Εντοπισμός θεμάτων WordPress με το “Τι θέμα WP είναι αυτό”

Προσφορές WordPress


Έχετε σκοντάψει ποτέ έναν εκπληκτικό ιστότοπο κατά την περιήγηση στο Διαδίκτυο και, αφού έχετε πάρει το σαγόνι σας από το τραπέζι, σκεφτήκατε: Ποιο θέμα WordPress χρησιμοποιεί αυτός ο ιστότοπος; Ή: Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω αυτό το σχέδιο στον ιστότοπό μου; Λοιπόν, τώρα μπορείτε – χρησιμοποιώντας το WhatWPThemeIsThat (μια δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία πιο γνωστή ως «Τι είναι το θέμα του WordPress?»).

Υπάρχουν, φυσικά, πολλές υπέροχες αγορές θέματος WordPress εκεί έξω (και, αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, απλά μεταβείτε σε έναν ιστότοπο όπως το ThemeForest και χωρίς αμφιβολία θα βρείτε πολλά υπέροχα σχέδια).

Ωστόσο, τίποτα δεν ξεπερνά τη συγκίνηση για την τέλεια σχεδίαση για έναν ιστότοπο που είναι ήδη εκεί έξω – και αν βρεθείτε ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο με έναν σχεδιασμό ιστότοπου που αγαπάτε απολύτως, τι τότε; Δυστυχώς, σε αντίθεση με την περιήγηση σε ένα κατάστημα θεμάτων, εκτός και αν μπορείτε να διαβάσετε τον κώδικα πίσω από τον ιστότοπο, δεν έχετε άμεσο τρόπο να μάθετε ποιο θέμα χρησιμοποιείται…

Με λίγα λόγια: Τι είναι το WordPress WordPress Είναι ένας ιστότοπος που έχει σχεδιαστεί για να κάνει ακριβώς αυτό που λέει στον κασσίτερο – δηλαδή να εντοπίσει το θέμα WordPress που χρησιμοποιεί κάθε συγκεκριμένος ιστότοπος.

Τι είναι το θέμα του WordPress

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα λάβω το θέμα Τι είναι το WordPress για να σας δείξω τι κάνει, πώς να το χρησιμοποιήσετε και, το πιο σημαντικό, αν λειτουργεί πραγματικά (και αν ναι, πόσο καλά;).

Τι είναι «Τι είναι το θέμα του WordPress» και τι μπορεί να κάνει?

Τι είναι το θέμα WordPress Αυτό είναι ένα δωρεάν εργαλείο εντοπισμού θέματος, που βρίσκεται στο WhatWPThemeIsThat.com. Αναπτύχθηκε από την Ultimate Marketing Strategies, ήταν ένα από τα πρώτα εργαλεία ανίχνευσης θεμάτων που κυκλοφόρησαν το 2011.

Φυσικά, πρώτα απ ‘όλα, ένας ιστότοπος πρέπει να χρησιμοποιεί το WordPress για να έχει οποιαδήποτε ελπίδα να εντοπίσει το θέμα του – εδώ είναι ένα γρήγορο μάθημα για το πώς να ελέγξετε εάν ένας ιστότοπος χρησιμοποιεί το WordPress για εσάς.

Εάν πληρούται αυτό το πρώτο κριτήριο, τι είναι το θέμα WordPress που μπορεί στη συνέχεια να σκάψει στον κώδικα ενός ιστότοπου για να αναζητήσει ενδεικτικά σημάδια του θέματος του ιστότοπου.

Εκτός από το θέμα ενός ιστότοπου, το εργαλείο μπορεί επίσης να επιλέξει ποιες προσθήκες χρησιμοποιεί ένας ιστότοπος. Ωστόσο, αυτή είναι μια πολύ πιο δύσκολη πρόταση και είναι απίθανο να εντοπιστεί κάθε προσθήκη που χρησιμοποιείται (περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω).

Μέχρι στιγμής, τόσο καλό τότε – ίσως έχετε τώρα μια καλή ιδέα για το τι να περιμένετε από το εργαλείο. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί περιορισμοί στις ικανότητες ντετέκτιβ του.

Για αρχάριους, δεν θα παράγουν αποτελέσματα όλοι οι ιστότοποι του WordPress. Για λόγους ασφαλείας, ορισμένοι ιστότοποι θα κρύψουν ενεργά ότι χρησιμοποιούν το WordPress, καθώς και το θέμα που χρησιμοποιούν.

Δεύτερον, ο εν λόγω ιστότοπος WordPress ενδέχεται να χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο θέμα, που αναπτύχθηκε από το μηδέν. (Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι εάν ένα εμπορικό θέμα έχει τροποποιηθεί, το θέμα WordPress είναι αυτό που δεν θα καταλάβει αυτό το γεγονός.)

Προχωρώντας περαιτέρω, οι προσπάθειες του εργαλείου για τον εντοπισμό προσθηκών θα παρεμποδίζονται εάν η προσθήκη δεν είναι ενεργή σε μια συγκεκριμένη σελίδα. Αν θέλετε να μάθετε το όνομα μιας συγκεκριμένης προσθήκης, βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει μια διεύθυνση URL στην οποία είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείται.

Τρόπος χρήσης του ιστότοπου:

Απλώς μεταβείτε στο WhatWPThemeIsThat.com και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL που θέλετε να ελέγξετε. Να θυμάστε: Ορισμένοι ιστότοποι θα χρησιμοποιούν διαφορετικά θέματα σε διαφορετικές διευθύνσεις URL – για παράδειγμα, μπορεί να έχουν ξεχωριστό θέμα για το ιστολόγιό τους. Ομοίως, εάν η εστίασή σας είναι προσθήκες, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια διεύθυνση URL στην οποία γνωρίζετε ότι η λειτουργικότητα είναι ενεργή.

Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση URL πατήστε απλά Αναζήτηση.

Εάν ο ιστότοπος που αναζητήσατε δεν χρησιμοποιεί WordPress, θα δείτε ένα μήνυμα σφάλματος όπως αυτό:

Τι είναι το θέμα του WordPress - Σφάλμα

Εάν, ωστόσο, χρησιμοποιεί το WordPress, το εργαλείο θα επιστρέψει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Αυτές οι πληροφορίες χωρίζονται σε δύο ενότητες: Θέματα και προσθήκες.

Πόσο καλά λειτουργεί?

Για να απαντήσω σε αυτό, έχω δημιουργήσει ένα περιβάλλον δοκιμών ειδικά, με το δωρεάν θέμα Twenty Sixteen.

Έχω εγκαταστήσει επίσης οκτώ δωρεάν πρόσθετα που εμφανίζονται ενεργά στο μπροστινό μέρος του ιστότοπου. Οι προσθήκες που έχω επιλέξει είναι:

 • Φόρμα επικοινωνίας 7
 • WooCommerce
 • MailChimp για WordPress
 • Soliloquy Lite
 • Χάρτες Google WP
 • Fancier Συγγραφέας κουτί
 • Εύκολοι πίνακες τιμολόγησης από τις εφαρμογές Fatcat
 • σχετικές αναρτήσεις

Και, για να κάνω τα πράγματα λίγο πιο απαιτητικά, έχω εγκαταστήσει επίσης τέσσερα πρόσθετα WordPress στο παρασκήνιο:

 • Yoast SEO
 • Ασφάλεια iThemes
 • WP Super Cache
 • Απενεργοποίηση σχολίων

Με αυτόν τον τρόπο, ας δούμε πώς ξεκίνησε το θέμα του WordPress?

Αποτελέσματα

Τι είναι το θέμα του WordPress - Αποτελέσματα

Λοιπόν, πώς έκανε αυτό το θέμα WordPress?

Πρώτον, αξίζει να σημειωθεί ότι πήρε το θέμα – Είκοσι δεκαέξι – θέση.

Δεύτερον, πήρε επίσης ένα καθαρό σκούπισμα και στα οκτώ από τα προσθήκες μπροστινού άκρου που έχουν εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί στον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι εάν ερωτευτείτε ένα συγκεκριμένο στοιχείο σχεδίασης σε έναν ιστότοπο – ας πούμε, μια φόρμα συμμετοχής – θα μπορούσατε να βρείτε το θέμα Τι είναι το WordPress και έχετε μια καλή πιθανότητα να βρείτε το πρόσθετο υπεύθυνο για αυτό.

Η προσθήκη έκανε ελαφρώς λιγότερο εντυπωσιακά για τα “κρυμμένα” πρόσθετα. Το εργαλείο επισήμανε μόνο το WP Super Cache από τα τέσσερα εγκατεστημένα πρόσθετα. Αυτό ήταν αναμενόμενο, ωστόσο, καθώς αυτά τα πρόσθετα είναι πολύ πιο δύσκολο να ληφθούν. Έτσι, ενώ το εργαλείο ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για την ανίχνευση του μακιγιάζ των προσθηκών ενός ιστότοπου, ήταν σαφώς λιγότερο αποτελεσματικό στην αποκάλυψη της υποδομής στο πίσω μέρος.

Συνολικά, σίγουρα εντυπωσιάστηκα με την απόδοση του ιστότοπου. Περίμενα να πάρει το θέμα σωστό, αλλά σκέφτηκα ότι ήταν πολύ πιο επιτυχημένο στην ανίχνευση προσθηκών. Σε αυτή τη δοκιμή (ομολογουμένως εφάπαξ), ήταν 100% ακριβής με τα πρόσθετα που ανίχνευσε.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα αποτελέσματα θα είναι τόσο ακριβή κάθε φορά και έχουμε ήδη περιγράψει ορισμένους από τους περιορισμούς του εργαλείου. Ορισμένοι κάτοχοι ιστότοπων WordPress ενδέχεται να αποκρύψουν τη χρήση του WordPress, να χρησιμοποιήσουν προσαρμοσμένα θέματα ή να λάβουν μέτρα ασφαλείας για να καλύψουν το θέμα τους.

Και, πάλι, όσον αφορά τον εντοπισμό προσθηκών, αυτό είναι πιο δύσκολο να καλέσετε. Από τα αποτελέσματα αυτής της δοκιμής, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι πιθανό να εντοπιστούν τυχόν προσθήκες που αναπτύσσονται ενεργά στο μπροστινό μέρος. Ωστόσο, απλώς και μόνο επειδή δεν εντοπίζεται μια προσθήκη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν χρησιμοποιείται, οπότε φροντίστε να λάβετε τα αποτελέσματα με λίγο αλάτι.

Τελικές σκέψεις

Συνολικά, το WhatWPThemeIsTat αποδίδει αρκετά καλά (αν και με μερικούς περιορισμούς). Είναι δωρεάν για χρήση, δεν χρειάζεται περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα για να τρέξει και τα αποτελέσματα είναι σχετικά ακριβή.

Συνολικά, είμαι μεγάλος θαυμαστής του What WordPress Theme is That και θα είμαι σίγουρος ότι θα το επαναλάβω την επόμενη φορά που θα συναντήσω έναν ιστότοπο με έναν απαραίτητο σχεδιασμό!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map