DreamHosts nye styrede VPS-hostingplaner – Nu med Nginx og SSD’er

Ligesom jeg begyndte at tænke på et af mine foretrukne hostingfirmaer til alle tider, begyndte DreamHost (som jeg har været vært for et antal personlige websteder med i godt over fem år nu) at få lidt tilbage af alt det nye konkurrence, der fortsat vises i en verden af ​​webhosting, de har lanceret en spiffing ny hjemmeside, en splinterny administreret WordPress hosting plan med navnet DreamPress og nu – mest interessant for mig i det mindste * – splinterny administrerede VPS-hostingplaner med SSD’er.


Hvad mere er, de tilbyder også disse nye VPS-planer, der kører ikke kun god ol Apache, men også, som et alternativ, Nginx **!

Lad os se hurtigt på det, der er nyt, og derefter lave et par tests med et par live WordPress-installationer (inklusive en, der kører på Nginx) …

Hvordan kan disse nye VPS-planer sammenlignes med deres gamle kolleger?

Først og fremmest, lad os sammenligne det gamle med det nye med hensyn til hvad der måske er vigtigst: Omkostninger, hastighed og pålidelighed …

Koste:

Der er en overraskende prisforskel: de nye VPS’er er billigere pr. MB hukommelse! Mens de gamle VPS-planer tilbød 300 MB RAM til $ 15 / måned, tilbyder de nye VPS-planer 1 GB RAM (og 30 GB SSD-lager) til $ 15 / måned – eller, hvis du har brug for mere: et par andre prispoint, der udvælges ved 8 GB RAM (med en enorm 240 GB SSD-lager) til $ 120 / måned.

Hastighed:

Naturligvis ville du forvente, at de nye VPS-planer med deres skinnende nye SSD’er vil være lidt hurtigere! Her er et citat fra DreamHost: ”Vores VPS-servere bruger SSD-harddiske og er 20x hurtigere end traditionelle SATA-diskdrev ”! Som allerede nævnt i introduktionen tilbyder disse nye VPS-planer, udover Apache, også Nginx – hvilket gør dem potentielt ret hurtigere!

Pålidelighed:

DreamHost-rapporter, at disse nye planer har en oppetid på 100% (op fra 99,99% for de tidligere planer). Kan virkelig ikke bede om bedre end det!

Plus:

Øjeblikkelig skalerbarhed (se ovenfor for omkostningerne ved opskalering), Ubuntu 12.04 LTS, IPv6 support, valgfri root-adgang (fuld root-adgang via sudo), ubegrænset båndbredde, ubegrænset hostede domæner og ubegrænset 24/7 intern support (tilgængelig via live chat, Twitter og selvfølgelig god e-mail-adresse – plus SSH, SSL, Python, Node.js og, som allerede nævnt, Nginx support.

Nogle faktiske test!

Nok chitchat – lad os give disse nye planer en bash …

Med WordPress, der kører på Apache

Til sammenligning er her en absolut myrestandard, out-of-the-box WordPress-installation, der kører på en af ​​de gamle VPS-planer (kører Apache med 522 MB RAM): http: // webhostingspeedtests-dh-vps-old-apache. com (opdatering 15. december 2014: site nu offline – kunne ikke holde det kørt for evigt!).

Her er hvad en typisk GTMetrix-rapport har at sige om den:

GTMetrix testdata for WordPress på gamle DreamHost VPS med Apache

Hurtigt resume: I stedet for kun at prøve en gang, kørte vi GTMetrix-rapporten ti gange – hvilket gav os en gennemsnitlig belastningstid på 2,99 sekunder.

– da GTMetrix-rapporter dog afhænger af et antal forskellige variabler, der faktisk er, konstant varierende, er du velkommen til at udføre nogle få egne test – på GTMetrix, PageSpeed ​​Insights, WebPagetest eller Pingdom osv. osv. (mere om disse værktøjer her.

Og her er en anden, identisk myr-standard, out-of-the-box WordPress-installation, der kører på en af ​​de NYE DREAMHOST VPS-PLANER (kører Apache med 1 GB RAM og SSD’er): http://webhostingspeedtests-dh-vps-new-apache.com (opdatering 15. december 2014: site nu offline – kunne ikke holde det kørt for evigt!).

Her er hvad en typisk GTMetrix-rapport har at sige om dette websted:

GTMetrix testdata for WordPress på nye DreamHost VPS med Apache

Hurtigt resume: I stedet for kun at prøve en gang, kørte vi GTMetrix-rapporten ti gange – hvilket gav os en gennemsnitlig belastningstid på 2,48 sekunder.

– se ovenstående note om kørehastighedstest.

Med WordPress, der kører på Nginx

Plus, som en ekstra bonus, her er en anden myr-standard, out-of-the-box WordPress-installation, der kører på en af ​​de nye DreamHost VPS-planer – denne gang på Nginx (med den samme 1 GB RAM og SSD’er som ovenfor): http://webhostingspeedtests-dh-vps-new-nginx.com (opdatering 15. december 2014: site nu offline – kunne ikke holde det kørt for evigt!).

… og her er hvad en typisk GTMetrix-rapport har at sige om denne:

GTMetrix testdata for WordPress på nye DreamHost VPS med Nginx

– se ovenstående note om kørehastighedstest.

Hurtigt resume: Igen for i stedet for at teste kun én gang, kørte vi GTMetrix-rapporten ti gange – hvilket gav os en gennemsnitlig belastningstid på bare 1,1 sekunder – WOW!

(bemærk, at det at køre – eller i det mindste konfigurere – WordPress på Nginx kræver lidt ekstra know-how, da du ikke længere kan bruge en htaccess-fil)

Resultater i en graf:

For dem, der kan lide at se visuelle repræsentationer:

Graf over testresultater

Konklusion:

Betydelig bedre værdi, forbedret pålidelighed, belastninger af yderligere banebrydende funktioner, mærkbart hurtigere belastningstider – SÆRLIGE BRUG AF NGINX – (selvom hvis du bare ønsker at køre WordPress så hurtigt som muligt med mindst mulig ståhej, ville du måske have det bedre i betragtning af en specialtjeneste som DreamHost’s DreamPress, Media Temple’s Premium WordPress Hosting eller WPEngine – når det er sagt, er det naturligvis værd at huske, at ovenstående test er som standard WordPress-installationer – dvs. uden cache-plugins og ingen CDN osv., hvilket naturligvis ville fremskynde tingene noget) og muligheden for at køre Nginx til lynhurtige hastigheder (som et alternativ til god ol ‘Apache) – hvad skal man ikke lide *** ?! Godt job DreamHost!

Mere info:

Læs den officielle oversigt på det officielle DreamHost-websted her.

* da jeg i øjeblikket kører alle mine DreamHost-drevne sider på deres VPS-planer.

** Med ordene fra Mark Jaquith: “Den bedste ting, der sker med WordPress – nogensinde … … Farvel Apache, det har været ægte!” (10:58).

*** Det er blevet påpeget mig, siden jeg har sendt denne artikel, at Nginx-indstillingen på DreamHost i skrivende stund begrænser dig til kun at bruge PHP v5.2 – hvilket er et problem, der kan forårsage kompatibilitetsproblemer med nogle plugins og virkelig kunne være meget bedre!

(note: ovenstående testwebsteder kører alle standard Twenty Fourteen WordPress-tema)

Er du interesseret i noget billigere og har endnu ikke brug for kraften i en fuldt udbygget VPS? Tjek vores DreamHost delt-hosting kupon til en sød starteraftale!

Forsøgte DreamHosts nye VPS-planer endnu? Tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map