Καλύτερη φιλοξενία WooCommerce: 6 σχέδια που βγάζουν νόημα για όλους τους χρήστες (2020)

Προσφορές WordPress


Η επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας WooCommerce μοιάζει πολύ με την επιλογή του καλύτερου ποδηλάτου.

Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες σας.

Αν θέλετε να φτάσετε στα όρια στους ορεινούς δρόμους, θα πρέπει να πάρετε ένα ελαφρύ ποδήλατο. Για οδήγηση εκτός δρόμου, ένα κλασικό ποδήλατο βουνού θα ήταν καλύτερο. Για περιπλάνηση στην πόλη, πιθανότατα θα πρέπει να πάρετε μετακινούμενο ή ποδήλατο πόλης.

Όμως, περιμένετε – γιατί σας το λέω?

Υπάρχει μια κύρια ιδέα που θέλω να μεταφέρω εδώ, και είναι ότι το τέλειο ποδήλατο όλων είναι διαφορετικό.

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τη φιλοξενία – ειδικά η καλύτερη φιλοξενία WooCommerce.

Έτσι, αντί να συγκρίνω διάφορα προγράμματα φιλοξενίας με αριθμό και παράμετρο με παράμετρο, θα επικεντρωθώ σε εσάς.

Αυτή η ανάρτηση χωρίζεται σε μερικές ενότητες. Κάθε ενότητα αντιπροσωπεύει ένα πρόσωπο χρήστη και επισημαίνει ποιες επιλογές φιλοξενίας είναι οι καλύτερες για τις απαιτήσεις τους.

Πώς να διαβάσετε αυτόν τον πόρο: Βρείτε το πρόσωπο που σας αρέσει περισσότερο και λάβετε τη συνιστώμενη λύση (ή όχι – γεια, είναι δική σας απόφαση).

Τα περιεχόμενα:

 • Τι να ψάξετε στην καλύτερη φιλοξενία WooCommerce για εσάς
 • Καλύτερη φιλοξενία WooCommerce από κοντά
  • «Ξεκινώ από το μηδέν με μόνο μια ιδέα»
  • «Έχω ήδη τρέξει μια επιχείρηση, αλλά δεν υπάρχει παρουσία ηλεκτρονικού εμπορίου»
  • «Χρησιμοποιώ ήδη ένα διαδικτυακό κατάστημα, αλλά ο οικοδεσπότης μου είναι χαμηλότερος»
 • Περίληψη

Δεν υπάρχει χρόνος για ανάγνωση?

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη:

 • �� Επιλογή προϋπολογισμού: SiteGround – 3,95 $ ή 5,95 $ το μήνα. να σας δώσω όλες τις δυνατότητες και τις παραμέτρους που μπορεί να χρειαστεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ξεκινώντας από το μηδέν.
 • Συνολικά καλύτερα: Liquid Web – από 190 $ ετησίως. η καλύτερη λύση φιλοξενίας WooCommerce στη λίστα.
 • �� Επιλογή ισχύος: Cloudways – από 36,51 $ ή 33,30 $ το μήνα. για απόδοση υψηλού επιπέδου διακομιστή, επιλέξτε ένα από τα σχέδια που βασίζονται στο Amazon AWS ή στο Google Cloud.

�� Συντόμευση: Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη συλλογή μας για την καλύτερη φιλοξενία WooCommerce.

Τι να ψάξετε στην καλύτερη φιλοξενία WooCommerce για εσάς

Προτού μπορώ να επισημάνω τις βελτιστοποιημένες λύσεις φιλοξενίας WooCommerce με βάση τις ανάγκες σας, θέλω να αφιερώσω ένα λεπτό για να μιλήσω για μια χούφτα λειτουργιών / χαρακτηριστικών φιλοξενίας ιστού που είναι ιδιαίτερα σημαντικά στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου (και για τη φιλοξενία WooCommerce).

Τα σχέδια φιλοξενίας διατίθενται σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και σημεία τιμών. Μερικά από αυτά είναι μόλις ~ $ 4 το μήνα, ενώ άλλα είναι 100 $ plus. Γνωρίζοντας τι τους κάνει διαφορετικούς θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί τα πιο ακριβά σχέδια μπορεί να αξίζουν τις τιμές τους, καθώς και τι αντισταθμίσεις πρέπει να κάνετε όταν επιλέγετε ένα φθηνότερο.

Και μετά, λοιπόν! Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να προσφέρει η καλύτερη φιλοξενία WooCommerce:

Συμμόρφωση PCI

Το 2006, δημιουργήθηκε κάτι που ονομάζεται Συμβούλιο Προτύπων Ασφάλειας Βιομηχανίας Κάρτας Πληρωμών. Διασφαλίζει ότι οι συναλλαγές είναι ασφαλείς, τα χρήματα φτάνουν εκεί που πρέπει και ότι κανένας κακός δεν κοιτάζει πάνω από τον ώμο σας και κλέβει τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας.

Τώρα, το μέρος που σας αφορά είναι αυτή η πηγή:

Το PCI DSS ισχύει για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ οργανισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον αριθμό των συναλλαγών, που δέχεται, μεταδίδει ή αποθηκεύει δεδομένα κατόχου κάρτας

Με άλλα λόγια, εάν σκοπεύετε να κάνετε οτιδήποτε με τα δεδομένα της πιστωτικής κάρτας των πελατών σας, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής σας είναι συμβατός με PCI.

Δυστυχώς, ο γενικός κανόνας είναι ότι τα φθηνά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας δεν εκτελούνται σε περιβάλλοντα που είναι συμβατά με PCI. Πάντα αναζητήστε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι πληροφοριών στη σελίδα πωλήσεων του οικοδεσπότη Ιστού σας ή στα έγγραφα.

Τώρα, με αυτό είπε, υπάρχει μια λύση. Οι σύγχρονες πύλες πληρωμής – τα εργαλεία που χειρίζονται τις πληρωμές στο διαδίκτυο – λειτουργούν με τρόπο που δεν αποθηκεύει ή επεξεργάζεται δεδομένα πιστωτικών καρτών στον διακομιστή σας. Τα δεδομένα αποστέλλονται απευθείας στον επεξεργαστή πληρωμών χωρίς να ξοδεύουν ένα δευτερόλεπτο στον ιστότοπό σας.

Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να αποδεχτείτε μόνο πληρωμές μέσω PayPal, ο διακομιστής σας δεν χρειάζεται να συμμορφώνεται με το PCI.

Ειδικές διευθύνσεις IP και πιστοποιητικά SSL

Μια διεύθυνση IP είναι απλώς η διεύθυνση που προσδιορίζει τον ιστότοπό σας στο Διαδίκτυο.

Τα περισσότερα από τα φθηνά πακέτα φιλοξενίας WooCommerce θα σας εκχωρήσουν μια δυναμική διεύθυνση IP που μοιράζεται με άλλα άτομα. Όταν εγγραφείτε για ένα ελαφρώς καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας, θα λάβετε μια αποκλειστική ιδιωτική διεύθυνση IP – μια αποκλειστική διεύθυνση IP.

Σκεφτείτε το σαν να ζείτε σε ένα διαμέρισμα με δέκα άλλα άτομα έναντι του να ζείτε μόνοι σας. Είμαι βέβαιος ότι είναι σαφές ότι εάν διευθύνετε μια επιχείρηση με συγκεκριμένη διεύθυνση, τότε δεν θέλετε δέκα άλλα άτομα να ζουν εκεί, έτσι; Είναι το ίδιο πράγμα στον ιστό: Οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP είναι γενικά καλύτερες για το SEO και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αυτό είναι επίσης το σημείο όπου παίζεται το άλλο κομμάτι του παζλ – ένα πιστοποιητικό SSL.

Ένα πιστοποιητικό SSL υποστηρίζει κρυπτογράφηση και πιστοποιεί την επιχείρησή σας στον ιστό. Με άλλα λόγια, καθησυχάζει τον πελάτη ότι είστε πραγματικά αυτοί που ισχυρίζεστε ότι είστε.

Τα πιστοποιητικά SSL μπορούν να αγοραστούν είτε απευθείας από τον κεντρικό υπολογιστή σας είτε από τρίτο μέρος. Το πιστοποιητικό μπορεί στη συνέχεια να εγκατασταθεί στην προαναφερθείσα αποκλειστική διεύθυνση IP.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα SSL δωρεάν από έναν οργανισμό που ονομάζεται Let’s Encrypt και οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού τους προσφέρουν μαζί με τα προγράμματα φιλοξενίας τους (δωρεάν) – απλώς βεβαιωθείτε ότι ο κεντρικός υπολογιστής που επιλέγετε έχει αυτό.

Στο τέλος, εάν περιμένετε κάποιον να υποβάλει τα στοιχεία επικοινωνίας του ή τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας και να αγοράσει οτιδήποτε από εσάς, πρέπει να έχετε πιστοποιητικό SSL.

Παράμετροι χρόνου λειτουργίας

Όσο περισσότερο χρόνο λειτουργίας μπορεί να σας προσφέρει η εταιρεία φιλοξενίας, τόσο το καλύτερο. Με απλά λόγια, όταν ο ιστότοπός σας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εκτός λειτουργίας, κανείς δεν μπορεί να αγοράσει από εσάς.

Οι κορυφαίοι πάροχοι της γραμμής λειτουργούν σε κέντρα δεδομένων που ταξινομούνται ως Επίπεδο 4, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε να έχετε λιγότερες από 0,8 ώρες εκτός λειτουργίας το χρόνο. Τα κέντρα δεδομένων της κατηγορίας 1 μπορούν να σας προσφέρουν λιγότερο από 28,8 ώρες διακοπής λειτουργίας ετησίως, ενώ τα επίπεδα 2 και 3 πέφτουν κάπου μεταξύ τους εδώ είναι οι αναλυτικοί αριθμοί σχετικά με αυτό). Εν ολίγοις, όσο καλύτερη είναι η βαθμίδα, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή.

Τούτου λεχθέντος, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει πάντα να πηγαίνετε για έναν διακομιστή Tier 4 – κάποια διακοπή λειτουργίας σε διάστημα ενός έτους δεν θα σας βλάψει πολύ. Απλώς να γνωρίζετε ότι κάθε φορά ο ιστότοπός σας ενδέχεται να είναι λιγότερο προσβάσιμος.

Ταχύτητα

Οι άνθρωποι είναι μάλλον ανυπόμονοι όσον αφορά την περιήγηση σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Amazon και οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης πιθανώς εν μέρει φταίνε εδώ – οι αγοραστές έχουν συνηθίσει την εμπειρία!

Τέλος πάντων, εάν θέλετε να εμποδίσετε τους πελάτες σας να εγκαταλείψουν τα καλάθια αγορών τους, πρέπει να πάτε με έναν πάροχο που προσφέρει καλά μηχανήματα (καλές και γρήγορες προδιαγραφές με πολλή μνήμη RAM).

Αλλά επίσης, πρέπει να εξετάσετε πού βρίσκονται τα κέντρα δεδομένων της εταιρείας. Ένα από τα κύρια πράγματα που επηρεάζουν πόσο γρήγορα οι επισκέπτες σας έχουν πρόσβαση στο κατάστημά σας είναι η απόσταση μεταξύ αυτών και του διακομιστή σας, οπότε απευθυνθείτε σε εταιρείες που προσφέρουν διακομιστές κοντά στην τοποθεσία του κοινού-στόχου σας.

Καλή υποστήριξη

Αυτό ακούγεται βασικό, αλλά η πρόσβαση σε μια αξιόπιστη ομάδα υποστήριξης έχει πολύ μεγάλη σημασία κατά τη λειτουργία ενός καταστήματος WooCommerce. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, θα πρέπει να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε απευθείας με τον οικοδεσπότη Ιστού σας και θα πρέπει να είναι εκεί για να διορθώσουν το πρόβλημα για εσάς.

Η εύχρηστη υποστήριξη 24/7 είναι απαραίτητη. Η διαδικτυακή συνομιλία είναι καλύτερη, το email θα κάνει επίσης, και η υποστήριξη προτεραιότητας μέσω τηλεφώνου είναι ακόμη καλύτερη!

Καλή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης Ιστού σας προσφέρει μια καλή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, με συχνά αντίγραφα ασφαλείας και έναν απλό τρόπο αποκατάστασης του ιστότοπού σας.

Και θέλω πραγματικά να τονίσω αυτό το δεύτερο μέρος – έναν απλό τρόπο αποκατάστασης του ιστότοπού σας. Οποιοδήποτε αντίγραφο ασφαλείας από μόνο του είναι άχρηστο εάν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη αποκατάσταση του ιστότοπού σας.

Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε ο οικοδεσπότης σας να χειρίζεται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για λογαριασμό σας.

Τείχη προστασίας, ανίχνευση απειλών, άλλοι μηχανισμοί ασφαλείας

Κατά κανόνα, οι πιο συγκεκριμένοι οικοδεσπότες Ιστού αφορούν τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν για να διατηρήσουν τους ιστότοπους των πελατών τους ασφαλείς και όσο περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρουν σχετικά με ολόκληρη την υποδομή ασφαλείας τους, τόσο καλύτερα.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να γνωρίζετε όλες τις ιδιαιτερότητες του τρόπου λειτουργίας των πραγμάτων – όπως δεν χρειάζεται να κατανοείτε όλους τους μηχανισμούς ασφαλείας στο αυτοκίνητό σας – αλλά θέλετε να ξέρετε ότι είναι εκεί.

Έχοντας όλα αυτά υπόψη, ας δούμε τι έχει να προσφέρει η αγορά της καλύτερης φιλοξενίας WooCommerce:

Καλύτερη φιλοξενία WooCommerce από κοντά

Επιλέξτε το πρόσωπο που περιγράφει καλύτερα τον τύπο χρήστη που είστε:

 • «Ξεκινώ από το μηδέν με μόνο μια ιδέα»
 • «Έχω ήδη τρέξει μια επιχείρηση, αλλά δεν υπάρχει παρουσία ηλεκτρονικού εμπορίου»
 • «Χρησιμοποιώ ήδη ένα διαδικτυακό κατάστημα, αλλά ο οικοδεσπότης μου είναι χαμηλότερος»

«Ξεκινώ από το μηδέν με μόνο μια ιδέα»

Διαβάστε αν:

 • θα εκτελείτε μια μικρή λειτουργία με μόνο λίγα προϊόντα (ή ίσως ακόμη και με ένα)
 • θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα όσο το δυνατόν χαμηλότερου προϋπολογισμού
 • δεν έχετε βιτρίνα
 • δεν έχετε υπαλλήλους και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο σενάριο μεταξύ των ατόμων που αναζητούν εταιρείες που προσφέρουν την καλύτερη φιλοξενία WooCommerce.

Πιθανότατα βρίσκεστε σε μια υπέροχη ιδέα και θέλετε να το φέρετε στην αγορά το συντομότερο δυνατό. Αναζητήσατε «δημιουργία διαδικτυακού καταστήματος» και εμφανίστηκε η σύζευξη WordPress και WooCommerce – οπότε τώρα ψάχνετε εδώ για ποιοτική φιλοξενία για το μελλοντικό σας κατάστημα. Ακούγεται σωστό?

Είστε ο χρήστης DIY! Ευτυχώς, το WordPress και το WooCommerce έχουν γίνει κατά νου!

Για χρήστες που μόλις ξεκινούν και θέλουν να πουλήσουν μόνο έναν πολύ περιορισμένο κατάλογο προϊόντων – χωρίς να περιμένουν τεράστιο όγκο κυκλοφορίας – υπάρχουν δεκάδες βιώσιμα σχέδια φιλοξενίας WooCommerce εκεί έξω.

Παρόλο που το WooCommerce είναι ένα σενάριο που θέλει πόρους, τα αποτελέσματά του δεν είναι τόσο εμφανή όταν ο ιστότοπος έχει σχετικά χαμηλό όγκο επισκεψιμότητας.

Έχω μια αγαπημένη εταιρεία στον κόσμο οικονομική φιλοξενία WooCommerce. Παρόλο που θα βρείτε άλλες εταιρείες που διαφημίζουν παρόμοια σχέδια, οι κριτικές τους τείνουν να διαφέρουν όταν κάνετε κάποια περισσότερη έρευνα. Γι ‘αυτό μου αρέσει να παραμένω στο δοκιμασμένο και δοκιμασμένο:

SiteGround

Καλύτερη φιλοξενία WooCommerce: SiteGround

Το SiteGround είναι μια αναγνωρίσιμη μάρκα στην κοινότητα του WordPress. Ήταν πολύ δραστήριοι και τελειοποίησαν τη φιλοξενία τους ειδικά για WordPress εδώ και χρόνια.

Τα σχέδια φιλοξενίας που προσφέρουν είναι πολύ προσιτά και συνοδεύονται από διάφορους αυτοματισμούς για να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και σας παρέχουν επίσης υποστήριξη πελατών που έχουν εγκριθεί ιδιαίτερα.

Όταν επιλέγετε SiteGround, δεν χρειάζεται επίσης να ασχοληθείτε με την εγκατάσταση του WordPress ή του WooCommerce μόνοι σας – όλα γίνονται για εσάς. Αυτό που πραγματικά θα περπατήσετε είναι ένα κενό κατάστημα WooCommerce που είναι έτοιμο να προσθέσει τα προϊόντα σας.

Υπάρχουν τρία κύρια σχέδια διαθέσιμα με το SiteGround: 3,95 $, 5,95 $ και 11,95 $ το μήνα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να ξεκινήσετε το πρώτο σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, πιθανότατα θα θελήσετε να διατηρήσετε τα χρήματα σε έναν προϋπολογισμό και να επιλέξετε είτε το 3,95 $ ή 5,95 $-πρόγραμμα ενός μήνα.

Για 3,95 $, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress / WooCommerce, να χρησιμοποιήσετε έως και 10 GB χώρου στο δίσκο και να χειριστείτε 10.000 επισκέπτες κάθε μήνα.

 • Παίρνετε επίσης δωρεάν εγκατάσταση WordPress και WooCommerce, αυτόματες ενημερώσεις, πιστοποιητικό SSL, πρόσβαση στο CDN (κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο), καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και υποστήριξη 24/7.

Για 5,95 $, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστους ιστότοπους, να χρησιμοποιήσετε έως και 20 GB χώρου στο δίσκο και να χειριστείτε 25.000 επισκέπτες κάθε μήνα.

 • Παίρνετε όλα όσα σας προσφέρει το φθηνότερο πρόγραμμα, καθώς και μια υπηρεσία μεταφοράς ιστότοπου, το SuperCacher του SiteGround (η προσωρινή αποθήκευση κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο), μια σταδιοποίηση με ένα κλικ, ένα τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού με προσαρμοσμένους εσωτερικούς γραπτούς κανόνες και ένα bot AI που αναζητά ενεργά απειλές και να διατηρείτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ασφαλές.

Στο τέλος, το SiteGround είναι η καλύτερη επιλογή σας όσον αφορά την προσιτή φιλοξενία WooCommerce σε επίπεδο εισόδου.

�� Διαβάστε την κριτική SiteGround
�� Μεταβείτε στο SiteGround

«Έχω ήδη τρέξει μια επιχείρηση, αλλά δεν υπάρχει παρουσία ηλεκτρονικού εμπορίου»

Διαβάστε αν:

 • η επιχείρησή σας υπάρχει ήδη εκτός σύνδεσης και δημιουργεί πωλήσεις
 • θέλετε να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο με λογικό κόστος
 • ή εξακολουθείτε να ξεκινάτε από το μηδέν, αλλά είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε ποιοτική φιλοξενία.

Εάν έχετε ήδη λειτουργήσει την επιχείρησή σας για κάποιο διάστημα και δημιουργείτε έσοδα εκτός σύνδεσης, τότε οι εκτιμήσεις φιλοξενίας σας θα πρέπει να είναι λίγο διαφορετικές από εκείνες κάποιου που ξεκινά από το μηδέν.

Πρώτα απ ‘όλα, πιθανότατα ήδη ασχολείστε με πολλά τρέχοντα έξοδα που σχετίζονται με τη λειτουργία μιας επιχείρησης, όπως συνάντηση μισθοδοσίας, πληρωμή προμηθευτών, διαχείριση λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος, ενοικίαση κ.ο.κ. Αυτά τα πράγματα δεν είναι φθηνά. Συγχρόνως, συνειδητοποιείτε τη σημασία της ύπαρξης όλων αυτών των στοιχείων και του ρόλου τους για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε κέρδος.

Επομένως, η αναζήτηση καλής φιλοξενίας WooCommerce για μια επιχείρηση που λειτουργεί ήδη δεν έχει να κάνει με την ελαχιστοποίηση του κόστους φιλοξενίας στο ακραίο και την εξοικονόμηση μερικών χρημάτων κάθε μήνα, όπως είναι εύρεση μιας αξιόπιστης λύσης που θα αποδώσει.

Επιπλέον, με μια υπάρχουσα επιχείρηση, πιθανότατα έχετε μια βάση πελατών που έχετε δημιουργήσει με την πάροδο του χρόνου. Αυτά τα άτομα θα ενδιαφέρονται να ελέγξουν την προσφορά σας στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε περισσότερη κίνηση στο διαδίκτυο από την πρώτη ημέρα (έναντι νέων καταστημάτων χωρίς προϋπάρχουσες βάσεις πελατών). Δεν θέλετε να απογοητεύσετε τους κανονικούς πελάτες σας με έναν ιστότοπο με αργή απόδοση.

Έχοντας αυτό κατά νου, ακολουθούν οι προτάσεις μου για τους καλύτερους οικοδεσπότες του WooCommerce που θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χωρίς προβλήματα και που προσφέρουν επίσης εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία.

Cloudways

Καλύτερη φιλοξενία WooCommerce: Cloudways

Η Cloudways είναι μια μικρότερη εταιρεία – φιλοξενώντας βιομηχανικά πρότυπα – αλλά προσφέρουν εξαιρετικά σχέδια με καλή αξιοπιστία και απόδοση.

Το γεγονός ότι χρησιμοποιούν πραγματικά μηχανήματα από κορυφαίους διακομιστές, όπως το DigitalOcean και το Amazon, πιθανότατα έχει να κάνει με αυτήν την αξιοπιστία και την απόδοση.

Με άλλα λόγια, η Cloudways χρησιμοποιεί υποδομή διακομιστή τρίτου μέρους και την καθιστά πιο προσιτή στους καθημερινούς χρήστες.

Τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες προσωρινής αποθήκευσης, στοίβες διακομιστών που έχουν βελτιστοποιηθεί για να λειτουργούν με το WooCommerce, τη ρύθμιση Cloudways CDN, ειδικά τείχη προστασίας για να διατηρείτε το κατάστημά σας ασφαλές, εγκατάσταση SSL με ένα κλικ, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, απρόσκοπτη κλιμάκωση καθώς το κατάστημά σας αυξάνεται στην κυκλοφορία, 24 / 7 ζωντανή υποστήριξη και πολλές ακόμη δυνατότητες που μπορούν να ονομαστούν pro-level.

Οι τιμές ξεκινούν από 10 $ το μήνα χρησιμοποιώντας διακομιστές DigitalOcean. Για αυτήν την τιμή, έχετε πρόσβαση σε ένα ικανό μηχάνημα που θα μπορεί να χειριστεί το κατάστημά σας χωρίς πρόβλημα.

�� Μεταβείτε στο Cloudways

SiteGround

SiteGround

Ξέρω ότι τους πρότεινα το SiteGround νωρίτερα σε αυτήν την ανάρτηση ήδη, αλλά είναι εξίσου ικανοί να εξυπηρετούν καταστήματα με υψηλότερες απαιτήσεις.

Ιδιαίτερα, το σχέδιο 11,95 $ το μήνα του SiteGround θα κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε απεριόριστα καταστήματα, να καλωσορίζετε 100.000 επισκέπτες το μήνα και να χρησιμοποιείτε 30 GB χώρου στο δίσκο.

Παίρνετε μια δωρεάν εγκατάσταση WooCommerce και μια υπηρεσία μεταφοράς ιστότοπου, εάν χρειάζεται, αυτόματες ενημερώσεις, πιστοποιητικό SSL, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, υποστήριξη προτεραιότητας 24/7, το SuperCacher του SiteGround, ένα περιβάλλον στάσης με ένα κλικ, ένα τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού και ένα bot ασφαλείας AI.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα κέντρα δεδομένων του SiteGround παρέχουν πλεονάζουσα ισχύ και υλικό.

�� Διαβάστε την κριτική SiteGround
�� Μεταβείτε στο SiteGround

«Χρησιμοποιώ ήδη ένα διαδικτυακό κατάστημα, αλλά ο οικοδεσπότης μου είναι χαμηλότερος»

Διαβάστε αν:

 • ήρθε η ώρα για μια αλλαγή φιλοξενίας WooCommerce λόγω προβλημάτων με τον τρέχοντα κεντρικό υπολογιστή σας.

Το WooCommerce δεν είναι απλώς μια προσθήκη – είναι στην πραγματικότητα ένα ολόκληρο προηγμένο πακέτο διαδικτυακού λογισμικού που τυχαίνει να παραδίδεται ως προσθήκη WordPress.

Αυτό σημαίνει στα απλά αγγλικά είναι ότι το μοναδικό γεγονός ότι έχετε το WooCommerce στον ιστότοπό σας μπορεί να το επιβραδύνει αισθητά (ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι ο μέσος αντίκτυπος κυμαίνεται μεταξύ δύο δευτερολέπτων).

Αυτό σημαίνει ότι κάθε επισκέπτης θα πρέπει να αντιμετωπίσει δύο επιπλέον δευτερόλεπτα κατά την περιήγηση στο κατάστημά σας. Ανάλογα με το είδος του κοινού που εξυπηρετείτε, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλειες πωλήσεων.

Όλοι οι οικοδεσπότες είναι τεχνικά ικανοί να λειτουργούν ένα κατάστημα WooCommerce, αλλά μπορεί να μην είναι οι πιο αποτελεσματικοί σε αυτό. Και, αν το διαβάζετε, τότε αυτό ισχύει πιθανώς.

Ακολουθούν οι τρεις πρώτες προτάσεις μου – οικοδεσπότες που θα κάνουν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να λειτουργεί ομαλά:

Υγρός Ιστός

Καλύτερη φιλοξενία WooCommerce: Liquid Web

Το Liquid Web είναι μια εταιρεία γνωστή στον κλάδο της φιλοξενίας για τις εξειδικευμένες προσφορές φιλοξενίας που κυμαίνονται από cloud hosting έως αποκλειστικούς διακομιστές, VPS, clusters διακομιστών, φιλοξενία βάσεων δεδομένων και ακόμη και συμβατή φιλοξενία για τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα για εμάς είναι ότι προσφέρουν επίσης διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WooCommerce.

Αυτά τα σχέδια φιλοξενούνται εξ ολοκλήρου στο cloud, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά επεκτάσιμα, ο χρόνος ρύθμισης βαθμολογείται σε λιγότερο από δέκα λεπτά και παίρνετε αυτό που το Liquid Web αποκαλεί έναν απλό πίνακα ελέγχου τύπου SaaS (όχι το cPanel, το οποίο είναι το πρότυπο στο η βιομηχανία, αν και όχι η πιο φιλική προς το χρήστη λύση).

Ωστόσο, αυτά τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WooCommerce δεν αφορούν μόνο την υποδομή διακομιστή. Έχετε επίσης πρόσβαση σε επιπλέον λογισμικό που θα διευκολύνει τη διαχείριση του καταστήματός σας.

Για παράδειγμα, το Liquid Web συνεργάστηκε με την Jilt (μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το ηλεκτρονικό εμπόριο) για να σας βοηθήσει να φροντίσετε τα εγκαταλελειμμένα καροτσάκια και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους πελάτες γενικά.

Υπάρχει επίσης υποστήριξη μετεγκατάστασης κατά τη μεταφορά του καταστήματός σας στο Liquid Web, υποστήριξη 24/7, έναν ολοκληρωμένο κατάλογο θεμάτων WordPress από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε και μια επιλογή αποκλειστικών προσθηκών WooCommerce από το IconicWP.

Όλα αυτά αποκτάτε χωρίς επιπλέον χρεώσεις πάνω από τον κανονικό λογαριασμό φιλοξενίας. Μιλώντας για αυτό, λαμβάνετε όλες αυτές τις δυνατότητες ξεκινώντας από 19 $ το μήνα ή 190 $ ετησίως όταν πληρώνεστε ετησίως (βασικά λαμβάνετε δύο μήνες δωρεάν).

Εάν χρειάζεστε περισσότερους πόρους διακομιστή, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε πιο ισχυρά σχέδια (79 $, 299 $, 549 $ και ακόμη και 999 $ το μήνα).

Το Liquid Web είναι η καλύτερη λύση φιλοξενίας WooCommerce σε αυτήν τη λίστα, εξετάζοντας τη σχέση τιμής προς αξία.

�� Μεταβείτε στο Liquid Web

DreamHost

Καλύτερη φιλοξενία WooCommerce: DreamHost

Το DreamHost είναι πιο γνωστό για τα αρχικά πακέτα φιλοξενίας, αλλά είναι επίσης ένας μεγάλος παίκτης στην αγορά πιο ισχυρών ρυθμίσεων WooCommerce.

Ξεκινώντας από 16,95 $ το μήνα (όταν πληρώνεται ετησίως), το DreamHost σάς παρέχει πρόσβαση σε ένα περιβάλλον φιλοξενίας που βασίζεται σε σύννεφο με απομονωμένους πόρους – δεν τα μοιράζεστε με άλλα άτομα που φιλοξενούν το DreamHost.

Ο διακομιστής είναι έτοιμος να διαχειριστεί έως και 100.000 μηνιαίους επισκέπτες και έχετε 30 GB αποθηκευτικού χώρου για τα αρχεία και τα πολυμέσα σας.

Κοιτάζοντας τη λίστα των διαθέσιμων δυνατοτήτων, τα πράγματα που ξεχωρίζουν είναι η σταδιοποίηση με ένα κλικ, η ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση, δωρεάν SSL για το κατάστημά σας, τα αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, το SFTP και η πρόσβαση στο κέλυφος.

Εάν το χρειάζεστε, το DreamHost σας δίνει ένα δωρεάν όνομα τομέα και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμούς email για το κατάστημά σας και να τους φιλοξενήσετε και στον διακομιστή (όχι πάντα το πρότυπο με πιο εξειδικευμένους κεντρικούς υπολογιστές).

Εάν χρειάζεστε περισσότερους πόρους διακομιστή – χωρητικότητα για περισσότερες επισκέψεις και περισσότερο χώρο στο δίσκο – μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στα σχέδια 24,95 $ ή 71,95 $ το μήνα.

Το DreamHost έχει πολύ υψηλές βαθμολογίες στο Trustpilot και στο PCMag.com και είναι επίσης μια πλατφόρμα που συνιστάται επίσημα από την ομάδα του WordPress.org (πλήρης αποκάλυψη, το SiteGround έχει επίσης τη σφραγίδα έγκρισης του WordPress.org).

�� Διαβάστε την κριτική μας στο DreamHost
�� Μεταβείτε στο DreamHost

Cloudways

Cloudways

Το Cloudways θα κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά για καταστήματα που έχουν εμπειρία χαμηλότερης ποιότητας με τους τρέχοντες οικοδεσπότες τους.

Δεδομένου ότι η Cloudways σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον πάροχο της υποδομής του διακομιστή σας, έχετε μεγάλη ελευθερία ως προς τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ρυθμίσετε το περιβάλλον σας και πόσο υψηλού επιπέδου θέλετε να πάτε στο φάσμα παραμέτρων διακομιστή.

Για παράδειγμα, εάν η απόδοση είναι το νούμερο ένα στη λίστα σας, μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε το κατάστημα WooCommerce στο Amazon AWS ή στο Google Cloud – και τα δύο είναι διαθέσιμα μέσω του Cloudways – ξεκινώντας από 36,51 $ και 33,30 $ το μήνα, αντίστοιχα.

Παίρνετε επίσης όλες τις άλλες λειτουργίες που συνοδεύουν τις ρυθμίσεις Cloudways – μιλήσαμε για αυτές στις προηγούμενες ενότητες, κάντε κλικ για κύλιση.

�� Μεταβείτε στο Cloudways

Καλύτερη περίληψη φιλοξενίας WooCommerce

Μόλις καλύψαμε μια χούφτα από τις καλύτερες επιλογές φιλοξενίας WooCommerce στην αγορά. Εδώ είναι οι προτάσεις μου με λίγα λόγια:

�� Κορυφαία επιλογή για χρήστες που ξεκινούν από το μηδέν με μόνο μια ιδέα για ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου:

 • SiteGround – τα σχέδια 3,95 $ ή 5,95 $ το μήνα θα σας προσφέρουν όλες τις δυνατότητες και τις παραμέτρους που μπορεί να χρειαστεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ξεκινώντας από το μηδέν.

�� Κορυφαίες επιλογές για επιχειρήσεις που λειτουργούν ήδη, αλλά δεν έχουν παρουσία ηλεκτρονικού εμπορίου:

 • Cloudways – με 10 $ το μήνα είναι μια εξαιρετική λύση αν αναζητάτε μια καλή ισορροπία μεταξύ απόδοσης και προσιτής τιμής.
 • SiteGround – το πρόγραμμα 11,95 $ το μήνα θα σας προσφέρει περισσότερη απόδοση διακομιστή από τα φθηνότερα σχέδια του SiteGround και μπορεί να χειριστεί περισσότερους επισκέπτες κάθε μήνα.

�� Κορυφαίες επιλογές για επιχειρήσεις που διαθέτουν ήδη ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά η τρέχουσα εμπειρία φιλοξενίας τους είναι δευτερεύουσα:

 • Υγρός Ιστός – η καλύτερη λύση φιλοξενίας WooCommerce σε αυτήν τη λίστα; 190 $ ετησίως.
 • DreamHost – οι ρυθμίσεις που βασίζονται στο cloud για το WooCommerce διαθέτουν πολλές δυνατότητες και παραμένουν επίσης προσιτές στα 16,95 $ το μήνα.
 • Cloudways – για απόδοση υψηλού επιπέδου διακομιστή, επιλέξτε τα σχέδια Cloudways που βασίζονται στο Amazon AWS ή στο Google Cloud, ξεκινώντας από 36,51 $ και 33,30 $ το μήνα, αντίστοιχα.

Ελπίζω ότι αυτός ο πόρος ήταν χρήσιμος και ότι έχετε επιλέξει την καλύτερη φιλοξενία WooCommerce για τις ανάγκες σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map