Els set millors editors de text gratuïts i premium: tant per a Mac com per a Windows

Ofertes de WordPress


Un dels errors més comuns que cometen els novells de WordPress és utilitzar un processador de textos (com Microsoft Word, Pages i WordPerfect) per editar fitxers de codi font del costat del servidor (com ara fitxers .html, .css i .php, etc.). El problema aquí és que els processadors de text han d’incorporar moltes dades addicionals al fitxer (darrere de les escena) per definir diverses coses, com els estils de tipus de lletra, etc., dades que gairebé sempre són específiques per al processador de textos que s’utilitzen i completament. incomprensible pel tipus de sistemes del servidor que necessiten funcionar llocs web (ja siguin alimentats per WordPress o d’una altra manera). La solució, però, és extremadament senzilla: quan creeu i / o editeu fitxers del servidor (com els que s’utilitzen amb WordPress), assegureu-vos que només utilitzeu un editor de text construït amb propòsits. Vegem algunes de les millors opcions creades específicament per a la tasca: gratuïta i premium, tant per a Mac com per a Windows:

Editors de text premium:

Cerqueu més que un editor de text bàsic i aconseguiu diners en estalvi? A continuació, aneu a buscar una d’aquestes (nota: desplaceu-vos cap avall per trobar algunes alternatives gratuïtes excel·lents …

Text sublim (per a Windows, Mac i Linux)

Publicat el 2008, Sublime Text és ara un dels editors de text més populars i molt considerats disponibles. Una de les coses més destacables que distingeix aquest programari en particular és que funciona a través de les tres plataformes principals (Windows, OSX i Linux), a més de la qual també admet una àmplia gamma d’idiomes, té una extensiva personalització mitjançant fitxers de configuració JSON. (inclosa la configuració específica del projecte i específica de la plataforma) i ofereix una àmplia gamma de funcions que inclouen la selecció de columnes i l’edició de múltiples seleccions, l’acompliment automàtic, fragments, la creació de codis a l’editor i un sistema de navegació especialment útil que permet als usuaris obrir fitxers. amb poques pulsacions de tecla i saltar de forma instantània a símbols, línies o paraules específiques.

sublime-text-screenshot

Preu: $ 70 (nota: prova gratuïta disponible).

Pàgina web oficial

BBEdit (per a Mac)

Dissenyat específicament per a desenvolupadors de programari i dissenyadors web (i amb més de 20 anys d’història), BBEdit conté potents funcions de cerca de text amb diversos fitxers, incloent un suport àmplia per a expressions regulars i GREP compatibles amb Perl. Inclou eines FTP i SFTP, s’integra amb diversos sistemes de gestió de codis, admet el control de versions, mostra diferències entre versions de fitxers i permet combinar canvis. També cal destacar el fet que la mateixa empresa que fa BBEdit, també ofereix una versió completament gratuïta anomenada “TextWrangler”, a continuació, que pot ser que sigui suficient si tot el que busques és un editor de text de primera qualitat per editar (o fins i tot crear) alguns fitxers font de tant en tant!

Captura de pantalla de BBEdit

Preu – 49,99 dòlars (nota: prova gratuïta disponible).

Pàgina web oficial

TextMate (per a Mac)

Obtingut com a “editor que falta” i guardonat amb el Apple Design Award a la millor eina per a desenvolupadors a la Conferència Mundial de Desenvolupadors d’Apple el 2006, TextMate és un editor de text molt estimat amb diverses funcions notables, incloses personalitzacions declaratives, pestanyes per a documents oberts, enregistrables. macros, seccions plegables, fragments, integració de shell i un sistema de paquets extensible. En resum: és un goig d’utilitzar i altament capaç, a més, és també molt ben documentat, a la vegada, té el seu propi llibre. Si esteu desenvolupant un codificador hardcore al Mac, assegureu-vos de comprovar-ne!

Captura de pantalla de TextMate

Preu: $ 54 (nota: prova gratuïta disponible).

Pàgina web oficial

Editors de text gratuïts

Tot i que els editors de text premium són molt agradables, si només és un desenvolupador bàsic / principiant, és possible que una d’aquestes opcions gratuïtes sigui més que suficient …

Atom (per a Windows, Mac i Linux)

Atom es va publicar el 25 de juny de 2015, Atom és l’editor de text més recent d’aquesta llista, i és probable que els codificadors professionals arreu tinguin en compte seriosament. Escrit en CoffeeScript i menys, Atom és un editor de text completament gratuït i de codi obert amb suport per a plugins escrits a Node.js, als quals els seus creadors han anomenat “Un editor de text hackable per al segle XXI”.

Atom és un editor de text modern i extremadament fàcil d’utilitzar: una eina amb la qual podeu personalitzar per fer qualsevol cosa. Disposa d’edició multiplataforma, gestor de paquets integrat, compleció automàtica intel·ligent, navegador de sistemes de fitxers, quatre interfícies d’interès i vuit temes de sintaxi integrats, panells múltiples i, per descomptat: trobar i substituir les funcions útils..

Editor de text Atom: captura de pantalla

Pàgina web oficial

TextWrangler (per a Mac)

L’alternativa gratuïta a BBEdit (vegeu més amunt), TextWrangler difereix de la seva contrapartida premium de diverses maneres, totes elles detallades en una bonica taula del lloc web oficial de Bones Bones aquí (destacant sobretot diverses eines de marcatge HTML, completació de text i arxiu característiques de l’organització). Sempre que em sembla haver de recomanar un editor de text completament gratuït per al Mac (o quan haig d’utilitzar-ne un a l’ordinador d’una altra persona, etc), gairebé sempre vull directament per això, principalment perquè és tan senzill d’utilitzar-lo.!

Captura de pantalla de TextWrangler

Pàgina web oficial

Komodo Edit (per a Windows, Mac i Linux)

La contrapartida gratuïta i de codi obert de Komodo IDE, Komodo Edit permet la personalització de l’usuari mitjançant complements i macros, i compta amb diverses funcions, incloses seleccions completes automàtiques, múltiples seleccions, fragments intel·ligents per veure una llista completa. L’inconvenient de tot aquest poder lliure, tot i que és a causa de les seves arrels IDE, potser no és tan fàcil d’utilitzar com alguns dels seus rivals més senzills. Per descomptat, deixeu-ho bé (sobretot si sou més que un usuari avançat), però si tot el que voleu és editar uns quants fitxers d’origen individuals, pot ser que aquest sigui una mica massa desconcertant per començar. amb!

Captura de pantalla de Komodo Edit

Pàgina web oficial

Bloc de notes ++ (per a Windows)

Considerat per molts com el millor editor de text gratuït disponible per a Windows (i amb més de 28 milions de descàrregues fins ara), Notepad ++ és un editor de text robust, potent i altament capaç que aconsegueix la feina. Admet més de 50 idiomes de programació, obre fitxers grans de manera significativa més ràpidament que el bloc de notes predeterminat de Windows (esmentat a continuació) i compta amb una gamma de funcions impressionants, inclosa l’edició amb pestanyes (que permet treballar amb diversos fitxers oberts en una sola finestra), dividir la pantalla , compleció automàtica, macros, ressaltat de sintaxi, plegament de sintaxi i una sèrie de funcions útils!

Pàgina web oficial

A més dos més (el Mac predeterminat & Editors de text de Windows):

Tot i que a vegades s’oblida totalment, els sistemes operatius Mac i Window vénen amb els seus propis editors de text predeterminats integrats, i, tot i que, certament, no són els millors (sense tenir cap refinament de les seves contrapartes més completes), sí que ho faran. el treball si només voleu fer algunes edicions senzilles …

Bloc de notes (per a Windows)

Oferint només les funcions de manipulació de text més bàsiques, com ara trobar i substituir text, el bloc de notes (no s’ha de confondre amb WordPad, que NO és un editor de text) és de molt l’editor de text més bàsic enumerat en aquest article, amb gairebé cap. Característiques útils (colorant de sintaxi, plegament de codi, expressions regulars, macros, selecció de blocs, etc, etc.) que es troben gairebé en totes les seves contrapartes de tercers.!

Documentació oficial

TextEdit (per a Mac)

L’editor de text per defecte del Mac, TextEdit, combina funcions d’un editor de text amb les d’un processador de text, com ara regles, marges i diverses seleccions de lletra de lletra, permetent utilitzar-lo com a editor de text i un processador bàsic de text. configuració / preferències. De la mateixa manera que el bloc de notes (esmentat anteriorment), no té gairebé cap de les nombroses característiques que es troben en els seus rivals de tercers. Tot i que pot fer el treball per a una edició bàsica o dues, si teniu la intenció d’editar fitxers del costat del servidor de forma regular, ho fareu molt millor amb una de les opcions gratuïtes o gratuïtes esmentades anteriorment..

Captura de pantalla de TextEdit

Documentació oficial

Embalatge: com triar? Quin és el millor?

Bé, en primer lloc: aquests set editors de text estan construïts per a codificadors i els set són fantàstics! A més, cadascuna d’elles està disponible com a prova gratuïta, és a dir, podeu donar a tots una remolí despreocupada abans de decidir-la. Si ets un codificador hardcore que treballa en diversos idiomes, probablement apreciarà algunes de les eines específiques de desenvolupament de programari i la funcionalitat de gamma alta (com ara seleccions múltiples, edició de divisions i funcions d’organització de projectes) que només es troben en algunes de les opcions premium (si això sembla que, segurament, assegureu-vos de consultar el programa d’edició de text premium més popular disponible: Text sublim: actualització: els codificadors seriosos també hauríeu d’assegurar-vos que es revisin els més nous d’aquesta llista: Atom, però, si només sou codificador casual que busca un editor de text de gamma alta amb funcions bàsiques com ara la realització de sintaxi, les macros i la correcció ortogràfica, etc., i potser començar amb say TextWrangler (el meu favorit personal) si sou al Mac o al Bloc de notes ++ si sou. Torneu a ser usuari de Windows i vegeu com us trobeu. Al cap i a la fi, realment no cal pagar cap dòlar per les funcions que potser no usareu mai!

Nota: Per obtenir una llista completa de gairebé tots els diferents editors de text disponibles actualment, consulteu aquest article de Wikipedia.

Suggeriment: abans d’editar els fitxers, SEMPRE fer una còpia de seguretat ràpida d’elles primer: perquè normalment no hi ha cap retrocés un cop sobreescrites les coses sense una!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me