Motor WP amb cau de coets WP: realment fa una diferència? Val la pena?

Ofertes de WordPress


Si alguna vegada heu intentat instal·lar un complement de memòria cau mentre feu servir WP Engine, sabreu que WP Engine prohibeix tots els complements de memòria cau perquè interfereixen amb el sistema EverCache al nivell del servidor..

Bé, tots els plugins en memòria cau excepte un: Coet WP. De fet, WP Rocket forma part del “Programa de plugins preferits” de WP Engine, i no serà totalment lliure de fer servir WP Rocket amb WP Engine..

Això ens va preguntar: ¿Fer realitat la diferència utilitzar WP Rocket amb WP Engine? És a dir, si ja pagueu per WP Engine i totes les optimitzacions de rendiment que implementen a nivell de servidor, val la pena utilitzar WP Rocket per accelerar el vostre lloc.?

Per esbrinar-ho, vaig configurar un lloc de prova al WP Engine i ho vaig fer mitjançant algunes proves comparant el seu funcionament amb WP Rocket i sense, i compartiré aquestes dades amb vosaltres..

Però, abans d’arribar a això, anem a parlar del que passa realment quan s’uneixen aquests dos …

Què passa quan feu servir el coet WP amb motor WP?

Com he esmentat anteriorment, WP Engine inclou de manera predeterminada la memòria cau a nivell de servidor mitjançant el seu sistema EverCache. Si no esteu segurs de què consisteix la memòria cau, consulteu aquesta publicació i també podreu obtenir més informació sobre el motor WP a la nostra revisió del motor WP Engine..

Rocket WP al WP Engine Solution Center

A les seves pàgines de productes, WP Engine és bastant vague sobre el que realment EverCache fa (més enllà dels “continguts estàtics en memòria cau del vostre lloc”). Així, per obtenir una explicació més detallada, em vaig adreçar al seu equip de suport, que em va dir que es tractava bàsicament d’un combo de:

 • Envernissar la memòria cau de la pàgina.
 • Memòria cau de l’objecte ocult.

Aquest sistema es superposa a molts plugins en memòria cau (inclosa la funcionalitat de memòria cau de pàgines de WP Rocket), és per això que WP Engine prohibeix els plugins de caché de la seva plataforma.

Aleshores, com poden treballar junts??

Doncs per evitar conflictes, WP Rocket desactivarà automàticament la seva funcionalitat de memòria cau de la pàgina quan l’instal·leu en un lloc de WP Engine. Així doncs, WP Rocket no fa cap memòria cau de pàgina quan l’utilitzeu amb WP Engine, cosa que significa que us perdreu un dels punts més venuts de WP Rocket.

No obstant això, fins i tot sense la seva funcionalitat de memòria cau, WP Rocket encara ofereix una sèrie de millores de rendiment de les que podeu beneficiar-vos, entre elles:

 • Minimització i concatenació – redueix i combina fitxers HTML, CSS i JavaScript sense canviar la seva funcionalitat.
 • Llastos carregant imatges i vídeos – espera carregar imatges o vídeos a la part inferior fins que un usuari comenci a desplaçar-se per la pàgina.
 • Ajudeu JavaScript – accelera els temps de càrrega percebuts de la pàgina en esperar a carregar JavaScript fins després de la representació de la pàgina.
 • Control del batec cardíac – us permet limitar o desactivar l’API de Heartbeat de WordPress per disminuir la càrrega del vostre servidor.
 • Retocs diversos – com ara deshabilitar els emojis.

A més, WP Rocket elimina automàticament la memòria cau de WP Engine cada vegada que esborreu la memòria cau de WP Rocket, que és un bon avantatge a l’hora de la comoditat..

Aquesta publicació consisteix bàsicament en descobrir fins a quin punt aquests ajustaments de rendiment addicional poden moure l’agulla al rendiment del vostre lloc.

Executar algunes proves: motor WP i coet WP

Per esbrinar quina diferència té Wet Rocket en WP Engine, vaig configurar un lloc de prova al WP Engine Pla d’inici.

Aquest lloc de prova utilitza el tema Avada i un lloc de demostració Avada complet, així com alguns complements que no són tan sols com el SEO de Yoast. Bàsicament, estava intentant aproximar un lloc de WordPress “real”.

Aleshores, vaig utilitzar WebPageTest per provar el lloc:

 • sense WP Rocket (és a dir, només utilitzant els ajustaments de rendiment integrats de WP Engine)
 • amb WP Rocket totalment configurat (compartiré el meu enfocament de configuració després de les dades de la prova).

Vaig utilitzar WebPageTest perquè volia una bona manera de quantificar la càrrega mandrosa de WP Rocket, que és la de WebPageTest Índex de velocitat Va fer un bon treball de captura. El “índex de velocitat” és “el temps mitjà en què es mostren les parts visibles de la pàgina”. Bàsicament, amb quina rapidesa és visible el contingut de les vegades superior, cosa que hauria de plasmar l’efecte de la càrrega mandrosa.

Per intentar eliminar el màxim de variables possibles, vaig executar tres proves WebPageTest diferents en tres dies diferents.

A més, configuro cada prova WebPageTest per executar-la cinc proves separades i prendre el valor mitjà. Així, doncs, hi va haver 15 proves separades per a cada configuració, que van fer un bon treball per eliminar qualsevol variabilitat d’una prova única.

Com a referència, el centre de dades del meu WP Engine es trobava a Carolina del Sud i estava fent servir la ubicació de Dallas, TX de WebPageTest i emulant una connexió de cable de 5 Mbps mitjançant el navegador d’escriptori Chrome..

Aquí teniu les dades:

Dia 1:

Configuració

Temps de càrrega

Índex de velocitat

Totalment carregat

Res

4.296 segons

4.400 segons

4,798 segons

Coet WP

3.959 segons

4.312 segons

4.407 segons

Dia 2:

Configuració

Temps de càrrega

Índex de velocitat

Totalment carregat

Res

3.932 segons

4.172 segons

4.403 segons

Coet WP

3.819 segons

4,062 segons

4.377 segons

Dia 3:

Configuració

Temps de càrrega

Índex de velocitat

Totalment carregat

Res

3,376 segons

3.699 segons

3.845 segons

Coet WP

2.491 segons

2,919 segons

5.289 segons

Terminologia explicada

Aquí teniu les definicions dels tres termes de WebPageTest:

 • Temps de càrrega – “el temps des del començament de la navegació inicial fins al començament de l’esdeveniment de càrrega de la finestra (onload)”.
 • Índex de velocitat – “el temps mitjà en què es mostren les parts visibles de la pàgina”.
 • Totalment carregat – ‘el temps des del començament de la navegació inicial fins que no hi ha hagut dos segons d’activitats de xarxa després del document complet. Normalment inclourà qualsevol activitat activada per JavaScript després de les càrregues de la pàgina principal. “

Com he configurat el coet WP per a aquestes proves

Com a referència, gairebé tot ho he activat a WP Rocket. He activat …

 • minificació i concatenació per HTML, CSS i JavaScript
 • optimitzar CSS i JavaScript lliurats per eliminar el codi de bloqueig de renders
 • Carregada mandrosa per a imatges i vídeos
 • Control de l’API del batec del cor (he desactivat totalment l’API)
 • tots els ajustos de rendiment incloent, com ara desactivar els emojis.

Per tant, fa servir la diferència amb l’ús de coets WP amb motor WP?

A partir de les dades, sembla que encara hi ha un avantatge en utilitzar WP Rocket fins i tot en WP Engine. Amb WP Rocket activat, el lloc es va carregar més ràpidament durant els tres dies que vaig fer proves (i recordeu, cada prova va tenir cinc pistes separades).

Si teniu en compte què fa WP Rocket, és obvia que té sentit.

Els ajustaments, com ara la minificació / concatenació de fitxers, la càrrega pereç, l’optimització del lliurament, etc. són uns consells molt ràpids per agilitar el vostre lloc de WordPress..

Necessiteu WP Rocket per fer aquestes optimitzacions? No necessàriament. Podeu crear una pila gratuïta de plugins amb una funcionalitat similar. Per exemple:

 • Autoptimize per minificar i optimitzar script.
 • Lazy Load per a la càrrega mandrosa (un complement gratuït de l’equip WP Rocket).
 • Control de batecs del cor per limitar o desactivar l’API del batec del cor (un altre complement gratuït de l’equip de WP Rocket).
 • WP-Optimitzar per netejar la vostra base de dades
 • Clar per a ajustaments de funcionament incorrecte.

Tot i això, crec que hi ha valor en la comoditat i la senzillesa de poder fer-ho tot a partir d’un complement (WP Rocket), cosa que pot justificar l’etiqueta de preu de 49 dòlars..

A més, altres dos avantatges de WP Rocket sobre les opcions gratuïtes són:

 • Assistència premium, en cas que necessiteu ajuda per configurar totes aquestes coses.
 • WP Rocket s’integra amb la memòria cau de vernís de WP Engine, que us permet eliminar la memòria cau mitjançant WP Rocket (només una bona característica de comoditat).

Si us valen 49 dòlars, podeu obtenir més informació sobre el funcionament de WP Rocket a la nostra revisió WP Rocket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map