Aanbevolen beheerde WordPress-hostingproviders

Uw hosting is de basis van uw WordPress-site. Net zoals je geen huis zou bouwen op een onstabiele basis, wil je niet kiezen voor WordPress-hosting van lage kwaliteit omdat het je site een stuk moeilijker zal maken dan nodig is.


Wanneer u op zoek bent naar WordPress-hosting, gaat het niet alleen om het vinden van een host die ervoor kan zorgen dat uw site snel laadt en deze bijna 100% uptime biedt. Het gaat ook om het vinden van een host die uw leven gemakkelijker zal maken als het gaat om de dagelijkse onderdelen van het beheren van een WordPress-website.

Dat is wat managed WordPress-hosting is.

Een goed beheerde WordPress-host pakt niet alleen de technische aspecten van het aanbieden van een WordPress-site, maar helpt je ook met functies zoals:

 • handige managementdashboards
 • beveiliging, inclusief zowel proactieve firewalls als regels, en helpen als er iets door uw verdediging heen komt
 • automatische dagelijkse back-ups
 • staging-sites en andere handige ontwikkeltools
 • monitoring en analyse.

Om op onze lijst met aanbevolen beheerde WordPress-hosting te komen, spijkeren deze vier hosts beide delen vast:

 • Ze bieden geweldige prestaties en uptime, met prestatieaanpassingen zoals caching op serverniveau en ingebouwde contentleveringsnetwerken (CDN’s).
 • Ze bieden veel handige functies en hulpmiddelen om u te helpen uw site te beheren.

Hoewel onze vier aanbevolen beheerde hosts niet de absoluut goedkoopste hosting zijn, bieden ze allemaal veel waar voor hun geld.

Dus, als u het binnen uw budget kunt laten schommelen, investeer dan in de basis van uw site. Uw investering zal dividenden opleveren als u een goed presterende site heeft die u niet dagelijks hoeft te verspillen.

Hier zijn de door WinningWP aanbevolen beheerde WordPress-hostingproviders …

WP Engine

WP Engine WordPress-hosting

WP Engine is waarschijnlijk de grootste naam in managed WordPress-hosting en heeft onlangs een $ 250 ontvangen miljoen investering en heeft Flywheel gekocht (een andere host die u op onze aanbevolen lijst ziet).

WP Engine biedt een geoptimaliseerde technische stack gebouwd op Amazon Web Services (AWS) -infrastructuur, evenals een aangepast hostingdashboard om u te helpen alle aspecten van uw site te beheren. Het dashboard is niet zo gebruiksvriendelijk als dat van Kinsta of Flywheel, maar het geeft je wel veel controle en meerdere ontwikkelomgevingen.

WP Engine probeert ook meer te zijn dan alleen een beheerde WordPress-host. Ze hebben onlangs het populaire Genesis Framework en alle StudioPress-kinderthema’s gekocht en WP Engine-klanten krijgen gratis toegang tot al die thema’s. Ze hebben ook andere WordPress-producten gekocht, zoals Atomic Blocks, en stellen deze ook beschikbaar aan klanten.

Lees onze volledige WP Engine-recensie.

Prijzen: De plannen van WP Engine beginnen bij $ 35 per maand voor maximaal 25.000 bezoeken.

Kinsta

Kinsta WordPress-hosting

Hoewel ze de jongste host op deze lijst zijn, heeft Kinsta snel een reputatie opgebouwd voor het hebben van een hoogwaardig, kwalitatief WordPress-hostingproduct.

Kinsta gebruikt de Google Cloud Platform-infrastructuur als hun basis en bouwt hierop voort met een prestatiegerichte stack inclusief Nginx, caching op serverniveau, een ingebouwde CDN en meer.

Naast hoge prestaties en beschikbaarheid, biedt Kinsta een gebruiksvriendelijk hostingdashboard op maat, samen met handige functies zoals automatische dagelijkse back-ups, eenvoudige staging-sites, beveiligingsmaatregelen (plus een hackfix-garantie als er iets doorheen komt), en veel handige monitoring en analysetools.

Lees onze volledige Kinsta-recensie.

Prijzen: De plannen van Kinsta beginnen bij $ 30 per maand voor een enkele site met maximaal 20.000 maandelijkse bezoeken.

Vliegwiel

Vliegwiel WordPress-hosting

Zoals hierboven vermeld, heeft WP Engine Flywheel in juni 2019 overgenomen. Zelfs met die acquisitie is Flywheel nog steeds een volledig afzonderlijk product, met hun eigen technologiestack en een aangepast hostingdashboard.

In feite heeft Flywheel waarschijnlijk het handigste, gemakkelijkst te gebruiken dashboard van elke host op onze lijst (hoewel Kinsta er dichtbij is). Ze hebben ook een prestatievriendelijke technische stack – Flywheel gebruikt Google Cloud Platform voor hun onderliggende infrastructuur en voegt functies toe zoals caching op serverniveau, een ingebouwd CDN (extra kosten) en meer.

Enkele meer opvallende dingen aan Flywheel zijn hun op ontwerper en bureau gerichte functies. Flywheel biedt echt mooie ontwikkelworkflows, waaronder een nauwe integratie met hun lokale WordPress-ontwikkeltool, en je kunt de facturering ook gemakkelijk overdragen naar je klant zodra je klaar bent met het bouwen van hun site. Je hoeft geen ontwerper te zijn om te profiteren van Flywheel, maar deze functies zijn geweldig als je WordPress-sites bouwt voor de kost.

Lees onze volledige vliegwielrecensie.

Prijzen: Flywheel’s plannen beginnen bij slechts $ 25 voor een enkele site met maximaal 25.000 bezoeken, waardoor ze de meest betaalbare host op onze lijst zijn.

Pagely

Pagely WordPress hosting

Pagely is met een goede marge de duurste host op deze lijst. Maar als u de prijzen kunt verlagen, hebben ze een uitstekende reputatie voor het werken met missiekritieke WordPress-sites en bedrijven die een meer conciërge beheerd WordPress-hostingproduct willen.

Een opmerkelijk ding is dat Pagely geen willekeurige bezoekerslimieten oplegt zoals de andere drie hosts op deze lijst – u krijgt uw eigen toegewijde bronnen zonder beperkingen.

Bouw Pagely hun technische stack op Amazon Web Services (AWS) en voer een aantal prestatie- en beveiligingsoptimalisaties uit, waaronder premium DNS, een geïntegreerd CDN, caching op serverniveau, beeldoptimalisatie, beveiliging en meer.

Over het algemeen was Pagely in 2009 de eerste host die een beheerd WordPress-product aanbood, en ze hebben met recht een geweldige reputatie opgebouwd in de tussenliggende tien jaar.

Prijzen: Pagely’s goedkoopste VPS-abonnement begint bij $ 199 per maand voor 2 vCPU’s, 4 GB RAM, 30 GB SSD-opslag en onbeperkte PHP-workers.

Hoe u de best beheerde WordPress-hosting kiest

We raden al deze hosts aan, maar u hoeft er nog maar één te kiezen – dus hoe kiest u?

Omdat al deze hosts een beheerde aanpak gebruiken, zijn er veel overeenkomsten tussen hen. Ze bieden bijvoorbeeld allemaal:

 • prestatieverbeteringen op serverniveau, meestal in de vorm van een geoptimaliseerde stack, caching en een CDN
 • proactieve beveiligingsregels en beveiligingen
 • automatische back-ups
 • staging-omgevingen
 • cloudarchitectuur (Google Cloud Platform of AWS)
 • eersteklas ondersteuning van WordPress-experts.

Maar er zijn nog enkele factoren die u op de een of andere manier kunnen wijzen. Als je de lange versie wilt, bekijk dan onze complete gids voor het kiezen van de beste WordPress-hosting. Maar de korte versie is dat je rekening moet houden met deze drie factoren …

1. Prijs

Duh! Maar de prijs is meer dan alleen de cijfers op de prijspagina. Drie van deze hosts beperken bijvoorbeeld hun plannen met het aantal bezoeken dat u een maand krijgt. U wilt dus ook de prijs per bezoek meenemen in uw berekeningen.

Bovendien, als u die limieten overschrijdt, worden er extra kosten in rekening gebracht. Kinsta, WP Engine en Flywheel brengen bijvoorbeeld allemaal $ 1 per duizend bezoeken boven uw limiet in rekening, terwijl Pagely geen overschrijdingslimieten toepast.

2. Dashboard

Al deze hosts bieden een aangepast hostingdashboard (geen cPanel!), Maar ze variëren in bruikbaarheid. Kinsta en Flywheel hebben de meest gebruiksvriendelijke dashboards, maar dat betekent niet dat je niet de voorkeur geeft aan de flexibiliteit van WP Engine of Pagely.

Met WP Engine kunt u bijvoorbeeld zowel staging- als ontwikkelomgevingen creëren, terwijl Kinsta en Flywheel u slechts één enkele staging-omgeving laten creëren.

Evenzo laat Pagely je onbeperkte staging-omgevingen creëren, hoewel het proces iets technischer is.

3. Tech Stack en prestaties

Prestaties en uptime zijn natuurlijk twee van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van hosting. Maar alle vier aanbevolen hosts bieden geweldige prestaties en uptime, dus u hoeft zich daar geen zorgen over te maken, zolang u zich maar aan de hosts op deze lijst houdt.

Er zijn echter enkele verschillen in de technologiestack van elke host die aantrekkelijker kunnen zijn voor meer gevorderde gebruikers.

Kinsta en Flywheel gebruiken bijvoorbeeld beide Google Cloud Platform en Nginx FastCGI voor caching op serverniveau, terwijl WP Engine AWS en Varnish gebruikt, en Pagely AWS gebruikt samen met hun eigen PressCACHE-oplossing die uw inhoud zowel in de cache opslaat als via een CDN serveert.

Als u niet weet wat die termen betekenen, kunt u ze negeren en erop vertrouwen dat een van de hosts op deze lijst u een betrouwbare, snel ladende WordPress-site bezorgt.

Ga vandaag nog aan de slag met Managed WordPress Hosting

Deze WordPress-hosts zijn de beste van de beste in de beheerde WordPress-hostingruimte, dus je zult niet fout gaan, ongeacht welke beslissing je neemt.

Vind degene die de prijs, het dashboard en de technische stack heeft die voor u werkt, en u zult genieten van een veel gemakkelijkere WordPress-hostingervaring.

Uw host maakt zich zorgen over prestaties, beveiliging en onderhoud – u kunt zich gewoon concentreren op het laten groeien van uw WordPress-site!

*** Laatst bijgewerkt op 1 mei 2020 ***

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map