Hol találhatók a legfrissebb WordPress-iparági hírek?

WordPress foglalkozik


Ha pénzt keres a WordPress-szel – vagy csak úgy történik, hogy valaki inkább a platformon kívüli érdeklődésen alapul – kétségtelenül érdekli, hogy naprakész legyen a legújabb WordPress-iparági hírekkel. De hogyan? Ahol? Van egy webhely / szolgáltatás, amelyet fel kell előfizetni annak érdekében, hogy a legfrissebb WordPress-híreket egy helyen tudja megszerezni? Nos, sajnos, nincs “ez az!” mindenki számára egységes megoldás – feltehetően azért, mert a WordPress állandóan változó világában mindent megírni / kurátorozni csak túlságosan nagy feladat egyetlen weboldal kezeléséhez … Van azonban néhány olyan webhely, amely Kiemelkedő feladat a fontosabb / hírekkel járó WordPress-iparral kapcsolatos témák / történetek / kérdések felvázolása, amelyek felbukkannak. Vessen egy pillantást a legjobbakra – sorrendbe nem sorrendben:

Bejegyzés állapota

Brian Krogsgard (a WordPress közösség egyik legszebb fickója?) Írta és kurátora, a Post Status egy egyszerű (dizájn szempontjából), könnyen olvasható és szakszerűen írt WordPress-hírforrás (egyet én személy szerint szeretek – csinál ez show? lol), amely úgy tűnik, hogy pontosan lefedi a WordPress hír típusait, amire az egyik végtelenül izgalmasnak találom: például új szolgáltatások / platformok hírei, alapvető változások, ipari átvételek, biztonsági hiányosságok / lyukak, személyes interjúk a WordPress iparág vezető szereplőivel és egy egész halom más érdekes bit és bob. A legjobb az egészben, hogy Brian nem fél attól, hogy belefoglalja a saját – általában nagyon éleslátó – gondolatait és véleményeit a dolgokhoz: olyasmi, amely nemcsak kicsit extra érdeklődést mutat a hozzászólásai iránt, hanem elősegíti a saját agyam megismerését (és ezért feltehetően csak bárkinek)!

Ha még nem tette meg, menjen és nézzen meg – AZONNAL!

Post Status - Képernyőkép

A mennyek gyakran az első, akik új eseményekről számolnak be, a menny tudja, honnan származik Brian hírei (az időről nem is beszélve)? Feltehetően sok személyes kapcsolat, felhasználói beküldés és Twitter révén

Látogassa meg a Bejegyzés állapota oldalt

Feliratkozás az RSS beküldési állapotára

WPTavern

Az egyik legrégebbi * (és talán legismertebb) WordPress-hírforrás, a WPTavern (szinte teljes egészében Jeff Chandler és Sarah Gooding írta – még két különösen barátságos WordPress-iparági szakértő) egy másik fantasztikus WordPress-hírforrás – gyakran felsorolva napi négy vagy öt új üzenet! Sőt, oly sok új hozzászólással azt gondolja, hogy a minőséget meg kell adni, de nem – egyáltalán nem … ha bármi is, úgy tűnik, hogy a hozzászólások egyre jobbá válnak (azaz egyre relevánsabbak / érdekesebbek) az idősebbek a webhely megkapja! Csakúgy, mint a Post Status (fent említettem), a WPTavern nagy hangsúlyt fektet a WordPress világában zajló eseményekre (nagyjából ugyanazokat a témákat tárgyalja, mint a fentiekben felsoroltak), gyönyörűen megtervezett és nagyon, nagyon jól olvasható (szép nagy betűtípusok stb.). Sőt, a fő WPTavern blog mellett egy nagyon ésszerű heti podcastot is kínálnak – minden péntek délután rögzítik a 3PM EST-n..

WPTavern - Képernyőkép

Látogasson el a WPTavern oldalra

Feliratkozás a WPTavern RSS-re

forgatónyomaték

Számos különféle szerző / közreműködő írta, a Torque egy nagyon informatív WordPress-hírekre összpontosító blog (a címke még a következőt mondja: ‘The WordPress News Core’) – különféle okok miatt különösen érdekes, kettő közül kismértékben kettő ebből az a szokásos, hogy szinte azonnali népszerűsége nő, köszönhetően annak, hogy átvette a WPDaily összes tartalmát és olvasói körét (egy korábbi WordPress-hírblog, amelyet majdnem egyedül írt a mindig lenyűgöző @Saddington úr – akik eladták a WPDaily-t az új tulajdonosoknak (a mondat második felében említettek), mielőtt elindultak a Pressgram létrehozásához, és 2) az a tény, hogy a WP Engine szakértő által irányított WordPress-házigazdák tulajdonában van: valami, ami a A WPDaily felvásárlás gyanúja valószínűleg inkább értékesítési / marketing eszközré alakíthatja, nem pedig elfogulatlan, informatív WordPress-hírportál helyett – olyasmit, amit örömmel mondhatunk, úgy tűnik, hogy egyáltalán nem történt meg.!

Ismét, ha még nem tette meg, menjen, és nézzen meg most megfelelő pillantást.

Nyomaték - Képernyőkép

Látogassa meg a Torque-t

Feliratkozás a Torque by RSS csatornára

Tiszteletbeli említés: ManageWP.org

A ManageWP.org (amelyet a ManageWP.com mögött álló emberek hoztak létre és kezelnek) egy újabb kiváló forrás, amellyel összegyűjthetők a legfrissebb WordPress hírek. A fentebb felsoroltakkal ellentétben azonban ez az erőforrás teljes egészében közösségi irányítású / kurátusos (nem pedig kifejezetten írt) – ez egy kicsit mindent átfogóbb / véletlenszerűbbé teszi, mint a fentiekben felsoroltkat. Sőt, a hírekkel kapcsolatos cikkeken / hozzászólásokon kívül bárki, aki regisztrált a webhelyen, szabadon küldhet cikkeket / hozzászólásokat csaknem bármilyen WordPress-hez kapcsolódó téma (például hogyan lehet bemutatókat / oktatóanyagokat és a „10 legjobb blah blah….” típusú hozzászólást stb.) megtenni, amely bár ennek ellenére is értékes, kissé más állatnak teszi – ez olyan, mint egy közösségi vezérelt WordPress- cikkközpontú Twitter-hírcsatorna?!

ManageWP.org - Képernyőkép

Látogassa meg a ManageWP.org oldalt

Feliratkozás az ManageWP.org RSS-re

Egyéb

További megemlítésre méltó WordPress-hírű webhelyek / források a következők: a hivatalos Make WordPress Core Blog (egy szinte kizárólag a fejlesztőknek szánt webhely), Matt Mullenweg hivatalos blogja (ahol Matt rendszerint megosztja saját – kissé szakaszos – véleményeit sokféleséggel különböző WordPress / Automattic témák) és utoljára, de nem utolsósorban: a kiemelkedő wpMail.me heti hírlevél – Cristian Antohe és Bianca Petroiu kurátora.

* 2009 januárjában indult.

Ismeri más kiemelkedő „WordPress News” fókuszált webhelyeket / forrásokat? Nyugodtan említheti őket a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map