Què són els ginys de WordPress i com puc obtenir nous?

Ofertes de WordPress


Com que WordPress és una plataforma força senzilla, els nous usuaris solen esbrinar les bases bàsicament bastant ràpidament.

Fins i tot els usuaris més novedosos, tecnològicament poc experimentats, poden, generalment, esbrinar que construir un lloc amb WordPress requereix un tema i normalment alguns complements. Dit això, hi ha certs aspectes de WordPress que de vegades deixen molts usuaris nous esgarrapats al cap.

Un d’aquests misteris són els ginys de WordPress.

El que al món és un widget de WordPress?

Podríeu pensar que aquesta resposta seria senzilla perquè conceptualment és fàcil. Tanmateix, explicar-ho en termes de profans no és tan fàcil com a tots ens agradaria que fos. Fins i tot el WordPress Codex no sembla explicar-se d’una manera fàcil d’entendre.

La manera més fàcil de dir-ho és que a widget és un bloc de contingut (sigui que algun text, una imatge o una llista d’enllaços o categories, etc.) que es poden situar fàcilment en àrees predeterminades específiques (conegudes com a “àrees widgetized”) del lloc web. En general, aquestes àrees preparades per a widgets inclouen la barra lateral, el peu de pàgina, la capçalera i, de vegades, fins i tot una pàgina principal.

De manera predeterminada, el programari principal de WordPress inclou diversos widgets diferents que es poden utilitzar en aquestes àrees:

 • ‘Cerca’ (mostra un quadre de cerca al vostre lloc)
 • “Recents” Missatges (mostra una llista de les publicacions més recents)
 • “Comentaris recents” (mostra una llista dels comentaris més recents)
 • “Arxius” (mostra una llista d’enllaços a publicacions anteriors)
 • “Categories” (mostra una llista de publicacions organitzades per categories)
 • “Meta” (mostra una llista d’enllaços de gestió útils)
 • … més uns quants més

Ginys de WordPress: captura de pantalla

Tampoc us limitareu només a aquests ginys, però hi accediré més endavant.

Sembla prou fàcil, oi? Llavors, per què tota la confusió?

Per què la confusió?

Com he comentat anteriorment, WordPress es carrega amb un conjunt de widgets que podeu triar o no. Una de les raons perquè els ginys de WordPress són una mica confusos és perquè, no són necessaris perquè WordPress funcioni correctament – De vegades són agradables.

Una altra manera de mirar-ho és així: els ginys s’assemblen a l’apèndix; tots en tenim, però no morirem si no ho fem De la mateixa manera, encara que WordPress tingui la funció d’utilitzar ginys, si no els feu servir al vostre lloc, encara funcionarà.

Però la raó més gran per la qual solen confondre és per això:

“Els widgets no són plugins, però alguns complements contenen widgets.”

Confús, no?

Com pot ser que un complement no sigui un widget, però, això és essencialment el que són alguns? Per què no dividiu les coses i alguns han anomenat plugins i d’altres anomenen widgets que es poden descarregar i instal·lar igual? No ho faria tot més fàcil?

Bé no. I comprendre aquesta propera part facilita per què veure les coses.

Tot està al codi

Tant els ginys com les àrees widgetized del vostre lloc es creen amb codi com PHP i JavaScript. Aquests codis són els mateixos codis que s’utilitzen (en part) per crear temes i complements de WordPress.

Com s’ha esmentat abans, no calen ginys perquè WordPress funcioni. De la mateixa manera, tampoc no són necessaris perquè els temes i els complements funcionin. Tanmateix, un desenvolupador pot afegir fragments de codi PHP i / o JavaScript a un fitxer determinat i crear un widget per afegir una bona experiència d’usuari per a qui utilitzi el seu producte..

És millor que es consolidi així així que no calgui crear una altra categoria per a ginys que es poden descarregar i instal·lar en un lloc.

Es pregunta per què? Aquí teniu un exemple:

Suposem que instal·leu un nou complement de compartició social com Monarch per temes elegants. Un cop l’activeu, trobareu que hi ha un widget nou per a Monarch que podeu col·locar en una àrea de widget: una bona opció per tenir.

Però, si hi ha plugins i widgets separat, aleshores, això vol dir que els desenvolupadors de Monarch haurien de crear dos productes separats, un Plugin i un altre Widget, per crear una sola entitat i proporcionar un producte global millor.

Això també suposaria en lloc d’instal·lar una cosa que haureu d’instal·lar dues si voleu aquesta funció addicional amb aquest complement. En definitiva, això seria més feina per a tothom.

Com que algú pot utilitzar el mateix tipus de codi per crear un complement com ho faria per crear un giny, té sentit només consolidar les coses. Així, tot i que alguns complements i temes afegeixen widgets al vostre lloc que podeu utilitzar, els ginys no són una cosa totalment separada dels complements, els temes o el conjunt de WordPress, i per una bona raó també …

Principalment, només per mantenir WordPress senzill.

Com puc obtenir més ginys?

El més probable és que després d’haver llegit aquest punt a la publicació, ja heu esbrinat que hi ha un parell de maneres d’aconseguir més ginys per al vostre lloc:

 1. A través d’un tema nou
 2. Mitjançant l’ús d’un plugin

Aquests són els mètodes fàcils d’obtenir ginys i àrees d’ampliació noves al vostre lloc web.

L’altra opció és codificar manualment un nou widget als fitxers. Tot i això, pot ser complicat, tret que siguis desenvolupador o coneguis el codi de PHP. Com que treballeu amb PHP i afegiu codi nou al vostre lloc, podreu incapacitar les vostres funcions de forma incorrecta, el millor és no embolicar-vos amb les coses, tret que sàpigues exactament el que feu.

És per això que us suggereixo seguir una de les dues opcions anteriors.

L’única cosa que hauria de mencionar és que, com que els ginys estan integrats en alguns temes i plugins, desactivar un complement o canviar a un altre tema eliminaran els widgets que estàveu utilitzat. De manera que, si deixeu d’utilitzar un plugin o canvieu temes i observeu que desapareixen alguns widgets, ja sabeu el perquè.

Consell ràpid de widget

Hi ha un giny que inclou totes les instal·lacions de WordPress que són una mica especials:Giny de text“. Tot i que el nom Widget de text té un anell desconcertant, aquest giny pot fer més que contenir un paràgraf o dos.

Aquest widget pot traduir qualsevol codi HTML que us importi per entrar-hi..

Exemple de widget de text de WordPress: captura de pantalla

No sabeu codificar HTML? Endevineu què: Cap problema!

Aquí teniu un consell ràpid per crear un fragment HTML a WordPress, encara que no sabeu què passa amb això:

 1. Creeu una publicació nova en el suport de WordPress
 2. Introduïu el contingut que vulgueu col·locar al widget de text a l’editor de publicacions i el format a gust
 3. Canvieu de l’editor de WordPress “Visual” a l’editor de “Text” mitjançant la pestanya a la part superior dreta de l’àrea d’edició de publicacions generals
 4. Copieu tot el codi que veieu a l’ordinador
 5. Enganxeu el codi al widget de text i feu clic al botó de desa

Cinc passos fàcils i heu creat una mica més per a una àrea de widget del vostre lloc!

Embolicant-lo

Els ginys són senzills tant pel que fa al disseny com pel concepte, i no obstant això, és sorprenent que sigui difícil d’explicar en termes senzills. La bona notícia, però, és que, un cop us haureu posat al cap sobre el que són i com funcionen, és poc probable que mai us oblideu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map