Topp 14 beste e-post nyhetsbrev plugins for WordPress (2020)

WordPress-tilbud


Å lage en e-postliste er en av det meste viktige ting du kan gjøre for din online virksomhet. Hvorfor? Fordi det gir deg direkte tilgang til et publikum som virkelig er interessert i det du gjør; et publikum som allerede har vist vilje til å fortsette å lytte til det du har å tilby, ved å registrere deg på nyhetsbrevet ditt.

Hvordan bygger du denne verdifulle listen? Vel, det hele begynner med å samle e-postadressene til folk som besøker nettstedet ditt (med tillatelse!). Dessverre er dette en vanskelig virksomhet, fordi vi nå lever i en verden der det er vanskeligere enn noen gang å fange noens oppmerksomhet.

Som markedsførere (les: Bedriftseiere, gründere, ledere) må vi prøve å fange – og holde – så mye av våre besøkende oppmerksomhet som vi kan. Imidlertid (og her er den harde biten), ikke bare må vi tiltrekke oppmerksomheten, men vi må også overtale dem om at det vi har å si / tilby er verdt å lytte til / motta.

Aktiv og passiv blygenerering

Tradisjonelt plasserer markedsførere abonnementsboksen i nettstedets sidefelt, bunntekst eller noen ganger til og med i en artikkel selv (vanligvis et sted i midten). Slike metoder er stort sett passiv måter å samle e-post på. Det vil si at de ikke hindrer besøkende i å fortsette uansett hva de gjør på nettstedet, for eksempel å lese en artikkel eller bare bla gjennom.

Imidlertid, når nyhetsbrev popups kom (den typen du tidvis ser ‘pop up’ på midten av skjermen) – endret spillet seg. Pop-ups er aktiv måter å samle e-post på, der folk bokstavelig talt må stoppe det de gjør og enten (a) abonnere, eller (b) lukke popup.

Mange markedsførere tok denne nyvunne makten for gitt, og bombarderte besøkende med popups så snart de ankom stedet – ofte før de selv hadde fått vite hva nettstedet handlet om!

Dette skapte naturlig nok MYE frustrasjon.

Den første regelen for et nytt (eller hvilket som helst) nettsted skal være: Ikke be om en e-postadresse på forhånd.

I stedet må du først vise verdi, dvs. gi noe til brukeren (for eksempel bra innhold!), Og deretter be om noe i retur – i dette tilfellet e-postadressen deres.

Begrepet “viser verdi” avhenger av nettstedets domene. ‘Verdi’ kan være en flott artikkel, gratis rapporter med flotte visualiseringer, ebøker, guider, ressurser Photoshop-filer, ikoner, bilder, lydprøver, videoeffekter – listen er uendelig.

Når en besøkende har hatt fordel av innholdet ditt – vil han / hun naturlig nok være mer tilbøyelig til å dele e-postadressen sin med bedriften din.

Men hvordan samler du inn disse e-postene? Nedenfor har vi trukket sammen de 14 beste WordPress-pluginene for å gjøre akkurat det, i listen vår over beste nyhetsbrev-plugins for WordPress.

Oppført i ingen bestemt rekkefølge:

OptinMonster ($ 9-pluss en måned)

Ingen nyhetsbrev-plugin-listen er fullstendig uten å nevne OptinMonster. Denne plugin ble grunnlagt i 2013 og har blitt en av de mest solgte nyhetsbrev-programtilleggene gjennom tidene, og brukes nå av mer enn 700 000 nettsteder. Selv om OptinMonster har blitt en plattformuavhengig SaaS, har den fortsatt en dedikert WordPress-integrasjonsplugin.

OptinMonster

OptinMonster kommer med en rekke tilpasningsfunksjoner, for eksempel Exit Intent-teknologi, flere formtyper, A / B-delingstesting og mer.

Det gjør design av veldig konverterende former til en lek – fra den fullstendige formdesigneren til fantastiske animasjoner fra MonsterEffects. Det er faktisk en plugin vi allerede har gått langt for å se gjennom i en tidligere artikkel: OptinMonster Anmeldt.

Offesiell nettside

Bloom av elegante temaer ($ 89-pluss et år)

Elegante temaer er en av de mest populære WordPress-utviklerne der ute, takket være deres populære Divi-tema. Men utover Divi, tilbyr elegante temaer også en rekke nyttige plugins – spesielt Bloom.

Blom fra elegante temaer

Bloom er et vakkert designet nyhetsbrev-plugin med mer enn hundre maler og 19 integrasjoner med populære e-postmarkedsføringsverktøy.

Den støtter seks forskjellige popup-skjematyper: Pop-ups, fly-ins, widget-området, på linje med innhold, under innhold og innholdsskap. Og du får også unike triggeralternativer, for eksempel muligheten til å vise en opt-in-form etter at en besøkende legger igjen en kommentar.

Sjekk ut vår grundige Bloom-anmeldelse for mer informasjon. Planene starter fra 89 dollar i året, som inkluderer tilgang til alle elegante temaer-produkter, inkludert Divi.

Og til slutt, skulle du finne deg selv som sliter med å bestemme deg mellom OptinMonster (ovenfor) og Bloom, er her en annen nyttig artikkel av oss du kan være interessert i: Bloom vs OptinMonster: Hvilken er den beste e-postoptinform-plugin?

Offesiell nettside

Nyhetsbrev (gratis eller $ 65)

Nyhetsbrev er et av de beste gratis nyhetsbrev-programtilleggene som er tilgjengelige for WordPress – for tiden aktive på mer enn 300 000 WordPress-nettsteder, ifølge WordPress.org. Denne pluginen lar deg ha ubegrensede abonnenter og sende ubegrenset e-post.

Nyhetsbrev-plugin

Her er plugins mest spennende funksjoner:

 1. Funksjonsrik dra-og-slipp-responsive e-postkomponist – som du kan bruke til å lage vakre mobilklare nyhetsbrev.
 2. Dobbeltabonnement-abonnement – og sørg for at du overholder EUs anti-spam-lover.
 3. Sporing av e-post med avansert statistikk – slik at du vet hvem som åpner e-postene dine.
 4. Enkel segmentering for å målrette kampanjene dine – slik at du kan målrette mot bestemte grupper mennesker på listen din.
 5. SMTP-støtte – for å sikre at e-postmeldingene dine kommer til besøkende innbokser.

Mens nyhetsbrev kan sende e-post direkte fra WordPress-serveren din, vil jeg anbefale å dra nytte av SMTP-serverintegrasjonsfunksjonen for å sikre bedre leverbarhet (Mailgun er en god gratis SMTP-tjeneste).

I tillegg til noen gratis tilleggsprogrammer, er det også en rekke premium-tilleggsprogrammer som støtter støtte for WooCommerce, autoresponders, analytics og mer.

Tilgang til alle premium tilleggene starter på $ 65.

Offesiell nettside

MailPoet (gratis eller $ 15-pluss en måned)

MailPoet er en alt-i-ett-nyhetsbrev-plugin som hjelper deg å utvide e-postlisten din og sende e-post til abonnentene dine direkte fra WordPress-oversikten..

MailPoet

MailPoet har mer enn 300 000 aktive installasjoner på tvers av sine forskjellige versjoner, og kommer med brukervennlige e-postmaler for å starte dine e-postmarkedsføringskampanjer. Disse gratis malene inkluderer velkomstemails, nyhetsbrev og nye innlegg oppdateringer, som alle støtter markedsføring automatisering.

Du kan enten la MailPoet bruke WordPress-nettstedets server til å sende e-post (dårlig leverbarhet). Du kan også dra nytte av MailPoets egen sendetjeneste, eller bruke en tredjeparts SMTP-server for bedre leverbarhet. Hvis du bruker MailPoets sendetjeneste, kan du sende deg opp til tusen abonnenter i måneden gratis (etter det må du betale).

MailPoet Premium tilbyr avanserte analyser, segmenteringsfunksjoner (basert på e-postaktivitet som åpner, koblinklikk og så videre) og avansert integrasjon med WooCommerce transaksjonsemail..

Du kan enten få MailPoet Premium som en del av sendingstjenesten (fra $ 15 i måneden). Du kan også kjøpe den frittstående premium-plugin for $ 149 og koble den til din egen sendingstjeneste. Igjen er Mailgun et godt alternativ der.

Offesiell nettside

Icegram (gratis eller $ 97 i året)

Utviklerne av Icegram beskriver sitt produkt med taggen ‘vokse abonnenter, øker konverteringer og engasjerer besøkende’. Etter å ha sett på funksjonslisten, er det en ganske god beskrivelse.

Icegram-plugin

Icegram har en begrenset gratisversjon på WordPress.org – men det er bare det, begrenset. Det er bra i en klype, og det lar deg lage velkomstlinjer, opt-ins og føre gen-former, men det mangler en dra-og-slipp-byggherre, og det finnes bedre gratis alternativer der ute.

Premium-versjonen endrer imidlertid ting, og tilbyr støtte for 12 forskjellige CTA-typer, mange trigger- og målrettingsregler, og et innebygd analyse- og delt testverktøy.

Så hvis du er villig til å betale, fortjener Icegram definitivt et sted på denne listen.

Den betalte versjonen starter på $ 97 i året.

Offesiell nettside

Thrive Leads ($ 67-pluss)

Thrive Themes er en av de mest anerkjente WordPress-utviklerne på markedet – og det er jævlig bra på jobben sin. Thrive Themes inkluderer en rekke plugins som hjelper deg å øke e-postinnsatsen, men Thrive Leads er det mest fokuserte tilbudet.

Trives leder

Thrive Leads har en rekke nyttige funksjoner innebygd i plugin:

 • Den har ti (ja, du har lest riktig) forskjellige typer opt-in-skjemaer, inkludert innholdsskap, klebrig bånd, fullskjermsfyller, rullematte og flervalgsformer.
 • Du kan bygge dine opt-in-skjemaer med dra-og-slipp i en kraftig visuell redigerer.
 • Triggeralternativer inkluderer tid, exit-intention, bladybde og klikk.
 • Du kan målrette mot spesifikke personer på nettstedet ditt basert på innlegg, side, tag, kategori, nettadresser og til og med tilpassede innleggstyper!
 • Du får innebygd A / B-testing og analyse for å analysere og forbedre din innsats.

Fra $ 67 for en enkelt lisens er Thrive Leads et utmerket plugin for deg som er klar til å ta sin e-postmarkedsføring til neste nivå. Du kan også få den som en del av medlemskapet om Thrive Themes på $ 19 per måned, som gir deg tilgang til alle Thrive Themes-produkter. Lær mer i vår Thrive Themes-gjennomgang.

Hvis du vil ha mer informasjon om Thrive Leads, kan du se på en annen av våre engangs dyptgående anmeldelser.

Offesiell nettside

MailOptin (gratis eller $ 79)

MailOptin er en annen plugin for å opprette forskjellige skjemaer for påmelding av nyhetsbrev som popups, slide-ins, varslingslinjer og sidefeltformer. Den bruker WordPress Customizer som sin formbygger, med en rekke forskjellige maler som du kan tilpasse til ditt hjerte innhold.

MailOptin

Det inkluderer konverteringsøkende funksjoner som A / B-testing, bladrigger, exit-intensjon og en leadbank med støtte for store e-posttjenesteleverandører.

MailOptin kan også sende automatiserte nyhetsbrev til listeabonnentene dine (på Mailchimp, Aweber og så videre) hver gang du publiserer et nytt innlegg i WordPress. Den kan også sende publiserte innlegg som en daglig, ukentlig eller månedlig e-post-fordøyelse.

Offesiell nettside

Jackmail (gratis eller $ 5-pluss en måned)

Jackmail er et freemium WordPress nyhetsbrev-plugin som hjelper deg å lage din e-postliste og sende e-post nyhetsbrev rett fra WordPress-dashbordet.

Jackmail nyhetsbrev plugin

Noe av det unike ved Jackmail er at den har en innebygd SMTP-serverintegrasjon. Uten å gå inn på de tekniske detaljene, betyr det at nyhetsbrevets e-postmeldinger du sender fra WordPress-oversikten har en mye bedre sjanse til å unngå abonnenters spam-mapper.

For å utvide e-postlisten din, kan du enten bruke Jackmails inkluderte opt-in-skjemaer eller koble til en rekke andre populære e-post-opt-in-verktøy, inkludert Bloom-plugin som vi nevnte ovenfor.

Deretter får du en dra-og-slipp-e-postbygger som kan sende nyhetsbrevene dine, sammen med 48-pluss nyhetsbrevmaler.

En virkelig fin ting er at du kan sette opp automatiske nyhetsbrev basert på triggere. For eksempel kan du automatisk sende ut et nyhetsbrev når du publiserer et nytt innlegg eller produkt. Du kan også sende et ukentlig nyhetsbrev som automatisk henter inn alt innholdet du publiserte den uken.

Med Jackmail kan du sende opptil hundre e-poster per dag gratis. Etter det starter betalte planer på bare $ 5 i måneden.

Offesiell nettside

Mailchimp for WordPress (gratis eller $ 59)

Som du kan si med navnet, er Mailchimp for WordPress fokusert på en spesifikk e-posttjeneste – Mailchimp. Men hvis du bruker Mailchimp til e-postmarkedsføringstiltak (som mange mennesker er), er det en av de beste programtilleggene som hjelper deg med å utvide Mailchimp-listene dine på WordPress.

Mailchimp for WordPress

Med plugin-modulen kan du koble til hvilken som helst av dine Mailchimp-lister og opprette dine egne e-post-opt-in-skjemaer. Eller, en av de virkelig pene tingene er at plugin-en integrerer seg med andre WordPress-plugins / funksjoner for å legge til listebyggende funksjonalitet til dem.

For eksempel kan du legge til en avmerkingsboks for e-postabonnement i kommentaren eller registreringsskjemaene dine for automatisk å registrere folk på e-postlisten din. Du kan også legge til et abonnementsalternativ til kassa-prosessen WooCommerce.

Du kan bruke gratis kjerneversjon på WordPress.org, men det er også en premiumversjon med mer funksjonalitet, for eksempel detaljerte rapporter og logging, en eCommerce-integrasjon som lar deg tagge abonnenter basert på hva de kjøper, detaljerte utformingsalternativer for form og mer.

Offesiell nettside

Ninja Popups ($ 26)

Ninja Popups er den mest populære nyhetsbrev-pluginen i Envato WordPress-pluginbutikken CodeCanyon, med mer enn 35 000 salg.

Ninja Popups

På funksjonsfronten har pluginen alt du kan forvente deg, inkludert:

 • en dra-og-slipp nyhetsbrev byggherre
 • 65 pluss forhåndslagde popup-temaer og åtte gratis opt-in-paneldesign
 • 70-pluss animasjonseffekter
 • en opt-in skap og sosial skap
 • innebygd analyse
 • A / B-testing med Google Analytics-integrasjonssporing
 • målretting for side / innlegg
 • integrasjon med nesten all programvare for markedsføring via e-post.

Jeg liker det faktum at det er så mange ferdige maler tilgjengelig – det beste er at malene er bygget av kompetente designere, noe som betyr at de helt sikkert vil se bra ut! I tillegg er denne plugin et engangskjøp, noe som betyr alle fremtidige oppdateringer er gratis.

Du kan også kjøpe ekstra tillegg for å få flere temaer eller ekstra opt-in-typer, for eksempel varslingslinjer.

Offesiell nettside

PopUp-dominans ($ 9 pluss en måned)

I likhet med OptinMonster er PopUp Domination et frittstående SaaS-verktøy som du kan integrere på WordPress-nettstedet ditt for å hjelpe deg med å utvide e-post nyhetsbrevlisten din på en rekke måter.

PopUp-dominans

PopUp Domination har en rekke unike funksjoner, for eksempel geografisk målretting, nedtellingstimere, omdirigeringstemaer (som egentlig er popups som omdirigerer deg til et annet nettsted), og popups basert på henvisnings- / kildeadressen. Dette betyr at du kan konfigurere to forskjellige popups for folk som kommer fra Facebook og LinkedIn.

Selvfølgelig har den også alle de grunnleggende funksjonene du kan forvente deg, for eksempel delt testing, responsive tilpassbare design, sidespesifikke popups og mer.

PopUp Domination bruker en unik prisstruktur. I stedet for å belaste deg per nettsted, belaster det deg bare basert på hvor mange popup-visninger du har på alle nettstedene dine. Så hvis du har mange nettsteder med lite trafikk, kan denne fungere som overkommelig. På den annen side, hvis du har et enkelt nettsted med høy trafikk, kan det hende du har det bedre med noe som OptinMonster.

Planene starter på $ 9 i måneden for opptil 10.000 popup-visninger.

Offesiell nettside

WP Subscribe Pro ($ 19)

WP Subscribe Pro er en enkel og rimelig plugin som har som mål å hjelpe deg med å utvide e-postlisten din. Det mangler noen av klokkene og fløytene til de andre verktøyene, men det er dødt enkelt å bruke og vil ikke sprenge budsjettet.

WP Subscribe Pro

Som de fleste premium-nyhetsbrev-plugins, tilbyr WP Subscribe Pro alle de nødvendige funksjonene du kan forvente deg, for eksempel grunnleggende popup-triggere, inkludert spesifikke innlegg / sider, tidsforsinkelse, exit-intensjon og så videre.

Den eneste ulempen er at det ikke er noen dra-og-slipp-byggherre – du kan bare tilpasse stilen og teksten til de eksisterende maler. Dette gjør installasjonsprosessen superenkling, men det betyr også at du ikke har mye kontroll.

Likevel gjør WP Subscribe Pro seg for det med prisen – du betaler bare $ 19 for ett års støtte og oppdateringer.

Offesiell nettside

Hustle (gratis)

Hustle, som er et freemium-plugin fra WPMU DEV, tilbyr mange funksjoner, inkludert åtte popup-animasjoner, 20-pluss betinget oppførsel, forskjellige popup-triggeralternativer og mer. Du kan også designe responsive popup-skjemaer ved å bruke den gratis skjemabyggeren, eller bruke noen av de forhåndsbyggede tilpassede malene..

Hustle plugin

Det er et skikkelig polert gratis produkt, men den eneste ulempen er at gratisversjonen begrenser deg til bare tre former per tilvalgstype.

For å bruke ubegrensede opt-in-skjemaer, må du oppgradere til Hustle Pro, som bare er tilgjengelig som en del av $ 49 per måned WPMU DEV-medlemskap (som også gir deg tilgang til alle WPMU DEVs andre produkter). Du kan lære mer om medlemskapet i vår fullstendige WPMU DEV-anmeldelse.

Offesiell nettside

Mailster ($ 59)

Mailster er en av de kraftigste og mest kostnadseffektive nyhetsbrev-pluginene, og det kan spare deg for mye penger hvis det brukes riktig. I likhet med MailPoet og Jackmail, ønsker Mailster å være en full-service nyhetsbrev for e-post, som hjelper deg å både utvide listen og sende e-post til dem.

Mailster

I hovedsak bygger Mailster fullt funksjonell nyhetsbrevprogramvare rett på WordPress, og bruker tredjeparts tjenester som Mailgun, SendGrid, Mandrill og Amazon SES for å sende e-post til abonnentene dine.

Du kan bygge e-postene dine ved hjelp av en dra-og-slipp-redigerer, og du kan også dynamisk inkludere innhold fra nettstedet ditt, for eksempel de siste blogginnleggene dine eller WooCommerce-produktene.

Den har seks typer autosvar, og støtter sanntidssporing av open rate, klikk og mer.

Offesiell nettside

Siste tanker

Å starte med e-postmarkedsføring er et godt skritt mot dine overordnede markedsføringsmål. Det er imidlertid viktig å ha en innholdsmarkedsføringsplan (dvs. en solid strategi på plass) før du tar steget. For å komme i gang, spør deg selv spørsmål som: Hvor ofte sender jeg e-post? Hva vil jeg promotere i e-postene mine? Bør jeg vurdere en drypp-e-poststrategi?

Investering i premium plugins kan gi godt brukerengasjement og til slutt en god avkastning på større nettsteder.

Vurder budsjettet, funksjonene du trenger (og de du virkelig ikke har), og prøv noen få forskjellige alternativer før du bestemmer deg. Lykke til!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map