Sumo (fomerly SumoMe) anmeldelse: Det ultimative alt-i-et sæt online marketingværktøjer til webstedsejere?

WordPress-tilbud


En WordPress-webmaster’s mål er relativt enkle: Øg trafikken, opbyg en e-mail-liste, generer brummer på sociale medier og konverter som en skør. Naturligvis er sådanne ting lettere sagt end gjort!

Hvad hvis jeg fortalte dig, at der var et enkelt alt-i-en-værktøj med potentialet til dramatisk at øge din indsats i næsten alle disse kritiske områder?

Introduktion af Sumo (tidligere SumoMe) – en komplet pakke med marketingværktøjer, der sigter mod at hjælpe webmastere med at vokse både trafik og konverteringer.

Lad os tage et dybtgående kig på alt dette utrolige sæt værktøjer har at tilbyde – med et øje for at se, om det giver værdi for pengene, og om det lever op til forventningerne eller ikke …

Vi præsenterer Sumo

Sumo er ikke din typiske WordPress-plugin. Faktisk er det overhovedet ikke et plugin. Det er et sæt cross-platform-kompatible værktøjer, hvilket betyder, at det kan bruges på næsten ethvert websted (WordPress-drevet eller på anden måde).

Sumo

Så hvis det ikke kun er til WordPress, og det ikke er et plugin, hvad er det så?

Kort sagt: Sumo er en kraftfuld, alt-i-en-pakke apps – en samling af enkeltstående værktøjer til at øge dit websteds ydelse på alle slags seje måder.

Med nye apps tilføjet regelmæssigt forbedres Sumos muligheder kun. Sumo’s apps falder indtil i seks kategorier: Listebyggelse, on-site analyse, social deling, trafikforbedring, kommunikation og e-handel.

Den bedste måde at demonstrere, hvad Sumo kan gøre, er at introducere det komplette komplement af Sumo-apps. Taler i dag er der 13 apps tilgængelige:

Listebygning

 • List Builder – pop-up opt-in-formularer.
 • Rullefelt – hjørnepositionerede opt-in-formularer, der udløses, når en besøgende når et specifikt rullepunkt.
 • Smart bar – meddelelsesværktøjslinje.
 • Velkommen Mat – fuldskærms opfordring til handling.

On-Site Analytics

 • Google Analytics – Google Analytics i WordPress-betjeningspanelet.
 • Indholdsanalyse – farvede rullekort, der viser, hvor meget af dit indhold besøgende læser.
 • Varmekort – viser, hvor besøgende klikker på dit websted.

Social deling

 • Del – sociale delingsknapper.
 • Billedet er mindre – sociale delingsknapper til billeder.
 • highlighter – besøgende kan fremhæve dit indhold, der skal deles eller tweetes.

Trafik

 • Opdage – gensidig indholdsdeling mellem Sumo-brugere.

Meddelelse

 • Kontaktformular – Besøgende kan e-maile dig direkte fra dit websted.

E-handel

 • Køb knap – strømlinet e-handelsfunktionalitet.

Som du kan se, håndterer Sumo mange vigtige opgaver – opgaver, der normalt kan kræve syv, otte eller endda ni separate plugins. Med så varierede, nyttige og kraftfulde funktionaliteter er Sumo-pakken ikke kun til at vokse et websted, men vokse en hel forretning.

I denne artikel vil jeg dække Sumos fulde vifte af funktioner for at vise dig, hvordan dette værktøj kan være til gavn for dig, og gennemgå hver app igen for at demonstrere, hvad hver enkelt kan gøre.

Pris

Men først er der den lille sag om regningen. Eller i Sumos tilfælde er der ikke nødvendigvis en regning overhovedet.

Når du ser på Sumos komplekse og præstationsfremmende funktionalitet, gulp du straks og spekulerer på, hvor meget det vil koste – sandsynligvis en hel del, ikke? Imidlertid er der dog en version tilgængelig til ikke noget.

Nul. Nada. Zip. Zilch.

For evigt.

Det er rigtigt. Hver eneste af Sumos apps er gratis tilgængelige – med kun små begrænsninger. Mange plugin-udviklere tilbyder en gratis eller lite version af deres plugin til at fungere som en gateway til det betalte produkt. Det, der adskiller Sumo, er, at den gratis version er et virkelig nyttigt værktøj i sig selv. Det eneste virkelige kompromis er en mangel på VIP-support, plus du bliver nødt til at holde ud med Sumo-branding.

Sumo fås dog også i en premiumversion. Priser starter ved $ 20 om måneden for op til 5.000 besøgende og skalerer op til $ 119 om måneden for en sej million besøgende pr. Måned.

Sumo-prisfastsættelse

Premium-licenser inkluderer A / B-test, Pro-indsigt, avancerede displayregler, integration og en samling pro-skabeloner.

Hurtig afsløring: Selvom mange funktioner og funktionaliteter overlapper hinanden, testede jeg i dagens gennemgang den betalte version af Sumo.

Kom godt i gang med Sumo

Sumo er kompatibel med en række webstedsbygningsværktøjer, herunder Shopify, Tumblr, Weebly, Squarespace og Blogspot. Vi WordPress-brugere har det dog nemmest, da vi kan installere det dedikerede Sumo-plugin for at tilføje det fulde komplement af funktionaliteter til vores websted.

Hvis du vil installere Sumo, skal du logge ind på dit WordPress-dashboard og gå til Plugins > Tilføj ny > søg efter ‘Sumo’ > Klik på Installer nu > Aktivér plugin.

Installer Sumo

Det næste trin er at forbinde din Sumo-konto med dit WordPress-sted. Klik på det blå kroneikon, der skulle have vist sig øverst til højre på skærmen, og log derefter ind med dine Sumo-legitimationsoplysninger – du kan også oprette en konto, hvis du ikke allerede har en konto.

Klik på den blå krone igen for at åbne det dedikerede Sumo-interface. Denne første skærm viser dig den fulde pakke med Sumo-apps.

Sumo-apps

Appene deaktiveres som standard, så vælg blot de, du vil have, ved at slå tænd / sluk-knappen ud for hver app. Selv gratis brugere kan bruge alle 13 apps samtidig.

Sumo Aktiver apps

Når du har aktiveret apps, kan du konfigurere hver enkelt ved at klikke på appens ikon. Lad os teste nogle af dem ud.

Listebygning med Sumo

Først op er Sumos listeopbygningsfunktionalitet, der er opdelt i fire apps: List Builder, Scroll Box, Smart Bar og Welcome Mat.

Sumo er fuldt ud kompatibel med alle de store navne inden for e-mail-marketing. Med et enkelt klik kan du forbinde det med MailChimp, Aweber, Constant Contact eller en af ​​25 andre tjenester, du muligvis bruger.

Alt hvad du skal gøre er at navigere til en af ​​apperne til listen bygning, klikke på fanen Tjenester, finde din service og derefter indtaste din API-kode i pop op-vinduet. Det er hurtigt, let og smertefrit og gør Sumo tilgængelig for enhver e-mail-marketing.

Sumo Email Marketing

List Builder-app

Lad os starte med at teste List Builder-appen, der bruges til at oprette pop-up opt-in-formularer. Når du klikker på List Builder-ikonet, vil du blive mødt med en oversigt over dine nøglestatistikker – en fordeling af dagen for de viste pop op-vinduer, abonnenter og den meget vigtige konverteringsfrekvens.

For at oprette din pop-up opt-in form skal du først tilføje en ny kampagne. Derefter skal du tage vej til pop op & A / B-test, før du klikker på Tilføj ny pop-up.

Klik på det pop-up, du lige har oprettet, for at åbne Sumo-editoren. Du kan tilpasse alt og også med minimalt ståhej. Grænsefladen er ekstremt intuitiv at bruge, så du kan vælge mellem 37 skabeloner, før du tilpasser teksten, farverne og størrelserne. Du kan også vælge et mål for din pop-up – indsamle e-mails, opfordring til handling-knap eller udvide dit sociale følger.

Sumo pop-up skabeloner

Du kan se en forhåndsvisning af dine ændringer i realtid, plus du kan bladre mellem meddelelsen ‘abonnere’ og ‘succes’.

Sumo succes

Før du er færdig, skal du sørge for at arbejde dig igennem alle fanerne. Du kan vælge de felter, du vil have vist, under fanen Felter, derefter udløser pop op-vinduet ved hjælp af fanen Opførsel – Sumo giver dig mulighed for at vælge mellem en tidsforsinkelse og en exit-intention.

Sumo Popup Fields

De andre faner giver dig mulighed for at tilføje tilpasset HTML og sporingspixel til din form. Når du er færdig, skal du trykke på knappen Gem.

Efter at have testet flere opt-in-plugins er det værd at påpege, at Sumo-bygherren gør det ikke har kompleksiteten eller kraften i, siger, en trives leder. Jeg synes dog ikke, at dette er en dårlig ting. Selvom det er let at gå tabt med mange plugins, følte jeg mig altid hjemme hos Sumo på alle tidspunkter. Du kan stadig tilpasse alle aspekter af dine pop-ups, men det føltes en langt mere strømlinet proces – tilpasning uden hovedpine.

A / B-test og målretningsfunktioner

Selvfølgelig er listebygning ikke en aktivitet, der skal indstilles og glemmes. Du skal løbende forbedre og forfine dine opt-in-formularer for at maksimere konverteringen. Heldigvis leveres Sumo med indbygget A / B-testfunktion.

Så snart du har oprettet mere end én pop-up, starter split-testfunktionaliteten. Nu kan du specificere, hvor ofte hver pop-up vises med den enkle skyder..

Sumo AB Test

Når testen er kørt en smule, kan du se effektiviteten af ​​hver pop-up side om side. Når du er glad, har du bestemt en vinder, kan du kassere den uønskede pop-up og komme i arbejde med at oprette en ny. Det er en temmelig praktisk metode, men det betyder, at du bevarer fuldstændig kontrol over processen.

Den anden vigtige funktionalitet er formmålretning. Dette giver dig mulighed for at indsnævre, hvor en pop-up vises. Du kan målrette dine formularer ud fra et stort udvalg af parametre – URL’er, brugerenheder, brugerplacering, henvisningsdomæne, antal sidevisninger osv..

Sumo-målretning

Sidst men ikke mindst har du også muligheden for at oprette en ‘klik-trigger’. Klik triggere giver dig mulighed for at tilføje links til dit indhold, som, når det klikkes, vil udløse pop op-vinduet. Hvis du vil have dine pop-ups til at føle sig mindre imponerende for besøgende, er dette en fantastisk funktion.

Andre listebygningsapps

De andre apps til listebygning bruger den samme grænseflade, men skaber forskellige typer opt-in-formularer.

For eksempel kan du oprette dias-ins …

Sumo Slide In

Værktøjslinjer …

Sumo Smart Bar

Eller velkomstmåtter.

Sumo Welcome Mat

Alle er lette at konfigurere, så leg rundt med forskellige opt-in-formularer for at se, hvilke der fungerer bedst på dit websted.

Voksende trafik med Sumo

Sumo er dog mere end bare en liste med bygningsplugin. Du kan også bruge den til at øge din trafik. I dette afsnit af gennemgangen tager vi et kig på de tre analytiske apps på stedet – Google Analytics, Heat Maps og Content Analytics – samt den potentielt trafikfremmende Discover-app.

Google Analytics

I disse dage bruger det overvældende flertal af webmastere Google Analytics til at spore deres besøgende og finjustere deres websteds ydelse ved at analysere nøgle-on-site metrics.

Google Analytics er virkelig et fantastisk værktøj, men det kan være en gener at flippe frem og tilbage mellem Analytics og dit WordPress-instrumentbord. Ved at aktivere Sumos Google Analytics-app behøver du ikke længere det – du kan se dit websteds måling direkte fra Sumo UI i WordPress-instrumentbrættet.

Efter at have klikket på Google Analytics-ikonet, er det første trin at synkronisere Google Analytics med dit websted ved at trykke på knappen Opret forbindelse. Dette åbner en pop-up, der giver dig mulighed for at logge ind på Google og derefter give Sumo den krævede tilladelse.

Vælg webstedet fra din portefølje, og klik derefter på Næste. Og det er alt, hvad der er der til det.

Når du nu klikker på Analytics-ikonet, vil du være i stand til at se Google Analytics-oversigten – inklusive trafiktal, afvisningsfrekvens og sessionens varighed.

Sumo Google Analytics-app

Indholdsanalyse

Vi ejere af websteder er en forgæves flok. Vi antager, at fordi vores indhold skal være top, vil vores besøgende læse det fra top til bund.

Men er de det? Virkelig?

Sumo’s Content Analytics-app er et andet virkelig cool værktøj, der giver dig mulighed for at besvare dette spørgsmål definitivt. Det sporer, hvor langt besøgende ruller inden de forlader siden.

Sumo Content Analytics

Hvorfor er dette nyttigt? Nå, mange webmastere lægger en opfordring til handling i bunden af ​​deres indhold. Dette målretter sig mest mod de mest engagerede læsere, men hvis kun 10% af besøgende når bunden af ​​et blogindlæg, ville det ikke være mere fornuftigt at placere CTA højere op på siden, hvor det når flere øjenkugler?

Hvis du vil bruge dette uvurderlige værktøj, skal du aktivere appen Content Analytics og derefter klikke på knappen Optag ny kampagne til denne side.

Derefter skal du navigere til fanen Autooptagelse, som giver dig mulighed for at vælge, hvilke sider du vil målrette mod – eller, hvis du vil, kan du blot vælge at spore alle sider.

Sumo Auto Record-regler

Når du nu går til oversigtsskærmen, kan du se, hvilken procentdel af dit indhold dine besøgende gennemsnit læser.

Varmekort

Når Google Analytics og Content Analytics er installeret og aktiveret, har du sandsynligvis en ret god forståelse af, hvordan dine besøgende interagerer med dit websted. Hvis du imidlertid ønsker at tage denne forståelse til det næste niveau, er Sumo’s Heat Maps-app lige op ad gaden.

Sumo Heat Maps

Heat Maps-appen er konfigureret på samme måde som Content Analytics – klik for at starte optagelse, og konfigurer derefter hvilke sider der spores fra fanen Auto Record.

I stedet for at spore, hvor langt dine besøgende ruller, opretter det imidlertid et varmekort over, hvor dine besøgende klikker.

Hvorfor er disse oplysninger nyttige? Fordi det giver dig mulighed for at placere dine opfordring til handlinger i de ‘varme’ områder på dit websted for at generere endnu flere klik.

Oplev app

Denne er en lille forskel fra de dataindsamlingsanalyse-apps, vi lige har undersøgt. Med Discover kan du bruge Sumo-brugernetværket til at generere gratis trafik til dit websted.

Den bedste måde at beskrive denne app er som et sponsoreret indholdssektion. Hvis jeg viser andet Sumo-indhold på mit websted, tjener jeg kreditter, som jeg kan bruge til at få vist mit indhold på en anden brugers websted – du skraber på ryggen, jeg skraber dit.

Sumo sponsoreret indhold

Du kan vise andres indhold i et gitterformat eller som en rulleboks – sidstnævnte er ideel til widgetområder. Du har fuld kontrol over, hvor mange lister du vil vise, og for at sikre, at indholdet er relevant for dit publikum, skal du vælge sprog og indholdskategori. Hvis du vil slå os sammen med specifikke webstedsejere, kan du også oprette et privat netværk af indholdsdeling.

Sumo Discover App

Du kan når som helst klikke på Discover dashboard for at se, hvor mange credits du har tjent / brugt.

Social deling med Sumo

Nu ved vi alle, hvad sociale medier er. Vigtigere er det, at vi alle kender fordelene ved, at vores indhold regelmæssigt deles på sociale medier. Som sådan er det et must at have flotte, sindssyge klikbare sociale delingsknapper.

Heldigvis er Sumo udstyret med social delingsfunktionalitet, pakket som tre separate apps – Share, Image Sharer og Highlighter. Denne kombination af tre apper tilbyder næsten alt hvad du muligvis har brug for fra et socialt delingsplugin. Som sådan skal det betragtes som en af ​​Sumos bedste funktioner.

Del app

Først Share-appen, til tilføjelse af sociale delingsknapper.

Valgmulighederne er bestemt omfattende. Der understøttes en kæmpestor service på 70 plus. Du kan vælge dem, du vil bruge, ved hjælp af træk og slip, plus du kan hætte det maksimale antal viste knapper.

Sumo Share Setup

Du kan også konfigurere designet til dine delingsknapper med et valg af tre størrelser, tre stilarter og ubegrænsede baggrundsfarver.

Knapssortering er nok sandsynligvis min yndlingsfunktion. Valget er mellem smart sortering, der optimerer rækkefølgen af ​​dine knapper til maksimale klik og manuel sortering. Du kan også vælge at vise deletællere og indstille en minimumsgrænse for visning.

Sumos Share-app har en anden pæn funktion, der er tilgængelig på fanen Layout. Du kan se et interaktivt billede af en bærbar og mobil enhed, der viser dig, hvor du kan vise dine knapper. Klik blot på de hvide firkanter for at vælge dine knappers position på skærmen (du kan vælge mere end en).

Sumo Share Layout

Screenshotet nedenfor viser, hvordan delingsknapperne ser ud – ren og stilfuld, og efter min mening i det mindste lig med ethvert dedikeret plugin derude.

Sumo Share-knapper

Billedet er mindre og markeret

Appen Image Sharer tilføjer sociale delingsknapper til dine billeder med fire understøttede netværk. Ved at klikke kan en besøgende dele billedet direkte på sociale medier.

Den sidste sociale medie-app er Highlighter. Når den er aktiveret, kan besøgende fremhæve små uddrag af dit indlæg, som de direkte kan sende til Twitter eller Facebook.

Sumo Highlighter

Andre Sumo-funktioner

Før vi er færdige, er der to apps mere, vi kan diskutere.

Kontaktformularer

Lad os starte med kontaktformularer. Nu bruger de fleste WordPress-kontaktformular-plugins kortkoder til at placere formularerne. Med Sumo placerer du dine formularer på samme måde som de sociale medieknapper – du vælger et sted på den interaktive bærbare skærm og lader Sumo tage sig af resten.

Du kan opbygge dine kontaktformularer ved hjælp af den samme builder-interface, som vi brugte til at oprette vores opt-in-formularer med fem skabeloner og masser af tilpasningsmuligheder at lege med.

Sumo-kontaktformular

Ud over standard kontaktformularfunktionalitet har Sumo to virkelig nyttige funktioner. Først efter at have sendt en meddelelse vil kontaktformularen øjeblikkeligt blive til en opt-in-form til at udvide din e-mail-liste.

For det andet kan alle modtagne meddelelser ses fra Sumo-interface. Dette betyder, at du aldrig behøver at forlade dit websted for at kontrollere e-mails, der fungerer som en realtidsbesparende.

Køb knap

Sumos sidste app er Buy Button. Dette giver dig mulighed for at omdanne dit websted til en strømlinet e-handelsbutik ved at synkronisere med Stripe-betalingsgateway. Dette er ikke så magtfuldt som f.eks. WooCommerce, men det er utroligt hurtigt og nemt at konfigurere.

For at bruge denne funktionalitet skal du oprette en kampagne og derefter oprette en ny knap. Ved hjælp af den velkendte editor kan du oprette design til hvert trin i processen – fra købsknappen til indkøbskurven og kassen, lige til successiden.

Sumo Buy Button Setup

Derefter skal du konfigurere et produkt. Du kan give det et navn, en beskrivelse, uploade et billede, kontrollere lagerniveauer og selvfølgelig indstille en pris.

Sumo produktopsætning

Når du er færdig, kan du gå tilbage til sektionen Kampagne og få adgang til fanen Kodestykker. Dette giver dig en HTML-kode, du kan indsætte i WordPress-teksteditoren.

Når dit indhold offentliggøres, kan besøgende se en Køb-knap inden for det.

Sumo Køb-knap

Ved at klikke på den glider en indkøbskurv til visningen. Besøgende kan justere deres mængder her.

Sumo Indkøbskurv

Ved at klikke på knappen Checkout åbnes kassen i en pop-up. Besøgende kan bruge dette vindue til at indtaste deres kortoplysninger og afslutte deres køb.

Sumo Checkout

Bag kulisserne kan du spore og administrere alle ordrer fra appen Dashboard til Køb-knappen.

Personligt fandt jeg, at dette var en rigtig dejlig funktion. Funktionaliteten er strømlinet snarere end kraftfuld, så den passer sandsynligvis ikke til en fuldt udbygget e-handelsbutik. Hvis du dog har en blog, og du ønsker at sælge, siger, en eCourse, passer Sumo perfekt til regningen. Inden for få minutter fik jeg et produkt opsat og et websted, der kunne håndtere kortbetalinger med tilladelse fra Stripe.

Dommen

Wow. Den blotte dybde af funktionalitet, der er pakket i Sumos 13 apps, er simpelthen svimlende.

Af alle WordPress-plugins, som jeg har testet og gennemgået, kan jeg ikke tænke på et enkelt, der kan konkurrere med Sumos evne til at transformere og forbedre et websted så omfattende på dette prispunkt. Ja, som et multifunktionsværktøj har Sumo en markant fordel i forhold til single-purpose plugins, men udførelsen er fantastisk – udviklerne har gjort et fremragende stykke arbejde.

Selvom de enkelte apps muligvis mangler den endelige magt med fristående plugins, var jeg virkelig imponeret over, hvad Sumo kunne gøre. Sumo understøtter langt de fleste funktioner, der findes i markedsledende plugins, og om noget fandt jeg, at Sumos interface var mere strømlinet og lettere at bruge.

Af denne grund vil jeg sige, at Sumo er ideel til små til mellemstore websteder, der har brug for en overkommelig service, der er hurtig og nem at opsætte og bruge. Funktionssættet er imponerende og gør kraftfuld funktionalitet såsom varmekortsporing tilgængelig for WordPress-brugere hver dag uden at bryde banken.

Hvis jeg blev tvunget til at anføre en kritik, ville det være, at Sumo ikke føler sig så integreret med WordPress, som den kunne være. Grænsefladen er ren og brugervenlig, men den føles adskilt fra den sædvanlige WordPress-plugin-opsætning – UI’en vises i et pop-up, snarere end at være en del af WordPress-instrumentbrættet i sig selv.

Da Sumo ikke kun er bygget til WordPress-brugere, er denne tilgang imidlertid fuldstændig forståelig. Og det må siges, Sumo-udviklerne er faktisk gået meget langt for at skabe en dedikeret, brugervenlig, WordPress-venlig version af deres software.

Med både en gratis og en overkommelig betalt version af suiten tilgængelig vil jeg varmt anbefale Sumo til alle, der ønsker at udvide deres e-mail-liste, øge trafikken, øge deres sociale tilstedeværelse og få en større forståelse af deres publikums opførsel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me