Αναθεώρηση πλατφόρμας Rainmaker: Ο καλύτερος κατασκευαστής ιστότοπων All-in-One Around;

Προσφορές WordPress


Εάν θέλετε να αποκτήσετε έναν ιστότοπο στο διαδίκτυο γρήγορα – ή ακόμη και να βρείτε μια εναλλακτική λύση για τη διαχείριση του δικού σας ιστότοπου WordPress που φιλοξενείται από τον εαυτό σας – το Rainmaker θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Παρακάτω, θα διερευνήσουμε ακριβώς τι έχει να προσφέρει η Rainmaker, μια πλατφόρμα ιστότοπου all-in-one που βασίζεται στο WordPress και σας βοηθά να αποφασίσετε εάν είναι ή όχι η καλύτερη επιλογή για το έργο σας.

Το Rainmaker προωθείται ως μια ολοκληρωμένη λύση για το ψηφιακό μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, αλλά τι σημαίνει αυτό; Για ποιον είναι ο Rainmaker; Τι έχει να προσφέρει αυτή η πλατφόρμα; Και, τελικά, είναι καλό; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που θα απαντήσουμε.

Ας πηδήξουμε.

Τι είναι η πλατφόρμα Rainmaker?

Στον πυρήνα του, το Rainmaker είναι μια τροποποιημένη έκδοση του λογισμικού WordPress που στοχεύει στην απλοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας διαδικτυακού ιστότοπου και δημοσίευσης περιεχομένου σε ένα ευρύ φάσμα μορφών.

Πλατφόρμα Rainmaker

Το Rainmaker είναι μια λύση ιστοτόπου all-in-one που δημιουργήθηκε πάνω από το WordPress, προσφέροντας μια απλή διαδικασία ρύθμισης ιστότοπου, μια μικρή, αλλά υψηλής ποιότητας, επιλογή θεμάτων ιστότοπου και ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο λειτουργιών.

Δεν πρόκειται μόνο για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια αρχική σελίδα για την επιχείρησή σας – είναι πολύ περισσότερο από αυτό και περιλαμβάνει εργαλεία για τη δημιουργία όλων των παρακάτω:

 • Ιστοσελίδες προορισμού
 • Δοκιμές βελτιστοποίησης περιεχομένου A / B
 • Προστατευόμενο περιεχόμενο συνδρομής
 • Διαδικτυακά μαθήματα
 • Podcasts
 • Φόρουμ συζήτησης
 • Χαρτοφυλάκια
 • Εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω email
 • Καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που πωλούν ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες
 • Ενσωματώσεις επεξεργαστών πληρωμών

Προσθέτοντας πρόσθετες υπηρεσίες στο μείγμα, όπως φιλοξενία ιστοσελίδων, τρόπους επιτάχυνσης του ιστότοπού σας, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και λειτουργίες ασφαλείας, το Rainmaker αφαιρεί σχεδόν όλη τη δουλειά από τα χέρια σας όταν πρόκειται για τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός ιστότοπου.

Γιατί να επιλέξετε Rainmaker?

Το WordPress μπορεί να τροφοδοτήσει το 25% του ιστού, αλλά δεν είναι χωρίς τα λάθη του. Ένας λόγος για τον οποίο το WordPress δεν είναι η καλύτερη επιλογή για όλους είναι η ευκολία χρήσης (ή η έλλειψη αυτού). Παρόλο που η δημοσίευση μιας νέας ανάρτησης ιστολογίου με το WordPress είναι σχετικά απλή, πρέπει να κάνετε πολλά πριν ξεκινήσετε να δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας.

Επίδειξη πίνακα ελέγχου Rainmaker

Το Rainmaker στοχεύει στην απλοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας ιστότοπου και δημοσίευσης περιεχομένου παρέχοντάς σας όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο. Οι λάτρεις των αγορών για φιλοξενία ιστοσελίδων, η αξιολόγηση αμέτρητων θεμάτων WordPress και η αναζήτηση των καλύτερων προσθηκών – για να μην αναφέρουμε τη φροντίδα όλων των τεχνικών λεπτομερειών – αντιμετωπίζονται για εσάς.

Παρέχοντας τα πάντα για εσάς, το Rainmaker σάς δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε στη δημιουργία περιεχομένου, στη δημιουργία δυνητικών πελατών και στην πώληση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας – παρά στην έρευνα, την αγορά και τη διαμόρφωση των πρόσθετων που χρειάζεται ένας ιστότοπος WordPress που φιλοξενεί ο ίδιος.

Κατά την αναζήτηση μιας πλατφόρμας για τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί από έναν αξιόπιστο οργανισμό. Το Rainmaker πληροί σίγουρα αυτά τα κριτήρια, που έχει δημιουργηθεί από την ομάδα πίσω από τις δημοφιλείς μάρκες Copyblogger και StudioPress – δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα σε θέματα μάρκετινγκ περιεχομένου και WordPress.

Εν ολίγοις, ο στόχος της Rainmaker είναι να σας επιτρέψει να εστιάσετε στη δημοσίευση περιεχομένου, ενώ όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες και η επιλογή προϊόντων φροντίζονται για εσάς.

Γιατί δεν πρέπει να επιλέξετε Rainmaker

Παρά τα οφέλη του, το Rainmaker δεν είναι για όλους. Εάν θέλετε τον πλήρη έλεγχο του ιστότοπού σας, τότε εγκαταστήστε μόνοι σας το WordPress, επιλέγοντας το δικό σας web hosting, προσθέτοντας τις προτιμώμενες προσθήκες σας και επιλέγοντας ή δημιουργήστε το δικό σας θέμα είναι μια καλύτερη επιλογή.

Όπως θα σας δείξουμε στην ενότητα δυνατοτήτων αυτής της κριτικής Rainmaker, έχετε πολύ καλό δημιουργικό έλεγχο στη σχεδίαση του ιστότοπού σας. Ωστόσο, όταν πρόκειται για επιλογή και επιλογή θεμάτων και προσθηκών, η ελευθερία σας περιορίζεται με το Rainmaker σε σύγκριση με έναν ιστότοπο WordPress που φιλοξενείται αυτόματα.

Εάν έχετε προηγμένες απαιτήσεις για τον ιστότοπό σας, όπως η προσαρμογή του υποκείμενου κώδικα WordPress ή η δημιουργία των δικών σας προσθηκών για την προσθήκη συγκεκριμένης λειτουργικότητας, ξανά το Rainmaker δεν θα είναι κατάλληλο.

Ωστόσο, εάν θέλετε πρόσβαση σε μια πλατφόρμα που καθιστά απλή τη δημοσίευση περιεχομένου, περιλαμβάνει μια καλή επιλογή λειτουργιών και θεμάτων και φροντίζει για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, το Rainmaker αξίζει να εξερευνήσετε.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Rainmaker

Στα χαρτιά, ο Rainmaker έχει πολλά να κάνει. Δημιουργήθηκε από μια καλά σεβαστή ομάδα με πολυετή εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ και του σχεδιασμού για τον ιστό. Απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας διαδικτυακού ιστότοπου και δημοσίευσης περιεχομένου, φροντίζοντας παράλληλα για σημαντικές εργασίες, όπως η ασφάλεια και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας σε συνεχή βάση..

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις λειτουργίες με περισσότερες λεπτομέρειες.

Γρήγορη και εύκολη δημιουργία και διαχείριση ιστότοπων

Το WordPress μπορεί να διαθέτει μια εγκατάσταση πέντε λεπτών, αλλά μετά την εγκατάσταση του λογισμικού θα χρειαστεί πολύ περισσότερη δουλειά για να γίνει ο ιστότοπός σας αξιοσέβαστος. Επομένως, εάν ο νέος ιστότοπός σας πρέπει να είναι διαδικτυακός το συντομότερο δυνατόν, ή εάν δεν είστε καν σίγουροι από πού να ξεκινήσετε όταν αναζητάτε τα καλύτερα θέματα και προσθήκες, το Rainmaker θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Αναθεώρηση πλατφόρμας Rainmaker - Ξεκινώντας

Όπως υποσχέθηκε, η συμμετοχή στο Rainmaker και η δημιουργία ενός ιστότοπου χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας εισάγοντας το όνομα και τη διεύθυνση email σας, μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου και να αρχίσετε να δημιουργείτε τον νέο σας ιστότοπο.

Πίνακας ελέγχου κριτικής Rainmaker

Μια χρήσιμη περιήγηση επισκόπησης Rainmaker διαρκεί λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί και κάνει καλή δουλειά για να σας δείξει τα βασικά του τι έχει να προσφέρει η Rainmaker. Αφού εισαχθείτε στον πίνακα ελέγχου Rainmaker, μπορείτε στη συνέχεια να επιλέξετε ένα σχέδιο για τον ιστότοπό σας πριν προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο.

Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή και πολύ ένα σύστημα «όλα σε ένα» – δεν χρειάζεται ποτέ να αφήσετε το ταμπλό Rainmaker και να πάτε αλλού για αναζήτηση θεμάτων και προσθηκών.

Χάρη στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, δεν χρειάζεται ακόμη να εισαγάγετε λεπτομέρειες πληρωμής. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεστε καν το δικό σας όνομα τομέα για να ξεκινήσετε. Μόλις δημιουργήσετε κάτι με το οποίο είστε ευχαριστημένοι, μπορείτε στη συνέχεια να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα και να ξεκινήσετε τον ιστότοπο αργότερα.

Θα καλύψουμε τη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου ιστότοπου WordPress με το Rainmaker με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα σε αυτήν την κριτική, αλλά, προς το παρόν, ας διερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες δυνατότητές του.

Θέματα και πρότυπα ιστότοπου Rainmaker

Καθώς το Rainmaker σας προσφέρεται από την ίδια εταιρεία με το StudioPress, δημιουργούς μερικών από τα καλύτερα θέματα WordPress, έχετε μια βιβλιοθήκη επαγγελματικών θεμάτων για να διαλέξετε κατά τη δημιουργία του νέου σας ιστότοπου.

Θέματα αναθεώρησης Rainmaker

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περισσότερα από 30 θέματα υψηλής ποιότητας για να διαλέξετε, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στυλ, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων για πρακτορεία, συγγραφείς, ιστολόγια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μάρκες τρόπου ζωής, ιστότοπους ειδήσεων και περιοδικών, χαρτοφυλάκια και εστιατόρια, καθώς και ολόκληρο πλήθος άλλων προτύπων που εστιάζουν στην επιχείρηση.

Αφού ενεργοποιήσετε το θέμα της επιλογής σας, έχετε την επιλογή εισαγωγής του περιεχομένου επίδειξης για να ρυθμίσετε πλήρως τον ιστότοπό σας και να είστε έτοιμοι για το δικό σας περιεχόμενο.

Επίδειξη εισαγωγής επισκόπησης Rainmaker

Βρήκα την εισαγωγή του περιεχομένου επίδειξης και τη ρύθμιση του θέματος με το Rainmaker πολύ πιο γρήγορα και πιο εύκολα από το να προσπαθώ να επιτύχω το ίδιο αποτέλεσμα εγκαθιστώντας ένα θέμα StudioPress σε έναν ιστότοπο WordPress.

Επίδειξη επισκόπησης Rainmaker

Επειδή τα θέματα του Rainmaker StudioPress είναι όλα προϊόντα υψηλής ποιότητας, το καθένα περιλαμβάνει μια επιλογή χρήσιμων προτύπων σελίδων, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων προορισμού που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε πιο αποτελεσματικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας..

Επειδή το Rainmaker χρησιμοποιεί το Genesis Framework ως το θεμέλιο για τα θέματα του, εάν έχετε ήδη ένα, μπορείτε να ζητήσετε να εφαρμοστεί το δικό σας παιδικό θέμα Genesis στον ιστότοπό σας του Rainmaker. Μόλις ελεγχθεί ο κώδικας και το θέμα σας εγκριθεί από την ομάδα ελέγχου ποιότητας της Rainmaker, ο νέος ιστότοπός σας θα έχει τη δική του προσαρμοσμένη σχεδίαση.

Επιλογές προσαρμογής

Σχέδιο επισκόπησης Rainmaker

Παρόλο που τα θέματα Rainmaker είναι υψηλής ποιότητας και έτοιμα για χρήση, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε μια επιλογή επιλογών προσαρμογής ιστότοπου. Το κύριο σύνολο επιλογών προσαρμογής είναι προσβάσιμο από τον πίνακα ελέγχου Rainmaker, με τα στοιχεία ελέγχου να εμφανίζονται μέσω της διεπαφής WordPress Customizer.

Εξατομικευτής αναθεώρησης Rainmaker

Τα χειριστήρια προσαρμογής θέματος Rainmaker είναι λίγο περιορισμένα, ειδικά σε σύγκριση με ορισμένα από τα εξαιρετικά ευέλικτα θέματα που διατίθενται για ιστότοπους WordPress που φιλοξενούνται από τον εαυτό τους. Ωστόσο, αυτή η έλλειψη ελευθερίας και επιλογής επιταχύνει σημαντικά και απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας ιστοσελίδων, βοηθώντας την Rainmaker να προσελκύσει το κοινό-στόχο της – όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται.

Rainmaker Review Customizer Χρώματα

Το Rainmaker καθιστά πολύ εύκολη την εκτέλεση των βασικών εργασιών προσαρμογής, όπως η αλλαγή του χρώματος έμφασης για τον ιστότοπό σας ή η μεταφόρτωση μιας νέας εικόνας αρχικής σελίδας. Ταυτόχρονα, το Rainmaker βοηθά επίσης στην αποφυγή της κόπωσης των αποφάσεων, αφαιρώντας τις πιο λεπτομερείς επιλογές, όπως η δυνατότητα επιλογής από ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων τυπογραφίας ή εισαγωγής προσαρμοσμένων υψών και πλάτους για τις διατάξεις σας.

Rainmaker Review Custom CSS

Εάν χρειάζεστε πραγματικά μεγαλύτερο έλεγχο της εμφάνισης του ιστότοπού σας, μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας προσαρμοσμένο CSS στο θέμα που έχετε επιλέξει. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της διάταξης και της μορφοποίησης. Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για την προσθήκη επιπλέον σύνθετων ρυθμίσεων στα στοιχεία ελέγχου του θέματος Rainmaker.

Εύκολη δημοσίευση περιεχομένου

Ο στόχος της Rainmaker είναι να αφαιρέσει όλες τις περισπασμούς από τη διαχείριση ενός ιστότοπου, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη δημοσίευση περιεχομένου που θα αναπτύξει την επιχείρησή σας. Για να προωθήσει αυτόν τον στόχο, η Rainmaker διαθέτει μεγάλη υποστήριξη για τη δημοσίευση ενός ευρέος φάσματος τύπων περιεχομένου, όπως δημοσιεύσεις ιστολογίου, στοιχεία χαρτοφυλακίου, επεισόδια podcast, διαδικτυακές ενότητες μαθημάτων, περιεχόμενο συνδρομής, στοιχεία βιβλιοθήκης πολυμέσων και, εάν είστε συγγραφέας, ο κατάλογός σας βιβλίων.

Προσθήκη σελίδας προσγείωσης κριτικής Rainmaker

Για να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας πιο αποτελεσματικά, υπάρχουν επίσης 15 προσαρμόσιμα πρότυπα σελίδας προορισμού. Μέσω του εργαλείου δημιουργίας σελίδων προορισμού, μπορείτε να επιλέξετε έναν στόχο για τη σελίδα πωλήσεων και, στη συνέχεια, να προσθέσετε τη δική σας επιλογή στοιχείων και προσαρμοσμένου περιεχομένου στη σελίδα.

Επεξεργασία σελίδας προορισμού αξιολόγησης Rainmaker

Τα στοιχεία που μπορείτε να προσθέσετε στις σελίδες προορισμού σας περιλαμβάνουν λίστες λειτουργιών, προγράμματα αναπαραγωγής βίντεο, φόρμες συμμετοχής, κουμπιά παρότρυνσης για δράση, μαρτυρίες και συνδέσμους σε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και στα προφίλ κοινωνικών μέσων σας.

Στοιχεία σελίδας προορισμού επισκόπησης Rainmaker

Χάρη στην απλοποιημένη διεπαφή χρήστη του Rainmaker, η προσθήκη του δικού σας προσαρμοσμένου περιεχομένου στα στοιχεία σελίδας και σε άλλες περιοχές του ιστότοπού σας είναι πολύ απλή. Η άλλη πλευρά αυτού του γεγονότος, ωστόσο, είναι ότι θα μπορούσατε να χάσετε μερικές από τις ισχυρές προαιρετικές δυνατότητες και την αυξημένη ευελιξία που διατίθεται στους χρήστες του τυπικού αυτο-φιλοξενούμενου λογισμικού WordPress, όπως ένας μεγαλύτερος αριθμός στοιχείων σελίδας και πιο λεπτομερή στοιχεία ελέγχου προσαρμογής που διατίθενται με τα καλύτερα θέματα και προσθήκες WordPress.

Rainmaker Review Testimonials

Ωστόσο, για το κοινό-στόχο της Rainmaker, το να μην επιβραδύνεται η ατελείωτη λήψη αποφάσεων θα είναι μέρος της προσφυγής.

Προεπισκόπηση σελίδας προορισμού αξιολόγησης Rainmaker

Μόλις εισαγάγετε την επιλογή των στοιχείων σελίδας και προσθέσετε το περιεχόμενό σας, η σελίδα που έχετε δημιουργήσει μέσω της διεπαφής δημιουργού θα λάβει το στυλ του επιλεγμένου θέματος Rainmaker StudioPress.

Λεπτομερής τεκμηρίωση και υποστήριξη

Δεδομένου ότι η Rainmaker έχει να κάνει τον ιστότοπό σας να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο εύκολα, είναι υπέροχο να βλέπουμε ένα τόσο χρήσιμο σύνολο διαθέσιμου περιεχομένου υποστήριξης. Εκτός από τις λεπτομερείς συχνές ερωτήσεις, οι οποίες θα πρέπει να απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις πριν από την πώληση, υπάρχει μια εύκολα προσβάσιμη φόρμα υποστήριξης στον πίνακα ελέγχου του ιστότοπού σας, εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια.

Βοήθεια για την κριτική του Rainmaker

Θα έχετε επίσης πρόσβαση στις εκπαιδευτικές σειρές Rainmaker, ένα σύνολο διαδικτυακών σεμιναρίων, μια λεπτομερή βάση γνώσεων και τα φόρουμ της κοινότητας Rainmaker. Αυτό το περιεχόμενο δεν εστιάζεται μόνο στο να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Rainmaker, αλλά καλύπτει επίσης τον τρόπο δημιουργίας εξαιρετικού περιεχομένου, την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο και γενικά την επιτυχία της επιχείρησής σας – έναν άλλο τρόπο με τον οποίο η Rainmaker ενισχύει τα διαπιστευτήριά της ως all-in-one λύση.

Άλλα χαρακτηριστικά Rainmaker

Στην επιφάνεια, το Rainmaker είναι ένας απλός τρόπος για να αποκτήσετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο Ωστόσο, όσο περισσότερο εξερευνάτε τι έχει να προσφέρει, τόσο περισσότερο γίνεται σαφές ότι αυτή είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Μετατροπή κριτικής Rainmaker

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Rainmaker είναι το εργαλείο μετατροπής. Το Rainmaker θέλει να σας βοηθήσει να μετατρέψετε την επισκεψιμότητα σε δυνητικούς πελάτες, πωλήσεις, πελάτες και πελάτες και το εργαλείο μετατροπής είναι ένα βασικό μέρος αυτού που διευκολύνει αυτό. Μέσω της ενότητας Μετατροπή του πίνακα ελέγχου, μπορείτε να δημιουργήσετε προϊόντα και άλλες προσφορές και, στη συνέχεια, να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε την απόδοσή τους.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ψηφιακού προϊόντος, τη δημιουργία ενός μαθήματος μέλους ή την έναρξη μιας λίστας email. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο μετατροπής για να κατανοήσετε πώς ανταποκρίνονται οι επισκέπτες σας σε αυτές τις προσφορές. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία δοκιμών Rainmaker A / B, μπορείτε να εκτελέσετε πειράματα για να βελτιστοποιήσετε το διαφημιστικό περιεχόμενο για αυξημένους δυνητικούς πελάτες, πωλήσεις και κέρδη.

Επισκόπηση επισκεψιμότητας Rainmaker

Μέσω της ενότητας Κυκλοφορίας του πίνακα ελέγχου Rainmaker, θα βρείτε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τον ιστότοπό σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη έκθεση. Τα εργαλεία προσέγγισης αυτής της ενότητας, για παράδειγμα, θα σας βοηθήσουν να βρείτε άλλους ιστότοπους με παρόμοιο κοινό που μπορείτε να προσεγγίσετε για να ξεκινήσετε τη δημιουργία σχέσεων.

Μέσω του εργαλείου κοινωνικού προγραμματισμού της ενότητας Κυκλοφορίας, μπορείτε να δημοσιεύσετε και να προγραμματίσετε ενημερώσεις και να προσθέσετε συνδέσμους, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο στα κοινωνικά σας δίκτυα από τον πίνακα ελέγχου του Rainmaker. Το εργαλείο συνεργατών, εν τω μεταξύ, σας δίνει έναν εύκολο τρόπο για να εκτελέσετε το δικό σας πρόγραμμα θυγατρικών και να διαχειριστείτε τους συνεργάτες σας.

Αποτελέσματα αναθεώρησης Rainmaker

Το Rainmaker παρέχει επίσης ένα σύνολο εργαλείων αναφοράς. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε και να κατανοήσετε την επισκεψιμότητά σας, να ελέγξετε τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω φορμών, να αξιολογήσετε την απόδοση των συνεργατών σας, να δείτε τα αποτελέσματα των πειραμάτων δοκιμών A / B και να μάθετε πόσο δημοφιλή είναι τα podcast σας, η ενότητα αποτελεσμάτων του πίνακα ελέγχου Rainmaker καλύπτει όλα αυτού και πολλά άλλα.

Ανάλυση κριτικής Rainmaker

Καθώς το Rainmaker ενσωματώνεται εύκολα στο Google Analytics, μπορείτε να δείτε το πλήρες σύνολο στατιστικών στοιχείων για τον ιστότοπό σας στον πίνακα ελέγχου του Google Analytics. Ωστόσο, καθώς η τεράστια ποσότητα δεδομένων που παρέχονται από το Google Analytics μπορεί να είναι συντριπτική, μπορείτε να δείτε μια απλοποιημένη έκδοση των αναλυτικών στοιχείων του ιστότοπού σας μέσω του πίνακα ελέγχου Rainmaker.

Ορισμένες από τις άλλες λειτουργίες στις οποίες έχετε πρόσβαση κατά την εγγραφή σας στο Rainmaker περιλαμβάνουν:

 • Υπηρεσία μάρκετινγκ email RainMail (δωρεάν έως 999 συνδρομητές)
 • κουμπιά κοινής χρήσης
 • μια επιλογή περιεχομένου και διατάξεων πλευρικής γραμμής
 • δυναμικές πλευρικές γραμμές
 • ρυθμιστικά απόκρισης
 • λειτουργία συντήρησης
 • λειτουργικότητα προγράμματος θυγατρικών
 • Ενσωμάτωση του Google Analytics.

Τώρα γνωρίζουμε τι έχει να προσφέρει το Rainmaker, ας μάθουμε πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο με αυτήν την διαδικτυακή πλατφόρμα δημοσίευσης.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το Rainmaker

Σε αυτό το μέρος της κριτικής Rainmaker, θα εξετάσουμε γρήγορα τη δημιουργία και τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου. Χάρη στη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, μπορείτε να δοκιμάσετε πλήρως την εμπειρία του Rainmaker και να δείτε τι είδους ιστότοπο μπορείτε να δημιουργήσετε – χωρίς να εισαγάγετε τίποτα περισσότερο από το όνομα και τη διεύθυνση email σας.

Ρύθμιση ιστότοπου αναθεώρησης Rainmaker

Αφού συμπληρώσετε την απλή φόρμα εγγραφής, μπορείτε είτε να κατεβάσετε τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης είτε απλά να μεταβείτε κατευθείαν στην εγκατάσταση του νέου σας ιστότοπου. Αφού δώσετε στον ιστότοπό σας ένα όνομα και περιγραφή, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη περιήγηση στον πίνακα ελέγχου, πριν κάνετε προεπισκόπηση των διαφορετικών θεμάτων για να βρείτε το σχέδιο που θέλετε.

Προεπισκόπηση θέματος αξιολόγησης Rainmaker

Μόλις επιλέξετε ένα θέμα από τις διαθέσιμες επιλογές 30-plus, μπορείτε να επιλέξετε να εξατομικεύσετε την εμφάνισή του μέσω του εργαλείου προσαρμογής.

Επίδειξη προσαρμογέα επισκόπησης Rainmaker

Η αλλαγή των χρωμάτων, η εναλλαγή των εικόνων φόντου και η επεξεργασία του περιεχομένου επίδειξης της αρχικής σελίδας του ιστότοπού σας πραγματοποιούνται μέσω της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής προσαρμογής. Τα μενού πλοήγησης, οι περιοχές πλευρικής γραμμής και τα γραφικά στοιχεία του ιστότοπού σας διαμορφώνονται επίσης μέσω της διεπαφής προσαρμογής.

Rainmaker Αξιολογήστε προσαρμοσμένη αρχική σελίδα

Αφού εξατομικεύσετε το περιεχόμενο επίδειξης του θέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία σχεδίασης για να προσαρμόσετε περαιτέρω τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, εάν είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνιση του ιστότοπού σας, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε νέες σελίδες ή να προσθέτετε το δικό σας περιεχόμενο στα υπάρχοντα πρότυπα.

Rainmaker Review Προβολή σελίδων

Καθώς το Rainmaker είναι ουσιαστικά μια τροποποιημένη έκδοση του WordPress, η δημιουργία περιεχομένου πραγματοποιείται στην περιοχή του ταμπλό σας και όχι μέσω ενός επεξεργαστή front-end.

Rainmaker Review Επεξεργασία σελίδας

Όταν η δυνατότητα επεξεργασίας αναρτήσεων και σελίδων μέσω ενός επεξεργαστή front-end είναι διαθέσιμη για το Rainmaker, θα το κάνει αυτό μια πολύ πιο φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα δημοσίευσης, δίνοντάς της ένα πραγματικό πλεονέκτημα από την επιλογή ενός αυτο-φιλοξενούμενου ιστότοπου WordPress. Ωστόσο, ως έχουν τα πράγματα, οι νέοι χρήστες δεν θα πρέπει να έχουν μεγάλο πρόβλημα να κατανοήσουν τη σχέση ανάμεσα σε αυτό που βλέπουν στο πρόγραμμα επεξεργασίας Rainmaker και πώς θα φαίνεται το περιεχόμενό τους όταν δημοσιεύεται.

Σελίδα αναθεώρησης Rainmaker

Η διαχείριση του άλλου περιεχομένου του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων ιστολογίου, των σελίδων προορισμού και των στοιχείων χαρτοφυλακίου, μπορεί να γίνεται με τον ίδιο τρόπο.

Περιεχόμενο κριτικής Rainmaker

Μόλις επιλέξετε ένα θέμα, εκτελέσετε κάποια εργασία προσαρμογής και προσθέσετε τις βασικές σελίδες, ο ιστότοπός σας θα είναι έτοιμος για προβολή. Έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες του Rainmaker για να πουλήσετε προϊόντα και υπηρεσίες από τον ιστότοπό σας, να δημιουργήσετε μια περιοχή μέλους, να προσθέσετε φόρουμ συζήτησης και όλες τις άλλες χρήσιμες λειτουργίες που καλύψαμε νωρίτερα.

Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι ή θέλετε κριτική στον ιστότοπό σας, μπορείτε να συμμετάσχετε στα φόρουμ της κοινότητας Rainmaker και να δημοσιεύσετε ερωτήσεις εκεί.

Η δημοσίευση του ιστότοπού σας και η διάθεσή του στον κόσμο απαιτεί από εσάς να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα, να επιλέξετε ένα πρόγραμμα τιμολόγησης και να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

Η Rainmaker προσφέρει αξία για χρήματα?

Με την πρώτη ματιά, το Rainmaker δεν είναι φθηνό. Με χρέωση 125 $ ανά μήνα ετησίως, ή χρέωση 145 $ ανά μήνα μηνιαίως, λειτουργεί ως αρκετά βαριά 1.500 $ ή 1.740 $ ετησίως. Όταν θεωρείτε ότι το WordPress είναι δωρεάν στη χρήση και ότι υπάρχουν πολλά δωρεάν, μη εμπορικά θέματα και πρόσθετα για να διαλέξετε, αυτό φαίνεται λίγο δαπανηρό.

Ωστόσο, όταν λαμβάνετε υπόψη αυτό που πραγματικά παίρνετε για τα χρήματα, οι τιμές αρχίζουν να έχουν νόημα. Με το Rainmaker, μπορείτε να επιλέξετε από μια επιλογή θεμάτων υψηλής ποιότητας, με πρόσβαση σε διάφορες ισχυρές δυνατότητες ιστότοπου που διαφορετικά θα απαιτούσαν την αγορά ορισμένων εμπορικών προσθηκών. Στη συνέχεια, υπάρχει το κόστος της φιλοξενίας ιστού, των υπηρεσιών συντήρησης και της πρόσβασης στο προσωπικό υποστήριξης που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Ωστόσο, η πραγματική αξία του Rainmaker είναι η ταχύτητα με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση. Με λιγότερες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν και πολύ πιο φιλική προς το χρήστη διεπαφή από μια τυπική αυτο-φιλοξενούμενη εγκατάσταση WordPress, το Rainmaker παρέχει στην πραγματικότητα μια αρκετά καλή εναλλακτική αξία για όσους δεν έχουν το χρόνο (ή απαιτούμενο σύνολο δεξιοτήτων) για να δημιουργήσουν τη δική τους αυτο-φιλοξενούμενος ιστότοπος ή απλά δεν θέλετε να επενδύσετε στην κατασκευή ενός προσαρμοσμένου έργου σχεδιασμού ιστοσελίδων από το μηδέν.

Τελικές σκέψεις

Με το Rainmaker, υπάρχει λίγο λιγότερη ελευθερία από ό, τι θα έχετε με τον δικό σας ιστότοπο WordPress που φιλοξενείται από τον εαυτό σας – ο οποίος, θεωρητικά, δεν διαθέτει καθόλου περιορισμούς. Ωστόσο, ενώ αυτός ο τύπος ανταλλαγής συνήθως δεν λειτουργεί πάντα καλά μακροπρόθεσμα (εξαρτάται εξ ολοκλήρου από αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από έναν ιστότοπο, φυσικά), με τον Rainmaker, θυσιάζοντας κάποια επιλογή και αποτελέσματα ευελιξίας σε ένα από τα γρηγορότεροι τρόποι για να αποκτήσετε έναν εξαιρετικά ικανό, εύκολο στη διαχείριση, επαγγελματικό ιστότοπο στο διαδίκτυο αμέσως.

Η εξαιρετικά υψηλής ποιότητας βιβλιοθήκη θεμάτων και η δυνατότητα χρήσης του δικού σας προσαρμοσμένου σχεδιασμού θεμάτων (υπό την προϋπόθεση ότι είναι παιδικό θέμα Genesis) είναι και τα δύο τεράστια πλεονεκτήματα για το Rainmaker. Και ενώ δεν μπορείτε να ανεβάσετε τη δική σας επιλογή προσθηκών, η ομάδα του Rainmaker δήλωσε ανοιχτά ότι είναι πρόθυμη να εξετάσει νέα αιτήματα για λειτουργίες.

Λόγω της τιμής, το Rainmaker μπορεί να μην είναι η κατάλληλη επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό. Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον δικό σας επιχειρηματικό ιστότοπο και δεν έχετε το χρόνο ή τις δεξιότητες για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τα πάντα μόνοι σας, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών της Rainmaker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map