Ένας οδηγός που πρέπει να διαβάσετε για την εύρεση – και την αγορά – Θέματα στο ThemeForest!

Προσφορές WordPress


Θέλετε να βρείτε το τέλειο θέμα WordPress; Τότε είσαι τυχερός. Παρακάτω, θα ρίξω μια λεπτομερή ματιά στο ThemeForest – ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να αγοράσετε θέματα WordPress – και θα μοιραστώ μερικές βασικές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι δεν θα καταλήξετε.

Κατά τη δημιουργία μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας, το θέμα που επιλέξατε είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του παζλ. Σε τελική ανάλυση, ένα θέμα είναι κυρίως υπεύθυνο για όχι μόνο το στυλ και τη σχεδίαση ενός ιστότοπου, αλλά και πολλές φορές τη λειτουργικότητά του.

Με άλλα λόγια, η αγορά ενός θέματος δεν είναι μια απόφαση που πρέπει να λάβετε ελαφρά. Αντ ‘αυτού, θα θελήσετε να σταθμίσετε όλες τις επιλογές σας πριν ξεκινήσετε – και, όταν πρόκειται για επιλογές, το ThemeForest είναι ένας ιστότοπος που πραγματικά δεν μπορεί να νικήσει.

Λοιπόν, καθίστε, χαλαρώστε και απολαύστε, καθώς σας λέω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αγορά θεμάτων στο ThemeForest.

Τι είναι το ThemeForest?

Ξεκίνησε το 2008, το ThemeForest είναι η πιο δημοφιλής αγορά θέματος WordPress στον κόσμο, συνδυάζοντας τους προγραμματιστές θεμάτων WordPress με πεινασμένους αγοραστές. Το ThemeForest είναι μέρος της οικογένειας Envato Market επτά ακινήτων (ενοποιημένο το 2014), το οποίο περιλαμβάνει επίσης την πλέον γνωστή αγορά plugin WordPress, CodeCanyon.

Αρχική σελίδα ThemeForest

Λόγω της δημοτικότητάς του, το ThemeForest είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τους προγραμματιστές του WordPress να κερδίσουν τα προς το ζην – απλώς αναπτύξτε ένα θέμα, ανεβάστε το στο ThemeForest και, μετά την επικύρωση με έλεγχο ποιότητας, ξεκινήστε να πουλάτε σε μια τεράστια ομάδα ειδικευμένων αγοραστών. Ανάλογα με το αν πωλούν αποκλειστικά μέσω του ThemeForest και τον όγκο των πωλήσεών τους, οι προγραμματιστές θέματος κερδίζουν κάπου μεταξύ 45% και 87,5% των πωλήσεών τους.

Παρόλο που τα οικονομικά στοιχεία της Envato δεν αποκαλύπτονται δημόσια, τα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα είναι απολύτως εντυπωσιακά. Το 2014, αποκαλύφθηκε ότι η Envato είχε πληρώσει ένα τέλειο τέταρτο ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στους πωλητές της, με 48 από τους πωλητές της να έχουν δημιουργήσει πωλήσεις αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου δολαρίων έκαστη. Και το 2017, η Envato συγκέντρωσε 29,4 εκατομμύρια δολάρια καθαρά κέρδη.

Από την προοπτική του αγοραστή θέματος – το κύριο επίκεντρο αυτής της ανάρτησης – είστε χαλασμένοι για επιλογή. Το ThemeForest παραθέτει ένα εντυπωσιακό θέμα 12.000 και πλέον WordPress, με τιμή περίπου 60 $ το καθένα, αν και η Envato μετακόμισε στους συγγραφείς να ορίζουν τις δικές τους τιμές το 2016.

Ξεκινώντας: Εύρεση θέματος

Με τόσα πολλά θέματα για να διαλέξετε, η μείωση της επιλογής σας είναι δύσκολη – ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να περάσετε αρκετές ώρες (ακόμη και μέρες!) Κοιτάζοντας κενά εκατοντάδες διαφορετικά θέματα.

Ωστόσο, το ThemeForest έρχεται εξοπλισμένο με πολλές δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο θέμα.

Για αρχή, το ThemeForest υποστηρίζει μια χρήσιμη λειτουργία αναζήτησης, επιτρέποντάς σας να βρείτε θέματα βάσει των προτιμώμενων λέξεων-κλειδιών. Τα θέματα χωρίζονται επίσης σε 14 κατηγορίες ανώτερου επιπέδου (εταιρικά θέματα, θέματα blogging, θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ.), τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρείτε κάτι κατάλληλο.

Αφού πραγματοποιήσετε την αρχική σας αναζήτηση (ή επιλογή κατηγορίας), το ThemeForest θα επιστρέψει μια μεγάλη λίστα σχετικών θεμάτων. Για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε περαιτέρω την αναζήτησή σας, θα μπορείτε να τα ταξινομήσετε βάσει πέντε κριτηρίων που παρατίθενται πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης:

 • Κορυφαία σε πωλήσεις
 • Νεότερο
 • Με την καλύτερη βαθμολογία
 • Τάσεις
 • Τιμή

Επιλογές φίλτρου θεμάτων στο ThemeForest

Για να βοηθήσει στην περαιτέρω περικοπή της λίστας σας, το ThemeForest προσφέρει επίσης ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα φιλτραρίσματος, το οποίο θα βρείτε στα αριστερά της κύριας λίστας αποτελεσμάτων θεμάτων. Μπορείτε να φιλτράρετε τη λίστα με βάση:

 • Κατηγορία
 • Ετικέτες
 • Τιμή
 • Εκπτώσεις
 • Συνολική βαθμολογία
 • Ημερομηνία προστέθηκε
 • Έκδοση λογισμικού (πιο χρήσιμη για πρότυπα εκτός WordPress)
 • Συμβατότητα (π.χ. θέματα που είναι συμβατά με το WooCommerce)

Έχοντας ταξινομήσει και φιλτράρει τη λίστα σας ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, τότε θα πρέπει να εργαστείτε με έναν πολύ πιο εύχρηστο αριθμό θεμάτων.

Φυσικά, εάν πραγματικά δεν έχετε χρόνο για όλα αυτά (ή αν έχετε ήδη δοκιμάσει και, για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει πουθενά), μπορείτε πάντα να μεταβείτε στην τρέχουσα σελίδα με τις καλύτερες πωλήσεις του ThemeForest ή να δείτε μερικές τα χαρτοφυλάκια των κορυφαίων συγγραφέων βρίσκοντας τα θέματα με τις κορυφαίες πωλήσεις και κάνοντας κλικ στα ονόματα των συγγραφέων που εμφανίζονται στη δεξιά και πλευρική γραμμή.

Πριν από την αγορά: Πώς να επιλέξετε ένα θέμα

Αφού επιλέξετε τα κριτήρια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να περιορίσετε τους υποψηφίους, ήρθε η ώρα να διερευνήσετε λεπτομερέστερα. Σε αυτήν την ενότητα, θα συζητήσω ορισμένα από τα συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε όταν σκέφτεστε ένα θέμα:

Εξερευνήστε τον ιστότοπο επίδειξης

Κάθε θέμα στο ThemeForest διαθέτει ζωντανή προεπισκόπηση – ένα χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να βλέπετε ένα θέμα σε δράση σε έναν προκαθορισμένο ιστότοπο, ο οποίος θα πρέπει να αποδεικνύει τα κύρια χαρακτηριστικά και λειτουργίες του.

Η ζωντανή προεπισκόπηση θα σας δώσει επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσετε ορισμένες από τις ρυθμίσεις προσαρμογής ενός θέματος, όπως η αλλαγή του συνδυασμού χρωμάτων ή η δοκιμή διαφορετικών διατάξεων και φόντων. Αξίζει να δοκιμάσετε εκτενώς αυτές τις προσαρμογές, καθώς αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το πώς θα εμφανίζεται ένα θέμα όταν ταιριάζει με την επωνυμία σας.

Μια λέξη προειδοποίησης: Προσπαθήστε να αξιολογήσετε το θέμα χωρίς να επηρεαστείτε από τις εικόνες. Οι περισσότερες προεπισκοπήσεις θέματος διαθέτουν εξαιρετικά συγκεκριμένες εικόνες υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, αυτές είναι εικόνες υψηλής ποιότητας που δεν θα έχετε τα δικαιώματα χρήσης (εκτός εάν τις αγοράσετε ξεχωριστά).

Συχνά, ο προγραμματιστής θέματος θα καθορίσει στην περιγραφή εάν το θέμα συνοδεύεται ή όχι με το δικαίωμα χρήσης των εικόνων.

Όταν κοιτάζετε έναν ιστότοπο επίδειξης, θα πρέπει επίσης να το ανοίξετε σε μια κινητή συσκευή ή να χρησιμοποιήσετε κάτι όπως τα Εργαλεία προγραμματιστών Chrome για προεπισκόπηση της έκδοσης για κινητά. Αυτές τις μέρες, περίπου το ήμισυ του συνόλου της κυκλοφορίας στο Διαδίκτυο συμβαίνει σε κινητές συσκευές, οπότε θέλετε το θέμα που έχετε επιλέξει να φαίνεται υπέροχο και σε αυτές.

Παρόλο που σχεδόν κάθε σύγχρονο θέμα WordPress ανταποκρίνεται, θα θέλετε να εξερευνήσετε την επίδειξη για κινητά για να βεβαιωθείτε ότι ο σχεδιασμός ανταποκρίνεται καλά.

Εξετάστε τις λεπτομέρειες Nitty-Gritty στο Sidebar

Η πλευρική γραμμή κάθε σελίδας μεμονωμένης καταχώρησης θέματος παρέχει μερικές πολύτιμες πληροφορίες για να σας βοηθήσει να λάβετε την απόφασή σας:

 • Αριθμός πωλήσεων – εάν ένα θέμα πουλάει χιλιάδες, είναι πιθανό να είναι ένα καλό θέμα και ο προγραμματιστής θα έχει τους πόρους για να συνεχίσει να το ενημερώνει και να το βελτιώνει.
 • Αξιολόγηση αγοραστή – τα καλά θέματα θα προσελκύσουν υψηλές βαθμολογίες και το αντίστροφο (προσέξτε και τον αριθμό των αξιολογήσεων).
 • Τελευταία ενημέρωση – ένα θέμα WordPress που δεν είχε κάποια ενημέρωση εδώ και λίγο καιρό είναι πιο επιρρεπές σε θέματα ευπάθειας ασφαλείας και ζητήματα συμβατότητας. Εάν έχουν περάσει έξι μήνες από την τελευταία ενημέρωση, αυτό δεν είναι καλό σημάδι.
 • Σχόλια – λιγότερο σημαντικό από ό, τι στο παρελθόν, αλλά η ενότητα σχολίων είναι ένα καλό μέρος για να αναζητήσετε πιο λεπτομερείς σκέψεις αγοραστή. Θα σας δώσει επίσης μια εικόνα για το πόσο ανταποκρίνεται ο προγραμματιστής και πώς χειρίζονται γενικά τα ζητήματα.

Σημαντικές πληροφορίες στην πλαϊνή γραμμή του ThemeForest

Διάβασε την περιγραφή

Πληρώνει επίσης για να διαβάσετε την περιγραφή πωλήσεων στη σελίδα προϊόντος του θέματος. Αυτό είναι όπου ο συγγραφέας θα απαριθμήσει τα κύρια χαρακτηριστικά και θα μοιραστεί τυχόν μπόνους – για παράδειγμα, ορισμένα θέματα περιλαμβάνουν πολλά premium πρόσθετα στην τιμή, μερικές φορές αξίας άνω των 100 $ περίπου.

Θα βρείτε επίσης άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως συμβατότητα με προσθήκες WordPress και εάν περιλαμβάνονται ή όχι οι εικόνες.

Υποστήριξη

Είναι εύκολο να σκεφτείτε: Γεια, ξέρω ήδη πώς να χρησιμοποιώ το WordPress – δεν είναι τόσο δύσκολο. Δεν θα χρειάζομαι βοήθεια, οπότε τι έχει σημασία η υποστήριξη; Δυστυχώς, μερικές φορές τα πράγματα σπάνε ή ίσως δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το θέμα με τον τρόπο που ελπίζατε. Σε ένα τέτοιο σενάριο, ο προγραμματιστής θέματος είναι μακράν η πιο κατάλληλη πηγή βοήθειας.

Το 2019, όλα τα θέματα έρχονται με υποστήριξη έξι μηνών από τον προγραμματιστή που περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς. Έχετε επίσης την επιλογή να επεκτείνετε αυτήν την υποστήριξη σε 12 μήνες με επιπλέον χρέωση. Αυτή η επιπλέον χρέωση εξαρτάται από την τιμή καταλόγου του θέματος – συνήθως, είναι περίπου το 30% της τιμής καταλόγου για να επεκταθεί η υποστήριξη.

Πολιτική υποστήριξης προγραμματιστών του ThemeForest

Μέσα σε αυτήν την περίοδο υποστήριξης, ο συγγραφέας δεσμεύεται να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του θέματος, τις δυνατότητές του και τον τρόπο ρύθμισης συγκεκριμένων λειτουργιών. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι υπηρεσίες υποστήριξης όχι συμπεριλάβετε την εγκατάσταση ή οποιαδήποτε προσωπική εργασία προσαρμογής (αυτό εξακολουθεί να είναι, όπως θα έπρεπε, αποκλειστικά στο θέμα-αγοραστής για να τακτοποιήσετε).

Ορισμένοι προγραμματιστές θεμάτων παρέχουν υποστήριξη απευθείας από την ενότητα σχολίων Envato, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν τον δικό τους ιστότοπο και ένα σύστημα φόρουμ / εισιτηρίων. Κάποιοι κάνουν και τα δύο.

Θέματα WordPress με τις καλύτερες πωλήσεις

Εάν δεν είστε βέβαιοι για το θέμα που θέλετε να αγοράσετε, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες πωλήσεις.

Αυτά είναι τα θέματα που έχουν πουλήσει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες αντίγραφα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα τα «καλύτερα» θέματα στο ThemeForest – και είναι σίγουρα για να μην πω ότι είναι απαραίτητα τα καλύτερα θέματα για τον ιστότοπο / την επιχείρησή σας. Ωστόσο, τείνουν να έχουν αρκετό ενδιαφέρον για αυτούς, όπως ένας συνδυασμός κομψών σχεδίων, αφθονία λειτουργικότητας (κάτι που μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει εναντίον τους από ορισμένες απόψεις, επειδή όσο περισσότερη λειτουργικότητα έχει ένα θέμα, τόσο πιο ευαίσθητο σε επιπλοκές ή / και αργές ταχύτητες φόρτωσης) και ισχυρές αξιολογήσεις χρηστών.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι προγραμματιστές ενός θέματος με μεγάλο αριθμό χρηστών θα είχαν πολλά σχόλια, θα έχουν καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για να εξαλείψουν τυχόν ρωγμές και θα έχουν κίνητρο να συνεχίσουν να αναπτύσσουν και να βελτιώνουν το θέμα για τα επόμενα χρόνια..

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με τα θέματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο ThemeForest είναι ότι είναι σχεδόν όλα για πολλές χρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι όλοι έρχονται φορτωμένοι με σωρούς επιλογών προσαρμογής, τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών διατάξεων και διάφορες ενσωματωμένες λειτουργίες που συνήθως δεν θα μπορείτε να βρείτε στα απλούστερα αντίστοιχά τους (όπως ενσωματωμένο drag-and-drop δημιουργούς σελίδων, ρυθμιστικά και γκαλερί εικόνων). Αυτό ισχύει συχνά στο σημείο που είναι αρκετά ευπροσάρμοστα για να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε θέση – κάτι που τις καθιστά δημοφιλείς στις εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων και τους ελεύθερους επαγγελματίες ιστότοπους για πελάτες.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress του ThemeForest – τα οποία έχουν συγκεντρώσει τους προγραμματιστές τους πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε έσοδα.

Avada (549.000-Plus Πωλήσεις)

Θέμα επίδειξης θέματος Avada

Τιμή: 60 $ | Ζωντανή επίδειξη | Πλήρη στοιχεία

– από το ThemeFusion.

Θέμα X (205.000-Plus Πωλήσεις)

Ιστοσελίδα θέματος Χ

Τιμή: 59 $ | Ζωντανή επίδειξη | Πλήρη στοιχεία

– από την Themeco.

Enfold (194.000-Plus Πωλήσεις)

Enfold θεματικός ιστότοπος επίδειξης

Τιμή: 60 $ | Ζωντανή επίδειξη | Πλήρη στοιχεία

– από τον Κρίσι.

BeTheme (174.000-Plus Πωλήσεις)

Ιστοσελίδα επίδειξης BeTheme

Τιμή: 59 $ | Ζωντανή επίδειξη | Πλήρη στοιχεία

– από την Muffin Group.

Δίας (124.000-Plus Πωλήσεις)

Επίδειξη Jupiter X

Τιμή: 59 $ | Ζωντανή επίδειξη | Πλήρη στοιχεία

– από την Artbees.

Τα μειονεκτήματα του ThemeForest

Παρά τον όγκο των πελατών που αγοράζουν από το ThemeForest, δεν είναι παγκοσμίως δημοφιλές και υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα για αγορά από αυτήν την αγορά.

Το πρώτο (και το μεγαλύτερο) μειονέκτημα είναι η ποιότητα: Το ThemeForest έχει ιστορικά δώσει σχεδόν σε οποιονδήποτε προγραμματιστή WordPress μια πλατφόρμα για την πώληση θεμάτων και δεν δημιουργούνται όλα εξίσου.

Παρόλο που το ThemeForest έχει θεσπίσει οδηγίες για τον κώδικα ενός θέματος, την ασφάλεια και πολλά άλλα, το ThemeForest εξακολουθεί να έχει μια φήμη για φουσκωμένα, κακώς κωδικοποιημένα θέματα. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα να αντιμετωπίσετε ένα τέτοιο θέμα ακολουθώντας τις συμβουλές από ψηλά, όπως τον έλεγχο των αξιολογήσεων και την τελευταία ενημερωμένη ημερομηνία.

Μια άλλη κριτική που στοχεύει στο ThemeForest είναι το θέμα lock-in – ένα σενάριο που συμβαίνει συχνά με μερικά από τα εξαιρετικά ευπροσάρμοστα θέματα πολλαπλών χρήσεων που έχουμε ήδη αναφέρει (και, πράγματι, με πολλά θέματα πολλαπλών χρήσεων ΔΕΝ στο ThemeForest).

Όταν επιλέγετε ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων, έχετε σχεδόν απεριόριστο βαθμό ευελιξίας – όσον αφορά τις διατάξεις, τις επιλογές προσαρμογής και τις δυνατότητες. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις επιλογές, το θέμα συνήθως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από προσαρμοσμένους συντομεύσεις ή προσαρμοσμένους κατασκευαστές σελίδων.

Τα προβλήματα έρχονται όταν θέλετε να αλλάξετε το θέμα σας πιο κάτω, επειδή το νέο θέμα που θα επιλέξετε δεν θα αναγνωρίζει τους κωδικούς πρόσβασης ή το περιεχόμενο του δημιουργού σελίδων. Αντ ‘αυτού, θα εμφανίζονται στη σελίδα ως άχρηστος κώδικας (και όχι ως οτιδήποτε έχει σχεδιαστεί για να εμφανίζεται ο σύντομος κώδικας) και όλες αυτές οι υπέροχες διατάξεις που έχετε ξοδέψει ώρες, η χειροτεχνία θα μειωθεί σε ερείπια σε λίγα μόνο κλικ. Ναι!

Δυστυχώς, εκτός εάν ο προγραμματιστής θέματος περιλαμβάνει τους συντομότερους κωδικούς ή το εργαλείο δημιουργίας σελίδων ως ξεχωριστή προσθήκη, δεν υπάρχει τρόπος για αυτό.

Ένα τελευταίο, και δυστυχώς κοινό, πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με πολλά θέματα ThemeForest είναι ότι ορισμένοι νέοι προγραμματιστές θα ανεβάσουν ένα θέμα, θα κάνουν πολλές πωλήσεις και στη συνέχεια θα προχωρήσουν – δηλαδή δεν θα συνεχίσουν να τα αναπτύσσουν και να τα ενημερώνουν (ειδικά εάν τα θέματα δεν δεν θα αποδείξει τόσο δημοφιλές / επικερδές.

Εάν το θέμα φτιάχτηκε καλά, αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα, αλλά αξίζει να εξεταστεί αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το θέμα για τα επόμενα χρόνια, καθώς μπορεί να διαπιστώσετε ότι τελικά γίνεται ασταθές ή / και ξεπερασμένο. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση για αυτό, αλλά εάν κάνετε λίγη έρευνα για τον συγγραφέα (κοιτάζοντας το ιστορικό τους, το τρέχον χαρτοφυλάκιο κ.ο.κ.) μπορεί να είστε τουλάχιστον σε θέση να περιορίσετε τις πιθανότητες να συμβεί.

Ένας άλλος καλός δείκτης είναι ο αριθμός των πωλήσεων που έχει πραγματοποιήσει το θέμα – καθώς τα δημοφιλή θέματα είναι, σε κάποιο βαθμό, πιο πιθανό να συνεχιστούν.

Πέρα από το ThemeForest: Οι εναλλακτικές λύσεις

Φυσικά, υπάρχουν πολλά, πολλά άλλα μέρη για να αγοράσετε θέματα WordPress στο διαδίκτυο και σχεδόν πάντα πληρώνει για να εξετάσετε τις επιλογές σας πριν από τη δέσμευση.

Υπάρχουν πολλές άλλες μεγάλες αγορές εκεί έξω που έχουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων – το Template Monster, τα Θέματα MOJO και η Creative Market είναι τρία από τα πιο γνωστά παραδείγματα (μάθετε περισσότερα για τα δύο τελευταία εδώ.

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης πολλά καταξιωμένα θεματικά καταστήματα WordPress – μερικά από τα πιο γνωστά είναι τα Elegant Themes, StudioPress, Themify και ThemeIsle. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, έχουμε δημιουργήσει μια τεράστια λίστα με όλες τις διαφορετικές επιλογές ποιότητας που υπάρχουν εδώ.

Και, αν εργάζεστε με έναν προϋπολογισμό, το επίσημο αποθετήριο θεμάτων WordPress είναι το μέρος για να αποκτήσετε αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας Ελεύθερος θέματα!

Τελικές σκέψεις

Αν ψάχνετε για ένα νέο θέμα WordPress, θα ήταν ανόητο να αποκλείσετε το ThemeForest. Μπορεί να ακούσετε κάποιες συζητήσεις σχετικά με ζητήματα ποιότητας, αλλά αν ακολουθήσετε τα υψηλής ποιότητας, καλά καθιερωμένα θέματα, δεν μπορείτε πραγματικά να πάτε πολύ λάθος – αυτά τα θέματα πωλούνται καλά για κάποιο λόγο και συνήθως επειδή βρίσκονται στο τέλος της ποιότητας του φάσματος.

Φυσικά, το κύριο σημείο πώλησης του ThemeForest είναι η επιλογή. Και, με περισσότερα από 12.000 θέματα WordPress διαθέσιμα, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους!

Χρησιμοποιείτε – ή έχετε χρησιμοποιήσει προηγουμένως – ThemeForest; Σκέψεις?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map