A Designmodo teljesen új kerete a WordPress számára

Designmodo tervezőkeret-ajánlat - 15% kedvezmény!


Amikor a Designmodo egy új, innovatív weboldal-létrehozási rendszert bocsátott ki azáltal, hogy ez év februárjában összeállította a válogatott előre megtervezett (és valóban meglehetősen szép) HTML blokkok – úgynevezett „tervezési keretrendszer” -ét, azokat elárasztották a hozzászólások működik a WordPress-rel? Akkor sajnos abban az időben nem volt. Hat hónap elteltével, és Adrian és csapata végre kiadott egy verziót, amely nem csak a WordPress-rel kompatibilis, hanem pozitívan rázta meg! Bemutatunk egy vadonatúj „WordPress-keretrendszert”:

Mi az?

Nos, azzal kezdve, ami nem: ez nem csupán egy újabb alapvető WordPress téma! Röviden: ez egy olyan felület, amely lehetővé teszi, hogy saját kivitelét száz ragyogóan megtervezett témablokkból (elérhetőségi űrlapokból, tartalomterületekből, csúszkákból stb. Stb.) Állítsa össze, amelyek összerakhatók (gondolom, a lego téglák) a egy innovatív, új drag-and-drop felület! Továbbá, miután kiválasztotta a Design Framework blokkjait, amelyeket a webhelyén használ, akkor testreszabhatja ezeket a blokkokat a dolgok további személyre szabása érdekében.!

A keretben elérhető különféle blokkok gyors áttekintése és bemutatása érdekében nézze meg a Designmodo hivatalos videóját.

Hogyan működik:

A telepítés után a WordPress irányítópultján megjelenik egy új menüpont, az „SFW oldalak” címen, amely a szerkesztési területre viszi egy elhagyhatatlan, nagy kék linkkel a téma innovatív új vizuális szerkesztőjéhez…

választotta-a-header

… Amelyből elindíthatja az új oldal összeszerelését a rendelkezésre álló különféle keretblokkokból, és minden egyes blokkhoz bármilyen egyszerű szerkesztést elvégezhet, amint végighalad – például az alapszöveg formázása, a linkek létrehozása vagy módosítása, a képek cseréje, a menük konfigurálása és az oldal mentése. Tetszik:

szerkesztő-a-header

Ezután további blokkokat adhat hozzá (mint például a fő tartalmi terület és egy lábléc stb.), Átrendezheti a blokkokat, megnézheti az oldal előnézetét, vagy bonyolultabb szerkesztéshez kattintson a fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban. a téma vizuális szerkesztőjében a HTML eléréséhez és szerkesztéséhez – megjegyzés: Saját CSS-t is hozzáadhat (az elvégzett HTML módosításokhoz) az ‘Megjelenések’ → ‘Beállítások’ vagy ‘Megjelenések’ → ‘CSS szerkesztése’ menüpontba..

szerkesztésével-the-html-link

További információ a keret / téma szerkesztéséről itt található!

Teljesen érzékeny

Az egyik dolog, ami a Designmodo eredeti tervezési keretén belül (ez év februárjában jelent meg), amely igazán ragyogott, az volt a tény, hogy a Designmodo hatalmas nehézségekbe ütközött, hogy minden hatalmas keverési és illesztési HTML blokkjának választékát biztosítsa. nagyszerűnek bizonyult bármilyen méretű képernyőn (ideértve a retina kijelzőket is) … amit valami örömmel sikerült elérni ezzel a teljesen új WordPress verzióval!

Összegezve:

Nem kétséges: függetlenül attól, hogy nyitóoldalt, portfóliót vagy akár alkalmazási oldalt készít – a Designmodo WordPress új keretrendszere egyedülálló kínálatot kínál (sőt, a Designmodo egy nagyon nagylelkű 20 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál) – ezáltal kockázatmentesen hatékonyan kipróbálhatja majdnem három hétig), különösen, ha sietve és / vagy egy vizuális szerkesztővel sietve csodálatos dizájnt készít webhelyére.!

– egyetlen szóbeszédünk: at $ 149 licenc / év (éves díj szükséges a folyamatos frissítésért) ez valószínűleg meglehetősen drága az egyéni / alkalmi felhasználók számára – ezt mondhatjuk, ha valamelyik tervezőiroda vagy (megjegyzés: öt licencet tömegesen vásárolhat egyszerre 349 $), vagy ha rengeteg pénzt szeretne keresni a webhelyéről, remélhetőleg bármikor visszatérítheti ezt a konkrét kiadást!

Plusz, és utáljuk ezt mondani, de egy viszonylag alapvető GYIK-en kívül még nem tűnik elegendő dokumentáció (oktatóanyagok / felhasználói kézikönyvek stb.) Kiadva: remélhetőleg ezek rövidesen elkészülnek…

(frissítés: Október 1. – megjelenik egy új videó oktatóanyag arról, hogyan lehet weboldalt létrehozni a Designmodo WordPress új keretrendszerével itt.

Ha még nem tette meg, látogasson el a Designmodo hivatalos webhelyére további információkért! – Ó, és végül: ne felejtsd el használni az exkluzív kuponkódunkat 15% kedvezmény erre a (vagy bármely más) Designmodo termékre!

Még mindig hozott létre lenyűgöző új webhelyeket? – nyugodtan hagyjon linket bármihez, amelyet meg szeretne mutatni a megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map