10 millors eines del generador de noms de domini per trobar el nom de domini perfecte (2020)

Ofertes de WordPress


L’elecció del vostre nom de domini perfecte ja no és una passejada al parc, i no menys important perquè ja hi ha més de 330 milions de noms de dominis registrats (un nombre que creix un 3,7% any rere any), això significa que destaquen (i, de fet, fins i tot només trobar noms de domini excel·lents disponibles) és cada vegada més difícil!

Tanmateix, per molt difícil que sigui la tasca, encara heu de fer una reflexió seriosa en el procés i intentar trobar un nom de domini que, almenys, s’ajusti als criteris següents:

 • Fa que el vostre lloc web i, per tant, el vostre negoci sigui fàcil de memoritzar.
 • Es marca.
 • Sona de confiança.
 • És únic.

I aquí en teniu uns quants més. De fet, no som aliens a diversos assumptes relacionats amb el domini aquí a WinningWP; ja que els lectors habituals seran conscients, ja hem publicat diversos articles sobre dominis, que tracten el que és un nom de domini, la diferència entre un domini i allotjament i els millors registradors de noms de domini que s’han d’utilitzar el 2020, entre d’altres..

Avui, continuarem les coses encara més recopilant una llista de deu eines molt valuoses dirigides a ajudar-vos a fer la pluja d’idees i a generar tot tipus de suggeriments de noms de domini..

Els 10 millors generadors de noms de domini

Començarem amb els generadors de noms de domini que necessiten la quantitat mínima d’entrada de vosaltres (realitzen la major part del treball), abans de passar als que us converteixen en el cervell de l’operació mitjançant diferents opcions i paràmetres de personalització. Comencem…

1. LeanDomainSearch

http://www.leandomainsearch.com/

Generadors de noms de domini: LeanDomainSearch

Es tracta d’una eina creada per l’equip Automattic: l’empresa responsable de la plataforma WordPress.com i l’equip principal que treballa en el propi WordPress, cosa que significa que haurien de tenir força experiència quan es tracta de noms de dominis i llocs web.

Com utilitza l’eina? És realment fàcil d’utilitzar! Tot el que heu de fer és proporcionar una paraula clau de llavors (normalment una cosa que defineixi el vostre nínxol) i deixar que la màgia passi. Aquest generador de noms de domini es presenta amb desenes o fins i tot centenars d’idees de noms de domini, i la majoria d’ells estan disponibles per al registre com a .com.

Qui l’hauria de fer servir? Feu servir LeanDomainSearch si mai no teniu una idea per a un nom de domini, sinó només una paraula o un parell de paraules que defineixen el vostre nínxol o empresa..

LeanDomainSearch pros i contres Pros
Contres
 • Us permet “preferir” alguns dominis i revisar-los més endavant.
 • Us permet registrar noms de domini directament des de l’eina.
 • També comprova els noms d’usuari de Twitter disponibles.
 • Us mostra l’historial de cerques.
 • Només mostra la disponibilitat per als noms de domini .com No hi ha altres TLD per escollir.

2. Generador de noms comercials per Shopify

https://www.shopify.com/tools/business-name-generator

Generador de noms de domini per Shopify

Tal com el seu nom indica, aquesta eina ha estat desenvolupada per Shopify, una de les solucions de comerç electrònic més populars i millors del web. Aquest generador és molt similar a la forma de funcionament de LeanDomainSearch.

Com utilitza l’eina? Només cal que introduïu una paraula clau de llavors i vegeu quins són els vostres suggeriments per a aquest generador. Els noms de domini que obtindreu estan disponibles com a .com i els podeu registrar directament al lloc, sempre que vulgueu crear una botiga Shopify a sobre del domini..

Qui l’hauria de fer servir? Feu-lo servir com a alternativa a LeanDomainSearch.

Generador de nom comercial per Shopify pros i contres Pros
Contres
 • Els noms de domini que suggereix sembla que són una mica més creatius en comparació amb els de LeanDomainSearch.
 • Et permet crear una botiga Shopify immediatament després de triar un nom de domini … Però això només és professional si és el que realment t’interessa fer..
 • Només us mostra la disponibilitat de noms de domini .com.
 • Si només voleu registrar un nom de domini sense una botiga Shopify al damunt, no ho podeu fer amb aquesta eina.

3. Nom Estadi

http://www.namestall.com/domain-name-generator

namestall

No es tracta d’una sola eina, sinó d’una suite de generadors de noms de domini. Els tres més útils (IMO) són: El generador principal de noms de domini, el generador de noms de domini de tres paraules i el generador de noms de domini de rima.

Com utilitza l’eina? Comenceu amb el generador principal de noms de domini a NameStall, introduïu la vostra paraula clau de selecció, trieu si voleu que aparegui al principi o al final, activeu / desactiveu guionets i, a continuació, trieu un “grup de paraules” que completi el vostre domini. Aquest darrer pas és realment genial i us ofereix interessants possibilitats de personalitzar el vostre nom de domini.

Per exemple, podeu triar un “grup de paraules” etiquetat com a “1500 últimes paraules populars”. Això és exactament el que sona: una llista de paraules que funcionen bé i de paraules amb les quals s’acaba el vostre nom de domini. Hi ha altres grups de paraules similars, com ara “100 números populars”, “200 paraules populars de 2 lletres”, “500 primeres paraules populars”, “paraules angleses bàsiques”, etc. D’aquesta manera, us oferim algunes possibilitats enormes per personalitzar la vostra cerca.

Qui l’hauria de fer servir? Els generadors de noms de domini de NameStall són una solució interessant si no teniu gaire idea del nom de domini complet amb el qual voldreu accedir, però voleu personalitzar la forma de desenvolupar el generador..

NameStall pros i contres Pros
Contres
 • Té opcions de personalització excel·lents mitjançant grups de paraules.
 • Us permet triar on hauria d’aparèixer la vostra paraula clau al nom del domini.
 • Us permet comprovar un bon grapat de TLDs i després registrar-los directament.
 • Només podeu fer fins a cinc cerques abans de veure’t obligat a comprar una subscripció … O bé utilitzar el mode d’incògnit al navegador.

4. Nameboy

http://www.nameboy.com/

nom

Els noms de domini que genera Nameboy són molt interessants, sobretot si voleu registrar més TLDs que només l’estàndard .com. Dit això, fa un millor treball un cop tingueu una idea general del que hauria de ser el vostre nom de domini.

Com utilitza l’eina? Per treure el màxim partit a aquesta eina, heu de proporcionar la vostra paraula clau principal, més una paraula clau secundària que voleu combinar amb un nom de domini. Opcionalment, podeu permetre guions i fins i tot sol·licitar els noms de domini generats per rimar.

Qui l’hauria de fer servir? Utilitzeu-lo si teniu una idea general del que voleu que sigui el vostre nom de domini, tot i així, encara voleu buscar possibles variacions guionitzades d’aquest nom i els altres TLD disponibles..

Nameboy pros i contres Pros
Contres
 • Us mostra la disponibilitat per a un bon grapat de TLD.
 • Us mostra els noms de domini disponibles per a la revenda.
 • Permet proporcionar dues paraules clau de llavors.
 • Podeu permetre o desactivar guions.
 • Si voleu comprar un nom de domini directament a través de Nameboy, el procés de checkout està etiquetat com a “no segur” per Google .

5. Domini creador de BustAName

http://www.bustaname.com/word_maker

nom de bustan

El generador de noms de domini de BustAName requereix molt més entrada que moltes de les altres eines d’aquesta llista. Mitjançant els seus diversos paràmetres, podeu controlar com voleu estructurar el vostre nom de domini i quin tipus d’elements t’interessen. Com a resultat, els dominis generats sonen originalment..

Com utilitza l’eina? Només heu de donar la vostra paraula clau principal i escolliu si voleu que aparegui al començament o al final del vostre nom de domini. A continuació, trieu el natural que voleu que soni el vostre domini. Finalment, poseu un límit al nombre de caràcters del vostre nom de domini. A més, podeu triar mostrar diversos TLDs a part dels comuns predeterminats.

Qui l’hauria de fer servir? Utilitzeu-lo si sabeu amb certesa quina paraula clau principal voleu utilitzar com a part del vostre nom de domini, però també voleu que el domini sigui més únic i original.

Maker de dominis per pros i contres de BustAName Pros
Contres
 • Els dominis que suggereix són molt originals i són intrigants.
 • Us permet guardar dominis per més endavant.
 • Compara preus a diferents registradors.
 • Hi ha un botó “Elaborar dominis aleatoris”, en cas que no en quedis completament.
 • No hi ha cap opció per col·locar la vostra paraula clau de paraules en cap altre lloc que no sigui l’inici o el final del nom de domini.

6. Roda del domini

https://domainwheel.com/

Roda de domini

Amb una interfície moderna i un disseny senzill i atractiu, Domain Wheel té un objectiu afegit per fer més divertida la vostra cerca de nom de domini.

Genera diverses combinacions amb cada cerca, combinant una llista de noms originals que s’adapten a la identitat del vostre lloc i poden mostrar fins a 15 extensions de domini (.com, .org, .net, .biz, .info etc. ), que podeu canviar mitjançant un desplegable útil.

Si els noms molt específics generats no són adequats per al vostre lloc, Domain Wheel també ofereix uns quants suggeriments aleatoris i una llista de paraules clau relacionades amb el tema que busqueu..

Com utilitza l’eina? Aneu a la pàgina principal i escriviu les paraules clau que voleu utilitzar. A continuació, trieu les extensions que preferiu i deixeu que la roda giri. Quan apareix la llista de noms, trieu el que vulgueu i dirigiu-vos al formulari de registre del domini.

Qui l’hauria de fer servir? Tant si teniu l’orientació de paraules clau específiques com si esteu oberts a idees, Domain Wheel us permet proporcionar suggeriments i combinacions divertides i creatives. Els resultats d’una cerca de noms de domini inclouen noms específics i aleatoris, per la qual cosa, si necessiteu un domini atractiu, val la pena intentar-lo.

Pros i contres de la roda de domini Pros
Contres
 • Ofereix alternatives de nom creatiu: “sona com”, “rima amb”.
 • La interfície de l’eina és ràpida i magnífica.
 • Podeu reduir els resultats per extensió.
 • Us mostra paraules clau relacionades amb el vostre tema.
 • No ofereix moltes opcions per filtrar els resultats.
 • No té disponibilitat de mitjans socials.

7. Impossibilitat!

http://impossibility.org/

impossibilitat

Impossibilitat! és molt creatiu en la seva forma de generar noms de domini i, a més, us ofereix un bon grapat d’opcions òptimes sobre com podeu personalitzar el procés.

Com utilitza l’eina? Comença proporcionant una paraula clau de selecció i seleccionant el que vols veure afegit a aquesta paraula clau. Podeu triar entre verbs, adjectius i substantius i també heu de seleccionar si han de ser paraules de quatre, cinc o sis lletres i si han d’aparèixer al principi o al final.

Qui l’hauria de fer servir? Està molt bé si estàs disposat a passar una estona experimentant les possibles combinacions de paraules.

Impossibilitat! pros i contres Pros
Contres
 • La quantitat de control que us proporciona en personalitzar els dominis és realment fantàstica.
 • Genera noms de domini força creatius.
 • Només són per a dominis .com.
 • Només permet una paraula clau de llavors.

8. DominisBot

http://www.domainsbot.com/

domainsbot

DomainsBot fa un gran treball no només per generar noms de domini interessants per a vosaltres, sinó que també us permet triar els sinònims que voleu utilitzar al costat de les vostres paraules clau originals. Això pot provocar algunes personalitzacions fantàstiques que no us hauríeu ensopegat d’una altra manera.

Com utilitza l’eina? Comença a proporcionar una o més paraules clau de llavors. Després de fer la cerca inicial, podreu personalitzar els TLD que us interessen, afegir / canviar els sinònims i, fins i tot, afegir els vostres prefixos i sufixos preferits. La llista de noms de domini DomainsBot torna a començar amb les combinacions més senzilles de les vostres paraules clau i, a continuació, entra en les més creatives.

Qui l’hauria de fer servir? Feu-lo servir per comprovar diversos TLD alhora i també per personalitzar els vostres sinònims, prefixos i sufixos, que us donaran molt més control.

DominisBot pros i contres Pros
Contres
 • Ofereix una bona personalització amb sinònims, prefixos i sufixos.
 • Hi ha múltiples TLD.
 • Podeu registrar el vostre domini directament des del generador mitjançant el registre que trieu.
 • Els noms de domini generats no són tan creatius com els que provenen d’algunes de les altres eines d’aquesta llista.

9. NomMesh

https://www.namemesh.com/

namemesh

NameMesh és un dels millors generadors de noms de domini per comprovar si teniu diverses paraules clau que voleu incloure al domini. La llista de dominis que NameMesh crea en funció de les vostres paraules clau és massiva, i es divideix perfectament en un grapat de categories: comú, nou, curt, divertit i SEO.

Com utilitza l’eina? Comenceu per introduir les vostres paraules clau (podeu tenir-ne un o molts) i seleccioneu els TLD que us interessen. NameMesh us oferirà una llista enorme de noms de domini generats i us indicarà quins d’ells estan disponibles per al registre..

Consell: desmarqueu l’opció “ocultar registrats”, ja que us donarà una visió general del nivell de viabilitat de determinats noms de domini. Bàsicament, no desitgeu un nom de domini si la majoria dels altres TLD ja estan registrats.

Qui l’hauria de fer servir? Utilitzeu-lo si teniu una llista de paraules clau que voleu incloure al vostre nom de domini i voleu que estiguin ordenades adequadament..

NameMesh pros i contres Pros
Contres
 • El nombre de dominis generats és molt gran.
 • La categoria Fun mereix especialment un aspecte.
 • Alguns dels noms de domini que es mostren com a disponibles no ho són.

10. DomainTyper

https://domaintyper.com/

domaintyper

Aquesta és la meva eina preferida personal per afinar els meus noms de domini i comprovar la disponibilitat de diversos TLD. Dit això, no es tracta en realitat d’un generador que pugueu utilitzar quan partiu de zero.

Com utilitza l’eina? Comenceu a escriure el vostre nom desitjat i DomainTyper us donarà suggeriments en temps real (no cal que feu clic en cap botó), d’aquí el nom de l’eina. A mesura que ens fixeu en els dominis disponibles, podeu afegir o eliminar els TLD que més us interessin i, fins i tot, consultar els noms d’usuari disponibles de les xarxes socials.

Qui l’hauria de fer servir? Utilitzeu-lo si esteu quasi segurs de quin nom de domini voleu anar, però voleu comprovar si el registre de TLD i els noms d’usuari de diferents xarxes socials no serà un problema..

Pros i contres de DomainTyper Pros
Contres
 • Funciona a mesura que escriviu en temps real.
 • Us mostra tots els TLD disponibles d’un cop d’ull.
 • Podeu afegir TLD personalitzats a la cerca.
 • Comprova els noms d’usuari de les xarxes socials.
 • No genera per si mateixos noms de domini.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map