SiteGround WP-raketilla – onko sillä eroa? Onko se sen arvoista?

WordPress-tarjoukset


Jos isännöit WordPress-sivustoasi SiteGround-palvelun avulla, saat useita tapoja optimoida sivuston suorituskyvyn. Saat sisäänrakennetun välimuistin SiteGroundin SuperCacherin kautta, ja ne tarjoavat myös SG Optimizer -apuohjelman muiden suorituskyvyn parannusten tekemiseen..

Joten jos jo käytät näitä työkaluja, täytyykö sinun tehdä jotain muuta sivustosi optimoimiseksi? Tarkemmin sanottuna, onko silti järkevää käyttää kattavaa WordPress-suorituskykylaajennusta, kuten WP Rocket?

Tässä postituksessa yritän vastata tähän kysymykseen todellisilla tiedoilla. Ensin selitän tarkalleen, mitä tapahtuu SiteGroundin optimoinnilla, ja kuinka WP Rocket sopii siihen. Suoritan sitten joukon suoritustestejä yrittääksesi selvittää, onko WP Rocketilla eroa.

Mitä eroa on WP Rocketin ja SiteGroundin SuperCacherin välillä??

GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmissaan SiteGround sisältää omat SuperCacher välimuistiratkaisu sekä ilmainen SG Optimizer -apulaajennus, joka on lueteltu WordPress.org-sivustossa.

Ennen kuin pääsen testaukseen, verrataan, mitä SuperCacher-toiminnot ja SG Optimizer tekevät, verrattuna siihen, mitä WP Rocket tekee.

SiteGround SuperCacher ja SG Optimizer selitetty

SiteGroundin SuperCacher lisää välimuistilla kolme tasoa:

SiteGround SuperCacher -toiminto

 • Staattinen välimuisti – tallentaa staattiset tiedostosi, mukaan lukien kuvat, CSS, JS ja niin edelleen, palvelimen RAM-muistiin, mikä tarkoittaa, että ne tarjotaan RAM-muistista kiintolevyn sijaan.
 • Dynaaminen välimuisti – Tämä tarjoaa koko sivun välimuistin, jota käyttää Nginx, ja vastaa sitä, mitä useimmat WordPress-sivun välimuistilähetykset tekevät (mukaan lukien WP Rocket, vaikka tarkka mekanismi on erilainen). Se vie WordPressin PHP: n lopputuotteen ja tallentaa sen staattisena HTML-muodossa.
 • memcached – tämä on objektien välimuisti. Sen avulla voit tallentaa tietokantakyselyjä välimuistiin, jotta voit toimittaa tietoja sieltä sen sijaan, että kysyt tietokantaa joka kerta..

SuperCacherin lisäksi SiteGroundillä on myös oma ilmainen SG Optimizer -laajennus, joka tulee oletuksena asennettuna kaikkiin uusiin WordPress-asennuksiin SiteGroundissa. Tämä laajennus integroituu SuperCacher-toimintoon, jotta voit hallita välimuistin asetuksia WordPress-hallintapaneelista, ja se lisää myös joukon muita suorituskyvyn parannuksia, kuten:

 • GZIP-pakkaus
 • Selaimen välimuisti
 • Minimointi ja liittäminen
 • Kuvan optimointi
 • Laiska lastaus

Voit oppia lisää SiteGround-sivustosta täydellisessä SiteGround-arvosteluissamme.

WP-raketti selitetty

WP-raketti

WP Rocket on suosittu WordPress-välimuisti- ja suorituskyvyn laajennus.

Se lisää sivujen välimuistiin tallentamisen sekä valtavan määrän muita suorituskyvyn parannuksia. Joitakin näistä parannuksista tarjotaan myös SG Optimizer -laajennuksessa, mutta saat myös ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Se tarjoaa:

 • GZIP-pakkaus
 • selaimen välimuisti
 • minimointi ja liittäminen
 • laiska lastaus
 • CDN-integraatio
 • Heartbeat API -ohjaus
 • tietokannan optimointi
 • Google Analyticsin ja Facebook Pixelin skriptien optimointi
 • joukko pienempiä korjauksia, kuten hymiöiden poistaminen käytöstä.

Se antaa sinulle myös paremman hallinnan välimuistin toiminnasta, esimerkiksi seuraavilla ominaisuuksilla:

 • välimuistin esilataus, jonka avulla voit ladata sisällön automaattisesti välimuistiin, joten jokainen kävijä saa palveleman välimuistiversion
 • erilliset välimuistit matkapuhelimen käyttäjille ja / tai kirjautuneille käyttäjille

Voit oppia lisää koko WP Rocket -katsauksestasi.

Voitko käyttää molempia samanaikaisesti? Kuinka se toimii?

Joo! Se on kaunis asia ja sellainen tämän viestin kohta. Nämä kaksi ovat täysin yhteensopivia, joten voit käyttää SiteGround-välimuistin kaikkia kolmea tasoa ja SG Optimizer -laajennusta samalla kun käytät kaikkia WP Rocketin toimintoja.

Toisin kuin WP-moottori WP-rakettiviestillä, WP-raketti ei poista sen sivujen välimuistia käytöstä, kun käytät sitä SiteGroundin SuperCacher-sovelluksen kanssa.

Sen sijaan sivustollasi on molemmat koko sivun välimuisti Nginxin kautta palvelintasolla (SiteGround) sekä sivun välimuisti tiedosto- / sovellustasolla (WP Rocket).

Kun joku käy sivustossasi, palvelimesi yrittää ensin palvella sivua Nginx-välimuistista. Jos sivu ei ole vielä Nginxin välimuistissa, WP Rocket voi palvella sitä sen sijaan WP Rocketin sivuvälimuistista (mikä on täysin mahdollista, koska WP Rocket sisältää välimuistin esilatauksen). Joten Nginx-välimuistin missaamisen sijasta, jonka seurauksena kävijä näkee avaamattoman sivun, he saavat edelleen suorituskykyyn optimoidun välimuistisivun WP Rocketilta.

Lisäksi WP Rocketin puhdistustoiminnot integroituvat SiteGroundin välimuistiin. Eli jos puhdistat välimuistin WP-raketin kautta, WP-raketti puhdistuu molemmat SiteGroundin Nginx-välimuisti ja WP Rocket -välimuisti.

Vaikka itse välimuistitoiminnoissa ei ole yhteensopivuusongelmia, SG Optimizer -laajennuksessa on joitain päällekkäisyyksiä joidenkin muiden suorituskykyominaisuuksien kanssa.

Jos valitset sekä WP Rocketin että SG Optimizerin, haluat poistaa GZIP-pakkauksen ja selaimen välimuistion SG Optimizer -laajennuksessa, koska WP Rocket käyttää näitä optimointeja oletuksena.

Itse asiassa SiteGround poistaa automaattisesti kaikki päällekkäiset toiminnot puolestasi, kuten huomasin, kun latasin WP Rocket -sivustolleni:

SiteGround WP-raketilla

Voit silti käyttää tonnia muita WP Rocket -ominaisuuksia, mukaan lukien:

 • erillinen välimuisti mobiililaitteille tai kirjautuneille käyttäjille
 • optimoi CSS-toimitus
 • laiska lastaus
 • korvata YouTube-iframe-kuva kuvalla
 • tietokannan optimointi
 • Sydämen sykkeen hallinta
 • Jne.

Mitä testaan

Yritän selvittää, kuinka paljon arvoa WP Rocket tuo vs. SiteGroundin sisäänrakennettuihin välimuisti- ja optimointiratkaisuihin, aion testata kahta skenaariota:

 1. SiteGround vain SuperCacherilla (kaikki kolme tasoa) ja SG Optimizer -laajennuksella. Aktivoin kaikki muut optimointiominaisuudet, mukaan lukien minimointi, GZIP-pakkaus ja laiska lataus.
 2. SiteGround SuperCacher, SG Optimizer -sovelluksen avulla, ja WP Rocket (Poista käytöstä kaikki päällekkäiset ominaisuudet yhteensopivuusongelmien välttämiseksi).

Testisivustoni käyttää Avada-teeman täydellistä demoa, jonka pitäisi tehdä hyvää työtä todellisen WordPress-sivuston simuloimiseksi. Näet testisivun täyden kuvakaappauksen täältä.

Pohjimmiltaan yritän vastata kysymykseen: Onko WP-raketin käyttämiselle mitään suoritusarvoa optimointien lisäksi, jotka saat jo SiteGroundin avulla?

Testitietojen keräämiseksi käytän WebPageTest-sovellusta seuraavassa kokoonpanossa:

 • Testauspaikka: Chicago.
 • Liitäntä kuristus: Fios 20/5 Mbps (joka on suunnilleen keskimääräinen Internet-nopeus Yhdysvalloissa).

Jokaiselle skenaarikalle suoritan kymmenen erillistä testiä päällä kolme eri päivää – Jokaisessa skenaariossa yhteensä 30 testiä. Sitten koonnan kaikki tiedot loppuun ja yritän tehdä johtopäätöksiä.

Ensimmäisen päivän tulokset:

Vain SuperCacher ja SG Optimizer:

Keskimääräinen latausaika: 3,46 sekuntia.

Koe 1Koe 2Koe 3Koe 4Koe 5
3,404 s4,118 s3,969 s4,394 s3,048 s
Koe 6Koe 7Koe 8Koe 9Koe 10
3,391 s3,446 s2,821 s3,204 s3,669 s
 • Testit yhdestä viiteen
 • Testit kuudesta kymmeneen

WP-raketin aktivoinnin jälkeen:

Keskimääräinen latausaika: 4,15 sekuntia.

Koe 1Koe 2Koe 3Koe 4Koe 5
5,510 s2,954 s4,422 s4,664 s3,058 s
Koe 6Koe 7Koe 8Koe 9Koe 10
2,775 s3,312 s4,139 s4,993 s5,657 s
 • Testit yhdestä viiteen
 • Testit kuudesta kymmeneen

Toisen päivän tulokset:

Vain SuperCacher ja SG Optimizer:

Keskimääräinen latausaika: 3,95 sekuntia.

Koe 1Koe 2Koe 3Koe 4Koe 5
3,809 s5,081 s4,291 s3,714 s3,415 s
Koe 6Koe 7Koe 8Koe 9Koe 10
2,811 s3,259 s2,954 s3,425 s6,749 s
 • Testit yhdestä viiteen
 • Testit kuudesta kymmeneen

WP-raketin aktivoinnin jälkeen:

Keskimääräinen latausaika: 3,33 sekuntia.

Koe 1Koe 2Koe 3Koe 4Koe 5
4,789 s3,153 s2,979 s3,985 s2,682 s
Koe 6Koe 7Koe 8Koe 9Koe 10
3,845 s2,646 s3,700 s2,757 s2,764 s
 • Testit yhdestä viiteen
 • Testit kuudesta kymmeneen

Kolmannen päivän tulokset:

Vain SuperCacher ja SG Optimizer:

Keskimääräinen latausaika: 3,63 sekuntia.

Koe 1Koe 2Koe 3Koe 4Koe 5
3,622 s3,859 s4,284 s3,361 s3,129 s
Koe 6Koe 7Koe 8Koe 9Koe 10
3,525 s3,304 s4,337 s3,539 s4,214 s
 • Testit yhdestä viiteen
 • Testit kuudesta kymmeneen

WP-raketin aktivoinnin jälkeen:

Keskimääräinen latausaika: 3,43 sekuntia.

Koe 1Koe 2Koe 3Koe 4Koe 5
3,811 s2,661 s3,640 s2,836 s3,643 s
Koe 6Koe 7Koe 8Koe 9Koe 10
3,291 s5,766 s2,873 s3,318 s2,490 s
 • Testit yhdestä viiteen
 • Testit kuudesta kymmeneen

Kokoonpano: kannattaako käyttää WP-rakettia SiteGroundin kanssa?

Okei, joten kun olet suorittanut 30 erillistä testiä kolmella erillisellä päivällä jokaiselle tilanteelle, asiat järkyttyivät seuraavasti:

Keskimääräinen keskiarvoEnsimmäisen päivän keskiarvoToinen päivä keskimääräinenKolmas päivä keskimääräinen
Vain SG Optimizer3,68 s3,46 s3,95 s3,63 s
SG Optimizer + WP -raketti3,64 s4,15 s3,33 s3,43 s

Nämä numerot ovat melko roikkuvia, mikä saa minut uskomaan, että SiteGroundin SuperCacher-sovelluksen ja SG Optimizer -laajennuksen välillä ei ole suurta eroa WP-raketin käyttämisen välillä.

WP Rocketilla ei varmasti ollut negatiivista vaikutusta, mutta en ole varma, voinko kutsua tätä 0,04 sekunnin parannusta merkittäväksi.

Joten puhtaasti sivun latausajan näkökulmasta sanoisin, että sinun ei tarvitse kertoa WP Rocket -tapahtumasta, jos isännöit jo SiteGroundia.

Uskon kuitenkin, että on joitain asioita, joita ei ole esitetty testitiedoissa, ja jotka saattavat silti tehdä WP Rocketista hyvän parillisuuden SiteGround-pariksi..

SiteGround: llä ei ole välimuistin esilatausta

Ennen kaikkien näiden testien suorittamista avasin testisivun omassa Incognito-selaimessa antaakseni SiteGround-palvelun ladata sivun välimuistiin. Sitä ei kuitenkaan aina tapahdu tosielämässä, ja suorassa sivustossa sinun pitäisi saada jotkut ihmiset osumattomiin sivuihin, koska SiteGround ei tee välimuistia.

WP Rocket kuitenkin tekee, mikä eliminoi tilanteen. Muista – jos yhdistät WP Rocketin SiteGroundin välimuistiin, sinulla on käytännössä kaksi tasoa:

 • SiteGroundin Nginx-välimuisti välityspalvelimella.
 • WP Rocketin sivuvälimuisti tiedosto- / sovellustasolla.

Joten koska WP Rocket on jo ladannut sisältösi välimuistiin, se voi silti palvella nopeasti ladattavan välimuistisivun jopa tilanteissa, joissa SiteGroundin Nginx-välimuisti puuttuu.

WP-raketti tekee edelleen enemmän kuin SG Optimizer

Toiseksi, WP Rocket tekee pelkästään enemmän kuin SG Optimizer, vaikka nämä tweaksit eivät olisi tulleet suuriksi eroiksi sivukuormitustesteissä.

Esimerkiksi WP Rocket lisää lisäominaisuuksia, kuten Heartbeat API -ohjaus ja tietokannan optimointi, joita SG Optimizerilla ei ole. WP Rocket voi myös auttaa sinua optimoimaan kolmansien osapuolien seurantakoodit, kuten Google Analytics ja Facebook Pixel.

tuomio

Jos käytät jo SiteGroundin SuperCacheria ja SG Optimizeria, WP Rocket ei ehdottomasti ole välttämätön laajennus suorituskyvyn kannalta. Se tarjoaa kuitenkin vielä joitain pieniä parannuksia, joten jos se sopii budjettiisi, saattaa silti olla syytä yhdistää nämä kaksi.

Ja nämä kaksi ovat jälleen rakennettu integroitumaan toisiinsa, joten et törmää yhteensopivuusongelmiin tekeessäsi niin. SG Optimizer poistaa automaattisesti päällekkäiset ominaisuudet konfliktien välttämiseksi. Voit myös puhdistaa SiteGround-välimuistin WP-rakettiliittymän kautta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me