Top 14 beste e-mail nieuwsbrief plug-ins voor WordPress (2020)

WordPress aanbiedingen


Een e-maillijst samenstellen is er een van het meest belangrijke dingen die u kunt doen voor uw online bedrijf. Waarom? Omdat het u directe toegang geeft tot een publiek dat oprecht geïnteresseerd is in wat u doet; een publiek dat, door zich aan te melden voor uw nieuwsbrief, al heeft laten zien bereid te blijven luisteren naar wat u te bieden heeft.

Hoe bouw je deze waardevolle lijst op? Nou, het begint allemaal met het verzamelen van de e-mailadressen van mensen die je website bezoeken (met toestemming!). Helaas is dit een lastige zaak, omdat we nu in een wereld leven waarin het moeilijker dan ooit is om iemands aandacht te trekken.

Als marketeers (lees: ondernemers, ondernemers, leiders) moeten we proberen zoveel mogelijk de aandacht van onze bezoekers te trekken en vast te houden. Maar (en dit is het moeilijkste deel), we moeten niet alleen hun aandacht trekken, maar we moeten ze er ook van overtuigen dat alles wat we te zeggen / te bieden hebben de moeite waard is om naar te luisteren / te ontvangen.

Actieve en passieve leadgeneratie

Traditioneel plaatsen marketeers de abonnementsbox in de zijbalk, voettekst van de website of soms zelfs in een artikel zelf (meestal ergens in het midden). Dergelijke methoden zijn meestal passief manieren om e-mails te verzamelen. Dat wil zeggen, ze voorkomen niet dat de bezoeker doorgaat met wat hij ook doet op de site, zoals het lezen van een artikel of gewoon browsen.

Toen de nieuwsbrief-pop-ups arriveerden (het soort dat je af en toe ‘pop-up’ in het midden van het scherm ziet), veranderde het spel. Pop-ups zijn actief manieren om e-mails te verzamelen, waarbij mensen letterlijk moeten stoppen met wat ze doen en ofwel (a) zich abonneren, of (b) de pop-up sluiten.

Veel marketeers beschouwden deze hernieuwde kracht als vanzelfsprekend en bombardeerden hun bezoekers met pop-ups zodra ze op de site aankwamen – vaak voordat ze zelfs maar wisten waar de website over ging!

Dit veroorzaakte natuurlijk VEEL frustratie.

De eerste regel voor een nieuwe (of een andere) website zou moeten zijn: vraag niet vooraf om een ​​e-mailadres.

In plaats daarvan moet u eerst waarde tonen, d.w.z. iets aan de gebruiker geven (zoals geweldige inhoud!), En vervolgens iets terug vragen – in dit geval hun e-mailadres.

De term ‘waarde tonen’ hangt af van het domein van uw website. ‘Waarde’ kan een geweldig artikel zijn, gratis rapporten met geweldige visualisaties, e-boeken, gidsen, bronnen Photoshop-bestanden, pictogrammen, afbeeldingen, audiofragmenten, video-effecten – de lijst is eindeloos.

Zodra een bezoeker van uw inhoud heeft geprofiteerd, zal hij / zij natuurlijk meer geneigd zijn of haar e-mailadres met uw bedrijf te delen.

Maar hoe verzamel je deze e-mails? Hieronder hebben we de top 14 WordPress-plug-ins verzameld om precies dat te doen, in onze lijst met beste nieuwsbrief-plug-ins voor WordPress.

Vermeld in willekeurige volgorde:

OptinMonster ($ 9 plus een maand)

Geen lijst met plug-ins voor nieuwsbrieven is compleet zonder OptinMonster te vermelden. Deze plug-in, opgericht in 2013, is uitgegroeid tot een van de best verkochte nieuwsbrief-plug-ins aller tijden en wordt nu gebruikt door meer dan 700.000 websites. Hoewel OptinMonster is veranderd in een platformonafhankelijke SaaS, heeft het nog steeds een speciale plug-in voor WordPress-integratie.

OptinMonster

OptinMonster wordt geleverd met een verscheidenheid aan aanpassingsfuncties, zoals Exit Intent-technologie, meerdere formuliertypen, A / B-split-testen en meer.

Het maakt het ontwerpen van zeer converterende vormen een fluitje van een cent – van de volledig uitgeruste formulierontwerper tot geweldige animaties van MonsterEffects. Het is in feite een plug-in die we al tot het uiterste hebben gebruikt om in een vorig artikel te beoordelen: OptinMonster Review.

Officiële website

Bloei door elegante thema’s ($ 89 plus een jaar)

Elegante thema’s is een van de meest populaire WordPress-ontwikkelaars die er zijn, dankzij hun populaire Divi-thema. Maar naast Divi biedt Elegant Themes ook een reeks handige plug-ins – met name Bloom.

Bloei van elegante thema's

Bloom is een prachtig ontworpen nieuwsbrief-plug-in met meer dan honderd sjablonen en 19 integraties met populaire e-mailmarketingtools.

Het ondersteunt zes verschillende soorten pop-upvormen: pop-ups, fly-ins, widgetgebied, in lijn met inhoud, onder inhoud en inhoudskluisjes. En u krijgt ook unieke triggeropties, zoals de mogelijkheid om een ​​aanmeldingsformulier weer te geven nadat een bezoeker een opmerking heeft achtergelaten.

Bekijk onze uitgebreide Bloom-recensie voor meer informatie. Plannen beginnen vanaf $ 89 per jaar, inclusief toegang tot alle producten van Elegant Themes, inclusief Divi.

En tot slot, mocht u merken dat u moeite heeft om te kiezen tussen OptinMonster (hierboven) en Bloom, dan is hier nog een handig artikel van ons waarin u mogelijk geïnteresseerd bent: Bloom vs OptinMonster: wat is de betere e-mailoptin-formulierinvoegtoepassing?

Officiële website

Nieuwsbrief (gratis of $ 65)

Nieuwsbrief is een van de beste gratis nieuwsbrief-plug-ins die beschikbaar is voor WordPress – momenteel actief op meer dan 300.000 WordPress-sites, volgens WordPress.org. Met deze plug-in heeft u onbeperkte abonnees en kunt u onbeperkt e-mails verzenden.

De nieuwsbrief-plug-in

Dit zijn de meest opwindende functies van de plug-in:

 1. Functierijke responsieve e-mailcomposer voor slepen en neerzetten – die u kunt gebruiken om prachtige nieuwsbrieven voor mobiel te maken.
 2. Double-opt-in abonnementen – zorg ervoor dat u zich houdt aan de antispamwetten van de EU.
 3. E-mail volgen met geavanceerde statistieken, zodat u weet wie uw e-mails opent.
 4. Gemakkelijke segmentatie om uw campagnes te targeten, zodat u specifieke groepen mensen op uw lijst kunt targeten.
 5. SMTP-ondersteuning – om ervoor te zorgen dat uw e-mails in de inbox van bezoekers komen.

Hoewel de nieuwsbrief e-mails rechtstreeks vanaf uw WordPress-server kan verzenden, raad ik u aan te profiteren van de SMTP-serverintegratiefunctie om een ​​betere aflevering te garanderen (Mailgun is een goede gratis SMTP-service).

Naast enkele gratis add-ons zijn er ook een aantal premium add-ons die de ondersteuning voor WooCommerce, autoresponders, analyse en meer aanpakken..

Toegang tot alle premium add-ons begint bij $ 65.

Officiële website

MailPoet (gratis of $ 15 plus een maand)

MailPoet is een alles-in-één nieuwsbrief-plug-in die u helpt uw ​​e-maillijst te laten groeien en e-mails rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard naar uw abonnees te sturen.

MailPoet

MailPoet heeft meer dan 300.000 actieve installaties in de verschillende versies en wordt geleverd met kant-en-klare e-mailsjablonen om uw e-mailmarketingcampagnes een kickstart te geven. Deze gratis sjablonen bevatten welkomst-e-mails, nieuwsbrieven en nieuwe berichtupdates, die allemaal marketingautomatisering ondersteunen.

U kunt MailPoet de server van uw WordPress-site laten gebruiken om e-mails te verzenden (slechte bezorgbaarheid). Of u kunt ook profiteren van de eigen verzendservice van MailPoet of een SMTP-server van derden gebruiken voor een betere bezorging. Als je de verzenddienst van MailPoet gebruikt, kun je maandelijks tot duizend abonnees gratis e-mailen (daarna moet je betalen).

MailPoet Premium biedt geavanceerde analyses, segmentatiemogelijkheden (op basis van e-mailactiviteit zoals openen, klikken op links enzovoort) en geavanceerde integratie met WooCommerce transactionele e-mails.

Je kunt MailPoet Premium krijgen als onderdeel van de verzendservice (vanaf $ 15 per maand). Of u kunt de standalone premium plug-in kopen voor $ 149 en deze verbinden met uw eigen verzendservice. Nogmaals, Mailgun is daar een goede optie.

Officiële website

Icegram (gratis of $ 97 per jaar)

De ontwikkelaars van Icegram beschrijven hun product met de slogan ‘groei van abonnees, verhoog conversies en betrek bezoekers’. Na het bekijken van de lijst met functies, is dat een redelijk goede beschrijving.

Icegram-plug-in

Icegram heeft een beperkte gratis versie op WordPress.org – maar dat is het alleen, beperkt. Het is goed in een mum van tijd en het laat je welkomstbalken, opt-ins en leadgen-formulieren maken, maar het mist een drag-and-drop-builder en er zijn betere gratis opties die er zijn.

De premium-versie verandert echter dingen en biedt ondersteuning voor 12 verschillende CTA-typen, tonnen trigger- en targetingregels en een ingebouwde analyse- en split-testtool.

Dus als u bereid bent te betalen, verdient Icegram zeker een plekje op deze lijst.

De betaalde versie begint bij $ 97 per jaar.

Officiële website

Thrive Leads ($ 67 plus)

Thrive Themes is een van de meest gerenommeerde WordPress-ontwikkelaars op de markt – en het is verdomd goed in zijn werk. Thrive Themes bevat een aantal plug-ins om u te helpen uw e-mailinspanningen te vergroten, maar Thrive Leads is het meest gerichte aanbod.

Thrive Leads

Thrive Leads heeft een groot aantal handige functies die in de plug-in zijn ingebouwd:

 • Het heeft tien (ja, je leest het goed) verschillende soorten aanmeldingsformulieren, waaronder content locker, plakband, volledig schermvuller, scrollmat en meerkeuzevormen.
 • U kunt uw aanmeldingsformulieren bouwen met slepen en neerzetten in een krachtige visuele editor.
 • Triggeropties omvatten tijd, exit-intentie, scroldiepte en klik.
 • U kunt specifieke mensen op uw website targeten op basis van bericht, pagina, tag, categorie, URL’s en zelfs aangepaste berichttypen!
 • U krijgt ingebouwde A / B-tests en analyses om uw inspanningen te analyseren en te verbeteren.

Vanaf $ 67 voor een enkele sitelicentie, is Thrive Leads een uitstekende plug-in voor diegenen die klaar zijn om hun e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen. Of u kunt het ook krijgen als onderdeel van het Thrive Themes-lidmaatschap van $ 19 per maand, waarmee u toegang krijgt tot alle producten van Thrive Themes. Lees meer in onze Thrive Themes-recensie.

Bekijk voor meer informatie over Thrive Leads nog een van onze eenmalige diepgaande recensies.

Officiële website

MailOptin (gratis of $ 79)

MailOptin is een andere plug-in voor het maken van verschillende aanmeldingsformulieren voor nieuwsbrieven zoals pop-ups, dia-ins, meldingsbalken en zijbalkformulieren. Het gebruikt de WordPress Customizer als vormmaker, met een verscheidenheid aan verschillende sjablonen die u naar hartenlust kunt aanpassen.

MailOptin

Het bevat conversiebevorderende functies zoals A / B-testen, scroll-trigger, exit-intentie en een leadbank met ondersteuning voor grote e-mailserviceproviders.

MailOptin kan ook geautomatiseerde nieuwsbrieven naar uw lijstabonnees sturen (op Mailchimp, Aweber enzovoort) telkens wanneer u een nieuw bericht in WordPress publiceert. Het kan ook gepubliceerde berichten verzenden als dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse e-mailsamenvatting.

Officiële website

Jackmail (gratis of $ 5 plus een maand)

Jackmail is een freemium plug-in voor WordPress-nieuwsbrief waarmee u uw e-maillijst kunt samenstellen en nieuwsbrieven rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard kunt verzenden.

Jackmail nieuwsbrief plugin

Een van de unieke dingen van Jackmail is dat het een ingebouwde SMTP-serverintegratie heeft. Zonder in te gaan op de technische details, betekent dit dat de nieuwsbrief-e-mails die u verzendt vanaf uw WordPress-dashboard een veel betere kans hebben om de spammappen van abonnees te vermijden.

Om uw e-maillijst te vergroten, kunt u de meegeleverde aanmeldingsformulieren van Jackmail gebruiken of verbinding maken met een heleboel andere populaire aanmeldhulpmiddelen voor e-mail, waaronder de Bloom-plug-in die we hierboven noemden.

Vervolgens krijgt u een e-mailbouwer met slepen en neerzetten om uw nieuwsbrieven te verzenden, samen met meer dan 48 nieuwsbriefsjablonen.

Een heel leuk ding is dat je automatische nieuwsbrieven kunt instellen op basis van triggers. U kunt bijvoorbeeld automatisch een nieuwsbrief versturen wanneer u een nieuw bericht of product publiceert. Of u kunt een wekelijkse nieuwsbrief verzenden die automatisch alle inhoud ophaalt die u die week hebt gepubliceerd.

Met Jackmail kunt u gratis tot wel honderd e-mails per dag verzenden. Daarna beginnen betaalde abonnementen vanaf slechts $ 5 per maand.

Officiële website

Mailchimp voor WordPress (gratis of $ 59)

Zoals u aan de naam kunt zien, is Mailchimp voor WordPress gericht op één specifieke e-mailservice: Mailchimp. Maar als u Mailchimp gebruikt voor uw e-mailmarketinginspanningen (wat veel mensen zijn), is dit een van de beste plug-ins om u te helpen uw Mailchimp-lijsten op WordPress te laten groeien.

Mailchimp voor WordPress

Met de plug-in kunt u verbinding maken met al uw Mailchimp-lijsten en uw eigen aanmeldingsformulieren voor e-mail maken. Of een van de echt leuke dingen is dat de plug-in integreert met andere WordPress-plug-ins / -functies om er lijstopbouwende functionaliteit aan toe te voegen.

U kunt bijvoorbeeld een selectievakje voor e-mailabonnementen toevoegen aan uw opmerkingen of registratieformulieren om mensen automatisch aan te melden voor uw e-maillijst. Of u kunt een abonnementsoptie toevoegen aan het afrekenproces van WooCommerce.

Je kunt de gratis kernversie gebruiken op WordPress.org, maar er is ook een premium-versie met meer functionaliteit, zoals gedetailleerde rapporten en logging, een eCommerce-integratie waarmee je abonnees kunt taggen op basis van wat ze kopen, gedetailleerde vormstijlopties en meer.

Officiële website

Ninja Popups ($ 26)

Ninja Popups is de populairste nieuwsbrief-plug-in in de Envato WordPress-plug-inwinkel CodeCanyon, met meer dan 35.000 verkopen.

Ninja pop-ups

Op het gebied van functies heeft de plug-in alles wat je zou verwachten, inclusief:

 • een drag-and-drop nieuwsbriefbouwer
 • Meer dan 65 vooraf gemaakte pop-upthema’s en acht gratis opt-in paneelontwerpen
 • Meer dan 70 animatie-effecten
 • een opt-in locker en social locker
 • ingebouwde analyse
 • A / B-testen met Google Analytics Event Tracking-integratie
 • targeting op pagina- / postniveau
 • integratie met bijna elke e-mailmarketingsoftware.

Ik vind het leuk dat er zoveel kant-en-klare sjablonen beschikbaar zijn – het beste is dat deze sjablonen zijn gebouwd door bekwame ontwerpers, wat betekent dat ze er zeker goed uit zullen zien! Bovendien is deze plug-in een eenmalige aankoop, wat betekent alle toekomstige updates zijn gratis.

U kunt ook optioneel extra add-ons kopen om meer thema’s of extra opt-in-typen te krijgen, zoals meldingsbalken.

Officiële website

PopUp Domination ($ 9 plus een maand)

Net als OptinMonster is PopUp Domination een stand-alone SaaS-tool die u kunt integreren in uw WordPress-site om u te helpen uw e-mailnieuwslijst op verschillende manieren te laten groeien.

PopUp overheersing

PopUp Domination heeft een aantal unieke functies, zoals geo-targeting, countdown-timers, omleidingsthema’s (die in feite pop-ups zijn die u omleiden naar een andere website) en pop-ups op basis van de verwijzende / bron-URL. Dit betekent dat u twee verschillende pop-ups kunt configureren voor mensen die van Facebook en LinkedIn komen.

Natuurlijk heeft het ook alle basisfuncties die je zou verwachten, zoals split testen, responsieve aanpasbare ontwerpen, paginaspecifieke pop-ups en meer.

PopUp Domination gebruikt een unieke prijsstructuur. In plaats van u per website in rekening te brengen, wordt u alleen in rekening gebracht op basis van het totale aantal pop-upweergaven dat u op al uw sites heeft. Dus als u veel sites met weinig verkeer heeft, kan deze super betaalbaar zijn. Aan de andere kant, als u een enkele site met veel verkeer heeft, bent u misschien beter af met zoiets als OptinMonster.

Plannen beginnen bij $ 9 per maand voor maximaal 10.000 pop-upweergaven.

Officiële website

WP Abonneer Pro ($ 19)

WP Abonneer Pro is een eenvoudige en betaalbare plug-in die u helpt uw ​​e-maillijst te laten groeien. Het mist enkele toeters en bellen van de andere tools, maar het is doodeenvoudig in gebruik en zal uw budget niet overschrijden.

WP Abonneer Pro

Zoals de meeste premium nieuwsbrief-plug-ins, biedt WP Abonneer Pro alle noodzakelijke functies die u zou verwachten, zoals standaard pop-uptriggers, inclusief specifieke berichten / pagina’s, tijdsvertraging, exit-intentie enzovoort.

Het enige nadeel is dat er geen builder voor slepen en neerzetten is – je kunt alleen de stijl en tekst van de bestaande sjablonen aanpassen. Dit maakt het installatieproces supereenvoudig, maar het betekent ook dat je niet veel controle hebt.

Toch maakt WP Subscribe Pro dat goed met zijn prijs – je betaalt slechts $ 19 voor een jaar ondersteuning en updates.

Officiële website

Drukte (gratis)

Een freemium-plug-in van WPMU DEV, Hustle biedt tal van functies, waaronder acht pop-upanimaties, meer dan 20 voorwaardelijk gedrag, verschillende pop-up trigger-opties en meer. U kunt ook responsieve pop-upformulieren ontwerpen met behulp van de gratis formulierenbouwer of een van de vooraf gemaakte aanpasbare sjablonen gebruiken.

Drukte plug-in

Het is een echt gepolijst gratis product, maar het enige nadeel is dat de gratis versie je beperkt tot slechts drie formulieren per type aanmelding.

Om onbeperkte aanmeldingsformulieren te gebruiken, moet u upgraden naar Hustle Pro, dat alleen beschikbaar is als onderdeel van het WPMU DEV-lidmaatschap van $ 49 per maand (waarmee u ook toegang krijgt tot alle andere producten van WPMU DEV). U kunt meer leren over het lidmaatschap in onze volledige WPMU DEV-recensie.

Officiële website

Mailster ($ 59)

Mailster is een van de krachtigste en meest kosteneffectieve plug-ins voor nieuwsbrieven en het kan u veel geld besparen als het op de juiste manier wordt gebruikt. Net als MailPoet en Jackmail streeft Mailster ernaar om een ​​full-service e-mail nieuwsbriefoplossing te zijn, die u helpt zowel uw lijst te laten groeien als e-mails naar hen te sturen.

Mailster

Mailster bouwt in wezen volledig functionele nieuwsbriefsoftware bovenop WordPress en gebruikt services van derden zoals Mailgun, SendGrid, Mandrill en Amazon SES om e-mails naar uw abonnees te sturen.

U kunt uw e-mails samenstellen met een slepen-en-neerzetten-editor en u kunt ook dynamisch inhoud van uw site opnemen, zoals uw nieuwste blogposts of WooCommerce-producten.

Het heeft zes soorten autoresponders en ondersteunt real-time tracking van mail open rate, clicks en meer.

Officiële website

Laatste gedachten

Beginnen met e-mailmarketing is een goede stap in de richting van uw algemene marketingdoelen. Het is echter belangrijk om een ​​contentmarketingplan te hebben (d.w.z. een solide strategie) voordat u de knoop doorhakt. Stel uzelf om te beginnen vragen zoals: hoe vaak stuur ik e-mails? Wat promoot ik in mijn e-mails? Moet ik een drip-e-mailstrategie overwegen?

Investeren in premium plug-ins kan een goede gebruikersbetrokkenheid opleveren en uiteindelijk een goed rendement op de investering voor grotere websites.

Overweeg uw budget, de functies die u nodig heeft (en degene die u echt niet nodig heeft) en probeer een paar verschillende opties voordat u beslist. Succes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map