Els nous plans d’allotjament VPS gestionats de DreamHost – Ara amb Nginx i SSD

De la mateixa manera que començava a pensar que una de les meves companyies d’allotjament preferides de sempre, DreamHost (amb qui acudeixo des de fa més de cinc anys amb diverses pàgines web personals) començava a quedar-se una mica deixada per totes les novetats. una competència que continua apareixent en el món de l’allotjament web, han llançat un nou lloc web, un nou pla d’allotjament de WordPress gestionat de nou anomenat DreamPress i ara –més interessant, almenys * – completament nou va gestionar els plans d’allotjament VPS amb SSD.


A més, també ofereixen aquests nous plans VPS que no només funcionen amb Apache, sinó també, com a alternativa, Nginx **!

Mirem ràpidament les novetats i, a continuació, fem unes quantes proves amb un parell d’instal·lacions de WordPress en directe (inclosa una que s’executa a Nginx) …

En què es comparen aquests nous plans VPS amb els seus antics homòlegs?

Primerament, comparem l’antic amb el nou en termes d’allò que potser és més important: cost, velocitat i fiabilitat …

Cost:

Hi ha una sorprenent diferència de preu: els nous VPS són més barats per MB de memòria. Mentre que els antics plans de VPS ofereixen 300 MB de RAM per 15 dòlars al mes, els nous plans de VPS ofereixen 1 GB de RAM (i 30 GB d’emmagatzematge SSD) per 15 dòlars al mes – o, si en necessiteu més: uns quants altres punts de preu que superen els 8 GB de RAM (amb una enorme quantitat de 240 GB d’emmagatzematge SSD) per 120 dòlars / mes.

Velocitat:

No cal dir que haureu d’esperar que els nous plans de VPS amb els seus nous SSD brillants siguin una mica més ràpids. Aquí hi ha una cita de DreamHost: “Els nostres servidors VPS utilitzen discs durs SSD i ho són 20x més ràpid que les unitats de disc SATA tradicionals! A més, com ja es va mencionar a la presentació, a més d’Apache, aquests nous plans VPS també ofereixen Nginx, de manera que els fa potencialment força ràpids encara!

Fiabilitat:

DreamHost informa que aquests nous plans tenen un temps de funcionament 100% (augment del 99,99% dels plans anteriors) Realment no puc demanar millor que això!

Més:

Escalabilitat instantània (vegeu més amunt per a despeses d’ampliació), Ubuntu 12.04 LTS, suport IPv6, accés root opcional (accés complet a l’arrel via sudo), amplada de banda il·limitada, dominis allotjats il·limitats i suport il limitat de 24 hores al dia (accessible en directe xat, Twitter i, per descomptat, un bon correu electrònic de moda), a més de SSH, SSL, Python, Node.js i, com ja s’ha dit, suport Nginx.

Algunes proves reals!

Xat de xerrada suficient: donem aquest pla als nous plans …

Amb WordPress funcionant a Apache

Per a comparació, aquí teniu una instal·lació de WordPress absolutament poc estandard, fora de caixa, que s’executa en un dels antics plans VPS (amb Apache amb 522 MB de memòria RAM): http: // webhostingspeedtests-dh-vps-old-apache. com (actualització del 15 de desembre de 2014: el lloc ara fora de línia; no podreu continuar funcionant!).

Aquí hi ha què ha de dir un informe típic GTMetrix al respecte:

Dades de prova de GTMetrix per a WordPress amb VPS DreamHost amb Apache

Resum ràpid: en comptes de provar-ho una vegada, vam executar deu vegades l’informe GTMetrix, cosa que ens va proporcionar un temps de càrrega mitjà de 2,99 segons.

– no obstant això, ja que els informes GTMetrix depenen de diverses variables que, de fet, ho són, variant contínuament, no dubteu a fer algunes proves pròpies: a GTMetrix, PageSpeed ​​Insights, WebPagetest o Pingdom, etc, etc (més informació sobre aquestes eines aquí.

I aquí hi ha una altra instal·lació de WordPress fora de la caixa, idèntica i fora de caixa, que s’executa en un dels NOUS PLANS DE VPS DREAMHOST (executant Apache amb 1 GB de memòria RAM i SSD): http://webhostingspeedtests-dh-vps-new-apache.com (actualització del 15 de desembre de 2014: el lloc ara fora de línia: no podia continuar funcionant per sempre!).

Aquí hi ha què dir un informe típic GTMetrix sobre aquest lloc:

Dades de prova de GTMetrix per a WordPress amb el nou VHH DreamHost amb Apache

Resum ràpid: en comptes de provar-ho una vegada, vam executar deu vegades l’informe GTMetrix, cosa que ens va proporcionar un temps de càrrega mitjà de 2,48 segons.

– veure nota anterior sobre proves de velocitat de funcionament.

Amb WordPress funcionant a Nginx

A més, com a bonus addicional, aquí hi ha una altra instal·lació de WordPress que està fora de la caixa de fora de caixa, que s’executa en un dels nous plans DreamHost VPS – aquesta vegada a Nginx (amb els mateixos 1 GB de memòria RAM i SSD anteriors): http://webhostingspeedtests-dh-vps-new-nginx.com (actualització del 15 de desembre de 2014: el lloc ara fora de línia: no podia continuar funcionant per sempre!).

… I aquí hi ha què dir un informe típic GTMetrix sobre aquest tema:

Dades de prova de GTMetrix per a WordPress amb DreamHost VPS nou amb Nginx

– veure nota anterior sobre proves de velocitat de funcionament.

Resum ràpid: una vegada més que en lloc de provar una vegada, vam executar deu vegades l’informe GTMetrix, cosa que ens va proporcionar un temps de càrrega mitjà només 1,1 segons: WOW!

(tingueu en compte que per executar – o com a mínim configurar – WordPress a Nginx cal tenir una mica de coneixement addicional, ja que ja no podreu utilitzar un fitxer htaccess)

Resultats en un gràfic:

Per a aquells a qui els agradi veure representacions visuals:

Gràfic dels resultats de les proves

Conclusió:

Un valor significativament millor, una fiabilitat millorada, un munt de funcions addicionals d’avantguarda, temps de càrrega sensiblement més ràpids – ESPECIALMENT UTILITZANT NGINX – (tot i que si voleu simplement executar WordPress el més ràpidament possible amb el mínim enrenou, potser us resultarà millor. tenint en compte un servei especialitzat com DreamPress, DreamPress, Hosting Premium de Media Temple o WPEngine, és ben dit que val la pena recordar que les proves anteriors són instal·lades de manera predeterminada per WordPress, és a dir, sense plugins de memòria cau i sense CDN, etc., cosa que evidentment acceleraria les coses. una mica) i l’opció d’executar Nginx for velocitats ràpides (com a alternativa a bon ol Apache): què no us agrada *** ?! Bona feina DreamHost!

Més informació:

Llegiu aquí la visió general del lloc web oficial de DreamHost.

* des que actualment executo tots els meus llocs alimentats amb DreamHost en els seus plans VPS.

** En paraules de Mark Jaquith: “El millor per passar a WordPress, mai … … Adéu Apache, ha estat real!” (10:58).

*** des de la publicació d’aquest article se’m va assenyalar que, en el moment d’escriure, l’opció Nginx a DreamHost només et limita a usar només PHP v5.2 – que és un problema que pot provocar problemes de compatibilitat amb alguns complements i que realment podria ser molt millor!

(nota: els llocs de prova anteriors són tots els que utilitzen el tema de Vint-Catorze de WordPress predeterminat)

T’interessa alguna cosa més barata i encara no necessites el poder d’un VPS de ple rendiment? Consulteu el nostre DreamHost allotjament compartit cupó per a un bon acord inicial!

Ja has provat els nous plans VPS de DreamHost? Pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me