En hurtig guide til interne links til SEO

WordPress-tilbud


Intern linking bør være en vigtig overvejelse for alle webstedsejere: Ikke kun kan læsere og besøgende klikke på sådanne links for at finde mere indhold på dit websted, men Google ser dem også. Kort sagt: Intern forbindelse mellem indlæg og sider forbedrer både din SEO (Search Engine Optimization) indsats og dine brugers oplevelse af dit websted.

Så hvordan nøjagtigt skal du håndtere interne links på dit websted? Er der nogle særlige overvejelser at huske på? Hvad er den bedste praksis for intern forbindelse mellem indlæg og sider?

Lad os se.

Interne links til SEO

Hvad er interne links?

Lad os først starte med det åbenlyse: Interne links peger på indhold på dit eget websted i stedet for andre steder. Eksempler inkluderer links til indhold mellem sider, links i navigationsmenuen på dit websted og ethvert relateret indholdsforslag i slutningen af ​​dine artikler, samt links inden for populære indlægswidgets i sidefeltet osv..

Selvom links i sådanne ting som widgets og sidebar måske er det nemmeste at oprette, er det den interne linking inden for det indhold, du har brug for at fokusere mest på, da det er de links, der generelt er mest bemærket af Google OG dit websteds besøgende.

Et vigtigt punkt at bemærke her er, at selvom du måske synes, at det er en god ting at tilføje så mange interne links som muligt, vil det sandsynligvis besejre formålet med intern forbindelse. På ethvert givet tidspunkt ønsker en bruger at finde det indhold, der er mest relevant for ham eller hende. Derfor skal de interne links i dine indlæg og indhold være relevante for det, indlægget taler om – tænk på kvalitet og relevans i forhold til mængde! For eksempel, hvis din nuværende artikel handler om PlayStation III, kan du eventuelt tilføje interne links, der fører til artikler om de bedste spil til PS III. Tilsvarende ville det også være godt at tilbyde links til artikler, der sammenligner PS III med Microsoft Xbox, mens tilføjelse af links om PlayStation I og II og / eller topspil til pc-brugere ikke sandsynligvis vil være af stor interesse for læseren.

Nu er det store spørgsmål, hvordan skal du behandle dine interne links?

Gør interne links synlige

Det siger sig selv, at dine links skal være synlige, uanset om de er interne eller eksterne. Standard praksis med at bruge en anden farve til dine links og understrege dem fungerer godt i de fleste tilfælde, så det bør generelt overholdes.

Dette er naturligvis mere en stilistisk og designmæssig overvejelse, men hvis dine links ikke er synlige og adskiller sig fra standardtekst, indstiller du dig selv til intern sammenkoblingsfejl!

Fokus på ankerteksten

Dine links ‘anker tekst skal beskrive indholdet af målsiden på den bedst mulige måde.

Der er forskellige typer forankringstekst, og du kan vælge den, der bedst tjener dit formål til interne links.

 • Du kan overveje at gå med ‘pengesøgeord’, der beskriver det faktiske indhold på din målside. For eksempel kan ‘PlayStation III’ betegnes som et pengesøgeord. Brug af sådanne nøgleord til eksterne links anses generelt for at være skyggefuld SEO-praksis (takket være de sløret linjer mellem legitime eksterne links og betalte eller tilknyttede links), men for interne links er penge nøgleord gode nok.
 • Mærkeord, f.eks. ‘Sony’ eller ‘sony.com’, kan også bruges. Disse er hovedsageligt ansat på nyhedswebsteder, eller på websteder med mindre indholdsstoffer (f.eks. Nyheder fra 300 til 400 ord).
 • På den anden side kan sammensatte nøgleord også bruges, skønt disse er mindre almindelige på grund af deres lidt mindre ligetil karakter. For eksempel ville “introduktion af de bedste spil til PlayStation III” være et sammensat nøgleord.
 • Og hvis alt andet mislykkes, er der også muligheden for at bruge forenklet tekst: ‘Læs om videospil på denne side’, med ‘på denne side’ eller ‘her’ der bruges som ankertekst. Selvom dette ikke fremhæver indholdet af målsiden, kan teksten læses i kontinuitet, hvis det læses kontinuerligt for brugeroplevelsen, da læseren ved, hvad de kan forvente af det givne link.

Link Juice

I SEO-kredse og -grupper er link juice et ofte talt koncept. Grundlæggende kaldes ‘boost’ en side, der modtages af et link, der er rettet til den, kendt som ‘link juice’. Dette er mere en abstrakt enhed, da ikke alle links oprettes lige: Et link fra et anset og velkendt websted vil have mere boost end et, der kommer fra et mindre kendt eller relativt nyt websted.

Med hensyn til interne links er linkjuice betydelig. Dit fokus skal være at prøve at overføre så meget af et løft til dine større sider som muligt og mindre link juice til sekundære eller undersider.

Rent praktisk er henvisningen til SEO-koncepter af mindre værdi her, og selv Google og Bing foretrækker, at du fokuserer på brugervenlighed. Dine interne links skal gå til de sider, der fortjener dem mest. Hvis du taler om steder, hvor du kan finde gratis WordPress-temaer, skal dit interne link først gå til noget som et “top gratis WordPress-temaer” -indlæg på dit websted i stedet for ‘bedste premium WordPress-temaer’. Link juice og link værdi afhænger af relevansen for brugeren.

Overdriv det ikke

Som nævnt ovenfor vil inkludering af for mange interne links sandsynligvis kun forvirre folkemusik. Ideelt set bør relativt korte artikler, såsom den, du læser nu, kun indeholde omkring to eller tre interne links i teksten (selvom længere artikler potentielt kunne indeholde et par flere).

Det er også værd at huske, at der muligvis allerede er en god del interne links på din side – alle ‘næste’ eller ‘forrige’ links under indlæg er også interne links. Som sådan skal du være selektiv med hensyn til manuelt at tilføje yderligere interne links.

Ligeledes inkluderer alle indholdsforslagstjenester og relaterede indlægswidgets, du bruger på dit websted til at fremvise andre indlæg, automatisk deres egne interne links. Det er dog værd at huske, hvordan sådanne tjenester og widgets rent faktisk indsætter disse links: Sørg for, at sådanne links ikke er ‘nofollow’-links, for eksempel ellers bliver din linkjuice ikke overført. På samme måde skal du undgå for mange interne omdirigeringer (hvis dit websted bruger HTTPS, tilføj interne links med HTTPS og ikke HTTP), og sørg for at rette disse 404 fejl!

Mange WordPress SEO-plugins hjælper dig med disse trin og kan endda gå et skridt videre ved at rådgive dig om det generelle helbred ved interne links på dit websted.

Konklusion

Intern linking er en ret direkte og let at implementere SEO-praksis, der kan forbedre ydelsen på dit websted. En god intern sammenkoblingsstruktur vil hjælpe besøgende med at finde det, de leder efter, og tilskynde dem til at blive længere på dit websted – noget, der igen kan hjælpe med at omdanne dem til loyale tilhængere. Men vigtigst af alt, da interne links også i høj grad vil hjælpe søgemaskiner med at forstå og indeksere dit websted, ved at bruge interne links inden for dit indhold vil hjælpe dit websted få den synlighed, det fortjener!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map