Top 10 bedste værktøjer til domænenavngenerator til at finde det perfekte domænenavn (2020)

WordPress-tilbud


At vælge dit perfekte domænenavn er ikke længere en tur i parken – ikke mindst fordi der allerede er mere end 330 millioner registrerede domænenavne (et antal, der vokser med 3,7% år for år. Det betyder, at skiller sig ud (og faktisk, endda bare at finde gode domænenavne, der er tilgængelige) bliver sværere og sværere!

Uanset hvor vanskelig opgaven kan være, er du dog stadig nødt til at overveje nogle seriøse tanker i processen og forsøge at komme med et domænenavn, der i det mindste overholder følgende kriterier:

 • Gør dit websted, og dermed din virksomhed, let at huske.
 • Er brandable.
 • Lyder pålideligt.
 • Er unik.

Og her er et par flere. Vi er faktisk ikke fremmede for forskellige domænerelaterede spørgsmål her på WinningWP; som regelmæssige læsere vil være opmærksomme på, har vi allerede offentliggjort et antal artikler om domæner, der dækker hvad et domænenavn er, forskellen mellem et domæne og hosting og de bedste domænenavnsregistratorer, der skal bruges i 2020, blandt andre.

I dag tager vi tingene videre ved at udarbejde en liste med ti utroligt værdifulde værktøjer, der sigter mod at hjælpe dig med at brainstorme og generere alle slags forslag til domænenavne.

De 10 bedste domænenavnegeneratorer

Vi starter med de domænenavnegeneratorer, der kræver det mindst mulige input fra dig (de udfører det meste af arbejdet), før vi går videre til dem, der gør dig til hjernen i operationen via forskellige tilpasningsmuligheder og parametre. Lad os komme igang…

1. LeanDomainSearch

http://www.leandomainsearch.com/

Domænenavngeneratorer: LeanDomainSearch

Dette er et værktøj oprettet af team Automattic – det firma, der er ansvarligt for WordPress.com-platformen og kerneteamet, der arbejder på WordPress selv, hvilket betyder, at de skal være ret erfarne, når det kommer til domænenavne og websteder.

Hvordan bruger du værktøjet? Denne er virkelig nem at bruge! Alt hvad du gør er at give et nøgleord – normalt noget, der definerer din niche – og derefter lade magien ske. Denne domænenavngenerator kommer tilbage med snesevis eller endda hundreder af domænenavnideer, og de fleste af dem er tilgængelige til registrering som .com.

Hvem skal bruge det? Brug LeanDomainSearch, hvis du overhovedet ikke har en idé om et domænenavn, men kun et ord eller et par ord, der definerer din niche eller virksomhed.

LeanDomainSøg fordele og ulemper Fordele
Ulemper
 • Det giver dig mulighed for at ‘foretage’ nogle domæner og gennemgå dem senere.
 • Det giver dig mulighed for at registrere domænenavne direkte fra værktøjet.
 • Det kontrollerer også tilgængelige Twitter-brugernavne.
 • Det viser dig din søgehistorik.
 • Det viser kun tilgængelighed for .com-domænenavne. Der er ingen andre TLD’er at vælge imellem.

2. Business Name Generator af Shopify

https://www.shopify.com/tools/business-name-generator

Domænenavngenerator af Shopify

Som navnet antyder, er dette værktøj blevet udviklet af Shopify, en af ​​de mest populære og bedste e-handelsløsninger på nettet. Denne generator ligner meget LeanDomainSearch på den måde, den fungerer.

Hvordan bruger du værktøjet? Skriv blot et nøgleord, og se, hvilke forslag denne generator har til dig. De domænenavne, du får, er alle tilgængelige som en .com, og du kan registrere dem lige på stedet – forudsat at du faktisk ønsker at oprette en Shopify-butik øverst på domænet.

Hvem skal bruge det? Brug det som et alternativ til LeanDomainSearch.

Forretningsnavngenerator af Shopify fordele og ulemper Fordele
Ulemper
 • De domænenavne, det antyder, ser ud til at være lidt mere kreative sammenlignet med LeanDomainSearchs.
 • Det giver dig mulighed for at oprette en Shopify-butik umiddelbart efter at du har valgt et domænenavn … Men det er kun en professionel, hvis det er det, du faktisk er interesseret i at gøre.
 • Det viser kun dig tilgængelighed for .com-domænenavne.
 • Hvis du bare ønsker at registrere et domænenavn uden en Shopify-butik ovenpå, kan du ikke gøre det med dette værktøj.

3. NameStall

http://www.namestall.com/domain-name-generator

namestall

Dette er ikke et enkelt værktøj, men en pakke med domænenavnegeneratorer. De tre mest nyttige (IMO) er: Hoveddomænenavngenerator, 3-ords domænenavngenerator og rimende domænenavngenerator.

Hvordan bruger du værktøjet? Start med hoveddomænenavngeneratoren på NameStall, indtast dit seed-nøgleord, vælg, om du vil have det til at vises i begyndelsen eller slutningen, aktivere / deaktivere bindestreger, og vælg derefter en ‘ordgruppe’, der afslutter dit domæne. Det sidste trin er faktisk rigtig cool, og det giver dig interessante muligheder for, hvordan du tilpasser dit domænenavn.

For eksempel kan du vælge en ‘ordgruppe’ mærket ‘1500 populære sidste ord’. Sådan lyder det bare – en liste over ord, der fungerer godt som ord til at afslutte dit domænenavn med. Der er andre lignende ordgrupper, såsom ‘100 populære tal’, ‘200 populære 2 bogstavsord’, ‘500 populære første ord’, ‘grundlæggende engelske ord’, og så videre. Dette giver dig nogle enorme muligheder for at tilpasse din søgning.

Hvem skal bruge det? NameStalls domænenavnegeneratorer er en interessant løsning, hvis du ikke har meget af en idé om det komplette domænenavn, du vil gå med, men du gerne vil kunne tilpasse, hvordan generatoren udfører sit job.

NameStall fordele og ulemper Fordele
Ulemper
 • Det har store tilpasningsmuligheder via ordgrupper.
 • Det giver dig mulighed for at vælge, hvor dit søgeord skal vises i domænenavnet.
 • Det giver dig mulighed for at kontrollere en håndfuld TLD’er og derefter registrere dem direkte.
 • Du kan kun foretage op til fem søgninger, før du bliver tvunget til at købe et abonnement … Eller bruge inkognitotilstand i din browser.

4. Nameboy

http://www.nameboy.com/

nameboy

Domænenavne, som Nameboy genererer, er meget interessante – især hvis du vil registrere flere TLD’er end bare standard .com. Når det er sagt, gør det et bedre job, når du først har en generel idé om, hvad dit domænenavn skal være.

Hvordan bruger du værktøjet? For at få mest muligt ud af dette værktøj skal du give det dit vigtigste frø-nøgleord plus et sekundært nøgleord, du vil kombinere til et domænenavn. Valgfrit kan du tillade bindestreger og endda anmode de genererede domænenavne om at rimme.

Hvem skal bruge det? Brug det, hvis du har en generel idé om, hvad du vil have dit domænenavn til at være, men alligevel vil du kigge efter mulige bindestreger af dette navn og de andre TLD’er, der er tilgængelige.

Nameboy fordele og ulemper Fordele
Ulemper
 • Det viser dig tilgængelighed for en håndfuld TLD’er.
 • Det viser dig domænenavne, der er tilgængelige til videresalg.
 • Det giver dig mulighed for at angive to frø-nøgleord.
 • Du kan tillade eller afvise bindestreger.
 • Hvis du ønsker at købe et domænenavn direkte gennem Nameboy, er checkoutprocessen mærket ‘usikker’ af Google .

5. Domain Maker af BustAName

http://www.bustaname.com/word_maker

bustaname

Domænenavngeneratoren fra BustAName har meget mere input end mange af de andre værktøjer på denne liste. Via dens forskellige parametre kan du kontrollere, hvordan du vil strukturere dit domænenavn, og hvilken slags elementer du er interesseret i. Som et resultat lyder de genererede domæner originale.

Hvordan bruger du værktøjet? Giv det bare dit vigtigste nøgleord og vælg, om du vil have, at det skal vises i begyndelsen eller slutningen af ​​dit domænenavn. Vælg derefter, hvor naturligt du ønsker, at dit domæne skal lyde. Til sidst sætter du en grænse for antallet af tegn i dit domænenavn. Du kan også vælge at vise et antal TLD’er bortset fra standard .com.

Hvem skal bruge det? Brug det, hvis du med sikkerhed ved, hvilket hovednøgleord du vil bruge som en del af dit domænenavn, men du ønsker også, at domænet skal gøres mere unikt og originalt.

Domain Maker af BustAName fordele og ulemper Fordele
Ulemper
 • De domæner, det antyder, er meget originale og lyde spændende.
 • Det giver dig mulighed for at gemme domæner til senere.
 • Den sammenligner priser hos forskellige registrarer.
 • Der er en knappen ‘Foretag tilfældige domæner’, i tilfælde af at du er ude af ideer.
 • Der er ingen mulighed for at placere dit seed-søgeord andre steder end starten eller slutningen af ​​domænenavnet.

6. Domænehjul

https://domainwheel.com/

Domænehjul

Med en moderne grænseflade og et enkelt, tiltalende design har Domain Wheel et ekstra mål at gøre dit domænenavnsøgning sjovere.

Det genererer et antal kombinationer med hver søgning, der sammensætter en liste med originale navne, der er beregnet til at passe dit websteds identitet, og kan vise op til 15 domæneudvidelser (.com, .org, .net, .biz, .info osv. ), som du kan skifte ved hjælp af en praktisk dropdown.

Hvis de meget specifikke navne, der er genereret, ikke stemmer overens med dit websted, giver Domain Wheel også et par tilfældige forslag og en liste over nøgleord relateret til det emne, du leder efter.

Hvordan bruger du værktøjet? Gå til startsiden, og skriv de nøgleord, du vil bruge. Vælg derefter de udvidelser, du foretrækker, og lad hjulet dreje. Når listen med navne vises, skal du vælge den, du ønsker, og gå til domæneregistreringsformularen.

Hvem skal bruge det? Uanset om du er målrettet mod bestemte søgeord, eller du er åben for ideer, er Domain Wheel godt til at give sjove og kreative forslag og kombinationer. Resultaterne af en domænenavnsøgning inkluderer både specifikke og tilfældige navne, så hvis du har brug for et iøjnefaldende domæne, er det bestemt værd at prøve.

Fordele og ulemper med domænehjul Fordele
Ulemper
 • Det kommer med kreative navnealternativer: ‘lyder som’, ‘rim med’.
 • Værktøjets interface er hurtig og smuk.
 • Du kan indsnævre resultaterne ved udvidelse.
 • Det viser dig nøgleord, der er relateret til dit emne.
 • Det tilbyder ikke mange muligheder for at filtrere resultaterne.
 • Det har ikke tilgængelighed på sociale medier.

7. Umulighed!

http://impossibility.org/

umulighed

Umuligheden! er meget kreativ i sin tilgang til at generere domænenavne, og det giver dig også en håndfuld pæne muligheder for, hvordan du kan tilpasse processen.

Hvordan bruger du værktøjet? Du begynder med at angive et nøgleord og vælge det, du vil se, tilføjet til det nøgleord. Du kan vælge mellem verb, adjektiver og navneord, og du kan også vælge, om disse skal være fire, fem eller seks bogstaver, og om de skal vises i begyndelsen eller slutningen.

Hvem skal bruge det? Det er virkelig cool, hvis du er villig til at bruge lidt tid på at eksperimentere med de mulige kombinationer af ord.

Umuligheden! fordele og ulemper Fordele
Ulemper
 • Mængden af ​​kontrol, det giver dig, når du tilpasser domænerne, er virkelig cool.
 • Det genererer ret kreative domænenavne.
 • Det er kun til .com-domæner.
 • Det tillader kun et frønøgleord.

8. DomainsBot

http://www.domainsbot.com/

domainsbot

DomainsBot gør et godt stykke arbejde med ikke kun at generere interessante domænenavne til dig, men også lade dig vælge de synonymer, du gerne vil bruge sammen med dine originale frø-nøgleord. Dette kan resultere i nogle seje tilpasninger, som du ellers ikke ville have snublet over.

Hvordan bruger du værktøjet? Begynd med at levere et eller flere nøgleord. Når du har udført den indledende søgning, vil du være i stand til at tilpasse de TLD’er, du er interesseret i, tilføje / ændre synonymer og endda tilføje dine foretrukne præfikser og suffikser. Listen med domænenavne DomainsBot kommer tilbage med starter med de mest ligefremme kombinationer af dine søgeord, og går derefter ind i de mere kreative dem.

Hvem skal bruge det? Brug det til at kontrollere et antal TLD’er på samme tid, og også til at tilpasse dine synonymer, præfikser og suffikser, hvilket vil give dig meget mere kontrol.

DomænerBot fordele og ulemper Fordele
Ulemper
 • Det tilbyder god tilpasning med synonymer, præfikser og suffikser.
 • Der er flere TLD’er.
 • Du kan registrere dit domæne direkte fra generatoren via din valgte registrator.
 • De genererede domænenavne er ikke så kreative som dem, der kommer fra nogle af de andre værktøjer på denne liste.

9. NameMesh

https://www.namemesh.com/

namemesh

NameMesh er en af ​​de bedre domænenavnegeneratorer til at tjekke, om du har flere søgeord, du gerne vil inkludere i domænet. Listen over domæner, som NameMesh opretter baseret på dine søgeord, er massiv, og den er pænt opdelt i en håndfuld kategorier: Almindelig, nyt, kort, sjovt og SEO.

Hvordan bruger du værktøjet? Start med at indtaste dine søgeord – du kan have et eller mange – og vælg de TLD’er, du er interesseret i. NameMesh giver dig en kæmpe liste over genererede domænenavne og angiver, hvilke af dem der er tilgængelige til registrering.

Tip: Fjern markeringen i indstillingen ‘skjul registreret’, da dette giver dig et bedre overblik over, hvor levedygtige visse domænenavne faktisk er. Grundlæggende ønsker du ikke et domænenavn, hvis de fleste af dens andre TLD’er allerede er registreret.

Hvem skal bruge det? Brug det, hvis du har en liste over søgeord, du gerne vil have inkluderet i dit domænenavn, og du vil have dem ordnet pænt.

NameMesh fordele og ulemper Fordele
Ulemper
 • Antallet af genererede domæner er meget stort.
 • Kategorien Sjov er især værd at kigge på.
 • Nogle af de domænenavne, der vises som tilgængelige, er det ikke.

10. DomainTyper

https://domaintyper.com/

domaintyper

Dette er mit personlige yndlingsværktøj til at finjustere mine domænenavne og kontrollere tilgængeligheden af ​​forskellige TLD’er. Når det er sagt, er det faktisk ikke en generator, du kan bruge, når du starter fra bunden.

Hvordan bruger du værktøjet? Start bare med at indtaste dit tilsigtede navn, og DomainTyper giver dig forslag i realtid (ikke nødvendigt at klikke på nogen knapper), deraf navnet på værktøjet. Når du ser på de tilgængelige domæner, kan du tilføje eller fjerne de TLD’er, der interesserer dig mest, og endda tjekke de tilgængelige brugernavne på sociale medier.

Hvem skal bruge det? Brug det, hvis du er næsten sikker på, hvilket domænenavn du vil gå med, men du vil tjekke, om registrering af forskellige TLD’er og brugernavne på sociale medier til det ikke vil være et problem.

DomainTyper fordele og ulemper Fordele
Ulemper
 • Det fungerer, som du skriver i realtid.
 • Det viser dig alle de tilgængelige TLD’er med et øjeblik.
 • Du kan tilføje tilpassede TLD’er til søgningen.
 • Det kontrollerer brugernavne på sociale medier.
 • Det genererer ikke domæne i sig selv.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map