Препоръчителни управлявани доставчици на хостинг услуги за WordPress

Вашият хостинг е основата на вашия WordPress сайт. Подобно на това, че не бихте изградили къща на нестабилна основа, не искате да изберете нискокачествен хостинг на WordPress, защото това ще направи работата на сайта ви много по-трудна, отколкото трябва да бъде.


Когато търсите хостинг на WordPress, не става въпрос само за намиране на хост, който може да накара вашия сайт да се зарежда бързо и да го обслужва с почти 100% време за работа. Също така е за намирането на хост, който ще улесни живота ви, когато става въпрос за ежедневните части за управление на уебсайт на WordPress.

Това е, което управлява хостинг на WordPress.

Добрият управляван хост на WordPress няма да заложи на техническите аспекти на обслужването на WordPress сайт, но и ще ви помогне с функции като:

 • удобни табла за управление
 • сигурност, включително и проактивни защитни стени и правила, както и помощ, ако нещо се получи чрез вашата защита
 • автоматични ежедневни архиви
 • организиране на сайтове и други полезни инструменти за развитие
 • мониторинг и анализи.

За да го включите в нашия списък с препоръчани управлявани хостинг на WordPress, тези четири хоста ноктите и двете части:

 • Те предлагат страхотна производителност и време за работа, с промени в производителността като кеширане на ниво сървър и вградени мрежи за доставяне на съдържание (CDN).
 • Те предлагат много удобни функции и инструменти, които да ви помогнат да управлявате вашия сайт.

Въпреки че нашите четири препоръчани управлявани домакини не са абсолютният най-евтин хостинг там, всички те предлагат голяма цена / качество.

Така че, ако можете да го завъртите в бюджета си, инвестирайте в основата на вашия сайт. Вашата инвестиция ще изплати дивиденти, когато имате високоефективен сайт, който не е нужно да губите време за ежедневно управление.

Ето препоръчителните управлявани доставчици на хостинг услуги на WordPress на WinningWP …

WP двигател

WP Engine WordPress хостинг

WP Engine вероятно са най-голямото име в управлявания хостинг на WordPress, като наскоро получи $ 250 милион инвестиция и придобит маховик (друг хост, който ще видите в нашия препоръчан списък).

WP Engine предлагат оптимизиран технологичен стек, изграден върху инфраструктурата на Amazon Web Services (AWS), както и персонализирано табло за хостинг, за да ви помогне да управлявате всички аспекти на вашия сайт. Таблото за управление не е толкова удобно за потребителя, колкото Kinsta или Flywheel, но ви дава много контрол и множество среди за разработка.

WP Engine също се опитват да бъдат нещо повече от управляван хост на WordPress. Наскоро те се сдобиха с популярната рамка Genesis и всички детски теми на StudioPress, а клиентите на WP Engine получават достъп до всички тези теми безплатно. Те са закупили и други продукти на WordPress, като Atomic Blocks, и предоставят тези на разположение и на клиентите.

Прочетете пълния ни преглед на WP Engine.

Ценообразуване: Плановете на WP Engine започват от $ 35 на месец за до 25 000 посещения.

Kinsta

Kinsta WordPress хостинг

Въпреки че са най-младият домакин в този списък, Kinsta бързо създаде репутация на високопроизводителния качествен WordPress хостинг продукт.

Kinsta използва инфраструктурата на Google Cloud Platform като своя основа и надгражда върху нея със стек, фокусиран върху производителността, включително Nginx, кеширане на ниво сървър, вграден CDN и други.

Освен високата производителност и наличност, Kinsta предлага удобно за потребителя табло за управление на хостинг, заедно с удобни функции като автоматично ежедневно архивиране, лесни сайтове за поставяне, защита на защитата (плюс гаранция за коригиране на хак, ако нещо премине) и много полезен мониторинг и инструменти за анализ.

Прочетете пълния ни отзив за Kinsta.

Ценообразуване: Плановете на Kinsta започват от 30 долара на месец за един сайт с до 20 000 посещения на месец.

маховик

Хостинг на маховик WordPress

Както бе споменато по-горе, WP Engine придоби Flywheel през юни 2019 г. Дори и с това придобиване, Flywheel са все още напълно отделен продукт, със собствен технологичен стек и персонализирано хостинг табло.

Всъщност Flywheel вероятно има най-удобното, лесно за използване табло за управление на всеки хост от нашия списък (въпреки че Kinsta са близо). Те също имат технологичен стек, удобен за ефективността – Flywheel използва Google Cloud Platform за основната си инфраструктура и добавя функции като кеширане на ниво сървър, вграден CDN (допълнителна такса) и други.

Някои по-забележителни неща за Flywheel са техните дизайнерски и агентски функции. Flywheel предлагат наистина приятни работни процеси за развитие, включително плътна интеграция с техния локален инструмент за разработка на WordPress, а също така можете лесно да прехвърлите фактуриране на вашия клиент, след като завършите изграждането на неговия сайт. Не е нужно да сте дизайнер, за да се възползвате от Flywheel, но тези функции са чудесни, ако създавате WordPress сайтове за прехраната.

Прочетете пълния ни преглед на маховика.

Ценообразуване: Плановете на Flywheel започват от само $ 25 за един сайт с до 25 000 посещения, което ги прави най-достъпният хост в нашия списък.

Pagely

Pagely хостинг на WordPress

Pagely са най-скъпият хост в този списък с добър марж. Но, ако можете да разклатите цените, те имат страхотна репутация за работа с критични за мисията WordPress сайтове и фирми, които искат по-консиерж хостинг продукт на WordPress хостинг.

Едно забележително нещо е, че Pagely не налага никакви произволни ограничения за посетители като останалите три хоста в този списък – получавате свои собствени специализирани ресурси без ограничения.

Pagely изграждат техния стек на Amazon Web Services (AWS) и въвеждат редица оптимизации за производителност и сигурност, включително премиум DNS, интегриран CDN, кеширане на ниво сървър, оптимизация на изображения, сигурност и други.

Като цяло, Pagely бяха първият домакин, който предложи управляван продукт на WordPress през 2009 г., и те с право изградиха голяма репутация през изминалите десет години.

Ценообразуване: Най-евтиният VPS план на Pagely започва от 199 долара на месец за 2 vCPU, 4 GB оперативна памет, 30 GB SSD съхранение и неограничен брой PHP служители.

Как да изберете най-добрия управляван хостинг на WordPress

Препоръчваме всички тези хостове, но все пак трябва само да изберете един – така как да изберете?

Тъй като всички тези хостове използват управляван подход, има много прилики между тях. Например, всички те предлагат:

 • подобрения на производителността на ниво сървър, обикновено под формата на оптимизиран стек, кеширане и CDN
 • правила за защита и защита
 • автоматични архиви
 • сценични среди
 • облачна архитектура (или Cloud Cloud Platform или AWS)
 • най-добрите WordPress експертна поддръжка.

Но все пак има някои фактори, които могат да ви насочат по един или друг начин. Ако искате дългата версия, можете да разгледате пълното ни ръководство за избор на най-добрия хостинг на WordPress. Но късата версия е, че трябва да вземете предвид тези три фактора …

1. Цена

Дух! Но има повече от цената, отколкото само номерата на страницата за ценообразуване. Например три от тези домакини ограничават плановете си от броя посещения, които получавате на месец. Така че, вие също искате да вземете предвид цената на посещение при вашите изчисления.

Освен това, ако преминете тези граници, ще ви бъдат начислени такси за натрупване. Например, Kinsta, WP Engine и Flywheel начисляват $ 1 на хиляда посещения над вашия лимит, докато Pagely не прилага ограничения за надвишаване.

2. Табло за управление

Всички тези хостове предлагат персонализирано хостинг табло (без cPanel!), Но те се различават в използваемостта. Kinsta и Flywheel имат най-удобните табла за управление, но това не означава, че няма да предпочитате гъвкавостта на WP Engine или Pagely.

Например, WP Engine ви позволява да създавате среда за стадиране и разработка, докато Kinsta и Flywheel ви позволяват да създавате само една среда.

По същия начин, Pagely ви позволява да създавате неограничени сценични среди, въпреки че процесът е малко по-технически.

3. Технически стек и производителност

Разбира се, производителността и продължителността на работа са две от най-важните съображения при избора на хостинг. Но и четирите предлагани хоста предлагат страхотна производителност и време за работа, така че не е нещо, за което трябва да се притеснявате, стига да се придържате към хостовете в този списък.

Съществуват обаче някои различия във технологичния стек на всеки хост, които могат да се харесат на по-напредналите потребители.

Например, Kinsta и Flywheel използват Google Cloud Platform и Nginx FastCGI за кеширане на ниво сървър, докато WP Engine използват AWS и Varnish, а Pagely използват AWS заедно със своето собствено решение PressCACHE, което и кешира вашето съдържание, и го сервира чрез CDN.

Ако не знаете какво означават тези термини, можете да ги пренебрегнете и да сте сигурни, че някой от хостовете в този списък ще ви осигури надежден, бързо зареждащ се WordPress сайт.

Започнете с управлявания хостинг на WordPress днес

Тези хостове на WordPress са най-добрите от най-добрите в управляваното пространство за хостинг на WordPress, така че няма да сбъркате, независимо какво решение вземете.

Намерете този, който има цена, табло за управление и технологичен стек, който работи за вас и ще се насладите на много по-удобно изживяване на WordPress хостинг.

Вашият домакин ще се тревожи за производителност, сигурност и поддръжка – можете просто да се съсредоточите върху отглеждането на вашия WordPress сайт!

*** Последна актуализация на 1 май 2020 г. ***

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me