Κορυφαία 10 καλύτερα εργαλεία δημιουργίας ονομάτων τομέα για την εύρεση του τέλειου ονόματος τομέα (2020)

Προσφορές WordPress


Η επιλογή του τέλειου ονόματος τομέα σας δεν είναι πλέον μια βόλτα στο πάρκο – κυρίως επειδή υπάρχουν ήδη περισσότερα από 330 εκατομμύρια καταχωρημένα ονόματα τομέα (ένας αριθμός που αυξάνεται 3,7% από έτος σε έτος. Αυτό σημαίνει ότι ξεχωρίζει (και, στην πραγματικότητα, ακόμη και το να βρεις υπέροχα ονόματα τομέα που είναι διαθέσιμα) γίνεται όλο και πιο δύσκολο!

Όσο δύσκολο και αν είναι το έργο, πρέπει, ωστόσο, να συνεχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά τη διαδικασία και να προσπαθήσετε να βρείτε ένα όνομα τομέα που τουλάχιστον πληροί τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Κάνει τον ιστότοπό σας, και έτσι την επιχείρησή σας, εύκολο να απομνημονευθεί.
 • Είναι επώνυμο.
 • Ακούγεται αξιόπιστο.
 • Είναι μοναδικό.

Και εδώ είναι μερικά ακόμη. Στην πραγματικότητα, δεν είμαστε ξένοι σε διάφορα θέματα που σχετίζονται με τον τομέα εδώ στο WinningWP. Όπως θα γνωρίζουν οι τακτικοί αναγνώστες, έχουμε ήδη δημοσιεύσει έναν αριθμό άρθρων για τομείς, που καλύπτουν το όνομα τομέα, τη διαφορά μεταξύ τομέα και φιλοξενίας και τους καλύτερους καταχωρητές ονομάτων τομέα για χρήση το 2020, μεταξύ άλλων.

Σήμερα, θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο, συγκεντρώνοντας μια λίστα με δέκα εξαιρετικά πολύτιμα εργαλεία που στοχεύουν να σας βοηθήσουν να κάνετε ανταλλαγή απόψεων και να δημιουργήσετε όλα τα είδη προτάσεων ονομάτων τομέα.

Οι 10 καλύτερες δημιουργίες ονομάτων τομέα

Θα ξεκινήσουμε με τους δημιουργούς ονομάτων τομέα που απαιτούν τη λιγότερη είσοδο από εσάς (κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας), προτού προχωρήσουμε σε εκείνους που σας κάνουν το μυαλό της λειτουργίας μέσω διαφορετικών επιλογών και παραμέτρων προσαρμογής. Ας αρχίσουμε…

1. LeanDomainSearch

http://www.leandomainsearch.com/

Δημιουργίες ονομάτων τομέα: LeanDomainSearch

Αυτό είναι ένα εργαλείο που δημιουργήθηκε από την ομάδα Automattic – την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την πλατφόρμα WordPress.com και την κεντρική ομάδα που εργάζεται στο ίδιο το WordPress, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι αρκετά έμπειροι όταν πρόκειται για ονόματα τομέα και ιστότοπους.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Είναι πολύ εύκολο στη χρήση! Το μόνο που κάνετε είναι να παρέχετε μια λέξη-κλειδί σπόρου – συνήθως κάτι που καθορίζει τη θέση σας – και στη συνέχεια αφήστε τη μαγεία να συμβεί. Αυτή η γεννήτρια ονόματος τομέα επιστρέφει με δεκάδες ή και εκατοντάδες ιδέες για ονόματα τομέα και οι περισσότερες από αυτές είναι διαθέσιμες για εγγραφή ως .com.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Χρησιμοποιήστε το LeanDomainSearch εάν δεν έχετε καθόλου ιδέα για ένα όνομα τομέα, αλλά μόνο μια λέξη ή μερικές λέξεις που καθορίζουν τη θέση ή την επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της LeanDomainSearch

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Σας επιτρέπει να “αγαπηθείτε” ορισμένους τομείς και να τους ελέγξετε αργότερα.
 • Σας επιτρέπει να εγγράψετε ονόματα τομέα απευθείας από το εργαλείο.
 • Ελέγχει επίσης τα διαθέσιμα ονόματα χρήστη Twitter.
 • Σας δείχνει το ιστορικό αναζήτησής σας.
 • Δείχνει μόνο τη διαθεσιμότητα για ονόματα τομέα .com. Δεν υπάρχουν άλλα TLD για να διαλέξετε.

2. Γεννήτρια ονόματος επιχείρησης από την Shopify

https://www.shopify.com/tools/business-name-generator

Δημιουργία ονομάτων τομέα από Shopify

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το εργαλείο έχει αναπτυχθεί από το Shopify, μια από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστό. Αυτή η γεννήτρια είναι πολύ παρόμοια με την LeanDomainSearch στον τρόπο λειτουργίας της.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Απλώς εισαγάγετε μια βασική λέξη-κλειδί και δείτε ποιες προτάσεις έχει αυτή η γεννήτρια για εσάς. Τα ονόματα τομέα που θα λάβετε είναι όλα διαθέσιμα ως .com και μπορείτε να τα καταχωρίσετε απευθείας επί τόπου – υπό την προϋπόθεση ότι θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Shopify στην κορυφή του τομέα.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Χρησιμοποιήστε το ως εναλλακτική λύση για το LeanDomainSearch.

Business Name Generator από Shopify υπέρ και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Τα ονόματα τομέα που προτείνει φαίνεται να είναι λίγο πιο δημιουργικά σε σύγκριση με αυτά του LeanDomainSearch.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Shopify αμέσως μετά την επιλογή ενός ονόματος domain… Αλλά αυτό είναι μόνο επαγγελματίας εάν αυτό είναι που πραγματικά σας ενδιαφέρει να κάνετε.
 • Σας δείχνει μόνο τη διαθεσιμότητα για ονόματα τομέα .com.
 • Εάν θέλετε απλώς να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα χωρίς ένα κατάστημα Shopify πάνω από αυτό, δεν μπορείτε να το κάνετε με αυτό το εργαλείο.

3. ΌνομαStall

http://www.namestall.com/domain-name-generator

ονομασία

Αυτό δεν είναι ένα μεμονωμένο εργαλείο, αλλά μια ομάδα δημιουργών ονομάτων τομέα. Τα τρία πιο χρήσιμα (IMO) είναι: Η κύρια γεννήτρια ονομάτων τομέα, η γεννήτρια ονομάτων τριών λέξεων και η γεννήτρια ονομάτων τομέα.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Ξεκινήστε με την κύρια γεννήτρια ονομάτων τομέα στο NameStall, εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί σπόρου σας, επιλέξτε αν θέλετε να εμφανίζεται στην αρχή ή στο τέλος, ενεργοποιήστε / απενεργοποιήστε παύλες και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια «ομάδα λέξεων» που θα ολοκληρώσει τον τομέα σας. Αυτό το τελευταίο βήμα είναι πραγματικά πολύ ωραίο και σας δίνει ενδιαφέρουσες δυνατότητες για το πώς να προσαρμόσετε το όνομα τομέα σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια «ομάδα λέξεων» με την ένδειξη «1500 δημοφιλείς τελευταίες λέξεις». Αυτό ακριβώς ακούγεται – μια λίστα λέξεων που λειτουργούν καλά καθώς και λέξεις για να τερματίσετε το όνομα τομέα σας. Υπάρχουν άλλες παρόμοιες ομάδες λέξεων, όπως “100 δημοφιλείς αριθμοί”, “200 δημοφιλείς λέξεις 2 γραμμάτων”, “500 δημοφιλείς πρώτες λέξεις”, “βασικές αγγλικές λέξεις” και ούτω καθεξής. Αυτό σας δίνει μερικές τεράστιες δυνατότητες για να προσαρμόσετε την αναζήτησή σας.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Οι δημιουργίες ονομάτων τομέα του NameStall είναι μια ενδιαφέρουσα λύση εάν δεν έχετε μεγάλη ιδέα για το πλήρες όνομα τομέα που θέλετε να πάτε, αλλά θέλετε να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο η γεννήτρια εκτελεί τη δουλειά της.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα NameStall

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Διαθέτει εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής μέσω ομάδων λέξεων.
 • Σας επιτρέπει να επιλέξετε πού θα εμφανίζεται η λέξη-κλειδί σας στο όνομα τομέα.
 • Σας επιτρέπει να ελέγξετε μια χούφτα TLD και, στη συνέχεια, να τα καταχωρίσετε απευθείας.
 • Μπορείτε να κάνετε έως και πέντε αναζητήσεις προτού αναγκαστείτε να αγοράσετε μια συνδρομή… Ή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

4. Nameboy

http://www.nameboy.com/

ονομαστής

Τα ονόματα τομέα που δημιουργεί ο Nameboy είναι πολύ ενδιαφέροντα – ειδικά αν θέλετε να καταχωρίσετε περισσότερα TLDs απλώς από το τυπικό .com. Τούτου λεχθέντος, κάνει καλύτερη δουλειά όταν έχετε μια γενική ιδέα για το ποιο θα πρέπει να είναι το όνομα τομέα σας.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το εργαλείο, θα πρέπει να του δώσετε την κύρια λέξη-κλειδί σας, καθώς και μια δευτερεύουσα λέξη-κλειδί που θέλετε να συνδυάσετε σε ένα όνομα τομέα. Προαιρετικά, μπορείτε να επιτρέψετε παύλες και ακόμη και να ζητήσετε τα παραγόμενα ονόματα τομέα να συνομιλήσουν.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Χρησιμοποιήστε το εάν έχετε μια γενική ιδέα για το τι θέλετε το όνομα τομέα σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να αναζητήσετε πιθανές ενωτικές παραλλαγές αυτού του ονόματος και τα άλλα TLD που είναι διαθέσιμα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Nameboy

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Σας δείχνει τη διαθεσιμότητα για μια χούφτα TLD.
 • Σας δείχνει ονόματα τομέα διαθέσιμα για μεταπώληση.
 • Σας επιτρέπει να παρέχετε δύο λέξεις-κλειδιά.
 • Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απαγορεύσετε παύλες.
 • Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα όνομα τομέα απευθείας μέσω του Nameboy, η διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς ονομάζεται “μη ασφαλής” από την Google .

5. Domain Maker από το BustAName

http://www.bustaname.com/word_maker

bustaname

Η γεννήτρια ονομάτων τομέα από την BustAName παίρνει πολύ περισσότερη εισαγωγή από πολλά άλλα εργαλεία αυτής της λίστας. Μέσω των διαφόρων παραμέτρων του, μπορείτε να ελέγξετε πώς θέλετε να δομήσετε το όνομα τομέα σας και τι είδους στοιχεία σας ενδιαφέρουν. Ως αποτέλεσμα, οι δημιουργημένοι τομείς ακούγονται πρωτότυποι.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Απλώς δώστε την κύρια λέξη-κλειδί σας και επιλέξτε αν θέλετε να εμφανίζεται στην αρχή ή στο τέλος του ονόματος τομέα σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε πόσο φυσικό θέλετε να ακούγεται ο τομέας σας. Τέλος, θέστε ένα όριο στον αριθμό των χαρακτήρων στο όνομα τομέα σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίσετε έναν αριθμό TLD εκτός από το προεπιλεγμένο .com.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Χρησιμοποιήστε το εάν γνωρίζετε με βεβαιότητα ποια κύρια λέξη-κλειδί θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως μέρος του ονόματος τομέα σας, αλλά θέλετε επίσης να γίνει ο τομέας πιο μοναδικός και πρωτότυπος.

Domain Maker από BustAName υπέρ και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Οι τομείς που προτείνει είναι πολύ πρωτότυποι και ενδιαφέρουσες.
 • Σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τομείς για αργότερα.
 • Συγκρίνει τις τιμές σε διαφορετικούς καταχωρητές.
 • Υπάρχει ένα κουμπί “Δημιουργία τυχαίων τομέων”, σε περίπτωση που δεν έχετε καμία ιδέα.
 • Δεν υπάρχει επιλογή να τοποθετήσετε τη βασική λέξη-κλειδί σας οπουδήποτε εκτός από την αρχή ή το τέλος του ονόματος τομέα.

6. Τροχός τομέα

https://domainwheel.com/

Τροχός τομέα

Με μια μοντέρνα διεπαφή και έναν απλό, ελκυστικό σχεδιασμό, το Domain Wheel έχει έναν πρόσθετο στόχο να κάνει την αναζήτηση ονόματος domain σας πιο διασκεδαστική.

Δημιουργεί έναν αριθμό συνδυασμών με κάθε αναζήτηση, δημιουργώντας μια λίστα με πρωτότυπα ονόματα που προορίζονται να ταιριάζουν με την ταυτότητα του ιστότοπού σας και μπορούν να εμφανίσουν έως και 15 επεκτάσεις τομέα (.com, .org, .net, .biz, .info κ.λπ. ), την οποία μπορείτε να αλλάξετε χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο αναπτυσσόμενο μενού.

Εάν τα πολύ συγκεκριμένα ονόματα που δημιουργούνται δεν είναι κατάλληλα για τον ιστότοπό σας, το Domain Wheel παρέχει επίσης μερικές τυχαίες προτάσεις και μια λίστα λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται με το θέμα που αναζητάτε..

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Μεταβείτε στην αρχική σελίδα και πληκτρολογήστε τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις επεκτάσεις που προτιμάτε και αφήστε τον τροχό να περιστραφεί. Όταν εμφανιστεί η λίστα ονομάτων, επιλέξτε αυτό που θέλετε και κατευθυνθείτε στη φόρμα εγγραφής τομέα.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Είτε στοχεύετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά είτε είστε ανοιχτοί σε ιδέες, το Domain Wheel είναι ικανό να προσφέρει διασκεδαστικές και δημιουργικές προτάσεις και συνδυασμούς. Τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης ονόματος τομέα περιλαμβάνουν τόσο συγκεκριμένα όσο και τυχαία ονόματα, οπότε, αν χρειάζεστε έναν ελκυστικό τομέα, αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Wheel Wheel

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Έρχεται με εναλλακτικές δημιουργικές ονομασίες: «ακούγεται σαν», «ποιήματα με».
 • Η διεπαφή του εργαλείου είναι γρήγορη και υπέροχη.
 • Μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα κατά επέκταση.
 • Σας δείχνει λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το θέμα σας.
 • Δεν προσφέρει πολλές επιλογές για φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων.
 • Δεν διαθέτει διαθεσιμότητα μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

7. Αδυναμία!

http://impossibility.org/

αδύνατο

Αδύνατο! είναι πολύ δημιουργική στην προσέγγισή της για τη δημιουργία ονομάτων τομέα, και σας δίνει επίσης μια χούφτα τακτοποιημένες επιλογές για το πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαδικασία.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Ξεκινάτε παρέχοντας μια βασική λέξη-κλειδί και επιλέγοντας τι θέλετε να δείτε να προστεθεί σε αυτήν τη λέξη-κλειδί. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ρήματα, επίθετα και ουσιαστικά, και μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν αυτές θα πρέπει να είναι λέξεις τεσσάρων, πέντε ή έξι γραμμάτων και αν πρέπει να εμφανίζονται στην αρχή ή στο τέλος.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Είναι πολύ ωραίο αν θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο πειραματιστείτε με τους πιθανούς συνδυασμούς λέξεων.

Αδύνατο! υπέρ και κατά

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Το ποσό ελέγχου που σας δίνει κατά την προσαρμογή των τομέων είναι πολύ ωραίο.
 • Δημιουργεί αρκετά δημιουργικά ονόματα τομέα.
 • Είναι μόνο για τομείς .com.
 • Επιτρέπει μόνο μία λέξη-κλειδί σπόρου.

8. DomainsBot

http://www.domainsbot.com/

domainsbot

Το DomainsBot κάνει εξαιρετική δουλειά όχι μόνο δημιουργώντας ενδιαφέροντα ονόματα τομέα για εσάς, αλλά και σας επιτρέπει να επιλέξετε τα συνώνυμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε παράλληλα με τις αρχικές λέξεις-κλειδιά σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικές εντυπωσιακές προσαρμογές που δεν θα έχετε σκοντάψει διαφορετικά.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Αρχίστε να παρέχετε μία ή περισσότερες λέξεις-κλειδιά. Αφού κάνετε την αρχική αναζήτηση, θα μπορείτε να προσαρμόσετε τα TLD που σας ενδιαφέρουν, να προσθέσετε / να αλλάξετε τα συνώνυμα, ακόμη και να προσθέσετε τα προτιμώμενα προθέματα και επιθήματά σας. Η λίστα των ονομάτων τομέα DomainsBot επιστρέφει με ξεκινώντας με τους πιο απλούς συνδυασμούς των λέξεων-κλειδιών σας και στη συνέχεια πηγαίνει στους πιο δημιουργικούς.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Χρησιμοποιήστε το για να ελέγξετε ταυτόχρονα έναν αριθμό TLD και επίσης για να προσαρμόσετε τα συνώνυμα, τα προθέματα και τα επιθήματά σας, τα οποία θα σας δώσουν πολύ περισσότερο έλεγχο.

DomainsBot πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Προσφέρει καλή προσαρμογή με συνώνυμα, προθέματα και επιθήματα.
 • Υπάρχουν πολλά TLD.
 • Μπορείτε να καταχωρίσετε τον τομέα σας απευθείας από τη γεννήτρια μέσω του καταχωρητή επιλογής σας.
 • Τα δημιουργημένα ονόματα τομέα δεν είναι τόσο δημιουργικά όσο αυτά που προέρχονται από μερικά από τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας.

9. NameMesh

https://www.namemesh.com/

ονομασία

Το NameMesh είναι μια από τις καλύτερες δημιουργίες ονομάτων τομέα για να ελέγξετε εάν έχετε πολλές λέξεις-κλειδιά που θέλετε να συμπεριλάβετε στον τομέα. Η λίστα των τομέων που δημιουργεί το NameMesh με βάση τις λέξεις-κλειδιά σας είναι τεράστια και χωρίζεται τακτικά σε μερικές κατηγορίες: Κοινές, Νέες, Σύντομες, Διασκεδαστικές και SEO.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Ξεκινήστε εισάγοντας τις λέξεις-κλειδιά σας – μπορείτε να έχετε μία ή πολλές – και επιλέξτε τα TLD που σας ενδιαφέρουν. Το NameMesh θα σας δώσει μια τεράστια λίστα ονομάτων domain που δημιουργούνται και θα δείξει ποια από αυτά είναι διαθέσιμα για εγγραφή.

Συμβουλή: Καταργήστε την επιλογή “Απόκρυψη εγγεγραμμένου”, καθώς αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη επισκόπηση του πόσο βιώσιμα είναι συγκεκριμένα ονόματα τομέα. Βασικά, δεν θέλετε ένα όνομα τομέα εάν τα περισσότερα από τα άλλα TLD είναι ήδη εγγεγραμμένα.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Χρησιμοποιήστε το εάν έχετε μια λίστα λέξεων-κλειδιών που θα θέλατε να συμπεριλάβετε στο όνομα τομέα σας και θέλετε να τις τακτοποιήσετε σωστά.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα NameMesh

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Ο αριθμός των παραγόμενων τομέων είναι πολύ μεγάλος.
 • Η κατηγορία Διασκέδαση αξίζει ιδιαίτερα μια ματιά.
 • Ορισμένα από τα ονόματα τομέα που εμφανίζονται ως διαθέσιμα δεν είναι.

10. DomainTyper

https://domaintyper.com/

domaintyper

Αυτό είναι το προσωπικό μου αγαπημένο εργαλείο για τη ρύθμιση των ονομάτων domain μου και τον έλεγχο της διαθεσιμότητας διαφόρων TLD. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι πραγματικά μια γεννήτρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν ξεκινάτε από το μηδέν.

Πώς χρησιμοποιείτε το εργαλείο? Απλώς ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το όνομα που θέλετε και το DomainTyper θα σας προσφέρει προτάσεις σε πραγματικό χρόνο (δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ σε κανένα κουμπί), εξ ου και το όνομα του εργαλείου. Καθώς εξετάζετε τους διαθέσιμους τομείς, μπορείτε να προσθέσετε ή να καταργήσετε τα TLD που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, και ακόμη και να ελέγξετε τα διαθέσιμα ονόματα χρήστη κοινωνικών μέσων.

Ποιος πρέπει να το χρησιμοποιήσει? Χρησιμοποιήστε το αν είστε σχεδόν βέβαιοι για το όνομα τομέα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, αλλά θέλετε να ελέγξετε εάν η καταχώριση διαφορετικών ονομάτων χρήστη TLD και κοινωνικών μέσων για αυτό δεν θα είναι πρόβλημα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του DomainTyper

Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
 • Λειτουργεί καθώς πληκτρολογείτε σε πραγματικό χρόνο.
 • Σας δείχνει όλα τα διαθέσιμα TLD με μια ματιά.
 • Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα TLD στην αναζήτηση.
 • Ελέγχει τα ονόματα χρήστη των κοινωνικών μέσων.
 • Δεν δημιουργεί καθαρά ονόματα τομέα.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me