Haig de comprar un nom de domini a la meva empresa d’allotjament web?

Ofertes de WordPress


És millor comprar un nom de domini d’una empresa d’allotjament web o d’un registrador de noms de domini? Aquesta és una pregunta vàlida, sobretot si esteu a punt de llançar el vostre primer lloc web.

Els dos enfocaments tenen els seus avantatges i contres, òbviament, però, com passa amb la majoria de les coses en aquests dies, el diable es troba en els detalls. En funció dels vostres requisits específics, obtenir el vostre nom de domini d’una empresa d’allotjament web pot ser una idea brillant … Però no sempre.

Analitzem-ho amb més detall. Aquí teniu per què no heu de comprar i no heu de comprar un nom de domini a la vostra empresa d’allotjament web.

“Què és això de totes maneres?”

Només per assegurar-nos que estem a la mateixa pàgina (per si no esteu del tot segurs de què tracta aquest article):

Quan esteu al mercat d’un nom de domini d’un lloc web, també necessitareu allotjament web. Per tant, hi ha dos enfocaments principals que podeu adoptar: qualsevol dels dos (a) Obteniu el nom de domini i l’allotjament de dues empreses diferents o (b) feu que els dos siguin de la mateixa empresa: el vostre host web.

Curiosament, gairebé tots els principals registradors de noms de domini també ofereixen serveis d’allotjament web. Això vol dir que, fins i tot si aneu a una empresa com GoDaddy (coneguda principalment per al registre de dominis), podeu continuar sortint amb un paquet d’allotjament i domini..

Tot i això, també podeu fer coses al revés. Podeu dirigir-vos a una empresa d’allotjament coneguda i obtenir també el mateix paquet inclòs.

Factors clau a tenir en compte a l’hora de prendre una decisió

Els factors més significatius són:

 • preu
 • comoditat i què voleu fer amb el vostre nom de domini
 • què podria anar malament? Aka seguretat i qualitat.

Prenem-ho de dalt:

1. Preu

Aleshores, quin és més barat? Comprant un nom de domini a una empresa d’allotjament web o a un registrador de noms de domini?

En definitiva, obtenir el vostre nom de domini i el vostre allotjament des d’un mateix lloc poden ser efectivament més barats, però això depèn de l’empresa específica que trieu.

Per fer-vos una idea de quin tipus de preus parlem, aquí teniu una taula ràpida que mostra quins són els ofertes de registres de domini més coneguts i les empreses d’allotjament:

Preus de registre del nom de domini

Registrador
.com
.net
.org
.co
.xyz
.club
GoDaddy11,99 dòlars11,99 dòlars7,99 dòlars11,99 dòlars0,99 USD9,99 dòlars
Namecheap10,69 dòlars12,88 dòlars12,48 dòlars6,88 dòlars0,88 dòlars
DreamHost11,95 dòlars13,95 dòlars13,95 dòlars24,95 dòlars2,95 dòlars19,99 dòlars
SiteGround14,95 dòlars14,95 dòlars14,95 dòlars29,95 dòlars12,95 dòlars14,95 dòlars

I aquí teniu els preus d’allotjament d’entrada de nivell amb les mateixes empreses:

 • GoDaddy: 3,99 dòlars al mes = 47,88 dòlars anuals
 • Namecheap: 9,88 dòlars l’any
 • DreamHost: 7,95 dòlars al mes = 95,40 dòlars l’any
 • SiteGround: 3,95 dòlars al mes = 47,40 dòlars anuals

Ara, la part interessant: Aquí es mostren els preus del registre de dominis amb cadascuna de les empreses si també rebeu el vostre allotjament:

 • GoDaddy: gratuït (per al període de registre inicial)
 • Namecheap: estàndard (0,88 $ o posteriors, segons el TLD)
 • DreamHost: gratuït (per al període de registre inicial)
 • SiteGround: estàndard (12,95 $ i posteriors, segons el TLD)

Com llegir això:

 • Així, si obteniu un nom de domini .com i allotgeu de GoDaddy, per exemple, pagueu 47,88 dòlars el primer any en total.
 • D’altra banda, si obteniu el mateix .com de Namecheap i un allotjament de nivell d’entrada de SiteGround, la factura total serà de 58,09 dòlars el primer any..

Però no és el final de la història. El que resulta complicat és que, tot i que els preus del primer any solen ser atractius, poden augmentar tan bon punt el segon any.

Per exemple, amb Namecheap podeu obtenir un nom de domini .club per 0,88 dòlars i tenir un allotjament de 9,88 dòlars l’any a mesura que us surti per la porta. Però en el segon any, la factura del vostre domini creixerà fins als 10,88 dòlars anuals i la facturació d’allotjament fins a 38 dòlars. En conjunt, és de 48,88 dòlars. Com veieu, les coses no són tan en blanc i negre.

Per resumir aquesta xerrada de preus:

En poques paraules, no us heu de dedicar massa temps a preocupar-vos de l’aspecte de preus de l’acord de paquets.

El que heu de fer en lloc és intentar esbrinar qui ofereix el millor allotjament de WordPress que us podeu permetre i només aleshores mireu les opcions de registre de domini de l’empresa. Si hi ha un paquet atractiu, podeu participar-hi.

Per exemple, si decidiu que el hosting de SiteGround és el que voleu, el següent pas serà comprovar els preus del registre del nom de domini amb SiteGround. Si aquesta etiqueta de preu és correcte, podeu obtenir-ne el nom de domini i l’allotjament. Si no, obteniu el domini d’una altra persona.

Per descomptat, SiteGround és només un exemple aquí. Això s’aplica a qualsevol altra empresa igual.

2. Convenient

Aka què voleu fer amb el vostre nom de domini un cop el tingueu.

Naturalment, el més habitual a fer just després de posar-se en contacte amb un nou nom de domini és crear / llançar un lloc web, i necessitaràs un compte d’allotjament al costat del nom de domini perquè això passi..

És aquí on es presenta el tema de la comoditat. Estic segur que això no serà una sorpresa, però és molt més convenient comprar un nom de domini a la vostra empresa d’allotjament web.

En la majoria dels casos, l’empresa s’ocuparà de connectar el nom de domini i d’allotjament per a vostès. Això vol dir que tindreu tot el que heu configurat per funcionar junts directament.

L’únic que faltarà serà el vostre lloc web i, fins i tot, això no és segur. Depenent de l’empresa amb la qual decidiu allotjar el vostre lloc, també poden instal·lar una versió en blanc de WordPress. Això vol dir que només haureu d’instal·lar un tema, alguns complements i començar a utilitzar el vostre lloc web immediatament..

D’altra banda, si voleu comprar el nom de domini d’un registrador independent, és possible que es vegi obligat a connectar el domini i l’allotjament per compte propi. Per descomptat, això no és gaire difícil, i l’equip de suport de qualsevol de les empreses hauria de ser feliç d’ajudar-vos a resoldre-ho, però no deixa de ser alguna cosa que haureu de fer, més que algú més ho pugui gestionar..

Així, en general, obtenir el vostre nom de domini i el vostre allotjament de la mateixa empresa serà més convenient en general, sempre que vulgueu comprar un domini únic, de manera que pugueu llançar un sol lloc web.

(Si teniu previst un projecte més ampli, que requereix un bon nombre de dominis i diferents versions d’un o diversos llocs web), aconseguir obtenir els vostres dominis i allotjar-vos des de dos llocs separats pot ser una configuració més útil des del punt de vista del desenvolupament. només us permetrà gestionar més fàcilment tots aquests dominis i el que passa amb ells en un moment donat.)

Hi ha una cosa més relacionada amb la comoditat de comprar un nom de domini a una empresa d’allotjament web versus un registrador de noms de domini: no tots els registradors i empreses d’allotjament us permetran registrar tots els dominis existents TLD. Això pot ser important si esteu interessats en algun dels TLD genèrics més recents (.blog, .design, .xyz) o en alguns TLD basats en països (.pl, .ru)..

Només per posar-vos un exemple, si creieu que DreamHost té el pla d’allotjament perfecte per a vosaltres, però també voleu un domini de lloc web .it per a la vostra clientela italiana, aleshores sort: DreamHost no admet aquest TLD.

Dit això, si busqueu un format clàssic .com, podreu registrar-lo a tots els registradors de noms de domini del planeta..

3. Què podria anar malament? Aka Seguretat i qualitat

Per últim, però sens dubte menys important, tenim el tema del que podria no funcionar amb el vostre nom de domini i la configuració d’allotjament.

I bàsicament es refereix a això:

Quan parlem del parell de noms de domini del lloc web i la configuració d’allotjament web, el nom de domini és l’element amb el qual és molt menys probable que estiguis insatisfet..

En primer lloc, els noms de domini són un mercat regulat. Hi ha una organització anomenada Internet Corporation for Assigned Names and Numbers ICANN que supervisa el mercat en general i regula els registradors de domini fins a cert punt.

A més, tenint en compte quins són els noms de domini realment (adreces web que apunten i identifiquen els llocs web (una definició molt simplificada: aquí és una millor), és molt poc freqüent que un nom de domini deixi de funcionar de cop. factures anuals del registre de dominis, el vostre domini funcionarà bé el 99% del temps.

Tanmateix, la història amb allotjament web pot ser diferent. En primer lloc, l’allotjament no és en cap cas un mercat regulat, de manera que el quilometratge amb alguns hostes pot variar. I, si voleu passar a un altre amfitrió, és més fàcil si originalment heu comprat el vostre nom de domini i l’allotjament d’empreses separades. Tot el que heu de fer és només editar la configuració del servidor de noms del domini i heu acabat (el vostre registrador de noms de domini original us permetrà saber com fer-ho, així que no hi ha cap problema).

Per descomptat, com més dediqueu a prendre una decisió d’allotjament correcta, segons els vostres requisits, per a què necessiteu allotjament, per a quin tipus de lloc web voleu llançar i així successivament, més probabilitats tingueu d’acabar una gran configuració d’allotjament a llarg termini. Aquí teniu una guia sobre com triar el millor allotjament de WordPress.

“Digue’m què fer ja!”

D’acord, sempre hi ha problemes amb aquestes coses. Alguna comoditat addicional en una zona us costa menys comoditat en una altra zona. El mateix per a seguretat, preus, etc..

Així doncs, tenint en compte tot això i tenint en compte tot això, aquí teniu el meu consell general:

 • Si vols llança el teu primer lloc web de WordPress en un nou nom de domini: Obteniu el domini i l’allotjament de la mateixa empresa. Comenceu amb l’allotjament: busqueu el que hi ha disponible al mercat aquí us oferirà una mica d’ajuda i trieu el millor host per a les vostres necessitats i, a continuació, obteniu el domini de la mateixa empresa.
 • Si vols llançar més d’un lloc web, o bé teniu previst ampliar la vostra cartera més aviat: Obteniu els dominis i allotjament d’empreses separades. Preferiblement dues empreses: tots els vostres dominis d’un i tots els vostres serveis d’allotjament de l’altre. Això us permet tenir més espai per moure-us i ajustar la configuració en cas que canviin els vostres objectius o passi alguna cosa.

Diuen que “no guardeu tots els ous en una sola cistella”, però no ens tornem bojos aquí. Crec que tots dos enfocaments (comprar el vostre nom de domini i allotjament de la mateixa empresa versus dues empreses separades) tenen el seu lloc, i l’elecció correcta només depèn dels vostres requisits.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me