικότητα, πολλές επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί για πάντα λόγω της παραβίασης υψηλού προφίλ – και είμαι βέβαιος ότι αυτές οι επιχειρήσεις δεν θα είναι οι τελευταίες, ούτε.

Σε αυτήν την ανάρτηση, ελπίζω να ενισχύσω την ασφάλεια του ιστότοπού σας, σας παρουσιάζοντας μερικές από τις καλύτερες προσθήκες και υπηρεσίες ασφαλείας του WordPress.

Γρήγορες συμβουλές ασφάλειας WordPress

Πρώτα πράγματα πρώτα: Όσον αφορά την ασφάλεια του ιστότοπου, μια προληπτική προσέγγιση είναι πάντα, πάντα, πάντα καλύτερα από ένα αντιδραστικό. Η αποτροπή ενός προβλήματος προτού παρουσιαστεί θα σας εξοικονομήσει χρόνο, άγχος και χρήματα και είναι πολύ καλύτερο από το να διορθώσετε τις επιπτώσεις από μια παραβίαση ασφαλείας μετά από αυτό που συνέβη!

Διατηρήστε τα πάντα ενημερωμένα

Να είστε απολύτως βέβαιοι ότι ακολουθείτε όλες τις βασικές πρακτικές ασφαλείας, όπως την ενημέρωση όλων (πρόσθετα, θέματα και πυρήνα) και την τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας (σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και πρέπει να επιστρέψετε σε μια παλαιότερη έκδοση που υπήρχε πριν τίποτα κακό συνέβη).

Αλλά πώς δημιουργείτε έναν ιστότοπο WordPress ακόμα πιο ασφαλής? Όπως συνήθως, στον κόσμο του WordPress, ξεκινά με την επιλογή ενός αξιόπιστου κεντρικού υπολογιστή. Και ποτέ δεν ήταν πιο αληθινή η παλιά παροιμία – παίρνετε αυτό που πληρώνετε.

Εάν θέλετε απλώς να αγοράσετε χώρο σε έναν διακομιστή, σίγουρα, πιθανότατα μπορείτε να βρείτε μια κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας για λιγότερο από 10 $ το μήνα. Ωστόσο, αν ξυπνήσετε σε έναν παραβιασμένο ιστότοπο, μην περιμένετε από αυτούς τους οικοδεσπότες να σας βοηθήσουν – το προσωπικό τους πιθανώς δεν έχει ούτε τον χρόνο ούτε την τεχνογνωσία.

Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress: Η καλύτερη επένδυση ασφάλειας ιστότοπου?

Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress. Ναι, αυτές οι υπηρεσίες είναι λίγο πιο ακριβές, αλλά φροντίζουν αυτόματα για τη συντριπτική πλειονότητα των εργασιών ασφαλείας του WordPress.

Για παράδειγμα, σχεδόν όλες οι διαχειριζόμενες φιλοξενίες θα ενημερώσουν αυτόματα τον πυρήνα του WordPress, και ορισμένοι μπορεί ακόμη και να προωθήσουν ενημερώσεις για τα θέματα σας και (το πιο σημαντικό) τα πρόσθετα όταν είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί ότι ο ιστότοπός σας είναι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένος ανά πάσα στιγμή.

Γιατί είναι σημαντικό? Επειδή υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες WordPress, πολλοί από τους οποίους χρησιμοποιούν τα ίδια πρόσθετα. Οι χάκερ χρειάζονται μόνο να ψάξουν για μια ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή πρόσθετα και, στη συνέχεια, μπορούν να εκμεταλλευτούν εκατομμύρια ιστότοπους.

Οι περισσότερες ενημερώσεις προσθηκών κλείνουν γνωστές ευπάθειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ξεπερασμένες προσθήκες είναι κακές ειδήσεις και γιατί οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας διασφαλίζουν ότι τα πάντα ενημερώνονται τακτικά.

Οι διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας συνήθως υποστηρίζουν ένα ειδικό τείχος προστασίας WordPress και σάρωση κακόβουλου λογισμικού, καθώς και θα έχουν τα δικά τους συστήματα για τη διαχείριση και τον αποκλεισμό γνωστών και πιθανών απειλών (σκεφτείτε επιθέσεις βίαιης δύναμης και παρόμοια) Ίσως το πιο σημαντικό από όλα, θα έχουν πολύ έμπειρο προσωπικό για να βοηθήσουν (κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με άλλες σημαντικές διαφορές μεταξύ διαχειριζόμενων και κοινόχρηστων υπηρεσιών φιλοξενίας.

Ισχυρά διαπιστευτήρια σύνδεσης

Εκτός από τη διαχειριζόμενη φιλοξενία, υπάρχουν επίσης μερικά άλλα πολύ απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε που απαιτούν σχεδόν καθόλου προσπάθεια από μέρους σας, όπως η διασφάλιση της ασφάλειας των διαπιστευτηρίων σύνδεσής σας, χωρίς να χρησιμοποιείτε ποτέ κάτι τόσο απλό όσο «διαχειριστής» για το δικό σας όνομα χρήστη και χρήση ισχυρών κωδικών πρόσβασης.

Οι καλύτερες προσθήκες και υπηρεσίες ασφάλειας WordPress

Ανάλογα με το μέγεθος και τη σημασία του ιστότοπού σας (και πόσο μεγάλη ηρεμία σας επιδιώκει), αξίζει να δώσετε σοβαρή προσοχή στην ασφάλεια του ιστότοπου. Παρακάτω, έχουμε αναφέρει έντεκα εξαιρετικές προσθήκες και υπηρεσίες ασφαλείας του WordPress (δωρεάν και premium, μερικές απλές και μερικές περίπλοκες) για τις οποίες σας συμβουλεύουμε να μάθετε και να λάβετε υπόψη σας. Ανάλογα με όσα ήδη παρέχονται από τον οικοδεσπότη Ιστού σας, πολλοί δεν θα είναι απαραίτητοι, φυσικά – το κόλπο είναι να γνωρίζετε τι είναι διαθέσιμο και αποφασίστε τι χρειάζεστε για την επιχείρησή σας πριν να είναι πολύ αργά!

Ας αρχίσουμε.

iThemes Security Pro (από $ 80)

ithemes-security-pro

Καθώς το iThemes είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ασφάλεια του WordPress (και εδώ και αρκετό καιρό τώρα), δεν αποτελεί έκπληξη το πρόσθετο ασφαλείας all-in-one, το iThemes Security Pro, είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς.

Αυτό το πρόσθετο αντιμετωπίζει όλες τις κύριες ευπάθειες του ιστότοπου, ξεκινώντας με επιθέσεις brute force. Για να κρατήσει τους κακούς, το iThemes Security Pro μετακινεί την προεπιλεγμένη σελίδα σύνδεσης στο WordPress, επιβάλλει εξαιρετικά ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και αποκλείει τους χρήστες μετά από πάρα πολλές προσπάθειες σύνδεσης.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για ασφάλεια σύνδεσης, το iThemes Security Pro υποστηρίζει επίσης εξουσιοδότηση δύο παραγόντων – αυτό στέλνει έναν κωδικό πρόσβασης στην κινητή συσκευή του χρήστη, ο οποίος απαιτείται παράλληλα με τον τυπικό κωδικό πρόσβασης.

Εάν γνωρίζετε ότι είστε το μόνο άτομο που έχει πρόσβαση στον διαχειριστή σας, η προσθήκη προσφέρει επίσης ένα εύχρηστο γραφείο για τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Αυτό κλειδώνει ουσιαστικά τον πίνακα ελέγχου όταν γνωρίζετε ότι δεν θα το χρησιμοποιείτε – όπως όταν κοιμάστε.

Η άλλη σημαντική λειτουργία του είναι η ανίχνευση αλλαγών αρχείων. Όταν ένας εισβολέας αποκτά πρόσβαση στον ιστότοπό σας, οι πιθανότητες είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να επεξεργαστείτε ένα από τα βασικά αρχεία. Η προσθήκη θα παρακολουθεί αυτόν τον τύπο δραστηριότητας, στέλνοντάς σας ειδοποίηση μέσω email κάθε φορά που συμβαίνει κάτι ύποπτο.

Για μόλις 80 $ ετησίως, το iThemes Security Pro θα χειριστεί όλες τις ανάγκες ασφάλειας του ιστότοπού σας. Εάν θέλετε να το πάρετε για μια δοκιμαστική μονάδα δίσκου, είναι διαθέσιμη μια δωρεάν έκδοση του iThemes Security Lite και τυχαία είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν πρόσθετα ασφαλείας από μόνο του, οπότε αξίζει να δείτε!

Επίσημη ιστοσελίδα

Όλα σε ένα WP Ασφάλεια και τείχος προστασίας (ΔΩΡΕΑΝ)

all-in-one-wp-security-and-firewall

Το όνομα αυτής της προσθήκης σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το τι κάνει.

Πρώτα απ ‘όλα, το All in One WP Security και το Firewall προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία WordPress με το ισχυρό φάσμα λειτουργιών του. Το πρόσθετο είναι βαρύ για την προστασία από βίαιες δυνάμεις, βοηθώντας σας να καταπολεμήσετε την πιο κοινή μορφή παραβίασης ασφάλειας ιστότοπου.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η προσθήκη προσθέτει επίσης ένα τείχος προστασίας στον ιστότοπό σας. Αυτό το τείχος προστασίας έχει πολλές προκαθορισμένες διαμορφώσεις που μπορούν να ενεργοποιηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε το επίπεδο προστασίας που θέλετε.

Όλα στο One WP Security και Firewall έρχονται επίσης με htaccess και wp-config.php backup, anti-spam μέτρα και προστασία αντιγραφής front-end. Προστατεύει επίσης τη βάση δεδομένων του WordPress, αλλάζοντας το πρόθεμα «WP» που βρίσκεται ως προεπιλογή. Και, για να διασφαλιστεί ότι τα αρχεία πυρήνα σας προστατεύονται, η προσθήκη σαρώνει συνεχώς πίσω από τα παρασκήνια για αλλαγές.

Ωστόσο, το καλύτερο από όλα, το All in One είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη πρόσθετα ασφαλείας. Εκχωρεί στον ιστότοπό σας μια βαθμολογία ασφάλειας, η οποία είναι χρήσιμη για την παρακολούθηση βελτιώσεων και, προτού κάνετε αλλαγές στις ρυθμίσεις της προσθήκης, θα σας πει πώς αυτό θα επηρεάσει τη συνολική βαθμολογία ασφαλείας σας – αυτός είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε περισσότερα σημαντικές πτυχές της επιτόπου ασφάλειας.

Επίσημη ιστοσελίδα

Jetpack (ΔΩΡΕΑΝ και Premium από 99 $ ετησίως)

jetpack

Το Jetpack είναι γνωστό στην κοινότητα του WordPress. Μέρος της οικογένειας Automattic (οι άνθρωποι πίσω από το WordPress.com), το Jetpack περιγράφεται καλύτερα ως ένα πλήθος από εντελώς άσχετες λειτουργίες. Ίσως εκπληκτικά, ο συνδυασμός λειτουργεί και το πρόσθετο Jetpack είναι εξαιρετικά δημοφιλές.

Εάν θέλετε η δωρεάν έκδοση του Jetpack να ενισχύσει την ασφάλεια του ιστότοπού σας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη μονάδα προστασίας (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις μεμονωμένες μονάδες Jetpack εδώ, οι οποίες σας προστατεύουν από επιθέσεις ωμής βίας.

Ωστόσο, είναι οι πληρωμένες εκδόσεις του Jetpack που διαθέτουν όλα τα σοβαρά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το Paid Jetpack διατίθεται σε δύο γεύσεις:

Για 99 $ ετησίως, μπορείτε να παραλάβετε μια άδεια Jetpack Premium, η οποία παρέχει καθημερινή σάρωση κακόβουλου λογισμικού, προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων εκτός ιστότοπου και αυτόματες επαναφορές ιστότοπων.

Η άδεια Jetpack Professional προχωρά την άδεια Premium ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας αντίγραφα ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο και σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού κατά παραγγελία. Διατίθεται για 299 $ ετησίως.

Και οι δύο άδειες περιλαμβάνουν επίσης πρόσβαση στην πολύ εκπαιδευμένη ομάδα υποστήριξης της Automattic για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια του ιστότοπου.

Επίσημη ιστοσελίδα

VaultPress (από 9 $ το μήνα)

θησαυρός

Στη συνέχεια έχουμε VaultPress – ένα άλλο μέλος της οικογένειας Automattic. Το VaultPress είναι ασφαλές, αξιόπιστο και εξαιρετικά χρησιμοποιήσιμο, καθιστώντας την πιθανώς την καλύτερη ειδική υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου.

Τώρα, κανένας ιστότοπος δεν είναι ποτέ απόλυτα ασφαλής. Ανεξάρτητα από την προσπάθεια που καταβάλλετε για την προστασία του ιστότοπού σας, εξακολουθούν να υπάρχουν παραβιάσεις, γι ‘αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Δυστυχώς, δεν είναι αρκετοί αρχάριοι webmaster που ακολουθούν αυτές τις συμβουλές – μην πέσετε σε αυτήν την παγίδα μόνοι σας!

Ένα αντίγραφο ασφαλείας ιστότοπου είναι ουσιαστικά ένα λειτουργικό αντίγραφο του ιστότοπού σας. Εάν κάτι πάει στραβά και ο ιστότοπός σας καταρρεύσει ή έχει παραβιαστεί, μπορείτε απλά να ενεργοποιήσετε το πιο πρόσφατο “αντίγραφο” και να το επαναφέρετε σε κατάσταση λειτουργίας.

Εδώ μπαίνει το VaultPress.

Το VaultPress δημιουργεί προγραμματισμένα ή σε πραγματικό χρόνο αντίγραφα ασφαλείας – ανάλογα με το επίπεδο συμμετοχής σας – που αποθηκεύονται με ασφάλεια εκτός του ιστότοπου. Αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας μπορούν να αποκατασταθούν σε δευτερόλεπτα σε περίπτωση που το χειρότερο συμβεί.

Το VaultPress σαρώνει επίσης τον ιστότοπό σας για ιούς και κακόβουλα προγράμματα, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν με το πάτημα ενός κουμπιού. Για όσους σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το VaultPress, φροντίστε να δείτε τον οδηγό VaultPress του WinningWP εδώ.

Επίσημη ιστοσελίδα

Ασφάλεια Sucuri (ΔΩΡΕΑΝ)

Sucuri-ασφάλεια

Το Sucuri είναι ειδικοί ασφαλείας του WordPress και, ως εκ τούτου, το δωρεάν plugin τους θεωρείται ιδιαίτερα και αξίζει να το κατεβάσετε.

Η προσθήκη Sucuri Security σαρώνει αυτόματα τον ιστότοπό σας για κακόβουλα προγράμματα και αρχεία. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό έχει ιδιαίτερη σημασία. Μετά την εγκατάσταση του Sucuri, η προσθήκη σημειώνει τα υπάρχοντα αρχεία σας – μια διαμόρφωση «γνωστού αγαθού» και, εάν ένα αρχείο αποκλίνει από αυτό το «γνωστό αγαθό», θα μπορούσε να είναι συνέπεια παραβίασης ασφαλείας.

Εάν προκύψουν πιθανές παραβιάσεις της ασφάλειας, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το αρχείο καταγραφής παρακολούθησης δραστηριότητας του Sucuri για να διερευνήσετε τι μπορεί να είχε συμβεί και, εάν διαπιστωθεί ότι ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί, μπορείτε να επαναφέρετε το αρχείο στο γνωστό αγαθό. Αυτά τα αρχεία καταγραφής διατηρούνται ασφαλή και υγιή στο Sucuri Cloud, έτσι ώστε ένας εισβολέας να μην μπορεί να τα διαγράψει.

Πάνω από το plugin τους, μια άλλη εξαιρετική υπηρεσία Sucuri που αξίζει να εξεταστεί είναι το Τείχος προστασίας ιστότοπου (Cloud WAF).

Επίσημη ιστοσελίδα

SecuPress (από 59 $)

προστατευτικό

Το SecuPress είναι το νέο παιδί στο μπλοκ στον κόσμο της ασφάλειας του WordPress. Πρόκειται για την τελευταία κυκλοφορία από την WP Media, την ομάδα που πέτυχε εντυπωσιακή ανάπτυξη με το WP Rocket plugin τους, η οποία την έχει δει να συγκεντρώνει σοβαρή προσοχή, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο στάδιο πριν από την κυκλοφορία.

Το κύριο σημείο πώλησης της προσθήκης είναι ο ισχυρός SecuPress Scanner, ο οποίος σαρώνει τον ιστότοπό σας για ευπάθειες ασφαλείας σε έξι βασικούς τομείς:

 • Χρήστης και σύνδεση
 • Πρόσθετα και θέματα
 • Πυρήνας WordPress
 • Ευαίσθητα δεδομένα
 • Σάρωση κακόβουλου λογισμικού
 • Τείχος προστασίας

Αφού η σάρωση επισημάνει τις αδυναμίες του ιστότοπού σας, το επόμενο βήμα είναι να τις διορθώσετε. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο – η προσθήκη παραθέτει όλα τα προβλήματα ασφαλείας, επιλέγετε ένα πλαίσιο ελέγχου για τα ζητήματα που θέλετε να επιδιορθώσετε και, στη συνέχεια, αφήνετε την προσθήκη να κάνει τη δουλειά της. Με το SecuPress να κάνει τη σκληρή δουλειά, μπορείτε να επιλύσετε αμέτρητα προβλήματα ασφαλείας με λίγα μόνο κλικ στο ποντίκι.

secupress-screenshot

Περισσότερες λειτουργίες θα συμπεριληφθούν όταν η έκδοση Pro πέσει, συμπεριλαμβανομένων μέτρων κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων και σάρωσης κακόβουλου λογισμικού. Με την έκδοση Pro, θα μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε την αυτόματη σάρωση στο παρασκήνιο.

Επίσημη ιστοσελίδα

Μπάρμπεκιου: Αποκλεισμός κακών ερωτήσεων (ΔΩΡΕΑΝ)

block-bad-queries

Η ασφάλεια του WordPress είναι ένα περίπλοκο ζήτημα, επομένως οι προσθήκες ασφαλείας είναι κατανοητές με πολύπλοκες οθόνες διαμόρφωσης. Για πολλούς αρχάριους, αυτό είναι εκφοβιστικό και απογοητευτικό – στο σημείο που απλώς αποφεύγουν όλα τα επιτόπια θέματα ασφαλείας.

Ευτυχώς, το πρόσθετο BBQ – συντομότερο για Block Bad Queries – αυξάνει την τάση. Πρόκειται για ένα πρόσθετο τείχους προστασίας χωρίς τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες, που περιέχει μόνο την απαραίτητη λειτουργικότητα που βελτιώνει την ασφάλεια που απαιτείται από ένα τείχος προστασίας, καθιστώντας το ένα ελαφρύ πρόσθετο που είναι εξαιρετικά γρήγορο επίσης.

Το καλύτερο από όλα, το plugin είναι «plug and play» με την πιο αληθινή έννοια. Απλώς εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το και είστε έτοιμοι – χωρίς διαμορφώσεις.

Επίσημη ιστοσελίδα

AntiVirus (ΔΩΡΕΑΝ)

antivirus

Η προσθήκη AntiVirus είναι αρκετά αυτονόητη. Σαρώνει τον ιστότοπό σας για ενέσεις κακόβουλου λογισμικού και ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Η προσθήκη πραγματοποιεί αυτές τις σαρώσεις κυρίως στη βάση δεδομένων και στα αρχεία θεμάτων σας και, εάν εντοπίσει κάτι, θα ειδοποιηθείτε αμέσως μέσω email. Επειδή σας ενημερώνει με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα για να αποτρέψετε την αύξηση του προβλήματος. Και, για να παρέχετε συνεχή προστασία, μπορείτε να προγραμματίσετε το AntiVirus για αυτόματη σάρωση στον ιστότοπό σας καθημερινά.

Επίσημη ιστοσελίδα

Ασφάλεια Wordfence (ΔΩΡΕΑΝ)

wordfence-ασφάλεια

Με περισσότερες από 18 εκατομμύρια λήψεις και ένα αστρικό 4,85 από 5 βαθμολογίες, το Wordfence είναι ο βασιλιάς των δωρεάν προσθηκών ασφαλείας WordPress.

Όπως συμβαίνει με πολλά πρόσθετα ασφαλείας all-in-one, το Wordfence είναι μεγάλο στην πρόληψη brute force. Επιβάλλει ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης – συμπεριλαμβανομένης της επιλογής για έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων – και αποκλείει υπερβολικές προσπάθειες σύνδεσης. Το Wordfence χρησιμοποιεί επίσης το εκτεταμένο δίκτυό του για να λάβει γνώση γνωστών εισβολέων, οι οποίοι στη συνέχεια αποκλείονται από την πρόσβαση σε όλους τους ιστότοπους του Wordfence.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες ασφαλείας περιλαμβάνουν ένα βελτιστοποιημένο τείχος προστασίας WordPress, παρακολούθηση χρηστών σε πραγματικό χρόνο και σάρωση ασφαλείας. Και πάλι, το Wordfence θέτει το δίκτυό του σε καλή χρήση, αναζητώντας στον ιστότοπό σας περισσότερες από 44.000 γνωστές κακόβουλες υπογραφές κακόβουλου λογισμικού.

Επίσημη ιστοσελίδα

Κλείδωμα σύνδεσης (ΔΩΡΕΑΝ)

κλείδωμα σύνδεσης

Το Login Lockdown είναι ένα απλό πρόσθετο που βοηθά στην αποτροπή βίαιων επιθέσεων απλώς αποκλείοντας οποιεσδήποτε διευθύνσεις IP που καταγράφουν πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η προσθήκη προεπιλογή σε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες σε ένα παράθυρο πέντε λεπτών, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσω της οθόνης ρυθμίσεων.

Απλό αλλά αποτελεσματικό!

Επίσημη ιστοσελίδα

Αρχείο καταγραφής ασφαλείας WP (ΔΩΡΕΑΝ)

wp-security-audit-log

Εάν γνωρίζετε ήδη λίγο για την ασφάλεια του WordPress, ίσως θελήσετε να ακολουθήσετε μια πιο πρακτική προσέγγιση. Εάν ναι, η προσθήκη WP Security Audit Log θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Η προσθήκη παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του ιστότοπού σας WordPress. Ειδικότερα, οι χρήστες σας – επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε τα κακά αυγά προτού κάνουν κάτι πολύ σοβαρό. Για παράδειγμα, εάν ένας υπάρχων χρήστης δημιουργεί έναν νέο λογαριασμό, επεξεργάζεται μια δημοσιευμένη ανάρτηση ή ανταλλάσσει το ρόλο κάποιου χρήστη, αυτές είναι όλες οι πιθανές σημαίες που ο χρήστης δεν έχει κανένα καλό.

Το αρχείο καταγραφής ασφαλείας WP Audit θα καταγράψει όλες αυτές τις ύποπτες πράξεις, ώστε να μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε ανάλογα.

Επίσημη ιστοσελίδα

Τελικές σκέψεις

Η ασφάλεια του ιστότοπου είναι ένα περίπλοκο θέμα, το οποίο καθίσταται δυσκολότερο από το γεγονός ότι το τοπίο αλλάζει συνεχώς.

Παρόλο που είναι καλό να καταλάβετε τι συμβαίνει, η συμβουλή μου είναι να προστατεύετε πάντα τον ιστότοπό σας πρώτα και να υποβάλλετε τυχόν απαραίτητες ερωτήσεις αργότερα!

Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν φτάνει σε μια αξιόπιστη υπηρεσία διαχειριζόμενης φιλοξενίας (ίσως ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας πέρα ​​από τα βασικά μέτρα ασφαλείας, όπως η ενημέρωση όλων, ποτέ η κοινή χρήση διαπιστευτηρίων σύνδεσης και η διασφάλιση της ασφάλειας όλων των κωδικών πρόσβασης), το καλύτερο στοίχημά σας είναι να πάμε για ένα από τα πρόσθετα όλα σε ένα που εμφανίζονται παραπάνω, όπως iThemes Security Pro, SecuPress, Wordfence Security ή All in One WP Security και Firewall.

Η λήψη αυτής της διαδρομής έχει το διπλό πλεονέκτημα της απαίτησης ελάχιστης εισόδου από εσάς – όλα αντιμετωπίζονται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε ένα δάχτυλο.

Αυτό, ελπίζω, θα σας αφήσει να επικεντρωθείτε στη διαχείριση της διαδικτυακής επιχείρησής σας, με τη γνώση ότι ο ιστότοπός σας είναι τόσο ασφαλής όσο μπορεί ρεαλιστικά να είναι.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map