El Hosting de WordPress dirigit a Media Temple vs WP Engine, que és més ràpid?


Inspirat en una resposta a un comentari * Vaig deixar una publicació recent publicada al blog oficial de Media Temple (pel que fa al llançament del seu nou hosting WordPress Premium), vaig pensar que pot ser divertit fer una prova ràpida de comparació de velocitats: entre el seu nou servei d’allotjament de WordPress gestionat i la ja nova plataforma d’allotjament de WordPress gestionada per WP Engine.

A més, en lloc d’escriure sobre les meves conclusions personals, vaig pensar que deixaré els llocs que s’utilitzaven a les proves (un funcionant a Media Temple i un altre a WP Engine) en directe al web durant un temps (actualització: llocs ara fora de línia) de manera que la gent pot comprovar el doble de les meves conclusions i potser fins i tot fer algunes de les seves pròpies proves (llocs de proves que es mostren a continuació).

La idea

La idea aquí és bastant simple: obrir comptes completament estàndard amb Media Temple i WP Engine, crear una instal·lació de WordPress totalment estàndard (que només funciona un tema predeterminat sense cap complement addicional a qualsevol que vingui preinstal·lat). i després executeu una sèrie de proves de velocitat mitjançant eines de prova en línia de lliure accés per intentar establir quin dels serveis proporciona l’allotjament més ràpid.

Quant als llocs de prova

Els dos llocs:

  • WebHostingSpeedChecks-MTMWH (actualització: lloc ara fora de línia) a l’allotjament de WordPress gestionat per Media Temple (amb un preu de 29 milions de dòlars per metre)
  • WebHostingSpeedChecks WPEMWH (actualització: lloc ara fora de línia) al pla bàsic de WP Engine (amb un preu similar a 29p $ / m).

Tots dos llocs es troben en servidors basats en Estats Units i cada lloc és completament estàndard: funciona el tema TwentyTwelve per defecte, sense cap complement i contingut addicional que no sigui el que ve amb cada instal·lació com a predeterminada, amb només una modificació de configuració. tots els comentaris i els comentaris posteriors.

Quant als dominis

Els dominis es van comprar íntegrament amb la finalitat d’executar aquestes proves i es van registrar a DreamHost (restant independents de cada servei d’allotjament) i després es van redirigir a través de DNS a cada servei segons les instruccions estàndard de cada proveïdor d’allotjament..

Quant a les proves

Com qualsevol persona que ho hagi provat abans ho sabrà, els llocs de proves de velocitat sovint poden ser un camp minat; no només les eines diferents solen donar resultats diferents (com és d’esperar ja que cada eina tindrà una configuració diferent), sinó que cada eina sovint donarà resultats diferents cada vegada que s’execute (per diverses raons complicades no entrarem aquí) – per per aquesta raó he optat per utilitzar dues de les eines en línia més conegudes i més conegudes GTMetrix i Pingdom, vaig espaiar les meves proves durant dos dies i vaig treure un resultat mitjà de deu proves amb cada eina (utilitzant exactament la mateixa configuració per a cada un de les deu proves).

Conclusions

Utilitzant la configuració predeterminada de l’eina de velocitat:

Amb els paràmetres predeterminats de cada eina, ambdós llocs han tingut un bon rendiment:

Resultats del temple de mitjans de comunicació:

WebHostingSpeedChecks MTMWH es carrega entre 0,4 i 0,8s amb un temps de càrrega mitjà de 0,5s a GTMetrix i entre 0,6 i 1,2s amb un temps de càrrega mitjà de 0.73s a Pingdom **.

Media Temple va detallar els resultats de les proves de velocitat

()

– Grau de velocitat de la pàgina = 96%

Resultats del motor de WP:

WebHostingSpeedChecks WPEMWH es carrega entre 0,5 i 0,7s amb un temps de càrrega mitjà de 0,6s a GTMetrix i entre 0,3 i 1.1 amb un temps de càrrega mitjà de 0,6s a Pingdom **.

Resultats detallats de proves de velocitat del motor WP Engine

()

– Grau de velocitat de la pàgina = 97%

Al voltant del món:

Per molt interessants que els resultats anteriors, les discrepàncies inevitables en l’ús de les eines de prova de velocitat de llocs en línia semblen ser una mica més grans del que inicialment pensava. És més, els paratges del món que un usuari veu un lloc web poden, òbviament, fer una gran diferència per carregar els temps, és per això que aquestes eines en línia solen oferir diferents opcions regionals per simular com es veuran els usuaris de diferents àrees de la zona. món GTMetrix ofereix set ubicacions des de les quals simular una prova de: Vancouver (predeterminada), Dallas, Hong Kong, Londres, Bombai, Sydney i São Paulo. En tornar a executar les mateixes proves, des de tres d’aquestes ubicacions (Londres, Dallas i Hong Kong) es van donar temps de càrrega simulats mitjans 1.8s a Londres, 1,5s a Dallas i 2.2s a Hong Kong, per al lloc amb tecnologia Media Temple i temps de càrrega mitjans 1.6s a Londres, 0,9s a Dallas (la seu de WP Engine es troba en realitat no molt lluny de Dallas, a Austin Texas) i 2,7s a Hong Kong per al lloc amb motor WP; tot això, més que res, m’ha sorprès mostrant la diferència que fa la ubicació de la prova!

resultats de proves d’arreu del món

()

Com es diuen aquests resultats, un lloc de WordPress que funciona amb un VPS regular?

Per obtenir una mica de comparació addicional (només per obtenir un interès addicional): actualment WinningWP està allotjat en un conjunt VPS de DreamHost per utilitzar fins a 596 MB de memòria (que rarament supera), cosa que pague 30 dòlars al mes. De manera natural, les proves anteriors van despertar la meva curiositat sobre com s’acumulava un sistema de WordPress completament estàndard en un VPS DreamHost de nova configuració amb la mateixa configuració de memòria d’aquest mateix lloc web. Presentació d’un lloc de prova addicional: WebHostingSpeedChecks DHVPS (actualització: lloc ara fora de línia) – que, com els altres, és totalment com fora de la caixa, és a dir, no té instal·lats cap complement addicionals, utilitza el mateix tema predeterminat i no ha modificat cap configuració predeterminada..

Resultats addicionals

Sorprenentment (per a mi, com a mínim), aquest lloc addicional de proves no semblava sortir massa bé en la comparació:

Resultats de DreamHost VPS:

Amb la configuració predeterminada de les eines de prova de velocitat, WebHostingSpeedChecks WPEMWH es carrega entre 2,3 i 3,4 s amb un temps de càrrega mitjà de 2,7s a GTMetrix i entre 2.2 i 3.9s amb un temps de càrrega mitjà de 2,8s a Pingdom **. Pitjor encara, mirar temps de càrrega simulats d’arreu del món va donar temps de càrrega mitjana de 3.4s a Londres, 3,0s a Dallas i 5.9s a Hong Kong.

– Grau de velocitat de la pàgina = 73%

Ah, i també vaig provar WinningWP … ni tan sols em pregunteu quant triguen a carregar-se aquest lloc a Hong Kong (malgrat que fem una memòria cau total de W3 combinada amb MaxCDN … … diguem que ara sento molta pena per qualsevol Els lectors WinningWP residents a la Xina …

Conclusió

Pel que resulta, a causa de les incoherències de les eines de prova de velocitat del lloc en línia (vegeu els resultats detallats de les proves anteriors per veure totes les variacions), aquest estudi a petita escala no ha resultat especialment concloent (segons la meva humil opinió): tot el que puc Realment diuen amb seguretat que ambdós serveis semblen bastant descarnats, tant els temps de càrrega com fins a aproximadament mig segon per a certs criteris de prova. Tot i que si hagués de trucar-lo, probablement m’hauria de suggerir que, a part dels usuaris de Texas (on els llocs amb motor WP evidentment es carreguen més ràpidament, recordant que el motor WP es troba realment a Texas), potser el servei de Media Temple actualment. té la vora ?! Tanmateix, la ubicació des de la qual es va provar ha estat un factor tan decisiu en aquestes proves que sembla superar una mica les petites diferències de velocitat entre els dos serveis, potser la ubicació del servidor i la implementació de xarxes de publicació de contingut. factors per determinar la velocitat del lloc en lloc de quin d’aquests dos serveis s’hi allotja? Tanmateix, el que és especialment interessant, per a mi, almenys, és la quantitat de velocitat que es carreguen els dos llocs de WP Engine i Media Temple en comparació amb el lloc amb un dòlar VPS de 30 dòlars mensuals, que sovint trigava dos bons (de vegades fins i tot tres). segons més de càrrega, sobretot a Hong Kong!

Nota: Els llocs de prova viuen fins a l’1 d’abril (actualització: llocs ara fora de línia)

En cas que algú estigui interessat en fer alguna prova pròpia, deixaré els tres llocs de proves en directe fins a l’1 d’abril, com a mínim, perquè la gent pugui jugar-hi. Per descomptat, seguiu endavant i executeu algunes de les vostres pròpies proves: canvieu algunes de les configuracions (com ara la ubicació de prova predeterminada o el navegador, etc.) a GTMetrix (o en qualsevol altra eina que us agradi) i mireu si podeu determinar quina sembla ser el servei d’allotjament més ràpid: informeu-nos als comentaris si obteniu bons resultats!

En cas que us ho perdeu, podeu llegir més informació sobre les nostres primeres impressions sobre el nou servei d’allotjament de WordPress gestionat per WordPress del temple de Media aquí.

* Vegeu com va sorgir la idea d’aquest missatge originalment consultant els comentaris que hi ha al final d’aquesta publicació.

** Nota: quan s’utilitzen amb configuració predeterminada, les proves de Pingdom es realitzen aleatòriament des dels seus tres servidors dedicats: ubicats a Dallas, TX, Amsterdam, Països Baixos i Nova York, Nova York, cosa que els fa una mica menys precisos (és a dir, més aleatoris) que les proves realitzades. mitjançant GTMetrix.

Aquest missatge tenia algun interès? És una mena d’arrossegament per fer tanta feina només per a una publicació al bloc, però si aquest tipus d’interès és per a la gent que estaria disposat a provar un contingut similar d’allotjament / velocitat del lloc de nou en alguns casos. apunta’t en el futur, potser una mica més de fons la propera vegada …

(actualització – 19 de març – des que escrivim aquest post Media Temple ha estat en contacte i ens ha proporcionat una oferta especial codi de descompte donant als lectors de WinningWP un aspecte molt maco 30% de descompte a tots els plans d’allotjament de Media Temple, inclòs l’esmentat nou pla d’allotjament de WordPress gestionat: cupó de visualització

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me