Hvor finner du de siste WordPress-bransjens nyhetene?

WordPress-tilbud


Hvis du tjener penger med WordPress – eller bare er en som har mer enn en bestående interesse for plattformen – vil du uten tvil være interessert i å holde deg oppdatert med de siste WordPress-bransjens nyhetene. Men hvordan? Hvor? Er det et enkelt nettsted / en tjeneste å abonnere på for å få alle de siste WordPress-nyhetene på ett sted? Vel, dessverre, det er ingen “dette er det!” en-alt-passer-alt-løsning – antagelig fordi det å skrive om / kuratere alt som skjer i WordPresss stadig skiftende verden, er bare for større oppgave for et enkelt nettsted å håndtere… Det er imidlertid noen få nettsteder som gjør det en enestående jobb med å dekke mange av de viktigere / nyhetsverdige WordPress-bransjerelaterte temaene / historiene / problemene som dukker opp. La oss se på noen av de beste – oppført i ingen spesiell rekkefølge:

Innleggsstatus

Post Status er skrevet og kuratert av Brian Krogsgard (en av de hyggeligste gutta i WordPress-samfunnet?), Og er en enkel (designmessig), lettlest og faglig skrevet WordPress-nyhetsressurs (en jeg personlig elsker – gjør det show? lol) som ser ut til å dekke nøyaktig den typen WordPress-nyheter jeg for en synes uendelig fascinerende: for eksempel nyheter om nye tjenester / plattformer, kjerneendringer, bransjeovertagelser, sikkerhetsfeil / hull, personlige intervjuer med ledende WordPress-bransjens tall og en hel haug med andre interessante biter og bobs. Det beste av alt er at Brian ikke er redd for å inkludere sine egne – vanligvis veldig innsiktsfulle – tanker og meninger om ting: noe som ikke bare gir litt ekstra interesse for innleggene hans, men også er med på å få min egen hjerne (og derfor antagelig bare om noen) til utstyr!

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du ta en titt – ØYeblikkelig!

Innleggsstatus - skjermbilde

Ofte den første som rapporterer om nye hendelser, himmelen vet hvor Brian får sine nyheter (for ikke å nevne tiden sin) fra? Antagelig gjennom et vell av personlige forbindelser, brukerinnleveringer og Twitter …

Besøk poststatus

Abonner på Innleggsstatus via RSS

WPTavern

En av de eldste * (og muligens mest kjente) WordPress-nyhetsressursene rundt, WPTavern (skrevet nesten utelukkende av Jeff Chandler og Sarah Gooding – ytterligere to spesielt vennlige WordPress-bransjeeksperter) er en annen fantastisk WordPress-nyhetsressurs – ofte med like så mange som fire eller fem nye innlegg om dagen! Dessuten, med så mange nye innlegg, ville du tro kvaliteten måtte gi, men nei – overhodet ikke … om noe, virker det som om innleggene blir bedre og bedre (dvs. mer og mer relevant / interessant) jo eldre nettstedet blir! I likhet med Poststatus (nevnt over), er WPTavern veldig fokusert på hva som skjer i WordPress-verdenen (dekker omtrent de samme emnene som nevnt ovenfor), vakkert designet og veldig, veldig leselig (fine store skrifter osv.). I tillegg til WPTavern-bloggen, tilbyr de også en veldig innsiktsfull ukentlig podcast – spilt inn hver fredag ​​ettermiddag kl. 15:00 EST.

WPTavern - Skjermbilde

Besøk WPTavern

Abonner på WPTavern av RSS

Moment

Torque er skrevet av en rekke forskjellige forfattere / bidragsytere, og er en veldig informativ WordPress-nyhetsorientert blogg (deres tagline lyder til og med: ‘The WordPress News Core’) – gjort spesielt interessant av mange forskjellige grunner, to litt ut-av- det ordinære som dets nærmest øyeblikkelige økning i popularitet takket være det faktum at det overtok alt innholdet og lesertallet til WPDaily (en tidligere WordPress-nyhetsblogg skrevet nesten med egen hånd av den stadig fascinerende Mr @ Saddington – som solgte WPDaily til sine nye eiere (nevnt i andre halvdel av denne setningen) før han gikk videre for å opprette Pressgram, og 2) det faktum at det eies av ekspert managed-WordPress-hosts WP Engine: noe som mange på tidspunktet for Mistenkt WPDaily-overtakelse kan meget vel gjøre det til mer av et salgs- / markedsføringsverktøy snarere enn et objektivt, informativt WordPress-nyhetsnettsted – noe som, jeg er glad for å si, ikke ser ut til å ha skjedd i det hele tatt!

Igjen, hvis du ikke allerede har gjort det – gå og se ordentlig nå.

Dreiemoment - Skjermbilde

Besøk momentet

Abonner på moment ved RSS

Hederlig omtale: ManageWP.org

ManageWP.org (opprettet og administrert av menneskene bak ManageWP.com, er en annen utmerket ressurs å hente frem noen av de siste WordPress-nyhetene. I motsetning til de andre som er oppført ovenfor, er denne spesielle ressursen helt samfunnsdrevet / kuratert (snarere enn spesifikt skrevet) – noe som gjør det ganske mer altomfattende / tilfeldig enn de som er oppført over. I tillegg til nyhetsrelaterte artikler / innlegg, kan alle som er registrert på nettstedet fritt sende inn artikler / innlegg på omtrent ethvert WordPress-relatert emne (for eksempel hvordan / opplæringsprogrammer og ‘de 10 beste blah blah ….’ -typene osv.), som, selv om det er verdifullt, gjør dette til et litt annet dyr – slags som et samfunnsdrevet WordPress- artikkelfokusert Twitter-feed?!

ManageWP.org - Skjermbilde

Besøk ManageWP.org

Abonner på ManageWP.org via RSS

andre

Andre WordPress-nyskapende nettsteder / ressurser som er verdt å nevne inkluderer: den offisielle Make WordPress Core Blog (et nettsted som er rettet nesten utelukkende mot utviklere), Matt Mullenweg offisielle blogg (der Matt vanligvis deler sine egne – noe periodiske) meninger om et mangfoldig utvalg av forskjellige WordPress / Automattic-relaterte emner) og sist men ikke minst: det enestående wpMail.me ukentlige nyhetsbrevet – kuratert av Cristian Antohe og Bianca Petroiu.

* ble lansert i januar 2009.

Vet du om andre fremragende ‘WordPress News’ fokuserte nettsteder / ressurser? Nevn dem gjerne i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me