Ingyenes e-mail hírlevél beállítása a MailChimp segítségével – WordPress

WordPress foglalkozik


A hírlevél az egyik legerősebb eszköz a marketingszakember arzenáljában – és ez az oka annak:

 • Az e-mail adatbázis igény szerinti forgalomforrás – legyen az új cikk, termékbesorolás vagy szponzorált üzenet – mindig hozzáférhet egy olyan közösséghez, amely valóban érdekli az Ön tartalma. Néhány kattintással azonnal elérheti előfizetőinek ezrei (vagy több).
 • Az e-mail hírlevelek könnyen lerövidíthetik a közösségi médiát: Noha a Facebook oldal vagy a Twitter kezelése nagyszerű, a legtöbb embert egyszerűen nem figyelmezteti a közösségi média üzenetére. Az e-mail lista viszont személyre szabott, és sokkal-sokkal jobban elérhető és elkötelezett.
 • Minél nagyobb és célzottabb az e-mail listája, annál jobb jogosultságot igényelhet a réstől. Egyszerűen fogalmazva: olyan eszköz, amelyet senki sem vihet el (még a Google sem!).

Számtalan marketingszakértő hangsúlyozta az e-mail lista elkészítésének fontosságát, és mindegyiknek közös a közös dolga: csak azt sajnálják, hogy nem készítik előbb magukat!

Ma megtanuljuk, hogyan állítsunk be ingyenes hírlevelet a WordPress-ben a MailChimp segítségével (kétségtelenül a mai legjobb e-mail marketing rendszerek közül). Az oktatóanyag végére Ön képes lesz:

 • hozzon létre egy hírlevelet a MailChimpben, és integrálja azt a WordPressbe
 • készítsen jól testreszabott hírlevelek terveit a MailChimp szerkesztőjével
 • kezdje el létrehozni az e-mail listáját itt: teljesen nulla költség.

Íme, mit fogunk csinálni:

 • iratkozzon fel a MailChimp oldalra
 • hozzon létre egy hírlevelet a MailChimp tervező eszközével
 • integrálja a hírlevelet a WordPress-be plug-in használatával és anélkül.

Kezdjük el!

Iratkozzon fel a MailChimp ingyenes hírlevél szolgáltatásába

MailChimp honlap

A regisztráció egy nagyon egyszerű folyamat, egyszerűen lépjen a MailChimp oldalra, kattintson a gombra Regisztrálj ingyen és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Lehet, hogy kap egy egyszerű képalkatrészt spam elleni intézkedésként.

képernyőképe, amely a captcha ellenőrzési folyamatát ábrázolja a MailChimp regisztráció során

Először be kell írnia e-mail címét, felhasználónevét és biztonságos jelszavát.

az új MailChimp-fiók konfigurálását ábrázoló képernyőkép - 2. lépés - e-mail adatok megadása

Adja meg nevét. Ez lesz az alapértelmezett feladó név az e-mail marketing kampányaiban.

képernyőképe, amely az 1. és 5. lépést ábrázolja egy új MailChimp fiók konfigurálásában - 1. lépés - a neved hozzáadása

A következő oldalon adja meg vállalkozásának nevét és webhelyét. Ne aggódjon, ha nincs webhelye – használhat egy Facebook vagy Twitter oldalt.

Képernyőkép, amely az 5. és a 2. lépést ábrázolja egy új MailChimp-fiók konfigurálásában - 2. lépés - A vállalkozás adatainak hozzáadása

Ebben a lépésben hozzá kell adnia vállalkozási címét, hogy megfeleljen néhány spam elleni törvénynek. Ha szabadúszóként dolgozik otthonról vagy együtt dolgozó helyről, vagy akár a Starbucks-nak, egyszerűen szüksége van egy fizikai címre, ahol a MailChimp leveleket küldhet neked..Az új MailChimp-fiók konfigurálásakor a 3. lépést az 5. lépést ábrázoló képernyő - 3. lépés - A fizikai levelezési cím hozzáadása

A következő lépés összekapcsolja a MailChimp-et a meglévő e-kereskedelmi platformjával. Ennek az oktatóanyagnak az alkalmazásában egyszerűvé tettük. Ha a WooCommerce telepítve van a WordPress webhelyen, ezt mindig kipróbálhatja. Azt javaslom azonban, hogy tegye meg, miután megismerte a MailChimp programot.

Az új MailChimp-fiók konfigurálásáról a 4. és 5. lépést ábrázoló képernyőképe - 4. lépés - Nyilatkozat, ha termékeket vagy szolgáltatásokat online értékesít

Az utolsó lépésben összekapcsolhatja a Facebook-ot / a Twitter-t a MailChimp-fiókjával, hogy megoszthassa hírlevelének előfizetéseit.

Az új MailChimp-fiók konfigurálásakor választható 5. és 5. lépést ábrázoló képernyő - 5. lépés - A Facebook és a Twitter oldalak összekapcsolása

Megjelenik egy hírlevél feliratkozási képernyő, amelyen keresztül feliratkozhat a MailChimp rendkívül ajánlott hírlevelére..

A képernyőképe, amely a MailChimp tippekre való feliratkozás választható lépését ábrázolja

Ingyenes levelezőlista létrehozása a MailChimp segítségével

Most, hogy feliratkoztunk és beállítottuk alapvető fiókunkat a MailChimp-ben, itt az ideje, hogy elkezdjük a hírlevél készítését..

 • Először létre kell hoznunk egy listát. A listák között tárolhatja névjegyeit (előfizetőknek hívjuk őket). A listákat átfedő al-listákra vagy csoportokra is feloszthatja, és mindegyikhez különféle kampányokat állíthat be.
 • A kampányok maguk az e-mailek. Ön e-maileket tervez egy kampányhoz, amelyet elküldhet a listájához.

Hogyan lehet e-mail listát létrehozni a MailChimp programban

Képernyőkép, amely bemutatja, hogyan lehet új listát létrehozni a MailChimpben. 1. lépés - Keresse meg a lehetőséget

Az új fiók konfigurálása után átirányítja Önt a MailChimp irányítópultra. Kattintson Hozzon létre egy listát A folytatáshoz.

Képernyőkép, amely bemutatja, hogyan lehet új listát létrehozni a MailChimpben. 2. lépés - Válassza ki

Ez a te List oldal – válassza ki Lista létrehozása az induláshoz. Az alábbi képernyőkép elég hosszú, és szinte az összes lista előnézetét tartalmazza egy új lista létrehozásakor. Nagyon érthetőek, de van néhány szempont, amelyeket érdemes megosztani:

 • A feladó neve és az „e-mail előfizetési emlékeztető emlékeztető” másolatának fontos szerepe van a márka imázsában. Ennek megfelelően tervezze meg a másolatot. Mindig jobb, ha szórakoztató / alkalmi hangzik (hasonlóan a MailChimp saját márkájához), mivel ez segít az embereknek megismerkedni a márkáddal.
 • A kampány felállításának első napjaiban mindig jobb, ha az összes előfizetési értesítést megkapja.

Képernyőkép, amely bemutatja, hogyan lehet új listát létrehozni a MailChimpben. 3. lépés - a lista részleteinek konfigurálása

Találat Megment a levelezőlista létrehozásához. Ennyi – gratulálok az új levelezőlista felállításához!

a sikeres üzenetet ábrázoló képernyőkép, miután sikeresen létrehozta

Jegyezze fel ezt a képernyőképet (2); ezt újra meglátogatjuk, amikor a WordCress alkalmazásban konfiguráljuk a MailChimp programot..

Hírlevél kampány létrehozása a MailChimp programban

Most, amikor elkészítette a listát, ideje elkészíteni az első kampányát. Az induláshoz kattintson a kampányok fül a felső menüből. Mint láthatja, még nem hoztak létre kampányt. Kattintson Hozzon létre kampányt.

képernyőképe, amely bemutatja, hogyan lehet új hírlevél kampányt létrehozni a MailChimpben. 1. lépés: keresse meg az opciót.

A kampánytípusnál használjuk a Rendszeres kampány az oktatóanyagunkhoz.

képernyőképe, amely bemutatja, hogyan lehet új hírlevél kampányt létrehozni a MailChimpben. 2. lépés: a kampány típusának kiválasztása.

A következő részben a MailChimp felkéri a kampány közönségének kiválasztására. Az elején csak el akar küldeni az e-mailt egy tesztcsoportnak, tehát válassza az utolsó lehetőséget – E-mailek beillesztése a szegmens felépítéséhez – és írjon be néhány teszt (működő) e-mail címet. kettyenés Következő hogy folytassa a következő lépéssel.

képernyőképe, amely bemutatja, hogyan lehet új hírlevél kampányt létrehozni a MailChimpben. 3. lépés: az e-mail lista egészének vagy egy részének kiválasztása

Alatt Kampány információ alaposan megtervezheti az e-mail tárgyát és a feladó nevét. A téma nagy szerepet játszik a márka identitásában, és befolyásolja a hírlevél nyitott arányát. Egyesítési címkékkel is testreszabhatja e-mailjeit.

képernyőképe, amely bemutatja, hogyan lehet új hírlevél kampányt létrehozni a MailChimpben. 4. lépés: a kampányinformációk konfigurálása.

Például a | FNAME | az egyesítési címke egy helyőrző, amelyet a fogadó tényleges nevével helyettesítünk. Ha nem állítja be, akkor az visszaáll az alapértelmezett névre.

 • Tegyük fel, hogy a tárgysor: * | FNAME | *, nézd meg ezeket a szezon végi eladási cikkeket!
 • A tényleges e-mail olvasható Sourav! Nézze meg ezeket a szezon végi eladási cikkeket!
 • Ha a keresztnév nem érhető el egy adott e-mailben, akkor az a következő lesz: haver! Nézze meg ezeket a szezon végi eladási cikkeket!

A hírlevelek személyre szabása jelentősen befolyásolja a nyitott árfolyamot.

A következő lépések meglehetősen egyszerűek: egyszerűen kiválaszthat egy sablont a különféle kategorizált gyűjtemények közül.

képernyőképe, amely bemutatja, hogyan lehet új hírlevél kampányt létrehozni a MailChimpben. 5. lépés: a kampány típusának kiválasztása.

Ezután testreszabhatja az e-mailt a MailChimp félelmetes drag and drop hírlevelének tervezési eszközével. Az összes formatervezés 100% -ban érzékeny, így nem kell aggódnia, hogy az e-mail hogyan fog kinézni egy mobileszközön, és a tervek élő előnézetét is elérheti, ha kiválasztja a Előnézet és tesztelés opciót a felső menüben.

képernyőképe, amely bemutatja, hogyan lehet új hírlevél kampányt létrehozni a MailChimpben. 6. lépés: az e-mail tervezése.

Ha kész, válassza a Tovább gombot, hogy a megerősítő képernyőre lépjen. Ebben a szakaszban ellenőrizze, hogy az összes elem zöld pipa legyen-e beállítva. A hírlevél elküldése előtt ügyeljen a sárga figyelmeztetésekre és oldja meg azokat.

képernyőképe, amely bemutatja, hogyan lehet új hírlevél kampányt létrehozni a MailChimpben. 7. lépés. A küldés előtt ellenőrizze a kampánybeállításokat.

Ha kétszer biztos benne, hit Küldd most a kampány elindításához.

képernyőképe, amely bemutatja, hogyan lehet új hírlevél kampányt létrehozni a MailChimpben. 8. lépés: a kampány elküldése.

Voálá! A kampány sikeresen elküldve.

képernyőképe, amely bemutatja, hogyan lehet új hírlevél kampányt létrehozni a MailChimpben. 9. lépés. A kampány értesítést küldött.

A MailChimp beállítása a WordPress programban

Eddig a következőkre terjedtünk ki:

 • hozzon létre és konfiguráljon egy új MailChimp-fiókot a semmiből
 • hozzon létre egy új e-mail listát
 • hírlevél kampány megtervezése és küldése.

Most lássuk, hogyan lehet hírlevélre feliratkozást vagy feliratkozási mezőt hozzáadni a WordPress-hez. Ennek két elsődleges módja van.

 • 1. módszer: Az első módszer nagyon egyszerű – csak át kell másolnia egy darab kódot a MailChimpből, és be kell illesztenie egy WordPress HTML / szöveges widgetbe. A widget bárhova elhelyezhető, de a legtöbb ember az oldalsávba helyezte, ahol kaphatja meg a klasszikus „hírlevél feliratkozási mezőt az oldalsávon”.
 • 2. módszer: A második módszer magában foglalja a MailChimp nevű, WordPress nevű fantasztikus plugin használatát, amely egy csomó nagyszerű funkciót tartalmaz, például a rövid kódok integrációját, a kommentálást és a regisztrációs űrlapok integrációját és még sok minden mást..

1. módszer: A MailChimp beállítása a WordPress oldalsáv-widgettel

Jelentkezzen be a MailChimp-fiókjába, keresse meg a List fülre, és válassza a lehetőséget Beágyazott űrlapok.

képernyőkép, amely bemutatja, hogyan lehet létrehozni egy regisztrációs űrlapot egy e-mail listához a MailChimpben - 1. lépés - a megfelelő beállítás kiválasztása

Az alábbi képernyőképeket felsorolja az összes lehetőség a beágyazható formában, és megtervezheti, hogy megfeleljen a márka színeinek. Miután elégedett az előnézettel, másolja a kódot az alábbi szövegdobozból.

képernyőkép, amely bemutatja, hogyan lehet létrehozni egy regisztrációs űrlapot egy e-mail listához a MailChimpben - 2. lépés - egyszerű űrlap tervezése a klasszikus űrlapkészítő használatával

Indítsa el a WordPress irányítópultját, és keresse meg Megjelenés > Widgets.

képernyőképernyő, amelyen megjelenik a WordPress kütyü képernyő

Húzza és dobja el a Szöveges widget a widgetizált területre (a leggyakoribb az oldalsáv), és illessze be a kódot. Találat Megment és nyissa meg a WordPress webhelyet.

képernyőképernyő, amely megmutatja a MailChimp regisztrációs űrlap hozzáadásához szükséges widget-konfigurációt

Az oldalsáv menüjében látnia kell a MailChimp előfizetés mezőt, amint az az alábbi képernyőképen látható:

képernyőkép, amely a WordPress widgetből létrehozott élő regisztrációs űrlapot mutatja

2. módszer: A MailChimp konfigurálása WordPress beépülő modulhoz

a MailChimp for WordPress bővítmény szalaghirdetése

Noha a MailChimpnek nagyon sok a WordPress-specifikus integrációja elérhető, ez a bővítmény messze az egyik legjobb a piacon – egy rövid bemutatóval kipróbáljuk annak különféle jó tulajdonságait. A plugin telepítése szellő: Felfelé forduljon WP műszerfal > Dugó > Új hozzáadása és meg van állítva.

képernyőképernyő, amely bemutatja, hogyan kell telepíteni a MailChimp for WordPress plugin-t - 1. lépés a plugin keresése a wordpress-ben

Kattintson Aktiválja a beépülő modult hogy a labda gördüljön.

a plugin aktiválását ábrázoló képernyőkép.

A plugin aktiválása után egy üzenet jelenik meg, amely felszólítja a MailChimp API kulcs hozzáadására. Ez a lépés a plugin számára hozzáférést biztosít a MailChimp-fiókhoz – az összes listát, kampányt és egyéb beállítást konfiguráció nélkül importálja.

A plugin ábrázoló képernyőképe sikeresen aktiválódott

Kövesse a linket az API-kulcs megszerzéséhez. (Nyisson meg egy új lapot, és ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve a MailChimp-fiókjába, mielőtt folytatná.)

a plugin beállításait ábrázoló képernyőkép

A rendszer átirányítja a MailChimp-fiókjába. választ Hozzon létre egy kulcsot.

képernyőképe a MailChimp API generációs oldalról

Másolja és illessze be az API-kulcsot a beépülő modul beállításainak oldalára, és nyomja meg a gombot Változtatások mentése.

képernyőképe az API-kulcs beillesztéséről a MailChimp for WordPress bővítménybe

Zöld jelzést kell kapnia az alább látható módon. Figyelje meg, hogyan importálja az összes meglévő listát a pluginbe.

képernyőképe, amely a plugin és a mailchimp sikeres kapcsolatát ábrázolja

Hogyan lehet létrehozni egy új regisztrációs űrlapot

A MailChimp for WordPress beépülő modul lehetővé teszi új regisztrációs űrlap létrehozását, amelyet webhelyének bárhová el lehet helyezni. Új regisztrációs űrlap létrehozásához ugorjon a WordPress Irányítópult > MailChimp a WordPress számára > Regisztrációs űrlapok.

képernyőkép, amely bemutatja, hogyan lehet hírlevélre feliratkozási űrlapot létrehozni a MailChimp for WordPress plugin használatával. 1. lépés: írja be az űrlap nevét.

Írja be az űrlap nevét, és válassza ki a listát, amelynek részét képezi. Az oktatóanyagban a következőket választottuk: Unboxed Phones Daily Newsletter listát, vagyis bárki, aki feliratkozik az űrlap használatával, hozzáadódik a listához.

képernyőkép, amely bemutatja, hogyan lehet hírlevélre feliratkozási űrlapot létrehozni a MailChimp for WordPress plugin használatával. 2. lépés: konfigurálja a regisztrációs űrlapot, és másolja a rövid kódot.

A következő oldalon megtervezheti az űrlapot az Ön igényei szerint. A egyedi rövid kód ezen a regisztrációs űrlapon szintén elérhető. Amikor ezt a rövid kódot használjuk egy WordPress-bejegyzésben vagy egy oldalon, akkor a hírlevél jelenik meg a helyén – nézze meg az alábbi példát:

képernyőkép, amely bemutatja, hogyan lehet hírlevélre feliratkozási űrlapot létrehozni a MailChimp for WordPress plugin használatával. 3. lépés: használja a rövid kódot egy üzenetben.

Ugyanaz a bejegyzés, élőben tekintve:

A hírlevélre való feliratkozás képernyőképe, amelyet egy rövid kód létrehozott a MailChimp for WordPress plugin segítségével.

Előfizetési lehetőség hozzáadása a megjegyzés- és regisztrációs űrlaphoz a MailChimpben a WordPress számára

A MailChimp for WordPress lehetővé teszi a hírlevél feliratkozási opciójának felvételét a saját webhelyére megjegyzés és regisztrációs űrlap keresztül Integráció.

képernyőképe, amely felsorolja a MailChimp for WordPress bővítményben szereplő integrációt

A Egyedi forma integráció, fejjel WP műszerfal > MailChimp for WP > Integráció > Egyéni űrlap-integráció. Egyszerűen csak engedélyezze az integrációt, és jó az alapértelmezett beállítások használata.

képernyőkép, amely bemutatja, hogyan adhat hozzá hírlevelre feliratkozási lehetőséget a WordPress megjegyzés szakaszában a MailChimp plugin használatával

Ez lenne az eredmény:

képernyőkép, amely a hírlevélre való feliratkozást mutatja a WordPress megjegyzés képernyőn

Hasonlóképpen engedélyezhetjük a beállításokat A regisztrációs űrlap integrálása:

képernyőkép, amely bemutatja, hogyan adhat hozzá hírleveles regisztrációs lehetőséget a regisztrációs űrlaphoz a WordPress-ben a MailChimp plugin segítségével

És az eredmény:

képernyőkép, amely bemutatja a hírlevélre való feliratkozási lehetőséget a WordPress regisztrációs űrlapon

Árazás

képernyőképe a MailChimp árpolitikáról

A MailChimp ingyenes rétege lehetővé teszi, hogy havonta 12.000 e-mailt küldjön maximum 2000 előfizetőnek, ami elég nagylelkű kvóta, ha kérdezel tőlem. Nem engedélyezett azonban kapcsolt e-mailek, például olyan termékek vagy szolgáltatások használata, amelyeket közvetlenül nem ad el.

képernyőképe, amely felsorolja a WordPress MailChimp-integrációit

Végső gondolatok

Az e-mail marketingről a MailChimp az egyik legfontosabb szereplő. Sziklaszilárd infrastruktúrával, számos kiegészítő termékkel és intuitív felülettel a MailChimp megkönnyíti bárki számára, hogy percek alatt elinduljon a hírlevél kampányaival. A WordPress erejével és egyszerűségével párosítva a MailChimp játékváltó is.

Ha még nem kezdte el elküldeni saját e-mail hírlevelét, akkor vegye fel ma!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map