Configuració d’alineació d’imatges de WordPress: s’explica!

El tema de l’alineació de les imatges és un que sovint entenen malament els novells de WordPress. Quan aneu a afegir una imatge al vostre contingut (dins de publicacions o pàgines), WordPress us ofereix quatre maneres predeterminades d’alinear aquesta imatge: alinear “Esquerra”, alinear “Centre”, alinear “Dret” i alinear “Cap” *.


Analitzem cada un d’aquests aspectes al seu torn:

1. Alinear a l’esquerra

Una imatge a la qual se li ha assignat un alineament a l’esquerra serà efectivament empesa a l’esquerra de la secció de la pàgina en què es troba (com el límit esquerre de la publicació de contingut de la pàgina de WordPress) i qualsevol altre contingut (com ara el text). emboliqueu els seus altres tres vores: ompliu l’àrea a la dreta d’on es troba la imatge.

Exemple:

Lorem ipsum dolor se sent amet, a més de conservar-lo, però fer temporitzador incididunt a la mà del treball i a la màquina aliqua. Alinear l’esquerra Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat no proident, està a culpa qui ofici deserunt mollit anim id laborum. Lorem ipsum dolor se sent amet, a més de conservar-lo, però fer temporitzador incididunt a la mà del treball i a la màxima aliqua. Utilitzeu com a mínim veniam, necessiteu l’exercici dels nostres nostrud, i trieu allò completament equipat com a conseqüència. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

2. Alinear el centre

Si voleu que la vostra imatge estigui centralitzada dins de la secció de la pàgina en la qual s’ubica (és a dir, amb un espai d’espai igual entre la vora de l’àrea de contingut i el límit esquerre i dret), seleccioneu un alineament “Central”. A diferència de l’alineament ‘Esquerre’ anteriorment esmentat, qualsevol contingut veí (com ara el text) no s’embolcallarà al voltant de la imatge, sinó que es posicionarà a sobre o a sota de la imatge (segons on es trobi en el text que heu triat. imatge esmentada).

Exemple:

Lorem ipsum dolor se sent amet, a més de conservar-lo, però fer temporitzador incididunt a la mà del treball i a la màquina aliqua. Alinear el centre Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat no proident, està en culpa qui ofici deserunt mollit anim id laborum.

3. Alinear a la dreta

L’alineació a la dreta de la imatge és, com és d’esperar, pràcticament és el revés exacte de l’alineació a l’esquerra d’una imatge: la imatge s’empenyarà a la dreta de la secció de la pàgina en la qual s’ubica (és a dir, el límit dret de la vostra La publicació de WordPress del contingut de la pàgina) i qualsevol altre contingut (com ara text, etc.) s’embolicaran al voltant dels seus altres tres límits: omplirem així l’àrea a l’esquerra..

Exemple:

Lorem ipsum dolor se sent amet, a més de conservar-lo, però fer temporitzador incididunt a la mà del treball i a la màquina aliqua. Imatge alineada a la dreta Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat no proident, està a culpa qui ofici deserunt mollit anim id laborum. Lorem ipsum dolor se sent amet, a més de conservar-lo, però fer temporitzador incididunt a la mà del treball i a la màxima aliqua. Utilitzeu com a mínim veniam, necessiteu l’exercici dels nostres nostrud, i trieu allò completament equipat com a conseqüència. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

4. Alinear Cap

Les imatges que no tenen assignades cap alineació (assignant-les una alineació de “Cap”), se situaran exactament al lloc on les localitzeu, és a dir, si trieu situar una imatge assignada amb una alineació de “Cap” dins d’un paràgraf del text. (vegeu l’exemple següent a continuació), es posicionarà en línia amb aquest text, cosa que donarà lloc a que hi hagi text tant a l’esquerra com a la dreta de la imatge (suposant que la imatge no sigui la mateixa amplada – o més ampla – que la zona) en què s’asseu **). Tanmateix, confusament, a una imatge a la qual se li ha assignat als dos un alineament de “Cap” i que es troba dins del seu propi paràgraf (és a dir, en una nova línia de l’editor de WordPress i / o específicament dins de les etiquetes HTML “p”) de la zona en la qual resideix (de manera similar a si ho hagués deixat alineat) però sense cap text a la dreta. Per què? Com que una imatge no té un alineament específic (o, en termes tecnològics: no hi ha cap “flotador” d’esquerra o de dreta que estigui dins d’un paràgraf propi (sense cap altre element del mateix paràgraf), se separarà dels dos anteriors. i seguint el contingut per línies d’espai blanc predefinit, de la mateixa manera que ho farà qualsevol altre paràgraf!

Exemple:

Lorem ipsum dolor se sent amet, a més de conservar-lo, però fer temporitzador incididunt a la mà del treball i a la màquina aliqua. Alinear Cap Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat no proident, està en culpa qui ofici deserunt mollit anim id laborum.

I què passa aquí??

Per què passa tot això? En realitat es deu a un llenguatge informàtic que s’utilitza per expressar la presentació (maquetació, dimensions, colors, etc.) d’elements web, coneguts com a fulls d’estil en cascada o “CSS” per a resumir-los. En essència, cada vegada que assigneu, per exemple, una alineació esquerra a una imatge en una publicació o pàgina, per exemple, WordPress adjunta un nom de classe HTML de “alineació” a l’esmentada imatge, que efectivament obliga a la imatge a fer referència a un conjunt específic. d’ordres CSS predefinides que diuen on ha d’asseure’s a la pàgina – senzill! De la mateixa manera, per a cadascuna de les altres alineacions esmentades, WordPress assigna diferents noms de classe, com ara “alineador” (perquè les imatges s’alinein de manera central), “alinear” (per a que les imatges s’alinein correctament) i “alinear-se” (per a imatges que siguin sense assignar cap alineació particular): que cada conjunt de referències ofereix diferents comandes CSS.

Per descomptat, (per desgràcia), la idea d’embolicar el cap al món de les ordres CSS pot ser més que una mica desconcertant per a l’usuari mitjà de WordPress; tanmateix, si teniu interès per obtenir més informació sobre ells, us permetran obtenir un grau de llibertat completament nou a l’hora de dissenyar el contingut, o fins i tot de tot el vostre lloc web. Si esteu interessats en aprendre, consulteu la nostra publicació anterior sobre quin és el millor lloc per aprendre CSS en línia, o, alternativament, només us dirigireu a Google de bona manera i feu-ne una mica tranquil. ;)

Resum

Així que allà el teniu: alineacions d’imatges explicades! En resum: utilitzeu una alineació esquerra quan voleu que una imatge s’assegui a l’esquerra i altres elements (com el text etc) per embolicar-la a la dreta; utilitzeu una alineació central quan voleu que una imatge s’ubiqui al centre / centre del contingut sense cap altre element a banda i banda; utilitzeu una alineació dreta quan voleu que una imatge s’assegui a la dreta i altres elements web veïns per embolicar-la a l’esquerra; i utilitzeu un alineament de “no” si voleu que la vostra imatge se situï exactament on escolliu col·locar-la en relació als elements veïns (per exemple, text etc). I, per últim, si voleu que una imatge estigui situada a l’esquerra del contingut. -àrea a la qual resideix PERUT no vol que cap text, etc. aparegui al dret, assigna a la imatge un alineament de “Cap” i assegureu-se que es troba al seu paràgraf privat!

* mitjançant un menú desplegable que es troba a la part inferior dreta de la finestra de la “Mediateca” de WordPress, a la sub-capçalera “Configuració de la visualització adjunt”..

** en aquest cas, el text que normalment se situa a banda i banda no tindrà cap altra banda que no sigui per sobre o per sota de la imatge; tingueu en compte que aquests casos solen provocar confusions entre les quatre alineacions ja que no hi ha lloc per a cap altra. text / elements a banda i banda de la imatge essencialment no farà cap diferència quina alineació trieu utilitzar!

Útil?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map