Elegant Themes Review 2020 – Τι προσφέρουν και αξίζει να συμμετάσχετε;

Προσφορές WordPress


Αν ψάχνετε για ένα νέο θέμα WordPress, ένα όνομα που σίγουρα θα συναντήσετε είναι τα Elegant Themes. Με το εξαιρετικά δημοφιλές θέμα Divi, μερικά ισχυρά πρόσθετα και μια ενεργή κοινότητα χρηστών, το Elegant Themes είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο οικοσύστημα του WordPress.

Στα χαρτιά, τα κομψά θέματα αξίζουν σίγουρα μια θέση στη σύντομη λίστα σας όταν πρόκειται για αγορές με θέμα και πρόσθετα. Αλλά είναι τα προϊόντα της η σωστή επιλογή για τον ιστότοπό σας; Πρέπει να εγγραφείτε με αυτό το βασικό στήριγμα του WordPress ή να συνεχίσετε την αναζήτησή σας; Μέχρι το τέλος αυτής της ανάρτησης, ελπίζουμε ότι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε μια καλά μελετημένη και ενημερωμένη απόφαση.

Ας αρχίσουμε.

Σχετικά με τα κομψά θέματα

Το Elegant Themes λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια και έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 600.000 πελάτες μέχρι σήμερα. Στη διαδικασία αυτή, έχει αναπτυχθεί εργατικό δυναμικό περισσότερων από 80 υπαλλήλων που καλύπτουν διάφορες χώρες – πολύ μακριά από τις ταπεινές αρχές του που εργάζονται από το κολέγιο του ιδρυτή Nick Roach.

Εικόνα του ιστότοπου Elegant Themes

Το Elegant Themes κυκλοφόρησε περίπου 87 θέματα WordPress με την πάροδο των ετών, καθώς και έναν αριθμό προσθηκών. Ωστόσο, πρόσφατα επικεντρώθηκε εκ νέου στις προσπάθειές του μόνο στα δύο πιο πρόσφατα θέματα, το Divi και το Extra, καθώς και τη φόρμα επιλογής email Bloom και τα πρόσθετα κοινωνικών μέσων Monarch. Το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων WordPress που βοήθησε να γίνει το θέμα Divi τόσο δημοφιλές είναι τώρα διαθέσιμο επίσης ως αυτόνομο πρόσθετο με τη μορφή Divi Builder.

Εκτός από τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του, ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα Elegant Themes ήταν τόσο δημοφιλή είναι τα τιμολογιακά του σχέδια. Με μόλις 89 $ ετησίως, έχετε πρόσβαση σε όλα τα θέματα (συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού θέματος “Divi” – περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω) και προσθηκών, καθιστώντας το σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ωστόσο, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα της για αρκετά χρόνια, το ελαφρώς πιο ακριβό πρόγραμμα «Πρόσβαση σε όλη τη ζωή» είναι στην πραγματικότητα η καλύτερη αξία, δίνοντάς σας πρόσβαση σε όλα τα υπάρχοντα και μελλοντικά προϊόντα με εφάπαξ χρέωση 249 $. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς ερωτήσεις σε όλες τις αγορές, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τα θέματα και τις προσθήκες χωρίς κίνδυνο.

Ενώ η εστίαση των Elegant Themes είναι τώρα στα δύο κύρια θέματα της, Divi και Extra, προς το παρόν, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στα παλαιότερα θέματα. Ωστόσο, αυτά τα θέματα φαίνονται τώρα αρκετά ξεπερασμένα και σύμφωνα με πληροφορίες αποσύρονται, οπότε είναι καλύτερο να τα αγνοήσετε όταν αποφασίζετε να συμμετάσχετε ή όχι.

Πληροφορίες τιμολόγησης κομψών θεμάτων

Ενώ η πρόσβαση σε όλα με 89 $ μοιάζει πολύ, είναι τα Elegant Themes η σωστή επιλογή για το έργο σας; Ας ανακαλύψουμε.

Θέματα WordPress

Ας ξεκινήσουμε με μια ματιά στα θέματα του WordPress πριν προχωρήσουμε στις προσθήκες.

Όπως αναφέρθηκε, η εγγραφή με Elegant Themes σας δίνει πρόσβαση σε 87 θέματα WordPress για την τιμή που θα μπορούσατε να πληρώσετε για ένα μόνο θέμα αλλού. Ωστόσο, υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Από την άφιξη του Divi το 2013, το Elegant Themes επικεντρώθηκε στο να καταστεί αυτό το μοναδικό καλύτερο θέμα WordPress. Το Extra ακολούθησε λίγο μετά και μαζί έγιναν οι καλύτερες στιγμές του χαρτοφυλακίου Elegant Themes. Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρθηκε, τα παλαιότερα θέματα πρόκειται να αποσυρθούν.

Θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων Divi

Το Divi είναι το εμβληματικό θέμα και είναι πραγματικά πολλαπλών χρήσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας σχεδόν οποιουδήποτε τύπου ιστότοπου.

Θέμα Divi WordPress

Το Divi είναι το εμβληματικό θέμα των Elegant Themes.

Από ιστολόγια και επιχειρηματικούς ιστότοπους έως καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου και οτιδήποτε άλλο, το Divi είναι αναμφίβολα ένα ευέλικτο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Πρότυπα Divi Ecommerce

Το Divi διαθέτει ένα πλήρες σύνολο προτύπων ηλεκτρονικού εμπορίου για τη δημιουργία διαδικτυακών καταστημάτων.

Είναι επίσης ιδανικό για νέους χρήστες WordPress που ελπίζουν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένους ιστότοπους χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξουν ποτέ μια γραμμή κώδικα. Ωστόσο, αυτό το ισχυρό θέμα έχει επίσης γίνει μια δημοφιλής επιλογή με επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων που αναζητούν ένα εργαλείο που μπορεί να κάνει πιο αποτελεσματικούς ιστότοπους για τους πελάτες τους.

Παράδειγμα διάταξης Divi

Το Divi διευκολύνει τη δημιουργία προσαρμοσμένων διατάξεων περιεχομένου.

Μερικοί από τους λόγους που οι έμπειροι και άπειροι σχεδιαστές ιστοσελίδων επιλέγουν το Divi είναι το χρήσιμο σύνολο προτύπων υψηλής ποιότητας και το ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης. Η εισαγωγή ενός από τα πακέτα ιστότοπων του Divi σάς δίνει έναν γρήγορο τρόπο για να ξεκινήσετε το έργο σας και το νέο και βελτιωμένο Divi Builder μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή των προτύπων μέσω ενός διαισθητικού περιβάλλοντος χρήστη μεταφοράς και απόθεσης WYSIWYG. Η δημιουργία προσαρμοσμένων σχεδίων σας από το μηδέν δεν αποτελεί πρόβλημα.

Επεξεργαστής κειμένου Divi Builder

Το νέο και βελτιωμένο εργαλείο δημιουργίας σελίδων Divi front-end.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιότητάς σας, το Divi κάνει καλή δουλειά στον εκδημοκρατισμό του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Όσοι είναι νέοι στο WordPress μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις διατάξεις Divi σε συνδυασμό με τη διεπαφή σημείου και κλικ του οικοδόμου για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα σχέδια σελίδων. Οι πιο έμπειροι σχεδιαστές μπορούν να κάνουν ό, τι έκαναν πάντα – μόνο πολύ πιο γρήγορα.

Ενότητες Divi Builder

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις με το Divi Builder και να τις συμπληρώσετε με μια επιλογή ενοτήτων.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του θέματος που αξίζει να αναφερθεί είναι το εργαλείο Divi Leads. Το Divi Leads σάς επιτρέπει να διαχωρίζετε τη δοκιμή για να βελτιστοποιήσετε το σχεδιασμό και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας. Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ ποια επικεφαλίδα ή χρωματικό σχήμα θα ανταποκρίνονται καλύτερα οι επισκέπτες σας, το Divi Leads αφαιρεί την εικασία.

Η βελτιστοποίηση Divi Leads επίσης

Το Divi Leads σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας συγκρίνοντας πολλές εκδόσεις του ιστότοπού σας.

Το Divi Leads διευκολύνει την εμφάνιση πολλαπλών παραλλαγών του ιστότοπού σας και του περιεχομένου του, ενώ κάθεστε και περιμένετε τα αποτελέσματα. Εάν χρειαστεί να δημιουργήσετε ιστότοπους που μετατρέπονται σε σχέση με τους στόχους τους – είτε για τον εαυτό σας είτε για τους πελάτες σας – το Divi Leads θα είναι μια πολύτιμη προσθήκη στο κιτ εργαλείων σας.

Πακέτα διάταξης θεμάτων Divi

Νέα πακέτα διάταξης ιστότοπου προστίθενται τακτικά στο Divi από την ομάδα Elegant Themes.

Ένας τομέας όπου το Divi έχει βελτιωθεί από την κυκλοφορία του είναι η βιβλιοθήκη των προ-κατασκευασμένων πακέτων ιστότοπων που είναι τώρα διαθέσιμα για αυτό το θέμα. Κατά τη στιγμή της σύνταξης, υπήρχαν περισσότερα από εκατό πλήρη πακέτα ιστότοπων που θα μπορούσατε να εισαγάγετε στο WordPress και, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε μέσω του οπτικού δημιουργού για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό ιστότοπο. Όχι μόνο μπορείτε να εισαγάγετε ένα πλήρες πακέτο ιστότοπου που περιλαμβάνει μία ή περισσότερες διατάξεις και πρότυπα αρχικής σελίδας για τις εσωτερικές σελίδες του ιστότοπού σας, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε και να επιλέξετε από τη βιβλιοθήκη περισσότερων από 800 μεμονωμένων προτύπων σελίδων..

Παράδειγμα πακέτου διάταξης

Κάθε πακέτο διάταξης περιέχει μια επιλογή προτύπων για τις σελίδες του ιστότοπού σας.

Αυτά τα πακέτα ιστοτόπων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα έργων – από ιστότοπους πρακτορείων και ιστολόγια υγείας έως εταιρικές αρχικές σελίδες και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, μέχρι και μερικά. Για να διευκολύνετε τη δημιουργία ενός ιστότοπου με το Divi από πριν, αυτά τα πακέτα και τα πρότυπα μπορούν να περιηγηθούν και να εισαχθούν από μέσα στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Βιβλιοθήκη διάταξης ιστότοπου

Τα πακέτα και τα πρότυπα ιστότοπων Elegant Themes είναι διαθέσιμα μέσα από τον επεξεργαστή Divi Builder.

Στο παρελθόν, δεν ήταν εύκολο να αποκρύψετε ή να προσαρμόσετε τις επικεφαλίδες των ιστότοπων χρησιμοποιώντας το Divi. Εξαιτίας αυτού, ήταν εύκολο να εντοπίσετε έναν ιστότοπο που δημιουργήθηκε με το Divi, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είχαν τις ίδιες κορυφαίες γραμμές πλοήγησης. Αυτό είναι παρελθόν τώρα, καθώς μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε την περιοχή κεφαλίδας χρησιμοποιώντας το πρότυπο πλήρους πλάτους ή να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο σχέδιο χρησιμοποιώντας την ενότητα κεφαλίδας ή τις ρυθμίσεις προσαρμογής θέματος.

Συνολικά, το Divi είναι μια εξαιρετική επιλογή για δημιουργικά που θα ήθελαν να δημιουργήσουν έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο WordPress ανεξάρτητα από τις τεχνικές τους ικανότητες. Παρόλο που με τόσα πολλά προκατασκευασμένα πακέτα ιστότοπων και μεμονωμένα πρότυπα, το Divi θα πρέπει επίσης να λειτουργεί καλά για όσους αναζητούν ένα σχέδιο εκτός καταστημάτων που είναι έτοιμο να ξεκινήσει.

Θέμα Extra Magazine WordPress

Επίδειξη Elegant Themes Extra Theme

Το Extra είναι ιδανικό για τη δημιουργία ιστολογίων, διαδικτυακών περιοδικών και άλλων ιστότοπων πλούσιων σε περιεχόμενο.

Η ζωντανή επίδειξη Extra θεματικής προβολής, που κυκλοφόρησε μετά το Divi, περιλαμβάνει πολλές από τις καλύτερες δυνατότητές της. Ενώ το Divi είναι ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων, το Extra έχει σχεδιαστεί για ιστολόγια, διαδικτυακά περιοδικά και άλλους ιστότοπους πλούσιους σε περιεχόμενο.

Παράδειγμα διάταξης επιπλέον στηλών

Ένα από τα στοιχεία περιεχομένου που μπορείτε να προσθέσετε στις σελίδες σας.

Η προεπιλεγμένη διάταξη της αρχικής σελίδας είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ειδήσεων ή περιοδικών και η χρήση αυτού του σχεδιασμού σάς δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζετε το καλύτερο ή το πιο πρόσφατο περιεχόμενό σας σε μια κομψή μορφή πλέγματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε post carousels, περιοχές με καρτέλες, ρυθμιστικά mini-article και προσαρμοσμένα widget για την προβολή προεπισκοπήσεων του περιεχομένου σας.

Ενότητα πρόσθετου περιεχομένου θέματος

Μια άλλη από τις ενότητες Extra περιεχομένου για την προβολή άρθρων.

Το Extra περιλαμβάνει επίσης διάταξη αρχικής σελίδας που εστιάζει στην εικόνα και χρησιμοποιεί τις επιλεγμένες εικόνες από τα άρθρα σας για να τραβήξει την προσοχή στο περιεχόμενό σας. Ο σχεδιασμός αυτού του θέματος εστιάζεται στο να προσελκύσει τους επισκέπτες σας να κάνουν κλικ σε περισσότερα από τα άρθρα σας.

Πρόσθετη διάταξη εικόνας

Ένα τμήμα από τη διάταξη Extra homepage που εστιάζει στην εικόνα.

Καθώς το Extra περιλαμβάνει το ισχυρό εργαλείο Divi Builder, μπορείτε να προσαρμόσετε οποιοδήποτε από τα πρότυπα του θέματος μέσω μιας διεπαφής χρήστη μεταφοράς και απόθεσης front-end. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας και τη βιβλιοθήκη των ενοτήτων για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα σχέδια για κάθε άρθρο που δημοσιεύετε στον ιστότοπό σας. Εάν θέλετε το ιστολόγιό σας ή το διαδικτυακό σας περιοδικό να ταιριάζει με την ποιότητα παρουσίασης των κορυφαίων ιστότοπων ειδησεογραφικών μέσων, τώρα έχετε ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει.

Επιπλέον παράδειγμα προσαρμοσμένης διάταξης σελίδας

Ένα παράδειγμα του τύπου διατάξεων που μπορείτε να δημιουργήσετε με το Extra και το εργαλείο δημιουργίας σελίδων.

Με το Extra και το Divi Builder, μπορείτε να σχεδιάσετε προσαρμοσμένες διατάξεις σελίδων που επικαλύπτουν εικόνες με κείμενο, περιλαμβάνουν κολάζ φωτογραφιών, χρησιμοποιούν εισαγωγικά, διαθέτουν πολλές στήλες και περιλαμβάνουν άλλα στοιχεία περιεχομένου που έχουν δοκιμαστεί για να αναβαθμίσουν τον ιστότοπό σας από ένα βασικό ιστολόγιο σε μια διαδικτυακή έκδοση με επαγγελματική εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε οποιοδήποτε από τα πακέτα ιστότοπων και τα μεμονωμένα πρότυπα σελίδων που είναι διαθέσιμα στους χρήστες του θέματος Divi.

Διάταξη κειμένου και εικόνας

Το Extra διευκολύνει τον συνδυασμό κειμένου και εικόνων για την αναβάθμιση των άρθρων σας.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Extra που δεν υπάρχει στο Divi είναι το πρόγραμμα δημιουργίας κατηγοριών και οι σχετικές ενότητες. Η χρήση αυτής της δυνατότητας σάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε προσαρμοσμένες σελίδες κατηγοριών που καθορίζουν τον τρόπο εμφάνισης λιστών αναρτήσεων ιστολογίου και άλλου περιεχομένου, όπως στοιχείων χαρτοφυλακίου και προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας.

Εργαλείο δημιουργίας επιπλέον κατηγοριών

Το πρόγραμμα δημιουργίας κατηγοριών του θέματος Extra σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις σελίδων αρχείων και κατηγοριών.

Εκτός από τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών διατάξεων, μπορείτε επίσης να τις αντιστοιχίσετε εύκολα σε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου στον ιστότοπό σας, όπως συγκεκριμένες κατηγορίες ιστολογίων. Αν θέλετε να ελέγξετε τον τρόπο εμφάνισης των λιστών περιεχομένου, αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί.

Πρότυπο επιπλέον χαρτοφυλακίου

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις αρχειοθέτησης χαρτοφυλακίου, με το πρόγραμμα δημιουργίας Extra κατηγορίας.

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο Divi Builder, το Extra εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για bloggers και διαδικτυακούς ιστότοπους περιοδικών. Η βιβλιοθήκη προτύπων διευκολύνει την προσθήκη σημαντικών σελίδων στον ιστότοπό σας με πολύ λίγη προσπάθεια. Με τα πρότυπα συγγραφέων, χρονοδιαγράμματος, χαρτοφυλακίου και σελίδων επαφών, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο κατά τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου.

Το Extra μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου με το WordPress, χάρη στην πλήρη υποστήριξή του για την προσθήκη WooCommerce. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή απλά να προσθέσετε φυσικά ή ψηφιακά προϊόντα στο blog ή το περιοδικό σας, το Extra είναι κάτι παραπάνω από το καθήκον.

Ενώ τα Elegant Themes δημιούργησαν το Divi με στόχο να το καταστήσουν το καλύτερο θέμα για οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress, το Extra δημιουργήθηκε για να είναι το καλύτερο θέμα για bloggers και διαδικτυακές εκδόσεις – και σίγουρα κάνει καλή δουλειά. Το Extra είναι ένα ανταγωνιστικό θέμα που πρέπει να εξετάσει κάθε ιδιοκτήτης ιστοτόπου σε στιλ blogger ή περιοδικού.

Τα Άλλα Θέματα

Όπως αναφέρθηκε, το Elegant Themes έχει δημιουργήσει πολλά θέματα όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ αυτά τα παλαιότερα θέματα είναι ακόμα διαθέσιμα ως μέρος των πακέτων διάρκειας 89 $ το χρόνο ή 249 $, αρχίζουν να φαίνονται η ηλικία τους και, καθώς πρόκειται να αποσυρθούν κάποια στιγμή, είναι καλύτερο να τα αγνοήσουμε και απλώς εστιάστε στο Divi και το Extra.

Οι κομψές προσθήκες WordPress WordPress

Η ομάδα Elegant Themes δημιούργησε επίσης μια σειρά από πρόσθετα WordPress υψηλής ποιότητας που είναι διαθέσιμα και στα δύο προγράμματα τιμολόγησης.

Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Πρόσθετο Divi Builder WordPress Page Builder

Κομψή προσθήκη θεμάτων Divi

Η προσθήκη Divi μετατρέπει το εργαλείο δημιουργίας σελίδων από το κορυφαίο θέμα του Elegant σε αυτόνομο πρόσθετο.

Η προσθήκη Divi Builder είναι η αυτόνομη έκδοση του εργαλείου δημιουργίας σελίδων που ενσωματώνεται στα θέματα Divi και Extra. Η τελευταία έκδοση του Divi Builder διαθέτει διεπαφή χρήστη front-end, οπότε, αν επιλέξετε το θέμα Divi ή Extra ή εγκαταστήσετε την προσθήκη σε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας άλλο θέμα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες χρησιμοποιώντας ένα drag- και αποθέστε οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας.

Οπτικός επεξεργαστής Divi Builder

Το πρόσθετο Divi Builder διαθέτει οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης WYSIWYG.

Η διεπαφή Divi Builder front-end σάς επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέτετε λειτουργικές μονάδες στη θέση τους, να αλλάζετε το μέγεθος των στοιχείων της σελίδας και να προσαρμόζετε το περιεχόμενό σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με περισσότερες από 40 προσαρμόσιμες ενότητες περιεχομένου για εργασία, μπορείτε να προσθέσετε πολλά χρήσιμα στοιχεία στις σελίδες σας.

Πίνακας τιμολογίων Mobule

Οι πίνακες τιμολόγησης είναι μόνο μία από τις προσαρμοσμένες ενότητες περιεχομένου 40 συν που μπορείτε να προσθέσετε στο περιεχόμενό σας.

Άλλες χρήσιμες λειτουργίες του plugin Divi Builder περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να αντιγράψετε γρήγορα οποιοδήποτε στοιχείο σελίδας, να αντιγράψετε και να επικολλήσετε μέσα στο πρόγραμμα δημιουργίας, απεριόριστες αναιρέσεις και επαναλήψεις και έναν εύκολο τρόπο προσθήκης προσαρμοσμένου CSS στις σελίδες σας.

Ιστορικό επεξεργασίας Divi Builder

Το Divi Builder διαθέτει έναν πίνακα ιστορικού που σας επιτρέπει να επαναφέρετε τις αλλαγές που έχετε πραγματοποιήσει στη σελίδα σας.

Η προσθήκη Divi Builder καθιστά πλέον εύκολο να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε διάταξη, ενότητα ή ενότητα στη βιβλιοθήκη σας για επαναχρησιμοποίηση αλλού στον ιστότοπό σας. Εάν ενημερώσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία της βιβλιοθήκης, μπορείτε να εφαρμόσετε επιλεκτικά αυτές τις αλλαγές σε κάθε παρουσία του στοιχείου σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε ένα θέμα από Elegant Themes, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Divi Builder για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Επομένως, εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ένα πιο ελάχιστο θέμα (όπως αυτά που παράγονται από το StudioPress αντί για το Divi, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων σχεδίων για το περιεχόμενό σας, τότε το πρόσθετο Divi Builder θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.

Χρήση του Divi Builder με το StudioPress

Η προσθήκη Divi Builder πρέπει να λειτουργεί με όλα τα θέματα του WordPress.

Το Divi Builder συγκρίνεται ευνοϊκά με τα άλλα πρόσθετα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης για WordPress, οπότε, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα από Elegant Themes ή από κάπου αλλού, αυτό το plugin είναι μια εξαιρετική επιλογή για την προσθήκη ενός οπτικού προγράμματος επεξεργασίας στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το πρόσθετο στην πρακτική αναθεώρηση του Divi Builder.

Bloom Email Optin Form WordPress Plugin

Προσθήκη Bloom

Η προσθήκη Bloom διευκολύνει την προσθήκη φορμών email optin στον ιστότοπό σας WordPress.

Το να μπορείτε να στέλνετε email στο κοινό σας κάθε φορά που δημοσιεύετε ένα νέο άρθρο, ξεκινάτε ένα προϊόν ή έχετε κάποια άλλη σημαντική ανακοίνωση για να κάνετε έχει πολλά οφέλη. Δυστυχώς, η δημιουργία μιας λίστας συνδρομητών email δεν είναι εύκολη. Ευτυχώς, το Bloom είναι ένα πρόσθετο που μπορεί να βοηθήσει τους επισκέπτες σας να εγγραφούν και να παραδώσουν τις διευθύνσεις email τους.

Αναδυόμενη φόρμα Bloom

Ένα παράδειγμα ενός από τα πρότυπα φόρμας optin email από το Bloom.

Αφού ενεργοποιήσετε το Bloom, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε έναν αριθμό email optin ή έντυπα εγγραφής στον ιστότοπό σας. Οι επιλογές φόρμας περιλαμβάνουν αναδυόμενες παραμέτρους, φόρμες, κάτω από την ανάρτηση, ενσωματωμένες και γραφικές φόρμες. Υπάρχει επίσης μια φόρμα κλειδωμένου περιεχομένου που απαιτεί από τους επισκέπτες σας να εισάγουν τη διεύθυνση email τους και να εγγραφούν στη λίστα σας για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι περιεχομένου.

Τύποι Bloom Optin

Το Bloom σάς προσφέρει έξι διαφορετικούς τύπους φορμών optin για να εργαστείτε.

Το Bloom περιλαμβάνει επίσης μια καλή επιλογή προτύπων φόρμας optin μέσω email που μπορούν να προσαρμοστούν μέσω του προγράμματος επεξεργασίας της προσθήκης.

Πρότυπα Bloom Optin

Αφού επιλέξετε ένα πρότυπο, μπορείτε να το προσαρμόσετε και να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο.

Εκτός από τη δυνατότητα προσαρμογής της εμφάνισης των φορμών, έχετε επίσης καλό έλεγχο του τρόπου λειτουργίας τους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα εισαγωγικό κινούμενο σχέδιο που καθορίζει τον τρόπο εμφάνισης της φόρμας και μπορείτε επίσης να ορίσετε μια χρονική καθυστέρηση που ελέγχει τη στιγμή που εμφανίζεται η φόρμα. Οι προσαρμοσμένοι κανόνες ετικέτας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της ορατότητας της φόρμας και άλλων.

Ρυθμίσεις οθόνης Bloom

Το Bloom σας δίνει πολύ έλεγχο για το πώς, πότε και πού εμφανίζεται κάθε φόρμα optin.

Μέσω των ρυθμίσεων εμφάνισης της φόρμας Bloom, μπορείτε να ορίσετε πού θα είναι ενεργή κάθε φόρμα στον ιστότοπό σας. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν την ενεργοποίηση της φόρμας για ολόκληρο τον ιστότοπό σας, την αρχική σελίδα, μεμονωμένες αναρτήσεις και σελίδες και πολλά άλλα. Καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές φόρμες και στη συνέχεια να τις εμφανίσετε σε συγκεκριμένα τμήματα του ιστότοπού σας, μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε το σχεδιασμό και το περιεχόμενό τους ώστε να ταιριάζει με τα άρθρα στα οποία εμφανίζονται..

Παράδειγμα Optin Fly-in

Η δημιουργία μιας προσαρμοσμένης φόρμας opt-in optin είναι απλή με το Bloom.

Το Bloom περιλαμβάνει επίσης ένα εργαλείο δοκιμών διαχωρισμού που διευκολύνει τη σύγκριση δύο μορφών για να μάθετε ποια λειτουργεί καλύτερα με το κοινό σας. Χάρη σε αυτές τις δυνατότητες, το Bloom συγκρίνεται καλά με άλλες κορυφαίες προσθήκες φόρμας email optin, όπως το OptinMonster και το Thrive Leads.

Εργαλείο δοκιμής Bloom Split

Το Bloom διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο δοκιμών A / B για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τις φόρμες σας για τις περισσότερες μετατροπές.

Σχεδόν κάθε τύπος ιστότοπου μπορεί να επωφεληθεί από τη λίστα με τους συνδρομητές email και το Bloom είναι ένα ικανό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη λίστα σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το εργαλείο στην αναθεώρηση προσθηκών Bloom WordPress.

Πρόσθετο WordPress Monarch Social Sharing

Πρόσθετο Monarch

Η προσθήκη Monarch προσθέτει κουμπιά κοινής χρήσης σε ιστότοπους του WordPress.

Η προσθήκη Monarch σάς βοηθά να αυξήσετε τον αριθμό των φορών που το περιεχόμενό σας κοινοποιείται στα κοινωνικά μέσα. Οι κοινωνικές κοινοποιήσεις όχι μόνο συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν το περιεχόμενό σας να κατατάσσεται σε μεγαλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Εικονίδια κοινωνικής κοινοποίησης Monarch

Το Monarch σας δίνει μια σειρά από στυλ κουμπιών κοινής χρήσης για να διαλέξετε.

Μόλις το Monarch είναι ζωντανό, μπορείτε να εμφανίσετε μια σειρά από κουμπιά κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας. Υποστηρίζονται περισσότερα από 20 κοινωνικά δίκτυα και μπορείτε να εμφανίσετε τα κουμπιά σε πέντε τοποθεσίες – συμπεριλαμβανομένων εικόνων και βίντεο.

Κουμπιά κοινής χρήσης εικόνων Monarch

Το Monarch μπορεί να εμφανίσει κουμπιά κοινής χρήσης που ενεργοποιούνται με αιωρηματοποίηση πάνω από εικόνες και βίντεο.

Εκτός από την εμφάνιση αιωρούμενων, πάντα ορατών κουμπιών κοινής χρήσης, το Monarch σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια σειρά από κουμπιά ενεργοποίησης ενεργοποίησης. Οι καθυστερήσεις χρόνου, η θέση κύλισης της σελίδας, μετά από σχολιασμό ή αγορά και μετά από μια περίοδο αδράνειας μπορούν όλοι να χρησιμοποιηθούν ως σκανδάλη για τον έλεγχο της εμφάνισης ενός αναδυόμενου ή slide-in σετ κοινωνικών κουμπιών κοινής χρήσης στους επισκέπτες σας.

Τοποθεσίες κουμπιών Monarch

Το Monarch σας προσφέρει μια καλή γκάμα επιλογών για το πού μπορείτε να εμφανίσετε τα κουμπιά και τα εικονίδια κοινής χρήσης.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Monarch για να εμφανίσετε συνδέσμους στα προφίλ κοινωνικών μέσων σας, με πλήθος ακολούθων. Αυτή η δυνατότητα σάς δίνει έναν γρήγορο τρόπο προσθήκης κοινωνικής απόδειξης στον ιστότοπό σας.

Όπως και τα υπόλοιπα εργαλεία Elegant Themes, το Monarch σάς δίνει πολύ έλεγχο σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης των κουμπιών και των συνδέσμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εργασία προσαρμογής πραγματοποιείται μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη διεπαφής με πολλές επιλογές και ρυθμίσεις, διασφαλίζοντας ότι αυτό το πρόσθετο λειτουργεί ακριβώς όπως το θέλετε.

Το Monarch είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικών μέσων για το WordPress, οπότε είναι υπέροχο να έχετε πρόσβαση σε αυτό ως μέρος της συνδρομής Elegant Themes.

Υποστήριξη κομψών θεμάτων

Πριν από μερικά χρόνια, τα Elegant Themes είχαν μια φήμη για την παροχή λιγότερης από την αστρική υποστήριξη στους πελάτες τους. Αφού το εξετάσω και είμαι ευτυχισμένος πελάτης για λίγο τώρα, είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι τα Elegant Themes φαίνεται να έχουν επιλύσει τυχόν ζητήματα που ενδέχεται να υπήρχαν.

Τα κορυφαία προϊόντα του ενημερώνονται και βελτιώνονται τακτικά και η διαδικτυακή τεκμηρίωση για τα θέματα και τις προσθήκες της είναι εκτεταμένη, συμπεριλαμβανομένων βίντεο και κείμενο.

Στο παρελθόν, ο μόνος τρόπος για να λάβετε υποστήριξη ήταν να δημοσιεύσετε ένα μήνυμα στα φόρουμ της κοινότητας. Τώρα, όμως, υπάρχει ένα κανάλι υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας που είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο. Κατά τη σύνταξη αυτής της κριτικής, τα μηνύματα συνομιλίας αποκρίθηκαν γρήγορα. Ωστόσο, το παράθυρο συνομιλίας εμφανίζει συχνά ένα μήνυμα που δηλώνει ότι η ομάδα υποστήριξης απαντά συνήθως σε λίγες ώρες.

Εκτός από τη συνομιλία σε πραγματικό χρόνο με το προσωπικό υποστήριξης Elegant Themes, μπορείτε επίσης να στείλετε email υποστήριξης μέσω του καναλιού ζωντανής συνομιλίας και, στη συνέχεια, να ελέγξετε ξανά για μια απάντηση που σας βολεύει. Τα φόρουμ που αναφέρθηκαν νωρίτερα δεν παρακολουθούνται πλέον από το προσωπικό των Elegant Themes, αλλά εξακολουθούν να λειτουργούν και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κάνετε ερωτήσεις από την κοινότητα και να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες Elegant Themes.

Η Κομψή Κοινότητα Θεμάτων

Με μια τόσο σημαντική βάση χρηστών, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια μεγάλη κοινότητα και ένα οικοσύστημα αναπτύχθηκε γύρω από τα κομψά θέματα και τα προϊόντα της. Εκτός από μια επίσημη ομάδα Facebook Divi Users με περισσότερα από 40.000 μέλη, υπάρχουν επίσης ορισμένες ανεπίσημες ομάδες και αγορές τρίτων μερών που πωλούν παιδικά θέματα και ιστολόγια αφιερωμένα στο Divi. Εκτός από την ευκαιρία σύνδεσης με άλλους χρήστες Divi και Elegant Themes στο διαδίκτυο, υπάρχουν επίσης προσωπικές συναντήσεις Divi που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο.

Χάρτης τοποθεσίας του Divi Meetup

Τακτικές συναντήσεις Divi πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο.

Το Elegant Themes εκτελεί επίσης ένα από τα πιο πολυσύχναστα ιστολόγια WordPress. Εκτός από τη δημοσίευση συμβουλών και συμβουλών για σχεδιαστές ιστοσελίδων και χρήστες WordPress, το ιστολόγιο συχνά μοιράζεται νέες διατάξεις σελίδας και άλλα πρόσθετα για χρήστες Divi.

Τελικές σκέψεις

Το Divi είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή θέματα WordPress πολλαπλών χρήσεων. Καθώς μπορείτε να αγοράσετε Divi, Extra και μερικά πραγματικά χρήσιμα πρόσθετα για 89 $, η εγγραφή με τα Elegant Themes αντιπροσωπεύει μεγάλη αξία για τα χρήματα.

Το ενημερωμένο Divi Builder που αποτελεί βασικό μέρος του θέματος Divi είναι επίσης ένα από τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας σελίδων WordPress που είναι διαθέσιμα σήμερα. Όλοι, από τους νέους έως τη δημιουργία ιστοσελίδων έως τους έμπειρους σχεδιαστές ιστοσελίδων, μπορούν να επωφεληθούν από τη δύναμη του Divi Builder.

Στο παρελθόν, το Divi και το Extra θα μπορούσαν να είναι λίγο συντριπτικά, λόγω του όγκου του δημιουργικού ελέγχου που παρείχαν και της αδυναμίας εισαγωγής πλήρων πακέτων ιστότοπων ή επιδείξεων στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, τώρα που τα έτοιμα πακέτα ιστότοπων και τα μεμονωμένα πρότυπα μπορούν να εισαχθούν απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress με λίγα μόνο κλικ, η εκκίνηση ενός νέου ιστότοπου με αυτά τα θέματα είναι πολύ πιο εύκολη. Τούτου λεχθέντος, η διασύνδεση Divi Builder είναι μια μεγάλη απόκλιση από τον επεξεργαστή WordPress, οπότε θα πρέπει να επενδύσετε λίγο χρόνο στην εκμάθηση του νέου συστήματος. Ωστόσο, όταν καταλαβαίνετε, δεν θα υπάρξουν πολλά – αν μη τι άλλο – δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Είτε αναζητάτε ένα θέμα WordPress που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία οποιουδήποτε τύπου ιστότοπου είτε χρειάζεστε ένα πρόσθετο που μπορεί να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας, εγγραφείτε με Elegant Themes για να αποκτήσετε πρόσβαση στα Divi, Extra και το Divi Το πρόσθετο Builder έχει σίγουρα νόημα. Τα άλλα πρόσθετα – Bloom και Monarch – είναι επίσης πολύ χρήσιμα εργαλεία.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map