Å flytte fra Media Temple til svinghjulet – pluss en rask hastighet sammenligning!

WordPress-tilbud


Administrert WordPress-hosting ser ut til å være en stadig mer konkurransedyktig arena i disse dager – som fra en kundes synspunkt er en stor ting. Det er den stadig populære og helt fantastiske WPEngine (en veldig godt etablert WordPress-spesifikk hostingleverandør som tilbyr et bredt utvalg av hosting-pakker for et mangfoldig spekter av forskjellige klienter), Pagely (et selskap som hovedsakelig retter seg mot større bedrifter i størrelsesområdet), Kinsta (veldig mye de nye barna på blokken – og igjen, tilsynelatende rettet mot hovedsakelig kunder på bedriftsnivå), SiteGround (en utmerket hosting-leverandør med en bred meny med ekstremt rimelige administrerte WordPress-planer for mindre nettsteder) og en annen jeg ‘ Jeg har hatt øye med en stund nå: Svinghjul.

Som nevnt i et tidligere publisert innlegg, skiller Flywheel seg fra mengden ved først og fremst å rette tjenestene mot designere, byråer og reklamer – og tilbyr en rekke spennende nye tjenester som ikke (til min kunnskap) finnes andre steder. Vi snakker om tjenester som gratis demosider, overføring av klientfakturering og et nytt forestilt sftp-system som er spesielt laget for å forenkle arbeidsflyt til webdesignere og utviklere. I tillegg serverer Flywheel et utrolig brukervennlig – og helt fantastisk – vertsdashbord her er et skjermbilde, gratis nettstedmigrasjoner og en hel rekke andre viktige fordeler som enhver administrert WordPress-hosting-tjeneste ideelt sett bør (etter vår mening) tilby – inkludert innebygd CDN-integrasjon!

Fra Media Temple til Svinghjul

For det første året av eksistensen ble WinningWP arrangert av DreamHost. Vi byttet deretter til Media Temple sin da nye premium WordPress-hosting tilbake i mai 2014 for å dra nytte av de mange fordelene ved å bruke en WordPress-optimalisert server og et fullstendig administrert hostingoppsett. Vi har imidlertid nylig begynt å slite med sporadiske dårlige server-responstider – angivelig på grunn av en rekke systemstore ytelsesinstabiliteter – og manglende evne til å hvitliste visse IP-adresser vi trenger for å både integrere nettstedet riktig med MaxCDN og overvåke oppetid med Pingdom.

Å kombinere disse spesielle problemene med fristelsen til å sjekke ut en ekstremt lovende ny vert som vi ennå ikke har hatt noen virkelig meningsfull opplevelse (og mer enn litt ansporet av en voldsom interesse for å prøve ut alle ting nye og WordPress-relaterte) og vi regnet med at nå er omtrent like god tid som noen til å prøve svinghjulet.

Sammenligning av hastigheter

Det er selvfølgelig mye mer å velge et vertsfirma enn bare hastigheten på serverne, og hvis du prøver å bestemme deg mellom de to ovennevnte tjenestene, kan jeg ikke oppmuntre deg nok til å få en virkelig god lesning av hva hver og en har å tilby. Det er en rekke betydelige forskjeller mellom de to som lett kan svinge beslutningen din på den ene eller den andre måten – imidlertid er hastighet noe som ikke bare er utrolig viktig, men også relativt enkelt å måle og sammenligne.

La oss se på hastigheten til WinningWP på Media Temple og sammenligne dette med hastigheten på nøyaktig samme nettsted (uten endringer mellom de to forekomstene) som er vert på Flywheel * for å få en følelse av hvilken raskere tjeneste..

For følgende tester brukte jeg GTMetrix for å måle lastehastigheten på hjemmesiden vår (dvs. https://winningwp.com) fra forskjellige steder i hele verden (nemlig: Vancouver, Dallas, Hong Kong, London, Mumbai, Sydney og São Paulo – forlater alle andre innstillinger i GTMetrix helt som standard). Jeg fullførte hver av disse testene på begge sider ti ganger (detaljerte resultater nedenfor) før jeg tok et gjennomsnittlig – endelig – resultat. Dessuten gikk jeg den ekstra milen ved først å forlate Flywheels innebygde CDN-integrasjon for hver av testene (og dermed sammenligne som for lignende, siden Media Temple ikke tilbyr CDN-integrasjon med noen av planene sine) før jeg aktiverte nevnte CDN for å se hvor stor forskjell det gjør å laste hastigheter. (Merk: Som referanse er serveren til Media Temple lokalisert i Phoenix, Arizona, og Flywheel-serveren er lokalisert i New York).

Testresultater

Det er ganske tydelig fra testene mine (se grafen nedenfor) at svinghjul kommer ut på toppen. Selv uten CDN aktivert, utfører WinningWP på svinghjulet fremdeles det samme nettstedet som Media Temple er vert for når de tester fra hvert av GTMetrix-teststedene.

Graferte resultater:

Graf over Media Temple vs svinghjulshastighetstester

Det mest interessante av alt, kanskje, er faktisk hvor liten forskjell CDN gjør – selv om det fremskynder ting med et halvt sekund eller så fra to eller tre lokasjoner (spesielt fra Hong Kong, London og Sydney), fra to teststeder (Mumbai og Sao Paulo) CDN ser faktisk ut til å bremse ting en brøkdel av et sekund! Alle som kan forklare det?!

Full testdata:

WinningWP på Media Temple – Testresultater

WinningWP på Media Temple Speed ​​Test Data

Sammendrag:
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Vancouver: 2.4s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Dallas: 2.2s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Hong Kong: 3.8s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra London: 3.5s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Mumbai: 4.9s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Sydney: 3.5s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra São Paulo: 3.7s

WinningWP på svinghjul (ingen CDN) – testresultater

WinningWP på svinghjulet - ingen CDN - hastighetstestdata

Sammendrag:
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Vancouver: 1.8s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Dallas: 1.3s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Hong Kong: 3.3s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra London: 1.8s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Mumbai: 4.7s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Sydney: 3.1s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra São Paulo: 2,6S

WinningWP på svinghjul (med CDN aktivert) – Testresultater

WinningWP på svinghjul - med CDN - hastighetstestdata

Sammendrag:
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Vancouver: 1.7s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Dallas: 1.4S
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Hong Kong: 2,6S
 • Gjennomsnittlig lastetid fra London: 1.4S
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Mumbai: 4.7s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra Sydney: 2.7s
 • Gjennomsnittlig lastetid fra São Paulo: 2.7s

Test av belastning

I tillegg til å bruke GTMetrix for å måle hastigheten på WinningWP på begge verter, benyttet jeg også anledningen til å gjøre en liten belastningstesting for å sikre at nettstedet ville være i stand til å takle den type trafikktopper du kan forvente at det skulle takle. Jeg er glad for å kunne rapportere at hosting av Flywheel nok en gang har kommet gjennom. Hvis du ikke er kjent med belastningskrevende tester, er forutsetningen å simulere påvirkningen av en pigg hos besøkende på nettstedet over en kort periode, og øke belastningen på serveren for å se hvordan den takler det. Her er resultatene fra en test der jeg sendte 250 virtuelle brukere til nettstedet på Flywheel-verten i løpet av en 10-minutters periode – som vist, opprettholder Flywheels server en utrolig rask 150-200 ms server-responstid * gjennom!

Brukerstøtte

Så langt så bra på dette området. Som svar på noen få raske spørsmål vi hadde om å endre DNS-innstillinger, har støtten vært utmerket, og alt har virkelig vært en uventet bris. Kommunikasjon angående migrasjonen var helt topp, instrumentbordet var en fryd å navigere (langt fra slike som cPanel og til og med en rekke andre spesialbyggede løsninger), og det er en betydelig mengde klar, lettfattelig dokumentasjon – og dermed redusere behovet for å kontakte support i utgangspunktet.

Innpakking

Uten tvil er Flywheel et fremtidig vertsfirma å se på – og hvis du er et designbyrå som spesialiserer seg på WordPress, vil jeg oppfordre deg til å sjekke ut tjenestene deres så snart som mulig. Jeg kan nå personlig gå inn for deres gratis migrasjonstjenester (de var helt smertefrie og fantastiske i det hele tatt), og i henhold til testene mine så langt har oppetiden deres hittil vært intet mindre enn 100%.

Omtrent det eneste stedet jeg selv kunne forsøke å utsette dem på, er faktisk prisingen av deres SSL-støtte, som på deres Tiny ($ 15 / måned) og Personal ($ 30 / month) -planer koster ytterligere $ 10 / måned per nettsted – noe som virker litt på høyresiden (selv om det riktignok ikke er enormt mye).

For øyeblikket vert av Flywheel, laster WinningWP nå betydelig raskere enn det noen gang har hatt før (ikke bare på den vestlige halvkule, men også over hele verden), og jeg nyter så langt grundig opplevelsen av å sjekke ut en oppdatering (for meg) ) vertstjeneste!

Hyggelig arbeid Svinghjul!

Hvis du er interessert i å se hva Flywheel har å tilby for deg selv, kan du gå videre til deres offisielle nettsted for mer informasjon.

* Vi har deres profesjonelle plan.

** Kontrast dette med den samme testen på Media Temple (som kom ut på rundt 2000-5000ms.

Enhver opplevelse med enten Media Temple’s eller Flywheels administrerte WordPress-hosting?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map