A 7 legnépszerűbb WordPress hírnök, amely magában foglalja a részvételt és a vékony vállalkozásokat

WordPress foglalkozik


Votre költségvetési sorozatot, és hogyan lehet megnézni a WordPress webhelyét? Ne cherchez plus. Que vous gériez votre weboldal személyzetének ou celui d’egy vékony vállalkozás, egy költségvetési szerver ne veut pas forcément dire que vous devez renoncer a rape et fiable.

Et même si votre költségvetés n'est pas si serré que ça, in estile de soucrire in unfafait coûteux dont vous ne profiterez pas pleinement. Minden a WordPress alkalmazásban, amely nem megfelelő.

Si vous voulez profitez des meilleurs prix d'WordPress hébergement webes hébergeurs web les mieux cotés sans compositetre performance, l'segítségnyújtás ou les fonctionnalités, folytatja az előadást…

(Remarque: Cet cikk est traduit de l'original en anglais: A 201 legnépszerűbb olcsó WordPress tárhelyszolgáltatás személyes és kisvállalkozások webhelyére

Les meilleurs forfaits d'hébergement WordPress en un puccs d'œil

Avant d'belépő a chaque hébergeur és a sesters offets, a hangok és a tömörítés nélkül a klasszikus élmények klíma leurs forfaits:

 • Bluehost: 2,95 USD névérték (2,38 € körül) a weboldalon a weboldalon: 50 Go the Stockage and Bande Passante illimitée (Unmetered)
 • GoDaddy: 2,99 € -ért kell fizetni egy weboldalra, amely a webáruházakba illeszkedik, és a beérkezett kártyákkal együtt
 • A2 tárhely: 3 3,92 USD névértékben (3,17 € környezetben) a weboldal webhelyén történő megvásárlásával, valamint az illegális bankkártyával
 • HostGator: Csak 3,95 USD értékű amerikai dollár (3,20 € környezetvédelem) a webhely weboldalán, a raktárkészlet és az illegális bankkártya alapján
 • SiteGround: ir 3,95 USD névértékű (3,20 € környezet) a weboldalon a weboldalon 10 Ingyenes
 • InMotion tárhely: 4 Részletek 4,19 USD értéken (körülbelül 3,39 €) a weboldalak deux weboldalain, a webhelyek feltöltése és az állatok áttekintése nélkül.
 • DreamHost: 7,95 USD vásárlás (kb. 6,43 €) a világ leghíresebb weboldalain, amelyek a webcímkékkel vannak ellátva, és az állatok áttekintése nélkül.

A legfontosabb, hogy a lélekíró várhatóan 12 hónapos fizetőképernyővel járjon el, és töltse le az alapot.'előzetes au moment de la souscription (a fizető személy választásának megválasztása, a francia szokásos átirányítás és az élevés).

A legfontosabb a saját vállalkozásainak vállalkozása, amely javasolja a promóciós promóciókat és a fejlesztéseket, és amely a „WordPress legfelső szintű hírneve” kifejezés, amely megváltoztatható.

Choisir le meilleur hébergeur Web au prix le plus aborvable

Quand il s'agit de choisir l'a WordPress hébergeur, miközben szeretné, ha nem szeretné, hogy minden bizonnyal elkészüljön. Kiegészítők (domain név és SSL tanúsítványok, példaértékű) a világ minden tájáról szóló igazolása.

A kezdeményezések és a helyszínek bienvenue-je

Számítsuk össze a fizető fél fizetőképességének kezdeményezését, és hozzák létre a legmegfelelőbb fizetési módot'oubliez pas de vérifier le montant à payer au moment the du reouvellement de votre forfait quand toutes les réductions de bienvenue auront expiré.

Qu'est-ce que l'illimité ?

Unfared avec stockage and bande passante illimités (ou Unmetered) öntsék el a szenvedélyes utak csapatainak megsemmisítését'oubliez pas de lire tous les détails (même ceux en petits caractères) de chaque hébergeur pour savoir exactement ce qu’illimité veut dire. Például, a SiteGround javasolja az alapvető ismereteket az alapvető fontosságú weboldalakhoz, amelyek mintegy 10 000 látogatót jelentenek egyedülálló módon..

Sachez également que seus ceux qui se lancent, les forfaits de base pietine en général isolar.

Dans le cas de la vándorlás d'egy weboldal létező, ha felmerül a kérdés, felhasználja a csevegőszolgáltatásokat, és töltse le közvetlenül a kapcsolatot, ha a hébergeurokhoz intézi, és kérjük, hogy töltse le a trafikát és a besoinekat, és hogy a raktárkészlet kompatibilis legyen a lef forfait le moins cher.

Kellékanyagok, amelyek magukba foglalják

Bizonyos alapvető könyveket, automatikus telefonkönyveket, a WordPress logikáját és a webhelyek áttelepítését célzó weboldalakat. Toutefois, si ces kiegészítők ne sont pas fournis chez l'Hébergeur web le moins cher, vous pouvez vous en okuper and les implémenter vous-même relatív megkönnyítés avec les bons outils. Nous mettons à votre disposition de nombreux cikkeket az összes weboldalon az américain oldalon.

Maintenant que vous savez ce qu'a WordPress gyors átírója, a WordPress lenyűgöző márciusa, a szavazatok és a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb hirdetésekhez.

Aperçu détaillé des meilleurs forfaits d'hébergement WordPress

L'offre de ces forfaits abordable ne se limite pas aux éléments clés dont nous avons parlé plus haut. Découvrez ci-dessous toutes les précisions dont vous avez besoin for the bien comprendre l'Ingyenes “költségvetési költségvetés” és a weboldalon a legjobb melegítők előnézete.

Nous avons classe les forfaits par ordre de prix croissant (du moins cher au plus cher).

Bluehost

Hébergement Bluehost

Bluehost est l'un des plus grands noms de l'hébergement web. Ez az árfolyam számíthat ki 2,95 USD-t, ha ez egyszerűen elérhető.

A WordPress alkalmazás hasznos alkalmazásai a ténylegesen érvényes logikához, amelyek automatikusan telepíthetők. Par contre, sajnálatos módon a peut-être l'hiányzik a weboldal webszerkesztőjéből származó WordPress és a szolgaltatasok szolgáltatásai, amelyek ingyen fizetnek ingyen'autres hébergeurs dans la même gamme de prix.

Forfaits d & hosbergement WordPress a mohrs chers javasolja a Bluehost

A Bluehost Basic 2,95 USD összegű árát tartalmazza:

 • Hébergement d'un site web
 • 50 Menj d'espace de stockage SDD
 • Bande passante illimitée
 • A WordPress automatikus telepítése és hibás telepítése
 • CDN SiteLock
 • A Cinq e-mailt küld
 • A MySQL illimitées alapjai
 • A cPanel konfigurációs áttekintése és telepítése, valamint a Softaculous kattintása
 • Segítségnyújtás 24/24 és 7j / 7 telefonon, csevegés és közvetlen e-mail (angol nyelven)
 • Garantie kielégítő vagy visszatérő 30 verseny

Öntsön 3 eurót plusz paris, a vous pouvez passer for faits qui prennent en charge l'hébergement de plusieurs sites web ainsi que d'autres fonctionnalités utiles telles que les sauvegardes automatiques.

En savoir plus sur les forfaits d'hébergement web les moins chers javasolja a Bluehost-t

Hajrá apu

A GoDaddy oldalának d 'accueil de l'hébergement

Válasszon pénzt, és járjon el az egész állampolgárságú, 2,99 euró áron, le forfait d'hébergement GoDaddy közgazdasági ésszerű értékelése és kiváló jelentése a minőségi prémium teljesítésének, valamint annak előkészítéséhez, hogy a domain teljes egészében ingyenes legyen.

Il fut un temps o l la réputation de l'GoDaddy ügyfélszolgálati és szolgáltatási ügyfélszolgálati ügyfélszolgálat, l'hébergeur s'Változtassa meg a váltó fiának képét, március és szponzor, valamint résztvevők támogatási összefoglalói WordCamps WordPress és együttműködési útmutatók és együttműködés a WordPress programban.

En plus de leur szolgáltatás d'hébergement géré a WordPress tiszteletben tartja a legfrissebb teljesítményt, a GoDaddy pedig tovább látja'hébergement jointisé général dont peuvent profiter les utilisateurs WordPress.

Jelenleg a noter que bizonyos alapvető rokonokat à WordPress manquent à l'fellebbezés, lásd például példa erre a célra'a trouve ailleurs pour le même prix. Öntsön cesihitőt, leurs forfaits d'a WordPress légèrement plus coûteux peuvent s'avérer plus attractifs.

A Meilleurs megkívánja, hogy a WordPress megszüntesse a GoDaddy-t

A 2,99 € összegű Égazdasági Stratégia de GoDaddy:

 • Hébergement d'un site web
 • 100 Go d'espace de stockage nem SDD
 • Bande passante illimitée
 • A WordPress telepítése en un clic
 • Távolítsa el a Microsoft Office 365 szolgáltatás nélküli e-mailt
 • A MySQL illimitées alapjai
 • A cPanel konfigurációs áttekintése és telepítése, valamint a Softaculous kattintása
 • Segítségnyújtás 24/24 és 7j / 7 par téléphone
 • Garantie kielégítő vagy visszatérő 30 verseny

A WordPress hasznosítása, bevezetés d'explorer les différents típusok d'A GoDaddy ajánlata szerint minden bizonnyal garantálni kell a pénzügyi támogatást, azaz az euró plusz összeget kell tenni..

En savoir plus sur les forfaits d'hébergement web les moins chers javasolja a GoDaddy-t

A2 tárhely

Oldal d 'A2Hosting

En terme d’image de marque, A2Hosting n'est pas un grand nom de l'a webes weboldalon megjelenik a Bluehost, a GoDaddy és a HostGator, valamint a szolgálatok d'hébergement WordPress mindenféle kompozíciót tartalmaz. Az SSL tanúsítással és a webhelyek átalakításával kapcsolatos szolgáltatásokhoz, ha az alapértelmezett alapértelmezett, hogy elősegítse az A2 tárhelyének előnyeit.

Forfait de base d 'A2 tárhely

Beleértve a Lite dátumát'A2 tárhely 3,92 USD -tól:

 • Hébergement d'un site web
 • SDD-mentes tárolóhely
 • Bande passante illimitée
 • A WordPress automatikus telepítése és hibás telepítése
 • CDN Cloudflare
 • 25 küld e-mailt
 • 5 alap a MySQL-hez
 • A cPanel konfigurációs áttekintése és telepítése, valamint a Softaculous kattintása
 • Segítségnyújtás 24/24 és 7j / 7 telefonon, csevegés és közvetlen e-mail (angol nyelven)
 • Garantie kielégítő vagy újrafelhasznált pillanat

Az A2 nem engedélyezett, ha elutasítja a közönség figyelmét, az A2 elhelyezésének elősegítése a titkosítás és az utóellenőrzések végrehajtása érdekében, de nem mindenütt. En plus de ses services d'webes kereskedés, A2 Hosting, amely a VPS által készített speciális stratégia, a játék szolgálatában és lebonyolításában'hébergement dans a felhő qui sauront előkészítése a relais des forfaits de base quand votre site web aura pris de l’fontosság.

En savoir plus sur les forfaits d'hébergement web les moins chers javasolja az A2 tárhelyét

HostGator

Oldal d 'accueil de l' hébergement Hostgator

Les forfaits HostGator couvrent tout, des csomag kölcsönös kölcsönös jóváhagyás és kedvezmények a jövedelmezők számára’Hébergement cloud és aux serveurs personnalisés dédiés. Úgy néz ki, mint útmutatás, nous nous sommes individuality intéresses for son forfait gazdasági gazdaság, Hatchling 3,95 USD névérték.

A Forfaits d 'hébergement jointisé d' HostGator

Beleértve a Hatchling d'HostGator 3,95 USD-t kap:

 • Hébergement d'un site web
 • Nem SDD-mentes tárolóhely
 • Bande passante illimitée
 • A WordPress telepítése en un clic
 • Krétálás automatizált hebdomadaire de sauvegardes du site web (sauvegardes manuelles instantanées)
 • Számítja az e-mail illimiteket
 • A MySQL illimitées alapjai
 • Panneau de configuration cPanel
 • Segítségnyújtás 24/24 és 7j / 7 telefonon, csevegés és közvetlen e-mail (angol nyelven)
 • Garantie kielégítő vagy visszatérő 45 naptár

Les forfaits Baby et Business de l'offre kölcsönös bizottsági javaslat d'évolution (après le forfait Hatchling) qui Restent abordables. Si vous avez besoin d'előadások és előadások, szolgáltatások tervezése d'hébergement WordPress felhő d'HostGator. Önnek megfelelő ár 5,95 USD (ára 4,80 €), a WordPress szolgáltatás optimalizálása valent bien qu'az előadások megtekintésénél, valamint az előadások felvételénél és az ajánlatok listáján.

En savoir plus sur les forfaits d'hébergement web les moins chers javaslatok a HostGatorról

SiteGround

Az oldal d 'accueil de l' hébergement SiteGround

Depuis fia, 2004. január, SiteGround, a közösségi vívmányok egységes szerkezetbe foglalása'hébergement web. Az árfolyamok mintegy 3,95 dollárért fizetnek, ha fizetnek.'újabb 12 szolgáltatást nyújt, 47,40 USD-től 38,30 € -tól), a SiteGround és a Peloton miliőjének összege, valamint az a prix

mais il gagne des points avec l'accès qu’Azt javasoljuk, hogy ne érintse meg a beérkezett értékeléseket, és nevezze meg a WordPress új felhasználási lehetőségeit, és írja be az alapvető gyorsítótár tartalmát, valamint a weboldal átadását és a hitelesítését..

A Forfait d & hébergment elvesztette a SiteGround-t

A (z) StartUp de SiteGround teljes összegéhez 3,95 USD -t tartalmaz:

 • Hébergement d'un site web
 • 10 Menj d'espace de stockage SDD
 • Bande passante jusqu'à 10 000 látogató par mois.
 • A WordPress automatikus telepítése és hibás telepítése
 • CDN Cloudflare
 • Création de sauvegardes quotidiennes du site.
 • Számítja az e-mail illimiteket
 • A MySQL illimitées alapjai
 • A cPanel konfigurációs áttekintése és telepítése, valamint a Softaculous kattintása
 • Segítségnyújtás 24/24 és 7j / 7 telefonon, csevegés és közvetlen e-mail (angol nyelven)
 • Garantie kielégítő vagy visszatérő 30 verseny

Si votre webfejlesztés plusz népesség, ou si vous avez besoin d'Héberger plusieurs oldalak, a legfrissebb hírek a legújabb információk a legújabb technológia kínai hírességek IPA letöltése 2 €, plusz a paris mois pour passer au forfait supérieur. SiteGround javasolja de plus une gamme de forfaits d'hébergement suffisamment étoffée pour que vous n'ayez pas besoin d'aller voir ailleurs même lorsque votre site gagne en popularité.

Si vous aimez ce que javasolja a SiteGround mais n'1 millió forrásból indul ki, és kérje összehasonlításba a Bluehost, a DreamHost és a Flywheel (angol) szöveget.

En savoir plus sur les forfaits d'hébergement web les moins chers javasolja a SiteGround-t

InMotion tárhely

Az InMotion Hosting oldal d 'accueil d'

Ingyenes weboldal, valamint a webes WordPress weboldalak összehasonlítása, az InMotion Hosting egy domain névre szóló, SSL tanúsítvánnyal rendelkező webhely, és a weboldal ingyenes migrációja.

Vous obtenez également l'átalakítású la suite de sécurité d'InMotion tárhely, védett áron védett, automatikusan ingyenes automata készülékek és DDoS védelem.

A Forfaits d 'hébergement savstarpise de' InMotion Hosting

Beleértve a dátumot a dob indításakor'InMotion Hosting de 4,19 $ -tól:

 • Hébergement de deux webhelyek
 • SDD illimité Espace de stockage
 • Bande passante illimitée
 • A WordPress automatikus telepítése és hibás telepítése
 • Création de sauvegardes quotidiennes du site.
 • Számítja az e-mail illimiteket
 • A MySQL nem támogatott alapjai
 • A cPanel konfigurációs áttekintése és telepítése, valamint a Softaculous kattintása
 • Segítségnyújtás 24/24 és 7j / 7 telefonon, csevegés és közvetlen e-mail (angol nyelven)
 • Garantie kielégítő vagy visszatérő 90 verseny

Si vous avez besoin d'egy olyan webhely, amely a deux webhelyeket tölti le, mégpedig a Launch d'Az InMotion Hosting hiánytalanul d’Lehetőségek arra, hogy elkerüljék az útleveleket és a forfeit supérieur plus coûteux comme avec les autres hébergeurs de ce útmutató.

En savoir plus sur les forfaits d'Az internetes letöltés az InMotion Hosting javaslatait tartalmazza

DreamHost

A DreamHost oldalszámlájának áttekintése

Les forfaits d'A DreamHost alapjainak kölcsönös kölcsönhatásba vétele az internetes webhelyek sokoldalú megjelenésével, valamint blogok és portfóliók készítésével történik. Si l'az SSD átfogó adattárolásáról, a la bande passante illimitée és a carractéristiques du forfait, a cela pourrait bien être vrai.

Avec fia premier ára 7,95 USD, a DreamHost igazolja plusz a desszertet, plusz a que les megoldásokat, valamint a hordozható anyagokat, összehasonlítás nélkül összehasonlítva'éliminez pas d’hivatal önállóan. Fiók szolgálatában áll a domain név és az igazolás nélküli SSL díjak, valamint a 100% -os garantált hozzáférés biztosítása (ha a webhely a legmegfelelőbb, ha a fizetési bizonylatot visszatérítik).

A Forfaits a DreamHost kölcsönös felmondása

Inclus dans le forfait d'DreamHost kölcsönös kölcsönhatás 7,95 USD:

 • Hébergement webhelyek illimitéje
 • SDD illimité Espace de stockage
 • Bande passante illimitée
 • A WordPress automatikus telepítése és hibás telepítése
 • Création de sauvegardes quotidiennes du site.
 • Számítja az e-mail illimiteket
 • A MySQL illimitées alapjai
 • Általános konfiguráció DreamHost
 • Támogatás a chat és a közvetlen e-mailek között (angolul)
 • Garantie kielégítő vagy visszatérő 97 verseny

Malgré sa kapacité d'hébergement d'egy internetes weboldalon megjelenő illesztőprogram, a személyzet általi tárolás és az állampolgárságú illegális események, valamint a vágyakozási lehetőségek és a cserepellek megőrzése (a példaértékű példaképp a plusz Bluehost pénzösszegének összege 5,95 USD).

Toutefois, és kérjük, olvassa el a DreamHost kritikáját, és várjon minket'essayer ses szolgáltatások, amely nem érinti a 7,95 USD dollárt. Cette offre reste relation bon marché for unfafait d'hébergement web en illimité de la rész'une société aussi réputée.

En savoir plus sur les forfaits d'hébergement web les moins chers javasolja a DreamHost-ot

Nos következtetéseket

Bluehost Offre aktualizálás l'A legjobb weboldal a március március hónapjában, ha 2,95 USD-t tesz elérhetővé az összes weboldalon. Si vous avez besoin d'Héberger plusieurs webhelyek és online védelmi célkitűzések, amelyek lehetővé teszik az áruk beépítését és átvételét, valamint a BlueHost, a GoDaddy és a HostGator együttes támogatási lehetőségeit 6 euróval együtt..

A legfontosabb, hogy a csapatok meggyilkolásának bizonyos szempontjai az egyszerű megelégedésre vonatkozzanak, és a lehető legjobban kiegészítik'hébergement de votre webhely.

A Pingdom, a Bluehost, a SiteGround és a GoDaddy tesztelési eredményei

A 7. tesztelési eredmény a Pingdom Lire összehasonlító teljes és teljes angol verziója.

A fizetés az 1 euró után fizeti, ha a StartUp a SiteGround-tól 3,95 USD-t tesz ki, ha azt szeretnénk, hogy a levonási költségek a legalacsonyabbak legyenek. A tesztfolyamok, valamint a StartUp de SiteGround előadásainak összehasonlító összehasonlító elemei a Bluehost és a GoDaddy számára, mivel a webhelyek töltsék fel a weboldalt, a teljes teljesítményt pedig a weboldalon, és még nem elérhető.

Si vous ne savez pas de quel type d'Hébergement vous avez besoin, lásd a WordPress legfontosabb ismertetőjét (angol nyelven).

(Dernière-megjegyzés: Comme nous l'avons emlékeztetünk bevezetésre, cet cikk est une traduction de l'eredeti angol nyelven, bárhol más néven, nous ne nous sommes pas penchés sur les hébergeurs desservant les utilisateurs qui souhaitent une spécifiquement en français. Si c'Ingyenes a legjobb választás, és nem ajánlott a webhely felkínálóinak tanácsadói: O2Switch, 1&1 és WPServeur

Vous utilisez ou avez utilisé l'un des hébergeurs présentés ici? Que pensez-vous de chacun d'eux ?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map