On és el millor lloc per comprar / registrar un nou nom de domini del lloc web el 2020?

Ofertes de WordPress


Quan busqueu registrar un nom de domini per a un lloc web nou, hi ha moltes empreses a les quals podeu dirigir-vos. Però, realment, són millors tots els altres que els altres? O, més important, on és el millor lloc per comprar un nom de domini del lloc web el 2020?

De fet, hi havia més de 2.900 registradors de dominis acreditats -empreses que presten serveis de registre de noms de domini- en funcionament en el moment de la redacció. I, naturalment, tots vendran un nom de domini brillant i molt feliç. Per tant, quin és el millor?

Jo tens algunes respostes! En aquesta guia pas a pas, us mostraré tres dels millors llocs per comprar / registrar un nom de domini del lloc web, sobre els quals heu d’anar i com completar el procés de registre.

Comencem…

Les empreses destaquen i per què van ser escollides

Aquesta llista de registres de dominis s’ha compilat basant-se en uns quants factors crucials, incloent la facilitat que és registrar un nom de domini amb l’empresa, preus, popularitat del mercat, historial i altres avantatges amb el nom de domini..

A partir de les qüestions anteriors, les empreses que figuren en aquesta guia són:

 • GoDaddy
 • Namecheap
 • SiteGround

GoDaddy lidera actualment el mercat de dominis, amb una quota de mercat del ~ 16% i més de 54 milions de noms de domini registrats. Quan es tracta de dominis, GoDaddy són els principals protagonistes.

Namecheap són molt més reduïts, amb només una fracció de la quota de mercat, però s’estan mostrant una bona elecció. Això és inferior a preus assequibles fora de la porta, renovacions econòmiques de dominis (el preu que pagueu després que finalitzi el període inicial de registre del domini), bones avantatges i bones ofertes d’allotjament web.

SiteGround és una de les empreses líders del mercat d’allotjament de WordPress. Tot i que no són els primers que es venen al cap quan pensen els noms de domini, en realitat són una solució molt eficient i sense problemes, sobretot si voleu agafar el vostre nom de domini nou i llançar un lloc web de WordPress al damunt (més en això en un minut).

(No esteu segurs de què és un nom de domini? Aquí teniu tot el que heu de saber.)

Qui triar?

A continuació, us ajudarem a saber quina de les tres serà la més adequada per a les vostres necessitats, i us guiarem a través del procés de registre, pas a pas.

Dos camins possibles:

 • Si el pressupost és clau per a vostè.
 • Si és convenient la vostra comoditat.

Si el pressupost és clau per a vostè:

Quan acabeu de provar un concepte per a un lloc web, és més que comprensible intentar mantenir la vostra inversió al mínim. Per sort, el preu mínim absolut per obtenir un nom de domini és inferior a $ 1 el primer any.

Per obtenir preus en aquest rang, haureu de seleccionar-ne un GoDaddy o Namecheap.

Tenim un post de comparació complet entre els dos i ho podeu consultar aquí. Si encara no teniu el temps per passar-hi, considereu aquesta versió TL; DR:

 • Si necessiteu un nom de domini nou en un lloc web, un barat, per a qualsevol propòsit i esteu bé omplint formularis i panells de configuració estàndard d’inscripció al lloc web, aneu a Namecheap. Podeu obtenir el vostre nom de domini entre 1 i 10 dòlars.
 • Si sou un principiant que preferiu no haver de fer front a formularis web tant i preferiu tenir una eina pas a pas a la vostra disposició, aneu a GoDaddy. Això serà una mica més car que Namecheap: els noms de domini oscil·len entre 3 i 12 dòlars.

A continuació, es presenten comparacions de preus més detallades entre GoDaddy i Namecheap, si realment voleu arribar al fons.

Si la comoditat és clau per a vostè:

 • Si el vostre objectiu final és tenir un lloc web construït a WordPress amb el vostre nom de domini nou.
 • Si només voleu fer les coses … “Fet” en el sentit que no us importa tant els aspectes tècnics del procés, sinó que voleu que tot estigui configurat (tant el domini com el hosting). del temps, amb la menor molèstia.

Després, aneu a SiteGround.

Ara, SiteGround és més conegut pels seus paquets d’allotjament de WordPress i no tant pels serveis de registre de noms de domini.

malgrat això!

Com a part del procés de configuració de SiteGround, quan us registreu a un compte d’allotjament web, heu de triar un nom de domini que estarà vinculat al compte d’allotjament.

Hi ha dos avantatges principals en tenir el vostre nom de domini i l’allotjament a la mateixa empresa:

 • Podeu tenir tot configurat d’una sola vegada, sense necessitat de jugar amb la connexió del vostre domini i hosting. (Això és el que hauríeu de fer si aneu amb un nom de domini d’una empresa i allotgeu-vos d’una altra.)
 • No cal que us involucreu en les parts tècniques de la configuració, com ara redirigir la configuració DNS, gestionar les instal·lacions manuals de WordPress, etc..

En poques paraules, SiteGround pot gestionar-ho tot i, al final del procés de registre, obtindrà:

 • un nom de domini completament nou
 • un compte d’allotjament
 • una instal·lació de WordPress que funciona
 • Totes les qüestions anteriors es connecten entre si i estan completament operatives.

Aquest camí és senzill. Tot i això, arriba a un preu. El registre del nom de domini amb SiteGround és de 14,95 dòlars anuals. El pla d’allotjament de WordPress més barat és de 3,95 dòlars al mes. Això fa que el cost total del primer any ~ 62 $.

(Si necessiteu que les coses s’aclareixin una mica més abans de fer un moviment, aquí teniu el missatge sobre la diferència entre un nom de domini i un allotjament.)

Tenint això en compte, anem a la manera de treballar: treballar amb els millors llocs per registrar un nou nom de domini de lloc web el 2020. Trieu el vostre:

Com registrar un nom de domini amb GoDaddy

La vostra aventura comença a GoDaddy.com.

Escriviu el nom de domini que us interessa al quadre de cerca.

Cerca del domini GoDaddy

GoDaddy us presentarà totes les versions del nom de domini que hi ha disponibles.

Els dominis disponibles de GoDaddy

Feu clic a “Afegeix al carret” al costat del domini que vulgueu. Inmediatament veuràs una confirmació.

Domini GoDaddy

A continuació, feu clic a “Continua al carret” per finalitzar la compra.

La pantalla del carretó és on heu de tenir molta cura amb GoDaddy. En termes senzills, intentaran combinar-vos amb algunes de les compres addicionals que potser no necessiteu.

Extres de domini de GoDaddy

L’objectiu principal aquí és que totes les actualitzacions estan habilitades de manera predeterminada. Això vol dir que els heu de passar per un, i deseleccionar el que no necessiteu. Quan hagueu acabat amb tot això, podreu accedir a la pàgina de revisió final. Aquí teniu el aspecte que sembla:

Carro de domini GoDaddy

El primer que heu de fer aquí és seleccionar el terme “termini” per ser només “un any”, tret que estiguis bé d’acord amb el domini de dos anys immediatament. (Si aneu durant “1 any” us reduireu el preu.)

Si tot va bé, podeu fer clic a “Continua a la caixa”.

El següent pas requereix que inicieu la sessió al vostre compte de GoDaddy existent o en creeu un de nou. Un cop hàgiu creat el compte, podreu continuar amb el procés de checkout.

fillol

En aquesta fase, GoDaddy us presentarà un formulari de facturació estàndard. Aquí és on heu de proporcionar la vostra informació personal per al pagament i seleccionar un mètode de pagament. GoDaddy habilita un parell d’aquests:

Pagaments de GoDaddy

Feu clic a “Continua” quan hagueu emplenat els camps de pagament.

La pàgina següent que veuràs és la pàgina de confirmació de la comanda final. Reviseu tot allò que veieu allà, introduïu el codi de seguretat i feu clic al botó “Fes la vostra comanda”.

Confirmació del domini GoDaddy

Acabeu d’inscriure correctament el vostre propi nom de domini a GoDaddy!

La pantalla final és on podeu imprimir el rebut i obtenir una informació sobre què fer amb el vostre nom de domini.

Resum de GoDaddy

Ara, tot i que teniu el vostre nom de domini configurat, encara heu de tenir cura d’un pas crucial: verificar la vostra adreça de correu electrònic. Aquesta és la exigència d’Internet Corporation per als noms i nombres assignats (ICANN) i no podeu fer res amb el vostre nom de domini fins que no us n’ocupau..

GoDaddy us enviarà un missatge de correu electrònic sobre la verificació; només cal que feu clic a l’enllaç de confirmació que hi ha.

Verificació de correu electrònic de GoDaddy

Després de passar tot això, finalment podeu accedir al vostre perfil de client a GoDaddy i començar a treballar amb el vostre domini.

Panell GoDaddy

Com registrar un nom de domini amb Namecheap

La vostra aventura comença a Namecheap.com.

Escriviu el nom de domini que us interessa al quadre de cerca.

Cerca del domini Namecheap

Consulteu les versions del vostre nom de domini disponibles i trieu la que vulgueu.

Trieu el domini que vulgueu

Feu clic a la icona “Afegir al carret” que hi ha al costat del domini.

A continuació, feu clic al botó “Veure cistell” per començar la sortida.

Reviseu la pàgina de checkout i assegureu-vos que tot està en ordre.

Veure cistella

Feu clic a “Confirma la comanda” per finalitzar.

En aquesta fase, Namecheap us demanarà que inicieu la sessió al vostre perfil d’usuari existent o en creeu un de nou. Aquest és el pas necessari per obtenir el vostre nom de domini.

Afortunadament, aquest és només un formulari de registre estàndard amb què probablement coneixeu.

Creació d’un compte amb Namecheap

Amb el vostre compte Namecheap creat, podeu finalitzar el procés de checkout i pagar el vostre nom de domini.

Primer, heu de seleccionar el mètode de pagament.

Opcions de pagament amb Namecheap

Hi ha un bon nombre d’opcions disponibles, les més populars a través de targeta de crèdit o PayPal. Qualsevol que decidiu anar-hi, feu clic a “Continua” quan estigueu llestos.

L’aspecte de la pantalla següent serà diferent en funció del mètode de pagament que hagueu seleccionat. A continuació, es mostra el aspecte després de seleccionar PayPal:

Resum de pagament

Només heu de revisar aquest resum del pagament i autoritzar-lo.

En aquesta fase, acaba de registrar un nom de domini a Namecheap!

Podeu llegir la pàgina “Gràcies” que us acaba de presentar, descarregar el rebut i començar a treballar el vostre nom de domini nou (ajusteu la configuració, etc.).

Un darrer pas és verificar la vostra adreça de correu electrònic. Aquest és el pas obligat que ha imposat Internet Corporation per a noms i nombres assignats (ICANN). Aquí és com Namecheap explica això:

A partir de l’1 de gener de 2014, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) va ordenar que tots els registradors acreditats per l’ICANN comencin a verificar la informació de contacte WHOIS per a tots els nous registres de domini i les modificacions de contacte del Registrant..

Immediatament després del registre del vostre nom de domini, rebrà un correu electrònic de confirmació. Per verificar la vostra adreça de correu electrònic amb ICANN, només cal que feu clic a l’enllaç de confirmació d’aquest correu electrònic.

Com registrar un nom de domini (i obtenir allotjament) amb SiteGround

La vostra aventura comença a SiteGround.com. Més concretament, a la secció d’allotjament de WordPress. Per què la secció d’allotjament de WordPress? Breu història, WordPress és la nostra plataforma recomanada número 1 per construir el vostre lloc web. És versàtil, gratuït i pràcticament no hi ha cap límit en la mesura que pugueu personalitzar-lo. Per obtenir més informació sobre els aspectes detallats de WordPress, no dubteu a consultar les nostres guies per a principiants a WordPress.

Com he comentat anteriorment en aquesta publicació, obtenir el vostre nom de domini i el vostre compte d’allotjament de la mateixa empresa us estalviaran moltes molèsties i us permetrà llançar un lloc web molt més ràpidament i amb menys esforç que quan treballeu amb dues empreses separades (una que gestiona el vostre domini. nom i l’altre el vostre allotjament).

Per tant, mentre esteu a SiteGround.com, comenceu a triar el vostre pla d’allotjament desitjat. Si acabeu de començar amb un petit projecte de lloc web, podeu començar per l’opció més barata: 3,95 dòlars al mes.

servei d'allotjament escollit

A continuació, seleccioneu la casella de selecció “Registre un domini nou” i escriviu el nom de domini que voleu registrar.

domini de cerca del lloc

Si el domini està disponible, podreu procedir. Si no és així, SiteGround us presentarà algunes alternatives.

El següent pas és proporcionar les vostres dades de contacte i de pagament. SiteGround té un formulari únic i agradable per a tot això, per la qual cosa no cal que saltis de pantalla a pantalla.

Formulari d'inscripció al lloc

Les tres primeres seccions són força explicatives: informació del compte, informació del client, informació de pagament (nota: SiteGround permet només pagaments amb targeta de crèdit).

L’última (informació de compra) és on cal tenir una mica més cura:

 • Serveis d’allotjament: podeu revisar els detalls del pla d’allotjament i establir dos paràmetres crucials. El primer és la ubicació del centre de dades. És la millor pràctica seleccionar la ubicació més propera al vostre públic objectiu. El segon és el període de temps, al llarg de la subscripció al vostre allotjament. Fixar-ho a 12 mesos us donarà la millor oferta (preu mínim al mes), però també suposarà que haureu de pagar durant tot l’any abans..
 • Serveis addicionals: aquí és el lloc en què SiteGround intenta augmentar-lo en un parell de serveis addicionals. El primer – “Registre de dominis” – és el que vau cercar. Per tant, deixeu-lo comprovat. Els altres dos: “Privacitat de domini” i “SG Site Scanner” – no són necessaris i els podeu desactivar si no voleu pagar l’extra.

Si heu deseleccionat els extres, la factura total hauria de rondar els 62 dòlars. Podeu fer clic a “Paga ara”.

Heu de veure la pantalla de confirmació (pot ser que la vostra pugui semblar diferent):

Missatge d'èxit del lloc

En aquesta fase s’ha registrat el vostre nou nom de domini. Però segueix, hi ha una cosa més que fer …

L’últim pas a l’hora d’aconseguir que el vostre nom de domini estigui activat al 100% és verificar la vostra adreça de correu electrònic. Aquest és un requisit imposat per Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN): l’organització que supervisa tots els registres de dominis. Si no ho feu, el vostre nom de domini quedarà suspès.

SiteGround us enviarà un correu electrònic de confirmació amb el vostre enllaç de verificació personalitzat. Tot el que heu de fer és fer-hi clic.

Un cop tingueu cura de la verificació, el vostre nom de domini estarà completament actiu i ja s’apuntava al vostre compte d’allotjament web. Tot el que necessita ara és posar WordPress al capdamunt de tota la configuració i gaudir del vostre nou lloc web. La gran cosa aquí és, de nou, que podeu gestionar tant el vostre hostatge com el vostre nom de domini des d’un panell d’un sol usuari.

Aquí teniu el aspecte d’aquest tauler d’usuari principal de SiteGround (els detalls relacionats amb el domini es troben a la part inferior):

panell d’usuaris del lloc web

Pensaments finals

Hem cobert tres dels millors llocs per registrar el vostre nou nom de domini del lloc web: GoDaddy, Namecheap i SiteGround.

Tots tenen les seves qualitats i avantatges únics:

 • Namecheap és la solució més barata
 • GoDaddy és més amable per als principiants, però és una mica més car
 • SiteGround és el rei absolut de la comoditat, encara que sensiblement més car (sobretot si afegim allotjament a la barreja).

Heu utilitzat / utilitzat algun d’aquests tres registradors de noms de domini? Pensaments?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me