DreamHosts nye administrerte VPS-hostingplaner – Nå med Nginx og SSD-er

Akkurat da jeg begynte å tenke på at et av mine favoritthotelselskaper til alle tider, begynte DreamHost (som jeg har vært vertskap for en rekke personlige nettsteder med i over fem år nå) å bli litt igjen av alt det nye konkurranse som fortsetter å vises i en verden av webhotell, de har lansert en spiffing ny webside, en splitter ny administrert WordPress hosting plan kalt DreamPress og nå – mest interessant for meg i det minste * – splitter ny administrerte VPS-hostingplaner med SSD-er.


Dessuten tilbyr de også disse nye VPS-planene som kjører ikke bare god olje-Apache, men også, som et alternativ, Nginx **!

La oss se raskt på det som er nytt, og deretter gjøre noen tester med et par live WordPress-installasjoner (inkludert en som kjører på Nginx) …

Hvordan kan disse nye VPS-planene sammenlignes med de gamle kollegene?

For det første, la oss sammenligne det gamle med det nye når det gjelder det som kanskje er viktigst: Kostnad, hastighet og pålitelighet …

Koste:

Det er en overraskende prisforskjell: de nye VPS-ene er billigere per MB minne! Mens de gamle VPS-planene tilbød 300 MB RAM for $ 15 / måned, tilbyr de nye VPS-planene 1 GB RAM (og 30 GB SSD-lagring) for $ 15 / måned – eller hvis du trenger mer: noen få andre prispoeng som fyller ut med 8 GB RAM (med hele 240 GB SSD-lagring) for $ 120 / måned.

Hastighet:

Unødvendig å si, du kan forvente at de nye VPS-planene med de skinnende nye SSD-ene vil være ganske raskere! Her er et sitat fra DreamHost: “Våre VPS-servere bruker SSD-harddisker og er 20x raskere enn tradisjonelle SATA-diskstasjoner ”! Som allerede nevnt i introen, i tillegg til Apache, tilbyr disse nye VPS-planene også Nginx – og gjør dem dermed potensielt mye raskere fremdeles!

Pålitelighet:

DreamHost rapporterer at disse nye planene har en oppetid på 100% (opp fra 99,99% for de tidligere planene). Kan egentlig ikke be om bedre enn det!

I tillegg til:

Øyeblikkelig skalerbarhet (se ovenfor for kostnadene ved oppskalering), Ubuntu 12.04 LTS, IPv6-støtte, valgfri root-tilgang (full root-tilgang via sudo), ubegrenset båndbredde, ubegrenset hostede domener og ubegrenset 24/7 internt support (tilgjengelig via live chat, Twitter og selvfølgelig god olemote-e-post) – pluss SSH, SSL, Python, Node.js og, som allerede nevnt, støtte for Nginx.

Noen faktiske tester!

Nok chit-chat – la oss gi disse nye planene en bash …

Med WordPress som kjører på Apache

Til sammenligning er her en absolutt myr-standard, ut-av-boksen WordPress-installasjon som kjører på en av de gamle VPS-planene (kjører Apache med 522 MB RAM): http: // webhostingspeedtests-dh-vps-old-apache. com (oppdatering 15. desember 2014: nettstedet er nå frakoblet – kunne ikke holde det kjørt for alltid!).

Dette er hva en typisk GTMetrix-rapport har å si om den:

GTMetrix testdata for WordPress på gamle DreamHost VPS With Apache

Rask oppsummering: I stedet for å teste bare en gang, kjørte vi GTMetrix-rapporten ti ganger – noe som ga oss en gjennomsnittlig lastetid på 2,99 sekunder.

– siden GTMetrix-rapporter er avhengig av en rekke forskjellige variabler, som faktisk er, kontinuerlig varierende, Ta gjerne noen få tester på egen hånd – på GTMetrix, PageSpeed ​​Insights, WebPagetest eller Pingdom, etc, etc (mer om disse verktøyene her.

Og her er en annen, identisk myr-standard, ut-av-boksen WordPress-installasjon som kjører på en av de NYE DREAMHOST VPS-planene (kjører Apache med 1 GB RAM og SSD-er): http://webhostingspeedtests-dh-vps-new-apache.com (oppdatering 15. desember 2014: nettstedet er nå offline – kunne ikke holde det kjørt for alltid!).

Her er hva en typisk GTMetrix-rapport har å si om dette nettstedet:

GTMetrix testdata for WordPress på nye DreamHost VPS With Apache

Rask oppsummering: I stedet for å teste bare en gang, kjørte vi GTMetrix-rapporten ti ganger – noe som ga oss en gjennomsnittlig lastetid på 2,48 sekunder.

– se over merknad om kjørehastighetstester.

Med WordPress som kjører på Nginx

I tillegg, som en ekstra bonus, er her en annen myr-standard, ut-av-boksen WordPress-installasjon som kjører på en av de nye DreamHost VPS-planene – denne gangen på Nginx (med samme 1 GB RAM og SSD-er som over): http://webhostingspeedtests-dh-vps-new-nginx.com (oppdatering 15. desember 2014: nettstedet er nå frakoblet – kunne ikke holde det kjørt for alltid!).

… og her er hva en typisk GTMetrix-rapport har å si om denne:

GTMetrix testdata for WordPress på nye DreamHost VPS With Nginx

– se over merknad om kjørehastighetstester.

Rask oppsummering: Igjen, i stedet for å teste bare en gang, kjørte vi GTMetrix-rapporten ti ganger – noe som ga oss en gjennomsnittlig lastetid på bare 1,1 sekunder – WOW!

(merk at å kjøre – eller i det minste konfigurere – WordPress på Nginx krever litt ekstra kunnskap siden du ikke lenger kan bruke en htaccess-fil)

Resultater i en graf:

For de som liker å se visuelle fremstillinger:

Graf over testresultater

Konklusjon:

Betydelig bedre verdi, forbedret pålitelighet, masse ekstra nyskapende funksjoner, merkbart raskere lastetider – SÆRLIG BRUK AV NGINX – (selv om du ønsker å bare kjøre WordPress så raskt som mulig med minimum oppstyr, vil du kanskje ha det bedre vurderer en spesialisttjeneste som DreamHost’s DreamPress, Media Temple Premium WordPress Hosting eller WPEngine – som sagt, selvfølgelig er det verdt å huske at testene ovenfor er på standard WordPress-installasjoner – dvs. uten cache-plugins og ingen CDN osv. noe) og muligheten til å kjøre Nginx for lynraske hastigheter (som et alternativ til god ol Apache) – hva er det ikke å like *** ?! God jobb DreamHost!

Mer informasjon:

Les den offisielle oversikten på den offisielle DreamHost-nettsiden her.

* siden jeg for tiden kjører alle mine DreamHost-drevne nettsteder på VPS-planene.

** Med ordene fra Mark Jaquith: “Det beste som har skjedd med WordPress – noensinne …… Farvel Apache, det har vært ekte!” (10:58).

*** Det har blitt påpekt meg siden jeg la ut denne artikkelen at Nginx-alternativet på DreamHost i skrivende stund begrenser deg til å bare bruke PHP v5.2 – som er et problem som kan forårsake kompatibilitetsproblemer med noen plugins, og som virkelig kan være mye bedre!

(merk: testnettstedene ovenfor kjører alle standard Twenty Fourteen WordPress-tema)

Er du interessert i noe billigere og trenger ikke kraften til en fullverdig VPS ennå? Ta en titt på DreamHost delt-hosting kupong for en søt start avtale!

Prøvde du DreamHosts nye VPS-planer ennå? tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map