Bridge Theme Review: Ένα ευέλικτο θέμα WordPress με 56 διαφορετικά σχέδια

Πού να αγοράσετε θέματα WordPress


Επί του παρόντος καυχιέται πάνω από 15.000 πωλήσεις, η Bridge είναι τώρα το 12ο θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις WordPress στο ThemeForest – με τις πωλήσεις να συνεχίζουν να αυξάνονται με έναν ολοένα και πιο γρήγορο ρυθμό!

Δημιουργήθηκε από την QODE (μια εταιρεία που έχει ήδη συγκεντρώσει ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό σύνολο 35.000 πωλήσεων στο ThemeForest – βοηθώντας τους έτσι να διασφαλίσουν τον τίτλο του “The Best Selling Author of 2013”), το Bridge είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο θέμα WordPress που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία όλων τρόπος διαφορετικών ιστότοπων: είτε πρόκειται για εταιρικούς ιστότοπους, ιστολόγια, χαρτοφυλάκια, διαδικτυακά περιοδικά ή / και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ας ρίξουμε μια ματιά και να δούμε τι κάνει αυτό το θέμα τόσο απίστευτα δημοφιλές…

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης που προσφέρει η Bridge είναι ο μεγάλος αριθμός προκατασκευασμένων προτύπων που περιέχει. Αυτή τη στιγμή διαθέτει 56 σχέδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε – όπως σχέδια σύντομα τύπου, σχέδια φωτογραφίας, σχέδια χαρτοφυλακίου, εταιρικά σχέδια και πολλά, πολλά άλλα. Επιπλέον, ολοκαίνουργια σχέδια προστίθενται επίσης συχνά από τους προγραμματιστές.

Θέμα Bridge WordPress - Στιγμιότυπο οθόνης

Αυτά τα σχέδια είναι όλα όμορφα κατασκευασμένα και αποτελούν ένα πραγματικά εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για όσους θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο σχέδιο. Όπως θα περίμενε κανείς από ένα κορυφαίο θέμα WordPress, όλα αυτά τα σχέδια ανταποκρίνονται – που σημαίνει ότι όλα θα φαίνονται υπέροχα σε οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, πολλοί διαθέτουν επίσης λειτουργία πλήρους οθόνης για άτομα που χρησιμοποιούν ιδιαίτερα μεγάλες οθόνες / οθόνες.

Γκαλερί Demo Bridge

Δύο πρόσθετα έρχονται συσκευασμένα με το θέμα: Visual Composer (αξίας 28 $) και Layer Slider (αξίας 17 $).

Οπτικός συνθέτης είναι ένα πρόσθετο με τη δημιουργία σελίδων με τις καλύτερες πωλήσεις (με περισσότερες από 50.000 πωλήσεις μέχρι σήμερα!) που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τα δικά σας επαγγελματικά σχέδια σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης. Με πολλούς τρόπους αυτό ισοδυναμεί κάπως ο αγωνιστικός σχεδιασμός του διαδικτύου, καθώς επιτρέπει σχεδόν σε οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την τεχνική του εμπειρία, να σχεδιάζει όμορφες σελίδες με σχετική ευκολία.

Ομοίως, Layer Slider (επί του παρόντος υπερηφανεύεται για περισσότερες από 25.000 πωλήσεις είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα πρόσθετα ρυθμιστικών που είναι διαθέσιμα για το WordPress. Υποστηρίζει εικόνες και βίντεο, έχει περισσότερες από 200 προκαθορισμένες μεταβάσεις 2D και 3D διαφανειών και διατίθεται σε συσκευασία με 13 διαφορετικές εμφανίσεις / δέρματα.

Και τα δύο αυτά πρόσθετα είναι απαραίτητα για το Bridge και θα σας συμβουλεύσουμε αμέσως να τα εγκαταστήσετε μετά την ενεργοποίηση του θέματος (εάν δεν το έχετε ήδη κάνει).

Το Bridge προσφέρει επίσης εγγενή υποστήριξη για τρία άλλα εξαιρετικά επιτυχημένα / δημοφιλή plugins: WooCommerce (αναμφισβήτητα το πιο ικανό διαθέσιμο plugin eCommerce WordPress), WPML – Το WordPress Multilingual Plugin (το πιο δημοφιλές εμπορικό plugin μετάφρασης WordPress) και φόρμα επικοινωνίας 7 (ένα απίστευτα δημοφιλές πρόσθετο φόρμας επαφής WordPress).

Όπως θα περιμένατε από ένα θέμα αυτού του διαμετρήματος, το Bridge συνδυάστηκε χρησιμοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνικές κωδικοποίησης (HTML5, CCS3 και jQuery) και προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή ελκυστικών στοιχείων οπτικού σχεδιασμού, όπως:

 • Μεταβάσεις κινούμενης σελίδας
 • Εικονίδια γραμματοσειράς Awesome
 • Απεριόριστα χρώματα και απεριόριστες κεφαλίδες
 • Εκπληκτική υποστήριξη ρυθμιστικών και υπόβαθρα βίντεο
 • Διαδραστικά στοιχεία, όπως γραφήματα πίτας και μπαρ
 • Σύντομη υποστήριξη

Το Bridge υποστηρίζει επίσης όλες τις μορφές ανάρτησης του WordPress – καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τα σχέδια blog γενικά.

Σχεδιασμός Blog Bridge

Λίγα παραδείγματα…

Όπως αναφέρθηκε ήδη, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων που παρέχονται με το θέμα. Ακολουθούν μερικά βασικά παραδείγματα για το τι μπορεί να επιτευχθεί με το Bridge:

Παράδειγμα 1.

Παράδειγμα Θέματος Bridge 1

Παράδειγμα 2.

Παράδειγμα Θέματος Bridge 2

Παράδειγμα 3.

Παράδειγμα Θέματος Bridge 3

… Κατά την πρώτη εγκατάσταση και ενεργοποίηση του Bridge, ο ιστότοπός σας θα υιοθετήσει έναν αρχικό μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Ωστόσο, σύντομα θα θέλετε να ξεκινήσετε είτε την προσαρμογή των χρωμάτων κ.λπ., μέσω της περιοχής ρυθμίσεων ή να φορτώσετε ένα από τα πολλά έτοιμα σχέδια για να λειτουργήσετε.

Το πλαίσιο διαχειριστή

Ο τεράστιος αριθμός χαρακτηριστικών που διαθέτει το Bridge γίνεται εμφανής μόλις επισκεφθείτε τη σελίδα επιλογών θέματος. Εκατοντάδες επιλογές εμφανίζονται σε περισσότερες από 17 κατηγορίες.

Οι περισσότερες επιλογές μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν με ένα μόνο κλικ, ωστόσο θα βρείτε επίσης πλαίσια κειμένου για την εισαγωγή προσαρμοσμένων πληροφοριών CSS και SEO. Τα χρώματα μπορούν να προσαρμοστούν μέσω επιλογών χρωμάτων για κάθε περιοχή του ιστότοπού σας, όπως η κεφαλίδα, το υποσέλιδο, το ιστολόγιο ή το χαρτοφυλάκιο κ.λπ. Ωστόσο, υπάρχει μόνο περιορισμένη υποστήριξη για το WordPress Customizer, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο δικό σας σχεδίαση και προεπισκόπηση τους σε πραγματικό χρόνο.

Μία γραμμή κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε επιλεγμένες περιοχές του ιστότοπού σας. Και για να μην ξεχάσω να αναφέρω, υπάρχει επίσης μια εύχρηστη επιλογή λειτουργίας συντήρησης – κάτι που αναμφίβολα θα εκτιμήσετε εάν επιλέξετε να εμφανίσετε ένα μήνυμα “σύντομα” ή “υπό κατασκευή” μήνυμα στους επισκέπτες πριν ξεκινήσετε τον τελικό σας σχέδιο. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί επαναφοράς που σας επιτρέπει να επαναφέρετε εύκολα όλες τις διαφορετικές επιλογές στις αρχικές τους ρυθμίσεις, αν χρειαστεί.

Γενικές επιλογές

Το Visual Composer διευκολύνει το στιλ των σελίδων σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα από τα 40+ στοιχεία περιεχομένου που είναι διαθέσιμα και να τα εισαγάγετε στη σελίδα σας – είναι ένα φανταστικό εργαλείο μόλις εξοικειωθείτε με τον τρόπο χρήσης του!

Επεξεργαστής Backend Visual Composer

Η σελίδα εισαγωγής με ένα κλικ σάς επιτρέπει να εισαγάγετε οποιοδήποτε από τα 56 σχέδια που συνοδεύονται από το Bridge (σημείωση: οι προγραμματιστές αναφέρονται σε αυτά τα σχέδια ως «επιδείξεις»). Για κάθε σχέδιο, μπορείτε να επιλέξετε είτε να εισαγάγετε τα πάντα, είτε μόνο το δείγμα περιεχομένου, widget ή επιλογές.

Εισαγωγή με ένα κλικ

Οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή νέων ρυθμιστικών, καρουζέλ εικόνας και μαρτυριών στον ιστότοπό σας. Αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο κύριο μενού διαχειριστή του WordPress.

Από προεπιλογή, υπάρχουν 13 καταχωρημένες περιοχές widget στο Bridge, ωστόσο, μπορούν να προστεθούν πρόσθετες προσαρμοσμένες περιοχές widget μέσω της σελίδας widget WordPress. Από προεπιλογή, το θέμα προσφέρει δύο προσαρμοσμένα widget: ένα widget παρότρυνσης για δράση και ένα widget αναρτήσεων μενού. Ωστόσο, αυτό δεν είναι τεράστια ταλαιπωρία, καθώς πρόσθετα widget μπορούν εύκολα να προστεθούν μέσω διαφόρων προσθηκών WordPress.

Περιοχές Widget

Συνολικά, εντυπωσιάστηκα πολύ με τον Bridge. Αν και ο αριθμός των δυνατοτήτων που περιλαμβάνει μπορεί να φαίνεται λίγο συντριπτικός στην αρχή, αυτό είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα προκατασκευασμένα πρότυπα που συνοδεύουν το θέμα (δίνοντάς σας έτσι ένα λιγότερο εκφοβιστικό σημείο εκκίνησης για να εργαστείτε).

Μία αξιοσημείωτη παράλειψη από το θέμα είναι οποιαδήποτε λειτουργία εισαγωγής και εξαγωγής για τις ρυθμίσεις του. Το Bridge είναι μια ευέλικτη σχεδίαση, επομένως οι χρήστες πιθανότατα θα το χρησιμοποιήσουν σε πολλούς τομείς, δυστυχώς, ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των ρυθμίσεων και μεταφοράς τους σε άλλον ιστότοπο εάν το επιθυμείτε. Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι κάτι που οι προγραμματιστές θα προσθέσουν σε μια μελλοντική κυκλοφορία.

Τελικές σκέψεις

Το Bridge είναι ένα από τα πιο ευέλικτα θέματα WordPress που κυκλοφόρησε ποτέ (θα μπορούσε ακόμη και να θεωρηθεί ως 56 θέματα σε 1) και η συμπερίληψη του Visual Composer σημαίνει ότι οι σελίδες μπορούν να στιλιστούν εύκολα τόσο στο backend όσο και στο frontend του ιστότοπού σας.

Όταν ενεργοποιείτε για πρώτη φορά το Bridge, προτείνω να φορτώσετε ένα σχέδιο (πρότυπο επίδειξης) για να σας κατανοήσει καλύτερα τι είναι δυνατό χρησιμοποιώντας το Bridge. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να τροποποιήσετε όλα τα διαφορετικά χρώματα και ρυθμίσεις για να έχετε την εμφάνιση που αισθάνεστε.

Το Bridge πωλείται στο ThemeForest για $ 58. Ενημερώνεται κάθε εβδομάδα και οι προγραμματιστές προσφέρουν στους πελάτες μεγάλη υποστήριξη μέσω της περιοχής σχολίων του ThemeForest. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα συνιστούσα να ρίξετε μια ματιά!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map