Kuinka paljon eroa hallitulla WordPress-isännöinnillä on nopeuteen?

WordPress-tarjoukset


Vaikka välimuistin laajennus ja CDN-sisällönjakeluverkko ovat olleet käytössä, tämän blogin perustamisesta lähtien se on ollut hiukan hidas; vasta viime aikoina, postituksen aikana, jossa yritin verrata WP Engine- ja Media Temple -palvelun uuden hallitun WordPress-isännöintipalvelun nopeutta (jonka aikana mittasin myös tämän sivuston latausnopeutta sekä vertailun että uteliaisuuden vuoksi) ), että tajusin melko kuinka hidas se oli – mistä myöhemmin kirjoitin vielä myöhemmässä viestissä, jossa kerrotaan kuinka suuri ero CDN: n käytöllä on, arvasit sen: sivuston nopeudet. Lyhyesti sanottuna osoittautuu, että WinningWP laski parhaimmillaan keskimäärin noin 3,7 sekuntia ja pahimmassa tapauksessa mahtava 5,6 sekuntia (riippuen mistä päin maailmaa se mitattiin). Jotain oli tehtävä …

Valinnat. . .

Onneksi, kuten jo mainittiin, olin jo tehnyt muutaman kokeilun vertaamalla hiljattain perustettujen sivustojen erilaisia ​​latausnopeuksia (kutsuin niitä “out of box” -sivustoiksi), joita kaksi johtavaa WordPress-ylläpitäjää ylläpitää ( nimittäin WP Engine and Media Temple ja minun silloin nykyinen isäntä DreamHost *) – tulokset, jotka johtivat hieman alle 100%: n varmaan tulokseen (takautuvasti mielestäni minun olisi pitänyt tehdä enemmän testejä – ehkä 25 testisarjaa) Vain 10: n sijasta – sanoakseni todella varmasti), että Media Temple -palvelussa oli etuna. Tarkasteltaessa kahta suunnitelmaa tarkemmin (koska nopeus ei todellakaan ole ainoa tekijä, joka kannattaa harkita Web-isäntä valittaessa), minun on sanottava, että minun on melkein mahdotonta valita näiden kahden välillä (lisää tästä myöhemmässä viestissä) ja noin kuukauden pohdinnan jälkeen (yrittäen punnita kaikkien hyödyt ja haitat) päätyi pohjimmiltaan koko päätöksen kolikonheittoon – ja meni Media Templen kanssa.

Joten on nopeampaa?

No, onneksi kyllä: melko paljon itse asiassa! En kuitenkaan koskaan sano, että jokin on parempi (tässä tapauksessa nopeampi) kuin jotain muuta ilman todisteita, mikä olisi mielestäni parhaiten yksinkertaistamalla laajentamalla kaavio, jonka koonin jo – mainittu useita kertoja edellinen viesti WinningWP: n latausaikojen näyttämiseksi a) ilman välimuistia ja ilman CDN: tä, b) välimuistiin, mutta ilman CDN: tä ja c) käyttämällä sekä välimuistia että CDN: tä. Huomaa: uudet testitulokset näkyvät seuraavan päivitetyn kaavion oikealla puolella.

Uusi tietojoukko vanhaan verrattuna:

WinningWP Media Templessa - kuvaamat tulokset

Uudet yksityiskohtaiset testitulokset:

WinningWP Media Templessa - Yksityiskohtaiset testitulokset

Yhteenveto

Media Temple: n uudessa hallitussa WordPress-isännöintisuunnitelmassa käynnissä oleva WinningWP ajaa noin 1–1,5 sekuntia latausajastaan ​​(verrattuna suorittamiseen DreamHost VPS Virtual Private Server -palvelimella, jossa on sekä W3: n välimuisti että MaxCDN) mitattuna melkein kaikista GTMetrixin testauspaikoista ( Vancouver, Dallas, Hong Kong, Lontoo, Mumbai, Sydney ja Sao Paulo).

Erityisen mielenkiintoista on ainakin minulle, että uusi keskiarvotietojen joukko (mitattu samalla menetelmällä, joka on kuvattu edellä, on ILMA CDN **) – mikä herättää selvästi kysymyksen: kuinka paljon nopeammin WinningWP latautuu uudella Media Temple -hotellillaan JA CDN? – jotain, jota tutkin (ja todennäköisesti kirjoitan siitä – pidennän kuvaajaa uudelleen?!) Seuraavien viikkojen aikana … pysy kuulolla!

* Olen ylläpitänyt ehdottomasti kasomia sivustoja DreamHostin kanssa, eikä minulla ole koskaan ollut suuria ongelmia tai ongelmia. Itse asiassa heidän tuki on aina ollut kaukaa paras, mitä olen koskaan käyttänyt! Lisäksi DreamHost on todennäköisesti aina suosikkipaikkani testata uusia ideoita – osittain siksi, että pidän niiden asennuksesta niin hyvin tuttua, että sitä on vaikea mukauttaa kenen tahansa muuhun, mutta lähinnä siksi, että olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että heidän jaetut isännöintisuunnitelmansa ovat ehkä parhainta vastinetta heidän kaltaisensa ympärillä!

** Vaikka ei ole ilman välimuistia, koska Media Templen uusi hallittu WordPress -suunnitelma, vaikka se ei salli minkään itsenäisen välimuistin laajennuksen käyttöä (kuten W3 Total Cache), sisältää sen omat välimuistitoiminnot.

Päivitys: Jos käytät edelleen jaettua hosting-palvelua ja vaikka olet lukenut kaikki yllä olevat, et ole vielä vakuuttunut hallitun isännöinnin tärkeydestä, tutustu tähän uuteen artikkeliimme Shared vs Managed WordPress Hosting -palvelusta.

Kukaan muu siirtyi Media Templen uuteen WordPress-isännöintisuunnitelmaan (tai WP Engineen tässä asiassa) ja huomasi merkittävän nopeuden / suorituskyvyn eron?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me