Avada, X Theme ή Enfold – Τα τρία πιο δημοφιλή θέματα WordPress πολλαπλών χρήσεων στο ThemeForest: Σε σύγκριση

Προσφορές WordPress


Τα Avada, X και Enfold είναι τα τρία πιο δημοφιλή θέματα WordPress στο ThemeForest – το οποίο είναι μακράν η μεγαλύτερη αγορά θέματος WordPress που υπάρχει. Ανάμεσά τους, αυτά τα θέματα είχαν συσσωρεύσει 972.371 πωλήσεις κατά τη στιγμή της γραφής, μεταφράζοντας σε περίπου 57 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα (χωρίς συνεισφορά σε εκπτώσεις και άλλες προσφορές).

Αυτά είναι ισχυρά και δημοφιλή θέματα WordPress πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία σχεδόν κάθε τύπου ιστότοπου. Ωστόσο, με φαινομενικά ατελείωτες λίστες λειτουργιών και αμέτρητες θετικές κριτικές για κάθε θέμα, πώς ξέρετε ποιο να διαλέξετε?

Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε αυτά τα τρία θέματα για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για το τι πρέπει να προσφέρει ο καθένας και για να δείτε αν το Avada, X ή Enfold είναι το κατάλληλο για το έργο σας.

Avada, X ή Enfold?

Αν ψάχνετε για ένα ισχυρό θέμα που είναι γεμάτο με επιδείξεις και σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε κάθε πτυχή του ιστότοπού σας στο WordPress, τότε οποιοδήποτε από αυτά θα πρέπει να σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε.

Θέμα Avada WordPress

Το Avada είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress όλων των εποχών.

Ωστόσο, έχουν κάποιες διαφορές και θα τις εξετάσουμε σε αυτήν τη σύγκριση.

Επιδείξεις ιστότοπου

Για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους διαφορετικούς τύπους ιστότοπων, κάθε θέμα διαθέτει πολλές προκατασκευασμένες επιδείξεις. Αυτά τα demo μπορούν να εισαχθούν στον ιστότοπό σας WordPress με λίγα μόνο κλικ, δίνοντάς σας μια σταθερή βάση για το δικό σας περιεχόμενο και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Θέμα X WordPress

Το X είναι το δεύτερο θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις WordPress όλων των εποχών στην αγορά ThemeForest.

Όσον αφορά τον τύπο των επιδείξεων που θα βρείτε με αυτά τα τρία θέματα, καλύπτεται σχεδόν κάθε είδος έργου που μπορείτε να σκεφτείτε – συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου, ιστότοπων πρακτορείων, δημιουργικών χαρτοφυλακίων, σχεδίων υγείας και φυσικής κατάστασης, προτύπων blogging και πολλά άλλα.

Enfold WordPress Θέμα

Το Enfold είναι επί του παρόντος το τρίτο θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις WordPress στην αγορά ThemeForest.

Κανένα από αυτά τα θέματα δεν λείπει όσον αφορά τις επιδείξεις. με καθαρά αριθμητικούς όρους, αναλύεται ως εξής:

 • Avada: 57 επιδείξεις
 • Enfold: 36 επιδείξεις
 • X: 27 επιδείξεις

Ωστόσο, όταν πρόκειται για θεματικές επιδείξεις, η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα και η διαπίστωση του θέματος που έχει μια επίδειξη για να ταιριάζει με τον τύπο του ιστότοπου που δημιουργείτε θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της καλύτερης επιλογής για εσάς.

Ευτυχώς, όλα τα demo έχουν σχεδιαστεί με πολύ υψηλό επίπεδο, οπότε, μόλις βρείτε μια κατάλληλη επιλογή, θα πρέπει να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως στον νέο σας ιστότοπο.

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια επίδειξη που είναι ιδανική για το έργο σας, μην ανησυχείτε. Όπως θα δούμε σύντομα, αυτά τα θέματα έχουν πολύ περισσότερα να προσφέρουν από απλώς προ-κατασκευασμένα πρότυπα.

Εργαλεία δημιουργίας σελίδων

Εργαλείο δημιουργίας σελίδων Avada

Όλα αυτά τα θέματα διαθέτουν εργαλεία δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία προσαρμοσμένου περιεχομένου.

Είτε βρίσκετε την τέλεια επίδειξη για το έργο σας είτε όχι, πιθανότατα θα θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στις διατάξεις και τα πρότυπα του επιλεγμένου θέματος.

Για να σας δώσει όσο το δυνατόν περισσότερη ελευθερία, όλα τα X, Enfold και Avada περιλαμβάνουν εξατομικευμένα εργαλεία δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης:

 • Avada: Fusion Builder
 • Enfold: Advanced Layout Builder
 • X: Δημιουργία σελίδων Cornerstone

Αυτοί οι κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε προσαρμοσμένα σχέδια για τις αναρτήσεις και τις σελίδες του WordPress. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό σειρών και στηλών και, στη συνέχεια, συμπληρώνοντας αυτές τις διατάξεις με μια σειρά διαφορετικών στοιχείων, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά σχέδια για τον ιστότοπό σας που θα ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργηθούν διαφορετικά..

Enfold Δημιουργία θεματικών σελίδων

Σε αντίθεση με το Avada και το X, το Enfold έχει ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων στο πίσω μέρος αντί για ένα σύγχρονο εργαλείο δημιουργίας front-end.

Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλοι οι δημιουργοί σελίδων WordPress ίσοι. Μετά από πρόσφατες ενημερώσεις, οι κατασκευαστές σελίδων Avada και X σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε προσαρμοσμένα σχέδια περιεχομένου μέσω διεπαφών χρήστη front-end drag-and-drop.

X Δημιουργία θεματικών σελίδων

Το X διαθέτει ένα ειδικό εργαλείο δημιουργίας σελίδων που ονομάζεται Cornerstone.

Το εργαλείο δημιουργίας σελίδων Enfold, από την άλλη πλευρά, έχει μια πιο παλιομοδίτικη διεπαφή χρήστη αντί για τη σύγχρονη διεπαφή που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ εργαλείων αυτού του τύπου.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ενός εργαλείου δημιουργίας σελίδων με διεπαφή διεπαφής είναι ότι μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται το περιεχόμενό σας μόλις δημοσιευτεί ενώ εργάζεστε σε αυτό. Με μια διεπαφή back-end, μπορείτε να δείτε μόνο ένα περίγραμμα της δομής της σελίδας σας και θα πρέπει να αλλάξετε καρτέλες για να δείτε μια προεπισκόπηση του περιεχομένου σας, επιβραδύνοντας τη διαδικασία σχεδιασμού.

Παράδειγμα της διεπαφής Enfold Back-End

Οι διεπαφές δημιουργίας σελίδων στο πίσω μέρος, όπως αυτές του Enfold, σας δείχνουν ένα περίγραμμα του περιεχομένου σας, αλλά δεν παρέχουν ακριβή αναπαράσταση του σχεδιασμού σας έως ότου κάνετε προεπισκόπηση της σελίδας.

Αυτό σημαίνει ότι με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Enfold υπάρχει κάποια αποσύνδεση μεταξύ αυτού που βλέπετε στη διεπαφή back-end στην οποία εργάζεστε και του πώς θα φαίνεται η σελίδα σας όταν δημοσιεύεται.

Οι ενημερωμένες εκδόσεις του προγράμματος δημιουργίας σελίδων Avada και X κάνουν καλή δουλειά για να ξεπεράσουν αυτό το ζήτημα με τις διεπαφές χρήστη front-end, οι οποίες σας δίνουν μια ζωντανή προεπισκόπηση της σελίδας σας καθώς εργάζεστε σε αυτήν.

Παράδειγμα του X Front-End Editor

Οι αρχικοί συντάκτες θεμάτων, όπως το Avada και το X, σας δίνουν μια καλή ιδέα για το πώς θα φαίνεται η σελίδα σας μόλις δημοσιευτεί.

Για παράδειγμα, με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Cornerstone του X, η εργασία πραγματοποιείται μέσω μιας διαισθητικής διεπαφής χρήστη front-end drag-and-drop. Απλώς κάντε κλικ σε ένα στοιχείο σελίδας και οι ρυθμίσεις για αυτό θα εμφανιστούν στην πλευρική γραμμή.

Τυχόν αλλαγές που κάνετε στις ρυθμίσεις αυτού του στοιχείου θα εφαρμοστούν αμέσως, δίνοντάς σας σχόλια σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις αποφάσεις σχεδιασμού σας.

Περιεχόμενο Sensitive X Front-End Editor

Τα πλαίσια πλευρικής γραμμής που είναι ευαίσθητα στο περιβάλλον των επεξεργαστών front-end διευκολύνουν την εύρεση των ρυθμίσεων για το στοιχείο που θέλετε να προσαρμόσετε.

Το πρόσφατα ενημερωμένο Avada Fusion Builder ακολουθεί παρόμοια προσέγγιση με το περιβάλλον εργασίας χρήστη και την εμπειρία επεξεργασίας περιεχομένου.

Παράδειγμα του Avada Fusion Builder

Η τελευταία έκδοση του Avada Fusion Builder διαθέτει δυνατότητες επεξεργασίας περιεχομένου front-end.

Οι δημιουργοί σελίδας στο πίσω μέρος ήταν αποδεκτοί πριν από μερικά χρόνια. Τώρα, όμως, είναι πολύ ξεπερασμένα λόγω της ευρείας χρήσης αποδοτικότερων και βολικών διεπαφών front-end, όπως αυτά που βρίσκονται στα θέματα X, Avada και Divi, καθώς και πολλές από τις πιο δημοφιλείς αυτόνομες προσθήκες δημιουργίας σελίδων WordPress.

Επιλογές προσαρμογής

Ένας τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας (ενώ ταυτόχρονα ξεχωρίζει από το πλήθος) είναι να προσαρμόσετε την εμφάνισή του. Και τα τρία από αυτά τα θέματα σάς δίνουν έναν καλό έλεγχο του τρόπου εμφάνισης του ιστότοπού σας.

Ορισμένες από τις προσαρμόσιμες ιδιότητες αυτών των θεμάτων περιλαμβάνουν τις καθολικές ρυθμίσεις διάταξης, ρυθμίσεις διάταξης για συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου, επιλογές στυλ, διατάξεις κεφαλίδας, ρυθμίσεις τυπογραφίας και πολλά άλλα. Μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε σχεδόν κάθε πτυχή του ιστότοπού σας με αυτά τα τρία θέματα.

Ωστόσο, από την πρώτη κυκλοφορία αυτών των θεμάτων, το WordPress Customizer έχει αναδειχθεί ως φιλική προς το χρήστη διεπαφή για την εξατομίκευση των ρυθμίσεων και των επιλογών ενός ιστότοπου και του θέματος.

Παράδειγμα προσαρμογής Divi WordPress

Ορισμένα θέματα (όπως το Divi, που απεικονίζονται) σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε πολλές πτυχές του ιστότοπού σας μέσω της διεπαφής WordPress Customizer.

Ένα από τα βασικά οφέλη του WordPress Customizer είναι ότι σας δίνει μια ζωντανή προεπισκόπηση των αλλαγών που κάνετε στον ιστότοπό σας καθώς τις κάνετε – χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε καρτέλες και να ανανεώσετε τις σελίδες για να δείτε τι επίδραση είχαν οι προσαρμογές σας.

Αυτή η προσέγγιση είναι ένας πολύ ταχύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος εξατομίκευσης της εμφάνισης του ιστότοπού σας, έναντι της παραδοσιακής μεθόδου ενός πίνακα ελέγχου back-end που βρίσκεται στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Πίνακας επιλογών θέματος Enfold

Οι περισσότερες από τις ρυθμίσεις θέματος Enfold είναι προσβάσιμες μέσω ενός πίνακα ελέγχου back-end παρά της πιο σύγχρονης διεπαφής WordPress Customizer.

Ωστόσο, δεν έχουν αγκαλιάσει όλα τα θέματα το WordPress Customizer, με πολλά ακόμα να χρησιμοποιούν διεπαφή στυλ back-end. Το Enfold είναι ένα παράδειγμα ενός θέματος που δεν έχει ακόμη αξιοποιήσει πλήρως το WordPress Customizer, με τις ρυθμίσεις και τις επιλογές του να είναι προσβάσιμες μόνο μέσα από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Παρόλο που το Avada δεν σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πολλές πτυχές του ιστότοπού σας μέσω του WordPress Customizer, μπορείτε να κάνετε πολλές ακόμη αλλαγές σε ολόκληρο τον ιστότοπο μέσω της περιοχής Επιλογές θέματος του Fusion Builder. Κάτι τέτοιο σας δίνει μια ζωντανή προεπισκόπηση των αλλαγών σας καθώς τις κάνετε – με παρόμοιο τρόπο με τη διεπαφή του WordPress Customizer.

Διεπαφή επιλογών θέματος Avada

Παρόλο που η Avada δεν χρησιμοποιεί το WordPress Customizer, μπορείτε ακόμα να προσαρμόσετε τις επιλογές θέματος μέσω διεπαφής διεπαφής.

Όπως το Avada, το X δεν κάνει πλήρη χρήση του WordPress Customizer, αλλά σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας μέσω της δικής του διεπαφής διεπαφής, η οποία μοιάζει πολύ με το WordPress Customizer.

Χάρη σε αυτό, μπορείτε να εξατομικεύσετε γρήγορα πολλές πτυχές του ιστότοπού σας και να δείτε αμέσως τι αντίκτυπο έχουν οι αλλαγές σας στο σχεδιασμό του.

Διασύνδεση πίνακα επιλογών θέματος X

Όπως και το Avada, το X διαθέτει το δικό του πλαίσιο επιλογών θέματος front-end αντί να χρησιμοποιεί το WordPress Customizer.

Όσον αφορά τις επιλογές προσαρμογής, και τα τρία θέματα σάς επιτρέπουν να εξατομικεύσετε σχεδόν κάθε πτυχή του ιστότοπού σας – χωρίς την ανάγκη επεξεργασίας κώδικα.

Ωστόσο, το Avada φαίνεται να έχει περισσότερες μεμονωμένες ρυθμίσεις και επιλογές, με το X να έρχεται κοντά.

Πρόσθετα εργαλεία και προσθήκες τρίτων

Πρόγραμμα εγκατάστασης Avada Extra Plugins

Το Avada διαθέτει μερικά πολύ χρήσιμα premium plugins WordPress.

Για να δημιουργήσετε ένα πραγματικό θέμα πολλαπλών χρήσεων, πρέπει να παρέχετε στους κατόχους ιστότοπων μια χρήσιμη επιλογή εργαλείων για να τους βοηθήσετε να κάνουν περισσότερα με το WordPress.

Ενώ τα Avada και Enfold και τα δύο περιλαμβάνουν πρόσθετα δημιουργίας διαφανειών τρίτου μέρους – συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών προσθηκών Slider Revolution και LayerSlider WP – το X διαθέτει περισσότερες από 20 προσαρμοσμένες και εσωτερικές επεκτάσεις τρίτου μέρους και εσωτερικές για την αναβάθμιση του ιστότοπού σας WordPress.

Στα παραδείγματα των εργαλείων στα οποία έχετε πρόσβαση με το X περιλαμβάνονται το εργαλείο δημιουργίας δυνητικών πελατών ConvertPlug, το πρόσθετο δημιουργίας σελίδων Visual Composer, το εργαλείο κουτιού ειδοποίησης slide-in contentDock, το πρόσθετο συλλογής φωτογραφιών Soliloquy και ο δημιουργός διαφανειών Slider Revolution.

X Πρόσθετα πρόσθετα WordPress

Το X σας δίνει επίσης τη δυνατότητα εγκατάστασης μιας σειράς πρόσθετων προσθηκών στον ιστότοπό σας.

Το X περιλαμβάνει περισσότερες εσωτερικές και τρίτες επεκτάσεις – βελτιώνοντας τα διαπιστευτήρια θεμάτων πολλαπλών χρήσεων – σε σύγκριση με τα Avada και Enfold. Ωστόσο, ενώ οι επεκτάσεις X είναι προαιρετικές, ίσως προτιμάτε να επιλέξετε τις δικές σας προσθήκες WordPress αντί να τις έχετε επιλέξει για εσάς.

Συνολική εμπειρία χρήστη διαχειριστή

Διεπαφή χρήστη θέματος Avada

Οι Avada και X έχουν οθόνες καλωσορίσματος για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη δημιουργία του ιστότοπού σας.

Όσον αφορά τη ρύθμιση και τη διαχείριση αυτών των θεμάτων, μετά από πρόσφατες ενημερώσεις, οι Avada και X προσφέρουν πλέον τις πιο φιλικές προς το χρήστη εμπειρίες σε σύγκριση με το Enfold.

Οι πίνακες εγκατάστασης και διαχείρισης για αυτά τα θέματα, που βρίσκονται μέσα στον πίνακα ελέγχου του WordPress, είναι καλά σχεδιασμένες και διευκολύνουν τη ρύθμιση των θεμάτων, την εισαγωγή του περιεχομένου επίδειξης και την ενεργοποίηση των προστιθέμενων προσθηκών.

Ωστόσο, η χρήση του Enfold δεν είναι ιδιαίτερα μη φιλική προς το χρήστη, αλλά η εμπειρία δεν είναι τόσο στιλβωμένη όσο είναι με το Avada ή το X.

X Θέμα διεπαφής χρήστη

Όπως το Avada, το X διαθέτει μια καλά σχεδιασμένη οθόνη καλωσορίσματος για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το θέμα.

Εκτός από τους φιλικούς προς τον χρήστη πίνακες ρύθμισης θέματος, οι διεπαφές χρήστη εμπρόσθιου άκρου των πινάκων ελέγχου επιλογών θέματος Avada και X είναι πιο αποτελεσματικές από την προσέγγιση που ακολουθεί η Enfold.

Το να μπορείτε να δείτε τι αποτέλεσμα έχουν οι αλλαγές σας καθώς τις κάνετε (αντί να χρειάζεται να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας, να αλλάξετε καρτέλες του προγράμματος περιήγησης και, στη συνέχεια, να ανανεώσετε τα παράθυρα) ενώ εργάζεστε σε διεπαφή διεπαφής καθιστά τη διαδικασία πολύ πιο διαισθητική και απλοποιημένη.

Ενσωμάτωση διεπαφής χρήστη

Η χρήση του Enfold δεν είναι δύσκολη, αλλά η εμπειρία δεν είναι τόσο διαισθητική όσο το Avada ή το X.

Η οπίσθια προσέγγιση του Enfold λειτουργεί, αλλά τώρα φαίνεται χρονολογημένη – ειδικά σε σύγκριση με τις σύγχρονες διεπαφές front-end των κατασκευαστών σελίδων Avada και X. Επιπλέον, η διεπαφή back-end και η γενική εμπειρία χρήστη του Enfold δεν είναι τόσο φιλική προς το χρήστη όσο θα μπορούσε, ακόμη και για μια προσέγγιση back-end.

Σε μεμονωμένη ανάρτηση και σε επίπεδο σελίδας, η Avada σάς δίνει μεγάλο έλεγχο σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης του περιεχομένου σας. Μέσω του πλαισίου Επιλογές σελίδας σύντηξης που εμφανίζεται κάτω από τον επεξεργαστή WordPress, μπορείτε να ελέγξετε πολλές πτυχές του τρόπου με τον οποίο παρουσιάζονται τα μεμονωμένα κομμάτια περιεχομένου σας.

Επιλογές σελίδας θέματος Avada

Το Avada σας δίνει πολύ έλεγχο για το πώς θα φαίνεται κάθε μεμονωμένο κομμάτι περιεχομένου μέσω των Επιλογών σελίδας Fusion.

Ο πίνακας Επιλογές σελίδας σύντηξης του Avada καλύπτει ποια από τα ρυθμιστικά σας θα εμφανίζονται (εάν υπάρχουν) και αν θέλετε να εμφανίσετε την κεφαλίδα και το υποσέλιδο της σελίδας ή όχι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εύκολα ποια πλευρική γραμμή θέλετε να χρησιμοποιήσετε, να ορίσετε τη διάταξη και την εικόνα φόντου για τη σελίδα και να επιλέξετε από μερικές ακόμη χρήσιμες επιλογές.

Το Enfold και το X λείπουν συγκριτικά με τις ρυθμίσεις και τα στοιχεία ελέγχου σε επίπεδο σελίδας. Για παράδειγμα, έχετε πραγματικά την επιλογή να αποφασίσετε εάν θα εμφανίζεται ή όχι μια πλευρική γραμμή και, εάν ναι, από ποια πλευρά, καθώς και μερικές άλλες επιλογές που σχετίζονται με το υποσέλιδο, τη γραμμή τίτλου και τις περιοχές κεφαλίδας.

Κανένα από τα θέματα δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί, αλλά, συνολικά, το Avada παρέχει μια πιο ευαίσθητη και φιλική προς το χρήστη εμπειρία, με το X να μην είναι πολύ πίσω.

Avada, X και Enfold in Action

Τέλος, κατά την επιλογή ενός θέματος μπορεί συχνά να είναι χρήσιμο να δούμε τι έχουν ήδη καταφέρει να κάνουν άλλοι με αυτό – οπότε φροντίστε να δείτε μερικά πραγματικά παραδείγματα πραγματικών (κατά προτίμηση ζωντανών) ιστότοπων που δημιουργήθηκαν με καθένα από αυτά τα τρία εξαιρετικά εντυπωσιακά θέματα . Ακολουθούν μερικές συλλογές που έχουμε συγκεντρώσει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις:

 • 25+ ζωντανά παραδείγματα Avada σε δράση
 • 25+ Ζωντανά παραδείγματα X-Theme σε δράση
 • 50+ Ζωντανά παραδείγματα Enfold in Action

Τελικές σκέψεις

Η σύγκριση των Avada, Enfold και X με στόχο την εύρεση του καλύτερου θέματος WordPress πολλαπλών χρήσεων δεν είναι εύκολη – είναι όλα υπέροχα θέματα που μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία οποιουδήποτε τύπου ιστότοπου με το WordPress. Το γεγονός ότι έχουν παρόμοια τιμή, με το Enfold και το X διαθέσιμο για 59 $ και το Avada για 60 $, δεν βοηθά ούτε στον διαχωρισμό τους.

Όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα θέματα, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί είναι οι καλύτεροι πωλητές στην αγορά ThemeForest. Κάθε ένα έχει μια εντυπωσιακή επιλογή επίδειξης υψηλής ποιότητας για να διαλέξετε, γεγονός που καθιστά τη δημιουργία ενός επαγγελματικού ιστότοπου με το WordPress τόσο πιο γρήγορη και ευκολότερη.

Για όσους έχουν συγκεκριμένο όραμα στο μυαλό τους για τον ιστότοπό τους ή δεν μπορούν να βρουν μια επίδειξη που είναι κατάλληλη για το έργο τους, τα εργαλεία δημιουργίας σελίδων αυτών των θεμάτων συμβάλλουν στο να καταστήσει το WordPress πολύ πιο ευέλικτο. Η δυνατότητα δημιουργίας περιεχομένου με προσαρμοσμένες διατάξεις και στη συνέχεια συμπλήρωση αυτών των διατάξεων με ένα ευρύ φάσμα στοιχείων, καθιστά εύκολο για όλους να δημιουργήσουν τον τύπο του ιστότοπου που χρειάζονται.

Στη συνέχεια, όταν λάβετε υπόψη όλες τις ρυθμίσεις και τις επιλογές προσαρμογής, έχετε μεγάλο έλεγχο σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης και λειτουργίας του ιστότοπού σας.

Καθώς τα Avada, Enfold και X είναι θέματα υψηλής ποιότητας, θα πρέπει να εξερευνήσετε τις επιδείξεις και να δείτε τις δυνατότητες για να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο για το έργο σας και τις απαιτήσεις του.

Τούτου λεχθέντος, με τους εμπρόσθιους δημιουργούς σελίδων και τους πίνακες ελέγχου επιλογών θέματος, οι Avada και X αισθάνονται σαν τα πιο μοντέρνα θέματα αυτής της ομάδας. Ωστόσο, εάν δεν χρειάζεστε ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων ή δεν σας πειράζει να χρησιμοποιήσετε μια ελαφρώς ξεπερασμένη διεπαφή back-end, δεν πρέπει να αποκλείσετε το Enfold εάν πληροί τις απαιτήσεις σας με άλλους τρόπους.

(Σημείωση: Για πιο συγκεκριμένες, σε βάθος πληροφορίες για καθένα από αυτά τα τρία θέματα, φροντίστε να δείτε μερικά από τα προηγούμενα άρθρα μας, συγκεκριμένα: Avada Theme Review: Αυτό είναι το Ultimate WordPress Theme ;; Enfold Theme Review – μια πιο προσεκτική εμφάνιση σε ένα από τα Θέματα WordPress με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του 2015 και την αναθεώρηση θεμάτων WordPress X: Είναι πραγματικά το μόνο που είναι ραγισμένο μέχρι να είναι ;.)

Ένας τρόπος για να μάθετε ποια από αυτά τα θέματα είναι καλύτερα για το έργο σας είναι να ελέγξετε τις επιδείξεις τους και να δείτε αν το Avada, το Enfold ή το X έχει μια προκατασκευασμένη σχεδίαση που είναι κατάλληλη για τον ιστότοπό σας. Η εύρεση της σωστής επίδειξης θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο όταν πρόκειται να ξεκινήσετε τη νέα σας ιστοσελίδα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map