Cinc dels millors clients de FTP al voltant, tant per a Mac com per a Windows

Ofertes de WordPress


Un client FTP us ofereix una manera gràfica d’interaccionar amb els fitxers del vostre servidor, cosa que resulta molt útil quan gestiona un lloc web de WordPress (o també d’altres tipus de llocs web)..

Esteu buscant el millor client FTP per gestionar fitxers al vostre servidor? En aquesta publicació hem recollit cinc grans clients FTP per a tots els sistemes operatius, inclosos Windows, Mac i Linux.

Nota: Tot i que anomenem aquests “millors clients FTP”, tots aquests programes, per descomptat, admeten el mètode de connexió SFTP molt més segur. Sempre que sigui possible, sempre heu de connectar amb SFTP en lloc de FTP.

Els millors clients de FTP gratuïts

Per a la majoria dels usuaris, un client FTP gratuït s’aconseguirà totalment amb la feina, de manera que no se sent com si necessiteu obrir una cartera només per obtenir un programa FTP sòlid..

En termes de disseny d’interfícies, els clients gratuïts no sempre tenen la millor experiència, però, segons la funcionalitat, un client gratuït ha de ser capaç de fer tot el que necessiti (i després alguns).

WinSCP (Windows)

Interfície WinsSCP ftp

WinSCP és un dels programes FTP gratuïts més populars per als usuaris de Windows.

Ofereix dues interfícies diferents: un gestor de fitxers ortodox “Commander Interface”, on veureu fitxers locals a l’esquerra i fitxers remots a la dreta. O bé, una “Interfície d’exploració”, on només veureu els fitxers remots. Com a referència, la captura de pantalla superior mostra la “interfície del comandant”.

Dels clients de FTP gratuïts, diria que WinSCP té una de les interfícies que tenen més bon aspecte, i és molt convenient la possibilitat de triar entre els dos enfocaments d’interfície diferents..

Per connectar-se, podeu utilitzar protocols FTP, FTPS, SCP, SFTP, WebDAV o S3. I si voleu emmagatzemar els detalls de la connexió, WinSCP xifra les vostres contrasenyes i us permet definir una contrasenya principal per desbloquejar les connexions emmagatzemades..

Altres funcions útils són:

 • Editor de codi integrat per ajudar-vos a fer canvis
 • Estalvi d’espai de treball (per exemple, desa diversos llocs als quals esteu connectats per reutilitzar-los fàcilment després)
 • Cua de fitxers
 • Resum de fitxers

Pàgina web oficial

FileZilla (Windows, Mac, Linux)

Juntament amb WinSCP, FileZilla és una de les opcions més populars quan es tracta de clients FTP gratuïts, i també és multiplataforma amb suport per a Windows, Mac i Linux.

Tot i això, a diferència de WinSCP, hi ha certa controvèrsia amb FileZilla. A alguns no els agrada que el seu instal·lador SourceForge tingui ofertes incloses (per exemple, tracta d’instal·lar-vos altres programes). Personalment faig servir FileZilla (instal·lat des del lloc del projecte, no SourceForge) i mai he tingut cap problema amb programari maliciós. Tot i això, heu de ser conscients del que diuen algunes persones, ja que es tracta d’una crítica popular.

Amb tot això, anem a entrar en els detalls …

En primer lloc, la interfície de FileZilla té una aparença poc datada, sobretot si es compara amb WinSCP:

Interfície FileZilla FTP

Però té una bona llista de funcions, entre les quals hi ha:

 • Resum de transferència de fitxers
 • Interfície inclinada
 • Contrasenya mestra per emmagatzemar els detalls de la connexió (FileZilla solia ser dolent per emmagatzemar contrasenyes de forma segura, però ara permet xifrar les contrasenyes emmagatzemades darrere de la contrasenya mestra)
 • Cerca a fitxers remots

Més enllà de la versió gratuïta, també hi ha una versió Pro de 19,99 dòlars que afegeix suport per a altres protocols, com ara Amazon S3, Google Cloud / Drive, Microsoft Azure, etc..

Pàgina web oficial

Cyberduck (Windows, Mac)

Cyberduck és un popular client de FTP gratuït que funciona tant a Windows com a Mac. A més de donar suport a FTP i SFTP, Cyberduck també admet diversos protocols que inclouen:

 • Amazon S3
 • WebDAV
 • Google Cloud
 • Azur
 • Serveis d’emmagatzematge al núvol (Google Drive, Dropbox, OneDrive, etc.)

En termes d’interfície, Cyberduck és molt més mínim que tant WinSCP com Filezilla. De manera predeterminada, només us mostra una vista del explorador del vostre servidor i opta per posar la cua de transferència de fitxers en una finestra emergent independent:

Interfície FTP de Cyberduck

De manera que, si us agrada tenir aquesta vista a dos panells amb un navegador de fitxers local tal com ofereixen WinSCP i FileZilla, probablement voldreu triar un programa FTP diferent..

Per editar fitxers, Cyberduck us permet triar l’editor de text preferit, que us permet treballar en una interfície familiar. I també inclou altres funcions agradables, com ara la represa dels fitxers i la sincronització.

Pàgina web oficial

Millors clients FTP premium

Casualment, els dos clients FTP premium només són per a Mac. Tot i que certament podeu trobar opcions premium per a Windows, realment no hi ha gaire cosa que les diferenciï de WinSCP o de les altres opcions gratuïtes.

De fet, en fer moltes investigacions sobre les xarxes socials per a aquesta publicació, no he trobat cap persona que hagi recomanat un client FTP Windows premium (tot i que hi ha moltes recomanacions per als dos clients FTP Mac següents)..

Transmetre (Mac)

Quan es tracta de programes FTP premium per als usuaris de Mac, Transmit és definitivament l’opció més coneguda. Prové de Panic Inc, que és el mateix equip que hi ha darrere d’altres eines populars com l’editor de Coda.

El primer que notareu és la interfície. Tot just, sembla molt més bonic que gairebé tots els programes gratuïts de FTP amb la seva aparença neta i senzilla:

Transmet la interfície FTP

A més dels protocols bàsics com FTP, SFTP, WebDAV i S3, Transmit també inclou suport per a 11 serveis al núvol, inclosos Google Drive, Dropbox i altres.

L’última versió – Transmit 5 – ofereix millores de velocitat importants i també ofereix funcions útils com:

 • Sincronització de fitxers
 • Arxius que canvia el nom de lots
 • Inici de sessió de dos factors per obtenir detalls de la connexió (inclòs el suport per a YubiKey)

Preu: 45 dòlars

Pàgina web oficial

Carretons elevadors (Mac)

Després de Transmitir, Forklift és probablement la següent opció premium més popular per als usuaris de Mac.

Dues de les principals raons per les quals sembla que la gent li agrada al Forklift és la seva velocitat i la seva interfície en mode fosc.

Més enllà d’això, Forklift és compatible amb els protocols més populars, com ara SFTP, FTP, WebDAV, Amazon S3 i altres.

La interfície utilitza una bonica vista a dos panells i també inclou una funció que permet previsualitzar els fitxers directament a Forklift. Per exemple, podeu veure imatges o veure vídeos sense necessitat de descarregar un fitxer. Probablement, aquest dia no us serà útil, però és una característica adequada:

Interfície FTP elevadora

Altres funcions útils són:

 • Sincronització de fitxers
 • Trieu el vostre editor preferit per editar fitxers
 • Cerca de fitxers
 • Espais de treball (per exemple, deseu diverses pestanyes de connexió i reobriu-les més tard)
 • Afegiu etiquetes per ajudar a organitzar fitxers
 • Arxius de nom de nom massius

Preu: 29,95 dòlars

Pàgina web oficial

Bonus: Plugin de WordPress Manager del fitxer

D’acord, el complement del Gestor de fitxers definitivament no és un client FTP complet. Però ho estic inclòs com a avantatge perquè si utilitzeu WordPress potser us permetrà obtenir la funcionalitat que necessiteu dins del vostre tauler de WordPress.

Essencialment, Administrador de fitxers us permet gestionar els fitxers del servidor del vostre lloc de WordPress des d’una nova Gestor de fitxers WP pestanya al tauler de control de WordPress. Sense sortir del vostre quadre de comandament, podeu:

 • Edita
 • Suprimeix
 • Carregueu
 • descarregar
 • Còpia
 • Etc

Interfície del connector de fitxers WP

Per tant, si només voleu fer una gestió senzilla d’arxius al vostre servidor, pot ser útil tenir en compte. Assegureu-vos que el vostre compte d’administrador de WordPress estigui bloquejat, perquè qualsevol persona amb accés a l’administrador podrà editar directament fitxers al vostre servidor.

El gestor de fitxers té una versió gratuïta a WordPress.org, així com una versió Pro de 25 dòlars.

Llistat de WordPress.org

Afegeix: quin és el millor client FTP?

Tot i que normalment hi ha motius clars per triar entre una oferta gratuïta i una oferta premium, aquesta decisió només depèn de les vostres preferències, ja que fins i tot les opcions gratuïtes haurien de poder fer tot el que la majoria dels usuaris necessiten..

WinSCP i FileZilla són excel·lents opcions gratuïtes si us agrada l’enfocament de doble panell de veure els vostres fitxers locals i remots a la interfície (tot i que, de nou, assegureu-vos d’obtenir un instal·lador net de FileZilla)..

D’altra banda, si preferiu només veure els fitxers remots al vostre servidor, Cyberduck té una interfície realment neta, gratuïta i funciona tant a Windows com a Mac.

Si utilitzeu un Mac, les dues opcions premium: Transmetre i Forklift, tant ofereixen interfícies realment agradables, com funcions molt agradables, com l’autenticació de dos factors (Transmetre) i la vista prèvia detallada del fitxer (Forklift)..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me