Αναθεώρηση θέματος Avada: Είναι αυτό το απόλυτο θέμα WordPress;

Προσφορές WordPress


Το Avada είναι το νούμερο ένα θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις στη μεγαλύτερη θεματική αγορά WordPress, το ThemeForest. Από την κυκλοφορία του τον Αύγουστο του 2012, η ​​Avada έχει δημιουργήσει περισσότερες από 500.000 πωλήσεις – καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή premium θέματα WordPress που έχει δει ποτέ ο κόσμος.

Οι επιδείξεις Avada κάνουν εξαιρετική δουλειά στην πώληση τόσο του θέματος όσο και του το όνειρο να είναι σε θέση να δημιουργήσει μια παρόμοια ιστοσελίδα χωρίς την ανάγκη για δεξιότητες προγραμματιστή ή κωδικοποίησης. Ωστόσο, η πραγματικότητα της χρήσης ενός προϊόντος μπορεί συχνά να διαφέρει πολύ από τις υποσχέσεις του διαφημιστικού υλικού του.

Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε πάρει το Avada για μια δοκιμαστική μονάδα για να δούμε πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσεις και αν ανταποκρίνεται ή όχι στη διαφημιστική εκστρατεία.

Τι είδους θέμα είναι το Avada?

Πριν ξεκινήσουμε, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν δύο σχολές σκέψης όσον αφορά το σχεδιασμό θεμάτων WordPress. Το πρώτο είναι ότι τα θέματα πρέπει να δημιουργηθούν για έναν συγκεκριμένο τύπο ιστότοπου, με ένα ελάχιστο σύνολο επιλογών προσαρμογής και περιορισμένης πρόσθετης λειτουργικότητας. Το δεύτερο είναι ότι τα θέματα πρέπει να είναι πολλαπλών χρήσεων και να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες, πρότυπα σελίδων, ρυθμίσεις προσαρμογής και επιλογές για να μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου με ένα πακέτο.

Σχεδιασμός αρχικής σελίδας Avada

Με πάνω από μισό εκατομμύριο πωλήσεις μέχρι στιγμής, η Avada θα μπορούσε να είναι το θέμα WordPress με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Οι προγραμματιστές του Avada πέφτω στο τελευταίο στρατόπεδο, και έχουν χρησιμοποιήσει τις δεξιότητές τους για να δημιουργήσουν ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων που σε καμία περίπτωση δεν έχει χαρακτηριστικά, επιλογές προσαρμογής, προκαθορισμένες διατάξεις ή ενσωματώσεις προσθηκών τρίτων.

Εάν δεν είναι αυτός ο τύπος θέματος που θα σκεφτόσασταν να αγοράσετε, τότε αυτή η κριτική είναι απίθανο να αλλάξει γνώμη.

Ωστόσο, εάν η ιδέα του ένα ευέλικτο θέμα που μπορεί να τροποποιηθεί για τη δημιουργία κάθε τύπου ιστότοπου χωρίς να σας ενδιαφέρει η γνώση κωδικοποίησης, τότε το Avada θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ξεκινήσουμε με μια πλήρη ανασκόπηση του θέματος Avada WordPress του ThemeFusion.

Επίδειξη ιστότοπου εταιρείας Avada

Η επίδειξη του Avada Agency είναι ένας από τους πολλούς προκαθορισμένους ιστότοπους στο πακέτο θεμάτων.

Τα χαρακτηριστικά που βοήθησαν την Avada να γίνει το θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Το Avada είναι γεμάτο με μια φαινομενικά αυξανόμενη λίστα χαρακτηριστικών και ενημερώνεται τακτικά για να διασφαλίσει ότι είναι μια ανταγωνιστική επιλογή. Οι προγραμματιστές έχουν κάνει σίγουρα μεγάλη δουλειά επεκτείνοντας τη βασική λειτουργικότητα του WordPress για να καλύψουν σχεδόν κάθε πιθανότητα, καθιστώντας αυτό ένα πραγματικό θέμα πολλαπλών χρήσεων.

Ο πλήρης κατάλογος χαρακτηριστικών είναι στην πραγματικότητα πολύ μακρύτερος από αυτό, αλλά εδώ είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία:

  • Προσαρμοσμένο εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης.
  • Μεγάλη βιβλιοθήκη στοιχείων για εισαγωγή στο περιεχόμενό σας.
  • Μια αυξανόμενη επιλογή προκαθορισμένων ιστότοπων και μεμονωμένων προτύπων σελίδων.
  • Υποστήριξη για υπόβαθρα βίντεο και εισαγωγή βίντεο στο περιεχόμενό σας.
  • Μια σειρά διαφορετικών διατάξεων κεφαλίδας και κάθετων περιοχών πλοήγησης.
  • Θαμπάδα εικόνας φόντου, εφέ εξασθένισης και άλλα κινούμενα σχέδια.
  • Εργαλεία μαρτυρίας, χαρτοφυλακίου και εκδόσεων δεξιοτήτων.
  • Υποστήριξη για δημοφιλείς προσθήκες, συμπεριλαμβανομένων των WooCommerce και Gravity Forms.

Σχεδόν όλες οι δυνατότητες και τα στοιχεία του Avada μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως χρησιμοποιώντας τις λεπτομερείς επιλογές και ρυθμίσεις που είναι διαθέσιμες – καθιστώντας αυτό ένα εξαιρετικά ευέλικτο θέμα.

Ξεκινώντας με το θέμα Avada WordPress

Μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το θέμα, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε τις απαιτούμενες προσθήκες Fusion Core και Fusion Builder. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τις άλλες προσθήκες που συνοδεύουν το θέμα, συμπεριλαμβανομένων των premium προσθηκών LayerSlider WP και Slider Revolution. Χάρη στην εύχρηστη περιοχή διαχειριστή Avada, η διαχείριση των προσθηκών που περιλαμβάνονται είναι πολύ απλή.

Πρόσθετα Avada WordPress

Μπορείτε να διαχειριστείτε γρήγορα τα πρόσθετα που συνοδεύουν το Avada μέσα από τον Πίνακα ελέγχου του WordPress.

Εάν ρίξετε μια ματιά στο μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας μετά την ενεργοποίηση του θέματος, θα παρατηρήσετε δεν μοιάζει με την έκδοση επίδειξης του Avada. Ωστόσο, έχετε μερικούς τρόπους για να κάνετε τα πράγματα να φαίνονται λίγο πιο ενδιαφέροντα.

Μετά από μια νέα εγκατάσταση

Ο ιστότοπός σας στο WordPress δεν θα κοιτάξει πολύ μετά την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση του θέματος.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία του νέου σας ιστότοπου, μία επιλογή είναι να εισαγάγετε έναν από τους ιστότοπους επίδειξης Avada, ενώ ο άλλος είναι να χρησιμοποιήσετε το Fusion Builder για να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο περιεχόμενο. Καθώς οι επιδείξεις είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία αυτού του θέματος, συνιστάται ιδιαίτερα να τα εξερευνήσετε για να δείτε το πλήρες φάσμα των ιστότοπων που μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα με το Avada.

Μερικές από τις επιδείξεις του ιστότοπου Avada

Το Avada περιλαμβάνει προκατασκευασμένες επιδείξεις ιστότοπου για σχεδόν κάθε τύπο έργου.

Κατά τη στιγμή της γραφής, υπήρχαν 49 επιδείξεις για να διαλέξετε, καλύπτοντας ιστότοπους επιχειρήσεων, τρόπου ζωής, πρακτορείων και χαρτοφυλακίου – για να αναφέρουμε μόνο μερικές. Το Avada είναι επίσης πλήρως έτοιμο για ηλεκτρονικό εμπόριο και υπάρχουν μερικά επιδείγματα ηλεκτρονικών καταστημάτων στο πακέτο. Καθώς το Avada ενημερώνεται τακτικά, συχνά προστίθενται νέες εκδηλώσεις στο θέμα.

Μόλις επιλέξετε μια επίδειξη, η εισαγωγή της στον ιστότοπό σας στο WordPress είναι πολύ απλή. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα θέματα WordPress, έχετε πολύ καλό έλεγχο του τι εισάγεται στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένου του εάν θέλετε να εισαγάγετε ολόκληρη την επίδειξη ή μόνο ορισμένα στοιχεία αυτού, όπως το περιεχόμενο, οι ρυθμίσεις ή τα ρυθμιστικά. Εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να μπορείτε να συνδυάσετε και να αντιστοιχίσετε ορισμένα από τα διαφορετικά στοιχεία από πολλαπλές επιδείξεις.

Εισαγωγή ιστότοπου επίδειξης

Το Avada σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποια μέρη των ιστότοπων επίδειξης θα εισαγάγετε.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής για αυτήν την κριτική, τα demo Avada εισήχθησαν και εφαρμόστηκαν στον ιστότοπό μας στο WordPress χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο επεξεργαστής περιεχομένου Fusion Builder

Άβαδα έρχεται εξοπλισμένο με το δικό του εργαλείο δημιουργίας σελίδων – Fusion Builder – που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προσαρμοσμένων διατάξεων για τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας.

Σε αντίθεση με ορισμένα από τα πιο πρόσφατα εργαλεία δημιουργίας σελίδων που είναι διαθέσιμα για το WordPress, η εργασία πραγματοποιείται στον Πίνακα ελέγχου WordPress, και όχι στο μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας, μέσω ενός προγράμματος επεξεργασίας WYSIWYG. Ωστόσο, παρόλα αυτά, η διεπαφή χρήστη είναι κατανοητή και καθιστά δυνατή την επεξεργασία του προκαθορισμένου περιεχομένου του Avada και τη δημιουργία των δικών σας προσαρμοσμένων σχεδίων από το μηδέν.

Διεπαφή χρήστη Fusion Builder

Αν και δεν είναι τόσο μοντέρνο όσο κάποιοι άλλοι δημιουργοί σελίδων, το Fusion Builder εξακολουθεί να είναι εύκολο στη χρήση.

Κατά την έναρξη της εργασίας σε μια νέα σελίδα, μπορείτε να εισαγάγετε ένα από τα προκαθορισμένα πρότυπα από οποιαδήποτε από τις επιδείξεις Avada.

Βιβλιοθήκη διάταξης περιεχομένου Avada

Ανεξάρτητα από το ποια επίδειξη Avada έχετε επιλέξει, μπορείτε ακόμα να εισαγάγετε εύκολα σελίδες από άλλες επιδείξεις.

Εναλλακτικά, εάν θέλετε να ξεκινήσετε με μια κενή σελίδα, το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε μια διάταξη στήλης για την ενότητα στην οποία εργάζεστε.

Κοντέινερ δημιουργίας σελίδων

Κάθε σελίδα μπορεί να αποτελείται από πολλά κοντέινερ, το καθένα με τη δική του διάταξη στήλης.

Αφού προσθέσετε ένα κοντέινερ στη σελίδα σας, μπορείτε στη συνέχεια να εισαγάγετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του Fusion Builder σε αυτό. Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία μπορεί να προσαρμοστεί, δίνοντάς σας πολύ έλεγχο για το πώς θα φαίνεται η σελίδα σας.

Στοιχεία περιεχομένου Fusion Builder

Το Fusion Builder περιλαμβάνει μια μεγάλη βιβλιοθήκη προσαρμόσιμων στοιχείων που μπορούν να προστεθούν στις σελίδες σας.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το Fusion Builder, οι διατάξεις σας μπορούν να είναι τόσο προηγμένες όσο χρειάζεστε. Προσθέτοντας πολλά κοντέινερ στη σελίδα σας, το καθένα με τη δική τους διάταξη στηλών και, στη συνέχεια, συμπληρώνοντάς τα με μια σειρά στοιχείων, μπορείτε να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς του προεπιλεγμένου WordPress Editor.

Παράδειγμα διάταξης του Fusion Builder

Το Fusion Builder σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σύνθετες διατάξεις για τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας.

Παρόλο που δεν λαμβάνετε μια ζωντανή προεπισκόπηση της εργασίας σας καθώς χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δημιουργίας, μπορείτε εύκολα να κάνετε προεπισκόπηση της ανάρτησης ή της σελίδας, όπως θα κάνατε ένα κανονικό περιεχόμενο στο WordPress. Στη συνέχεια, εάν πρέπει να κάνετε άλλες αλλαγές στη σχεδίαση, μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη καρτέλα στην οποία εργαζόσασταν.

Προεπισκόπηση μιας σελίδας Fusion Builder

Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των σχεδίων σελίδας του Fusion Builder σε μια νέα καρτέλα προγράμματος περιήγησης.

Ένα άλλο ωραίο χαρακτηριστικό του Fusion Builder είναι ότι κάθε διάταξη σελίδας που δημιουργείτε με το εργαλείο μπορεί να αποθηκευτεί στη βιβλιοθήκη προτύπων για επαναχρησιμοποίηση σε άλλες περιοχές του ιστότοπού σας.

Επιλογές ανάρτησης και σελίδας

Εκτός από τη χρήση του Fusion Builder, με το Avada μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης του περιεχομένου σας μέσω ενός πίνακα επιλογών που το θέμα προσθέτει στην οθόνη ανάρτησης και επεξεργασίας σελίδων WordPress κάτω από την κύρια περιοχή του προγράμματος επεξεργασίας.

Πίνακας επιλογών σελίδας

Έχετε ένα καλό επίπεδο ελέγχου για το πώς θα εμφανίζεται κάθε μεμονωμένο κομμάτι περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Τα στοιχεία ελέγχου στον πίνακα “Επιλογές σελίδας σύντηξης” καλύπτουν μια σειρά ρυθμίσεων, όπως η διαμόρφωση του τρόπου εμφάνισης της κεφαλίδας ή εάν εμφανίζεται καθόλου, ποιες πλευρικές γραμμές θα εμφανίζονται παράλληλα με την ανάρτηση ή τη σελίδα και αν θα χρησιμοποιήσετε μια εικόνα φόντου ή όχι, συν πολύ περισσότερα.

Δεδομένου ότι αυτές οι επιλογές εφαρμόζονται μόνο σε μεμονωμένη ανάρτηση ή σελίδα στην οποία εργάζεστε, το κάνετε πάρετε πολλή ευελιξία πώς φαίνεται και λειτουργεί κάθε κομμάτι περιεχομένου στον ιστότοπό σας. Αν δημιουργείτε μια σελίδα προορισμού, για παράδειγμα, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε τα στοιχεία που αποσπούν την προσοχή, όπως η κεφαλίδα και η πλευρική γραμμή.

Ο πίνακας ελέγχου επιλογών θέματος Avada

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η Avada σάς επιτρέπει να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας είναι μέσω του πίνακα ελέγχου επιλογών θεμάτων. Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές και ρυθμίσεις καθώς προσαρμόζετε τον ιστότοπό σας.

Πίνακας ελέγχου επιλογών θέματος

Οι επιλογές στο αριστερό μενού θα σας δώσουν μια καλή ιδέα για τις πτυχές του ιστότοπού σας που μπορείτε να προσαρμόσετε με το Avada.

Ωστόσο, σε αντίθεση με ορισμένα άλλα θέματα, το Avada δεν έχει μεγάλη υποστήριξη για τη διεπαφή του WordPress Customizer. Εξαιτίας αυτού, αντί να μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα των αλλαγών σας στις επιλογές και τις ρυθμίσεις θέματος σε πραγματικό χρόνο, θα πρέπει να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας και, στη συνέχεια, να φορτώσετε τον ιστότοπό σας για να δείτε πώς φαίνεται ο ιστότοπός σας.

Χρήση του WordPress Customizer

Σχεδόν καμία από τις ρυθμίσεις και τις επιλογές του Avada δεν είναι προσβάσιμη μέσω της διεπαφής WordPress Customizer.

Για να επωφεληθείτε στο έπακρο από το Avada, πιθανότατα θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στις ρυθμίσεις και τις επιλογές. Ωστόσο, όταν μόλις ξεκινήσετε, μια καλύτερη προσέγγιση μπορεί να είναι να εντοπίσετε τυχόν ρυθμίσεις που θέλετε να τροποποιήσετε όπως απαιτείται – αντί να χαθείτε στο πίσω μέρος του ιστότοπού σας.

Άλλες επιλογές, ρυθμίσεις και δυνατότητες του Avada

Εκτός από τις επιλογές για αναρτήσεις και σελίδες, οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων του Avada, όπως οι τύποι χαρτοφυλακίου και FAQ, ο καθένας έχει το δικό του σύνολο επιλογών καθώς και τις δικές του προσαρμοσμένες ταξινομίες για να σας βοηθήσουν να τα οργανώσετε πιο αποτελεσματικά.

Προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης χαρτοφυλακίου

Ορισμένες από τις επιδείξεις Avada χρησιμοποιούν προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, όπως τύπους χαρτοφυλακίου και FAQ.

Το Avada σας δίνει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών περιοχών πλευρικής γραμμής για τον ιστότοπό σας, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να εμφανίζονται σε μία ή σε πολλές σελίδες. Δημιουργία πολλαπλών πλευρικών γραμμών σας δίνει απόλυτο έλεγχο πάνω από τα ακριβή widget που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε τύπο περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Επιπλέον, έχετε επίσης πρόσβαση στα premium πρόσθετα LayerSlider WP και Slider Revolution για την προσθήκη εντυπωσιακών, κινούμενων διαφανειών στον ιστότοπό σας.

Τα μειονεκτήματα της Avada και τα θέματα πολλαπλών χρήσεων

Έχοντας στη διάθεσή σας τόσες πολλές δυνατότητες και εργαλεία έχει τη δυνατότητα να σας ενθαρρύνει να υπερβείτε κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Ακριβώς επειδή τώρα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ρυθμιστικά, εφέ κίνησης και μια ολόκληρη γκάμα άλλων συναρπαστικών στοιχείων στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει – αφού η προσθήκη πάρα πολλών δυνατοτήτων στον ιστότοπό σας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τους χρόνους φόρτωσης σελίδας και χρηστικότητα Μερικές φορές υιοθετώντας ένα λιγότερο είναι περισσότερο Η προσέγγιση στο σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι στην πραγματικότητα ένας καλύτερος τρόπος για να κάνετε πράγματα (ανάλογα με το αποτέλεσμα που ακολουθείτε, φυσικά).

Η ίδια συλλογιστική μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στις μυριάδες επιλογές προσαρμογής που προσφέρονται. Και πάλι, επειδή το Avada διευκολύνει την επιλογή από μια σειρά γραμματοσειρών, τύπων φόντου και άλλων στοιχείων και εφέ σχεδίασης, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα χρησιμοποιείτε όλα.

Η άσκηση κάποιου περιορισμού μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παγίδες που σχετίζονται με πάρα πολλές επιλογές και να σας βοηθήσει να παραδώσετε έναν υποτιμημένο ιστότοπο που θα λατρέψουν οι επισκέπτες σας.

Αυτό δεν είναι ένα ζήτημα που με οποιονδήποτε τρόπο είναι μοναδικό για την Avada, φυσικά – είναι κάτι που ισχύει για όλα τα πλούσια σε χαρακτηριστικά θέματα.

Ένα άλλο πιθανό ζήτημα που, πάλι, δεν είναι μοναδικό για την Avada (αλλά αξίζει να τονιστεί) είναι το ζήτημα της κόπωσης των αποφάσεων – κάτι που μπορεί να συμβεί όταν εργάζεστε μέσω της επιλογής ρυθμίσεων και επιλογών που προσφέρονται και μπορεί περιστασιακά να περιορίσει την ικανότητά σας να λαμβάνουν καλές αποφάσεις σχεδιασμού.

Επιπλέον, η ύπαρξη τόσων επιλογών διαμόρφωσης, επιλογών διάταξης και άλλων δυνατοτήτων μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα να κατακλύζεστε κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας, γεγονός που μπορεί να εμποδίσει την ικανότητά σας να δημιουργήσετε το διαμέτρημα του ιστότοπου και αυτό το θέμα είναι σε θέση να.

Ωστόσο, εάν προχωρήσετε στο έργο σας με μια σαφή ιδέα για το τι θέλετε να επιτύχετε (σε αντίθεση με την καθοδήγηση από τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρονται) θα έχετε μια καλή πιθανότητα επιτυχίας.

Τιμολόγηση

Το Avada διατίθεται από το ThemeForest για 60 $, το οποίο επιτρέπει τη χρήση σε ένα τελικό προϊόν (δηλαδή σε έναν ιστότοπο).

Η αγορά σας περιλαμβάνει πρόσβαση διάρκειας ζωής σε ενημερώσεις θεμάτων και υποστήριξη έξι μηνών από τους δημιουργούς θεμάτων. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε επιπλέον για να παρατείνετε αυτήν την περίοδο υποστήριξης σε 12 μήνες.

Τελικές σκέψεις

Επιδείξεις ιστότοπου Avada

Περισσότερες από τις προκατασκευασμένες επιδείξεις ιστότοπου από το πακέτο θεμάτων Avada.

Το Avada είναι ένα θέμα που είναι πυκνό με ρυθμίσεις, επιλογές, δυνατότητες και ακόμη και εξωτερικά premium πρόσθετα, όπως το LayerSlider WP και το Slider Revolution. Η αυξανόμενη βιβλιοθήκη προκατασκευασμένων επιδείξεων ιστότοπων φαίνεται πολύ εντυπωσιακή και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα έργων. Εάν υπάρχει μια επίδειξη που ταιριάζει με τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να δημιουργήσετε, το Avada θα πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε γρήγορα τον νέο σας ιστότοπο.

Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μια επίδειξη που να ταιριάζει τέλεια στο έργο σας, το εργαλείο δημιουργίας σελίδων Fusion Builder σάς δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε το προκαθορισμένο περιεχόμενο ή να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια από το μηδέν. Ωστόσο, η έλλειψη επεξεργασίας σελίδας στο Fusion Builder σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες φιλικές προς το χρήστη εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων όπως το Divi, το οποίο έχει το δικό του πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG.

Παρά το περιεχόμενο επίδειξης υψηλής ποιότητας, τα μεμονωμένα πρότυπα σελίδας και την χρήσιμη τεκμηρίωση χρήστη, είναι σημαντικό να μην υποτιμάτε το καθήκον να κυριαρχήσει το Avada. Μερικές φορές, αυτό το θέμα μπορεί να μοιάζει με ένα ολόκληρο άλλο λογισμικό που βρίσκεται πάνω από το WordPress, αναβαθμίζοντας σχεδόν κάθε δυνατότητα και στοιχείο, προσθέτοντας επίσης μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων και επιλογών προσαρμογής στο μείγμα!

Εάν σκέφτεστε αυτό το θέμα, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι παίρνετε πριν λάβετε την τελική απόφαση. Ωστόσο, αν είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια δουλειά για να αντιμετωπίσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Avada, τότε οι περιορισμοί σχετικά με το είδος του ιστότοπου που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι, όπως υποδηλώνει το διαφημιστικό υλικό, σχεδόν απεριόριστο.

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το τι μπορεί να κάνει η Avada για τον ιστότοπό σας, μεταβείτε στο ThemeForest και ρίξτε μια ματιά στον επίσημο ιστότοπο επίδειξης Avada.

Επίσης, εάν ψάχνετε για λίγη έμπνευση “Avada Theme”, ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με τα 25 εντυπωσιακά παραδείγματα Avada – Το πιο δημοφιλές θέμα WordPress του ThemeForest – Σε δράση.

Τι πιστεύετε για το Avada; Θα το χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me