WP Engine Affiliate Program – Oversikt, fordeler, ulemper og tips …


Når det gjelder å tjene penger på nettet, er det flere måter å gjøre det på. Noe av det mest åpenbare er selvfølgelig via tilknyttet markedsføring – og i en verden av tilknyttet markedsføring er det få produkter og tjenester som er like lukrative som webhotell … og i en verden av webhotell er det få selskaper som betaler ut som mye som WP Engine.

WP Engine (en av de tidlige pionerene innen spesialisert WordPress hosting) har hatt enestående vekstnivå. Dette er ingen liten del takket være at de kontinuerlig prøver å tilby kundene servicenivåer utover de som tidligere var forventet av en webvert. Kombinert med god markedsføring, betydelige, tidlige investeringer og en tilsynelatende uendelig strøm av mennesker som ønsker å laste av bryet med å oppstyre med å opprettholde vertskapet, har WP Engine gjort det mulig for flere og flere å nyte fordelene av sine tjenester.

Alt dette har også tillatt dem å øke provisjonene for tilknyttet program til en absolutt svimlende $ 200 + per registrering!

La oss se på det offisielle WP Engine-tilknyttede programmet for å se både hva det tilbyr og hva som skiller det ut:

Kommisjoner for WP Engine Affiliate Program

I motsetning til de fleste standard delte webhotell-tilknyttede programmer, tilbyr WP Engine interessant forskjellige provisjoner avhengig av hvilket servicenivå kunden du registrerer deg velger. Standard utbetalingen er $ 200 (som nevnt ovenfor), men dette er ikke grensen for provisjonene du kan tjene. Skulle kunder registrere seg for noe annet enn WP Motors mest grunnleggende plan, vil du motta 100% av den første månedens betaling – dette betyr at du som et tilknyttet selskap vil tjene betydelig mer enn $ 200 per påmelding. I skrivende stund vil WP Engine også betale visse bonusprovisjoner til tilknyttede selskaper som henviser flere kunder per måned (mer om dette nedenfor).

Fordeler og ulemper

De fleste av disse – men absolutt ikke alle av dem – vil være relativt åpenbare, men her er en rask oppsummering av de viktigste fordeler og ulemper med programmet:

Pros:

 • Du vil anbefale en tjeneste som virkelig er ganske fin. Gjort riktig, publikum vil elske deg for det, som er slik affiliate markedsføring skal være! Vinn-vinn!
 • Store utbetalinger – Som allerede nevnt betaler WP Engine standardprovisjoner fra 200 til 249 dollar, som er noe av det høyeste i bransjen. Dessuten har jeg personlig anbefalt WP Engines tjenester til et veldig stort bedriftsnivå og følgelig mottatt en absolutt enorm (og ekstremt overraskende) 1200 dollar-provisjon. Jeg vet … Wowzers. Jeg er ikke sikker på om denne typen monsterkommisjoner er åpne for alle, men la oss innse det – det er ikke hver dag slike muligheter byr på seg selv.
 • Månedlige betalinger og gode kundebeholdningsrater – Med en minimum utbetalingsgrense på $ 50, vil du bli betalt selv om du bare klarer å generere et enkelt salg!
 • Du bruker et pålitelig, pålitelig og veletablert tredjeparts tilknyttet system via ShareASale, med mye statistikk og informasjon om hvilke sider som faktisk genererer provisjonene dine. Dette er virkelig uvurderlig informasjon!
 • Selv om detaljene vanligvis ikke blir offentliggjort for mye av dem, betaler WP Engine noen ganger ekstra – og potensielt veldig store – bonuser til tilknyttede selskaper som registrerer flere kunder per måned. Se deres ShareASale-selgerside for detaljer.
 • En av de største fordelene med alt er at WP Motors tilknytningsprogram driver et to-lags system. Dette gir deg en ytterligere $ 50 utbetaling for hver påmelding som tilskrives noen som opprinnelig meldte seg på WP Engine via en av koblingene dine. Mer informasjon
 • Informasjonskapsler som ikke utløper – Du vil fremdeles kunne få provisjoner selv om kundene du henviser tar måneder å bestemme!
 • WP Engine vil ofte tilby visse tilknyttede selskaper sine egne tilpassede destinasjonssider – Et lite trykk kanskje, men en som potensielt kan utgjøre en ganske stor forskjell når det kommer til konverteringer!
 • Tilfeldig sesongbaserte kampanjer – Kom jul, nyttår eller svart fredag ​​(pluss også noen få andre helligdager her og der), WP Engine tilbyr noen utrolige rabattkuponger og generelle tilbud. Hvis du har kapasitet til å nå mange potensielle kunder på én gang (for eksempel via et nyhetsbrev på e-post), er det noen få ekstra muligheter til å gjøre de helt viktige kommisjonene gjennom året!
 • WP Engine tilbyr et stort antall vakkert designet, delt-testede bannere (som de du ofte vil se i sidefeltet til nettopp dette nettstedet) i alle de vanlige størrelsene!

Ulemper:

 • Begrenset publikum – WP Engine hosting er ikke billig. Flertallet av mennesker med små personlige eller ikke-forretningssider vil ikke sette pris på å betale så mye for hosting – og det burde de heller ikke være nødt til! De eneste du bør anbefale WP Engine til er menneskene som virkelig vil dra nytte av den. Merk: Hvis du ennå ikke er sikker på fordelene med administrert WordPress-hosting eller når det passer for nettstedet, kan du sjekke en tidligere artikkel som vi har skrevet om akkurat det emnet.

Hvor lett er det å promotere?

Som med alle produkter eller tjenester som du er tilknyttet, avhengig av hvor enkelt det er å markedsføre, avhengig av produktets eller tjenestens relevans for publikummet ditt, størrelsen på vårt publikum og hvor stor innsats du legger ned for å promotere det! Når det er sagt, hvis store deler av publikummet ditt bruker WordPress og kan være ute etter å oppgradere hosting, vil du sannsynligvis finne WP Engine som et av de høyest konverterte programmene rundt!

Hvordan komme i gang

Ta deg tid til å vurdere om WP Engine er en tjeneste som publikum vil sette pris på; les i så fall tjenestevilkårene, registrer deg og gi den en hvirvel. Forhåpentligvis nå har du en god forståelse av hva som er involvert og hvor du skal begynne, men hvis du fremdeles ikke er sikker på hvor du skal begynne, kan du kontakte WP Engine direkte og spørre. Etter min erfaring er de nesten alltid glade for å hjelpe og vil ofte være snille nok til å gi deg noen gode nye kampanjetanker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map