Ajánlott WordPress bővítmények (2020-ra)

Miután új WordPress környezetet felállított és futtatott, készen áll a tartalom hozzáadására. Mielőtt elkezdené, érdemes még néhány top plugint hozzáadnia, hogy javítsa webhelyét (a használhatóság és / vagy a tervezés szempontjából), növelje a biztonságot, kezelje a biztonsági mentéseket, és hozzáadjon minden szükséges funkciót..


Összeállítottuk a rendelkezésre álló legjobb WordPress-bővítmények – mind ingyenes, mind prémium – listáját, amelyek közül sokat több tízezer (egyes esetekben akár több millió) webhely használ a világ minden tájáról.!

Kezdjük el.

1. Jetpack

Jetpack

A Jetpack kiváló kiindulópont a vadonatúj WordPress felhasználó számára.

Az Automattic (a WordPress.comért felelős emberek) által kifejlesztett, a funkciók eklektikus keverékét kínálja – mindent eljuttatva a CDN-t a képek gyorsabb kiszolgálásához a kapcsolódó post-widgethez, a társadalmi megosztási eszközökhöz, a webhely statisztikáinak és akár a brute-force támadásnak is. védelem. Ez a végső all-in-one plugin.

Ezek a WordPress.com felhasználók által biztosított funkciók, amelyek magától értetődőnek tekinthetők, és egy szuper kényelmes csomagban szállítják a saját üzemeltetésű platformon. Mivel a Jetpack-et az Automattic karbantartja, bízhat abban, hogy a plugin rendkívül jól kódolt, felhasználóbarát és mindig kompatibilis a WordPress legújabb verziójával.

Nem meglepő, hogy ez a sokoldalú erőmű a WordPress minden idők legnépszerűbb bővítménye, több mint 30 millió letöltéssel a mai napig..

(Bővebben a Jetpack oldalon.)

(Legjobb alternatívák: Nincs!)

Hivatalos honlapján

2. Akismet

Akismet

A blog közzétételétől számított perceken belül a spam első példányai becsapódni kezdenek. Eleinte ez hízelgőnek tűnik – „Wow! Az emberek már olvasják a hozzászólásaimat, és megjegyzéseket fűznek hozzá. Gyorsan megtanulja azonban, hogy a WordPress hozzászólásainak túlnyomó többsége sajnos spam – és egy idő után ez nagyon frusztráló lesz. Mint ilyen, hatékony terhelés-csökkentő rendszerre van szüksége.

Az Akismet – egy másik plugin, amelyet az Automattic hozott neked – nyújt a legjobb védelmet a spam ellen. Valójában alapértelmezés szerint minden új WordPress telepítéssel együtt szállított plugin volt a spam elleni küzdelem szükségessége.

Az Akismet a háttérben működik, automatikusan elfog minden, ami spamnek tűnik, és egyenesen blokkolja a legnyilvánvalóbb eseteket. Mivel a spamküldők mindig új trükköket keresnek a szűrők legyőzésére, az Akismet elemzi az millió millió felhasználói hálózatának adatait. Ez lehetővé teszi a legújabb stratégiák megtanulását, biztosítva, hogy mindig egy lépéssel előrehaladjanak.

Hivatalos honlapján

3. Élesztő SEO

Yoast SEO

A keresőmotor-optimalizálás (SEO) továbbra is a legjobb módja annak, hogy a keresőmotorok révén vonzza a webhely látogatóit. És a tartalom optimalizálásakor kevés plugin versenyezhet a Yoast SEO szolgáltatással a szolgáltatáskészlet és a használhatóság szempontjából.

A Yoast SEO legismertebb tulajdonsága az oldal-elemző eszköz. Ezzel megvizsgálja a tartalmat a SEO bevált gyakorlata szempontjából, azonnal megmondja, hol erős a tartalma, ahol van még fejlesztési lehetőségek, és minden olyan SEO taktikát, amelyet elfelejtett.

További hasznos SEO szolgáltatások közé tartozik az XML webhelytérkép-generátor (az indexáláshoz) és a részlet-előnézeti eszköz (a jobb CTR-hez).

(Bővebben: Minden az egyben SEO vs az yoo SEO.)

(Legjobb alternatívák: Minden egy SEO csomagban.)

Hivatalos honlapján

4. Ninja űrlapok

Ninja Forms

Minden WordPress webhelynek kapcsolattartási űrlap-bővítményre van szüksége, hogy az olvasók felvehessék a kapcsolatot vagy kérdéseket tehessenek fel. A WinningWP alkalmával az Ninja Forms ingyenes plugin-ját javasoljuk.

Miért? Egyszerűen fogalmazva: ez a legegyszerűbb kapcsolattartó űrlap-beépülő modul, egyszerű felülettel és intuitív drag and drop formátumkészítővel.

Ne hagyja azonban, hogy ez az áttekintés becsapjon téged. A felhasználóbarát csomagban található, számos fejlett funkciót talál. Ezek magukban foglalják az AJAX űrlap benyújtását (így a látogatóknak nem kell frissíteniük az oldalt), az erőteljes spam-ellenes reCAPTCHA-t és a speciális mezőket, például a dátumválasztót.

(Bővebben: Gravitációs űrlapok vs Ninja űrlapok.)

(Legjobb alternatívák: Gravitációs űrlapok, WPForms, 7. kapcsolatfelvételi űrlap)

Hivatalos honlapján

5. Uralkodó

Uralkodó

Amikor belép a közösségi média webhelyeire, például a Facebookra, azonnal észreveszi a barátok által megosztott tartalmat. Nem lenne nagyszerű, ha tartalmát közösségi csatornákon keresztül is megosztották volna?

Ha társadalmi megosztást szeretne folytatni, be kell építenie egy plugint a munkához, és a Monarch a legjobb fogadás.

A rendkívül elismert Elegáns Témák családjába tartozó Monarch több mint 20 hálózat számára lehetővé teszi a közösségi megosztás gombok felvételét. Szinte végtelen testreszabási lehetőségek vannak, amelyek lehetővé teszik a kézműves gombok megjelenését, amelyek csodálatosak és ösztönzik a kattintásokat. Ezek a gombok az oldal szinte bárhol megjeleníthetők – még az idő késleltetett felbukkanó ablakokban is.

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

(Legfontosabb alternatívák: Egyszerű megosztásgombok hozzáadása, Megosztásgombok készítette: AddThis, Shareaholic.)

Hivatalos honlapján

6. Disqus

Disqus

Szeretné blogod kommentárrészét a beszélgetés virágzó kaptává alakítani? Akkor érdemes frissíteni a natív WordPress kommentáló rendszert.

Menetes hozzászólásokkal, erőteljes spam-ellenes vezérlőkkel és e-mail értesítésekkel a Disqus egy nagyszerű helyettesítő kommentáló rendszer. Még ennél is jobb, ha a látogatók képeket és videókat adhatnak hozzá, szavazatokat felfelé / lefelé tehetnek, és valós időben olvashatják a válaszokat. Az eredmény: vitathatatlanul a legjobb platform egy aktív közösség felépítéséhez.

Ó, és a Disqus szintén reagál az Ön webhelyének kialakítására, tehát a rész is néz ki.

(Bővebben: A hét legjobb kommentáló plugin.)

(Legfontosabb alternatívák: Jetpack (Megjegyzés modul), Postmatic, AnsBox.)

Hivatalos honlapján

7. SearchWP

SearchWP

A natív WordPress keresési funkcióról ismert, hogy nem hatékony. Ha frissíteni akarja, ne keresse tovább a SearchWP-t.

A pontos kifejezés-egyezések használata helyett, amint azt a beépített WordPress keresési funkció is teszi, a SearchWP kulcsszószövegeket használ. Ez azt jelenti, hogy a látogató keresési eredményei valószínűleg pontosabbak. Van beépített elemzés is, így nyomon tudja követni, amit látogatói keresnek.

A SearchWP plug-in-and-play is, tehát nincs sok konfigurálási lehetőség – bár a keresési algoritmust tetszés szerint módosíthatja, ha szeretné. A beépülő modul a natív WordPress keresőprimitíveket is használja, így nem kell időt töltenie az oldalsávok frissítésén..

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

(Legfontosabb alternatívák: Relevanssi, Custom Google Search, Dave’s WordPress Live Search.)

Hivatalos honlapján

8. VaultPress

VaultPress

A webhely biztonsági mentése elengedhetetlen feladat – és egy olyan feladatot, amelyet túl sok webmester figyelmen kívül hagy. Ha a webhely fontos neked, akkor egy jó webhelyről készített biztonsági mentési szolgáltatás nyugalmat nyújt Önnek, amikor éjszaka könnyedén aludhat.

Láthatja, hogy a webhelyről készített biztonsági másolat nélkül, ha valami rosszra fordul, akkor már magának is áll – és elveszítheti hónapjainak munkáját. Megfelelő biztonsági másolat készítésével, ha a legrosszabb történik, egyszerűen kattintson néhány gombra, és állítsa vissza webhelyét az utoljára ismert jó konfigurációra. Olyan, mintha egy fontos dokumentumra mentne.

A jó hírű és megbízható webhelyről készített biztonsági mentési szolgáltatásokról kevés tud versenyezni a VaultPress-szel. Az Automattic tulajdonában és irányításában, a WordPress.com mögött álló csapat ismét – a VaultPress valós időben vagy rendszeres időközönként biztonsági másolatot készíthet webhelyéről. Minden oldal, bejegyzés, megjegyzés és médiafájl biztonságos és megbízható a felhőben.

Katasztrófa esetén a webhely rögzítése ugyanolyan egyszerű, mint a visszaállítás gomb megnyomása. Ez csak néhány percet vesz igénybe – esetleg akár másodperceket is – olyan jó. A színfalak mögött a VaultPress rendszeresen ellenőrzi a webhelyet, rosszindulatú kódot és egyéb fenyegetéseket keresve.

(További információ: Útmutató a VaultPress használatához.)

(Legjobb alternatívák: BackupBuddy, BlogVault.)

Hivatalos honlapján

9. WP rakéta

WP rakéta

A villámgyors weboldal olyan, amire minden webhelytulajdonos törekszik. Miért, hallom, hogy kérdezed? Mivel a gyors weboldal boldog látogatókat jelent. Mivel a keresőmotorok szeretik a gyors weboldalt, az a látogatók kettős szépségéhez is vezet.

A WP Rocket valószínűleg az egyetlen legjobb bővítmény, amelybe befektethet a WordPress webhely felgyorsításához. Egy hihetetlenül hasznos csomagba tölti be az összes kívánt sebesség-optimalizálási funkciót. Néhány másodperc alatt feloldhatja az oldal gyorsítótárazását, a böngésző gyorsítótárazását, a lusta betöltést, a tömörítést és a GZIP tömörítési funkcióit, valamint még sok más.

Ez a legjobb WordPress gyorsítótárazási bővítmény? Egyértelműen. Ennélfogva úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb WordPress sebesség-optimalizáló bővítmény, időszak.

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

(Legjobb alternatívák: WP Super Cache.)

Hivatalos honlapján

10. Sucuri szkenner

Sucuri

A jó biztonsági bővítmény tökéletesen kiegészíti a webhely biztonsági másolatát készítő bővítményt. A biztonsági bővítmény az első védelmi vonal; a biztonsági mentési plugin, az utolsó lehetőség.

A Sucuri az egyik legnagyobb név a WordPress biztonsági téren. Ingyenes bővítményük, a Sucuri szkenner három alapvető funkcióval védi webhelyét:

 • Tevékenységi auditok — ezek azt tekintik meg, hogy ki mit csinál az Ön webhelyén, valós időben. Az ellenőrzési nyomkövetést ezután a Sucuri felhőben tárolják, hogy a támadó nem törölheti az adatokat, hogy lefedje a nyomvonalaikat.
 • A fájl integritásának figyelése — ez pillanatfelvételt készít webhelyéről, tökéletes működési állapotban, majd megkeresi az alapfájlok módosításait.
 • Malware szkennelés — ez az ingyenes Sucuri szkennert (SiteCheck) használja annak biztosítására, hogy webhelye tiszta a rosszindulatú programoktól.

(Bővebben: A legjobb WordPress biztonsági bővítmények és szolgáltatások.)

Hivatalos honlapján

11. OptinMonster

OptinMonster

Gondolt már arra, hogy pénzt keresjen az Ön webhelyén? Van egy időben tesztelt tanács, amelyet valószínűleg újra és újra el fog olvasni: A pénz az e-mail listában van.

Ha szeretne egy e-mail listát ápolni, először ösztönöznie kell a látogatókat az előfizetésre. Ehhez optin formátumú bővítményre van szüksége.

A WinningWP szerint az OptinMonster a munka legjobb beépülő modulja. A plugin különféle típusú optin formákkal érkezik – ideértve a figyelmet felhívó felbukkanó ablakokat is -, és mindegyik változat rengeteg gyönyörű sablont kínál. Ezeket a sablonokat az OptinMonster drag-and-drop építő segítségével testreszabhatja.

További hasznos funkciók közé tartozik az oldalszintű célzás, az A / B tesztelés, az átfogó elemzés és a kilépési célú technológia. Az összes ilyen szolgáltatás kombinálásával Ön a lehető legjobb esélyt kap arra, hogy maximalizálja az optin konverziós arányát, és e-mail listát a lehető leggyorsabban megnövelje..

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

(Legjobb alternatívák: Bloom, SumoMe, WordPress PopUp.)

Hivatalos honlapján

12. Egyéni monokió

Monológ

A Soliloquy segítségével gyönyörű, érzékeny képcsúszkákat készíthet. Valójában sokkal többet is hozzáadhat a képekhez a diákhoz, ideértve a blogtartalmat, a videókat és az ajánlásokat is, hogy néhány lehetőséget megnevezhessen. Akár képeket húzhat közvetlenül a közösségi média webhelyeiről, például az Instagram.

A monológia csúszkákat nagyon könnyű felépíteni – a plugin drag and drop építőjének köszönhetően csak néhány kattintás szükséges. Számos gyönyörű sablon is felhasználható, köztük egy kép-körhinta.

A legjobb az, hogy a Soliloquy a leggyorsabb és legbiztonságosabb csúszó plugin – a kódot a WordPress vezető fejlesztője, Mark Jaquith is ellenőrizte.!

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

(Legjobb alternatívák: Csúszó fordulat, Meta csúszka, LayerSlider.)

Hivatalos honlapján

13. Beaver Builder

Hódépítő

Az oldalkészítő bővítmények a közelmúltban robbanásszerűen növekedtek. Ezek lehetővé teszik a lenyűgöző egyedi elrendezések készítését a rugalmas és intuitív interfész kombinálásával, rengeteg nagy teljesítményű modullal (építőelemek), és drag-and-drop funkcióval, hogy ezeket az építőelemeket összerakja.

Az oldalkészítő beépülő modulok közül nagyon kevesen tudnak versenyezni a Beaver Builder-rel a sokoldalú tapasztalat szempontjából. Készül egy lenyűgöző 30 plusz modullal, amelyet bármilyen kombinációban eloszthat. A modulok tartalmazzák:

 • opt-in formák
 • tartalomcsúszkák
 • képgalériák
 • diavetítések
 • cselekvésre ösztönző gombok
 • árazási táblázatok
 • térképek
 • videók.

A Beaver Builder 30 előre elkészített sablont is tartalmaz, amelyekkel fel lehet készülni és futni. Az alkotást valós időben is megnézheti az élő front-end szerkesztő jóvoltából, amely lehetővé teszi, hogy a formatervezése életben maradjon a szemed előtt.

Ha még nem eladó, akkor kipróbálhatja a Beaver Builder Lite verzióját a hivatalos könyvtárból ingyen. Ezután, amikor készen áll a funkcionalitások teljes körének feloldására, eldöntheti magát, és megvásárolhatja a teljes verziót.

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

(Legjobb alternatívák: Elementor, Visual Composer, Thrive Content Builder.)

Hivatalos honlapján

14. Themify bejelentési sáv

Themify bejelentő bár

Fontos bejelentést kapott a látogatók számára? (Lehetséges például a legfrissebb promóció részletei.)

A tudatosság maximalizálásának legjobb módja a Themify bejelentő sáv. A bővítmény lehetővé teszi, hogy a képernyő tetején szemet gyönyörködtető és testreszabható értesítési sávok jelenjenek meg. Rövid kódok és kütyük segítségével a webhely egészére hasonló bejelentéseket is elküldhet.

A legjobb az egész, ha ütemezheti ezeket a hirdetményeket, hogy azok bizonyos időpontokban és egy meghatározott időtartamra megjelenjenek, így kiválóan alkalmas időérzékeny hirdetésekre, például flash-eladásokra..

(Bővebben: Öt legjobb legördülő lista beépülő modul.)

(Legjobb alternatívák: Hello Bar, BugMeBar, WP Notification Bar.)

Hivatalos honlapján

15. WooCommerce

WooCommerce

A WooCommerce e-kereskedelem, amelynek célja a WordPress a CMS számára – mindkettő uralja a saját iparágait. Valójában a kettő közül a WooCommerce a domináns, az online áruházak kevéssé hihető 39% -át táplálja..

Ez az e-kereskedelemben használt juggernaut lehetővé teszi mind a fizikai, mind a digitális termékek értékesítését a WordPress webhelyén, a teljes beszerzési folyamat kezdetétől a végéig.

Csak hozzon létre dedikált oldalakat termékeihez – képekkel, leírásokkal, specifikációkkal és természetesen az árakkal -, majd hagyja, hogy a látogatók szabadidőn áttekintsék őket. Ha tetszik nekik, amit látnak, akkor a WooCommerce funkcióval felvehetik termékeket a kosárba, megnézhetik és frissítik a kosárukat, majd fizetéshez fizethetnek. A WooCommerce számos más funkcióval is rendelkezik, amelyek rendkívül relevánsak az online áruházak számára, például szállítási díjak és kedvezményes kuponok.

A WooCommerce hihetetlen 140 fizetési átjárót is kínál – a háztartási nevektől, például a PayPal és a Stripe, a régiókra jellemző átjárókig. Ezeknek a fizetési átjáróknak egy része szabadon elérhető, míg másokhoz prémium kiterjesztés vásárlása szükséges.

A WooCommerce megdöbbentő népszerűsége miatt több száz (talán akár több ezer) más kiterjesztés is elérhető, amelyek ingyen és prémium változatban egyaránt megtalálhatók.

(Bővebben: Bevezetés a legjobb WordPress e-kereskedelem bővítményeihez.)

(Legjobb alternatívák: iThemes Exchange, MarketPress eCommerce.)

Hivatalos honlapján

16. ManageWP

ManageWP

Azok számára, akik több webhelyet üzemeltetnek, gyorsan rájön, hogy a WordPress összes bejelentkezése közötti oda-vissza váltás jelentős időveszély. A ManageWP egy ötletes megoldás erre, lehetővé téve az összes webhely kezelését egy központi irányítópulton – csak egy jelszót is meg kell emlékeznie!

Egyéb szolgáltatások közé tartozik a beépített elemzés, a biztonsági ellenőrzések, a felhő biztonsági mentése és a teljesítmény optimalizálása. A legjobb az, hogy csak a szükséges szolgáltatásokért fizet, „webhelyenként” alapon.

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

(Legjobb alternatívák: JetPack (modul kezelése), MainWP, iThemes Sync.)

Hivatalos honlapján

17. WP Migration DB Pro

WP Migration DB Pro

A WordPress webhelyét szeretné áttelepíteni? Ezután a WP Migrate DB Pro kezeli a legjobb megoldást. Kiválóan alkalmas arra, hogy webhelyét új domainre vagy új gazdagépre helyezze át, vagy megállítási környezetet hozzon létre.

Csak telepítse a WP Migrate DB Pro-t a régi és az új környezetbe, majd használja a plugin-ot a teljes adatbázis átviteléhez az egész webhelyre – vagy annyi webhelyére, amennyit csak át szeretne telepíteni.

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

(Legjobb alternatívák: Másoló, All-in-One WP áttelepítés, BackupBuddy.)

Hivatalos honlapján

18. iThemes Security Pro

iThemes Security Pro

Már elég sokat beszéltünk a webhelyed védelméről, tehát remélhetőleg megkapta a tipp, hogy ez egy szuper fontos téma. Ha azonban csak egy WordPress biztonsági bővítményt telepít, akkor legyen az iThemes Security Pro. Ez egy átfogó, minden egyben biztonsági csomag, amely több mint 30 sebezhetőség megszüntetésére szolgál.

A brutális erőszakos támadások elleni védelem, valamint a jelszavak erőteljes érvényesítése és a WordPress bejelentkezési oldalának elrejtése csak néhány a funkciók közül. Vannak még rosszindulatú programok vizsgálata, fájlváltozás-észlelés és adatbázis-biztonsági mentések is.

És ha tudja, hogy nincs esély arra, hogy egy adott napon a webhelyén dolgozik, akkor az iThemes Security Pro használatával aktiválhatja az „távoli módot”. Ez megakadályozza a WordPress rendszergazda bármilyen módosítását a távollévő ideje alatt.

(Bővebben: A legjobb WordPress biztonsági bővítmények és szolgáltatások.)

(Legjobb alternatívák: Minden egyben WP biztonság és tűzfal, VaultPress, SecuPress.)

Hivatalos honlapján

19. A Google Analytics irányítópultja a WP számára

Google Analytics irányítópult WP-hez

A Google Analytics a webhely tulajdonosa legjobb barátja. Egy pillantással mindent elmondhat neked, amit tudnia kell a látogatókról – a közönség mérete, mennyi ideig tartózkodnak, honnan jönnek, és így tovább.

A Google Analytics irányítópultja valóban jól megtervezett és könnyen használható. Sokkal kényelmesebb azonban, ha a böngészőablakok közötti váltás helyett közvetlenül a WordPress irányítópultján tekintik meg a látogatói adatokat..

Ha önnek ezt a kényelmet kívánja, akkor csak a Google Analytics irányítópultja WP-bővítményre van szüksége. A látogatók viselkedését valós időben is megnézheti!

(Legfontosabb alternatívák: MonsterInsights.)

Hivatalos honlapján

20. LifterLMS

LifterLMS

Ha tartalmának célja az oktatás, miért nem menne ki mindent, és konvertálja a hozzászólásait online tanfolyamra? Ennek legegyszerűbb módja egy tanuláskezelő rendszer telepítése, és véleményünk szerint a LifterLMS a legjobb.

A LifterLMS lehetővé teszi egy dedikált e-tanfolyam létrehozását modulokkal, vetélkedőkkel és osztályozással. A legjobb az, hogy a kurzus tartalmát csak beiratkozott hallgatók érhetik el – a tartalmat „nem zárják” a nem tagok.

Dönthet úgy, hogy egyszerre engedi ki a kurzus tartalmát, vagy csepegtetheti azt – akár a hallgatói előrehaladás alapján, akár egy modul egy hétenként.

A központi LifterLMS plugin teljesen ingyenes – mindazonáltal a prémium kiegészítők nyújtják az igazán izgalmas funkciókat. Például az egyik fizetési átjáró-kiegészítő telepítésével – akár a WooCommerce, a PayPal, akár a Stripe segítségével – a LifterLMS teljes értékű e-kereskedelmi áruházá válik, amely képes értékesíteni a tanfolyamokhoz való hozzáférést. Van még egy AffiliateWP kiegészítő, amely lehetővé teszi társult rendszer létrehozását, hogy ösztönözze a többi webmestert a tanfolyamok népszerűsítésére..

(Bővebben: Az öt legfontosabb tanulási menedzsment rendszer (LMS) beépülő modul.)

(Legjobb alternatívák: WP tanfolyam, Sensei, LearnDash.)

Hivatalos honlapján

21. WooSidebars

WooSidebars

A kütyük azok a kis tartalomblokkok, amelyeket kifejezetten az oldalsáv és a lábléc területeire hoztak létre. A legtöbb WordPress-téma támogatja ezeket a widgetizált területeket, és ők alapvető részét képezik webhelyének kialakításában és tartalomszolgáltatásában.

Az alapértelmezett WordPress lehetővé teszi, hogy widgetterületenként egy “választékot” készítsen widgetekről, de ami az egyik oldalon működik, előfordulhat, hogy nem működik a másikon. Például az értékesítési oldal oldalsávja nagyon eltérő célt szolgálhat, mint a szokásos blogbejegyzés oldalsávja, igaz? Beépülő modul nélkül azonban ugyanazok a kütyük is ragadnak mindkettőn, és ez messze nem ideális.

A WooSidebars a legjobb megoldás erre a problémára, lehetővé téve a “feltételes” widget-területek konfigurálását. Ez azt jelenti, hogy létrehozhat egy widgetterületet, amely megjelenik egy adott oldalon, majd kitöltheti azt testreszabott widgetekkel. Emellett egyedi widget-tereket hozhat létre bizonyos postai típusokhoz vagy kategóriákhoz is.

(Bővebben: A 25 legfontosabb WordPress bővítmény az oldalsávokhoz és a kütyühez.)

(Legjobb alternatívák: Tartalmat figyelő oldalsávok, Megjelenítő kütyü, Widget logika.)

Hivatalos honlapján

22. A SyntaxHighlighter kifejlesztett

A SyntaxHighlighter kifejlesztett

A SyntaxHighlighter Evolved plugin segít a látogatóknak, hogy jobban megértsék az Ön által elküldött kódrészleteket. Ez úgy érhető el, hogy az egyes részeket kiemeli az említett részletekben, segítve az olvasókat az igazán fontos bit azonosításában.

Hivatalos honlapján

23. Átirányítás

átirányítás

Amikor egy látogató a nem létező webhely URL-jére landol, 404-es hiba üdvözli őket. Ez nem azt jelenti, hogy a webhely megsérült, hanem inkább az, hogy a szerver nem találta meg a keresett oldalt – valószínűleg elírás vagy rossz link eredményeként.

Annak ellenére, hogy a 404-es hiba valószínűleg nem az ön hibája – és általában nem -, ez továbbra is rossz első benyomás a látogató számára. Mint ilyen, és ahol csak lehetséges, ezeket a 404 hibákat ki kell javítani.

Szerencsére a Redirection plugin kiváló megoldás erre a problémára. Az átirányítás aktívan figyeli a 404 hibát, amikor azok keletkeznek, majd lehetővé teszi, hogy a látogatók a megfelelő helyre irányítsák a 301 átirányítás konfigurálásával. Proaktívan felépítheti ezeket az átirányításokat, ami akkor hasznos, ha úgy dönt, hogy megváltoztatja a webhely állandó linkeinek szerkezetét..

(Legfontosabb alternatívák: Gyors oldal / Újra átirányítás beépülő modul, Biztonságos átirányításkezelő, Egyszerű 301 átirányítás.)

Hivatalos honlapján

24. Google XML webhelytérképek

Google XML webhelytérképek

Mint minden webhelytulajdonos tudja: A látogatók egyenlő pénzzel. És amikor a forgalmat generálják, a keresőmotorok szabályozzák a kamatot (legalábbis a belátható jövőben). Mielőtt még egy SEO-stratégiára gondolhatna, webhelyét indexelni kell. És ha azt akarja, hogy webhelye indexálódjon, akkor ne keresse tovább a Google XML Sitemaps bővítményt.

A Google XML Sitemaps több mint kilenc éve működik, 19 millió alkalommal töltötte le a szemöldökét, és 4,9 / 5-es besorolással büszkélkedhet a hivatalos könyvtárban. De pontosan mit csinál??

Dióhéjban elkészíti webhelyének XML webhelytérképét – egyfajta útitervet az Ön webhelyét alkotó egyes oldalakhoz -, amelyet a Googlebots használ az összes egyedi URL felkutatására és indexelésére. Most a keresőmotor felhasználói megtalálhatják Önt!

A bővítmény még a webhelytérkép megváltoztatásakor is értesíti a keresőgépeket – azaz új URL-ek hozzáadásakor. Ez minden kétséget kizáróan a legegyszerűbb, leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy webhelyét a Google-ra helyezze.

(További információ: Google XML Sitemaps vs Yoast SEO.)

(Legjobb alternatívák: Yoast SEO.)

Hivatalos honlapján

25. WPML

WPML

A WPML a legismertebb és legnépszerűbb többnyelvű plugin a WordPress-hez. Kiválóan alkalmas mindenkinek, aki weboldalát elérhetőbbé szeretné tenni, ha a tartalmat több nyelvre fordítja.

A beépülő modul lehetővé teszi a webhely minden egyes szavának lefordítását – csak válassza ki a kívánt nyelveket, majd a WordPress vizuális szerkesztő egyik verziójával biztosítsa a fordításokat. Azt is hozzárendelheti más WordPress felhasználóknak, hogy fordítói szerepet kapjanak, ha segítségre van szüksége.

Ha a fordítások készen állnak, a látogatók az oldalsáv-widget segítségével választhatják meg a kívánt nyelvet a legördülő listából.

(Bővebben: A hét legjobb többnyelvű beépülő modul.)

(Legjobb alternatívák: Polylang, qTranslate, MultilingualPress.)

Hivatalos honlapján

26. BuddyPress

BuddyPress

A BuddyPress lehetővé teszi egy teljes értékű közösség felépítését szerény webhelye körül a közösségi hálózati szolgáltatások bevezetésével.

A plugin telepítésével a látogatók feliratkozhatnak az Ön webhelyére, testreszabhatják a személyes profiloldalt, csatlakozhatnak a felhasználó által létrehozott csoportokhoz, és akár privát üzeneteket is küldhetnek. Az alap plugin sok hasznos modult tartalmaz, amelyek segítenek új közösségi funkciójában.

Hivatalos honlapján

27. bbPress

bbPress

A bbPress egy másik közösségi alapú WordPress plugin, de ez az opció bevezeti a fórum funkcionalitását.

A beépülő modult rendkívül könnyű integrálni egy meglévő webhellyel, automatikusan létrehozva a webhelyéhez szükséges összes dedikált fórumoldalt. A látogatók ezután feliratkozhatnak az Ön webhelyére, és tetszés szerint vehetnek részt a beszélgetésekben.

Sokan a BuddyPress-t és a bbPress-t mint egy-egy helyzetet tárgyalják. Véleményem szerint ugyanakkor tökéletes kiegészítések – mindkettő a közösségépítés külön elemére összpontosít, amely együttesen visszatartja a látogatókat újra és újra.

Hivatalos honlapján

28. Téma-ellenőrzés

Téma ellenőrzés

A Theme Check plugin nyugodtan nyugtatja, hogy a WordPress témája nem hamis. Ez egy szigorú tesztelési folyamaton keresztül teszi át a témáját, amely biztosítja, hogy megfeleljen a legújabb WordPress-témastandardoknak és a legjobb gyakorlatoknak..

Valójában minden, a hivatalos témakönyvtárban talált WordPress-téma teljesíti ezt a tesztet – az egyik recenzens számos követelménye az, hogy a nagyon bővítmény segítségével teszteljen a lehetséges felvételi lehetőségeket. Még akkor is, ha tudod, hogy egy téma már egyszer telt el, egy újabb teszt futtatása önmagában megmondja, hogy a téma továbbra is megfelel-e ma.

(Legjobb alternatívák: Téma áttekintés (szolgáltatás – nem plugin).)

Hivatalos honlapján

29. WP-PageNavi

WP-PageNavi

A WordPress paginációs rendszer alapértelmezés szerint régebbi és újabb üzeneteket használ. A WP-PageNavi beépülő modul lehetővé teszi a lapozási hivatkozások testreszabását, ezáltal megkönnyítve a látogatók számára a blogod navigálását. Ez egy egyszerű dolog, de személyes kapcsolatot teremt webhelyén, amelyet a látogatók értékelni fognak.

Hivatalos honlapján

30. MailChimp a WordPress számára

MailChimp a WordPress számára

Ha maximalizálni szeretné az e-mail lista növekedésének sebességét, a legtöbb szakértő prémium optin plugint javasol. Ez azonban nem azt jelenti, hogy hiányzik az ingyenes lehetőségek száma.

Ha költségvetéssel rendelkezik, akkor javasoljuk a MailChimp for WordPress bővítményt, amely lehetővé teszi tiszta és egyszerű optin űrlapok létrehozását, amelyek integrálódnak a MailChimp e-mail listájához. A MailChimp vitathatatlanul a legjobb automatikus válasz szolgáltatás kezdőknek – rengeteg funkcióval rendelkezik, könnyen kezelhető, és 2000 előfizető számára ingyenes.)

És ha tetszik az, amit lát, akkor fontolja meg a frissítést a MailChimp for WordPress Pro programra.

Hivatalos honlapján

31. Ultimate shortcodes

Rövid kódok Ultimate

A WordPress világában a rövid kódok négyzet alakú zárójeles hivatkozások sokkal bonyolultabb – és néha igazán hűvös – funkciók számára. Például egy rövid kód másolásával és beillesztésével hozzáadhat, például, egy interaktív képcsúszkát a webhelyére. Csak néhány másodpercig tart, és az eredmény megéri. És ami a legjobb, a rövid kódok bármely WordPress témával működnek.

Ha rövid kódokat szeretne hozzáadni a webhelyéhez – és ki nem tenné? – akkor a Shortcodes Ultimate a plugin az Ön számára. A szerény pluginban található egy óriási 50 plusz rövid kód, amely feloldja a következő funkciókat:

 • idézetek
 • beszámolók
 • árazási táblázatok
 • harmonikák
 • post csúszkák
 • galériák
 • folyamatjelző sávok
 • kép körhinta
 • Ideiglenes
 • gombok.

Alapvetően az összes olyan funkció, amelyet a legtöbb webmester magától értetődőnek tekint. És ha még több rövid kódot – és még néhány stílusmódot – szeretne, megvásárolhatja a három prémium kiegészítő egyikét..

(További információ: A WordPress rövid kódok használata a témasablonokban.)

(Legjobb alternatívák: Elegáns rövid kódok, WordPress rövid kódok, egyszerű rövid kódok.)

Hivatalos honlapján

32. WP-optimalizálás

WP-optimalizálása

Tudta, hogy minden egyes vázlat mentésekor egy adott hozzászólásra a WordPress adatbázisába kerül? Mint valaki, aki valószínűleg tíz-húsz alkalommal menti meg a bejegyzését a közzététel előtt, ezek a vázlatok komolyan összeadhatók. De miután közzétett egy bejegyzést, valóban szükség van-e ezekre a tervezetekre? Szinte biztosan nem. És ez azt jelenti, hogy ezek a tervezetek csak ott ülnek, eltömik az adatbázisát és lelassítják webhelyét.

A WP-Optimize egy szuperhatékony adatbázis-optimalizáló plugin. Minden héten – vagy az Ön által megadott időközönként – a plugin eltávolítja a felesleges szemetet az adatbázisából. A vázlatos bejegyzéseken túl ide tartoznak a spam-megjegyzések, a visszakeresések és a pingback-ek is. Ez a MySQL adatbázist top-top formában tartja, a lehető legoptimálisabban és hatékonyabban.

Hivatalos honlapján

33. WP karbantartási mód

WP karbantartási mód

Egyik látogató sem akar hozzáférni egy félkész webhelyhez. Ha módosítania kell a webhelyét, akkor végezze el azokat karbantartási módban.

A karbantartási mód bekapcsolt állapotában a látogatók egy ideiglenes splash képernyőt látnak a webhely helyett. A színfalak mögött azonban továbbra is normál módon láthatja webhelyét, lehetővé téve, hogy privát módon dolgozzon rajta.

A WP Maintenance Mode plugin lehetővé teszi a karbantartási mód be- és kikapcsolását egyetlen kattintással. A karbantartási mód képernyői hihetetlenül elegánsak, egyedi háttérkép, színek és szöveggel kiegészítve.

Ez a plugin arra is felhasználható, hogy “hamarosan” oldalakat készítsen, animált visszaszámlálóval kiegészítve.

(Bővebben: A legjobb ingyenes karbantartási módú plugin hat.)

(Legjobb alternatívák: Minimális hamarosan & Karbantartási mód, Karbantartás, hamarosan könnyen elérhető.)

Hivatalos honlapján

34. Maps Builder

Maps Builder

Az offline jelenléttel rendelkező vállalkozásoknak testben lévő ügyfelekre van szükségük a túléléshez. De továbbra is szükség van online jelenlétre, és az egyik ok az, hogy megmutassák az embereknek, hol találnak téged.

A legjobb módszer erre a Maps Builder bővítmény segítségével. Dióhéjban lehetővé teszi, hogy a dinamikus Google Maps-et közvetlenül beágyazza webhelyére.

A térképeket lenyűgözőnek nézheti ki elegáns szűrők sorozatával – a Snazzy Maps zökkenőmentes integrációjának köszönhetően – és az egyéni ikonokkal. A térképeket valós időben is előnézetben tekintheti meg, amikor elkészíti őket, garantálva ezzel a csodálatos kialakítást.

(További információ: Hat legjobb Google Maps-bővítmény.)

(Legjobb alternatívák: WP Google Maps, Google Maps Bank.)

Hivatalos honlapján

35. BBQ: blokkolja a rossz lekérdezéseket

BBQ: Blokkolja a rossz lekérdezéseket

A Bad Queries blokkolása a leggyorsabb WordPress tűzfal-bővítmény, és a leginkább felhasználóbarát.

A bővítménynek egyetlen feladata van: Annak érdekében, hogy minden rosszindulatú bejövő kérést blokkoljon, a webhelyét mindig biztonságban kell tartania.

A Rossz lekérdezések blokkolása semmilyen konfigurációt sem igényel. Csak telepítse, aktiválja és hagyja, hogy a háttérben működjön – valódi plug-in-and-play.

Hivatalos honlapján

36. UberMenu

UberMenu

Az UberMenu valószínűleg a WordPress navigációs menü végső pluginja. Az általa épített nagymenük nemcsak arra szolgálnak, hogy segítsék a látogatókat a webhely körül, hanem egyben annak vonzó látványelemeit is..

Amellett, hogy rengeteg hivatkozást a menütérbe tömörít, az UberMenu lehetővé teszi a menükhöz is sok hűvös dolog hozzáadását – hűvös dolgokat, például képeket, ikonokat, lapokat és még más kütyüket. Mindezt úgy tették, hogy még lenyűgözőbbé váljanak az UberMenu stílusos átmeneti animációi.

A plugin óriási 50 testreszabási beállítással érkezik, és a valós időben végrehajtott módosításokat az UberMenu Customizer segítségével láthatja..

Hivatalos honlapján

37. Egyszerű Image Widget

Egyszerű Image Widget

Nincsenek díjak annak kitalálására, hogy az Simple Image Widget bővítmény mit csinál – lehetővé teszi a képek hozzáadását bármilyen widget-helyhez fodorodás nélkül és minimális zavarral.

Egyszerűen helyezze el a modult, majd válassza ki a kívánt képet a médiakönyvtárból. A szöveg alá is helyezhet szöveget, testreszabhatja a méretet, és csatolhat egy linket.

(Bővebben: A 25 legfontosabb WordPress bővítmény az oldalsávokhoz és a kütyühez.)

(Legjobb alternatívák: Image Widget.)

Hivatalos honlapján

38. FooGallery

Foo Galéria

A Foo Galéria egy fantasztikus ingyenes plugin képgaléria hozzáadására az Ön webhelyére. Ez lehetővé teszi a képek feltöltését a galériába, majd újrarendeléshez a drag and drop használatával. Külön albumokat is létrehozhat.

Ezeket a galériákat a webhely bármely oldalához hozzáadhatjuk, egyszerű másolás és beillesztés révén. A miniatűrök rendkívül élesen jelennek meg a retina támogatásnak köszönhetően, és amikor a látogatók egy miniatűrre kattintanak, a képet teljes méretben tekintik meg egy stílusos lightboxban..

(Bővebben: Hat legjobb képgaléria-bővítmény.)

(Legjobb alternatívák: Envira Galéria, NextGen Galéria, Igazolt Kép Rács.)

Hivatalos honlapján

39. Korlátozza a Pro tartalmat

Korlátozza a Pro tartalmat

Szeretne exkluzív tartalmat létrehozni tagjai számára? Ezután szüksége van a Restrictive Pro Pro-ra, a tagsági plugins vitathatatlan királyára. Használja bármilyen tartalma védelmére, így egy pillanat alatt létrehozhat teljes jogú tagsági webhelyet.

Ezt úgy érjük el, hogy „hozzáférési szintet” rendelünk a blog tartalmához. Azok a felhasználók, akiknek elég magas a hozzáférési szintjük, megnézhetik, miközben továbbra is zárolva vannak más felhasználók számára.

Ami a legjobb, a Restrictive Pro frissíthető prémium kiterjesztésekkel. A prémium kiterjesztések közül a legjelentősebb a fizetési átjárók, amelyek magukban foglalják a Stripe-t és a PayPal Pro-t. Ezek a fizetési átjárók lehetővé teszik a prémium tartalomhoz való hozzáférés díjának felszámítását, még a tagok számára is lehetővé téve az automatikus havi megújítást. Ez nagyszerű lehetőséget kínál webhelye bevételszerzésére.

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

(Legjobb alternatívák: MemberPress, WooCommerce tagság, iThemes Exchange tagság.)

Hivatalos honlapján

40. Jó vélemények a WordPress-hez

Jó vélemények a WordPress-hez

A jó vélemények a WordPress számára egy korszerűsített beépülő modul, amely lehetővé teszi stílusos vélemények és ajánlások hozzáadását a webhelyéhez – a séma jelölővel kiegészítve, amely a Google gazdag kivonataihoz vezet. Noha elsősorban az éttermi vendéglátók szem előtt tartásával készültek, a valóságban az áttekintések bármilyen iparágban felhasználhatók.

A vélemények hozzáadhatók bármilyen bejegyzéshez, oldalhoz vagy widget-területhez. Ezek tartalmazzák egy ötcsillagos minősítést, a recenzens képet (a nagyobb hitelesség érdekében) és egy linket a recenzens webhelyére. És azok számára, akik több áttekintést szeretnének megjeleníteni, a beépülő modul támogatja a lista vagy a csúszka módot.

(Legjobb alternatívák: WP Review Pro, Taqyeem, WP Product Review Lite.)

Hivatalos honlapján

41. PowerPress

PowerPress Podcast bővítmény

Könnyű belátni, hogy a PowerPress miért az első számú podcast megoldás a WordPress felhasználók számára. A bővítmény lehetővé teszi az első podcast beállítását és házigazdáját mindössze néhány egyszerű lépésben, azonban ha mélyebben bemélyedsz, számos testreszabási lehetőséget talál..

A PowerPress teljes mértékben támogatja az Apple Podcast és a Google Podcast programokat, és integrált HTML5 audio- és videolejátszóval érkezik az Ön webhelyéhez. A podcastok importálhatók RSS-hírcsatornákból és más WordPress podcast-bővítményekből, és lehetővé teszik akár több podcast tárolását egy WordPress-webhelyről.

A PowerPress 100% -ban ingyenesen használható. A plugin mögött álló cég, a Blubrry, pénzt generál, ha podcast-tárhely-megoldásokat kínál havonta 12 dollárért; Önnek azonban nincs kötelezettsége a velük való házigazda, így a podcast-fájlokat bárhová tárolhatja.

(Legfontosabb alternatíva: Komolyan egyszerű Podcasting

Hivatalos honlapján

42. Rendezvényszervező

Rendezvényszervező

Az Event Organizer beépülő modul minden funkciót igényel, amely a legújabb esemény (ek) kezeléséhez szükséges, az elejétől a végéig. Egyszerűen hozzon létre egy eseményt a WordPress irányítópulton, válassza ki a dátumot, ejtsen egy tűt a Google Map-ba, töltsön fel néhány képet, és írjon promóciós leírást. A potenciális résztvevők minden lényeges információval rendelkeznek.

Azok számára, akik rendszeresen rendeznek rendezvényeket, az Event Organizer sok időmegtakarító funkcióval van felszerelve, hogy segítséget nyújtsanak. Például létrehozhat ismétlődő eseményeket – mondjuk havonta egyszer. A plugin rengeteg hasznos kütyüvel büszkélkedhet – egy naptár- vagy eseménylista-widget áttekintést ad a következő eseményekről:.

Prémium kiterjesztésekkel – vagy az Event Organizer Pro bővítménnyel – a bővítmény a jegykezelést is képes kezelni, és még fizetéseket is begyűjthet.

Hivatalos honlapján

43. A WordPress kapcsolódó hozzászólásai

Kapcsolódó hozzászólások a WordPress-hez

Ha egy látogató például egy hozzászólást szeretne élvezni, hogy hogyan lehet sikeres az affiliate marketing területén, akkor valószínű, hogy érdekel más affiliate marketing poszt, ugye? Ez a feltevés a kapcsolódó bejegyzés-kütyü mögött – más releváns tartalmat mutatnak a látogatóknak, ami arra ösztönzi őket, hogy mozogjanak a blogodon, és hosszabb ideig maradjanak a helyszínen..

Kapcsolódó hozzászólások a WordPress kategóriához a leggyorsabb és leghatékonyabb bővítmény. Csak egy nagyon rövid beállítást igényel, amelynek során a beépülő modul összekapcsolja azokat a pontokat, amelyek a legjobban kapcsolódnak egymáshoz. Ezután a kapcsolódó hozzászólásokat rövid kód vagy widget formátumban is megjelenítheti.

A plugin prémium verziója is rendelkezésre áll. Ez hozzáadja a hűvös funkciókat, például a tartalom súlyozását, amely lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy mely üzeneteket ösztönzik a megjelenésre, és ezáltal segíti a forgalom növelését a legjobban teljesítő tartalomhoz..

(Bővebben: Hat legjobb kapcsolódó beépülő modul.)

(Legfontosabb alternatívák: Jetpack (Kapcsolódó hozzászólások modul), Még egy Kapcsolódó hozzászólások beépülő modul, Kontextuálisan kapcsolódó hozzászólások.)

Hivatalos honlapján

44. Letiltja a megjegyzéseket

Letiltja a megjegyzéseket

Még olyan minőségi anti-spam beépülő modullal, mint például az Akismet, az Ön webhelye valószínűleg továbbra is spam-megjegyzéseket fog kapni. Ha ez túl sok ahhoz, hogy kezelje, vagy ha a webhely egyáltalán nem egy blog, és ezért egyszerűen semmiféle kommentálási funkciót nem igényel, vegye fontolóra a Megjegyzések letiltása beépülő modult..

A plugin egyszerűen bezárja a megjegyzések részt a teljes webhelyen vagy az egyes oldalakon. Ez az egyetlen módja a spam 100% -os megsemmisítésének.

Hivatalos honlapján

45. Az Audiotheme.com dátuma

Az Audiotheme dátuma

Noha általában nem alkalmazzák, háttérzene hozzáadása egy weboldalhoz valóban növeli a hangulatot, és elősegíti a márka kívánatos felfogását. Ha tetszik ez a hang, a Cue by AudioTheme.com plugin lehetővé teszi a lejátszási listák kezelését a webhely háttérben.

Rövid kód használatával hozzáadhat egy lejátszási listát a webhely bármely oldalához. Ezek a lejátszási listák szintén teljesen testreszabhatók – és ezt a funkcionalitást akkor is használhatják, ha podcastot vagy hangátvitelt szeretnének lejátszani. Töltsön fel audiofájlokat külső forrásokból vagy a WordPress Media Library-ből, majd használja a plugin drag and drop funkcióját a műsorszámok újrarendeléséhez és az egyedi műalkotások feltöltéséhez.

Hivatalos honlapján

46. ​​Schema Pro

Schema Pro

Kedvenc séma és a Rich Snippets plugin a WordPress számára a Schema Pro. A beépülő modul segítséget nyújthat a sémamegjelölésnek az oldalakon történő automatikus felvételében, hogy csillagbesorolással, képekkel, videó miniatűrökkel, címjegyzék-felsorolásokkal és egyebekkel kiemelkedjen a keresőmotorokban..

A Schema Pro 13 sématípust támogat: Áttekintés, helyi vállalkozás, cikk, szolgáltatás, termék, tanfolyam, recept, személy, álláshirdetés, szoftver alkalmazás, könyv, esemény és videoobjektum. A plugin támogatja az összes egyedi üzenettípust, és támogatja az egyéni mezőket is.

Ha módot keres a keresőmotorok listájának javítására és az oldalak kiemelésére, a Schema Pro a megoldás az Ön számára. Az árak csak 79 USD-tól kezdődnek.

(Legjobb alternatíva: Minden egy sémaban gazdag kivonat – A Schema Pro ingyenes verziója)

Hivatalos honlapján

47. CSS Hero

CSS Hero

A CSS Hero egy átalakított oldalkészítő plugin. Ahelyett, hogy egyéni elrendezést építne a semmiből, a CSS Hero a már meglévővel működik együtt: A WordPress témája. (Végül is azért választotta a jelenlegi témát, mert tetszett neki a dizájn, ugye?)

A CSS Hero lehetővé teszi a jelenlegi téma bármely részének testreszabását egy intuitív point-and-click felület használatával – kattintson a képernyő bármely elemére, majd testreszabhatja azt a szíve tartalmához. A testreszabási beállítások tartalmazzák a betűkészleteket (600 plusz lehet választani), a színeket, a távolságot és a szegélyeket. És annak ellenére, hogy a CSS-t közvetlenül szerkeszti, nem kell saját maga egyetlen kódsorozatot írni – a plugin mindent automatizál a választása alapján.

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

Hivatalos honlapján

48. Divi Builder

Divi Builder

Az Elegáns Témák évek óta az egyik meghatározó név a WordPress világában. A zászlóshajója, a Divi, fantasztikus többcélú téma, amely szinte bármilyen elképzelhető képet elkészíthet az erőteljes oldalépítő funkciókkal.

Az Elegant Themes 2015-ben elindította ennek a témanek a plugin verzióját – a Divi Builder-et. A Divi Builder telepítésével testreszabhatja a bármilyen téma amint azt a webhely mondja: „végtelen elrendezési lehetőségek”.

A 46 modult húzza és dobhatja el, majd húzza és csavarja be, amíg csak egymáshoz illeszkednek. A modulok számos stílusmódot és szín-testreszabást támogatnak, és átméretezhetők, hogy szinte bármilyen helyhez illeszkedjenek. A modulok tartalmazzák:

 • blog rész
 • Képtár
 • térképek
 • videó csúszka
 • portfolió
 • árazási táblázat
 • e-mail optin
 • kapcsolatfelvételi űrlap
 • ajánlólevél
 • közösségi média nyomógombok.

Ha úgy gondolja, hogy webhelyének kialakítása során egyetlen téma sem képes elkészíteni, akkor a Divi Builder lehet csak a keresett bővítmény..

(Olvassa el a részletes beszámolót.)

Hivatalos honlapján

49. Klasszikus szerkesztő

Klasszikus szerkesztő

A WordPress.org 5-ből 2 csillaggal történő besorolásakor nyugodtan mondhatjuk, hogy nem mindenkinek tetszik az új Gutenberg szerkesztő. Szerencsére a WordPress csapata kifejlesztette a Klasszikus Szerkesztőt azok számára, akik tovább akarják használni a klasszikus WordPress szerkesztőt, és elkötelezték magukat amellett, hogy legalább 2022-ig támogatják a Klasszikus Szerkesztő beépülő modult..

A beépülő modul lehetővé teszi az összes felhasználó számára az alapértelmezett szerkesztő kiválasztását, és lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók a Gutenberg vagy a Classic lehetőséget választhassák. Minden szerkesztett bejegyzés vagy oldal az utoljára használt szerkesztő használatával nyílik meg, azonban a szerkesztőt bármikor válthatja.

Ha nem élvezi a tartalom szerkesztésének új módját a Gutenberg segítségével, akkor a Classic Editor a WordPress bővítmény.

(Legjobb alternatívák: Letiltja a Gutenberg-t, No Gutenberg-t

Hivatalos honlapján

50. Pretty Links rövidhivatkozások

Pretty Links rövidhivatkozásai

A Pretty Links által nyújtott hivatkozások egy sokoldalú URL-eszköz, amely lehetővé teszi rövid átadható URL-ek létrehozását, amelyek nyomon követik az átkattintásokat. Azok köztük, akik népszerűsítik a társult linkeket a webhelyén, használhatják a Rövid linkeket a hosszú, csúnya társult URL-ek rövid, tiszta URL-re történő váltásához a saját domain nevével.

A bővítményt évek óta aktívan fejlesztették, és korábban Pretty Links néven forgalmazták. Az URL lerövidítésén, az URL-követésen és az URL-átirányításon kívül a Shortlinks lehetővé teszi a linkek csoportos elhelyezését is. A linkeket dofollow vagy nofollow lehet megjelölni, és a linkre kattintásokról szóló jelentés CSV formátumban is letölthető..

A Pretty Links Pro évente 59 dollárból érhető el. További funkciókat nyújt, mint például az új linkek automatikus létrehozása, a linkek álcázása és a kulcsszavak cseréje.

Ha azt akarja, hogy jobban ellenőrizze a kimenő linkeket a webhelyén, a Shortlinks a legfontosabb ajánlása.

(Legfontosabb alternatíva: Szomjas társult vállalkozások

Hivatalos honlapján

51. Szerkesztői naptár

Szerkesztői naptár

A WordPress tökéletes platform egy blog közzétételéhez. Sajnos a WordPress alapvető verziója nem teszi lehetővé a forgalmas postai ütemezés kezelését, mivel a blogbejegyzések listája a WordPress adminisztrációs területén.

A szerkesztői naptár segít a blog hatékonyabb kezelésében, ha a blogbejegyzéseket havi naptárban jeleníti meg. A naptár főoldalán áthelyezheti a hozzászólásokat különböző napokra és időpontokra a drag and drop használatával. Minden bejegyzéshez elérhető egy gyors szerkesztési funkció, amely lehetővé teszi a cím, a tartalom, az idő és az üzenet állapotának megváltoztatását. Mindezt megteheti anélkül, hogy kilépne a naptárból.

A nem tervezett vázlatok fel vannak sorolva a naptár oldalán, ám ezek bármikor áthelyezhetők a főnaptárba, és közzétételük ütemezhető..

Függetlenül attól, hogy saját blogra írt, vagy egy nagy, több szerzőből álló blogot kezel, a szerkesztői naptár segít kezelni a hozzászólás ütemezését.

Hivatalos honlapján

Végső gondolatok

Amikor elindít egy vadonatúj webhelyet, akkor csak akkor válik teljessé, ha telepíti és aktiválja a megfelelő plugineket. A biztonságtól a sebességig, az e-kereskedelemtől a hírlevélkezelésig, annyit kell tenni a tökéletes webhely létrehozásához.

Bár nagyon keményen megpróbáltuk összegyűjteni a legfontosabb – és a legnépszerűbb – bővítményeket odakint, kétségtelenül lesz még néhány kiegészítő, amire szüksége lesz a saját projektjéhez / réséhez. További információkért keresse meg a WordPress plugin-lerakatot és / vagy a CodeCanyon-t. Sok szerencsét!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me