25 parasta WordPress-laajennusta sivupalkkeihin ja widgetteihin (2020)

WordPress-tarjoukset


Widgetit olivat ehdoton pelinvaihtaja, kun ne esiteltiin ensimmäisen kerran WordPress-versiossa 2.2. Siitä lähtien heistä on tullut WordPress-maailman katkottua. Lähes jokaisessa ladattavassa WordPress-teemassa on widgetisoitu tila – ja hyvästä syystä.

Lyhyesti sanottuna, widgetit antavat WordPress-käyttäjille näyttää hyödyllisiä, herättäviä ja / tai toiminnallisia ominaisuuksia verkkosivulla. Asiat, kuten hakutoiminto, linkit liittyviin viesteihin ja blogi-arkistot, voidaan kaikki sijoittaa widgetien avulla.

Haluatko nähdä widgetit toiminnassa? Vilkaise vain sivun oikealla puolella. Näet sivupalkialueellamme pitkän luettelon niistä, kaikki sijoitettuna pääasiassa yhteen tarkoitukseen: Voit kiinnittää huomiota sivuston tärkeisiin osiin.

WordPress 4.8 toi laajan päivityksen widgetteihin, ja WordPress toimittaa nyt 17 oletuswidgettiä – mukaan lukien Arkistot, Kalenteri, Video ja Teksti-widgetit. Tämä on kuitenkin vain jäävuoren huippu siitä, mitä voit tehdä heidän kanssaan.

Nyt WordPress-widget-laajennuksilla on kaksi makua: Dedikoidut widget-laajennukset ja yleiset WordPress-laajennukset, jotka tukevat widgettejä. Tämänpäiväisessä luettelossa sekoitamme ja sovitamme yhteen 25 ilmaista ja premium-laajennusta molemmista kategorioista, kun loppumme parhaat WordPress-laajennukset uusien widgetien lisäämiseen ja sivupalkkien parantamiseen.

Ja toisin kuin monet widget-roundupsit, sisällytämme vain yhden laajennuksen kutakin toiminnallisuutta varten – antaen siten sinulle parhaimman potkun vastineeksi ideoista kyseisestä tärkeästä widget- / sivupalkkitilasta..

Sukellaan lisäosiin, ei erityisessä järjestyksessä …

1. SiteOrigin Widgets Bundle (ILMAINEN)

SivustoOrigin Widgets Bundle

Aloitetaan asiat erinomaisella all-in-one-widget-laajennuksella – SiteOrigin Widgets Bundle.

Laajennus esittelee kaikki widget-toiminnot, joita voit mahdollisesti pyytää, ja käytettävissä on 22-plus omistettu widget. Tässä on valikoima joihinkin ruutuun sisältyvistä widgetistä:

 • Toimintakehotuspainikkeet
 • Yhteydenottolomake
 • Google Kartat
 • Hinnasto taulukko
 • Suositukset
 • Kuvan liukusäädin

Widgetit ovat myös täysin muokattavissa tuella äärettömille väreille ja yli 1500 kuvakkeelle.

Virallinen nettisivu

2. Sisältöä tietävät sivupalkit (ILMAINEN)

Sisältöä tietävät sivupalkit

Content Aware Sidebars on tehokas laajennus, jonka avulla voit näyttää erilaisia ​​widgettejä ja sivupalkkeja eri sisältöä varten. Voit esimerkiksi näyttää yhden widget-sarjan yhden luokan viesteille ja toisen widget-joukon toisen luokan viesteille.

Tämän kyvyn avulla voit luoda yksilöllisemmän, kohdistetun sivupalkin.

Voit asettaa ehdolliset logiikan sivupalkit yksinkertaisella käyttöliittymällä ja saat 13 plus -vaihtoehtoa sivupalkkien näyttämiseksi, mukaan lukien postityyppi, taksonomia, kirjoittaja, malli ja muut.

Virallinen nettisivu

3. Relevanssi (ILMAINEN)

Relevanssi

Valmiit WordPress toimitetaan sisäänrakennetulla hakutoiminnolla ja widgetillä. Valitettavasti suurin osa käyttäjistä pitää sitä melko heikkona työssään.

Jos haluat auttaa kävijöitä löytämään hyödyllistä sisältöä helpommin, harkitse päivittämistä oletushakutoiminnolla Relevanssilla (sellaisena kuin sitä käytetään tällä sivustolla. Laajennus kykenee osittain sovittamaan kävijän hakulausekkeen, plus se on parempi lajittelu osuvuuden mukaan kuin oletusasetus.

Laajennuksen ollessa asennettuna sinun on silti käytettävä WordPressin oletushakuwidgettiä. Widget on kuitenkin kulissien takana nyt Powered by Relevanssi.

Virallinen nettisivu

4. Ninja-lomakkeet (ILMAINEN)

Ninja-lomakkeet

Sivupalkki on erinomainen tila yhteyslomakkeen sijoittamiseen, jotta vierailijat voivat tavoittaa sinut.

Kaikissa yhteyslomakelaajennuksissa ei kuitenkaan ole omistettu widget. Jos haluat sellaisen, Ninja Forms on yksi parhaista ilmaisista vaihtoehdoista – se on erittäin helppo käyttää ja mukana tulee paljon mukautuksia ja edistyneitä kenttiä..

Virallinen nettisivu

5. Suosittelut-widget (ILMAINEN)

Suosittelut-widget

Verkkosivustosi widget-tila on täydellinen rakentamaan sosiaalisia todisteita. Harkitse suositusten lisäämistä, jotka kertovat maailmalle mitä fantastista työtä teet, suoraan tosielämän asiakkaiden suusta..

Testimonials Widget -laajennus antaa sinun näyttää teksti-, kuva- tai video-suosituksia tyylikkäillä liukusäätimillä. Voit myös räätälöidä näytettävät suosittelut viestin luokan perusteella.

Uusimman version avulla voit myös näyttää portfolion kohteita suositusten lisäksi, mikä on toinen hieno tapa rakentaa mainetta.

Virallinen nettisivu

6. Uusimmat viestit -widget laajennettu (ILMAINEN)

Uusimmat viestit -widget laajennettu

Suurin osa kävijöistä odottaa näkevänsä linkit blogiisi viesteissä sivupalkissa – he riippuvat tästä navigoinnissa.

Nyt yleisesti ottaen on olemassa kolmen tyyppisiä navigointiwidgettejä: Viimeaikaiset viestit, suositut viestit ja niihin liittyvät viestit.

Äskettäisten viestien widget-sovelluksille suosittelen Viimeisimmät viestit -widget-laajennusta. Sen avulla voit näyttää pikkukuvan ja otteen jokaisesta viestistä. Voit myös kohdistaa viimeisimmät viestit luokan perusteella. Laajennuksen avulla voit tilata viestejä julkaisupäivän tai uusimpien kommenttien perusteella.

Virallinen nettisivu

7. WordPress-suositut viestit (ILMAINEN)

WordPress Suositut viestit

Jos et halua viimeisimmistä viesteistä, entä suosituimmista viesteistäsi? Loppujen lopuksi nämä viestit ovat suosittuja syystä, eikö niin? Ne ovat luultavasti parhaiten kirjoitettuja tai informatiivisimpia, joten ne tarjoavat poikkeuksellisen arvon kaikille vierailijoille.

WordPress Popular Posts on työn paras plugin. Se näyttää viestien pikkukuvat sekä voit kohdistaa suosittuihin viesteihin luokan ja ajanjakson perusteella. Voit jopa käyttää useita suosittuja viestejä -widgettejä kerralla, jokaisella on eri asetukset.

Määrittääksesi ‘suosittu’ tarkoittaa voit käyttää erilaisia ​​olosuhteita, kuten liikennettä viimeisen 24 tunnin, seitsemän päivän tai 30 päivän aikana.

Virallinen nettisivu

8. Asiayhteyteen liittyvät viestit (ILMAINEN)

Asiayhteyteen liittyvät viestit

Aiheeseen liittyvä viesti-widget on hienostunein navigointi-widget – plugin tarvitsee algoritmin määrittääkseen, mitkä viestit liittyvät loppujen lopuksi.

Asiayhteyteen liittyvät aiheet -widget käyttää sekä viestin otsikkoa että sisältöä löytääkseen aiheeseen liittyvät viestit. Voit kuitenkin jättää viestit tai kokonaiset luokat hausta, jos haluat. Aiheeseen liittyvät viestit voidaan näyttää pienoiskuvilla, ja viestit ovat välimuistissa lisätäksesi verkkosivuston nopeutta.

Voit myös lisätä mukautettuja viestityyppejä niihin liittyviin tuloksiin, joista on apua mukautetuille sivustoille.

Virallinen nettisivu

9. Monarch (Elegantti-teemajäsenyys alkaen 89 dollaria vuodessa)

Hallitsija

Suurin osa meistä lisää jo sosiaalisen jakamisen painikkeita blogi-viesteihimme – jos et, niin miksi ei? Eikä tarpeeksi bloggaajia ymmärtää, että sivupalkkialue on loistava paikka piilottaa kuorma sosiaalisia seurantapainikkeita.

Monarch on kiistatta paras sosiaalisen median liitännäinen, naimissa käytettävyys, paljon edistyneitä ominaisuuksia ja upea muotoilu.

Muista: Jokainen sosiaaliseen mediaan tekemäsi viesti tavoittaa seuraajat. Keskittyminen yksinomaan sosiaalisiin osakkeisiin on iso virhe.

Virallinen nettisivu

10. Widget-asetukset (ILMAINEN)

Widget-asetukset

Widget Options (Widget-asetukset) antaa sinulle paljon hyödyllisiä uusia asetuksia, joilla voit hallita kaikkien muiden widgetien toimintaa. Sillä on joitain yhtäläisyyksiä Content Aware Sidebars -laajennukseen, koska sen avulla voit ehdollisesti näyttää / piilottaa widgettejä tietyille viesteille / sivuille – mutta se tekee myös paljon muuta.

Voit esimerkiksi näyttää / piilottaa widgettejä vierailijan laitteen perusteella, lisätä mukautettuja kohdistuksia widgetteihin, piilottaa widgetien otsikot ja paljon muuta.

Virallinen nettisivu

11. Smash Balloon Social Photo Feed (ILMAINEN)

Smash Balloon Social Photo Feed

Mediakirjaston sijaan haluat ehkä vetää kuvat suoraan Instagramista. Jos näin on, tarvitset Smash Balloon Social Photo Feed -laajennuksen (aiemmin tunnettu nimellä Instagram Feed), ennen kuin tavaramerkkiongelma pakotti kehittäjän vaihtamaan nimen. Se on aktiivinen 900 000: lla sivustolla ja on saanut täydellisen 5/5-arvosanan yli 2400 arvosta, mikä on aika vaikuttavaa.

Laajennuksen avulla voit näyttää pienoiskuvia, keskikokoisia ja täysikokoisia kuvia, ja voit myös sekoittaa ja sovittaa useita Instagram-tilejä. Kuvien ei tarvitse olla myös tililtäsi – voit näyttää kuvia mistä tahansa muusta kuin yksityisestä tilistä. Ja jos kävijät pitävät näkemästään, he voivat halutessaan ladata lisää kuvia napsauttamalla Lataa lisää -painiketta.

Virallinen nettisivu

12. Liukusäätimen vallankumous (26 dollaria)

Liukusäätimen vallankumous

Jos etsit dynaamisempia sivupalkkikuvia, kannattaa ehkä harkita liukusäätimen laajennusta.

WinningWP nimitti Slider Revolution -sovelluksen, jolla on tehokas ominaisuus ja edullinen hintalappu, parhaaksi WordPress-liukusäätimeksi. Se toimitetaan erityisellä liukusäädinoidulla widgetillä, jonka avulla voit sijoittaa vierityskuvia mille tahansa widgetisoidulle alueelle.

Virallinen nettisivu

13. Kompaktit arkistot (ILMAINEN)

Kompaktit arkistot

Blogin sisällön arkisto on loistava tapa kannustaa kävijöitä lukemaan vanhempaa, ikivihreää sisältöä. Jos olet kuitenkin julkaissut useita vuosia blogimerkintöjä, WordPress-ytimen oletusarkisto-widget voi muuttua sotkuiseksi – se vie paljon tilaa.

Jos haluat blogisi takaosan sisältöluettelon tiivistyneen, älä etsi kauempaa kuin Kompaktit arkistot -laajennus. Se tarjoaa useita muotoiluvaihtoehtoja varmistaaksesi, että blogisi arkisto mahtuu siististi widget-tilaan.

Virallinen nettisivu

14. Meks älykäs kirjailija -widget (ILMAINEN)

Meks Smart -widget

Meksin älykirjailija -widget antaa sinun näyttää tyylikkäitä kirjailijabioja verkkosivustosi widgettilassa. Laajennuksella on käyttöä sekä monen kirjoittajan että yhden henkilön blogeille.

Useiden kirjoittajien blogeissa plugin tunnistaa tietyn viestin kirjoittajan ja näyttää sen jälkeen asiaankuuluvat tiedot.

Jos olet ainoa blogin tekijä, voit näyttää henkilökohtaisen elämäkertasi jokaisella sivulla – käytä tätä Minusta-widgetinä. Paljastamalla tietoja itsestäsi tulee entistä luotettavampaa lukijoille.

Virallinen nettisivu

15. Thrive Leads (alkaen 67 dollaria)

Menestyvät johdot

Useimmissa WordPress-teemoissa on sivupalkki jokaisella sivulla. Tämä tekee sivupalkista ensisijaisen tilaa ilmoittautumislomakkeen näyttämiseksi sähköpostiluettelon kasvattamiseksi.

Paras opt-in-muodon laajennus on kysymys loputtomasta keskustelusta – napsauta tätä saadaksesi WinningWP: n arvion kolmesta tärkeimmästä pelaajasta.

Tätä viestiä varten suosittelen kuitenkin Thrive Leads -tapahtumaa. Plugin mukana tulee erityinen opt-in-widget, ja mukana tulee paljon upeita malleja ja suunnitteluvaihtoehtoja tulosten maksimoimiseksi..

Virallinen nettisivu

16. Taqyeem (29 dollaria)

Taqyeem

Jos julkaiset arvosteluja blogissa, haluat ehkä linkittää joitain näistä arvosteluista sivupalkissa. Tämän avulla kävijät voivat heti arvioida, onko tuote kelvollinen ajallaansa.

Mielestäni Taqyeem on parhaiten näyttävä arvostelulaajennus. Sillä on upea muotoilu, muokattavissa olevat värit, fontit ja arvostelutyylit.

Taqyeem tukee myös kolmen tyyppisiä widgettejä: parhaat, viimeisimmät ja satunnaiset arvostelut. Voit myös valita kolmesta eri tarkistustyylistä – tähdet, pisteet ja prosenttimäärä.

Virallinen nettisivu

17. Yhteystiedot-widgetit (ILMAINEN)

Ota yhteyttä widgetteihin

Contact Widgets on GoDaddyn yksinkertainen widget, jonka avulla voit näyttää yhteystietosi sivupalkissa. Voit joko näyttää yksinkertaisen yhteyslaatikon, täydellisenä sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, fyysisen osoitteesi ja kartan, tai voit näyttää sosiaalisen median profiilisi auttaaksesi kasvattamaan seuraavia.

Virallinen nettisivu

18. Mielipide (ILMAINEN)

OpinionStage

Onko sinulla polttava kysymys kävijöiltä? Ehkä haluat heidän panoksensa tulevaisuuden sisältöön. Ehkä haluat vastauksia nichesi ajankohtaisiin kysymyksiin. Tai ehkä haluat vain ajaa typeräjä tietokilpailuja saadaksesi ihmiset hymyilemään.

Tarvitset jommallakummalla tavalla mielipiteiden vaiheen laajennusta – voit käyttää sitä jopa kilpailujen järjestämiseen.

Widgetit näyttävät upeilta, joten voit ladata mukautettuja kuvia ja käyttää omaa tuotemerkkiäsi. Voit ansaita rahaa myös widgetistä luomalla mainostuloja tai vaatimalla vierailijaa kirjautumaan postituslistaan.

Virallinen nettisivu

19. Maps-widget Google Mapsille (ILMAINEN)

Maps-widget Google Mapsille

Haluatko näyttää vierailijoille fyysisen sijaintisi kartalla? Sitten tarvitset Maps Widget for Google Maps -laajennuksen – omistetun Maps-laajennuksen widget-tilaa varten.

Laajennuksessa on mukautettavat karttamitat ja zoomaustasot. Lisäksi voit herättää kartat elämään luomalla mukautettuja nastaita.

Se on myös suorituskykyystävällinen, koska se käyttää Google Maps Static Maps -sovellusliittymää, joka vaatii vain yhden HTTP-pyynnön. Voit käyttää myös vähemmän suorituskykyystävällisiä interaktiivisia karttoja, mutta tarvitset siihen Pro-version.

Virallinen nettisivu

20. Mainoksen lisääjä (ILMAINEN)

Mainoksen lisääjä

Jos näet minkä tyyppisiä mainoksia sivupalkissasi, rakastat Ad Inserter -laajennusta. AdSensen liitännäisbannereista kaikkeen muuhun Ad Adnerer auttaa sinua hallitsemaan ja näyttämään mainoksiasi missä tahansa sivustosi sivustossa, mukaan lukien sivupalkki, erillisen widgetin avulla.

Voit myös kiertää mainoksia selvittääksesi, mitkä toimivat parhaiten.

Mainoslisäaineella on 4,9 tähden arvostelu yli tuhatta arviota, ja sitä suosittelevat myös sekä Google AdSense että Amazon Associates.

Virallinen nettisivu

21. Mahtava sääwidget (ILMAINEN)

Mahtava sääwidget

Joillekin yrityksille – esimerkiksi lomavuokraamolle tai ulkoilulle – säällä voi olla suuri vaikutus kauppaan. Jos säällä on merkitystä yrityksellesi, miksi et anna kävijöille tarvitsemiasi tietoja käyttämällä Mahtava sää-widget -laajennusta?

Sääwidgetit näyttävät upeilta, muokattavissa värimalleilla. Mikä tärkeintä, säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap, joten voit luottaa sen luotettavuuteen. Sinun on luotava API-avain käyttääksesi OpenWeatherMap-palvelua, mutta itse palvelu on ilmainen.

Virallinen nettisivu

22. Youtube-widget reagoiva (ILMAINEN)

YouTube-widget reagoiva

Jos haluat sisällyttää videoita sivupalkkiisi, kannattaa tarkistaa Youtube Widget Responsive -laajennus. Vaikka WordPress on sisällyttänyt erityisen video-widgetin ytimeen WordPress 4.8: n jälkeen, Youtube Widget Responsive antaa sinulle paljon paremman hallinnan siitä, kuinka YouTube-upotuksesi toimii.

Voit hallita videoiden käyttäytymistä tarkalleen, mukaan lukien vaihtoehdot piilottaa soittimen tietyt osat, toistaa videosi automaattisesti, mykistää ääni ja paljon muuta.

Virallinen nettisivu

23. Q2W3-kiinteä widget WordPressille (ILMAINEN)

Q2W3-kiinteä widget WordPressille

Vaikka en ole varma, mitä tämän laajennuksen nimi tarkoittaa, Q2W3-kiinteä widget WordPressille on siisti laajennus, jonka avulla voit tehdä muista widgetistäsi ”tarttuvia”. Toisin sanoen widget tarttuu sivulle myös kävijöiden vierittäessä.

Se on loistava vaihtoehto, jos sinulla on erityinen widget, jota haluat mainostaa, kuten mainos- tai sähköposti-ilmoittautumislomake yhdestä muusta keskustelemme widget-laajennuksesta. Voit myös tehdä useita widgetjä tarpeeksi tahmeaksi.

Virallinen nettisivu

24. PHP-koodiohjelma (ILMAINEN)

PHP-koodiohjelma

PHP Code Widget on kätevä laajennus WordPress-kehittäjille ja energian käyttäjille, jonka avulla voit sisällyttää PHP-koodin suoraan sivupalkkiin widgetin kautta.

Se on kätevä tarvittaessa, mutta kehittäjä suosittelee, että et käytä sitä pitkäaikaisena ratkaisuna, koska se on tietoturvariski, koska kuka tahansa, jolla on pääsy WordPress-hallintapaneelin widgetteihin, voi suorittaa PHP-koodin.

Virallinen nettisivu

25. Widget-maahantuoja & Viejä (ILMAINEN)

Widget-tuoja ja viejä

Pyöristetään tämänpäiväinen luettelo widget-maahantuojan kanssa & Viejälaajennus. Vaikka tämä ei sisällä mitään uusia ominaisuuksia, se antaa sinun siirtää widgettejäsi yhdestä verkkosivustosta toiseen. Jos sinulla on haluamasi sivupalkin asetukset, laajennuksen avulla voit levittää sen koko verkkosivustovalikoimaasi.

Virallinen nettisivu

Lopulliset ajatukset

Ja tämä päättää 25 parhaan WordPress-widget-avaruuslaajennuksen hylkäämisen.

Kuten mainitsimme viestin alussa, olemme sisällyttäneet vain yhden laajennuksen kutakin tiettyä toimintoa varten. Sellaisena on melkein väistämätöntä, että olemme vahingossa unohtaneet yhden tai kaksi arvokasta widget-laajennusta. Jos haluat suositella vaihtoehtoista vaihtoehtoa – tai jos meistä puuttuu tietty toiminto kokonaan -, voit käyttää alla olevaa kommenttiosaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map