Sumo (fomerly SumoMe) Review: Το απόλυτο σύνολο εργαλείων μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση All-In-One για ιδιοκτήτες ιστότοπων;

Προσφορές WordPress


Οι στόχοι του webmaster του WordPress είναι σχετικά απλοί: Αυξήστε την επισκεψιμότητα, δημιουργήστε μια λίστα email, δημιουργήστε buzz στα κοινωνικά μέσα και μετατρέψτε σαν τρελό. Φυσικά, όλα αυτά τα πράγματα λέγονται πιο εύκολα από ό, τι γίνονται!

Τι γίνεται αν σας έλεγα ότι υπήρχε ένα μόνο εργαλείο all-in-one με τη δυνατότητα να αυξήσετε δραματικά τις προσπάθειές σας σε σχεδόν όλους αυτούς τους κρίσιμους τομείς?

Παρουσιάζοντας το Sumo (πρώην SumoMe) – μια πλήρης σειρά εργαλείων μάρκετινγκ που στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους webmaster να αυξήσουν τόσο την επισκεψιμότητα όσο και τις μετατροπές.

Ας ρίξουμε μια εις βάθος ματιά σε αυτό το απίστευτο σύνολο εργαλείων που προσφέρει – έχοντας κατά νου να δούμε αν παρέχει αξία για τα χρήματα και αν ανταποκρίνεται ή όχι στις προσδοκίες…

Σας παρουσιάζουμε το Sumo

Το Sumo δεν είναι η τυπική προσθήκη WordPress. Στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου προσθήκη. Είναι ένα σύνολο εργαλείων συμβατών με πολλαπλές πλατφόρμες, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο (με WordPress ή με άλλο τρόπο).

Σούμο

Επομένως, αν δεν είναι μόνο για το WordPress και δεν είναι ένα πρόσθετο, τι είναι αυτό?

Με απλά λόγια: Το Sumo είναι μια ισχυρή, ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών – μια συλλογή αυτόνομων εργαλείων για την ενίσχυση της απόδοσης του ιστότοπού σας με κάθε είδους δροσερούς τρόπους.

Με τις νέες εφαρμογές να προστίθενται τακτικά, οι δυνατότητες του Sumo θα βελτιωθούν μόνο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, οι εφαρμογές της Sumo εμπίπτουν σε έξι κατηγορίες: Δημιουργία λιστών, αναλυτικά στοιχεία επί τόπου, κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, αύξηση της επισκεψιμότητας, επικοινωνία και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε τι μπορεί να κάνει το Sumo είναι να εισαγάγετε το πλήρες συμπλήρωμα των εφαρμογών Sumo. Μιλώντας σήμερα, υπάρχουν 13 διαθέσιμες εφαρμογές:

Κατασκευή λιστών

 • Κατασκευαστής λιστών – αναδυόμενα έντυπα συμμετοχής.
 • Πλαίσιο κύλισης – γωνιακές φόρμες συμμετοχής που ενεργοποιούνται όταν ένας επισκέπτης φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο κύλισης.
 • Έξυπνη μπάρα – γραμμή εργαλείων ειδοποιήσεων.
 • Καλώς ορίσατε Ματ – παρότρυνση για δράση σε πλήρη οθόνη.

Ανάλυση ιστότοπου

 • Google Analytics – Google Analytics στον πίνακα ελέγχου του WordPress.
 • Ανάλυση περιεχομένου – έγχρωμοι χάρτες κύλισης που δείχνουν πόσο διαβάζουν οι επισκέπτες του περιεχομένου σας.
 • Χάρτες θερμότητας – δείχνει πού κάνουν κλικ οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας.

Κοινωνική κοινή χρήση

 • Μερίδιο – κουμπιά κοινωνικής κοινοποίησης.
 • Κοινή χρήση εικόνας – κουμπιά κοινής χρήσης για εικόνες.
 • Επισήμανση – οι επισκέπτες μπορούν να επισημάνουν το περιεχόμενό σας για κοινή χρήση ή tweet.

ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ

 • Ανακαλύπτω – αμοιβαία κοινή χρήση περιεχομένου μεταξύ χρηστών Sumo.

Επικοινωνία

 • Φόρμα Επικοινωνίας – οι επισκέπτες μπορούν να σας στείλουν email απευθείας από τον ιστότοπό σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

 • Αγορά κουμπιού – βελτιωμένη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Sumo χειρίζεται πολλές σημαντικές εργασίες – εργασίες που θα μπορούσαν συνήθως να απαιτούν επτά, οκτώ ή ακόμη και εννέα ξεχωριστές προσθήκες. Με τόσο ποικίλες, χρήσιμες και ισχυρές λειτουργίες, η σουίτα Sumo δεν προορίζεται μόνο για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου, αλλά για την ανάπτυξη μιας ολόκληρης επιχείρησης.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψω το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων της Sumo για να σας δείξω πώς αυτό το εργαλείο θα μπορούσε να σας ωφελήσει και θα εξετάσω κάθε εφαρμογή με τη σειρά της για να δείξω τι μπορεί να κάνει ο καθένας..

Τιμή

Αλλά πρώτα, υπάρχει το μικρό θέμα του λογαριασμού. Ή, στην περίπτωση του Sumo, δεν υπάρχει απαραιτήτως καμία χρέωση.

Όταν εξετάζετε τη σύνθετη λειτουργικότητα και την ενίσχυση της απόδοσης του Sumo, καταλαβαίνετε αμέσως και αναρωτιέστε πόσο θα κοστίσει – πιθανώς αρκετά, σωστά; Απίστευτα, ωστόσο, υπάρχει μια διαθέσιμη έκδοση για τίποτα.

Μηδέν. Νάντα. Φερμουάρ. Τίποτα.

Για πάντα.

Σωστά. Κάθε μία από τις εφαρμογές της Sumo διατίθεται δωρεάν – με μόνο μικρούς περιορισμούς. Πολλοί προγραμματιστές προσθηκών προσφέρουν μια δωρεάν ή ελαφριά έκδοση του plugin τους για να λειτουργούν ως πύλη στο προϊόν επί πληρωμή. Αυτό που ξεχωρίζει το Sumo είναι ότι η δωρεάν έκδοση είναι ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο από μόνη της. Ο μόνος πραγματικός συμβιβασμός είναι η έλλειψη υποστήριξης VIP, και θα πρέπει να επιμείνετε με την επωνυμία Sumo.

Το Sumo διατίθεται και σε premium έκδοση. Οι τιμές ξεκινούν από 20 $ το μήνα για έως και 5.000 επισκέπτες και κλιμακώνονται έως και 119 $ το μήνα για ένα υπέροχο εκατομμύριο επισκέπτες ανά μήνα.

Sumo Τιμολόγηση

Οι άδειες Premium περιλαμβάνουν δοκιμές A / B, Pro Insights, Advanced Display Rules, Integrations και μια συλλογή προτύπων.

Γρήγορη αποκάλυψη: Παρόλο που πολλές λειτουργίες και λειτουργίες αλληλεπικαλύπτονται, στη σημερινή ανασκόπηση δοκίμασα την πληρωμένη έκδοση του Sumo.

Ξεκινώντας με το Sumo

Το Sumo είναι συμβατό με μια σειρά εργαλείων δημιουργίας ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων των Shopify, Tumblr, Weebly, Squarespace και Blogspot. Εμείς οι χρήστες του WordPress το έχουν ευκολότερο, ωστόσο, καθώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε το αποκλειστικό πρόσθετο Sumo για να προσθέσουμε το πλήρες συμπλήρωμα λειτουργιών στον ιστότοπό μας.

Για να εγκαταστήσετε το Sumo, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και ξεκινήστε τις προσθήκες > Προσθεσε νεο > αναζήτηση για “Sumo” > κάντε κλικ στο Install Now > Ενεργοποίηση προσθήκης.

Εγκαταστήστε το Sumo

Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Sumo με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με την μπλε κορώνα που θα έπρεπε να εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια Sumo – μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εάν δεν έχετε ήδη.

Κάντε ξανά κλικ στο μπλε στέμμα για να ανοίξετε την αποκλειστική διεπαφή Sumo. Αυτή η πρώτη οθόνη σας δείχνει την πλήρη σουίτα εφαρμογών Sumo.

Εφαρμογές Sumo

Οι εφαρμογές απενεργοποιούνται ως στάνταρ, οπότε απλά επιλέξτε αυτές που θέλετε πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης δίπλα σε κάθε εφαρμογή. Ακόμη και οι δωρεάν χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν και τις 13 εφαρμογές ταυτόχρονα.

Sumo Ενεργοποίηση εφαρμογών

Αφού ενεργοποιήσετε τις εφαρμογές, μπορείτε να διαμορφώσετε κάθε μία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής. Ας δοκιμάσουμε μερικά από αυτά.

Κατασκευή λιστών με Sumo

Πρώτα προς τα πάνω είναι η λειτουργία δημιουργίας λιστών της Sumo, η οποία χωρίζεται σε τέσσερις εφαρμογές: List Builder, Scroll Box, Smart Bar και Welcome Mat.

Το Sumo είναι πλήρως συμβατό με όλα τα μεγάλα ονόματα στο μάρκετινγκ email. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να το συνδέσετε με MailChimp, Aweber, Constant Contact ή με μία από τις 25 άλλες υπηρεσίες που μπορεί να χρησιμοποιείτε.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές δημιουργίας λιστών, κάντε κλικ στην καρτέλα Υπηρεσίες, βρείτε την υπηρεσία σας και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό API στο αναδυόμενο παράθυρο. Είναι γρήγορο, εύκολο και ανώδυνο και κάνει το Sumo προσβάσιμο σε οποιονδήποτε έμπορο email.

Sumo Email Marketing

Λίστα εφαρμογών Builder

Ας ξεκινήσουμε δοκιμάζοντας την εφαρμογή List Builder, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αναδυόμενων εντύπων συμμετοχής. Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο του Εργαλείου δημιουργίας λιστών, θα σας υποδεχτεί μια επισκόπηση των βασικών στατιστικών σας – μια καθημερινή ανάλυση των αναδυόμενων αναδυόμενων παραθύρων, των συνδρομητών και του σημαντικού ποσοστού μετατροπών.

Για να δημιουργήσετε την αναδυόμενη φόρμα συμμετοχής, πρώτα, πρέπει να προσθέσετε μια νέα καμπάνια. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα αναδυόμενα παράθυρα & Δοκιμές A / B, πριν κάνετε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέου αναδυόμενου παραθύρου.

Κάντε κλικ στο αναδυόμενο παράθυρο που μόλις δημιουργήσατε για να ανοίξετε το πρόγραμμα επεξεργασίας Sumo. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα και με ελάχιστη αναστάτωση. Η διεπαφή είναι εξαιρετικά διαισθητική στη χρήση, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από 37 πρότυπα πριν προσαρμόσετε το κείμενο, τα χρώματα και τα μεγέθη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν στόχο για το αναδυόμενο παράθυρο σας – να συλλέξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κουμπί παρότρυνσης για δράση ή να αναπτύξετε την κοινωνική σας παρακολούθηση.

Αναδυόμενα πρότυπα Sumo

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των αλλαγών σας σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του μηνύματος “εγγραφή” και “επιτυχίας”.

Sumo Επιτυχία

Πριν τελειώσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε εργαστεί σε όλες τις καρτέλες. Μπορείτε να επιλέξετε τα πεδία που θέλετε να εμφανίζονται μέσω της καρτέλας Πεδία και, στη συνέχεια, το αναδυόμενο παράθυρο ενεργοποιείται χρησιμοποιώντας την καρτέλα Συμπεριφορά – Το Sumo σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ καθυστέρησης χρόνου και πρόθεσης εξόδου.

Αναδυόμενα πεδία Sumo

Οι άλλες καρτέλες σάς επιτρέπουν να προσθέσετε προσαρμοσμένο HTML και εικονοστοιχεία παρακολούθησης στη φόρμα σας. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση.

Τώρα, έχοντας δοκιμάσει πολλά πρόσθετα συμμετοχής, αξίζει να επισημάνουμε ότι το Sumo builder κάνει δεν έχουν την πολυπλοκότητα ή τη δύναμη, ας πούμε, ένα Thrive οδηγεί. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι είναι κακό. Ενώ είναι εύκολο να χαθείτε με πολλά πρόσθετα, ένιωθα σαν στο σπίτι μου με τον Sumo ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε κάθε πτυχή των αναδυόμενων παραθύρων σας, αλλά αισθάνθηκε μια πολύ πιο απλοποιημένη διαδικασία – προσαρμογή χωρίς πονοκεφάλους.

Λειτουργίες δοκιμών και στόχευσης A / B

Φυσικά, η δημιουργία λιστών δεν είναι μια δραστηριότητα ξεχασμού. Πρέπει να βελτιώνετε και να βελτιώνετε συνεχώς τις φόρμες συμμετοχής σας για να μεγιστοποιήσετε τη μετατροπή. Ευτυχώς, η Sumo αποστέλλει με ενσωματωμένη λειτουργικότητα δοκιμών A / B.

Μόλις δημιουργήσετε περισσότερα από ένα αναδυόμενα παράθυρα, ξεκινά η λειτουργία δοκιμής διαχωρισμού. Τώρα, μπορείτε να καθορίσετε πόσο συχνά εμφανίζεται κάθε αναδυόμενο παράθυρο χρησιμοποιώντας το απλό ρυθμιστικό.

Δοκιμή Sumo AB

Αφού ολοκληρωθεί η δοκιμή, θα μπορείτε να βλέπετε την απόδοση κάθε αναδυόμενου, δίπλα-δίπλα. Όταν είστε χαρούμενοι που έχετε ορίσει έναν νικητή, μπορείτε να απορρίψετε το ανεπιθύμητο αναδυόμενο παράθυρο και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ένα νέο. Πρόκειται για μια αρκετά πρακτική προσέγγιση, αλλά σημαίνει ότι διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας.

Η άλλη βασική λειτουργικότητα είναι η στόχευση φόρμας. Αυτό σας επιτρέπει να περιορίσετε το σημείο όπου εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο. Μπορείτε να στοχεύσετε τις φόρμες σας βάσει ενός τεράστιου εύρους παραμέτρων – διευθύνσεις URL, συσκευές χρήστη, τοποθεσία χρήστη, τομέας παραπομπής, αριθμός προβολών σελίδας και ούτω καθεξής.

Στόχευση Sumo

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε ένα «σκανδάλη κλικ». Οι ενεργοποιήσεις κλικ σάς επιτρέπουν να προσθέσετε συνδέσμους στο περιεχόμενό σας οι οποίοι, όταν κάνετε κλικ, θα ενεργοποιήσουν το αναδυόμενο παράθυρο. Εάν θέλετε τα αναδυόμενα παράθυρά σας να αισθάνονται λιγότερο επιβλητικά στους επισκέπτες, αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό.

Άλλες εφαρμογές δημιουργίας λιστών

Οι άλλες εφαρμογές δημιουργίας λιστών χρησιμοποιούν την ίδια διεπαφή, αλλά δημιουργούν διαφορετικούς τύπους εντύπων συμμετοχής.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφάνειες…

Sumo Slide In

Γραμμές εργαλείων…

Sumo Smart Bar

Ή χαλάκια καλωσορίσματος.

Σουμο Καλωσορίσματος Sumo

Όλα είναι εύκολα διαμορφωμένα, επομένως παίξτε με διαφορετικές φόρμες συμμετοχής για να δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα στον ιστότοπό σας.

Αυξανόμενη κίνηση με Sumo

Το Sumo είναι κάτι παραπάνω από απλώς ένα πρόσθετο δημιουργίας λιστών. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας. Σε αυτήν την ενότητα της κριτικής, θα ρίξουμε μια ματιά στις τρεις επιτόπιες εφαρμογές ανάλυσης – Google Analytics, Heat Maps και Content Analytics – καθώς και την εφαρμογή Discover που ενδέχεται να ενισχύσει την επισκεψιμότητα.

Google Analytics

Αυτές τις μέρες, η συντριπτική πλειονότητα των webmaster χρησιμοποιούν το Google Analytics για να παρακολουθούν τους επισκέπτες τους και να βελτιώνουν την απόδοση του ιστότοπού τους, αναλύοντας βασικές μετρήσεις στον ιστότοπο..

Το Google Analytics είναι πραγματικά ένα καταπληκτικό εργαλείο, αλλά μπορεί να είναι ενόχληση για την εναλλαγή μεταξύ του Analytics και του πίνακα ελέγχου του WordPress. Λοιπόν, ενεργοποιώντας την εφαρμογή Google Analytics της Sumo, δεν χρειάζεται πλέον – μπορείτε να προβάλετε τις μετρήσεις του ιστότοπού σας απευθείας από το Sumo UI στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Αφού κάνετε κλικ στο εικονίδιο του Google Analytics, το πρώτο βήμα είναι να συγχρονίσετε το Google Analytics με τον ιστότοπό σας πατώντας το κουμπί Σύνδεση. Αυτό θα ανοίξει ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Google και στη συνέχεια να δώσετε στον Sumo την απαιτούμενη άδεια.

Επιλέξτε τον ιστότοπο από το χαρτοφυλάκιό σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο. Και αυτό είναι μόνο αυτό.

Τώρα, όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο του Analytics, θα μπορείτε να δείτε την επισκόπηση του Google Analytics – συμπεριλαμβανομένων των αριθμών επισκεψιμότητας, του ποσοστού εγκατάλειψης και της διάρκειας περιόδου σύνδεσης.

Εφαρμογή Sumo Google Analytics

Ανάλυση περιεχομένου

Εμείς οι ιδιοκτήτες ιστότοπων είναι μάταια. Υποθέτουμε ότι, επειδή το περιεχόμενό μας πρέπει να είναι κορυφαίο, οι επισκέπτες μας θα το διαβάζουν από πάνω προς τα κάτω.

Αλλά είναι; Πραγματικά?

Η εφαρμογή Content Analytics της Sumo είναι ένα άλλο πολύ ωραίο εργαλείο που σας επιτρέπει να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση οριστικά. Παρακολουθεί το βαθμό κύλισης των επισκεπτών πριν φύγουν από τη σελίδα.

Sumo Content Analytics

Γιατί είναι χρήσιμο αυτό; Λοιπόν, πολλοί webmaster κάνουν παρότρυνση για δράση στο κάτω μέρος του περιεχομένου τους. Αυτό στοχεύει τους πιο αφοσιωμένους αναγνώστες, σίγουρα, αλλά αν μόνο το 10% των επισκεπτών φτάσει στο κάτω μέρος μιας ανάρτησης ιστολογίου, δεν θα ήταν πιο λογικό να τοποθετήσετε το CTA ψηλότερα στη σελίδα όπου φτάνει σε περισσότερους οφθαλμούς?

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το ανεκτίμητο εργαλείο, ενεργοποιήστε την εφαρμογή Content Analytics και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή νέας καμπάνιας για αυτήν τη σελίδα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Αυτόματη εγγραφή, η οποία θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ποιες σελίδες θα στοχεύσετε – ή, αν θέλετε, μπορείτε απλά να επιλέξετε να παρακολουθείτε όλες τις σελίδες.

Κανόνες αυτόματης εγγραφής Sumo

Τώρα, όταν μεταβείτε στην οθόνη επισκόπησης, θα δείτε το ποσοστό του περιεχομένου που διαβάζουν οι επισκέπτες σας κατά μέσο όρο.

Χάρτες θερμότητας

Με το Google Analytics και το Content Analytics εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο, πιθανότατα θα έχετε μια πολύ καλή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι επισκέπτες σας αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας. Αν θέλετε να φτάσετε αυτήν την κατανόηση στο επόμενο επίπεδο, ωστόσο, η εφαρμογή Heat Maps της Sumo θα βρίσκεται ακριβώς στο δρόμο σας.

Χάρτες Sumo Heat

Η εφαρμογή Heat Maps έχει διαμορφωθεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Content Analytics – κάντε κλικ για να ξεκινήσετε την εγγραφή και, στη συνέχεια, διαμορφώστε ποιες σελίδες παρακολουθούνται από την καρτέλα Αυτόματη εγγραφή.

Ωστόσο, αντί να παρακολουθεί το βαθμό κύλισης των επισκεπτών σας, δημιουργεί έναν θερμό χάρτη όπου κάνουν κλικ οι επισκέπτες σας.

Γιατί είναι χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες; Επειδή σας επιτρέπει να κάνετε παρότρυνση για δράση στις “καυτές” περιοχές του ιστότοπού σας για να δημιουργήσετε ακόμη περισσότερα κλικ.

Ανακαλύψτε την εφαρμογή

Αυτή είναι μια μικρή διαφορά από τις εφαρμογές ανάλυσης συλλογής δεδομένων που μόλις εξετάσαμε. Το Discover σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο χρηστών Sumo για να δημιουργήσετε δωρεάν κίνηση για τον ιστότοπό σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε αυτήν την εφαρμογή είναι ως ενότητα περιεχομένου με χορηγία. Εάν εμφανίσω άλλο περιεχόμενο Sumo στον ιστότοπό μου, κερδίζω πιστώσεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να εμφανιστεί το περιεχόμενό μου σε ιστότοπο άλλου χρήστη – ξύστε την πλάτη μου, γρατζουνίζω τη δική σας.

Περιεχόμενο χορηγίας Sumo

Μπορείτε να εμφανίσετε το περιεχόμενο άλλων σε μορφή πλέγματος ή ως πλαίσιο κύλισης – το τελευταίο είναι ιδανικό για περιοχές widget. Έχετε τον πλήρη έλεγχο του αριθμού των καταχωρίσεων που θέλετε να προβάλετε και για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενο είναι σχετικό με το κοινό σας, μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα και την κατηγορία περιεχομένου. Εάν θέλετε να συνεργαστείτε με συγκεκριμένους κατόχους ιστότοπων, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό δίκτυο κοινής χρήσης περιεχομένου.

Εφαρμογή Sumo Discover

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον πίνακα ελέγχου Discover ανά πάσα στιγμή για να δείτε πόσες πιστώσεις έχετε κερδίσει / δαπανήσει.

Κοινωνική κοινή χρήση με το Sumo

Τώρα, όλοι γνωρίζουμε τι είναι τα κοινωνικά μέσα. Το πιο σημαντικό, όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της τακτικής κοινοποίησης του περιεχομένου μας στα κοινωνικά μέσα. Ως εκ τούτου, το να έχετε υπέροχα κουμπιά κοινής χρήσης με απίστευτα κλικ, είναι απαραίτητο.

Ευτυχώς, το Sumo είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης, σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές – Κοινή χρήση, Κοινή χρήση εικόνων και επισήμανση. Αυτό το συνδυασμό τριών εφαρμογών προσφέρει σχεδόν όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε από μια προσθήκη κοινωνικής κοινής χρήσης. Ως εκ τούτου, πρέπει να θεωρείται ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Sumo.

Κοινή χρήση εφαρμογής

Αρχικά, η εφαρμογή Κοινή χρήση, για την προσθήκη κουμπιών κοινής χρήσης.

Οι επιλογές είναι σίγουρα ολοκληρωμένες. Υποστηρίζονται οι επιβλητικές υπηρεσίες 70-plus. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά που θέλετε χρησιμοποιώντας το drag-and-drop, ενώ μπορείτε επίσης να περιορίσετε τον μέγιστο αριθμό κουμπιών που εμφανίζονται.

Ρύθμιση κοινής χρήσης Sumo

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε τη σχεδίαση των κουμπιών κοινής χρήσης, με επιλογή τριών μεγεθών, τριών στυλ και απεριόριστων χρωμάτων φόντου.

Η ταξινόμηση κουμπιών είναι ίσως το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό. Η επιλογή είναι μεταξύ έξυπνης ταξινόμησης, η οποία βελτιστοποιεί τη σειρά των κουμπιών σας για μέγιστα κλικ και μη αυτόματη ταξινόμηση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την εμφάνιση μετρητών μεριδίου και να ορίσετε ένα ελάχιστο όριο για προβολή.

Η εφαρμογή Sumo’s Share διαθέτει μια άλλη τακτοποιημένη λειτουργία, διαθέσιμη στην καρτέλα Διάταξη. Θα δείτε μια διαδραστική εικόνα φορητού υπολογιστή και κινητής συσκευής που σας δείχνει πού μπορείτε να εμφανίσετε τα κουμπιά σας. Απλώς κάντε κλικ στα λευκά τετράγωνα για να επιλέξετε τη θέση των κουμπιών σας στην οθόνη (μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα από ένα).

Διάταξη κοινής χρήσης Sumo

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης σας δείχνει πώς μοιάζουν τα κουμπιά κοινής χρήσης – καθαρό και κομψό και, κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον, το ίδιο με οποιοδήποτε ειδικό πρόσθετο εκεί έξω.

Κουμπιά κοινής χρήσης Sumo

Image Sharer and Highlighter

Η εφαρμογή Image Sharer προσθέτει κουμπιά κοινής χρήσης στις εικόνες σας, με τέσσερα δίκτυα που υποστηρίζονται. Κάνοντας κλικ, ένας επισκέπτης μπορεί να μοιραστεί την εικόνα απευθείας στα κοινωνικά μέσα.

Η τελική εφαρμογή κοινωνικών μέσων είναι το Highlighter. Όταν ενεργοποιηθεί, οι επισκέπτες μπορούν να επισημάνουν μικρά αποσπάσματα της ανάρτησής σας, τα οποία μπορούν να δημοσιεύσουν απευθείας στο Twitter ή στο Facebook.

Επισήμανση Sumo

Άλλα χαρακτηριστικά Sumo

Πριν τελειώσουμε, υπάρχουν δύο ακόμη εφαρμογές για συζήτηση.

Φόρμες επικοινωνίας

Ας ξεκινήσουμε με φόρμες επικοινωνίας. Τώρα, τα περισσότερα πρόσθετα φόρμας επαφής WordPress χρησιμοποιούν σύντομους κωδικούς για να τοποθετήσουν τις φόρμες. Με το Sumo, τοποθετείτε τις φόρμες σας με τον ίδιο τρόπο όπως τα κουμπιά κοινωνικών μέσων – επιλέγοντας μια θέση στη διαδραστική οθόνη του φορητού υπολογιστή και, στη συνέχεια, αφήστε τον Sumo να φροντίσει τα υπόλοιπα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις φόρμες επικοινωνίας σας χρησιμοποιώντας την ίδια διεπαφή δημιουργού που χρησιμοποιήσαμε για να δημιουργήσουμε τις φόρμες συμμετοχής μας, με πέντε πρότυπα και πολλές επιλογές προσαρμογής για να παίξετε.

Φόρμα επικοινωνίας Sumo

Πέρα από την τυπική λειτουργικότητα φόρμας επικοινωνίας, η Sumo έχει δύο πραγματικά χρήσιμες δυνατότητες. Πρώτον, μετά την αποστολή ενός μηνύματος, η φόρμα επικοινωνίας θα μετατραπεί αμέσως σε φόρμα συμμετοχής για την ανάπτυξη της λίστας email σας.

Δεύτερον, όλα τα ληφθέντα μηνύματα μπορούν να προβληθούν μέσα από τη διεπαφή Sumo. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να αφήσετε τον ιστότοπό σας για να ελέγξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία χρησιμεύουν ως εξοικονόμηση σε πραγματικό χρόνο.

Αγορά κουμπιού

Η τελική εφαρμογή της Sumo είναι το κουμπί Buy. Αυτό σας επιτρέπει να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε ένα απλοποιημένο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου συγχρονίζοντας με την πύλη πληρωμής Stripe. Αυτό δεν είναι τόσο ισχυρό όσο, ας πούμε, το WooCommerce, αλλά είναι απίστευτα γρήγορο και εύκολο στη ρύθμιση.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργικότητα, δημιουργήστε μια καμπάνια και, στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα νέο κουμπί. Χρησιμοποιώντας το γνωστό πρόγραμμα επεξεργασίας, μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια για κάθε βήμα της διαδικασίας – από το κουμπί αγοράς έως το καλάθι και το ταμείο, μέχρι τη σελίδα επιτυχίας.

Ρύθμιση κουμπιών Sumo Buy

Στη συνέχεια, πρέπει να διαμορφώσετε ένα προϊόν. Μπορείτε να του δώσετε ένα όνομα, μια περιγραφή, να ανεβάσετε μια εικόνα, να ελέγξετε τα επίπεδα των αποθεμάτων και, φυσικά, να ορίσετε μια τιμή.

Ρύθμιση προϊόντος Sumo

Όταν τελειώσετε, μπορείτε να επιστρέψετε στην ενότητα Καμπάνια και να αποκτήσετε πρόσβαση στην καρτέλα Απόσπασμα κώδικα. Αυτό σας δίνει έναν κώδικα HTML που μπορείτε να επικολλήσετε στον επεξεργαστή κειμένου του WordPress.

Όταν το περιεχόμενό σας δημοσιεύεται, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν ένα κουμπί Αγορά μέσα σε αυτό.

Κουμπί Sumo Buy

Κάνοντας κλικ, σύρεται ένα καλάθι αγορών σε προβολή. Οι επισκέπτες μπορούν να προσαρμόσουν τις ποσότητες τους εδώ.

Καλάθι αγορών Sumo

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Ταμείο ανοίγει το ταμείο σε ένα αναδυόμενο παράθυρο. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το παράθυρο για να εισαγάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους και να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Sumo Ταμείο

Πίσω από τα παρασκήνια, μπορείτε να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε όλες τις παραγγελίες από τον πίνακα ελέγχου της εφαρμογής Buy Button.

Προσωπικά, βρήκα αυτό να είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό. Η λειτουργικότητα είναι απλοποιημένη και όχι ισχυρή, οπότε μάλλον δεν ταιριάζει σε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν, ωστόσο, έχετε ένα blog και θέλετε να πουλήσετε, ας πούμε, ένα eCourse, το Sumo θα ταιριάζει τέλεια στο λογαριασμό. Μέσα σε λίγα λεπτά είχα δημιουργήσει ένα προϊόν και έναν ιστότοπο που θα μπορούσε να χειριστεί τις πληρωμές με κάρτα με την ευγένεια της Stripe.

Η ετυμηγορία

Ουάου. Το απόλυτο βάθος λειτουργικότητας στις 13 εφαρμογές του Sumo είναι απλώς εκπληκτικό.

Από όλα τα πρόσθετα WordPress που έχω δοκιμάσει και ελέγξει, δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα που μπορεί να ανταγωνιστεί την ικανότητα του Sumo να μεταμορφώσει και να βελτιώσει έναν ιστότοπο τόσο ολοκληρωμένα σε αυτό το σημείο τιμών. Ναι, ως εργαλείο πολλαπλών χρήσεων, το Sumo έχει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα σε σχέση με τα πρόσθετα μιας χρήσης, αλλά η εκτέλεση είναι φανταστική – οι προγραμματιστές έχουν κάνει μια εξαιρετική δουλειά.

Παρόλο που οι μεμονωμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην έχουν την απόλυτη ισχύ των αυτόνομων προσθηκών, εντυπωσιάστηκα πραγματικά με το τι μπορούσε να κάνει η Sumo. Η Sumo υποστηρίζει τη συντριπτική πλειονότητα των λειτουργιών που βρίσκονται σε κορυφαίες προσθήκες και, αν μη τι άλλο, βρήκα τη διεπαφή της Sumo να είναι πιο απλή και ευκολότερη στη χρήση.

Για αυτόν τον λόγο, θα έλεγα ότι το Sumo είναι ιδανικό για μικρούς και μεσαίους ιστότοπους που χρειάζονται μια προσιτή υπηρεσία που είναι γρήγορη και εύκολη στη ρύθμιση και τη χρήση. Το σετ χαρακτηριστικών είναι εντυπωσιακό και καθιστά δυνατή την ισχυρή λειτουργικότητα, όπως η παρακολούθηση χαρτών θερμότητας για τους καθημερινούς χρήστες WordPress χωρίς να σπάσει την τράπεζα.

Εάν αναγκάστηκα να απαριθμήσω μια κριτική, θα ήταν ότι ο Sumo δεν αισθάνεται τόσο ολοκληρωμένος με το WordPress όσο θα μπορούσε. Η διεπαφή είναι καθαρή και φιλική προς το χρήστη, αλλά αισθάνεται διαχωρισμένη από τη συνηθισμένη εγκατάσταση plugin WordPress – το περιβάλλον χρήστη εμφανίζεται σε ένα αναδυόμενο παράθυρο, αντί να αποτελεί μέρος του ίδιου του πίνακα ελέγχου του WordPress.

Ωστόσο, δεδομένου ότι το Sumo δεν έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για χρήστες WordPress, αυτή η προσέγγιση είναι απολύτως κατανοητή. Και, πρέπει να ειπωθεί, ότι οι προγραμματιστές Sumo έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να δημιουργήσουν μια ειδική, εύχρηστη, φιλική προς το WordPress έκδοση του λογισμικού τους.

Με μια δωρεάν και προσιτή πληρωμένη έκδοση της σουίτας, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τον Sumo σε όσους θέλουν να αναπτύξουν τη λίστα email τους, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα, να αυξήσουν την κοινωνική τους παρουσία και να κατανοήσουν καλύτερα τις συμπεριφορές του κοινού τους..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me