Thrive Themes Review – Ποιοτικά θέματα και προσθήκες για τη βελτίωση των μετατροπών!

Προσφορές WordPress


Τα Thrive Themes προσφέρουν πρόσθετα WordPress, θέματα και πρόσθετους πόρους για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν αποτελεσματικό ιστότοπο. Τα προϊόντα τους εστιάζονται στο να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα υψηλότερα δυνατά ποσοστά μετατροπών από τον ιστότοπό σας – ανεξάρτητα από τους στόχους σας.

Είτε είστε συνδεδεμένος έμπορος, πάροχος υπηρεσιών, προμηθευτής προϊόντων ή απλώς ένας blogger που θέλει να αλληλεπιδράσει με το κοινό τους πιο αποτελεσματικά, τα Thrive Themes θα μπορούσαν να έχουν τα εργαλεία που αναζητάτε..

Σε αυτήν την κριτική, θα εξετάσουμε τα καλύτερα προϊόντα τους για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν αυτά είναι τα σωστά εργαλεία για τον ιστότοπό σας.

Θα καλύψουμε τις επιλογές αγοράς κοντά στο τέλος αυτής της κριτικής, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα τους ξεχωριστά ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα αυτά συμμετέχοντας στο πρόγραμμα συμμετοχής τους.

Ας αρχίσουμε…

Thrive Themes WordPress Plugins

Τα Thrive Themes έχουν επτά προσθήκες WordPress στο χαρτοφυλάκιό τους, τα οποία θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας, να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, να προσελκύσετε το κοινό σας και να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας.

Πρόσθετα WordPress

Τα Thrive Themes WordPress Plugins.

Ακολουθεί μια λεπτομερής ματιά στα πιο εντυπωσιακά πρόσθετα τους, καθώς και μερικές πληροφορίες σχετικά με τα άλλα εργαλεία τους.

Thrive Content Builder – Μεταφορά και απόθεση Plugin WordPress Page Builder

Το Thrive Content Builder σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες αναρτήσεις και σελίδες WordPress μέσω του περιβάλλοντος εργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια από το μηδέν ή να φορτώσετε μία από τις πολλές προκαθορισμένες διατάξεις και ενότητες σελίδων.

Περιεχόμενο UI προσθήκης περιεχομένου

Σύρετε και αποθέστε λειτουργικές μονάδες στη σελίδα σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτές για να ξεκινήσει η επεξεργασία.

Το άνοιγμα ενός προτύπου σελίδας στη διεπαφή Thrive Content Builder σάς επιτρέπει να κάνετε κλικ στα στοιχεία και τα στοιχεία του για να τα επεξεργαστείτε, με στοιχεία ελέγχου ευαίσθητου περιβάλλοντος να εμφανίζονται αμέσως στην πλαϊνή γραμμή όταν κάνετε κλικ σε ένα στοιχείο. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα εργαλείο δημιουργίας διεπαφών, ενώ εργάζεστε, βλέπετε τη σελίδα σας όπως θα έκαναν οι επισκέπτες σας και, επειδή δεν χρειάζεται να αλλάξετε καρτέλες προγράμματος περιήγησης για να δείτε μια προεπισκόπηση της εργασίας σας, η διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης είναι γρήγορη και ανταποκρίνεται.

Στοιχεία δημιουργού περιεχομένου

Το Thrive Content Builder περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη στοιχείων σελίδας που εστιάζουν στη δημιουργία δυνητικών πελατών.

Άλλα σημαντικά σημεία του Thrive Content Builder περιλαμβάνουν:

 • μια διεπαφή επεξεργαστή WYSIWYG WordPress
 • τη δυνατότητα δημιουργίας σελίδων προορισμού πλήρους πλάτους
 • μια βιβλιοθήκη χρήσιμων, προσαρμόσιμων στοιχείων για τις σελίδες σας
 • μια μεγάλη ποικιλία προτύπων προτύπων σελίδων που εστιάζουν στο μάρκετινγκ
 • μια προσαρμοσμένη υποστήριξη CSS και HTML για μεγαλύτερο έλεγχο στα σχέδιά σας.

Το Thrive Content Builder συγκρίνεται καλά με άλλα κορυφαία πρόσθετα δημιουργίας σελίδων, όπως το Beaver Builder και το Visual Composer, όσον αφορά τη λειτουργικότητα και τις δημιουργικές δυνατότητες. Ωστόσο, βάσει των προκαθορισμένων προτύπων σελίδων και των ενοτήτων περιεχομένου, το Thrive Content Builder εστιάζει περισσότερο στη δημιουργία περιεχομένου μάρκετινγκ και σελίδων προορισμού. Είναι σίγουρα ένα καλό εργαλείο, αλλά αν θέλετε βοήθεια για τη δημιουργία ενός ευρύτερου φάσματος σελίδων ιστότοπου Beaver Builder ή Divi Builder και η πιο ποικίλη επιλογή προτύπων μπορεί να είναι καλύτερες επιλογές.

Τιμή: Από 67 $ μόνο του ή 19 $ το μήνα για όλα τα προϊόντα Thrive Themes.

Λεπτομέριες

Thrive Leads – Προσθήκη φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Optin

Το Thrive Leads είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία παραγωγής μολύβδου για το WordPress. Είτε θέλετε να αναπτύξετε τη λίστα email σας είτε να πείσετε τους επισκέπτες σας να κάνουν κάποια άλλη ενέργεια, το Thrive Leads μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών του στόχου σας.

Τύποι φόρμας προσθήκης Thrive Leads

Το Thrive Leads σας δίνει πολλούς τύπους φόρμας για να διαλέξετε.

Ο κύριος στόχος του Thrive Leads είναι να σας επιτρέψει να εμφανίσετε αναδυόμενα παράθυρα στον ιστότοπό σας. Αυτά τα αναδυόμενα παράθυρα μπορούν να περιέχουν οποιονδήποτε τύπο περιεχομένου, όπως φόρμες optin μέσω email, προϊόντα, κείμενο, εικόνες, βίντεο και παροτρύνσεις για δράση. Χάρη στον επεξεργαστή Thrive Leads, έχετε τον πλήρη έλεγχο του τρόπου εμφάνισης αυτών των εντύπων και αναδυόμενων παραθύρων. Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο δοκιμών A / B για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο.

Thrive οδηγεί το πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη φόρμα και το αναδυόμενο περιεχόμενο μέσω του περιβάλλοντος εργασίας μεταφοράς και απόθεσης.

Άλλα σημαντικά σημεία του Thrive Leads περιλαμβάνουν:

 • ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για αναδυόμενα παράθυρα και φόρμες
 • προηγμένα εργαλεία αναφοράς απόδοσης και αναλυτικών στοιχείων
 • ενοποίηση με το πιο δημοφιλές λογισμικό μάρκετινγκ email
 • μια μεγάλη βιβλιοθήκη προκαθορισμένων φορμών, αναδυόμενων προτύπων και ενοτήτων περιεχομένου
 • μια επιλογή ενεργοποιημένων αναδυόμενων παραθύρων, όπως χρονομετρημένη, θέση κύλισης και πρόθεση εξόδου
 • πολλαπλοί τύποι φορμών optin, όπως αναδυόμενα παράθυρα, optins δύο βημάτων, φόρμες εντός περιεχομένου, συμπληρωματικά οθόνης, κλειδώματα περιεχομένου και άλλα.

Το Thrive Leads είναι ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας δυνητικών πελατών που συγκρίνεται καλά με άλλα παρόμοια plugins WordPress, όπως το OptinMonster και το Bloom. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μην ξεχάσετε να δείτε την αναλυτική κριτική Thrive Leads.

Τιμή: Από 67 $ μόνο του ή 19 $ το μήνα για όλα τα προϊόντα Thrive Themes.

Λεπτομέριες

Thrive Headline Optimizer – Εκτελέστε πειράματα δοκιμής διαχωρισμού στους τίτλους σας

Κατά μέσο όρο, πέντε φορές περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν τον τίτλο και διαβάζουν το αντίγραφο του σώματος, σύμφωνα με τον «Ο Πατέρας της Διαφήμισης», David Ogilvy. Έχοντας αυτό υπόψη, είναι ζωτικής σημασίας να βεβαιωθείτε ότι οι τίτλοι των αναρτήσεων ιστολογίου σας είναι βελτιστοποιημένοι για να τραβήξετε την προσοχή των αναγνωστών σας και να τους πείσετε να κάνουν κλικ στο πλήρες άρθρο. Η προσθήκη Thrive Headline Optimizer δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να το κάνετε ακριβώς αυτό στο πλαίσιο της δυνατότητάς του να βρείτε τους πιο αποτελεσματικούς τίτλους για το περιεχόμενό σας.

Δημιουργήστε πολλές παραλλαγές επικεφαλίδας

Το Thrive Headline Optimizer σάς επιτρέπει να δώσετε μια ανάρτηση ή μια σελίδα σε πολλούς τίτλους για να μάθετε σε ποιον ανταποκρίνεται καλύτερα το κοινό σας.

Μαζική δημιουργία πειραμάτων επικεφαλίδας περιεχομένου

Επιλέξτε σε ποιον τίτλο δημοσιεύσεων και σελίδων θέλετε να εκτελέσετε ένα πείραμα βελτιστοποίησης.

Με το Headline Optimizer, μπορείτε να επιλέξετε τους τίτλους περιεχομένου που θέλετε να βελτιστοποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να εισαγάγετε πολλούς τίτλους για κάθε άρθρο για να βρείτε την καλύτερη απόδοση. Αυτή η προσθήκη βελτιστοποίησης θα εμφανίσει τις διαφορετικές παραλλαγές στους επισκέπτες σας, παρακολουθώντας την αφοσίωση για να βρει τον νικητή.

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις πειράματος

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα κριτήρια δοκιμής για κάθε πείραμα και να προσαρμόσετε τον τρόπο μέτρησής του.

Άλλα σημαντικά σημεία του Thrive Headline Optimizer περιλαμβάνουν:

 • τη δυνατότητα εισαγωγής όσων παραλλαγών επικεφαλίδας απαιτείται
 • έναν μαζικό επεξεργαστή για τη ρύθμιση πολλαπλών δοκιμών ταυτόχρονα
 • ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη και εύχρηστες αναφορές
 • Συμβατότητα WooCommerce για τη βελτιστοποίηση προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου
 • τη δυνατότητα παρακολούθησης των ποσοστών κλικ στη σελίδα του ιστολογίου σας, του widget πρόσφατων αναρτήσεων και άλλων χώρων όπου εμφανίζονται τίτλοι άρθρων
 • Βελτιστοποίηση επικεφαλίδας σε πραγματικό χρόνο: Οι επικεφαλίδες με την καλύτερη απόδοση εμφανίζονται αυτόματα σε περισσότερους από τους επισκέπτες σας καθώς συλλέγονται δεδομένα.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε ποιοι τίτλοι άρθρων μειώνουν το ποσοστό εγκατάλειψης και διατηρούν τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το Thrive Headline Optimizer μπορεί σίγουρα να βοηθήσει.

Τιμή: Από 67 $ μόνο του ή 19 $ το μήνα για όλα τα προϊόντα Thrive Themes.

Λεπτομέριες

Άλλες προσθήκες WordPress από Thrive Themes

Μεταξύ του χαρτοφυλακίου προσθηκών Thrive Themes, θα βρείτε τα ακόλουθα εργαλεία:

 • Ultimatum – χρησιμοποιήστε ευαίσθητες στο χρόνο προσφορές για να δημιουργήσετε μια αίσθηση επείγοντος.
 • Ovation – ένα πρόσθετο διαχείρισης μαρτυρίας για να προσθέσετε αξιοπιστία στον ιστότοπό σας.
 • Έξυπνα Widgets – εμφανίστε συνδέσμους προς σχετικό περιεχόμενο στην πλευρική γραμμή σας.
 • Quiz Builder – δημιουργήστε διαδραστικά κουίζ για τη βελτίωση της αφοσίωσης.

Όπως αναφέρθηκε, αυτά τα προϊόντα μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα ή συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ιδιότητας μέλους Thrive Themes για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα.

Ευδοκιμήστε Θέματα WordPress Θέματα

Παρόλο που τα θέματα WordPress από τα Thrive Themes καλύπτουν μια σειρά τύπων έργων, επικεντρώνονται σχεδόν όλοι στο να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών του ιστότοπού σας. Επομένως, εάν δημιουργείτε έναν ιστότοπο έχοντας κατά νου έναν συγκεκριμένο στόχο, αυτά τα θέματα θα μπορούσαν να ταιριάξουν με το έργο σας.

Ορισμένες από τις κοινόχρηστες λειτουργίες που βρέθηκαν στα θέματα του WordPress από τα Thrive Themes περιλαμβάνουν:

 • επιλογές και ρυθμίσεις προσαρμογής ιστότοπου
 • πλήρως σχεδιασμένη απόκριση για κινητά με κουμπιά κλικ για κλήση
 • ένα πλήρες σύνολο εύχρηστου περιεχομένου επίδειξης ιστότοπου
 • μια βιβλιοθήκη σύντομων κωδικών για την εισαγωγή χρήσιμων στοιχείων στο περιεχόμενό σας
 • ένα πρότυπο σελίδας προορισμού για τη δημιουργία περιεχομένου πλήρους πλάτους για την προώθηση των προσφορών σας
 • αυτόματη συμπίεση εικόνας και εστίαση σε ελαφρύ κώδικα για αυξημένη ταχύτητα
 • τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων στοιχείων μετατροπής, όπως optins και παρότρυνσης για δράση, που μπορούν να εισαχθούν στο περιεχόμενό σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα θέματα τους:

Θέμα Blogging Rise WordPress

Θέμα Rise WordPress

Το Rise είναι ένα θέμα blogging με σχέδιο που έχει βελτιστοποιηθεί για μέγιστες μετατροπές. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκε προφανώς σε συνεργασία με έναν επιτυχημένο έμπορο θυγατρικών για να διασφαλίσει ότι θα επιτευχθεί στους στόχους του. Επομένως, εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας με συνδέσμους συνεργατών ή προωθώντας τα δικά σας προϊόντα, το Rise θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.

Rise θέμα Focus Area Editor

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες περιοχές εστίασης και, στη συνέχεια, εμφανίστε τις στις περιοχές κεφαλίδας και υποσέλιδου για μέγιστες μετατροπές.

Όπως και τα άλλα θέματα του WordPress από τα Thrive Themes, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Focus Areas για να δημιουργήσετε πολλές προσαρμοσμένες παροτρύνσεις για δράση ή να συμμετάσχετε σε φόρμες που μπορούν να εμφανίζονται αυτόματα στις περιοχές κεφαλίδας και υποσέλιδου του ιστότοπού σας ή να εισάγονται στο περιεχόμενό σας σε ατομική βάση.

Τιμή: Από 49 $ ή 19 $ το μήνα για όλα τα προϊόντα Thrive Themes.

Λεπτομέρειες – Επίδειξη

Θέμα WordPress τετράγωνης επιχείρησης

Θέμα τετράγωνου WordPress

Το Squared έχει δημιουργηθεί για τη δημιουργία ιστοσελίδων υψηλής μετατροπής επιχειρήσεων. Είτε προωθείτε τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας, της εταιρείας ή του freelancer, το Squared θα μπορούσε να είναι μια κατάλληλη επιλογή. Ωστόσο, χάρη στα πρότυπα ανάρτησης και σελίδας, το Squared θα μπορούσε να λειτουργήσει εξίσου καλά για ένα blog.

Βιβλιοθήκη Shortcodes Thrive Themes

Όπως και τα άλλα θέματα WordPress από Thrive Themes, το Squared σάς επιτρέπει να εισάγετε μια σειρά χρήσιμων στοιχείων στο περιεχόμενό σας.

Το Squared διαθέτει ένα καλό σύνολο προτύπων πωλήσεων, δημιουργίας δυνητικών πελατών και σελίδων προορισμού για να σας βοηθήσει να προωθήσετε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και άλλες προσφορές από τον ιστότοπό σας.

Τιμή: Από 49 $ ή 19 $ το μήνα για όλα τα προϊόντα Thrive Themes.

Λεπτομέρειες – Επίδειξη

Πιεστικό θέμα WordPress

Πιεστικό θέμα WordPress

Το Pressive δημιουργήθηκε για τη δημιουργία ιστότοπων μάρκετινγκ, σελίδων πωλήσεων και ιστολογίων που εστιάζουν στη μετατροπή, παρέχοντάς σας τα εργαλεία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επισκεψιμότητά σας.

Τιμή: Από 49 $ ή 19 $ το μήνα για όλα τα προϊόντα Thrive Themes.

Λεπτομέρειες – Επίδειξη

Μπορείτε να δείτε την πλήρη συλλογή θεμάτων WordPress από Thrive Themes εδώ.

Υποστήριξη και τεκμηρίωση Thrive Themes

Ως πελάτης Thrive Themes, μπορείτε να ανοίξετε εισιτήρια υποστήριξης μέσω των ιδιωτικών φόρουμ, δίνοντάς σας έναν εύκολο τρόπο αναζήτησης λύσεων σε ζητήματα που θέτουν άλλοι χρήστες. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη βάση γνώσεων για λύσεις σε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε. Κάθε προϊόν διαθέτει επίσης το δικό του σετ μαθημάτων για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Λάβετε βοήθεια στη βάση γνώσεων Thrive Themes

Η βάση γνώσεων περιλαμβάνει τεκμηρίωση, φροντιστήρια και συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας βοηθήσουν να βοηθήσετε τον εαυτό σας.

Σε μια προσπάθεια να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και να προσθέσουν ουσία στους ισχυρισμούς τους ότι προσφέρουν μια διαδικτυακή επιχειρησιακή εργαλειοθήκη all-in-one, τα Thrive Themes προσφέρουν ηχογραφήσεις και σεμινάρια διαδικτυακού σεμιναρίου για να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία τους για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας..

Εκπαιδευτικό περιεχόμενο στο πανεπιστήμιο

Μάθετε σχετικά με τη βελτιστοποίηση μετατροπών στο Thrive University

Υπάρχουν επίσης τα πανεπιστημιακά μαθήματα Thrive Themes, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη δημιουργία ενός ιστότοπου που εστιάζει στη μετατροπή από το μηδέν και τη δημιουργία διοχετεύσεων σεμιναρίων, έως το σχεδιασμό πειστικών εντύπων optin και την κυκλοφορία ενός προϊόντος. Τα μαθήματα αποτελούνται από πολλά μαθήματα, με μερικά να περιλαμβάνουν βίντεο εκτός από το γραπτό περιεχόμενο.

Ένα παράδειγμα πανεπιστημιακού μαθήματος

Μερικά από τα μαθήματα είναι αρκετά σε βάθος και προσφέρουν πολλές πληροφορίες.

Εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού ιστότοπου ή θέλετε να βελτιώσετε τις διαδικτυακές σας δεξιότητες μάρκετινγκ, τότε η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνδρομής Thrive Themes με πρόσβαση στο περιεχόμενο του πανεπιστημίου είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Επιλογές αγοράς Thrive Themes

Τα Thrive Themes προσφέρουν μεγάλη ευελιξία όσον αφορά την αγορά των εργαλείων τους. Μπορείτε να αγοράσετε τα θέματα και τις προσθήκες ξεχωριστά ή να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Thrive Membership για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα. Ακόμη και όταν αγοράζετε ένα μεμονωμένο προϊόν, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά επιλογών, ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων στους οποίους θέλετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν.

Τιμολόγηση Thrive Themes

Ένα παράδειγμα των επιλογών τιμολόγησης Thrive Themes χρησιμοποιώντας την προσθήκη Leads.

Η συνδρομή σας στο Thrive Membership θα χρεώνεται ανά τρίμηνο ή ετησίως, με έκπτωση διαθέσιμη σε όσους πληρώνουν για ένα χρόνο εκ των προτέρων. Όλες οι επιλογές αγοράς μέλους καλύπτουν τη χρήση των θεμάτων και των προσθηκών σε όλους τους ιστότοπους που σας ανήκουν. Υπάρχει επίσης ένα σχέδιο ιδιότητας μέλους που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα Thrive Themes και στους ιστότοπους των πελατών σας.

Οι επιλογές αγοράς Thrive Themes περιλαμβάνουν:

 • Μεμονωμένα θέματα από 49 $ και προσθήκες από 39 $.
 • Thrive Membership για ιδιώτες: 19 $ το μήνα που καταβάλλονται ετησίως ή 30 $ το μήνα που καταβάλλονται ανά τρίμηνο.
 • Thrive Membership για εταιρείες: 49 $ το μήνα που καταβάλλονται ετησίως ή 69 $ το μήνα που καταβάλλονται ανά τρίμηνο

Όλες οι επιλογές περιλαμβάνουν πρόσβαση σε ενημερώσεις προϊόντων. Τα μεμονωμένα προϊόντα περιλαμβάνουν ένα έτος πρόσβασης στην υποστήριξη πελατών, με την ιδιότητα μέλους Thrive να περιλαμβάνει απεριόριστη πρόσβαση στην υποστήριξη ενώ η συνδρομή σας είναι ενεργή.

Είναι η ιδιότητα μέλους Thrive Themes καλή σχέση τιμής απόδοσης?

Η πληρωμή 228 $ ετησίως για το πρόγραμμα ιδιότητας μέλους Thrive Themes μπορεί να μοιάζει πολύ. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την προσθήκη Thrive Leads, θα πληρώνατε την ίδια τιμή για ένα συγκρίσιμο πρόσθετο όπως το OptinMonster (το οποίο είναι 19 $ το μήνα ή 228 $ το χρόνο για ένα παρόμοιο σύνολο λειτουργιών).

Όταν λαμβάνετε υπόψη τις άλλες προσθήκες και τα θέματα στα οποία έχετε πρόσβαση με την ιδιότητα μέλους Thrive Themes, αρχίζει να μοιάζει με πολύ καλύτερη πρόταση αξίας.

Ευδοκιμήστε Θέματα έναντι Κομψών Θεμάτων

Εάν διαθέτετε προϋπολογισμό ή δεν χρειάζεστε όλες τις ισχυρές δυνατότητες ενός εργαλείου όπως το Thrive Leads, αλλά θα θέλατε ακόμα ένα θέμα υψηλής ποιότητας για τον ιστότοπό σας και ένα premium πρόσθετο παραγωγής μολύβδου, υπάρχουν και άλλα διαθέσιμες προσιτές επιλογές.

Μία καλή εναλλακτική λύση είναι η πρόσθετη φόρμα συμμετοχής που δεν είναι αρκετά ισχυρή ως Thrive-Leads Bloom και το εντυπωσιακό θέμα Divi, τα οποία και τα δύο είναι διαθέσιμα ως μέρος του πακέτου προϊόντων 89 $ από τα Elegant Themes. Το Divi διαθέτει επίσης ένα εργαλείο δοκιμής split και ένα εντυπωσιακό εργαλείο δημιουργίας σελίδων για να ανταγωνιστεί την προσθήκη Thrive Content Builder.

Τελικές σκέψεις

Αν ψάχνετε για μια σειρά εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλά βελτιστοποιημένους ιστότοπους, τότε είστε μέρος του κοινού στόχου Thrive Themes. Αν και τα μεμονωμένα θέματα δεν είναι τόσο εντυπωσιακά από μόνα τους, όταν λαμβάνετε υπόψη όλα τα θέματα, τα πρόσθετα και το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που προσφέρονται στα μέλη της Thrive, ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο Thrive Themes είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των τμημάτων του.

Θα μπορούσατε πιθανώς να έχετε παρόμοια αποτελέσματα με τα προϊόντα χαμηλότερης τιμής από τα Elegant Themes – συγκεκριμένα, το θέμα Divi και το ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, το εργαλείο δοκιμών split και τη βιβλιοθήκη προτύπων σελίδων, σε συνδυασμό με την προσθήκη Bloom και τις μορφές optin . Ωστόσο, δεν θα έχετε τόσο μεγάλη εστίαση στη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών και το εκπαιδευτικό περιεχόμενο Thrive Themes για να σας υποστηρίξει.

Εάν σας αρέσει η εμφάνιση οποιουδήποτε από τα μεμονωμένα προϊόντα Thrive Themes, είναι καλές επιλογές. Ωστόσο, θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τα Thrive Themes συμμετέχοντας στο πρόγραμμα συμμετοχής τους και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων, των εργαλείων δημιουργίας δυνητικών πελατών, του δημιουργού περιεχομένου και του εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map