Αναθεώρηση WPExplorer: Μια ματιά στο θέμα «Σύνολο» WordPress του WPExplorer – και άλλες προσφορές…

Προσφορές WordPress


Εάν έχετε αφιερώσει χρόνο για ανάγνωση ή χρήση του WordPress, το WPExplorer είναι ένα όνομα που πρέπει να γνωρίζετε. Εκτός από τη λειτουργία ενός από τα μεγαλύτερα ιστολόγια για το WordPress, έχουν δημιουργήσει επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress πολλαπλών χρήσεων στην αγορά.

Αυτό το θέμα είναι Σύνολο και σε αυτήν την κριτική WPExplorer θα καλύψουμε αυτό το θέμα και θα δούμε το παρασκήνιο του WPExplorer. Θα εξετάσουμε επίσης τι άλλο έχουν να προσφέρουν, συμπεριλαμβανομένων των άλλων θεμάτων τους και πρότυπα για τη δημιουργία ιστολογίων και καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου με το WordPress.

Ας αρχίσουμε…

Η προέλευση του WPExplorer

Το blog του WPExplorer ξεκίνησε από ένα chap που ονομάζεται AJ Clarke, όταν ήταν ακόμα στο κολέγιο και μόλις είχε αρχίσει να δημιουργεί ιστότοπους με το WordPress. Αφού δημοσίευσε διάφορες συμβουλές, νέα και σχόλια στο blog του ιστοτόπου, ο AJ αύξησε τις δεξιότητές του στην κωδικοποίηση και άρχισε να παράγει και να πωλεί τα δικά του θέματα WordPress σε ιστότοπους όπως το Mojo Marketplace και αργότερα στο ThemeForest. (Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό αγοράς αγορών θεμάτων στο ThemeForest.)

WPExplorer στο ThemeForest

Το προφίλ συγγραφέα WPExplorer στην αγορά ThemeForest.

Μετά από μερικές πρώιμες εκδόσεις θεμάτων, η AJ κυκλοφόρησε το θέμα Total WordPress πολλαπλών χρήσεων το 2013, το οποίο έκτοτε έγινε το best-seller της βιομηχανίας. Εκτός από την τακτική ενημέρωση του Total – συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης νέων δυνατοτήτων και επιδείξεων ιστότοπων – άλλα θέματα που έχουν δημιουργηθεί ειδικά, όπως το blogging, το περιοδικό και οι επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουν επίσης κυκλοφορήσει από το WPExplorer από τότε..

Σύνολο θέματος στο ThemeForest

Το δημοφιλές θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων από το WPExplorer κυκλοφόρησε το 2013.

Με τα χρόνια, το blog WPExplorer έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς ιστότοπους για το WordPress. Συνεργαζόμενος με πολλούς συγγραφείς (συμπεριλαμβανομένου μου) για τη δημοσίευση μιας σταθερής ροής περιεχομένου, ο AJ και η σύζυγός του, η Kyla, δημιούργησαν μία από τις πιο γνωστές μάρκες στο οικοσύστημα του WordPress.

Σύμφωνα με την ομάδα, υπάρχουν «μερικά ωραία έργα» που έχει το WPExplorer στα έργα, κάνοντάς τα να παρακολουθήσουν το 2018.

Βασικές λεπτομέρειες WPExplorer

 • Μέλος του ThemeForest από το 2009.
 • Βαθμολογία συγγραφέα ThemeForest 4,5 στα 5 αστέρια με βάση 3.736 αξιολογήσεις.
 • 21 θέματα WordPress προς πώληση.
 • 56.040 πωλήσεις θεμάτων μέχρι σήμερα στην αγορά ThemeForest.

Καθώς μεγάλο μέρος αυτών των πωλήσεων δημιουργήθηκε από την Total, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το δημοφιλές θέμα για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε αν είναι η σωστή επιλογή για τον ιστότοπό σας.

Συνολική επισκόπηση θεμάτων πολλαπλών χρήσεων WordPress

Όπως αναφέρθηκε, το Total είναι το πιο δημοφιλές θέμα WordPress από την ομάδα του WPExplorer. Στην πραγματικότητα, είναι ένα θέμα που έχουμε ελέγξει λεπτομερώς στο ιστολόγιο. Σε αυτήν την κριτική, ο Kevin Muldoon διαπίστωσε ότι το Total είναι «φιλικό προς τον χρήστη και καλά σχεδιασμένο». Ενώ μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Total στην κριτική του, αν θέλετε μια γρήγορη επισκόπηση του τι μπορεί να κάνει αυτό το θέμα, ακολουθεί μια σύντομη περίληψη.

Συνολική δημοτικότητα θεμάτων και βαθμολογία χρήστη

Με περισσότερες από 31.000 πωλήσεις και 4,85 από τη μέση βαθμολογία 5 αστέρων από τους χρήστες, το Total είναι σίγουρα ένα δοκιμασμένο θέμα WordPress με θετική φήμη. Επίσης, ενημερώνεται τακτικά από την αρχική του κυκλοφορία το 2013 και συνεχίζει να αποτελεί το κύριο επίκεντρο της ομάδας του WPExplorer, με περισσότερες νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που έχουν προγραμματιστεί για αυτό το έτος.

Συνολικές επιδείξεις ιστότοπου θεμάτων

Αυτό που συνήθως διαχωρίζει ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων από ένα κανονικό θέμα είναι η επιλογή και η ποικιλία των επιδείξεων ιστότοπων – και το Σύνολο δεν αποτελεί εξαίρεση. Με 46 επιδείξεις για να διαλέξετε, καλύπτοντας τα πάντα, από ιστότοπους πρακτορείων και εταιρικές αρχικές σελίδες έως ιστότοπους φυσικής κατάστασης και διαδικτυακά χαρτοφυλάκια, το Total μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη δημιουργία σχεδόν κάθε είδους ιστότοπου με το WordPress.

Συνολική επίδειξη κύριου θέματος

Η κύρια επίδειξη Total είναι γεμάτη με χρήσιμες λειτουργίες και πρότυπα σελίδων.

Η κύρια επίδειξη Total κάνει εξαιρετική δουλειά για να αναδείξει ό, τι έχει αυτό το θέμα. Ιδανικό για ιστότοπους πρακτορείων ή επιχειρήσεων, η κύρια επίδειξη Total περιλαμβάνει ένα ρυθμιστικό πλήρους πλάτους, καθώς και αποσπάσματα χαρτοφυλακίου και καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου στην αρχική σελίδα. Είναι επίσης γεμάτο με πρότυπα για όλες τις σελίδες που ενδέχεται να χρειαστεί ο ιστότοπός σας, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών, μαρτυριών και σελίδων επικοινωνίας.

Επίδειξη Total Gym Website

Για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας γυμναστικής ή την προώθηση των προσωπικών σας εκπαιδευτικών υπηρεσιών, το Total Gym demo μπορεί σίγουρα να βοηθήσει.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο γυμναστικής με το WordPress, η Total διαθέτει μια επίδειξη που είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Κατάλληλο για γυμναστήριο, προσωπικό γυμναστή και άλλους ιστότοπους που σχετίζονται με τη φυσική κατάσταση, αυτό το Total demo έχει χρήσιμες λειτουργίες, όπως πίνακα σύγκρισης πακέτων τιμών, φόρμα επικοινωνίας, προφίλ μελών ομάδας και ρυθμιστικό πλήρους οθόνης στην αρχική σελίδα.

Συνολική επίδειξη Cafe

Το Total μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο καφέ, μπαρ ή εστιατορίου με το WordPress.

Με ένα ρυθμιστικό πλήρους οθόνης που είναι ιδανικό για την προώθηση των καλύτερων πιάτων σας ή για την ανάδειξη της ατμόσφαιρας του χώρου σας, η επίδειξη Total café προσφέρει έναν γρήγορο τρόπο δημιουργίας ενός ιστότοπου για το μπαρ, το καφέ ή το εστιατόριό σας. Οι φωτογραφίες των πιάτων σας, καθώς και οι λεπτομέρειες των ωρών λειτουργίας σας, μπορούν να εμφανίζονται στο ρυθμιστικό της αρχικής σελίδας, ενώ η υπόλοιπη προεπιλεγμένη διάταξη της αρχικής σελίδας του καφέ έχει ενότητες για το μενού, τη συλλογή φωτογραφιών, την τοποθεσία και τις πληροφορίες της εταιρείας σας.

Σύνολο επίδειξης ταξιδιωτικών ιστότοπων

Η επίδειξη ταξιδιωτικών ιστολογίων είναι μόνο ένα από τα προκαθορισμένα σχέδια ιστολογίων στο πακέτο θεμάτων Total.

Η Total έχει μερικές κομψές επιδείξεις ιστολογίου, συμπεριλαμβανομένου αυτού του σχεδιασμού για ταξιδιώτες bloggers. Το προαιρετικό ρυθμιστικό αρχικής σελίδας λειτουργεί καλά για την προώθηση των πιο πρόσφατων αναρτήσεων ιστολογίου σας, ενώ τα προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προβολή περιεχομένου από τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, συνδέσμους προς άλλο περιεχόμενο από το ιστολόγιό σας και το προφίλ συγγραφέα.

Επίδειξη ιστότοπου μόδας θεμάτων

Η επίδειξη Total Fashion store έχει σχεδιαστεί για την πώληση ρούχων και αξεσουάρ στο διαδίκτυο.

Η επίδειξη καταστημάτων μόδας διευκολύνει την εκκίνηση ενός συγκεκριμένου τύπου καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου με το WordPress. Ωστόσο, καθώς η Total έχει πλήρη υποστήριξη για την προσθήκη του WooCommerce online store builder, οποιοδήποτε από τα demo μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πώληση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων, καθώς και υπηρεσιών.

Συνολικό εργαλείο εισαγωγής επίδειξης

Η προεπισκόπηση και η εισαγωγή επιδείξεων ιστότοπου είναι εύκολη και βολική με το Total.

Ευτυχώς, η εισαγωγή του περιεχομένου επίδειξης είναι πολύ απλή με το Total. Έτσι, είτε είστε νέοι στο WordPress είτε απλά αναζητάτε έναν γρήγορο τρόπο για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας, το Total και οι προκαθορισμένες εκδηλώσεις του λειτουργούν πολύ καλά. Επίσης, καθώς το Total είναι ένα πολύ ευέλικτο θέμα WordPress, τα προκαθορισμένα demo μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν ώστε να λειτουργούν για μια σειρά άλλων έργων.

Καλύτερα χαρακτηριστικά του συνολικού θέματος

Εκτός από το προκαθορισμένο περιεχόμενο, η Total διαθέτει πολλές εντυπωσιακές δυνατότητες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το WordPress.

Εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης

Εργαλείο δημιουργίας σελίδων WPBakery

Το σύνολο περιλαμβάνει την προσθήκη WPBakery Page Builder.

Μεταξύ των λειτουργιών, θα βρείτε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου μεταφοράς και απόθεσης που υποστηρίζεται από τη δημοφιλή προσθήκη WPBakery Page Builder WordPress. Χάρη σε αυτό το εντυπωσιακό εργαλείο, μπορείτε να προσαρμόσετε όλο το συνολικό περιεχόμενο επίδειξης μέσω μιας έξυπνης διεπαφής.

Συνολικά προσαρμοσμένα στοιχεία δημιουργίας σελίδων

Εκτός από τα τυπικά στοιχεία WPBakery Page Builder, η Total έχει το δικό της σύνολο μπλοκ περιεχομένου.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας σελίδων και τη βιβλιοθήκη στοιχείων του, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων συνολικών στοιχείων, για να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά σχέδια περιεχομένου από την αρχή.

Επιλογή πρόσθετων Premium

Εκτός από την προσθήκη WPBakery Page Builder, τα premium πρόσθετα Templatera, Slider Revolution και Layer Slider περιλαμβάνονται στο πακέτο Total. Αυτό όχι μόνο σας εξοικονομεί χρήματα, αλλά σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας σύνθετες προβολές διαφανειών και να επεξεργαστείτε τα προεπιλεγμένα ρυθμιστικά, καθώς και να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τα σχέδια περιεχομένου του WPBakery Page Builder.

Το Total έχει επίσης κατασκευαστεί για να λειτουργεί με όλες τις καλύτερες προσθήκες WordPress τρίτων, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε όσες επιπλέον δυνατότητες στον ιστότοπό σας χρειάζεστε.

Διεπαφή προσαρμογέα WordPress

Οι ιστότοποι που χρησιμοποιούν το Total μπορούν να εξατομικευτούν με το WordPress Customizer.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά γνωρίσματα Σύνολο περιλαμβάνουν:

 • Υποστήριξη WordPress Customizer.
 • Σε κατάσταση κατασκευής.
 • Επιλογές διάταξης σε πλαίσιο και πλήρους πλάτους.
 • Πολλαπλά στυλ κεφαλίδας.
 • Ενσωματωμένη κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων.
 • Πλήρως φιλικό προς το κινητό σχέδιο.
 • Βιβλιοθήκη φιλικών για προγραμματιστές αποσπασμάτων κώδικα και φίλτρων θεμάτων.
 • Συν πολλά άλλα.

Αν θέλετε να δείτε τι άλλο μπορεί να κάνει αυτό το θέμα ή να εμπνευστείτε για τα δικά σας έργα, φροντίστε να δείτε αυτήν τη συλλογή ζωντανών παραδειγμάτων του Total in action.

Συνολική υποστήριξη θεμάτων

Με βάση τα θετικά σχόλια από τους χρήστες Total, είναι δίκαιο να συμπεράνουμε ότι το WPExplorer κάνει καλή δουλειά υποστηρίζοντας το εμβληματικό του θέμα. Στην πραγματικότητα, η ομάδα του WPExplorer έχει αναγνωρίσει ότι το «έχοντας μια σταθερή ομάδα υποστήριξης» είναι ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που αντλήθηκαν από τη λειτουργία της επιχείρησής τους. Η ομάδα συνεχίζει να έρχεται σε επαφή με πελάτες, ελέγχει για να δει αν έχουν εντοπίσει σφάλματα ή έχει προτάσεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί το θέμα.

Τα ερωτήματα υποστήριξης πριν από την πώληση μπορούν να υποβληθούν μέσω της ενότητας Συνολικά σχόλια, ενώ η υποστήριξη πελατών παρέχεται μέσω του συστήματος υποστήριξης.

Συνολική αξία θέματος για χρήματα

Τη στιγμή της γραφής, το Total ήταν διαθέσιμο από την αγορά ThemeForest με μόλις 29 $. Αυτή είναι περίπου η μισή τιμή άλλων θεμάτων πολλαπλών χρήσεων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό προϊόν με αξία.

Αυτή η τιμή περιλαμβάνει πρόσβαση σε μελλοντικές ενημερώσεις θεμάτων και υποστήριξη έξι μηνών από το WPExplorer. Για μια μικρή χρέωση, η περίοδος υποστήριξης μπορεί να παραταθεί σε 12 μήνες. Μια πρόσθετη επιλογή αγοράς είναι να εγγραφείτε με την υπηρεσία Envato Hosted, διαβάστε την κριτική μας για το Envato Hosted και αποκτήστε πρόσβαση στο Total, στην υπηρεσία ρύθμισης θεμάτων και στην premium φιλοξενία WordPress για 19 $ ανά μήνα. Εάν δεν έχετε ακόμη επιλέξει έναν οικοδεσπότη Ιστού WordPress, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας βολικός τρόπος για να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας το συντομότερο δυνατό.

Άλλα προτεινόμενα θέματα WPExplorer WordPress

Όπως αναφέρθηκε, το WPExplorer έχει 21 θέματα WordPress στο χαρτοφυλάκιό τους στο ThemeForest. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες στιγμές.

Fashionista WordPress Blogging και θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Επίδειξη θεμάτων WPExplorer Fashionista

Το θέμα Fashionista έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ιστολογίων, διαδικτυακών καταστημάτων ή συνδυασμού των δύο.

Το Fashionista ενημερώνεται τακτικά από την κυκλοφορία του το 2012 και έχει δημιουργήσει μια μικρή αλλά σταθερή ροή πωλήσεων με τα χρόνια. Το θέμα έχει μια κλασική εμφάνιση που έχει σχεδιαστεί κυρίως για blogging και καταχωρήσεις προϊόντων προς πώληση. Η λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου παρέχεται μέσω της υποστήριξης για την κορυφαία προσθήκη WooCommerce online store builder, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο του τρόπου λειτουργίας του καταστήματός σας.

Chic Blogging και Θέμα WordPress WooCommerce

Επίδειξη WPExplorer Chic Theme

Το Chic λειτουργεί καλά τόσο για bloggers όσο και για ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων.

Περιγραφόμενο ως ένα αριστοκρατικό και κομψό θέμα WordPress, το Chic είναι μια άλλη επιλογή που απευθύνεται σε bloggers και ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων. Είτε θέλετε να μοιραστείτε τις τελευταίες σκέψεις σας είτε να πουλήσετε προϊόντα στο διαδίκτυο, το Chic θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Όπως πολλά από τα άλλα θέματα του WPExplorer, το Chic είναι συμβατό με την υπηρεσία Envato Hosted, η οποία περιλαμβάνει τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress από τη μητρική εταιρεία ThemeForest.

Θέμα WordPress για ηλεκτρονικό εμπόριο με δυνατότητα προσαρμογής Noir

Θεματική επίδειξη Noir

Ένα ρυθμιστικό αρχικής σελίδας είναι μόνο μία από τις πιθανές επιλογές διαμόρφωσης του θέματος Noir.

Το Noir είναι ένα άλλο ευέλικτο θέμα blogging με καλή υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα διαφημιστικά σποτ προσφέρουν έναν επιπλέον τρόπο για να δημιουργήσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας στο WordPress, ενώ οι επιλογές προσαρμογής σάς δίνουν έναν καλό έλεγχο στον σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Η ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων διατίθεται στάνταρ, με δυνατότητες όπως κοινωνικές συνδέσεις, σχολιασμούς στο Facebook και προσαρμοσμένα widget τροφοδοσίας Instagram μεταξύ των επιλογών.

Θέμα New York Minimal Blog και Shop WordPress

Θεματική επίδειξη της Νέας Υόρκης

Το θέμα της Νέας Υόρκης ενημερώθηκε πρόσφατα για το 2018.

Η Νέα Υόρκη είναι το νεότερο θέμα από το WPExplorer. Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2016, αλλά ενημερώθηκε πρόσφατα. Με μια ελάχιστη σχεδίαση που απευθύνεται σε ιστολόγια και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, η Νέα Υόρκη διαθέτει διάταξη πλήρους πλάτους που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί μέσω του πίνακα ελέγχου επιλογών θεμάτων. Προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία, πολλαπλές διατάξεις αρχικής σελίδας και ένας πλήρως ανταποκρινόμενος σχεδιασμός βρίσκονται στη λίστα χαρακτηριστικών θέματος της Νέας Υόρκης.

Το Total είναι σίγουρα το πιο δημοφιλές θέμα από το WPExplorer και, αφού ελέγξετε τη λίστα δυνατοτήτων και την επιλογή προκατασκευασμένων επιδείξεων ιστότοπων, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί. Ωστόσο, εάν αναζητάτε ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί για συγκεκριμένο σκοπό, και όχι μια επιλογή πολλαπλών σκοπών, με συγκριτική έλλειψη λειτουργιών που βοηθούν στην παροχή μιας πιο απλοποιημένης εμπειρίας χρήστη, ένα από τα άλλα θέματα του WPExplorer θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.

Τελικές σκέψεις

Το WPExplorer έχει κάνει μια εντυπωσιακή δουλειά στο να διευθύνει μια επιτυχημένη θεματική επιχείρηση παράλληλα με τη διαχείριση ενός πολυάσχολου ιστολογίου πολλών συγγραφέων που είναι καλά αναγνωσμένο και κατατάσσεται καλά από τις μηχανές αναζήτησης.

Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες της αγοράς ThemeForest και απελευθερώνοντας μερικά θέματα ενός σκοπού, πριν βρούμε τεράστια επιτυχία με το ισχυρό θέμα πολλαπλών χρήσεων, το WPExplorer κατάφερε να οδηγήσει στο κύμα δημοτικότητας που απολάμβανε το λογισμικό WordPress και το οικοσύστημα του.

Με περισσότερα σχέδια που έχουν προγραμματιστεί για το τρέχον έτος, το WPExplorer είναι σίγουρα εδώ για μεγάλες αποστάσεις. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα θέμα για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο ιστότοπου WordPress, σίγουρα θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε με το Total και, σε μικρότερο βαθμό, τα άλλα θέματα τους, ενώ το περιεχόμενο στο blog θα σας βοηθήσει για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας και να τον πάρετε στο επόμενο επίπεδο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me