Upfront de WPMU DEV: primeres impressions

On comprar temes WordPress


Durant els darrers dos anys, hem vist que un munt de botigues temàtiques de WordPress comencen a centrar gairebé tota la seva energia a promoure i desenvolupar temes emblemàtics únics, amb l’exemple més evident que potser són temes elegants i el seu arrossegar i deixar anar. creació de pàgines WordPress tema Divi.

No obstant això, més tradicionalment, en lloc de centrar la major part de la seva energia a desenvolupar un sol tema, les empreses de temes de WordPress sovint han creat marcs que s’utilitzen com a temes principals per a tots els altres dissenys. El millor exemple d’aquest enfocament més provat és, per descomptat, el framework Genesis de StudioPress.

D’acord amb aquest segon enfocament, un dels noms més importants de WordPress, WPMU DEV, acaba de llançar un marc complet: anomenat “Upfront”.

Essencialment un tema / marc principal per a tots els nous dissenys de WPMU DEV (entre els quals destaquem Fixer, Escriure i Spirit, Upfront us permet personalitzar els vostres llocs web amb una interfície d’arrosseguament i més aviat inspirada..

Vegem què ofereix Upfront.

Com començar amb una rotació:

He provat Upfront utilitzant el tema Spirit de WPMU DEV. Després d’instal·lar el tema, vaig fer clic a l’enllaç Personalitzar al menú Aparença per dirigir-me a l’editor visual Upfront. Inicialment em va sorprendre que Upfront substituís el personalitzador per defecte de WordPress, tot i que agraeixo que el personalitzador de WordPress sigui una mica redundant si s’activa Upfront..

L’editor visual Upfront és molt fàcil d’utilitzar. A la part esquerra de la pàgina, veureu opcions per afegir una publicació nova, una pàgina nova, comentaris i suports.

A sota trobareu setze elements de contingut. Es poden arrossegar i arrossegar al disseny del lloc web, que es mostra a la mà dreta de la interfície Upfront. A sota d’aquesta zona, trobareu la configuració del tema per a la tipografia i els colors.

Interfície inicial

A la part inferior de la columna de l’esquerra hi ha uns botons útils de desfer i refer, i una opció per mostrar línies de xarxa mitjançant el seu disseny.

També hi ha una opció que permet veure com es veu el vostre lloc web en dispositius mòbils. Permet visualitzar el vostre lloc web en quatre resolucions: mòbil (315 píxels), tauleta (570 píxels), tauleta gran (810 píxels) i predeterminat (1080 píxels). Aquesta és una bona benvinguda a Upfront, ja que els usuaris de WordPress normalment necessiten utilitzar un servei com BrowserStack per comprovar com es veu un lloc web en diferents dispositius..

Les plantilles de pàgines també es poden modificar mitjançant el botó de disseny que es mostra a la part superior del menú Avanç.

La interfície responsive upfront

Un dels principals objectius d’un creador de pàgines és simplement el procés de creació i estil de pàgines i contingut. En aquest sentit, Upfront sembla haver aconseguit el balanç gairebé bé.

Les solucions de creació de pàgines establertes com Visual Composer ofereixen més de quaranta-cinc elements de contingut. En canvi, Upfront només té setze, però la possibilitat d’afegir ginys a una pàgina significa que es pot afegir funcionalitat addicional a Upfront mitjançant la instal·lació de complements habilitats per a ginys.

Els setze elements de contingut són: Text, Imatge, Galeria, Mapa, Caixa com, pestanyes, YouTube, Widget, Inici de sessió, Codi, Contacte, Acordió, Menú, Botó, Publicacions i control lliscant.

El procés d’afegir nous elements de contingut i crear una pàgina sembla, certament, molt més ràpid i intuïtiu que moltes alternatives de creació de pàgines actualment al mercat, com es pot veure a l’animació següent, només cal arrossegar un element a la vostra pàgina i després comença a editar-lo.

Per davant ho facilita

Un cop un element es trobi a la pàgina, podeu suprimir-lo amb la icona de creu vermella o editar-lo mitjançant la icona de configuració verda. El quadre de configuració és diferent per a cada element. Els elements bàsics, com els botons, només permeten canviar una configuració senzilla com ara la mida. Tot i això, elements com els lliscants ofereixen moltes més opcions.

Configuració de l’element inicial

El que realment em va sorprendre aquí va ser el nivell d’integració que ofereix Upfront. Encara podeu crear publicacions, crear pàgines i penjar suports a l’àrea d’administració de WordPress. Tanmateix, si ho preferiu, podeu afegir contingut al front-end del vostre lloc web mitjançant Upfront. Això permet veure exactament com es veurà quan es publiqui.

Addició d'una publicació nova al bloc

La versió inicial permet facilitar l’estil del text. Tot el que heu de fer és seleccionar un tros de text i apareixerà un quadre d’estil. A continuació, podeu fer diverses coses, incloent la transformació de text en etiquetes de capçalera, fer text en negreta o en cursiva, crear llistes, posar text en una cita i convertir el text en un enllaç..

El color del text i el color del fons del text es poden canviar mitjançant un selector de colors. Els colors actuals es mostren juntament amb els colors del tema predeterminat. També es poden inserir una àmplia gamma d’icones a la vostra àrea de contingut mitjançant la caixa d’estil.

Estil de publicacions al bloc

Una de les coses que es va fer palès després d’utilitzar Upfront és que no es triga a comprendre el funcionament de la interfície d’arrossegament i descàrrega. Sens dubte; és una de les solucions de creació de pàgines arrossegades i soltes més fàcils d’utilitzar disponibles per a WordPress que he vist fins ara!

Pensaments finals

Quan feu un pas enrere i hi penseu, té sentit que la funcionalitat de construcció de pàgines arrossegueu-deixi directament integrada en un tema. La majoria de les solucions de creació de pàgines són complements de WordPress: el que significa que han de ser compatibles amb tot tipus de temes de WordPress. Amb Upfront, però, WPMU DEV pot assegurar-se que tots els dissenys que publiquen estan optimitzats per a la seva interfície de creació de pàgines.

En resum: estic impressionat amb el que pot fer Upfront. M’agrada especialment la forma en què Upfront gestiona les files i columnes. Alguns creadors de pàgines requereixen que configureu prèviament el nombre de columnes d’una fila determinada mitjançant botons com 1/4, 3/8, 1/2, etc. Amb Upfront, només cal fer clic a la part inferior dreta. – cantó manual d’un element de contingut i redimensionar-lo. Podeu deixar anar un altre element de contingut per afegir una columna addicional. Aquesta característica ajuda a accelerar el procés de creació de pàgines i a l’estil de contingut.

Actualment, WPMU DEV només té tres temes de WordPress que utilitzen Upfront. Puc veure més usuaris de WordPress que escullin un disseny per a dispositius WPMU un cop publicats més temes infantils Upfront. Sens dubte, els WPMU Dev van en la direcció correcta!

Si voleu fer-vos per endavant per a una unitat de prova, assegureu-vos de consultar la seva demostració en directe, que inclou una demostració en funcionament de la interfície arrossegable i principal..

Per obtenir més informació sobre Upfront, mireu la publicació oficial publicada a WPMU DEV.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me