Topp 7 beste mailchimpalternativer for enkel og effektiv e-postmarkedsføring (2020)

WordPress-tilbud


Mailchimp er et av de mest kjente verktøyene for markedsføring via e-post – det pleide å tilby noen av de nyeste nyhetsbrevtjenestene av høyeste kvalitet, og nyhetsbrevverktøyet inkluderer fremdeles et stort utvalg av profesjonelle funksjoner. I mange år gjorde de gratis og lave kostnadsplanene det til et av de beste alternativene for små til mellomstore bedrifter. Så hvorfor søker mange nå etter Mailchimp-alternativer?

Svaret kommer i form av to store endringer Mailchimp gjorde i 2019. For det første dreide det seg om å bli et fullservicemarkedsverktøy, med en helt ny prisplan. For det andre ga den ut nye vilkår for bruk. Disse nye vilkårene oppgir at kontoer nå blir belastet basert på hele publikummet, inkludert kontakter på abonnement, uten abonnement og transaksjoner. Dette blåser kunstig opp antall kontakter du har, og i sin tur prisen du betaler for Mailchimp.

Verst av alt var det ingen avanserte advarsler om denne endringen til eksisterende kunder. Mailchimp varslet bare kundene om endringene etter at de ble implementert. Dessuten var e-postmeldingen de sendte for å varsle folk om endringene i tjenestevilkårene generiske og fremhevet ikke det mest om deler. Mange Mailchimp-brukere, inkludert meg selv, fant ut de opprivende detaljene ikke fra Mailchimp selv, men fra tredjepart. I mitt tilfelle skapte dette en mangel på tillit som inspirerte meg til å se nærmere på Mailchimp-alternativene. Tross alt, hvis selskapet gjorde disse endringene uten varsel, hvem vet hva annet det kan endre seg uten forvarsel?

Mailchimp har også strenge begrensninger på innholdet folk kan sende ved hjelp av plattformen, og nekter å samarbeide med selskaper som tilbyr produkter, tjenester eller innhold det anser som høy risiko. De fleste elementene på listen er ting du kan forvente, for eksempel eskorte og datingtjenester, men det forbyr også selskaper med ‘arbeid hjemmefra, tjene penger på nettet og føre generasjon’ innhold. Denne brede terminologien inkluderer mange typer innhold, inkludert mye av innholdet vi produserer her på WinningWP.

Så hvis du ønsker å bytte fra Mailchimp, eller begynner med e-postmarkedsføring og ønsker å se på de beste alternativene der ute, kan du lese videre for vår guide til de beste Mailchimp-alternativene som er tilgjengelige for øyeblikket.

Hvordan vi valgte de beste mailchimp-alternativene

I mange år har eiere av små bedrifter og nye gründere stole på Mailchimp sin gratis plan og prisgunstige premiumplaner. Vi har valgt å fokusere på markedsføringsverktøy for e-post med gratis og rimelige premiumplaner for å fortsette å betjene disse behovene.

De beste Mailchimp-alternativene tilbyr også flere av de samme funksjonene som Mailchimp:

 • segmentering – Dette lar deg dele listen ned i presise grupper. Det kan for eksempel være lurt å dele opp listen din i personer som har kjøpt en bestemt vare og personer som ikke har det. Du kan deretter bygge en markedsføringskampanje for dette produktet og sende den bare til folk fra sistnevnte gruppe.
 • A / B-testing – A / B-testing lar deg teste varianter av et spesifikt nyhetsbrev før du sender det ut. For eksempel kan du plassere et bilde over teksten i en versjon, og plassere det samme bildet under teksten i en andre versjon. Dette lar deg se hvilket format som fungerer best med publikum.
 • Automasjon – Dette er muligheten til å lage e-poster eller en serie e-poster som automatisk sendes til publikum når visse triggerhendelser skjer. Det kan for eksempel være lurt å sende en e-post der du spør abonnenter om hvordan du bedre kan hjelpe dem en måned etter at de har meldt seg på nyhetsbrevet ditt.
 • Analytics – I likhet med nettstedanalyse, gir e-postanalyse data om målgruppens demografi og atferdsmønstre. Som et minimum, vil du vite hvor mange som åpner e-postene dine, og hvor mange som klikker på hver kobling. Du vil også spore abonnements- og avmeldingspriser.
 • Egendefinerte påmeldingsskjemaer – Du skal kunne utforme registreringsskjemaene dine slik at de reflekterer merkevaren din. Du skal også kunne velge hvilken informasjon abonnenter må gi ved påmelding.
 • Person – Dette lar deg bruke informasjon om abonnentene dine for å tilpasse innhold. Teknisk er segmentering en form for tilpasning, men i forbindelse med denne artikkelen refererer tilpasning spesifikt til muligheten til å tilpasse innhold med abonnentens navn..
 • Stort antall abonnenter – Nyhetsbrevplanene blir dyrere etter hvert som abonnentantallet ditt vokser. Du vil være sikker på at grunnleggende plan for nyhetsbrevtjenesten du vil jobbe med gir deg mye voksende rom.

For denne guiden har vi valgt å kun inneholde Mailchimp-alternativer som tilbyr alle fordelene oppført ovenfor.

Beste Mailchimp-alternativer

1. SendinBlue

SendInBlue

SendinBlue er et av de beste nyhetsbrevverktøyene på e-post, og det beste er at du kan få tilgang til nesten alle funksjonene med gratisplanen. Dette inkluderer automatiserte kampanjer, avansert segmentering, A / B-testing og full tilgang til biblioteket med e-postmaler. Du kan til og med ha et ubegrenset antall kontakter uten å betale en cent.

E-postmarkedsføringsverktøyene som sendes av SendinBlue, er også koblet til CRM-verktøyene, slik at du enkelt kan administrere alle dine kundeinteraksjoner på ett sted.

Den eneste potensielle ulempen med SendinBlue er at når du overgår de 2000 kundene du har lov til å sende automatiserte e-poster til, blir ting dyre. For å kunne sende automatiserte kampanjer til mer enn 2000 personer, må du betale $ 25 per måned.

Gratis plan: Ja, ubegrensede kontakter (opptil 2000 kontakter for arbeidsflyt i markedsføringsautomasjon) og opptil 300 e-poster i måneden.

Prisklasse: Gratis, $ 25 i måneden, $ 39 i måneden eller $ 66 i måneden.

Hvem dette alternativet er best for: SendinBlue er et flott alternativ for små bedrifter som har til hensikt å holde seg små og ønsker gratis, men likevel robuste, markedsføringsverktøy for e-post. Vi anbefaler også SendinBlue for mer etablerte virksomheter som ønsker e-post nyhetsbrevverktøy integrert med CRM og har budsjett for å opprettholde en premiumplan.

2. MailerLite

Mailer-Lite

MailerLite er et brukervennlig nyhetsbrevverktøy med en robust gratis plan. Gratis brukere kan sende automatiserte markedsføringskampanjer, bruke segmentering for å lage mer målrettede kampanjer og oppdage potensialet i hver e-post med A / B-testing. Det gjør det også enkelt for deg å bygge undersøkelser i e-postene dine.

MailerLite kan også integreres med mange nettstedsplattformer og markedsføringsverktøy, inkludert WordPress og WooCommerce.

På den annen side mangler det noe i avansert funksjonalitet, selv på premiumnivå. Muligheten til å tilpasse innhold og lage automatiserte arbeidsflyter er begrenset. Biblioteket med e-postmaler er også lite sammenlignet med de andre alternativene på denne listen.

Gratis plan: Ja, opptil tusen kontakter eller 12 000 e-poster i måneden.

Prisklasse: Gratis, $ 10 i måneden, $ 15 i måneden, $ 30 i måneden eller $ 50 i måneden.

Hvem dette alternativet er best for: MailerLite er et av de beste Mailchimp-alternativene for bedrifter med minimalt budsjettbehov og enkle e-postmarkedsføringsbehov. Hvis du vil lage en omfattende samling av automatiserte kundereiser, kan det være lurt å vurdere andre alternativer på denne listen.

3. Moosend

Moosend

Moosend er en annen e-postmarkedsføringsplattform med en gratis kvalitetsplan. Bedrifter med færre enn tusen abonnenter kan sende ubegrenset e-post, lage automatiserte arbeidsflyter, bruke avansert segmentering for å målrette kampanjene sine og A / B-test hver e-post før de sender den. Den tilbyr også maler for automatiserte arbeidsflyter, noe som gjør automatisering enkel – også for noen som aldri har sendt en e-postkampanje før.

I likhet med MailerLite tilbyr Moosend også integrasjoner med en rekke verktøy, inkludert WordPress og WooCommerce.

Den eneste virkelige ulempen med Moosend er de begrensede alternativene for påmeldingsskjemaer. Plattformen lar deg ikke lage opt-in popups, bare HTML-skjemaer.

Gratis plan: Ja, ubegrenset e-post for opptil tusen abonnenter.

Prisklasse: Betalte planer starter på $ 10 i måneden for tusen til 2.000 abonnenter, og går helt opp til 3.650 dollar i måneden for 801.000 til en million abonnenter. Moosend tilbyr også et betal-som-du-gå-alternativ, som lar deg kjøpe ‘credits’. Hver kreditt tilsvarer en e-post du kan sende.

Hvem denne planen er for: Moosend er et av de beste Mailchimp-alternativene rundt, spesielt for små bedrifter. Du får tilgang til nesten alle funksjonene i gratisplanen, og kostnadene stiger til en fornuftig pris.

4. GetResponse

GetResponse“>

GetResponse tilbyr ikke en gratis plan, men den tilbyr noen av de beste avanserte funksjonalitetene som er tilgjengelige fra ethvert Mailchimp-alternativ. Sammen med de vanlige funksjonene, som segmentering og A / B-testing, tilbyr GetResponse salgstrakter og til og med muligheten til å selge e-produkter direkte fra nyhetsbrevet ditt. Det gir også noen av de mest avanserte automatiseringsalternativene rundt, med et omfattende utvalg av triggere for målrettede kampanjer.

På høyere nivåer lar GetResponse deg være vert for webinarer og samarbeide med teammedlemmer for å koordinere kampanjene dine.

GetResponse-planstrukturen er også litt annerledes. De fleste nyhetsbrevleverandører lar deg betale for en prisgunstig plan med et lite nyhetsbrev, men vil automatisk støte nyhetsbrevet til et høyere nivå når abonnentantallet treffer et bestemt punkt. Dette betyr at du automatisk får ekstra funksjonalitet som følger med planen med høyere nivå.

GetResponse justerer derimot kostnadene dine basert på antall abonnenter uten å justere planen din. Dette betyr at hvis du starter med tusen abonnenter og treffer 2000 abonnenter, vil du ikke få noen ekstra funksjoner, men du vil betale mer. Kostnadsforskjellen mellom planene forblir omtrent den samme uansett størrelse på listen.

Gratis plan: Nei.

Prisklasse: 15 dollar i måneden til 1.199 dollar i måneden. Mål hastigheten for publikum.

Hvem dette alternativet er best for: Hvis du vil ha muligheten til å lage mange og komplekse automatiserte kampanjer, multimediaalternativer og muligheten til å selge online produkter direkte fra adresselisten din, er GetResponse verktøyet du trenger.

5. Kampanjemonitor

Kampanje-Monitor

Campaign Monitor er et førsteklasses verktøy som er bemerkelsesverdig enkelt å bruke. Det tilbyr noen av de mest attraktive e-postmalene du kan finne. Disse malene kan enkelt tilpasses ved hjelp av dra-og-slipp-redigeringsprogrammet, som bruker et mer intuitivt grensesnitt enn mange av Kampanjemonitors konkurrenter.

Alle Campaign Monitor-planene har også A / B-testing, forhåndsvisninger av e-post for desktop og mobil, dryppkampanjer, autosvar, avansert analyse og avansert listeadministrasjon. I likhet med redaktøren, er disse verktøyene designet med den markedsførende nybegynneren i tankene. Campaign Monitor i seg selv kan også integreres med en rekke verktøy kunder allerede kan være kjent med, for eksempel WordPress og Shopify.

Dessverre bruker Campaign Monitor samme prismodell som GetResponse, og er enda dyrere. Grunnplanen starter på $ 9 i måneden for 500 abonnenter, men vokser til 39 dollar når du treffer tusen følgere. For et verktøy som ikke gir samme nivå av avansert funksjonalitet som GetResponse eller SendinBlue, er dette en betydelig sum penger.

Gratis plan: Nei.

Prisklasse: $ 9 i måneden til $ 1,249 i måneden. Det er også en betal-som-du-gå-plan som belaster en grunnsats på $ 7 per kampanje eller $ 1,4 per sendt e-post.

Hvem dette alternativet er best for: Hvis du har et betydelig budsjett for å imøtekomme vekst og din største bekymring er brukervennlighet, er Campaign Monitor et av de beste Mailchimp-alternativene du kan vurdere.

6. AWeber

AWeber

AWeber er et av de eldste og mest respekterte navnene innen markedsføring via e-post. Alle planene gjør det mulig for brukere å sende ubegrenset e-post, lage automatiserte kundereiser, bruke avansert segmentering for å målrette kampanjene sine og få tilgang til detaljert analyse. Brukere får også tilgang til mer enn 700 e-postmaler og 6000 arkivbilder.

AWeber tilbyr også dusinvis av integrasjoner med verktøy som WordPress, WooCommerce, Shopify og PayPal. Den har til og med en AWeber for WordPress-plugin som forenkler prosessen med å vokse abonnentene dine.

Det er to mindre ulemper med AWeber. For det første er mange av malene utdaterte, så det kan hende du må søke en stund før du finner en du kan bruke. For det andre er det umulig å inkludere eller ekskludere flere segmenter av listen din fra ett nyhetsbrev.

Gratis plan: Nei.

Prisklasse: 19 dollar i måneden, 29 dollar i måneden, 49 dollar i måneden, 69 dollar i måneden eller 149 dollar i måneden. Det kreves et tilpasset tilbud på lister med mer enn 250 000 abonnenter.

Hvem dette alternativet er best for: AWeber er ideell for bedriftseiere som ønsker maksimal fleksibilitet fra sin e-postmarkedsføringsplattform.

7. Konstant kontakt

Konstant-Contact

Constant Contact er et annet gammelt navn i verden innen e-postmarkedsføring, grunnlagt allerede i 1995. Constant Contact tilbyr et enormt antall funksjoner, inkludert kupongdesign rett innenfor nyhetsbrevene og muligheten til å akseptere gaver via e-post. Du finner også hundrevis av e-postmaler og en e-postbygger av høy kvalitet.

Constant Contact tilbyr også mer enn e-post. Den gratis nettstedbyggeren lar deg lage et dynamisk nettsted på få minutter, inkludert en gratis nettbutikk med opptil tre produkter. Hosting planer er også ganske rimelig, starter på £ 6 i måneden.

Dessverre er konstant kontakt begrenset på noen ganske viktige måter. Dets automatisering tillater ikke bruk av hendelsesutløsere eller andre avanserte funksjoner. Tilpasningskapasiteten for opt-in-skjemaer er også sterkt begrenset.

Gratis plan: Nei (gratis prøveperiode på 60 dager er tilgjengelig).

Prisklasse: Den grunnleggende Constant Contact-planen starter på $ 20 i måneden for 500 abonnenter og går opp til $ 225 i måneden for 15.000 til 25.000 abonnenter. Spesielle tilbud er nødvendig for større lister.

Hvem dette alternativet er best for: Konstant kontakt kan være en ‘gammel pålitelig’, men det er egentlig ikke et av de beste Mailchimp-alternativene i dagens marked. Imidlertid, hvis du leter etter en løsning som også inkluderer webhotell, kan det hende at Constant Contact fungerer for deg.

Siste tanker

Å bytte til et nytt markedsføringsverktøy for e-post kan være en skremmende mulighet, men det trenger ikke å være det. Når du har forstått Mailchimp-alternativene som er tilgjengelige, kan du ta en utdannet beslutning om hva som er best for bedriften din.

Er du usikker på hva som er best for deg? Følg disse retningslinjene:

 • Bruk SendinBlue Hvis du er en liten bedrift som håper å følge den evig-fri planen, da denne gratis planen gir det største antallet kontakter. SendinBlue er også et flott alternativ hvis du vil gjøre alt av kundeforhold på ett sted.
 • Velg MailerLite hvis du vil ha noe enkelt som integreres med alle markedsføringsverktøyene du allerede bruker.
 • Bruk Moosend hvis du vil ha en gratis kvalitetsplan som blir en rimelig plan når du overgår tusen abonnenter.
 • Velg GetResponse Hvis du vil bygge multimediainnhold direkte i markedsføringskampanjer via e-post, vert webinarer og lage en omfattende samling av automatiserte kampanjer.
 • Bruk kampanjemonitor hvis du har betydelig rom for markedsføring via e-post i budsjettet, og du vil jobbe med bare de vakreste e-postmaler.
 • Velg AWeber hvis du vil maksimere muligheten til å tilpasse utseendet til e-postene dine.
 • Bruk konstant kontakt hvis du har et betydelig rom for e-postmarkedsføring i budsjettet, og du vil administrere e-postmarkedsføring og nettstedet ditt på samme sted.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map