Το ολοκαίνουργιο πλαίσιο του Designmodo για το WordPress

Συμφωνία πλαισίου σχεδίασης Designmodo - 15% έκπτωση!


Όταν η Designmodo κυκλοφόρησε ένα καινοτόμο νέο σύστημα δημιουργίας ενός ιστότοπου, συγκεντρώνοντας μια επιλογή προ-σχεδιασμένων (και μάλλον όμορφων) μπλοκ HTML – που αναφέρονται ως “πλαίσιο σχεδίασης” – τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, πλημμύρισαν με σχόλια που ρωτούσαν λειτουργεί με το WordPress; Δυστυχώς, τότε, δεν το έκανε. Ωστόσο, έξι μήνες μετά και ο Adrian και η ομάδα του κυκλοφόρησαν επιτέλους μια έκδοση που δεν είναι μόνο συμβατή με το WordPress, αλλά την θετικά! Παρουσιάζοντας ένα ολοκαίνουργιο «πλαίσιο για WordPress»:

Τι είναι αυτό?

Λοιπόν, ξεκινώντας με αυτό που δεν είναι: δεν είναι απλώς ένα άλλο βασικό θέμα WordPress! Εν ολίγοις, είναι μια διεπαφή που σας επιτρέπει να συναρμολογήσετε το δικό σας σχέδιο από μια βιβλιοθήκη με εκατό υπέροχα σχεδιασμένα θεματικά μπλοκ (από φόρμες επαφών, περιοχές περιεχομένου, ρυθμιστικά κ.λπ.) που μπορούν να στοιβάζονται μαζί (think lego τούβλα) σε μια καινοτόμο νέα διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης! Επιπλέον, αφού επιλέξετε ποια από τα μπλοκ του Design Framework που θα χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας, μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε τα εν λόγω μπλοκ για να εξατομικεύσετε περαιτέρω τα πράγματα!

Για μια γρήγορη επισκόπηση και παρουσίαση σχετικά με τον τρόπο χρήσης των διαφόρων μπλοκ που διατίθενται στο πλαίσιο, δείτε το επίσημο βίντεο που κυκλοφόρησε από το Designmodo.

Πως δουλεύει:

Μόλις εγκατασταθεί, θα δείτε ένα νέο στοιχείο μενού στον πίνακα ελέγχου του WordPress με τίτλο “Σελίδες SFW”, το οποίο θα σας μεταφέρει σε μια περιοχή επεξεργασίας με έναν απαράδεκτο μεγάλο μπλε σύνδεσμο για τον καινοτόμο νέο οπτικό επεξεργαστή του θέματος…

επιλογή-μια-κεφαλίδα

… Από την οποία μπορείτε να αρχίσετε να συναρμολογείτε και τη νέα σελίδα σας από τα διάφορα διαφορετικά μπλοκ πλαισίου που διατίθενται και να κάνετε εύκολα κάθε είδους απλές αλλαγές σε κάθε μπλοκ καθώς προχωράτε – όπως βασική μορφοποίηση κειμένου, δημιουργία ή προσαρμογή συνδέσμων, ανταλλαγή εικόνων, διαμόρφωση μενού και αποθήκευση της σελίδας. Όπως:

επεξεργασία-η-κεφαλίδα

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα μπλοκ (όπως μια κύρια περιοχή περιεχομένου και ένα υποσέλιδο, κ.λπ.), να αναδιατάξετε τα μπλοκ σας, να δείτε μια προεπισκόπηση της σελίδας ή, εάν θέλετε να κάνετε πιο περίπλοκες τροποποιήσεις, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι επάνω δεξιά του οπτικού προγράμματος επεξεργασίας του θέματος για πρόσβαση και επεξεργασία του HTML – σημείωση: μπορείτε επίσης να προσθέσετε το δικό σας CSS (για να ταιριάζει με τυχόν αλλαγές HTML που κάνετε) είτε στο “Appearances” → “Settings” ή “Appearances” → “Edit CSS”.

επεξεργασία-ο-html-σύνδεσμος

Για περισσότερα σχετικά με την επεξεργασία του πλαισίου / θέματος, επισκεφθείτε εδώ!

Πλήρης ανταπόκριση

Ένα από τα πράγματα σχετικά με το αρχικό πλαίσιο σχεδίασης του Designmodo (κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους που πραγματικά έλαμψε ήταν το γεγονός ότι το Designmodo αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα για να διασφαλίσει ότι κάθε μία από την τεράστια γκάμα επιλογών μπλοκ HTML και συνδυασμού όλων φαινόταν υπέροχο σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης (συμπεριλαμβανομένων εκείνων με οθόνες αμφιβληστροειδούς)… κάτι που κατάφεραν να επιτύχουν ξανά με αυτήν την ολοκαίνουργια έκδοση WordPress!

Ανακεφαλαίωση:

Δεν υπάρχει αμφιβολία: είτε δημιουργείτε μια σελίδα προορισμού, ένα χαρτοφυλάκιο είτε ακόμα και έναν ιστότοπο εφαρμογών – το νέο πλαίσιο του Designmodo για WordPress έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει (επιπλέον, η Designmodo προσφέρει επίσης μια αρκετά γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 20 ημερών – επιτρέποντάς σας έτσι να το δοκιμάσετε αποτελεσματικά για σχεδόν τρεις εβδομάδες χωρίς κινδύνους), ειδικά αν θέλετε να χτυπήσετε ένα εκπληκτικό σχέδιο για τον ιστότοπό σας βιαστικά ή / και με έναν οπτικό επεξεργαστή!

– η μόνη διαμάχη μας: στις 149 $ ανά άδεια ανά έτος (απαιτείται ετήσια χρέωση για συνεχείς ενημερώσεις) είναι ίσως λίγο ακριβό για μεμονωμένους / περιστασιακούς χρήστες – αυτό είπε, εάν είστε είτε γραφείο σχεδιασμού (σημείωση: μπορείτε να αγοράσετε μαζικά πέντε άδειες ταυτόχρονα για 349 $) ή σχεδιάζετε να κερδίσετε πολλά χρήματα από τον ιστότοπό σας, ελπίζουμε ότι θα μπορείτε να κάνετε αυτό το συγκεκριμένο κόστος πίσω σε χρόνο μηδέν!

Επιπλέον, και μας αρέσει να το λέμε, αλλά εκτός από μια σχετικά βασική συχνή ερώτηση, δεν φαίνεται να υπάρχει αρκετή τεκμηρίωση (σεμινάρια / εγχειρίδια χρήστη κ.λπ.): ελπίζουμε ότι αυτά θα είναι σύντομα…

(εκσυγχρονίζω: 1η Οκτωβρίου – κυκλοφόρησε ένα νέο εκπαιδευτικό βίντεο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός ιστότοπου με το νέο πλαίσιο του Designmodo για το WordPress εδώ.

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Designmodo για να μάθετε περισσότερα! – ω, και τέλος: μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον αποκλειστικό κωδικό κουπονιού μας για έναν πρακτικό 15% έκπτωση σε αυτό (ή σε οποιοδήποτε άλλο) προϊόν Designmodo!

Χτίσατε ακόμη εκπληκτικούς νέους ιστότοπους με αυτό; – μη διστάσετε να αφήσετε έναν σύνδεσμο για οτιδήποτε θέλετε να προβάλλετε στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map