Preporučeni upravljani pružatelji WordPress hostinga

Vaš hosting je temelj vaše WordPress stranice. Kao da ne biste sagradili kuću na nestabilnim temeljima, ne želite odabrati nekvalitetni WordPress hosting, jer će pokrenuti web mjesto mnogo teže nego što mora biti.


Kada tražite hosting za WordPress, ne radi se samo o pronalaženju domaćina koji bi mogao ubrzati učitavanje vaše web stranice i poslužiti je s gotovo 100% produženim radnim vremenom. Također je riječ o pronalaženju domaćina koji će vam olakšati život kad su u pitanju svakodnevni dijelovi upravljanja WordPress web stranicama.

To je ono što upravlja WordPress hostingom.

Dobro vođen WordPress domaćin neće samo ukloniti tehničke aspekte prikazivanja WordPress web mjesta, već će vam pomoći i sa značajkama kao što su:

 • praktične nadzorne ploče za upravljanje
 • sigurnost, uključujući proaktivne zaštitne zidove i pravila, kao i pomoć ako nešto prođe kroz vašu obranu
 • automatske dnevne sigurnosne kopije
 • mjesta za uređivanje i ostale korisne alate za razvoj
 • praćenje i analitika.

Da biste ga uvrstili na naš popis preporučenih hostinga za WordPress, ova četiri domaćina prikupljaju oba dijela:

 • Oni nude izvrsne performanse i produženje rada, s podešavanjem performansi poput predmemoriranja na razini poslužitelja i ugrađenim mrežama za dostavu sadržaja (CDN-ovi).
 • Nude puno pogodnih značajki i alata koji vam pomažu u upravljanju web stranicom.

Iako naša četiri preporučena upravljana domaćina nisu apsolutno najjeftiniji hosting tamo, svi nude izvrsnu vrijednost za novac.

Dakle, ako možete to zamahnuti u svom proračunu, uložite u temelj svoje web stranice. Vaša investicija isplatit će dividendu ako imate web mjesto s visokim performansama za koje ne morate svakodnevno gubiti vrijeme na upravljanje..

Evo preporučenih WinningWP-ovih upravljanih davatelja usluga WordPress-a …

WP motor

WP Engine WordPress hosting

WP Engine vjerojatno je najveće ime u upravljanom WordPress hostingu, koji je nedavno dobio 250 USD milijuna ulaganja i kupljenog zamašnjaka (još jedan domaćin kojeg ćete vidjeti na našem preporučenom popisu).

WP Engine nudi optimizirani tehnološki niz izgrađen na infrastrukturi Amazon Web Services (AWS), kao i prilagođenu nadzornu ploču za hosting kako bi vam pomogao da upravljate svim aspektima vaše web stranice. Nadzorna ploča nije baš jednostavna kao Kinsta ili Flywheel, ali daje vam puno kontrole i više razvojnih okruženja.

WP Engine također se trudi biti više nego samo upravljani domaćin WordPressa. Oni su nedavno stekli popularni okvir Genesis i sve podređene teme StudioPress, a kupci WP Enginea imaju pristup svim tim temama besplatno. Također su kupili i druge WordPress proizvode, poput Atomskih blokova, pa ih i oni stavljaju na raspolaganje kupcima.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju WP Engine.

cijena: Planovi WP Engine počinju od 35 USD mjesečno za do 25.000 posjeta.

Kinsta

Kinsta WordPress hosting

Iako su najmlađi domaćin na ovom popisu, Kinsta je brzo razvio reputaciju visokokvalitetnog i kvalitetnog WordPress hosting proizvoda.

Kinsta koristi infrastrukturu Google Cloud Platform kao svoju osnovu i nadograđuje na njoj snop usmjeren na performanse koji uključuju Nginx, keširanje na razini poslužitelja, ugrađeni CDN i još mnogo toga.

Osim visokih performansi i dostupnosti, Kinsta nudi prilagođenu nadzornu ploču prilagođenu korisnicima, zajedno s praktičnim značajkama kao što su automatsko sigurnosno kopiranje, lako postavljanje mjesta, sigurnosna zaštita (plus jamstvo ispravljanja haka ako nešto prođe), i puno korisnog praćenja i alati za analitiku.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Kinsta.

cijena: Kinstaovi planovi počinju od 30 USD mjesečno za jednu web lokaciju s do 20.000 mjesečnih posjeta.

Zamašnjak

Gostovanje zamašnjaka WordPress

Kao što je već spomenuto, WP Engine kupio je Flywheel u lipnju 2019. Čak i uz tu akviziciju, Flywheel je još uvijek potpuno zaseban proizvod, s vlastitim tehnološkim paketom i prilagođenom hostarskom nadzornom pločom.

Zapravo, Flywheel vjerojatno ima najpovoljniju nadzornu ploču s bilo kojeg računala koja se nalazi na našem popisu (iako su Kinsta blizu). Imaju i tehnološki skup pogodan za performanse – Flywheel koristi Google Cloud Platform za svoju temeljnu infrastrukturu i dodaje značajke kao što su predmemoriranje na razini poslužitelja, ugrađeni CDN (dodatna naknada) i još mnogo toga.

Neke značajnije stvari o Flywheelu su njihove dizajnerske i agencijske značajke. Flywheel nudi stvarno lijepe razvojne tijekove razvoja, uključujući usku integraciju s njihovim lokalnim alatom za razvoj WordPressa, a možete lako prenijeti naplatu svom klijentu nakon što završite s izradom njegove web stranice. Ne morate biti dizajner da biste koristili Flywheel, ali ove su značajke sjajne ako napravite WordPress web stranice za život.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju zamašnjaka.

cijena: Planovi Flywheela počinju od samo 25 USD za jednu web lokaciju s čak 25 000 posjeta, što ih čini najpovoljnijim domaćinom na našoj listi.

Pagely

Stranicaly WordPress hosting

Pagely su najskuplji domaćin na ovom popisu s dobrom maržom. No, ako možete zamahnuti cijenama, oni imaju veliku reputaciju za rad s kritičnim WordPress web mjestima i tvrtkama koje žele WordPress hosting uređaj s više koncigera.

Ono što je značajno je da Pagely ne primjenjuje bilo kakve proizvoljne granice posjetitelja kao što su ostala tri domaćina na ovom popisu – dobit ćete vlastite namjenske resurse bez ograničenja..

Pagely grade svoj tehnološki niz na Amazon Web Services (AWS) i uvode brojne optimizacije performansi i sigurnosti, uključujući premium DNS, integrirani CDN, keširanje na razini poslužitelja, optimizaciju slike, sigurnost i još mnogo toga.

Općenito, Pagely su prvi domaćini koji su ponudili upravljani WordPress proizvod još 2009. godine i s pravom su stekli veliki ugled u deset godina.

cijena: Stranicalyjev najjeftiniji plan za VPS započinje s 199 USD mjesečno za 2 vCPU, 4 GB RAM-a, 30 GB SSD prostora i neograničeno PHP radnika.

Kako odabrati najbolje upravljani WordPress hosting

Preporučujemo sve ove domaćine, ali još uvijek morate odabrati samo jedan – pa kako odabrati?

Budući da svi ovi domaćini koriste upravljani pristup, postoji puno sličnosti među njima. Na primjer, svi oni nude:

 • poboljšanja performansi na razini poslužitelja, obično u obliku optimiziranog skupa, predmemoriranja i CDN-a
 • proaktivna sigurnosna pravila i zaštite
 • automatske sigurnosne kopije
 • insceniranje okoline
 • oblačna arhitektura (bilo Google Cloud Platform ili AWS)
 • vrhunska podrška za WordPress.

Ali još uvijek postoje neki faktori koji vas mogu upućivati ​​na jedan ili drugi način. Ako želite dugu verziju, možete pogledati naš cjeloviti vodič za odabir najboljeg WordPress hostinga. Ali kratka verzija je da biste trebali uzeti u obzir ova tri faktora …

1. Cijena

Duh! Ali postoji više od cijene nego samo brojevi na stranici s cijenama. Na primjer, tri od tih domaćina ograničavaju svoje planove prema broju posjeta koje dobijete mjesec dana. Dakle, također želite uzeti u obzir cijenu po posjetu u svojim proračunima.

Uz to, ako prijeđete te granice, naplatit će vam se prekomjerne naknade. Na primjer, Kinsta, WP Engine i Flywheel naplaćuju 1 USD na tisuću posjeta preko vašeg ograničenja, dok Pagely ne primjenjuju ograničenja prekomjerne vrijednosti.

2. nadzorna ploča

Svi ovi domaćini nude prilagođenu nadzornu nadzornu ploču (bez cPanela!), Ali razlikuju se u upotrebljivosti. Kinsta i Flywheel imaju nadzorne ploče koje su najprikladnije za korisnike, ali to ne znači da nećete preferirati fleksibilnost WP Engine ili Pagely.

Na primjer, WP Engine omogućuje vam kreiranje okruženja za postavljanje i razvoj, dok Kinsta i Flywheel omogućuju vam stvaranje jedinstvenog okruženja.

Slično tome, Pagely vam omogućuje stvaranje neograničenih okruženja za postavljanje, mada je postupak malo tehničkiji.

3. Tehnologija i performanse

Naravno, performanse i produženje rada su dva najvažnija razmatranja pri odabiru hostinga. No sva četiri istaknuta domaćina nude izvrsne performanse i produženje rada, tako da nije nešto što bi trebalo brinuti sve dok se držite domaćina na ovom popisu.

Međutim, postoje neke razlike u tehnološkom skupu svakog domaćina koje bi se mogle svidjeti naprednijim korisnicima.

Na primjer, Kinsta i Flywheel koriste Google Cloud Platform i Nginx FastCGI za predmemoriranje na razini poslužitelja, dok WP Engine koristi AWS i Varnish, a Pagely koriste AWS zajedno s vlastitim PressCACHE rješenjem, koje oba predmemorira vaš sadržaj i prikazuje ih putem CDN-a.

Ako ne znate što ti pojmovi znače, možete ih ignorirati i biti sigurni da će vam bilo koji domaćin na ovom popisu pribaviti pouzdanu, brzo učitavajuću WordPress stranicu.

Započnite danas s upravljanim WordPress hostingom

Ovi WordPress domaćini su najbolji od najboljih u upravljanom WordPress hosting prostoru, tako da nećete pogriješiti bez obzira na odluku koju donesete.

Pronađite onu koja ima cijenu, nadzornu ploču i tehnološki niz koji vam najbolje odgovara, a uživat ćete u mnogo povoljnijem iskustvu WordPress hostinga.

Vaš domaćin će se brinuti o performansama, sigurnosti i održavanju – možete se samo usredotočiti na rast svoje WordPress stranice!

*** Zadnja izmjena 1. svibnja 2020. ***

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me